Från tjuvlyssnat.se

Restaurang vid hamnen, Malmö

Ett gäng äldre kvinnor ~70 sitter och småpratar vid ett bord i väntan på maten.
Kvinna 1: Gun är så himla snäll och mysig!
Kvinna 2: Ja, verkligen snäll och mysig!
Kvinna 3: Gun är död!

Baan Thai, Luleå

Två tjejer ~17 står i kassan och ska beställa bord.
Tjej 1: Får man sitta där inne?
Kassörskan: Det är en spegel.

3:ans spårvagn, Göteborg

Två killar i gymnasieåldern diskuterar senaste matteprovet.
Kille 1: Hur gick det på matteprovet?
Kille 2: Jag gjorde det inte, hur gick det för dig?
Kille 1: Jag fick IG.
Kille 2: Var det svårt?
Kille 1: Nä.

Skola, Upplands Väsby, Stockholm

Fyra killar ~10 år står och tar på sig skorna.
Kille 1 (till kille 2): Alltså du vet ju ingenting! Du vet inte vad du heter i mellannamn, eller när dina föräldrar fyller år! Du vet inte vad Sveriges statsminister heter, eller vad den förra statsministern heter, eller vad en bagge är, eller en ko!
Kille 1 skrattar och han och kille 2 går ut, kille 3 och 4 står kvar och fortsätter skratta.
Kille 3: Haha, han vet inte vad en bagge är! Eller en ko...han vet inte vad statsministern heter!
Båda killarna börjar asgarva.
Kille 3 (plötsligt): Det vet i och för sig inte jag heller...
Kille 4: Inte jag heller...
Båda killarna tystnar.

Busshållplats, Timrå centrum

En mormor och hennes barnbarn, en pojke ~7, står och väntar på bussen. När bussen kör in ser man att pojken ser lite orolig ut och precis innan de ska kliva på bussen kollar pojken på mormorn som står bakom.
Pojken: Mormor, hur gammal sa du att jag skulle säga att jag var så jag slapp betala?
Busschauffören (skrattandes): Ingen fara, ni kan BÅDA kliva på gratis!
Mormorn blir helt knallröd i ansiktet, tar sitt barnbarn i handen och tackar chauffören.


lyssna och njut


takida-burning inside

Anna is back.. för tillfället iallafall..

Hello my loveones ( kan man säga så?.. ja jag sa ju det nyss så)

Hm, sitter på mammas jobb nu. Allt för att få internet.. nejdå, så illa är det inte än! haha :) Nä men det finns inte allt för mycket att göra hemma nu. Hade tänkt åka hem och kanske gå ut och gå en sväng eller så, men det snöar igen. As! Så nu sitter jag här, skriver lite på samhällsuppgiften o så, mysigt..

Jag och Axa var inne på Tallink idag och lämnade in lapp med personnummer och de saknade pengarna.. Gissa om det ska bli roligt!!! Satt och skrev en packningslista idag på samhällen, ja lite tidigt kanske men varför inte börja i tid lixom!? haha

Den 12 April bär det av till Tallin! Awesome, boka ni med så kanske vi ses på båten! Kommer bli något oförglömligt, tror jag iallafall :) Ses vi där?

Nu ska jag återgå till samhällsuppgiften. Jag har pluggat en del nu när jag inte har något internet, duktigt av mig tycker jag! Dock är allt slut nu förutom religionsprovet nästa torsdag! Så kan det gå.

Vi hörs när vi hörs :) puss

dålig träning!!!!

puh, äntligen hemkommen får man nästan säga..

träningen idag gick åt helvete.. inte ett enda bra skott på en hel träning, hur dåligt kan de gå igentligen?! Jaja matchen gick ju liiiiite bättre men marginellt. Tur det iallafall.. Jaja, efter träningen dränkte linda mig med vatten, sjukt elakt.. främst med tanke på att det faktiskt var inkan som spred skvallret som dessutom var falskt :P haha

Inte nog med de så halkar jag ju givetvis i allt de blöta på vägen ut.. klumpig är bara förnamnet.. haha juste, jag ska lära mig att ta i med överkroppen vrida sådär ni vet?! ja, de gick ju åt helvete det med. hahah första gången snubblade jag på mina egna fötter och skottet kom knappt fram till mål. Andra gången skulle jag försöka utan boll och se smidig ut nä då slår jag mig själv med klubban på bakbenet och ramlar. Klant! Tredje gången stukar jag halvt foten efter det gjorde jag inga fler försök... Jag ska nog hålla mig till min vanliga skjutteknik. Om jag ens har någon.. haha

nä vet ni vad, nu är jag trött! så godnatt kära vänner vi hörs när vi hörs :)

Inget internet from imorgon!

hej hopp!
Idag mår jag lite bättre, förutom att jag låter som en tönt när jag pratar men jag antar att jag kan leva med det. Orkar inte vara hemma, det är tråkigt!

Min dag såg ut ungefär såhär igår:
-one tree hill
-one tree hill
-twilight
-sova
-one tree hill +mat
-twilight
-twilight
-one tree hill
-historiaplugg
-one tree hill
-twilight
-sova

awesome? Ja fast man tröttnar faktistk efter ett tag!! Jag lovar! Så ja idag blir det skolan :)

Iallalfall, det jag skulle säga var att eftersom vi flyttar i helgen så kommer vårt internet stängas ner.. Ingen aning om hur länge men minst en vecka iallafall. Vilket totalsuger!! Men det är nog inte så jag ligger hemma och dör för det (som en viss lina antagligen kommer göra...) höhöhö..

nä vet ni vad det blir nu?! ja lite twilight och sedan skola!
Puss och ha det så bra :) Bilder kommer efter vi har flyttat allt!

Sjuk?

Ahhh, idag känner jag mig hängig :( inte riktigt sjuk bara trött och ont i huvet snuvig och lite vimsig.. haha kanske är lite sjuk ändå. Vem vet?!

Annars har inget speciellt hänt idag, vi har lärt oss länderna i Europa. Ja lärt oss, iallafall jag för jag kunde inte ens hälften. Vem vet vart moldavien och kosovo ligger? inte jag iallafall..

Iallafall så måste jag faktiskt iväg till huset ikväll och måla. De är prio ett idag för de måste verkligen bli klart! Vill till skolan imorgon, vi kommer antagligen få tillbaka våra religions prov då, de hade ju inte suttit fel! + att jag orkar inte vara sjuk de är tråkigt!

Hm , nej jag har inget vettigt att säga. Jag är hungrig!

Bye!

Flyttat mina kläder..

Jaaa, nästan alla iallafall! Min garderob är nästan tom. Känns ju jätte konstigt!

elin var här och hjälpte mig, och tre av kartongerna

Min tomma garderob :( ska fota allt i nya huset, men vill bli helt klar först! :)

Annars så har jag hämtat upp mina nya skor :) Och vart på ica och handlat tacos, var sjukt sugen på det idag! Gott var det iallafall :) Annars packat upp i nya huset och fixat lite där o så :) Väldigt jobbig dag och jag är helt slut nu!

endast 198 kr från www.cellbes.se

Tänkte sova nu på direkten, ska faktiskt inte ens läsa twilight för de orkar jag inte! Jag är slut helt enkelt..


Godnatt kära vänner!

Tidig måndagsmorgon!

Hej!
Ofattbart att jag har tid över på morgonen.. Haha, men nu var det ju så att jag hade det ialafall! :) Awesome!

Vad ska ni göra idag?

Elin kommer hit efter skolan, hon erbjöd sig att hjälpa mig packa. Så seg som jag är så tackar jag och tar emot all hjälp jag får ;D haha! Sen får vi se vad som händer, måste bort och måla lite också, pust.. Jag är så dålig.. haha. Tänkte innan ba ja men de är ju inte så svårt men tjiiiii fick jag! Svårt var det, svårt är det!

Nä nu ska jag gå ner och få skjuts till skolan av mammsen! Idrott första idag, skönt faktiskt :) ska springa massor idag! Det var för länge sen!

Ha en bra dag! :)

Min sista söndag på sömnadsvägen....

Oh idag är jag trött! Elin var här igår och såg melodifestivalen hos mig, dock så såg vi inte så mycket vi snackade mest! haha :P Iallafall så gick vi till huset sen på kvällen, visade runt o så :) sen när elin åkte hem så stannade jag kvar med lina och hennes kompisar eftersom att jag inte orkade gå ensam. Det är långt och mörkt... haha!

Iallafall så kom jag hem vid halv 2.. Puh, var uppe igen vid 9 redan eftersom att jag skulle åka på au pair informationsmöte. Jag är sjukt sjukt sjukt taggad på att åka nu! Det finns ingen anledning som kan få mig att stanna hemma nu! Jag vet själv att om jag inte åker så kommer jag ångra mig sjukt mycket! Detta är alltså ett måste! Dock måste jag ju ta körtkort först... haha men det är å andra sidan ett "enkelt" krav. Övningsköra som en tok nu, plugga teori och boka en tid så ska det nog fixa sig!! :)

Sen när jag kom hem har jag bara läst twilight och sett på one tree hill. Riktigt riktigt slapp eftermiddag alltså, men de måste man ha ibland!! Nu ska jag läsa ut boken sen kaaaanske börja på nästa (A) yeah i'm a geek.. Eller så tänkte jag se linas kvällsbok, den är så sjukt klockren! Jag älskar den! haha :)

Anna

Om en vecka flyttar vi!


Melodifestivalen!!

Hejsan hoppsan!
Dagen-D .. nä då men det är ju iallfall melodifestivalen final idag! Om en timme faktiskt! (50 minuter för att vara exakt..) Elonpelon kommer hit till mig för att kolla, länge sen man såg den tjejen så de kan ju bli kanon kul! :D Vem/vilka håller ni på ikväll? Jag tror faktiskt jag håller på heat! Jag gillar deras låt :)



annars idag har jag målat en sväng, jag är så dålig. Kom och hjälp mig tack! Den svarta väggen gick ju dock helt okej och är nog faktiskt färdig! Men de gråa, de går ju fan ta mig inte att få jämt. Jag blir galen!!

Nä nu ska jag gå ner och "laga" mat (läs:värma i micron..) mihi! mamma har köpt min favvis mat, det vill säga kyckling panang i färdigpåse.. Ungefär så långt sträcker sig mina matlagningskunskaper.. höhö!

ha en bra kväll! Puss puss

Fredag den 13e

Hm hm hm, dagen so far. nä så kan jag nog inte säga för denna dagen är strax över...

Skolan som vanligt, 3 lektioner, vi hann även dela ut papper om vår "klassresa" till tallin! awesome :) Hoppas alla kan följa med, hade vart galet kul! Åkte ner på stan med axi en stund och mötte louisa, kikade på glasögon. Inte till mig dock, jag såg ut som en tönt och sen såg jag inget heller. Ser mycket bättre utan brills!

Åkte hem iallafall och såg lite one tree hill, skulle lägga mig i sängen och läsa lite twilight men jag somnade och sov väl 2 timmar kanske.. Jävla trött jag måste vart, somnar aldrig på dagen om jag inte ligger i sängen och pluggar.. haha!

Åt jätte god mat idag, mamma beställer alltid hem från jobbet på fredagar och idag var det ris med wok med grönsaker och kyckling o så. Gott var det iallafall! :)

Skrev klart min historia uppsatts och här är jag, ska läsa twilight sen sussa :)

Hagunda: Lycka till så mycket på kvalet i helgen! You rock!

puss och godnatt

P.S ingen otur idag inte.. peppar peppar. D.S

Dagens outfit


chinos från bikbok, linne från gina, tshirt från thailand, armband från ellos och vita tygskor från puma :)

Bullbak och dans

Som jag då skrev tidigare så har denna dagen bestått av, biologilabb *2 + en del andra trevliga lektioner.... samt bullbak och pannkaksstek hos inkan! Sjukt goda bullar blev det iallafall och många över också!

På träning bjöds det på fika, fika, fika, fika och träning såklart. Dock kände jag mig spyfärdig ungefär halva träningen och resten kände jag mig otroligt flummig. Sockerkick kanske ? något var det iallafall för inte nog med att jag och sofia körde schampoo dansen ca 100 gånger så dansade ju jag och johanna. Den vackra dansen har dock inget namn men jag döper den nog till blåbär. fint och kort. Ännu mer flumm blev det när vi spelade småmål och junisarna hamnade i samma lag och vi bestämde oss för att hitta på något kul. Shortsen i midjan och tröjorna instoppade, det är så vi roar oss. När loke kommer in för att spela match med oss åker dock brallsen ner fort som fasen, man vill ju inte showa sin cameltoe för vem som helst.. Match blev det och jag var med i det segrande laget.. ofc! Enligt mig är Johanna den största vinnaren idag som får en man över sig, utan förvarning! jag menar wow, vem vill inte ha det!

nu blir det läsa twilight och sussa. godnatt kära vänner!

Dagens outfit


jeans från cheep monday, linne från cubus, jacka från mq

Torsdag med träning! :)

hejs :)
Idag blir en låång dag för min del! Ska snart åka till skolan(iallafall om snart räknas som 45 min) sen har jag lektioner ända fram tills 5. Efter skolan ska jag pysa hem till Inga from sweden och baka igen! Det är fasen roligt! haha ;b Sen så blir det att åka av till träningen, ska bli kul känns som de va 10000 år sen! iofs var det bara en vecka sen träning och 5 dagar sen matchen men ändå. Finns ju massor man vill prata om efter lagfesten! hahah :P nej det är inte baaara därför jag vill träna! haha

Har börjat läsa twilight 3 igen eller ljudet av ditt hjärta som den heter! Den är så braaaa! Lätt att fastna men nej det får jag icke göra eftersom jag har en del plugg att göra! 

Nä nu ska jag lägga in dagens outfit sen göra min klar för att åka! :)

puss

Morotskaka och chockladbollar

Oh leeeeeeeeeeeeeeedig idag, sjukt skönt! vaknade dock halv 9, såg klart på twilight :) Aw, ja det finns en ny veriation som är jätte bra kvalitet o så! Den var ännu bättre så :) Åh, jag älskar den! Iallafall så fortsatte min dan med att baka, en jävla massa bak blev det! Morotskaksmuffins och chokladbollar! :)

Nu sitter jag och skriver lite på min historia uppsatts, går rätt bra fakitskt! :) Ska fortsätta med det, hörs sen! Puss

Så länge vi båda andas..

Hejsan svejsan!
Annisen här, haha oh förvånande...

Idag var det högskoledag här i Uppsala vilket betyder att man får kolla runt på Uppsala universitet och så var det lite föreläsningar osv. Jag gick på en... en allmän.. haha ganska ovärt enligt mig eftersom hon inte sa något jag inte redan visste. Jaja, jag kom upp ur min säng iallafall! Det var värt. Iallafall åkte jag hem igen och var hemma vid cirkus 11. Satte mig ner och skrev ihop en hel del av min historia uppsatts så de är skönt iallafall, att ha kommit igång! Sen lagade jag mat, ja trot eller ej de gjorde jag faktiskt.. haha. Kollade lite på one tree hill också..

Sen hörde Axa av sig och ville låna en tjockiströja, givetvis lånar jag ut det till henne så hon kom hit en sväng och åkte med mig in till stan vid halv 3. Fysiklabb väntade i skolan på mig, ganska lätt labb idag. Handlade om hur mycket bly som behövdes för att halvera styrkan hos en co 60.

Sedan gick jag trots den hemska snön hela vägen till donken vid moskén där mammsen plockade upp mig och vi åkte till fyris park, var någon slags utförsäljning av diverse saker, jag köpte iallafall nålar och tråd till studentbandet för en 20a, köpte två par strumpor, en väggdekor, gelesulor som ska göra att man inte får ont i fötterna "festa hela natten, shoppa hela dagen" haha sen var det nog inget mer, jo mamma köpte två ljus och servetter :P

Efter det gick vi och handlade mat på Maxi, väldigt välbehövligt eftersom kylskåpet ekar. Nu känns de bättre igen, jag menar jag vill ju inte gå hungrig.. Men det bästa av allt var ju trots allt den 4e Twilight boken!!!!!!!!!!! AHHHHH :D:D gissa om jag är glad, Så länge vi båda andas heter den. Jag är nästan lite nervös... haha fånig jag är, men de är ju sant! haha

Jag är tydligen ledig imorgon eftersom att dom ska stänga av vattnet på skolan så vi ska inte ha några lektioner, weird men sant..

Nä vet ni va, nu ska jag skriva vidare på min historia uppsatts om första världskriget. Det är ganska svårt!

P.S jag kan inte hitta min kamera därför finns de inga bilder... :)

cascada- what hurts the most


Hem till lina

Hey!
slapp dag, med gympa och stan. Sen har jag kollat på oth och en film men även skrivit min loggbok till projekarbetet dock somnade jag så de gick ju inge vidare!

Nu ska jag dra mig hem till Lina's

Vi hörs, puss

synd om mig ju, brände mig på min plattång i pannan.. haha

dagens outfit


jeans från blend, tshirt från lindex, kofta från thailand +vita tygskor


Lagfest!

Hejsan svejsan :)
lagferre igår, och inte vilken lagfest som helst de va den bästa någonsin!

13 frötuna spelare och betydligt fler loke spelare träffades vid 7 snåret (dock var det endast jag, frida och sofia +kocken som var i tid!) haha.. började kvällen men mingel, sedan lekar och mat! Kanon god mat dessutom! Efter maten var det dags för prisutdelning, målkung och drottning, asskung och drottning och ett antal till utnämnelser. Jag fick årets junior! haha awesome.

Efter det dansades det och vi gjorde oss iordning för att röra oss till birger som låg ca 2 minuters promenad bort eller med andra ord, krypavstånd. Väl inne dansades det massvis, dracks en hel del men framför allt så ylades ramsan som martina lärde oss: " Koka kaffe vispa grädde HOTSHOT HOTSHOT HOTSHOT! ". För oss 90-talister som inte vet vad en hotshot är så är de då en shot som består av kaffe och grädde och någon slags alkohol. Ja, helt fel smakade det ju inte!

När bj stängde vid 3 snåret gick vi tillbaka till lokalen där vi börjat vår kväll för efterfest och fyllekäk. mysigt värre!! Hemgång vid 5 gynnade inte morgondagen. Sjukt trött imorse men kunde inte sova så jag steg väl upp vid sisådär 10 och så har jag jobbat i allianshallen i 4 timmar! Lite småjobbigt men bra att kunna fråga lite vad som igentligen hände igår?! haha.. Lite saker är klarare nu!

Nu är det dags för lite one tree älsklings hill! Vi hörs, puss puss

Froke <3


Dagens outfit

(som vanligt gårdagens..)

jeans från tiger of sweden, vit tshirt från mq (sunshine) kofta från dea + skinnstövlar som är mammas gamla


mycket att göra fredag..

Hejs :)
Idag är det fredag igen! känns som det alltid är fredag, haha men det är ju åandra sidan skööönt :)

Idag har jag och axa fått jäkligt mycket uträttat! Gick i skolan till halv 2, därefter jagade vi pet-flaskor till senare projekt. Gick lysande! Gick sedan vidare till **** och köpte en hävert, haha. Drog vidare på stan och köpte ett pannband, oviktigt iofs men ändå! Sen gick vi till Tallink för att kika på tallin/riga resa med klassen. Tror vi vet ungefär hur mycket det kommer kosta osv. Gick och köpte vårt vanliga fredagsgodis, haha ja vi kör fredag ist för lördag... Sen följde vi med Axa's lillasyster sofia och hennes kompisar in på bion och såg till så de kom rätt osv. söta ungar de där!

Drog hem till my new house och satte igång med att sterilisera ca 17 petflaskor... haha joo för vet ni vad?! Vi har ju tillverkat öl nu! Har hällt upp de i flaskor nu och tillsatt socker nu ska de bara jäsa i ca 2 veckor. Kul va :D ? haha därav alla flaskor om ni inte förstod de .. haha Vi smakade lite också, smakade inte hallonkaka men inte helt hemskt heller!

Vi blev iallafall inte klara förns 7! tog ett tag alltså :P men bra blir de hoppas vi på!

ikväll blir det iallafall bara mys mys mys, med one tree hill och någon film med mammsen :)

här är lite bilder från dagen:

först såg vi till att det bubblade, och de gjorde de :)

råkade ut för en liten läcka när vi skulle tvätta alla våra flaskor, haha

det luktar öl!!

häller ölen från tunnan de stått i till en kastrull för att få bort bottenskrapet

sedan hällde vi i socker för att de skulle bli kolsyra

slutresultatet.. ca 25 liter öl! haha

guldiga bandet jag köpte idag


nä nu blire one tree hill :) Tjao!


torsdag 5 mars

Tjoho, hur e läget idag ?
kanon bra med mig. Har varit en lång dag dock, startade vid kvart över 11 (gick ju iofs upp tidigare och fixade mig) Biologi a lektion följt av lunch religions-prov, fysik b, biologi b. Jobbigt värre! Kom från skolan vid halv 5 iallafall drog ner på stan och köpte ett hårband och sidenbanden till studenten. awesome :)

Tog fina 22an hem och åt mat samtidigt som jag hjälpte Lina med matten. Hennes matte är ju mycket roligare och lättare att förstå!! :P iallafall så åkte jag med till Linas samling vid 7 så mamma skulle slippa köra två gånger. Tog med mig datorn och kollade på one tree hill så de va ju ingen faraa :) haha tönt jag är..

Nu tänkte jag iallafall sova, lång dag imorgon och på lördag. Måste vara utvilad!!!

Godnatt och sov gott :)


haha åh älskade åhus


fan va roligt vi hade! Love it :)

möjlig outfit till lagfesten

hm, kan man ha detta på sig? + nån jacka av något slag och svarta strumpbyxor

Dagens outfit

hm, fast de är ju gårdagens, idag har jag glidit runt i mina mjukisar och en stor tjocktröja :)


hm, ja det tar emot att säga detta men jag har jeansleggins på mig, dessa kommer från vila och har fickor! Det är mitt krav. Fickor i bak! Svart linne från hm och en grå tshirt från thailand! + converse :)

Takida reson to cry

huvudvärken satt kvar från igår kväll när jag vaknade imorse så ingen skola idag inte. Dagen har spenderast till största del i sängen, men även i soffan. Läst bok, tidning, kollat på one tree hill och knaprat huvudvärkstabletter.

Nu känner jag min lite piggare och ska sätta mig och plugga religion, judendom. funnie!

favoritlåten idag! :)

Ful match

Ja nu ska vi se. Hur kan man beskriva denna match. 3-3 förlust för oss och vinst för dom. Tycker jag iallafall, de gjorde sitt 3-3 mål när det var 40 sekunder kvar. Orättvist!! Vi var bättre, dommarna lät en göra vad som helst, men sportsliga som vi är så försökte vi i början iallfall att spela innebandy något Alunda inte gjorde utan tog varje chans som kom att köra fult. Tråkigt, riktigt tråkigt! Ett gäng lantisar som är snabba, spelar fult=Alunda. Fattar inte varför alla från landet ska spela fult, östhammar gör ju också de. Vad är deras problem? Tror de att dem är balla eller vad är de frågan om, börja med rugby eller vad fan som helst. för på innebandy plan hör ni inte hemma.

Iallafall så kommer vi som sämst 3a i serien om vi vinner nästa match, och om vi vinner och årsta förlorar så kommer vi tvåa :) Det hade ju varit kanon!! då hade jag varit glad iallafall :)


Nä vet ni va, nu b lir de nog ett litet avsnitt one tree hill och sen sova för min del :)


Så godnatt, puss


Alunda - Frötuna

idag, eller närmare bestämt om typ 25 minuter så bär det av mot alunda för där vankas det match. Jag är nervös som vanligt, tror dock att mammsen är ännu nervösare. Hm, då är ju allt i sin vanliga ordning iallafall..

Har lite plugg att göra också, men de är väl nästan för mörkt för att läsa i bilen kanske..nä de får bli när jag kommer hem eller imorgon. Har Religionsprov för er som vill veta. Sjukt kul! nej inte direkt, haha.

Nä nu ska jag ta och byta om lite, berättar sen hur det gick :)

puss

Dagens outfit *3

haha ja ni läste rätt, hela 3 st! haha :)


jeans från blend, linne och kofta från hm och stövlar mammas gamla


chinos från bik bok, grått linne från gina tricot, vit långärmad tshirt från h&m + converseskor

chinos från bik bok, svart linne från h&m, tröja från rut mfl + vita tygskor från puma

Innebandymatch

Glömde ju berätta att vi vann vår femte match igår (i rad!) denna gången mot stenhagen, skickade därmed också ner dem till 3an, sjukt kul iallafall! Siffrorna blev 5-1 tillslut :)

Ny klänning

Jo appropå mitt mongo tangetbord så verkar det funka nu igen, haha fattar inte riktigt vad som hände men what ever!

Hm, har tänkt en del på bloggen om jag ska ha kvar den o så. Det är ju faktiskt rätt kul att skriva ibland o så, men jag känner mig så tråkig de dagarna jag inte hinner..

Jaa, vi får se vad som händer helt enkelt. Nu är det ju så att jag har lite bilder på min kamera som jag ska försöka lägga in på denna datorn så jag kan visa dem. Det är iofs bara dagens outfit, men kan ju vara kul ändå!! :)

hm, en annan sak som hände idag! Jag vann en klänning på tradera, hurra! ett företag som heter mujime som säljer klänningar på tradera. Ni alla känner säkert igen den, jag tycker den är sjukt fin iallafall :) jag fick den för 320 kr. Hade tänkt ha den som studentklänning om den är fin på :)

(är inte just den här klänningen men en sån sort..)

Imorgon har jag biologi B prov, har pluggat en hel del så nu ska jag tamefan klara det!! ska nog gå upp lite tidigare imorgon och plugga! kanske tom åka till skolan och göra det. Vi får se!

Tänkte titta på ett till one tree hill avsnitt nu, sen sussa :) Känns som de är lov imrogon visst?

Godnatt på er :)

RSS 2.0