FIlippa bark mina damer och herrar



ja, här står jag och väntar ..... på att det ska bli lördag ;b

I´m tierd

Mamma ringde nyss och sa att Lina och hennes Årsta IK hade gått vidare till final i sm f14, grattis tjejer! Ni tar hem det!

Har varit och köpt en fet påse godis på ica, och lärre! Elin kommer ikväll och kanske Lina, vi ska kika film och mysaaaa. Jag är tröttttt! Inte mycket sömn inatt då någon som legat brevid mig snarkat som fan. Inte okej ;b

Är det något bra på tv ikväll?


Fredag :D

Var med Elin på stan idag :) Länge sen man träffade henne! GIck upp gööööörtidigt (klockan 7) Vi båda var iofs as trötta och otaggade på att shoppa (WOOOW, tråkigt men sant!) Elin köpte iaf en gul super snygg cardigan. Jag köpte ett par bikinibrallor på gina! :) Efter det gick vi bara och strösade i ca 2 timmar ;b
image843 - bikinibrallsen :)

Sen kom det bästa, vi gick till MAX och åt mat :) JUMMIIIIIIE! min favoritmat! Efter det gick vi iaf och handlade mat och så till ikväll, 550 kr! tur att morsan betalade ..

Nu är jag iaf hemma igen och är mitt uppe i städet av mitt rum, så ska jag lägga upp en tjocktröja i lådan tror ni inte hela lådan brakar ner :O what lixom, den va super tung så jag orkade inte sätta upp den igen :P Pappa får fixa när han kommer hem! Sen ska jag även bränna lite skivor tror jag, och bestämma kläder :)

Tjejerna kommer vid halv 6 ungefär :) har ju min kamera laddad och redo att foooota, möhöhöööö kika förbi imorgon så kanske det kommer lite bilder :D !

Juste kom på att jag vill visa mina jeansshorts jag klippte av igår!
image842 - visst blev de ganska snygga ?

Ska fortsätta städningen nu!! Kanske skriver mer sen, om inte ha en super kväll i know i will! Puss , Anna

dagens outfit

image840image841
jeans från gina, svart linne från cubus, rosa/orange top från INKAN :) + vita tygskor

Roliga norska ord!

fjuneflås - hårtork
fleskepress - korsett
guttestrutt - utlösning
invalidestol - rullstol
klantetaksi - ambulans
klantetejp - plåster
klumpesnusk - gruppsex
knullebox - husvagn ( HAHAHAH)
metallgutten - stålmannen
musekiker - gynekolog
pruttegutt - homosexuell
satellitfrisyr - punkfrisyr
skogs/trä-harald - tarzan
slurpeslang - sugrör
snuskepölse - bajskorv
tallefjant - ekorre
trikåthomas - fantomen
tuttkasse - BH
vinglefitte - fladdermus

Vad tänker normän med igentligen :P ? det här låter ju stört :D haha

Jag vill ha!!

Okeeej då var det dags :D jag har letat fram lite kläder och skor som jag gillar! Får klaga lite på gina's hemsida och dinsko's. Dinskos för att den inte går och ta bilder från, och ginas för den är allmänt stökig och svår att kolla på ..

image825älskade snygga parkas från ellos för 399 kr!
image826 snygga jeans shorts från h&m 198 kr
image827 väska också från h&m 179 kr
image828 sjukt fin färg, eller :D ?ichi (nelly.com) 249 kr
image829 
image830
image831 3 par skor från skopunkten, ska lätt köpa dom!
image832 från top shop, 15 pengar (vet inte vad de är för valuta :D)
image833 SJUKT HETA! topshop 18 pengar
image834 topshop 22 pengar
image835 topshop 22 pengar
image836topshop 28 pengar
image837 råballa skor, topshop 40 pengar

Ny tvserie och träning

Godmorgon kära vänner :D Idag känns som en bra dag, eller vad säger ni :) ? Försökte ladda ner One Tree Hill både igår och idag, men det verkar itne funka :/ så laack man blir! Hade ju sett fram emot att se! Jävlar .. Okej nog om det, jag har nog hittat en ny serie som jag gillar lite, häxdansen heter den. Handlar om ett fotbolls lag som spelar fotboll på en plan där det tidigare varit häxor som blivit brända på bål så händer det lite olika saker osv. . Finns på svt sen drama.

Jag har tränat lite nu på morgonen faktiskt, kört 100 situps, 20 armhävningar, 30 magsaker där man drar ner benen, svårt att förklara :P , sen har jag dansat lite, eller kanske mer hoppat och skuttat så gott de går ;D

Funderar på att ta en promenad, och åka till gymmet senare med mamma .. vi får se hur dagen blir :)


Jag hade iaf tänkt kika på lite hemsidor efter kläder och skor och visa senare, så kika förbi sen om ni vill se det :D


Anna


Blogg.se är knas och jag har klippt mig

Japp nyligen hemkommen, eller ja nyligen .. blogg.se har varit knas så det har inte gått at logga in förns nu. Jag har iaf klippt av mig håret, eller ja en liten bit av det iallfall :p Jag tycker det är kooort, men vissa säger annat.. så här ser det ut ;
image824

(skrev det vid ca 16.00 men blogg.se funkade inte då ..)
 
Woow, de har varit knas ett tag men nu funkar det :) jag kom hem från ingrid nyss, vi såg på she's the man. Min favoritfilm no time! I love it :D Tänkte sova nu för jag är TRÖTT!

godnatt <3

dagens outfit

image823 - jeans från thailand, vitt linne från h&m, koola anna tshirt som jag fick av lina :) + vita tygdojer!

Meet the spartans

Började kolla på världens sjukaste film igår, men var så sjukt trött så orkade inte kolla klart på hela ;b filmen jag snackar om är meet the spartans. Galet konstig film haha! Det är en parodi på 300 + massvis med andra filmer, tv-serier och personer. Jaa, se den iaf, galen film :D !

Ska åka iväg och klippa mig nu, ahhh nervös.. Sen ska jag nog träna lite och sola :) Skönt!

vi hörs senare , tjing <3

Klädparty!

Är nyss hemkommen från klädpartyt i storvreta, det bjöds på kläder, smycken, te och kaka. Najs! Sanna var nog mest inriktad på fikat eller ;b ? Jag köpte iaf ett halsband, det skulle komma hem om några dagar :)

På vägen hem hände nog dagens roligaste grej!!!! Haha fasen vad jag garvade ;b Jag Sanna och Axa står och väntar på bussen så står det ej tjej bakom oss, så vänder sig Axa om helt plötsligt och säger ; HEJ! Tjejen svarar såklart hej hej. Axa fortsätter: men va gör du här? :O så svarar hon: Asså jag bor här? DÅÅÅ inser Axet att det är fel person ;b det är ju inte alls hennes kusin. Så hon slänger till med: OOOJ men de va fel person ju ;b

Okej det låter tråkigt men det var sjukt kul ;b tänk och ha inlevelse. Jag dör iaf :D Höhö

Är mega trött nu. funtar på film och sova, någon som vill joina :) ? Möhöhö..

dagens outfit

image821image822
BJÖSSAR PÅ EN PUSS IDAG :)
Leggins och långt grått linne från gina, svart tunika från lindex, svart kofta från flash, silverskor från skopunkten :)

TRÄNING :D

Härligt väder idag, inte sant :D ?! Här i Uppsala är det iaf sol och helt okej varmt! Jag har precis kommit hem från gymmet, pumpat lite . Höhö. Kommer ha sån träningsverk imorgon, har ju inte tränat någonting alls på 1 månad. Hatar verkligen det här, sjukt mycket. Nu har det gått så långt att mina lår fått olika form.. Jag har seriöst aldrig varit såhär otränad i hela mitt snart 18åriga liv. är det illa!
Såg på sporten att Erik Edman också dragit av sitt korsband, vänster precis som jag ;b Stackarn!

Nu ska iaf jag och Lina pysa iväg till ica och köpa lunch :) Ha en bra dag, <3

dagens outfit

image819image820
blå jeans från blend, svart linne från h&m, brun jacka fynd från vinden :)

Två snusk's

På utsidan ; två helt vanliga tjejer
På insidan; två jääävla äckel!
Även Jag och Emilia har våra mörkaste hemligheter, som ingen annan kommer få veta :)  
image817image818

Sakna att vara liten!

Vi har storstädat hela huset idag, och fasen va fint det är :D Dock hörde jag mammsen prata om att ringa ett städbolag .. Naaajs! Att plocka upp är en sak, men att städa är bara skabbigt :/

Har precis varit ute en sväng, bla på gränby centrum. Har inte köpt något för jag har fortfarande inga pengar :/ men provade ett super fint linne från gina tricot. Fanns bara i stlk L och de va påtog förstort!

Kom precis på att jag är sjukt sugen på att typ vara på en scen, dansa och sjunga osv .. Inte för att jag är så bra på det, men de är ju så roligt ändå :D Som när man var liten, på fredagskul så mimade man alltid med sina kompisar. Så hade man fixat kläder och dans.. Det var tider de, jag gjorde ett framträdande varje fredag ;b Och i slutet på 5an hade vi en musikal där jag spelade huvudrollen. Att vi hade den på grand gjorde inte saken sämre, var en riktig teaterapa.. Sen kom tonåren och man skämmdes för precis allt. Nu har nog teaterapan i mig kommit fram igen.

Jag saknar att vara liten! Finns så otroligt många minnen. Samtidigt så samlar man ju på sig minnen hela tiden, om några år kommer man säkert se tillbaka på den här tiden och sakna den. 

image815-trion, Lina, jag och hanna

image816- michelino ;D haha

 

Blades of glory

hm okej, att medje att man förlorat är inte min starka sida. Men idag antar jag att jag får görat, Axa och Ludde vann. Typiskt. Jag hatar att förlora. (iofs lät vi dom vinna!) Okej well nog om det :)
 
Förutom kortspelet har vi kollat på en sjukt tråkig dokumentär (?) om hockey som inte ligger i mitt intresse iaf .. (förutom hockeykillars möckler :D goosh). Vi hann även med att kika på blades of glory, sjuuuukt störd film :D! 

Den handlar om Chazz Michael Michaels och Jimmy McElroy som vinner delat guld i en OS-final i konståkning. De blir slagge och medaljerna tas från dem och de blir avstängda på livstid från herr-singeln i konståkning. Men 3,5 år senare kommer de på att de kan tävla i par åkning och aa sen tänker jag inte berätta mer :D
image814


Har iaf fått tillbaka min kamera nu, så imorgon får ni väl förvänta er lite pics :) ska sova nu, godnatt sweetie <3

Skinnjacka

Kenza har tävling om världens snyggaste skinnjacka. Jag är iaf med och tävlar, är du?

Vilka vinner ikväll?

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

aldrig

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

vi komemr ju äga er

annabrynö säger:

aha, hahaha no way

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

jooo

annabrynö säger:

vilka va de som vann sist då

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

haha men vi körde ju adlrig klart så

alexandrakarlsson, "om han blir känd så har jag ju i alla fall haft sex med honom" säger:

nybörjartur, har du hört talas om det ?

annabrynö säger:

hahah, neej skicklighet har du hört talas om de

- Haha vi börjar värma upp redan nu, genom att psyka varandra. Kommer bli en kamp på liv eller död ikväll. Så nu är frågan, vilka vinner ?!


Inte okej med internskämt

Gooodmorgon, godmorgon, godmorgon :D Idag mår jag finfint, hur mår du? Tänkte hoppa upp på vinden idag och rensa ut mina skollådor. Mamma och Pappa har ju sparat allt som jag gjort sen jag började dagis, och det är en jäkla massa skit! Trodde jag hade kollat igenom allt när jag var klar med de två stora påsarna jag kollade igenom i förrgår men tydligen så finns det 3 kartonger med grejer till ;b det blir en heldags syssla. Höhö.


Ikväll bär det av till Jocke där vi ska spela tecknet (games) woho. Vi alla vet ju redan att jag och Jocke kommer att vinna! kanske mest pga mig? eller ? MOHAHA .

Okej har en sak till att tilllägga, jag tror att jag inte gillar internskämt. Tänk igentligen vad tråkigt det är, oftast är det ju bara några få som vet om det och om man säger det i en folkmassa är det bara dom få gubbarna som kan skratta åt det resten ser ut som frågetecken. Så om man vill skratta åt det får man väl dra hela skämtet så alla hänger med! Det är min åsikt..

Nu ska jag kika på sista avsnittet av andra avenyn sen gå upp på vinden :) Updatear sen!




ANNNNNNNNNNNA


Statist i andra avenyn

Har skickat in en anmälan om att jag vill vara statist i andra avenyn nu, fick smygtips av Axa :) Det skulle vara så sjukt kul ;b tänk om vi båda skulle få vara, åka ner där och filma och grejer :D SJUKT KUL!

NU; SOOOOOVA

ps.
ring inte mig, jag vill sova.

fett beige

Ett skepp kommer lastat med .... dururururu BLOGGTORKAAA! :D wow .. inte kul anna . Men samtidigt så finns det inget att berätta, denna dagen har jag inte gjort ett skit och då menar jag det verkligen. Jag har inte ens ätit, eller okej där ljög jag, har ätit en tugga av en macka. (ANNA WHAAT?)

Mot kvällen vankades det påskäggsmålning och middag hos rydéns , jag fick vänligt men bestämmt avslå då jag inte mår nå vidare. Ont i magen osv :( Tråkigt för ärligt talat så hade jag sett fram emot det! Efter det så var det planerat att jag skulle till Linas, men de blev inget av det. Istället ska jag ligga i min säng (Som jag absolut inte varit i närheten av på hela dagen) och kolla på Andra Avenyn! Fett najs.

Gårdagen var rolig. no more coments , eller? Mitt nya ord är ; Fett beige.

Så, tidigt i säng denna vackra lördagskväll så tackar jag för mig. För idag.

Puss Anna


Lookalike

image812image813
sjukt lika !!!

Ännu mer fynd! :)

Dagen rullar på och så gör även mina fynd. Har hittat en mörkblå skitsnygg kofta!! Och ett par jeansskor med platåklack ;b wow.

Har även rensat bland teckningar och gamla skolböcker , då hittade jag denna otroligt fina bilden jag målat på dagis när jag var 4 år !! :P
image810 kallar den, " en pojke" höhö

Hittade även den här bilden på mig(t.h) och Emelie(t.v) :)
image811

Dagens fynd än så länge!

Vi håller på att storstäda vår vind, det är så sjukt mycket skit! Än så länge har jag iallafall införskaffat mig ett par byxor med hög midja, en vit skjorta i modellen större, en brun jacka, ett par crocodilskinnpumps. And more to come. Vi har sjukt mycket gamla skor som jag tänkte kika igenom, jag älskar skor :D Har även provat två gympadräkter, såna memories. Jag ska tillbaka till gympan varesig mina knän vill det eller inte!!!!!!

Nu ska jag fortsätta kolla igenom skolprylarna, visar upp mina fynd senare :D !

Anna

dagens outfit

image808image809
Blå jeans från blend, tshirt från monki, skärp från h&m, skor från skåne :) , solbrills från topshop armband från betties galleria och bamboo's

Höhö, dränkt av en tjockis

Jag har precis drömt en råkul dröm ;b

Jag och några kompisar åkte för att bada, så kom vi till en brygga som satt typ 10 meter över vattnet så skulle man klättra upp där (den va smaaaaal) så klättrade vi upp där men ingen vågade hoppa. Det var hur mycket folk där som helst kan jag ju tillägga. Sen iallfall när jag satt där helt själv så kom det en as fet kille, så hela bron sänktes. Sen iallfall på puttade han ner mig, och hoppade själv ovanpå mig så jag nästan drunknade. Så skulle jag sparka han men jag fastnade med min fot i hans fläsk. sen vaknade jag med panik!
Att man ens kan fantisera ihop något sådant ? Whot lixom ;b

image807

Tänkte hoppa in i duschen nu ja, ska möta Josse på stan klockan 12 för fika :) Kul att träffa henne igen! 

Dagens ilandsproblem; Jag har inget att ha på mig ikväll!! So what to weare? help önskas. 

Anna 


Vad gör man inte för godis?

Ja, idag är det ju skärtorsdag och som i alla andra hushåll har vi en stooor godisskål till alla påskkärringar. Jag trodde självklart att jag skulle få ta lite, men tydligen inte så fort jag närmade mig skålen kom pappa och slog mig på fingrarna. MEN listig som jag är sprang jag upp och bytte om och sminkade mig till en påskkärring och smet ner igen och tog godis för nu kunde han inte göra något annat än att skratta åt mig ;D MOHAHAHA , tur att jag är så smart!
image806


Denna dag har varit långlånglång. Började med idrott som var redskapsgymnastik gahh jag ville ju vara med :( Dumma knä. Det var hyffsat kul att kolla på iaf. historia, svenska,engelska, matte SEEEN var dagen slut :) då åkte jag och axa ner på stan och åt den efterlängtade ta två betala för en hamburgaren på JALLA! gott är bara förnamnet! Sedan bar det av till fyrishov för att kika på när storvreta förlorade med 5-3 mot Täby. Inte okej.

Nu är jag iaf hemma och jag funderar ärligt talat på att gå och lägga mig snart, är så sjukt trött så det är inte sant! okej kanske inte än, men snart iaf!!


Nooo, nu glömde jag dagens outfit idag också :O Har ju lixom klätt av mig nu. Bättring anna! Men imorgon då är jag ju ledig så då ska jag fixa det :D I promise!

Loooooooov

Flåt flåt flåt , megabloggtorka igår. Inteokej! ska bättra mig idag jag lovar :)

Igårkväll var jag hemma hos Lina, alltid mysigt. Får väl gratulera lina till hennes jobb också :D super snygg uniform! :) Vi kollade på greys , åt lite chips, drack sodastreemat vatten och kollade på lite andra program ;b

Gick och la mig direkt när jag kom hem, halv 11ändå så är jag mega trött! Sjukt..
 Anyway, idag ska jag och axa kolla på storvreta matchen, sen idag får vi ju även LOOOOV:D

NU måste jag jobba, tjaotjing!<3

Skadeglädje!

Då var man hemma igen då, skolan idag var helt okej förutom fysikprovet satan va svårt det var!!! Haha på svenskan var det snackigt hela lektionen utom ca 2 minuter då var det knäpptyst. Så hör man:
MRRRRRWWWRRHHH . Axas mage. HÖHÖ

Efter skolan åkte jag till Nautilus för att träna trodde jag, men tydligen fick man inte börja förns 3 veckor efter operationen så får väl vänta tills nästa vecka då ..  Jag, mamma och Lina ska anmäla oss till en crawlkurs ;b haha kan ju bli roligt!

Haha AFV på tv nu, så sjukt kuuuul. Just nu är det barn som cyklar och krockar och ramlar. HAHAHA Skade glädje. Jag dör :D

På återseende! <3


dagens outfit

image804image805
Brun/svarta bralls från mq, vitt linne (under) från h&m, vit långärmad tshirt från vero moda (sketa gammal)
++++++ Vita (numera gul/bruna?) tygskor


Bilder från igår (måndag 180308)

Ja nu äntligen har jag lagt in bilderna från igår :)
image800 
Då har vi då Gustav till vänster :) resten vet jag inte vilka det är, men de va super bra iaf!
image801 Karin och Elin :)
image802 Lina och HL
Jag och Linnea var även där men tyvärr vart bilden på mig oacceptabelt ful så jag kan tyvärr inte lägga ut den, sorry!

Aaa iallafall, på bussen idag på väg från skolan till stan fick sanna den roligaste platsen hahaha så sjukt kul att jag var tvungen att ta en bild :D
image803


Har även hunnit vara barnvakt en sväng åt sandra idag, hon hade några nya leksaker eller vad man ska säga. Små djur med massa tillbehör. Känns som man börjar bli gammal nu för de hade tydligen funnits ett helt år! Jejeee..


Nu ska jag räkna lite tal till sen sussa, tidigt idag hoppas jag på :) ! <3


I want to have fun, now!

Så sitter man återigen här när man igentigen borde plugga . Pust .

Har iaf tagit mitt goda förnuft till fånga och börjat klottra ner allt som händer i kalendern så jag inte ska glömma bort något! BRA ANNA!! Har även kommit på en grej, veckorevyn kommer alltid vid dåliga tillfällen. Alltid när man har mycket att plugga osv, ändå kan man inte slita sig. Gahhh

HÖHÖ, pappsen ringde nyss och frågade vad jag lärt mig i skolan idag osv .. Så helt plötsligt utbryter han:
- MEN VA FAEEN KÖR OM DÅ FÖR HEELVETE, HUR SKA DU HAAT?!?! På skånska så lät det ju såklart roligare.. Haha lite chockande ;b

Nu får jag lov att åretgå till mitt pluggande måste ju lära mig något eftersom jag har prov imorgon :)

Anna

intressant?

Alex säger:

dags för dej åh blogga lite

annabrynö säger:

okej , why ?

Alex säger:

ja tycker du borde skriva nåt intressant där

Okeej, vad är intressant? Jag skriver om mig och mina nära och kära, intressant eller inte så är det bara ;b

Jag ljög lite innan, sa att jag skulle lägga upp bilder men jag orkante nu får bli imorgon eller vid ett tillfälle då jag har tid! Flåt. Meeen på bussen på väg hem idag, satt det ett fyllo och råglodde på mig hela vägen, så varje gång jag kollade dit gjorde han en sån huvudnick eller vad man ska säga, och i slutet när jag inte kollade vinkade han och försökte få mig att kolla. Äckel? Yes.

Nu är det sängen och sova som gäller, tuff dag imorgon! Puss godnatt <3


Anna testar kändisklippen!

Okej bara för att göra det lite kul vill jag att ni gissar vems håret är :D
1.image792
2.image793
3.image794
4.image795
5. image796
6. image798
7. image799

höhöhö, den sista är ju roligast :D ser ut som en apa

Viktig händelse!

Jag har ju glömt berätta det viktigaste som hände i helgen :D ;


JAG HAR KASTAT KRYCKORNA :D

image791


Irriterad men samtidigt lättad?

Lite irri man vart nu då. Jag åkte ju tilloch med till johannesbäck idag, så är det ju givetvis inget. BLÄ, alltid när jag åker så är det inget :S aja nu fick jag lite tid på mig för att plugga till fysikprovet på onsdag det var ju bra.

Ikväll eller rättaresagt klockan 19.00 ska jag elin och lina (någon mer?) till grand för att kolla på gustav och hans gäng som ska spela, ska bli roligt att se :D

OBSOBS; Påminnelse till Anna Brynö, TA MED JACKAN!
så nu glömmer jag inte det iaf ..

I will take some picures tonight, so checka in senare så får ni titta :D

NU; lite mat och plugg

Bye babes <3

dagens outfit

image789image790
jeans från blend, linne från gina, kofta från ? no idea, örhängen ; ur och penn + bruna loafers :)

amy diamond - thank you


jag hade velat se amy som vinnare!

Home again

Klockan är 9 (okej 9.14 men who cares) och jag har hunnit vara i stockholm och hunnit komma hem igen. jojo så sant så, steg upp klockan 6 imorse och åkte iväg för att ta bort stygnen som tydligen inte ens fanns kvar. Fick lite tejp och ett nytt bandage sen fick jag åka hem igen. OVÄRT

Jag brukar ju inte vara den som vill sussa, men idag känner jag att jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Ska sova en timme innan skolan :) Så godnatt kära vänner <3


cheerleadning dm

Ídag var jag Axa och Angelica i fyrishov och kollade på cheer dm. mycket najs jag vill lätt börja när jag blir hel ;b spelade in film på sannis och hennes lag, de va hur bra som helst :D

dagens outfit

image788- jeans och scarf från thailand, kappa från lindex, converse skor

Bilder från igår!

Okej jag hade så jävla fel, det var dm visst inte alls samma sak ju ;b

tänkte iaf göra alla glada och lägga upp lite bilder från igår :)
image779- lina och linnea :)image780- jag och elin
image781- jag och HLimage782 - andreas, min personliga häst för kvällen. Eftersom jag är invalid i benet pallade inte jag gå, så fick rida på andreas rygg :D haha stackarn ;b
image783 - martin ;b
image784 grabbarna , haha
image785 - killen som spelade cold play introt ;b
image786 - jag och martin

cheerleadning sm

godmorning godmoring ;D
händelserik kväll igår må jag säga, kan ju även konstatera nu när jag kollat igenom bilderna på min kamera att jag är ful och har antingen röda ögon eller så blundar jag :P hinner inte lägga upp bilderna nu gört när jag kommer hem. För jag och Axa ska åka på cheerleadning sm idag, vi ska inte vara med vi ska kika på sannis :D + de andra!
as najs. Måste skynda mig nu, sminka och klä på mig på 30 minuter..


hörs later <3

godmorning

gaahhhh klockan är 12 och jag är TRÖTT :O!? What lixom. Hade ju biologiprov igår, gosh va obra det gick, kunde inte ens kattuggla på latin ;b då är det illa.. Nej men det gick nog hyfsat ändå kanske :D haha..

Igårkväll var jag hos J vi kollade på film och lets dance osv, mysigt. Pappsen vart lite sur när jag kom hem för jag hade tydligen sakt att jag skulle komma hem klockan 12 (whuuuut?) yeye


Ska gå och käka frulle ;D TJAO !

inköp

Jo nu var jag ju på stan en sväng för att axa skulle kolla på en bikini, givetvis så hittar ju jag då en bikini som jag slog till på. EN LIIIIIILA :D Min färg.  vet dock inte om jag ska behålla den eller inte ..

image777 image778här är överdelen, underdelen är samma färg , det är ett par i boxer variant precis vad jag ville ha! men är fortfarande inte 100 ! vi får se:) vad tycker ni?

dagens outfit

image775image776 - leggins från gina, svart linne från h&m, blå klänning och armband från ellos, svart kofta från dea, vita tygskor från någon affär i skåne :)  

Godmorgon :D

Godmorgon, idag var det skön sovmorgon till halv 12. Ska dock åka in till kvart i 11 för jag och axa ska plugga biologi. inte kul alls. men nödvändigt!

Hann ju inte skriva något igår, men jag hanna och lina var iaf på ps i love you :) Igen , haha så sjukt bra, grinade lika mycket den här gången. fast inte lika mycket. När jag kom hem satte jag mig och pluggade biologi, inte så värst länge iofs men bättre än inget iaf!

nu måste jag göra mig iårdning, taxin kommer om 30 minuter!

Jo föresten, ikväll är det bandyfinaler och sannis ska dansa kvart över 7! Kom och kika på studan :)

Anna

Torsdag!

Dagen började med gympa, jag kunde ju såklart inte vara med så satt och kikade lite i min väska och gissa vad jag hittade i sidofacket?!?!?! JO! mina två läppglans, min nagelpenna och min conceler som var borta :P vilken lycka. Tänkte genast att dagen kan ju inte börjat bättre, men det skulle jag inte gjort för då fick jag en stenhård boll rakt på knät.

Dagen i sig var väll okej som vanligt, fick gå till skolsyrran och hämta nytt plåster för jag "råkade" pilla bort de gamla ;b

Idag borde man ju kanske igentligen plugga, men jag ska gå på bio :) Funkar ju de också..
Oj nu har jag ju lite brottom haha, skriver mer ikväll kanske !

Anna


GODNATT :D

Denna kväll som så många andra gick inte enligt planerna som var att åka hem till Lina och glutta på grey's anatomy. Istället fick jag åka ner på sjukhuset för ett svullet knä, de tog bort alla plåster och kikade lite. De va inget infekterat iallafall men det var vätska i knät som gjorde att de blev så stort.
Nu är det bara att lägga kyla på och äta voltaren sen hoppas på att både svullnaden och smärtan går ner.

NU; Säääängeeen , godnatt <3

smärta och sjukhus

Det finns anledning till allt såäven att min bloggtorka idag. Mitt knä gör cpbajsa ont, helt sjukt va ont jag har. Inte nog med de så är det megatjockt också. I hate this.

Måste även plugga till biologiprovet på fredag, kan ju inte koncentrera mig. Ända jag kan tänka på är hur jag ska sitta för att det ska göra minst ont osv..

Nu har vi precis ringt till sjukhuset och det lutar åt att jag måste åka in och kika upp det här . damn!

hörs senare, <3


dagens outfit

image773image774
lång tshirt från ellos, grå kofta från dea, svarta leggins från gina och vita tygskor från någon affär i skåneland :)

dururuuuuru dururuuuru tove arwidson dururururuuuu

Väl nere på träningen får jag väl säga att de va lite lata ;) haha farbror anna fick rycka in med några övningar. Att jag sedan inte orkar engagera mig till fullt är väl inte så oförståligt eller nått.. Men en bit in på träningen så dyker charlotte upp, mycket kul att se henne :) fick även en present, men vad det är tänker jag inte avslöja :) Det får ni vara nyfikna på!


Haha måste berätta, min mobil är så rooolig, haha någon som vet hur man lägger upp ljudklipp? För då kan jag lägga upp det här. När någon som jag har i kontakt listan ringer så säger min mobil dens namn och det låter som (ursäkta mig) en cpskadad som säger det ;b och de låter så jäkla kul! börjar garva varenda gång, alla som ringer mig lär ju tro att jag är hög el nått ;D HAHAHA

som tex när tove ringde så lät den såhär
durururu durururu tove arwidson dururururuuuu (8) ni får fantisera lite själva, men det är väldans kul iaf!

nu ska jag plugga biologi sen suuusa, godnatt <3


Tove bad mig komma

lilltove ringde nyss och bad mig komma ner på träningen. Jag som sagt att jag inte ska komma mer, men Tove bad så fint och ville så gärna ha mig där ( igentligen inte , hon ville åt min musikskåpsnyckel) Whaaat ever :D Kan ju inte sitta här och slöa, lika bra att ligga där på en bänk o chilla.

Hörs senare,

Anna

Dålig dag blir till bra dag?

Idag har inte något gått bra känns de som.. Började med att försova mig så hann jag inte duscha, så mitt hår var ju inte de fräshaste idag men iaf sen misslyckades jag med sminket totalt, efter de så hade jag en lektion (fysik b) på 100 minuter. OTAGG! För att sen ha håltimme från 10.10 till 12.45 kul? Näe. de två återstående lektionerna gick okej. Matten var kul :) fast då får jag sms av hanna lisa som skriver att hon missat bussen och jag har ingen aning om vad hon snackar om, men då har jag bestämt tid med henne halv 3 när jag igentligen slutar tio i 3. vad tänker jag med? Jag trodde ju såklart att jag slutade tio i 2. Anyway så ska jag ta bussen ner på stan, tror ni inte den är först försenad sen åker den förbi för den är fullsmockad. Sen nästa buss som kommer är också försenad och full av folk men där får man iaf klämma in sig. Så försenad och varm fick jag "springa" till UM , träffade såklart massa folk man känner på vägen så är det jämt när man har brottom har ni tänkt på de?

Jo men förutom det så har dagen flytit på bra :P Nu är jag iaf helt slut, är inte van att gå så här långt med kryckorna och packet.  puhh avreagerat mig lite nu ;b

Mamma ska till skolan ikväll och snacka med alla lärare, har ju missat ganska mkt nu. Men det är ju inte direkt mycket jag kan göra åt :/ jobbigt men sant. Vill så gärna vara med :(

Japp, nu hade jag iaf tänkt kolla lite på andra avenyn och dricka te :) skriver antagligen mer senare, ha det bra tills dess!


Yours only Anna

dagens outfit

image772
- mjukisbraller från lina, svart levis linne från andra lina ;b , svart kofta från dea (svart underlinne från h&m) + svarta skor :)

Börjar lessna lite på det här att inte kunna ha vad som hellst på mig .. Men ska åka till sjukan på måndag och ta bort stygnen osv .

avril lavigne - fall to pieces


Jeans shorts

image771
har letat super länge efter ett par jeansshorts, nu har jag hittat de jag vill ha!! de kommer från Aberocrombie & Fitch

MITT KNÄÄÄ

image770 - buuuuuhuu, ge mig mitt knä tillbaka :( de har väl iofs aldrig vart 100 men där var det nog fan nära!!

Fick vänta på taxin idag i 30 minuter i regnet!!! Ända fördelen var väl att mitt hår blev sådär snyggt lockigt efter ;b men de spelar ju ingen roll iofs.

Nu sitter jag och kikar på andra avenyn, mamma kommer snart hem med mat ! det är väl min kväll , ska nog räkna lite matte också :)

Anna

dagens outfit

image768image769
jeans från h&m, adidas tröja och vita tygskor :)

Sjuk dröm!

Drömde sjukaste drömmen ;b Jag kom till skolan med min taxi, så när jag kom fram stog axa och bråkade med någon så sprang hon iväg precis när jag kom. Så gick jag efter henne sen vet jag inte hur men de slutade iallafall att vi hamnade på en brandbil med grape och oskar. Så skulle vi åka till ett jätte kallt ställe, så frös vart de kallare och kallare. Sen när vi kom fram var där en hel "stamm" med människor som bara hade bikini på sig ;b så var vår uppgift att värma dom :P så vi gick och hämtade vatten och sprutade på hela stället och på alla människor, så vart de varmt sen började vi spela fotboll och åkte båt. Sen när vi kom tillbaka till skolan va Sanna där och undrade vart vi hade varit o sen vaknade jag :P haha sjukt

ville bara berätta det, nu ska jag sminka mig och klä på mig , tjing <3

Rolig kväll med Elin och Lina :)

Att denna kväll bjöd på skratt, skratt och åter skratt var kanske lite otippat då vi hade en hel del allvarliga grejs att prata om. Men samtidigt kan det bli annat när tre trötta tjejer ses dagen efter?! Näe trodde inte de va :)

Såg även på i en annan del av köping , aldrig sett det förut men what? vem vill kolla på ett gäng förståndshandikapade? inte jag iaf .. Dock var det ganska roligt men skulle aldrig få för mig att slå på tvn själv.

Ska gå i skolan imorogn igen efter en veckas sängliggande. och då menar jag verkligen sängliggande! Det är väl sådär kul, men roligare än att ligga hemma hela dagarna!

nu ska jag ju hoppa i säng igen, tradigt men sant!

JUSTE! Tidigare idag kom Britt-Marie och Emelie förbi med en blomma och 100 kr till bio till mig :D Så sjukt snällt! Blev super glad!!! Värt att noteras :)

Godnatt! <3


moulin rouge

 enjoy!

Myskväll med elin och lina!

Hade tänkt ligga och deppa idag, MEEEN så vart de ej. Nu är det planerat att jag och Lina ska åka hem till Elin och kolla på film, snacka, äta gott, ha myskläder. Myskväll helt enkelt :)

Ligger och kollar på innebandy på tv, det är balrog mot helsingborg tror jag. Inte så kul att kolla på så jag ska nog sätta på lite andra avenyn nu :)
men nu snart bär det nog av till duschen, för jag är inte för fräsh nu asså :D myysigt :P

lataaahhh<3


At Linas osv

melodifestivalen hos lina, råkade bli lite sen men de kvittade :D Jag var välkommen ändå, det bjöds på OLAAAA, chokladkaka, fruktsoda och lite mer schlagerstjärnor. Det var alltså jag, Lina, Elin, HL, Viktoria och Linnea där, mycke trevliga tjejer må jag säga!  Att ola my love inte gick vidare kan jag dock inte förstå, oacceptabelt. Röstade iofs inte men de ska inte behövas, han ska gå vidare ändå för fasiken! OLA MY LOVE, I WILL ALWAYS LOVE YOU <3

Vid halv 11 var det dags att förflytta sig igen, denna gången bar det av till Kims lånade lokal, Kim fyllde nämligen 18 barre, (grattis kim :D ! ) måste säga att det var en sjukt lyckad fest, men thanks to my cp ben så åkte jag hem efter ca 1 timme. Kände att jag inte kunde göra så mycket eftersom jag knappt kan gå. På den timmen hälsade jag iaf på väääldigt många människor som man inte träffat på läääänge :) VÄLDIGT KUL OCH JAG MENAR DET !

Ja nu sitter jag iaf här, lite ledsen och arg på mitt ben. Ska ta bort mitt smink som jag förövrigt var nöjd med idag snart sen sussa. MEEEN först ska jag lägga upp lite bilder som jag/alla andra som hade kameran tog.
image762 - kim the födelsedagsbarn
image763 - lina, sweeeeeeeeeeeti :)
image765Jag och elin sötnos, :)
image766 elin tyvärr, du är och förblir lillen :) 
image767- the twins :)



Skrev allt de här igår klockan 12. Sen försvann allt och jag kom inte in på bloggen längre, och shiiiit vad jag lackade. Sjukt! Men nu fanns den här så nu blev jag glad igen :D !

dagens outfit

image761
blå klänning och leggins från gina, kofta från dea, skor från skåne (?), skärpet är gammalt + min blåa nya väska :D

Dagens look

image760

godmorgon !

Hallojhalloj :D
Lina har precis gått hem, hon var här en sväng och lånade lite kläder eftersom att jag inte kan ha dom längre pga knät ;b (har bara mjukisar) . Vi hade ganska mkt och snacka om eftersom vi inte sätts på sjukt länge. Kuwl iaf :)

Ska hem till henne ikväll också och kika på melodifestivalen andra chansen. ska bli kul att komma ut lite :D!!!

Nu ska jag fixa mitt hår och sen åka till chockolat med mörsan och köpa caaandy! Det är ju faktiskt lördag :)

Ha en fin dag, tjao <3

Filippa bark<3


HAHAHAHAHAHA :D

nya skor och fondation :)

image757- nya skor från skoaugust :) 295 kr. Hade visst lite fel, men 300 är ju inte heller mycket :)
image758 köpte även en fondation med minerelmojs eller nått. får se om den är bra :)

dagens look

image755image756
såhär ser jag ut idag!

Justin Timberlake - summerlove

 
as skön att dansa till :) (min och axas dans) haha

Inköp i köpenhamn :)

Kom precis att tänka på att jag har ju inte visat de jag köpte i köpenhamn :D så idag passade jag på  att fota lite, mamma hade tagit den ena sjalen så den får ni inte se.
image751 - blå klänning från b-young , vet inte riktigt vad den kostade runt 300.
image752 the blue bag (älskarälskarälskar färgen), från accezorise eller hur fasiken det stavas ;b you know what i meen! den var det väldans rea på och kostade bara 80 kr!
image753 - nya vita tygskor :) Mina gamla la jag i tvättmaskinen och de vart ändå inte rena, de vart typ lite brunfläckiga och hårda ist, hoppas dessa kan hålla sig rena :P 180 kr !
image754- turkos sjal, fin färg som piffar till outfiten. eller nått :) kommer inte ihåg vad den kostade, men de va två för 150 danska kanske? (köpte en till brun aktig med lite mönster på osv )

Jag och mamma var så snälla att vi köpte en vit kofta åt lina också :)

Träning, depp, nya skor?

Godmorgon eller nått, jag vaknade iaf för 2 timmar sen ;b så de kanske inte är så mkt morgon längre. Ligger iofs kvar i sängen, men de har jag ju gjort hela veckan så :) Ni tror säkert att de är skit kul att vara hemma, men det är de verkligen inte. Hade väldigt gärna velat  gå i skolan, mycke häldre än att ligga här.

Var nere på träningen igår, ångrar mig lite att jag åkte. Självklart så var det kul att se alla igen, men att se dom spela får mig att bli ännu mer depp. Att MO och Johnny säger att man får åka och träna med damerna och att de ska få en ny tränare osv glädjer ju inte mig iaf. Just nu känns allt hopplöst, jag vill ju också spela. Nu nu nu. Sen när jag kommer tillbaka kommer jag vara så jävla rutten att de inte ens kommer va kul, och jajamensan jag är tävlingsmänniska så de skriker om det. Men helt ärligt, hur kul är det att spela om man inte vinner? vaaa?
NOT AT ALL!

Antar att de jag får sattsa på just nu är att lära mig gå. känns de bra eller? Nopp.

Måste skärpa mig, inte kul att läsa om ett tråkigt liv (men ärligt så skriver jag ju igentligen bara för mig själv så de som vill läsa får läsa och de som hatart, läs inte ?) , inte kul att leva ett tråkigt liv. Måste ta mig i kragen!

Ska iaf åka och köpa ett par nya skor idag :) Tack för mig!

Andra avenyn

Jag har tråååååååkigt. Det är inte så kul/skönt att vara hemma ett längre tag. Ärligt talat så vill jag hellre gå i skolan än att ligga här. Har ni hört något så konstigt förut? Höhö

Berätta något skämt :D ? eller något kul som någongång har hänt dig :D ?

Började btw att kolla på andra avenyn idag, de började ganska bra faktiskt ska nog kolla lite mer strax (A)
Tyckte dock att han som spelade kim var otroligt lik alexander? Eller har jag fel?
image749 - han till höger är KIM
image750
sjukt lika?!?!?!? :O


godmorgon !

Nu har jag vaknat, lite tidigare än igår :) men jag kan inte sova länge på morgonen. Ligger och kollar på "våra bästa år" i brist på annat ;b

Är meeega hungrig men jag pallar inte gå ner och göra frulle ;b tar ju typ 10 minuter att bara komma ner, sen laga mat också. Njae väntar nog till lunch och gör pankisar då :)

Idag måste jag nog plugga lite också, inte kul men nödvändigt .. blää. Har säckat ihop lite nu när jag varit hemma, inte bra inte bra! Får ta mig i kragen och kämpa vidare :D

<3

GODNATT!

Godnatt Sverige <3
image748


Fetma

shiiiiit vad tjock jag känner mig :O min mage svämmar över av fetma. Hampe hade köpt en fet jäkla godispåse med sig som vi goffade i oss medans vi kollade på stardust. Några timmar senare åkte ju som sagt dom iväg till ica och köpte en chipspåse och pizza.

I'm a fathoe?
Gör ju nästan ont att ligga på mage ;b hahah. då är de illa :D


Shit nu mår jag as dåligt. Gaaad, illa är bara förnamnet, shit. Måste snart lägga mig på knä framför toan, juste de går ju inte .. Smaart Anna smaaaart! hörs




Tjockiskväll

Kan passa på att berätta att jag fick 14 på matteprovet och blev alltså godkänd i matte c :) AS GLAD!

Hampus och Lina är borta på ica och köper pizza, chips och läsk :D Tjockiskväll vankas . håhåjaja

Ha en trevlig kväll you all <3

I want it all ;b

image742- i like this one, its naajs. 99 kr från ellos, vad väntar jag på?

image743 super fina sandaler från ellos 299 kr :)
image744superfin vårjacka från märket kaffe (finns på nelly.se) 699kr . dock fel färg för mig , jag vill ha en blå!
image745något mer jag vill ha är en stor ring att ha på mittenfingret , den här modellen kommer från cocoo.se och kostar 165 kr
image746 - älskar dessa stövlar, känns dock lite out of season nu? de kommer iallafall från forever21

image747  - jag fullkomligt ääääälskar dessa skor! dessa kostar 699 och är från (ja nu kommer jag ju såklart inte ihåg de , skit samma) har iaf hittat ett par väldigt liknande på skoagust för bara 250 kr :D Guess who's lucky :D ?!

Billy Elliot

Såg på billy elliot igårkväll, bra film, sorjlig :( Ändå värd att se!

"Livet för en kolgruvearbetares son i norra England förändras för alltid, när han en dag på väg till boxningsträningen råkar hamna på en balettskola. Den 11-årige Billy (Jamie Bell) går med i gruppen, men håller det hemligt för sin överlägsne bror och sin far, som varit ensamstående sedan modern dog. Dansläraren Mrs. Wilkinsson (Julie Walters) upptäcker direkt att Billy har talang. Hon uppmuntrar honom att delta i uttagningen till Royal Ballet School i London, men Billy slits mellan sitt ansvar gentemot familjen och sin intensiva önskan att ägna sig åt dansen, som har kommit att bli hans passion. Jamie Bell, Julie Walters och Gary Lewis framför alla enastående skådespelarprestationer i denna upplyftande och inspirerande historia som blivit årets mest hyllade film. Billy är helt enkelt lysande!"

image741

matteprovet

Pratade precis med Axa/Sanna, de hade båda fått godkänt på matteprovet grattis grattis! :) De skulle gå och kika vad jag hade fått också, lite nervöst. I tell you later :)

7 månader, lång tid!

Idag har det gått exakt 7 månader sen jag gjorde illa mig förra gången. 7 månader!!! Gaaalet lång tid. Hoppas på att de nästa 7 månaderna går lika fort :) Man får försöka tänka på det possitiva sakerna, finns kanske inte så jätte många men jag har kommit på några !
- Jag kommer bli otroligt vältränad eftersom att jag måste träna varje dag de närmsta 6 månaderna!
- Jag får mat på sängen, + allt annat jag vill ha
- slipper skolan (ändå inte så bra då de är jobbigare att ta igen det senare än att vara där)
- Jag får vara hur äcklig jag vill för jag ska ändå inte träffa någon (ejuuuuw?)


Sista punkten var lite ljug, Hampus kommer över idag och ska kolla på film med mig =) Ska nog försöka duscha ändå, känner mig ofräsh. Lina och Hanna och kanske Elin skulle meybe också komma förbi ikväll :) Blir rena rama springhuset här! Kul att träffa folk :) väldigt kul!


What to do next?

big pain.

oh gaaad, just kill me. take me away from this pain. It huuuurts.

Thaaaaaaaaaaaaaaaailand

image736
image737
image738
image739 - haha hur lyckas man under en och samma middag?!?!? :P

image740

Gölligt

haha söööt hampus är, han har iaf varit orolig för mig :)


Pussi Because your worth it säger:

va så nervös så när ja skulle svara på ditt sms så tappa ja mobilen

Pussi Because your worth it säger:

nedför hela trappan


Känsliga läsare varnas

jo som sagt så är de kanske lite äckliga bilder och ingen behöver kolla, men jag vill ha de kvar så jag lägger ut dom här för att komma ihåg :)

image732 - pappsen på mitt rum :)
image733
image734 - hahah den oootroligt snygga outfiten man fick ha på sig :D haha .. så sjukt ful ;b
image735- såhär ser det ungefär ut nu, hann inte ta någon bra bild för batteriet på kameran dog :/ det är iaf ganska blodigt även fast de hade nån sak som skulle hålla bort blodet ;b

Sist i serien

läste precis på skinkis blogg att de förlorade matchen mot nyby. JAppjapp detta betydde då att vi kom sist i serien. Men skyll fan inte på mig ,D jag har inte gjort något :P haha! Men antar att man får ladda om till nästa år, kan ju inte direkt gå sämre så.. Vi får se vad som händer :) Har ju iofs hänt ganska mkt i år i vårat lag, så de kanske beror på det!

Kämpa på tjejer, kom på fysen i sommar ;)

hemma från sjukhuset :)

håhåjaja, nu var man hemma igen då. kan ju inte säga att det är smärtfritt, fy helvete. Jag mår inte okej.. Har blivit väckt ca varannan timme för att ta tabletter och fylla på kylan i knät och efter de har de tagit sjukt lång tid att somna om igen eftersom att en tant som låg i samma rum som mig snarkade som en man.

Men jag ska inte klaga, de finns alltid dom som har det värre! Iaf för er som vill veta så tog dom ut två senor ur låret som de vek 6 gånger och sydde ihop till ett nytt korsband, sen borrade de hål igenom lårbenen och satte en skruv på undersidan och spikar på översidan.

Ja men nu har jag som sagt fått komma hem igen, känns alltid skönt att vara hemma. Nu är det mammsen som servar mig istället för sjuksköterskorna ;b ska snart få maaaat :) har inte ätit sen i söndags, förutom en macka som jag spydde upp ;b haha .. najs

ska kika på en film nu, blir super glad om ni ringer/smsar/skriver komentarer/skriver på msn, allt för det är rätt tråkigt att ligga still här ;b men ha det bra :D <3

mormor

mormor va lite söt , när vi gick i köpenhamn ringde hon och sa att hon var så orolig att jag skulle blåsa omkull för jag hade ju så dåliga knän ;b


Tack för att du bryr dig om mig :D men så dåliga knän har jag inte ännu ;b


Operation imorgon igen !

Ja då var man hemma med halmen då! Precis hemkomen med ett försenat plan från köpenhamn. Jag lackasaaaaaate på att det var försenat, inte bra läge med tanke på att jag måste gå upp halv 6 imorgon.

Inte berättat än, men jag fick akutoperationstid imorgon , ska vara där halv 8 !! måste ju duscha med sån där mojs innan och grejs. fattar inte varför jag sitter uppe nu;b ville bara berätta de här ;D måste ligga kvar där över natten så jag kommer inte kunna skriva förns tisdag eller onsdag!

Iaf i köpenhamn shoppade jag en klänning en kofta två scarfsar två läppglans en hårinpackning ett par skor en väska ;b de va nog de.. 

får visa det en annan dag helt enkelt! ska hoppa in i duschen nu sen sova.. HA DET BRA ! Önska mig lycka till :)

IN SKÅNE FÖR FASEN

Japp thats right, nu har jag anlänt till skåne och Emilia :D Mycket najs må jag säga! Ikväll har vi ätit tacos och kikat på lets dance + GREKLANDS DOKUMENTÄREN!

Idag på bussen hände massa roliga grejer, haha för mkt för att berätta men ni som va där HÖHÖ kul!

Nu ska jag och Emilia ta igen massa snack, jag skriver mer imorgon el på söndag :) Ha en bra helg imrogon åker jag och mamma till köpenhamn och shoppar ! :)

HAAA DET BRA :D <3

RSS 2.0