Två nya klänningar

Igår så var jag, mammsen och lina och shoppade lite. Två klänningar blev det, samt ett par jeansleggins! :)


Denna kommer från hm, kostade väl 250 kanske? Ja något sånt.
Jag tänkte ha på mig detta på avslutningsmiddagen i skolan, funkar det?


köpte även denna, tillsammans med Lina. Ingen aning om vad den kostade.. Tänkte ha den på skivan jag ska på på fredag iallafall!

Har ingen bild på jeanslegginsarna, men de är ljusblåa inte sånna som alla har utan ett par andra ;b

Jaja, nu ska jag återgå till mitt matteplugg.. Det går framåt iallafall! :)

Puss

Färgat håret!


mjaa, ni kanske inte tycker att de syns?
Jodå, här ska ni få se en bild från innan :)

skillnad visst? i think so!

dagens outfit


Detta hade jag på mig igår och efter två utekvällar är det okej att ha mjukisdress.
Denna kommer från cubus :)

Skiva på birger jarl ! Be there..

Today is the day!
N3ids skiva ska äga rum.. Det kommer bli awesome!

Nu ska jag åka till Axa
Vi ses ikväll! puss!

Min blogglösa vecka

Okej, nu har det gått mer än en vecka sen jag skrev något och ärligt så har det varit rätt skönt..

Men här är min vecka som har gått:
Måndag: Skolan som vanligt, jag cyklade faktiskt dit trots att det regnade och kom fram som en blöt hund.. Solade efter skolan sedan åkte jag hem för att plugga! Prov i samhälls kunskap som gick great.

Tisdag: Skolan, vi tjatade till oss att flytta biologi B provet till fredag. Lyckades utmärkt efter ca 2 timmar.. Utgång på kvällen (skiva alltså) Kanon kul faktiskt!

Onsdag: Usch denna morgon var inte lika kul.. Vaknade av en borr halv 8. Great.. Efter en skoldags huvudvärk var det dags för fotbollsträning, det var roligt! Dock mer prat än fotboll. Resulterade dock en stukad fot för min del, sånt händer! Utgång även denna kväll, dock inte lika kul denna dag. Kan vart tröttheten som spelade in där? Måste vart så..

Torsdag: Denna morgon mådde jag en aning bättre, dock var jag fortfarande trött. Skolan gick bra, sedan var det sista innebandyträningen på kvällen, sorligt! jag gillar innebandy.

Fredag: Bahh, så kom det fasansfulla biologi provet.. Jag menar 99 sidor BiB vem gillar det?! Inte jag.. Gick helt okej iallafall! På kvällen vankades grillkväll med fotbollslaget, väldigt mysigt! Efteråt följde HL, Elin och Matilda med hem till mig och kikade på film.

Lördag: Äntligen sovmorgon! Ingen jävla borr.. Skönt! Däremot blev det plugg hela dagen lång, gick ganska bra ändå så de funkar ju ibland! På kvällen kom HL och Jenny hit för att kika på melodifestivalen! Blev ganska sent med tanke på att....


Söndag: .... jag vaknade klockan 6, galen för att jag missat samlingen! Lugn anna lugn, 3 timmar kvar ju, försökte somna om men det gick inge vidare. Halvsov fram till kvart över 8 då jag steg upp och gjorde mig iordning för vår tredje fotbollsmatch! Blev förlust med 3-2, dock gjorde jag en kanon snygg nick precis utanför och Ida sköt ett skott i ribban så jag menar vi kunde lika bra vunnit! Direkt efter åkte jag ner till Alnäs för att planera inför sommaren, inte allt för kul eftersom att vi gör samma saker varje år!
På kvällen blev de wipeout, de roligaste fallen! haha sjukt kul! Sedan lite one tree hill!

Idag har jag varit hemma, fått panik, lagat mat, bakat, pluggat, sett oth, sett halva twilight, sett halva hairspray, haft ont i huvudet, chillat! :)


Men nu ska jag se klart på twilight! Puss

Söndag

Hejsan!
Dålig uppdatering.. Igår körde jag gympa, vilket gick helt okej! Vid halv 1 kommer Lina in och säger att vi ska stå på sävjadagen och respresentera danmark, klockan 1, yei. In i duschen och dra iväg dit.. Sedan var jag mest upptagen med att plugga eller leta efter någon som ville följa med till mattecentrum för att få hjälp med matte. Vid 6 kom Hanna Lisa, vi snackade en heel del sen åkte vi till Maxi och spenderade ca 45 minuter med att fundera ut vad vi var sugna på. Slutade med chips och bakelse. Jummie!

När vi kom hem igen kikade vi på wild child eftersom hon inte hade sett den.. jag menar vem har inte sett den lixom? yeah anyway, sen såg vi på en skräckis, mirrors! Dock tyckte jag att den spårade en aning mot slutet. Godkänd film men inte mycket mer! 

Idag skulle jag ju som sagt åka till mattecentrum, men det blev inte så. Jag kände inte för det helt enkelt! Blev massagefotölj och samhällsplugg istället! Även en tripp till gränby centrum hanns med. Två kjolar och ett par skor blev det denna gång :) Riktiga kap. 
 
hittade den på rea på gina tricot, 50 kr!

även denna på rea också från gina tricot, 50 kr

Sedan köpte jag även skorna som jag har på bilderna, 495 kr från sko august!

Bra dag, när vi kom hem kikade jag och Lina på wipeout och sedan såg jag one tree hill. Bra kväll :)

Godnatt ha en bra dag imorgon! Puss

Dagens outfit *2

Igår:

Chinos från bikbok, tshirt från tallin, skor från kappahl

Idag:

jeans från cheep monday, tshirt från gina +svarta tygskor och älskade tubisar, haha

skiva 20 maj!

Hejsan hoppsan! :D
Hur är det idag? Med mig är det bra, fredag och allt ju!
Dock blir min fredag inte allt för bra, jag måste nämligen plugga en del. Har samhällsprov på måndag och känns dumt att misslyckas när det är såhär kort kvar! Eller vad säger ni? :)

Iallafall tänkte jag nog ta de lugnt och kika på något film också eller något sånt..
Jag fick iallafall veta mitt historia-betyg idag och det blev ett VG. Sjukt kul! :D Fick även veta religionsprovsresultatet, oj långt ord.., blev iallafall 50,5 och vg var 52 så näära! Skriver jag vg på en uppgift så får jag vg där också vilket är great!

Nog pratat om betyg.. Om allt annat också, haha har inte hänt så mycket kul idag! Eller jo, vi skrev ju ut inbjudan till alla lärare som vi ska bjuda på vår skiva (20 maj, kom!)

Vår skiva kommer bli storslagen.. jag lovar! Temat är färgklick, dvs inga svarta klänningar tjejer och killar, inga svarta skjortor eller tshirts! Bra då säger vi så.

Bye :)

Svar på tal!

Svar på malins komentar till inlägget om att det var en månad kvar till studenten! Jo för jag skrev de den 5e maj och vi tar studenten den 5 juni! Så enkelt var det :D (+ att en månad är 31 dagar..)
Eller har jag fel Malin? :D

Hm, nä nu ska jag duscha sedan plugga hela natten lång..

Good bye!

Ny inköp och första fotbollsträningen!

Hej allihopa :)
Idag får det gå snabbt, HL hämtar mig vid 20 i för att åka på fotbollsträning! Har suttit och pluggat fysik hela dagen idag, eller hela och hela, sen jag kom hem. Tänkte inte skriva så mycket mer, ska bara visa mina tröjor jag köpte idag!

Från gina tricot, 140 kr


Också från gina, endast 99 kr.

Puss

Dagens outfit


jeansleggins från vila, tshirt från mq + vita tygskor och älskade tubsockor :)

Dagens outfit

Egentligen gårdagens

Jeans från blend, linne från åhlens, kofta från vila + vita tygskor

svart klänning från vila, svart skärp från gina tricot, lila strumpbyxor från åhlens + svarta pumps

Bilder från valborg

Hm, nu har jag lite paus i pluggandet! puh.. ska jag vara ärlig så har jag tagit många pauser.. fy anna fy.
Fysik B suger, välj aldrig det... kom ihåg det!

Idag har Sofia laddat upp med bilder från valborg som blev mycket finare än mina bilder (mina blir jämt fulast, jag är väl ingen född fotograf.. höhö)






Där har ni dem :) Mysigt!

Nä nu blir det one tree hill och mat för min del :)

Puss

Exakt en månad kvar till studenten!

Hej svej :) Hur mår ni?
Jag är lite småtrött... Var på min första skiva igår! Gick dit tillsammans med Sofia och Axa, jag har dock varit på roligare tillställningar, tyärr! Segt och vi drog hem cirkus 1.. stela som vi är, haha nej men betydligt fler drog innan oss så de så! Sov lite halvdåligt, men man får ju klart skylla sig själv!
Idag i skolan var det rätt segt hade mattelektion vilket är lite små svårt nu sedan hade prov på islam som kändes helt okej iallafall!

När jag kom hem städade jag på mitt rum, tog en dusch och satte sedan på one tree hill. Egentligen måste jag plugga och jag ska... nån gång, nu kanske?

Någon som är bra på fysik och har lust att förvandlas till mig för en dag, please hör av dig! Jag orkar inte..

Hade ju som sagt prov idag, har prov på torsdag, sedan har jag EU prov på måndag, biologi b prov på onsdag. TUFFT! när det är över har jag studentskiva veckan efter och sedan ett matte e prov sen är det över.. My life as I know it.. haha! det är ju lite sant faktiskt. Man kanske borde ta och söka jobb? höhö

Äsch nu måste jag kasta mig över mina älskade fysikböcker.. Ring gärna och stör!

Anna

P.S idag är det exakt en månad (31 dagar) kvar tills studenten! Jag hoppas ni alla köpt klänning och skor, I have. D.S

Förberedelser inför skivan!

Imorse tog jag och Sofia bussen klockan 11 hem till Axi för att sy och skriva ihop alla studentband inför skivan. Tog sin lilla stund, vi tog bussen hem igen halv 6! Klara blev vi iallafall, nu är det bara några motiveringar som saknas och en till klassens sen så!!

20 Maj på BJ! Kom eller missa bästa skivan någonsin! Temat är färgklick, vilket betyder att man inte får sätta på sig en svart tråkig klänning! (hör av er till mig om ni vill ha biljetter :) )

Iallafall kom jag hem och kekade lite lax och nu sitter jag återigen med skolsaker, denna gång lite tråkigare sådana. Religion och Fysik. Not nice.. men nödvändigt för att få gå ut så..

Nä tillbaka till böckerna!
Ha en trevlig söndagskväll. Åh appropå söndag, saknar ni inte söndagsöppet? Jag såg det varje söndag, åh de va tider de... haha

Dagens outfit


linne (under) från hm, blå tunikasak från ellos, vit kofta från lindex + vita tygskor och jeansjacka!

Mys-Lördag

Hejsan allihopa! :D
Vet ni va..? Nä klart ni inte gör, idag så körde jag mitt första gympa pass ensam! WOHO, och folk betalar för att komma! Är det inte awesome :) Till på köpet så gick det jätte bra! Var dock väääldigt varmt! (och jobbigt..)

Sen följde HL med mig hem och åt äsch nu minns jag inte vad det heter. Man steger ägg och har i lite saker i o så.. aa de åt vi iallafal :P haha trevligt! sen duschade vi och gick till ica och köpte oss varsin glass tills Lara slutade och mammsen kom och och hämtade oss och körde till SB och sedan till biltvätten. Sedan åkte jag och mammsen vidare till stan och köpte ett par jeans till Lina och kollade på studentpresenter :) Jag har hittat en massa!

Nu är jag iallafall hemma igen och har ätit och så. Vad hände nu?! Jag ska nog plugga lite och sedan sätta mig i massagefotöljen och kika film :) Myspys!

Ha en bra kväll allihopa :)

Dagens outfit


shorts från sisters, linne från zara i Tallin, skor från ellos + en jeansjacka :)

Valborg i Uppsala -09

Klockan var ställd på halv 7. Tungt, dock försov jag mig och vaknade klockan 7 istället vilket ledde till en panikartad morgon. Hann till bussen kvart i 8 vilket var tur! Mötte upp axi på stan och rörde oss mot fyrisån. Träffade Anden, Simon och Sofia och gick för att ta plats på bryggan. Där inledde vi vår "långa" väntan, med champange, baguette och rostbiff, för att se Markus och Jocke i forsränningen! 10 startade tävlingen och efter ca 1-2 timmar kom båt nr 70 farandes längs ån.




Efter äggkastning, skratt och applåder packade vi ihop våra grejer för att följa killarna längs ån.






Bra jobbat killar :D!
Juste, de klarade ju båda fallen utan att ens vackla till, kanon bygge med andra ord! :) Hade ju dock varit kul att se dem ramla i....

Efter forsränningen slog vi oss ned i stadsparken en stund och käkade jordgubbar och kesella, jummie. Efter det åkte jag hem för att vila lite.. Det är tröttsamt att gå upp så tidigt! Så efter det träffades jag och axa på stan vid 6 tiden för att ta 5an vidare mot Ekeby och Diana. Möttes upp av HL och sedan gick vi hem till Diana för att grilla. En stund senare anslöt sig även Malin och Annika. Mysigt värre ända tills det blev alldeles för kallt! Vi rörde oss ner mot stan istället och strosade runt där till cirkus 12. Sedan åkte jag hem och sov. Som jag kanske sagt tidigare, Valborg är överskattat!

Nu ska jag ut och steka i solen igen, jag är faktiskt lite brun! :)

Puss

RSS 2.0