kvällens

image251

Jag är en sån som alltid drar på mig mina nya kläder DIREKT! och så blev det även den här gången! Nyköpta tröjan från newyorker och jeans från blend :)


Nytt

Tjabbalabba! de är nog mitt nya hej ;b så get used med det ;D haha !
Var ju som sagt på den nya affären (Newyorker) idag, det fanns sjukt mkt fina grejer men jag kom ut med en tröja. Måste ju spara mina pengar nu och den kostade bara 100 kr så de va lugnt :) Prövade också den tröjan från kapahl och vilken besvikelse de va :( Så jävla ful  .. fan också :( fast de kanske va bra annars hade jag köpt den ;b haha!

image249image250

haha snygg va ;D ?!  ( den vänstra armen ser konstig ut på båda, men den är vanligt ;b )

One tree hill

Är klar med biologin nu så jag måste bara säga att jag HATAR att dom har tagit bort one tree hill, fy fan va tråkigt :( kunde dom inte tagit bort något annat? de var ju de som var höjdpunkten på eftermiddagen och de va därför man skyndade sig hem, missade nästan inget alls förutom på onsdagar för då hann jag inte hem från skolan :( men ska nog köpa alla oth boxarna i thailand :) det är ju visserligen på engelska utan text, men hellre de än inget alls :D !!!!!



BTW :) Idag är det 15 dagar till Thailand, två veckor precis imorogn :) Måste nog börja packa snart.. eller iallafall tänka på vad jag ska hamed mig :)

Skooolan

Tjabbalabbababbaaaa!

sitter i skolan nu, har håltimme :) vi har precis disikrerat torskar;b FY FAN säger jag bara. det va riktigt skabbigt att öppna magen osv, bläääsh! sen när andra gruppen kom ska dom ju givetvis hålla på och fåna sig och leka med fiskarna och de va nästan ännu värre .. HATAR FISKAR!

Slutar 20 över 4 idag med ett 1,5 timmes matte! tungt, tänkte kila ner en sväng på stan sen för att kika i den nya affären som öppnat, tror den heter New yorker (?). Det verkar ha min smak på kläder så jag hoppas att jag hittar något när de va så mycket rea och sånt! Fick ju pengar idag :) ska även gå och prova en super fin tröja på Kapahl. Visar sen ifall jag köper något :)

ska skriva lite biologi nu, ska ju redovisa om ett tag och hatar att inte ha allt klart så det måste göras nu :) Ha en bra idag ! Hörs senare Puss o Tjaaa

Dagens outfit

image247image248

Jeans från monki, LILA linne (färgen på första bilden) från cubus, svart kofta från dea, lila/guld armband från lindex. enkelt och skönt på en Låååååång fredag i skolan!

Torsdaaag :)

Blir tyvärr ingen outfitbild idag , har haft fullt upp och de hanns inte med ..

Började kl 08.20 på fyrishov, skulle simma och livrädda med klassen ! det gick väll hyfsat, haha dockan som vi skulle rädda hann nog dö innan jag fick upp han men vadå hellre han än jag ;D haha.. den vägde typ 70 kg så skulle man få upp den från botten och inte nog med de först så skulle man simma från andra kanten sen dyka ner och hämta han och sen simma tillbaka, man hann ju bli trött innan man kom fram ;b men aa JAG FICK UPP DEN ;D haha! sen fick vi bada fritt det var super roligt :D , jag hoppade från 10an :D  stolt ;b

väl tillbaka i skolan jobbade vi lite med biologin som vart klar idag, sen engelskaprov som faktistk gick helt okej! sen matte prov, fast de var något testsak för nationella i matte c. kunde bara 3 av 5 så måste nog träna lite mer ;b

Jo sen dårå så var det fotbollsturnering och jag stog i mål. PANIK! Vi mötte då ett lag där alla spelade fotboll och va typ jätte duktiga.. Vi var iofs också väldigt bra :D men jag har ju inte spelat fotboll på länge framförallt INTE målvakt ;b Hade inte ens några handskar när jag kom dit men fick låna ett par sen som tur va ..  men så jag ställde mig nog mest där och hoppades på de bästa :D De gick ju faktistk ganska bra vi började med att ta ledningen genom ett väldigt snyggt mål av jocke!! sen gjorde dom givetvis ett mål dårå .. Men jag släppte bara in 1 !! så då blev det förlängning och inget mål då heller så det blev straffar! Jag fick panik mitt hjärta dunkade som bara den och jag blev typ helt svettig och fy :P tog inte den första straffen vilken kanske va ganska självklart men det hade ju varit lite kul om jag tog den!! Sen missade wolde sin straff så då var vi ute ;b Håll med om att jag va ganska modig ;D ?!?!? haha :D

träffade Elin på bussen på väg hem de är ju alltid trevligt att ha någon att åka med ;D Måste sticka ner och eeta någon nu innan jag dör och innan träningen ikväll :) hat bra skriver kanske ikväll om det händer något mer skojs :D

puss från stjärnmålisen ;D

wednesday (?)

Haha idag när vår lärare visade en power point haha så hade han skrivit fel, han ba men om jag håller för här på dataskärmen så fattar ni va? haha , så trodde han att de skulle bli förhållt på stora skärmen också :P haha de va kul iaf :Dinget speciellt hände i skolan, eller jo vi började på våra dramatiseringar av mcbeth hamlet och romeo och julia ;b ska bli kul att de som andras :D jag är häxa 1 i mcbeth ;D haha!

Efter skolan skulle jag sanna och axa gå en snabbis på stan som blev mycket längre! men de är ju alltid trevligt :D

nu blir det en sväng hem till linisen :D för att kika på greys sesångsavslutning :)

Puss tjao <3

Dagens outfit

image245image246

Blåa jeans från blend, svart linne från h&m, Grönt linne med blommor från gina, svart kofta från lindex, svarta stövlar från vinder. Hade en liten fläta i håret idag :D

KÄNN DIG UTMANAD!

Så fort du ser denna bild är du utmanad! Du ska gå in på www.sp-studio.de och göra din egen soutpark gubbe som såklart ska föreställa dig själv i de kläder du har på dig! Därefter lägga upp på din egen blogg!

image244 
-Anna


no comments

image242image243

Även fast man inte var med så fick man va pricktavla för toves klubbor och bollar :(


träning

Precis hemkommen från innebandyträningen, fick reda på att min mamms hade årdnat ett jobb åt oss.. och jag hade ingen aning om det, men de va ju bra iaf så vi får lite pengar :)

vi fick även våra nya uppvärmningströjor. Jag blev så himla besviken först för dom är verkligen jätte små.. Men man vänjer ju sig vid allt och dom är helt okej eller vad tkr ni?
image239image240

tack för mig!


Ny klubba?

Jag vill ha en ny innebandy klubba, känns ju kanske lite onödigt nu men jag vill ha iaf !!! för jag har hittat en som verkar as bra :)

image238

va tror ni ? han i affären sa att den tog ett litet tag att spela in men att den va super bra sen, jag kan ju inte spela på ett tag så de kasnke passar, så kan jag ju stå och skjuta och passa med den o sen när jag får spela så är den as bra :D , kostar iofs 1200 tycker de är ganska mkt pengar, men vi får se om jag har några över efter Thailand :)

Ledighetsdag

Hade provomskrivningsdag idag, men jag hade ju inga sånna prov så jag vart ledig :D
åkte ner på stan med skinkis, hon köpte ett par skor och jag hade typ 20 kr så kunde inte köpa något :( men jag var och skulle kolla om de här skorna;   fanns kvar. Dom var billiga kostade bara 200 kr, men dom fanns inte där :( skulle vilja ha ett par vita i den modellen med något mönster på.. kanske inte så bra till vintern men vem bryr sig :D ?!
hittade även lite halsband från glitter som va super fina, måste köpa ett när jag får pengar! de va sånna med klockor i! ge mig :D !

måste städa lite på mitt rum nu, det ser rent ut sagt för jäääävligt ut!! Jag gillart men mamma gör de verkligen inte och de är ju henne man får moneymoney av så de blir nog städning !

image237 -Puss

Dagens outfit

image231

haha de blev många bilder idag ;D

-Lila tröja med rosaröd text från gina
-Urtvättade svarta jeans från gina
-Skor från skopunkten
-armband från lindex
-röd jacka från stadium
-mössa från lindex

tjabba

Hallojs , ledig idag ! så grymt skönt :) ska hoppa in i duschen och sen åka ner på stan en sväng med skinkis!

haha hittade en film från myrgången 06 -07 så jävla rolig :D haha ska kika på den sen när jag kommer hem ;b så kul med alla man känner igen :D ! haha

bloggar senare :) baj <3

hur emo är jag?

image230

Måndagmåndagmåndag

Tillbaka i skolan igen! åkte lite tidigare för att göra ett arbete i biologin tillsammans med sebbe, vi gjorde faktiskt rätt mkt så vi är nästan klara! skönt :)

se var de ju alla lektioner som vanligt .. allt flöt på! sen till ledarskapen så gick jag och sanna jätte fort så vi skulle komma i tid för en gångsskull och de gjorde vi!! :D då va han inte där :( men de va ju skönt att sluta lite tidigare :)

mötte hampus på gymmet, så tränade vi ett tag. Det gick ganska bra idag faktistk ,b prövade bänkpress för första gången, klarade 40 kg :) tihisen åkte vi hem till mig och kikade på spy kids 2, haha den är faktistk bra :D !

sen kom mammsen in och visade sin eventuella klädsel hon skulle ha på personalfesten med afterski tema ;b

 - snyggt morsan
 - har även satt upp mina stjärnor nu :)

ledig imrogon så jekla skönt! men ska sova nu så man får sova ut imorgon :) GODNATT !

Dagens outfit

image225

jeans från zara (lite trasiga men jag bjussar på det), vitt linne från h&m, blå tjocktröja från gina :)

Ingen rubrik

Orkar inte skriva i bloggen längre, orkar inte göra nånting alls. känner mig inte motiverad. varför är det såhär?

Dagens outfit

image224

mörkblåjeans från gina, vitt linne från h&m, vit stickad kofta från gina :)

Hus

Huset som jag la upp bilder på förut ni vet? var ju och kikade på det idag och fy vilken besvikelse det var :( de va typ halv klart :S, eller de va typ skavanker lite överallt, de va riktigt tråkigt :( bilderna va så mkt finare än i verkligheten så vi får väll fortsätta leta :(

Händelserik dag!

Gårdagen började med uppstigning vid 06.00 började jobba i allians klockan 07.15! gjorde iofs inte så mycket smörade lite mackor och lämnade ut nycklar till olika lag ! :) därefter gick jag till coop forum och mötte mammsen och så handlade vi mat inför kvällen, det blev en hel del!

sen åkte vi hem och duschade och sedan åkte vi upp till fyrishov och kollade på gympa uppvisning från halv 2-5 ! det var en riktigt bra uppvisning, satt med tårar i ögonen hela föreställningen.. ville så gärna vara med! känslan är obeskrivlig..

anyway, sen mötte jag axa på stan klockan halv 6 och sanna va sen som vanligt ;b fast busschaffisen var snäll så han väntade på henne ;b så åkte vi då hem till mig och lagade och åt mat , de blev faktiskt gott ;D
 :D "snaaart kommer björne"

vi åt, spårade, dansade dansmatta, spårade lite mer, dansade osv :)

sen fixade vi oss och åkte ner på stan, till nån fest där.. jag va så sjukt otaggad och trött då.. så jag åkte hem ganska tidigt men de va roligt iaf :)

nu sitter jag här är väldigt trött, vi ska snart åka på visning av det där super fina huset :D och sen åka till min kusin och fika! bloggar nog lite senare också :)

ha en bra dag Kram Anna!


gårdagens outfit

image222

svarta leggins från gina, vita benvärmare hittade i garderoben, grå klänning från lindex, vit tjocktröja från esprit (passar inte till alls men hade ingen annan)

till de hade jag svarta stövlar och svart jacka :)

Fredaaaaag :)

Yeaaah nu är det helg efter en lååång dag i skolan! slutade halv 5 och började halv 9 , tuungt men nu är det sluuut :D efter skolan gick jag ner på stan och träffade hannalisa, lina och sofia så åkte vi till diöshallen och kikade på fusbal :D (eller hur de stavas) haha.. kollade på typ 4 matcher, helt okej roliga. Men sen åkte vi tillbaka in till stan och käkade på maaaax <3 :D gott! träffade johan och åkte buss med honom hem, slapp man åka själv :)

ska ju upp och jobba imorogn kl 07.15 så de blev hemmakväll ikväll!
Vem åker ur idol idag? jag tror det blir Andreas!

ska kika lite på tv nu ! Puss <3

Dagens outfit

image219

Leggins från gina, svart tshirt från tommy hilfiger, grå långväst från kapahl, svart skärp från vinden, jordgubbshalsband från guldfynd :)

skojskoj! :D

<Netto> idag på syrrans sommarjobb
<Netto> dom har typ ett ställe där barn kan måla ansiktet
<Netto> jobbet är på junibacken alltså
<Netto> och
<Netto> då var det en unge som höll på att måla facet där
<Netto> och morsan sa "ååh va fin du blir, kan inte mamma få en puss?"
<Netto> och det var massa folk där
<Netto> då säger ungen med sur röst
<Netto> "näe, du hade ju pappas snopp i munnen imorse"


klockren :D
kommer från den här sidan ; (finns massa andra roliga också )
http://www.warpdrive.se/topplistan

Knäskada

Lite update om min knäskada ..

fick ny operationstid den 12 december, fick hem massa papper och sånt jag skulle fylla i. men nu är det ju så att vi åker till thailand den 15e , och man får tydligen inte flyga eller bada på ca 3 - 4 veckor efter operationen så nu ska jag få en ny tid precis när vi kommit hem.. kommer nog inte kunna spela den här sesången :( så jävla ruttet.

finns inget mer o säga .. eller jo de är så jävla tråkigt att träna på gym fy fan!

tack för mig !

Torsdag

haha idag var ganska rolig ;b hade gympa först, vi spelade volleyboll.. jag vann en sån tävling :D MOHAHA! va ju inte lika bra sen på spelet .. men aa ingen komentar! sen var de ju den långa håltimmen fast den gick ovanligt fort, vi duschade och käkade, spelade lite spel i länken och åkte "skridskor" eller krossade isen kanske mer stämmer in ;b sen började bioligin och jag och sebastian var så bra idag!! vi gjorde hur mkt som hellst :D känns ju bra inför den kommande redovisningen! på engelskan hade vi krig med pappersbollar haha de va ju ganska roligt, + att vi fick ändå rätt mkt gjort fattar inte hur ;b men aa :D haha sen slutade vi med 90 minuter matte :/ 

när vi slutade idag så hade jag 2 missade samtal och 6 sms :D yeaaah! poppis! men ett av dom var från mamma som sa att jag skulle åka till allianshallen för att lämna ett par skor till lina för pappa hade råkat tagit med hennes till sthlm.. de va ju inte världsakul men aa .. fick iaf kebabtallrik :) det var jummie!

träning ikväll då, tills dess blir de väll bara slappa :D och packa lite till imorgon, har ju träningslära kl halv 9 imorgon.. JOBBIGT !!! men värt ,bra magträning :)

tack för mig , tjao <3

outfits

Idag:
image216
Blå jeans från blend,svart tshirt från monki, vitt skärp från h&m, Grå kofta från dea, halsband från guldfynd & rosett örhängen från glitter :)

Igår:
image218

Jeans från blend , vitt linne från bikbok och svart/brun randig tröja från ginatricot :)

match

woho sverige vann med 2-1 !!! :D ändå lite typsikt jag som hade tippat på 2-0 :( men jag överlever nog :D

ska packa väskan till imrogon sen hoppa i säng efetrsom att jag är trötttttt :) gympa imorgonbitti ju !

sleep well <3

Onsdag

Dagen började med utvecklingssamtal, det gick väll hyfsat förutom ig varing i historia och fysik .. men de löser sig nog hoppas jag! Efter såg vi tartyff på svenskan, den va ganska rolig faktistk ,b men sen fick vi papper om att vi ska dramatisera en akt ur någon av shakespeares pjäser, jag fick mc beth .. great ;b

Efter skolan åkte jag med inkan skinkan hem, födelsedagsbarnet, köpte stift till min penna.. Sen åkte vi heem :) har precis kollat på oth så braa idag.. nu börjar de hända värsta grejerna så det är as spännande! kl 16.10 måndag - torsdag och 16.40 fredag!

idag är det lina som lagar mat vi får se hur de smakar ;b ska gå ner o pröva iaf återkommer senare!
ikväll är det ju även top model och greys alltid lika svårt val :/ vi får se vad det blir ikväll !

ha en trevlig kväll, tjarå !

INKAN SKINKAN..

...BLIR STOOOOR FLICKA!

image215
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS !

Tisdag

MIn skönaste dag :D slutar kvart över 12 !!! najs :) dagen började med försening, inte så kul för läraren blir alltid så sur. Men själva lektionen var ganska rolig.. vi kollade på en film, kommer inte ihåg vad den handlade om, men den var iaf rolig! ska fortsätta kolla på den imorgon :D sen var det fysik och matte var så okoncentrerad idag så jag va rutten! MENMEN jag fick godkänt på mitt fysik prov :D första g:et i fysik sen jag började gymnasiet :D weiwei :) tahaaa! ska få 100 kr av morsan nu :D , hon erbjöd även 200 kr om jag klarar slutprovet i fysik och 400 kr om jag får vg:) bra deal va :D !?!?!
 har precis käkat en cupidosallad :) hade i ; kyckling, majs, nudlar, svarta oliver, fetaost. Nästan samma som jag alltid tar. (brukar ha majs ist för fetaost) men idag var jag super sugen på fetaosten så de fick bli så. Samtidigt så  kollade jag på hairspray! den va sådär bra .. tur att man inte betalade för den på bio, för så bra var den absolut inte .. de va lite tråkgit, hade stora förväntningar på den!


ska leta upp lite fakta om shakespeare, sen KOLLA PÅ ONE THEE HILL :) som jag missade igår (hur kan man vara så glömsk?!?) sen åka och träna med morsan sen innebandyträningen :) hör av mig ikväll om jag har något intressant att berätta!

tjaao <3

Dagens outfit

image211

Urtvättade svarta jeans från gina, tshirt från cubus,skor från vagabond
Ute; röd jacka från stadium :)

Hus



så jääävla fint hus! ge mig nu nu nu nu nu :)

Träning

Detta inlägget ägnar jag åt alla som inte tränar, BÖRJA TRÄNA MEDANS NI KAN! om du tänkt  "skulle ju vara kul att spela fotboll" eller vilken sport som hellst, är nästan säker på att alla har tänkt så. Börja då? vad är det som säger emot? man kan ju iaf testa.. den som inte testar hamnar snart på ett svettigt tråkigt gym .. Det finns inga ursäkter för att inte träna!

man inser nu hur mycket man saknar att springa efter en bolljävel,har aldrig varit borta från värken fotbollen eller innebandyn mer än två veckor .. sen jag var 6 år. Är nu uppe i 74 dagar, dvs ca 2,5 månad!!! helt sjukt ...
klarar nästan inte av att kolla på matcherna längre vill s gärna vara med .. :'(

image206

Ingrid

Sov hos ingrid inatt de va myspys :D vi drack julmust åt 3 bullar, ett antal pepparkakor och en halv kladdkaka var ;b medans vi kollade på hsm och hsm 2 :) tihi!
  hann inte ta kort på något annat de tog slut så fort ;b

sen iaf gick vi och la oss :) dagen började med väckning kl kvart i 7, puuuh åkte därefter och tränade :) inte världens roligaste direkt, men de är ju också bra .. när jag kom till skolan hade jag två timmars håltimme! inte kul alls men den tillbringades med skinkis då blev de ju lite roligare ;) + att maten va väldigt god idag så de gjrode inget :D På historian så skulle jag lämna in min uppsatts som jag (&mamma) har jobbat väldigt hårt med ;b så säger hon att man skulle lämnat in den i fredags och att vi skulle få ig :O :O det hoppas jag verkligen inte, men vi får se hur det blir ..

på ledarskapen idag pratade vi om att ge beröm och få beröm, då kom jag på att jag har inte fått beröm på länge eller gett för den delen. Man ger ju oftast i matchsamanhang eller träning och jag har ju inte tränat sån träning på väldigt länge .. :/ saknar det!

På gymmet idag har jag :

? Haft sönder en hårfön

? Satt mig i en maskin som det stog "ur funktion"

? Sett 4 nakna tanter ( ejuw )

? spillt ut vatten över en maskin

? satt vatten i halsen när jag gick på rullbandet så folk runtomkring trodde att jag var trött efter ca 5 minuter

? Fått panik för jag trodde att någon hade snott mina nycklar och gått och frågat folk om dom sätt dom, hittade dom senare i min egen ficka.

lyckad träning ;b

ska sätta mig och skriva lite tränigslära nu, ha en fortsatt trevlig kväll!   baaaj<3


outfits

Igår:
  Gul tshirt från gina tricot, svarta mjukisar

idag:
 jeans från esprit, svarta stövlar från vinden, vit långärmad tshirt från gina, blå/vit linne från h&m, silvriga hjärtörhängen från h&m

garderobstädning

städade mina garderober idag ,faktiskt fint :D
1.image196 2.3. ena garderoben

4.image1995.6.

1. Hela den stora garderoben! med skor, underkläder, linnen/tshirts,jeans & tjocktröjor
2. Skor (dock inte alla)
3. underkläder och linnen/tshirts/klänningar
4. Den lilla garderoben (inte hela) med skjortor, Skärp, solglasögon (shorts, kjolar, väskor inte med på den bilden)
5. Shorts och kjolar
6. Väskor, så svårt att förvara väskor!! ge mig tips

Glad ;D

fick precis sms av skinkis som ville att jag skulle sova där :D Alltid lika roligt :D , kul avslut på en tråkig dag ! ska sätta igång att packa nu, måste ju ha både träningskläder och kläder för imorgon så det blir nog en hel del ;b! nu är frågan vad ska jag ha på mig imorgon då?! skriver mer imorgon då! Puss o baj <3

godmorgon, eller kanske godmiddag :)

somnade seeent igår :( så kommer pappa in och väcker mig klockan 11, inte uppskattat! när jag sedan halvaknat börjar Lina sjunga, då går det verkligen inte att sova kan jag lova er.. puh .. har verkligen inte gjort nånting idag, suttit här och skrivit min jääävla uppsatts.. Kommer ingen vart heller. måste skriva en hel sida till men jag har inget att skriva om, allt viktiga har jag redan skrivit. Känns ju lagom kul att skriva massa bara för att skriva :/ NOT!

men ska fortsätta skriva nu, hör av mig later on :) Baj baj <3
lyssna på den här <3 så fin!

Sverige - Spanien

Pinsamt. Finns det något annat ord? man visste ju nästan iofs att spanien skulle vinna.. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. är lite trött så ska nog sova snart !

godnatt <3




Varför ska jag vara så cp :( kan jag inte nöja mig med det jag får, alltid ska det vara mer .. Anna skärp dig för helvete!!!!! Det här funkar inte i längden fattar ju vem som hellst .. Vill ju ha allt nu! det är bara jobbigt när det är sådär i "mellanläge" man kan aldrig vara säker på vad som händer, det är ju bara att hoppas på det bästa. Om man beter sig som jag gör kan man ju glömma de. så varför gör jag såhär ?!??!?!?! Svar; anna du är sjukt i ditt huvud. vad fan tänker du med?! Annasvarar: Ingen jävla aning vill bara ha dig här nu. träffa dig. mysa. allt. varför går det inte :'( I´m sorry. godnatt 

dagens outfit

image195 

blåa jeans från blend, grått linne från cubus, grå kofta från dea, vit scarf från esprit, hjärtörhängen från h&m,hade skinnjacka till :)

lördag

dagen började bra med att jag sov till 12 !!!! :D direkt när jag vaknade frågade lina om jag ville åka till stan och de vill jag ju såklart så efter 1 timme åkte vi ner och skulle kolla på jacka! vi hittade en snygg men det fanns inte rätt storlek kvar :( stackars lilla lina ;) haha! sen åkte vi iaf till allianshallen och kollade på när mitt lag spelade.  Förlåt mig tjejer men va fan har hänt ?!?!?! allt rasar. såhär kan de inte fortsätta nu måste ni skärpa er! Målen som gjordes va snygga, men deras var inte ok. varför kommer dom förbi ? det går bara inte! fy! nog om det.

ska hem till lina ikväll och kolla på matchen (sverige-spanien) med sofia och lina såklart, chillprill ;b haha! ärligt så tror jag att spanien vinner. Håller ju såklart på sverige men spaninen har så mkt bättre spelare, + att linderoth inte ska vara med.. De funkar ju inte helt enkelt. Jag tror på 2-0 till spaninen. Vad tror ni?

nu ska jag gå ner och äta lite mat, idag blir det något med kyckling! gott gott :)

ha en trevlig kväll! Baj<3


hanna

Har precis kommit hem från hanna, vi har kollat på idol bland annat.. Mattias åkte uuuuut :( blääää andreas skulle ju åkt istället! fyyy va sur jag blir :( mattias är ju as bra ! nu ska jag bojkotta idol! kanske ..
kvällens komentar; Ja de är ju inte varje dag man får stå här och hänga löst! av idolandreas.. Haha :D

image193image194 :)

idag när jag åkte hem från hanna, så hamnade jag på exakt samma buss som när jag åkte hem från skolan + att jag satte mig på samma stol ,b de va ju lite ballt tkr jag :D !

ska göra något vettigt nu kanske, ta bort mitt smink!
tjabajdå!

Dagens outfit

image189
 Blåa jeans från monki, rött linne från cubus, vit-grön-röd randig kofta från carlings, körsbärs öronhängen från jc :)

Träning

kom precis hem, har varit på träningen :) haha vi diskuterade att marabous choklad innehåller ingen choklad, men att de va typ en tradition(?) så de fick heta choklad iaf ;b sen snackade vi också om att falukorv innehåller förlite kött för att få heta korv ;b man kan ju undra vad dom har stoppat i dom korvarna :D naaajs!


nu är det day after tomorrow som jag tänkte kolla på :) sovmorgon till halv 12 imorgon , så grymt skönt :D tihi

jobb

image186

usch sjuksköterska ? kunde jag inte fått något bättre jag skulle aldrig kunna jobba som det ;b

http://www.jobbafrisk.se/yrkestestet.php

Rolig!

HAHAHAHAH kika på den här , när barnet skriker . JAG DÖR :D Om man har tråkigt är det bara att kolla på den så börjar man garva, det går inte att hålla sig :P haha

ingen god morgon

gick upp kl 7 idag bara för att åka på gympan, och när klockan ringde tänkte jag men njaae kan ju skippa gympan idag, sen efter typ 10 minuter så gick jag upp iaf för jag fick ju skjuss med mammsen dit då va de ju ganska lugnt.. sen när jag kommer dit så är inte en jävel där :O inte ens läraren och hon hade ju sagt att vi skulle ha gympa, lite lack man blir då .. gick upp så himla tidigt i onödan :( kunde sovit 1 timme till iaf! men nog med klagandet, jag kom ju upp iaf om man ska se det positivt ;b

vad ska man göra idag då? känns som det är helg för man har varit ledig två dagar .. men så är det inte :) har haft så grymt skön vecka den här veckan :D hade sovmorgon i måndags till 12.20, på tisdag skulle jag till sjukgymnasten så då slutade jag typ halv 11, ledig onsdag och torsdag och imorgon har jag också sovmorgon till halv 12 !  skönt skönt!  men har ju en historia uppsatts att skriva idag :/ förstår ingenting av den :S varför är jag så kass i historia? om det är någon som känner för att hjälpa mig så är frågan ; Varför kan man anse de medeltida resorna som äventyr ? tack i förväg!

Ska gå och göra lite frulle sen  lägga mig på mina madrasser ,som jag sparat sen Emilia varit här, och glutta på hsm 1 & 2 som jag förövrigt fick när jag var hos lina igår :D tack så mycket! Dom är ju så sjuuukt bra, verkligen värda att de på :) Sen blir det historia plugg resten av tiden innan träningen ikväll.. kommer nog skriva lite mer innan :)

 
" sängen är ju så sjuuuukt mysig och skön, man blir ju as sugen när man ser bilden bara :D "


Puss

Lina

Är precis hemkommen från Lin, vi kollade på dubbelavsnitten av greys :) ärligt så var dom faktiskt inte så bra som jag förväntat mig. det börjar bli sämre o sämre .. blä! åt lite godis också (A) inte bra anna men de va nästan nödvändigt för gud så gott det var :D

jag hittade precis ett nytt ärr, det ser ju ganska färskt ut ,b undra vad jag har gjort O ?!

image183


Bilder

Nu har det blivit himlans många inlägg idag, men lina var precis här inne och tog lite bilder på mig som vart ganska balla så tänkte bara lägga upp dom (A) :


Hårklippning

Före                                                   Efter
image173image174



Klippte mig ganska mycket, fast samma frisyr så det syns inte så mycket. ser ju bara yngre ut tycker jag :( jag som precis vart nöjd med mitt hår så måste man klippa sig ! fast man vänjer nog sig efter ett tag.

lägger upp lite mer bilder :)

                             



Vi klippte oss ju på ohlssons frisörskola, de va lite nervöst men hon som klippte mig var jätte duktig! Stackars Sanna, hennes frisör var sjuk så kom det en kille och skulle klippa henne ist. Han kunde inte ens kamma ut hennes hår på rätt sätt, så hon klippte bara typ 1 cm om ens de .. de va ju ändå lite komiskt för jag och axa tvingade med henne o klippa sig där o vi ba neej men de är ingen fara så kommer hon till en sån .. hennes blick vara rolig iaf (A) Men Sanna håret blev fint iaf :) så nu efter kan man få skratta lite :) ?

Lista

jag har väldigt tråkigt !

PERSONLIGT;
vad heter du: Anna Brynö
vilka andra namn tänkte din föräldrar ge dig: Johanna, Lukas & simon (tror jag)
hur lång är du: 169.8 :D
ögonfärg: blå
hårfärg: brun

KLÄDER;
vad använder du just nu för jacka: ingen just nu, men annars lite olika
vad använder du just nu för skor: olika varje dag
vilka kläder skulle du helst vilja ha just nu: jeans!!
hur mycket köper du kläder för i månaden: 500 kanske
vad har du för skostorlek: 38-39

SENASTE PERSONEN SOM..
du pratade med: niklas
du gick på bio med: Lina tror jag
du gick på stan med: Emilia
du kramade: Niklas

HAR DU NÅGONSIN..
sagt "jag älskar dig" och menat det: ja.
bråkat med ditt husdjur: nej
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag:  ja faktiskt ;b

STUFF:
är du ensam nu: ja
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: finns många
vill du gifta dig: ja
vill du ha barn: ja

EXTRA STUFF:
tar du droger: nej
vad är du mest rädd för: fåglar
vilka kläder sover du i: tröja trosor
vart vill du gifta dig: haha spelar ingenroll bara det är med någon jag verkligen älskar :)
vem hatar du verkligen: ingen!
varit kär: japp
kör du bil: övningskör ;D
har ett jobb: nej
gillar du att ha folk omkring dig: Ibland & bror på vilka 
är du ett hälsofreak: Vissa dagar ;b annars NEJ :)
har du någon tatuering: nej inte än

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..
gråtit: nej
köpt något: ja
varit sjuk: lite förskyld
sjungit: alltid!
sagt "jag älskar dig":
träffat någon ny: nej
saknat någon: ja
kramat någon: ja
kysst någon: japp :)

VILKEN..
tidning läser du: frida & veckorevyn & unt ibland solo 
buss åker du oftast: 22an ! :D
frisyr har du just nu: "allt bara hänger" ska klippa mig om 1,5 timme :)
dag fyller du år: 11 juni

SENASTE..
film du såg: oj ingen aning
sak du stal:

brukar inte stjäla
mat du åt: en liten pizza bit och ett äpple :)


Dagens outfit

De vart ingen igår tyvärr, jag hade lite brottom hann inte ens ta kort! men här kommer för idag :)

image171


Morning :D

Är ledig idag så jävla skönt :D usch vad jag känner mig värd lite ledig (A) men har ganska mkt skolsaker att göra ändå, så ledig kanske inte var de rätta ordet.. Mer fri från lektioner kanske?

anyway (hahaha läs med arne ifrån torkel i knipas röst) sitter hemma hos niklas nu, men han sover som vanligt :p jag har varit vaken sen kvart över 8, han börjar ju faktiskt skolan om 1 timme. men inte mitt val ;b

igår hände en rolig sak :D jag pratade med lina i telefon!! hon är nu hemkommen från Thaaaaailand. lyllos jag vill va där nu!!! (A) fast jag åker ju ganska snart nu..  Hon var iaf saknad här hemma! :)

Juste appropå absolut ingenting, IDAG SKA JAG KLIPPA MIG !!! panik jag vet inte hur jag vill! sa till mamma att jag kanske skulle klippa kort, och så sa hon ; Men anna du kommer ju se as fet ut i ansiktet !!! Ehm aldrig till korthårsklippning blev de då, så hur ska jag göra ?  toppa och göra lite uppklippt? som alltid .. vi får se kan ju lägga upp före och efter bilder sen , mohaha!

ska dra mig nu, ha en bra dag :) Puss

Tisdag

Hade fysikprov idag .. det gick inte så väldans bra tror jag. men hoppas på g för då får jag 100 kr av mamma (A). på gymmet idag hände en lite rolig grej ;b haha en lite äldre tant gick omkring och bara kollade på alla aparater hon gjorde inga övningar, hon gick omkring säkert 1 timme ;b. Sen när jag kom ner i omkläningsrummet så vägde hon sig och gick och duschade ;b hahah ansträngande!

ikväll ska jag hem till niklaaaas :D är ju ledig imorgon så :) ska hoppa in i duschen nu och sen laga käääk, kanske kommer dagens outfit lite senare :) Puss och Kram

zlatan vann!

Grattis Zlatan! även fast han är riktigt bra är de väll lite tråkigt att han får? tycker jag iallafall .. jag var nog ganska mycket ute och cyklade med min gissning ;b! jag tycker att de borde införa en regel att om man fått piset ett år tidigare borde man inte kunna få det igen. bra eller dåligt?

image169Zlatan- guldbollenvinnare 2007, och Henke Larsson kommer allitd vara min favort ! :D

nu har Lina sagt något roligt igen ;b haha
hon har prov i matsmältning så sa mamma ;
-Vad heter tarmarna som finns i buken?

Lina- Eh va är buken ?

PUCKHOOOE !    

vilken årstid är jag?

Vilken årstid är du?

Vinter:
Jag fryser ofta ( )
Jag gillar rött ( )
Jag har ofta tjocktröjor (x)
Jag tycker om att använda raggsockor (x)
Snö är kul (x)
Det är mysigt att dricka varm choklad när man kommer in från kylan ( )
Jag tycker det är kul att åka skridskor ( )
Julen är en viktig högtid för mig (x)
Jag älskar pepparkakor och lussebullar (x)
Jag använder ofta vantar, även om det inte är så kallt (x)
Filtar, ljus och duntäcken används flitigt året om (x)
Jag älskar julmaten (x)
Kalle anka och hans vänner kollar jag på varje år (x)
Jag tror på tomten (x)

10

Vår:
Jag tycker det är mysigt med fågelkvitter ( )
Det är mysigt när blåsippor och vitsippor kommer fram ( )
Jag tycker om att plocka svamp ( )
Jag börjar längta till sommaren (x)
Jag tycker om att få börja använda mindre kläder (x)
Jag gillar påsken (x)
Gult är en fin färg ( )
Jag tror att påskharen finns ( )
Det är kul att påskpyssla ( )
Jag känner mig inte lika deprimerad från vinterns mörker ( )
Jag klär mig ofta i för lite och blir lätt sjuk (x)
Jag tycker kycklingar är söta ( )
Blått, gult, orange och grönt är färger som jag tycker om att klä mig i (x)

5

Sommar:
Jag gillar sol (x)
Jag blir lätt brun (x)
Jag tycker om att bada (x)
Jag älskar glass (x)
Det är mysigt att ligga på stranden (x)
Jag gillar grillat (x)
Jag tycker om jordgubbar (x)
Jag gillar att klä mig tunt (x)
Klänning, kjol och linnen använder jag ofta (x)
Saft med is är gott (x)
Jag har legat i solen mer än 1 timme (x)
Jag har solkräm hemma (x)
Grönt är skönt (x)
Jag gillar att vara ute sent på kvällarna (x)

14

Höst:
Jag använder ofta gummistövlar ( )
Jag tycker det är mysigt när löven faller från träden (x)
Alla olika färger på löven gör mig sprudlande glad ( )
Det är roligt att hoppa i vattenpölar (x)
Jag klär mig ofta i brunt (x)
Jag gillar stickat ( )
Det är kul att kratta löv ( )
Jag har oftast lamporna tända (x)
Jag tycker om att man får klä sig i mer kläder (x)
Det är mysigt när det blir mörkare om kvällarna (xxxxx)
Regn och plask är kul ( )
Jag tycker om att ta äpplen från träd och göra äppelpaj ( )
Det är mysigt med brasor (x)

7


Sommar !

igen

Jahaaaja, ska igentligen plugga fysik men som vanligt hamnar man här ;b varför är det jämt så?! jag känner mig iofs ganska säker på det här provet, så vi får hoppas att det går bra :) kanske borde plugga lite iaf .. fast det har ju gått bättre när jag inte pluggat så de blir svårt hahah :D sen börjar ju fotbollsgalan idag kl 20.00 :)

vem tror ni vinner guldbollen?
 min favorit är och kommer alltid att vara henke larsson. Men jag har ingen aning om vem som vinner .. kanske ljungberg? fast nja han har väll inte varit speciellt bra ? chippen tror jag nog på ! han är ju duktig ;b aa chippen it is ;D haha !

ska faktiskt plugga lite nu tro det eller ej.. 38 minuter .. ;b Tjaaao

Tjabbaaa

sitter i skolan nu, har historia lektion eller den är precis slut.. min L tanjent är trasig (A) haha fast de va inte jag som hade sönder den faktiskt! snart är det matte not so kul. sen idrotsssak? troligen iaf. Ska och träna lite sen .. skriver mer sen


baj<3

Dagens outfit

image167

Så jääääla slapp och så jäääla skönt :D tahaaa ..
svarta mjukisbrallor från adidas, svart tshirt från lina, grå ucla tröja från bikbok..

saknad

image166 Hej snygging, kom och träffa mig nu! jag saknar dig <3

morgon

gooodmorgon :)
vaknade kvart över 12 idag! det är nog nästan nytt rekord :D , ska strax sätta mig och skriva lite uppsatts eller plugga fysik :(
återkommer senare !

matchen

finns inte så mkt att säga, vi förlorade med 3-2 ..

Lördag

Idag åkte emilia hem .. :( Är lite tomt på mitt rum nu ;b fast kan ju vara lite skönt också, så man kan sova lite mer! haha. Nästa gång vi ses blir nog i sommar .. lång tid dit :(

jeje veckan har varit rolig iaf , med MASSA oth tittande ;b måste nästan gå o köpa mig boxen / boxarna :D snart är det dax för match, funtar på att byta om och se om jag får spela .. (A) ska iallafall sätta på mig shortsen! kan skriva sen igen och säga vad resultatet blev. Vi ska spela mot Uppsala teknologerna btw :)

4veckor till THAAAAILAND idag :) !
Baaaj!

Dagens outfit

Fredag;  
Svarta glansigabyxor lånade av emilia :) , lila tröja med tryck från gina, och vit klocka från lina.



Lördag;
Svarta jeans från blend, linne från Mq, vit tjocktröja från mq.

tänk hur fel det kan gå..

.. när man ger sitt telefonnr till två killar på samma kväll!
Sa ju att jag skulle berätta något kul ikväll så här kommer det!

min kära vän emilia var med mig i yngsjö på midsommar där vi träffade ett gäng killar! tänker inte gå in på detaljer, men det slutade med att emilia gav sitt telefonummer till en av killarna. Senare på natten fick hon ett sms där det stog " hej snygging tack för ikväll, de va kul! Puss".  emilia svarar så glatt att "ja tack själv de va en rolig kväll! puss" de fortsätter smsa hela grekland resan (dvs två veckor) + två veckor till alltså en HEL månad! 4 veckor senare så var emilia i smögen med sin kompis sara när hennes telefon plötsligt ringer, " DET ÄR HAAAAN" panik. när hon senare svarar så visar det sig att det är en familjekompis som de var och åt hos INNAN hon träffade mig och grabbsen. Chockad var nog bara ett av orden man kan beskriva hennes reaktion med. tänk er själva röstskillnaden, killen från midsommar var alltså 88a och familjekompisen var 94a Hon har alltså smsat med en 94a i 4 veckor som dessutom är en kompis till familjen!!!!!!!!!!!!!!!! Hon var dessutom tvungen att träffa honom på familjemiddag 2 dagar senare.. Kan det bli pinsammare ?!?!?!?

skolaaaan, axas teori

sitter i skolan nu, borde kankse igentligen jobba om shakespeare men det är ju så trist!


tänkte skriva ner axas teori för den va ganska rolig ;b  aa såhär är den;
varför säger man iq-fiskmås? man säger ju att man blir smart av att äta fisk och fiskmåsar äter fisk, alltså borde man ta det som en komplimang om någon säger iq-fiskmås?

vad tkr ni?

ska jobba vidare lite mer nu, ska berätta en as skoj grej ikväll :D baaaj<3

Torsdag

Hade feeeeeeeet sovmorogn :D började inte förns halv 1 idag ! naaajsbajs. gick upp kl 9 och duschade och fixade mig, sen åkte jag och bandy_millan på max och åt där eftersom att denna efterblivna skåningen ALDRIG  (observera aldrig) ätit på max förut :O! katastrof. Efter de besöket var det dags att åka till skolan/jobbet. På väg till bussen mötte vi axa som snällt ville vänta med mig och emilia tills millans buss gick. Sen så åkte vi tillsammans heeela vägen till skolan :D naajs. I skolan väntade grupparbete på biologin och jag fick min värsta fobi att skriva om; FÅGLAR :'( Fy fan säger jag bara.. Kan det bli värre? jag hatar fåglar det är det skabbigaste jag vet, kan inte kolla på bilder nästan, jag mår illa :S så ska vi göra ett arbete om dom :( bajs. sen va de lite andra lektioner men strunt i dom..

efter skolan stannade jag sanna och axa kvar o dansade lite ;D hahaha sanna håller på att lära mig hennes dans, jag är faktiskt ganska bra! ska spela in film sen när jag lärt mig mer! tahaaa.. sen gick vi ner på stan och på vägen så beställde vi klipptid! Så nu har jag världens panik eftersom vi fick tid redan nästa onsdag och jag har ingen aning alls om hur jag vill klippa mig!!! ska jag toppa lite och köra lite uppklippt som vanligt? eller kortkort? PANIK! sen mötte jag upp emilia och traskade ner på stan :D gick på lite affärer bland annat monki (bilderna är därfrån) ingen köpte något däremot. Eller jag köpte ju faktiskt en tröja från gina tricot, som också finns på bilderna. Sen träffade vi mammsen och gick till cupido och KÄKADE MAT <3 jumie :) sen gick vi vidare till en ny ortoped.. den 8onde, hon sa att jag ska få operation så de får väll bli på de viset! sen iaf åkte vi hem och tränade :) jag var målis eftersom jag inte får springa, tihi. det va kuwl. nu ska vi dricka lite te och käka en macka sen sussa :D


 haha sista bilden;  Emilia och ljushuvet :D (jag)
Baaaaj <3

dagens outfit


svarta leggins från gina, lila kläninng från gina, svart skärp från gina, svart kofta från gina :D hahaha
svart halsband från grekland!! och armband från lindex. OCH EMILIA SÅKLART ;D

Onsdag

Oh hade skööööön sovmorgon idag, visserligen bara 45 minuter, men det va verkligen värt!!! När jag vaknade så berättade mamma att jag kunde få operation redan imorgon! det hade ju vart sjukt bra. Men nu är det så att jag är förskyld så jag kanske inte får göra det iaf :/ vi får hoppas på det bästa! annars blir det väll nästa vecka eller något.. dagen var väll helt okeeej idag.. förutom dubbeltimme i historia + att vi fick veta när vi ska ha utvecklingssamtal :( vill INTE! kikar på one tree hill nu, me liiiike :) snart kommer emilia heeem då ska vi nog äta mat och sen pysa till ica och köpa lite gott att ha till greys anatomy (vet inte hur det stavas). Kanske skriver något mer ikväll eftersom att jag har sovmorgon imorgon till halv 1, så kan jag va vaken lite längre kanske :D tihi .. nu börjar det igen!

baaaaaj <3

Dagens outfit



blåa jeans från gina, svart tröja från blend och skjorta från vero moda. :)

Emilia här!

hej hej alla, jag är och hälsar på Anna från Skåne =)
Mycket trevligt..

Nu är hon och duschar så jag tänkte passa på att snoka lite och busa lite, haha

Jag kan skriva sånt som hon inte skriver själv.. (A)

typ att hon lagade mat idag.. stuvade makaroner med köttbullar och korv.. det var gott för att vara lagat av någon i vår ålder, vi är ju inte kända för att vara bra på sånt, om man inte går typ hotell-restaurang-linje eller så..

Ajja, sen ska hon i alla fall opereras.. hm, vad mer..
äh kommer inte på mer, men jag var med på hennes innebandyträning idag i alla fall !
trevligt, trevligt, bra att jag kan träna inför matchen till helgen.. tränarna blir inte glada annars.. dock lite kort träningspass, men bättre än inget, alltid kul att ha lite såna träningar också till skillnad från våra dödens 2½ timmes-pass.. upplänningar är ett trevligt folk..

Oj, nu kommer Anna, bäst att avsluta..

Ha ett bra liv, hoppas vi ses någon gång..

/Emilia, Annas skånska stand-in!


Tisdag

soft dag idaaag, slutade kvart över 12 . Naaaaajs (Y) åkte hem direkt för jag mådde inte så bra, tror jag är lite sjukkkk. :( kollade på oth nästan hela dageeen ;b sen när emilia kom så kollade vi lite mer på oth och sen lagade vi maat, korv och köttbullar med stuvade makkisar! lätt veckans godaste :D

- nathan scott

sen mitt när vi satt o käkade så ringde mammsen, då berättade hon att jag ska få operera knät på fredag eller måndag, och att han som jobbar på artokliniken( vet inte hur det stavas) i stockholm har ringt till en i uppsala för att be henne skriva en remiss för att det var brottom och fått henne att ge mig en tid efter hon ignetligen har slutat för att jag ska kunna operera mig tidigare. ganska snällt va? jag är iaf super glad :D hoppas iaf att det blir bra fortare nu och att inget mer är fel på mitt knä, men de får vi se då :)



För er som inte vet vad som hänt med mitt knä så är de så här;
mitt korsband är nästan av, de vet inte hur mkt. om jag behöver operation eller inte
sen har jag en blödning i lårbenet och broskbildning typ, som de ska ta bort (tror jag?)
det är de iaf ;b

Måndag

var råååtrött imorse, stängde tilloch med av väckarklockan och somnade om. Det har ALDRIG hänt förut! dagen vart ganska bra ändå, förutom att jag somnade på historian.. Men de lär ju inte sagt något viktigt ändå! kollar på oth nu med emilia:D så jääääääääääla bra!!!! ska kolla vidare nu

TJAAAO <3


Dagens outfit

image150

väldigt dålig bild, men så kan det vara ibland!
svarta leggins svart-vit randig klänningtröja, vita benvärmare och svartastövlar!

Emilia

Om 1 timme landar emilia på arlanda :D tihi <3

kläder igår

image147

boooooooooored

sitter hos niklas, han sover den tråken. Har ingenting att göra :( varför ska jag va så morgon pigg?! ingen annan är ju det.. gud så synd de är om mig :P HAHA :D

hm, ska se om det finns något att berätta.. har ju massa bilder på kameran men kan inte lägga upp dom förns jag kmr hem, otur ;b

Kan ju säga att Lina har varit borta en heeeel vecka idag :D hon kommer hem om en vecka, har ju faktiskt gått riktigt fort om jag får sägat själv ;b och ikväll kl 20.30 så landar emilia i sthlm :D naaaaajs :P hon ska varahär hela veckan lång :D ska praoa på min morsas jobb, inte så kul kanske.. Haha har ju också jobbat där en vecka, fick ju iaf massa pengar:D Hihi, gjorde typ ingenting städade lite och tvingade hampus o bära alla tunga lådor :D haha(A) så kan de va ibland.

Nej men nu tkr jag faktiskt att han ska vaknaaaaaa..... ska nog väckan :D TIHI Busigt :D Baaaaj




Lina gört igen!

Haha dagens roligaste, skulle lära lina några danssteg , hahaha så mitt i ett hop så fiser hon. TVÅ GÅNGER ! :P Hennes komentar efter va ; jag är lite kissnödig ;b hahaha
JAG DÖR :) hahaha, ibland är hon världens roligaste lillasyster ;b

Gårdagens kläder

image144
 
Haha ganska komiskt, Alla kläder är från gina (tänkte inte på det) sen när jag kommer till elin kläcker hon ur sig;
Anna du ser ju ut som hon som jobbar på gina tricot!

Kväll hos elin!

Tack tjejer för igår, det var mysigt :)
käkade mat först, blev tacos som alltid :D men det var väldigt gott! Sen började vi sjunga singstar och sjöng typ 2-3timmar, va fort de gick ;b sen körde vi jag har aldrig/jag ska aldrig, fick man veta lite smågrejer ;b inget jag tänker berätta här! haha När klockan var halv 1 bestämde jag mig för att pyyysa hem, alla andra skulle sova där så de skulle byta om till mjukiskläder och kika på film. Då var det skönare att åkahem och krypa ner i sin egen säng :) Men när vi kom ut så snöade det :D very naaajs ;b tog lite längre tid än väntat att komma hem, och vi tog hopp kort och massa andra kort! (lägger upp dom sen)

Okej de blev en lista också ;b

1.du använder foudation[x]
2.du använder puder [x]
3.du använder tre lager maskara [ ]
4.du använder rouge [ ]
5.du använder solpuder på sommar och vinter [x]
6.du använder svart kajal [ ]
7.du använder ögonbrynspenna [ ]
8.du använder läppglans [ ]
total: 3

1.minst 4 par linnen [x]
2.minst 3 par jeans [x]
3.minst 3 klännigar [x]
4.minst 1 par mjukisbyxor [x]
5.minst 3 par skor [x]
total: 5

1.stora örhängen[x]
2.märkesväska [ ]
3.armband[x]
4.halsband [x]
5.stora solglasögon[x]
6.diadem/pannband [ ]
7.nagellack [x]
8.3kg parfym [ ]
total: 5

1.killtjusare [ ]
2.många vänner [x]
3.tycker att det är coolt att skolka [ ]
4.dricker för att bli full [ ]
5.konstiga ljud [x]
6.går på alla speciella tillfällen [ ]
7.solar solarium [ ]
8.älskar rosa []
9.fixar alltid håret [x]
total: 3

1-8 onormal
9-16 normal
17-24 fjortis
25-32 extrem fjortis

16 , jag är normal ;D

trött

Bläää vart väckt av pappsen kl 5 över 11, så sa han att vi skulle åka kvart över om jag skulle med o träna. Nu när jag ändå va vaken kunde jag lika bra gå upp och träna lite.. men nehejdå då skulle vi åka till allianshallen och kika på innebandy, så där kom jag HELT luffig men så kan de va ;b träningen gick helt okej bra. Linas matcher (hon spelade två st) gick också bra, de vann båda. känner mig fortfarande lite hängig :/ och så har jag lock för öronen så hör verkligen ingenting :P Haha :D ! ska hoppa in i duschen och sen calla elin nu :) ska ju hem dit ikväll och käka mat och förhoppningsvis sjunga singstar! skriver mer senare när jag kommit hem! eller om jag mot förmodan skulle ha något att berätta innan ;D
Puss


:(

jävla jävla jävla jävla skit, kan det bli värre? ja klart de kan men nej .. va hos en ny ortoped idag, fick reda på att jag har två skador i knät. varav den ena är allvarligare än korsbandet, som va particiellt av. Det var en brosk skada på lårbenet som tydligen va allvarlig. Så nu får jag inte träna mer än gymet med lätta vikter får inte hoppa eller överanstränga benet. Alla som känner mig vet att sånt gör jag till vardags, hur ska jag överleva ...? :'( ska nypa mig själv och hoppas att allt är en dröm och sedan dra o spela innebandy .... ska snart få åka på titthålsoperation och se lite mer nogrant :/ hoppas inte det är läskigt och att jag slipper ha en sån där sjukhusklänning ;b

fick en SOLO tidning av mamma som jag ska läsa nu :) baj baj!

två frågor!

två frågor som behöver svar ;b första är vilket passar jag bäst i , blont eller brunt ?
image136

mitt andra problem är; säger man:
1. Två safts tack
2. två saftglas tack
3. två saftar tack

saftglas låter ju mest rätt, men om man inte vill ha saften i glas då?

Godmorgon

Tjabbatja, jag tror jag är sjuk :(, mår bajsa dåligt .. super ont i halsen, och känner mig hängig. VILL INTE BLI SJUK :( ska knarka tabletter så jag slipper. brukar ju inte bli sjuk så ofta så de kanske släpper snart, får hoppas på det iaf :) ska hoppa ner i sängen igen tror jag och kika på en filmoch äta frukost! Myspys! ciao

bilder


1-3 bilder från matchen
4 NIKLAS :)
5. hahaha, från tidningen, 77årig gubbe var tvungen att visa leg för att köpa folköl ;b haha
6. Sanna och Axa är spårade :D

RSS 2.0