Skåne och sommarbandy

hejski!
Har packat klart nu! Känns skönt, imorgon åker jag till Skåne :) Ska bli kuul, hoppas verkligen på bra väder! Ska ligga och pressa på strandeeen. På fredag är det ju sommarbandyn också! Kan det bli bättre? Njae, tveksamt. Sommarbandyn är i Valje viken (sölvesborg) iår. Tror de kan bli bättre, men det kommer alltid vara Åhus för oss.  Vi har köpt tröjor och strumpor iår, har ju aldrig sattsat så förut, alltid haft något töntigt på oss. Första året körde vi med siden kallingar, visserligen va vi rågrymma då och tog hem hela skiten! Andra året körde vi med hotpants som slutade med att alla körde med vanliga shorts och vi kom tvåa. Förlorade i finalen mot de andra uppsala laget, ändå bra. Tredje året körde vi med reflexvästar från ikea, moget, vi kom nog sist de året .. Jaja. Iår har vi alltså svarta Jolly tröjor som det står Halsa hut på (vårt lagnamn) svarta shorts och illgröna strumpor! Najs najs :) haha jag ska iofs inte spela tänkte inte på de förns nu, men nej de ska jag ju inte, sjukt tråkigt :( Men nästa år då jävlar!

Ska börja röra mig mot ica snart och möta upp axa med alla sina väskor, haha. Vi ska åka så tidigt imorgon så hon ska sova här. För jaa, hon ska med till skåne imorgon :D ska bli så kuuuul :D !

Jaja, vi hörs sen :) 0704058845

Härlig morgon

Godmorgon! :D
Igår när jag gick och la mig lovade jag mig själv att det första jag skulle göra va att sticka ut och springa! Tror ni jag gjorde det? Jaaaajemensan! Jag hann iofs inte springa så långt för mitt knä knasade sig som vanligt, gjorde så sjukt ont. Så jag fick gå ist, men men bättre än inget iallafall!

När jag kom hem åt jag en goooood frulle ! :) Mh .. Nu har jag precis duschat, ska börja packa så det blir klart sen ska jag åka ner på stan och köpa nödvändiga saker! :)

Ska tvätta bort ansiktsmasken nu, det börjar kännas lite stramt ..

låång lugg!

Haha, spaana in min lugg va lång den har blivit! och vad ljust mitt hår har blivit för den delen ..

Dagens outfit


haha åh så tjusigt .. Mjukisshorts från topshop, linne från bikbok och mysstrumpor från lindex :)

Drömkids..

Hola !
Idag har jag varit så himla duktig! Eller jag ska inte ta åt mig all ära, min lillasyster har även hjälpt till. Vi har tvättat två maskiner, satt igång diskmaskinen, bakat bullar och maränger, damsugit och städat köket, vardagsrummet och hallen ooooch nu ska vi laga mat tills pappsen kommer hem :D Drömbarn, jajamensan !!! :D Mihi..

Jag hade faktiskt tänkt sticka ut och springa men så precis när jag sa det till Lina så började det ösregna och åska och blixtra, haha creapy.. Gud vill inte att jag ska träna! haha. Fine by me !

Jag måste ändå packa inför imorgon, vi åker till skåne. Mycket kul, jag hoppas på bra väder! :D

Nu ska vi kila ner och laga mat! :)

Dagens outfit

Mh har ni saknat va :D Haha dagens fotoshoot blev lite annorlunda ..



vit-blå-randiga shorts från mango och blått linne från h&m

Morning!

Goooodmorgon godmooorgon här var det frukostdags godmorgon godmorgon på eeer :D (8) Åh skönsång!

Vad händer idag då?
Jag ska iallafall tvätta och handla, Kul. Tänkte fixa mamma mia också och kika på den ikväll :) MIhi.

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner att de behövs. Mysigt .. tjing!

Kvällen

Hejs!
Kvällen spenderades hemma idag, mysigt värre. Pappa och Lina kom hem idag från Göteborg, de har varit på gothia. Jag och Lina åkte till Ica med moppen, haha lina körde och jag lever .. Haha :D

Köpte godis o lite så , sen kollade vi på film. jag pappa och lina :)

mys, nu ska jag sova :) Godnatt!

ihopskrap av senaste köpen

Lite smått och gott jag skrapat ihop :)
 
Shorts från Mango 14 Euro
 
klänning från någon italiensk affär 399 kr

Linne från mango 7 euro

Tubtop från någon affär i spanien 7 euro

Linne från Mango 7 euro

Kuvertväska från en marknad i spanien 10 euro

blått halsband , fotbollsörhängen från en affär i borås ca 20 kr tillsammans

Skärp från inwear 50 kr

ansiktsmasker 14 kr styck, kiwiparfym från yves rocher 7 euro, juicy tubes (melon och jordgubb) 16 euro styck.

en grön och en grå ögonskugga :) 4 euro styck . 2 euro för borsten

länge sen .. igen

Oj nu var det ett tag sen igen ;b mihi. Men ja jag gör som sagt andra saker istället det borde ni vara glada över! :) Men idag ska jag ta mig tid att fota allt jag köpt på senaste och lägga ut! Great

Jag kom som sagt hem från Göteborg i onsdagskväll, på vägen hem såg jag 2 heta killar as nära där jag bor. Kaschiiiing  eller? yeye. Satt bara vid datorn och slappade på kvällen, sjukt skönt! Dagen efter åkte jag till ica och handlade, usch vad jag önskar att jag hade körkort var lite jobbigt att få med allt på cykeln. Men jag kom hem! På kvällen kom J , vi lagade kött o pommes mega gott! sen kollade vi på 4 avsnitt av one tree hill och från andra sidan , scary!

Igår kom Axa och Sanna, vi lagade mat fixade oss och drog på fest i bälinge, när vi kom hem va alla helt slut men vi satte oss och käkade upp tacosen som var kvar sjukt gott ;b

Nu sitter jag här och kikar på från andra sidan igen. Fråga mig inte varför ..

Skriver mer sen, tjink

rainbow har störtat

mm that's right. Många av er kanske har hört det, den bröts av på mitten och störtade på något knepigt sätt. Ingen som vet varför eller hur den gick sönder men de gjorde den iallafall. ca 20 st skadade varav 4 upplänningar, enligt Lina hade en av dem brytit foten. Kul när man är på gothia, men hellre de än döden iallafall!

Det är iallafall ingen som har dött, men massor blev chockade osv .. Helt sjuk grej!


Nog om tråkigheter! Ja trots denna tråkiga händelse åkte jag och Martina till Liseberg, hon hade fixat lite åkbiljetter så vi åkte Balder 3 gånger, virvelvinden en gång och jukebox (?) en gång. Kul var det iallafall! :D Kul att träffa Martina också :)

Nej vet ni va, nu tänkte jag sussa. Ska ju åka heem imorgon! :D Ha det bra! Tjinkan!

Jönköping! :)

hey allihopa :)
sitter i Jönköping på ett hotell. Jag och morsan har precis varit iväg och kikat på mamma mia :) Den var riktigt bra, som dom sa på radion en riktig feelgood film :)

Ska snart sova, imoron ska vi ju som sagt åka till göteborg :) Ska bli najs, gillar shoppingen där!

Tänkte dra mig nu, skriver när jag fått tag på en dator igen ;D höhö

Tjing <3

Götet

Ja hörni, det här var ju inte allt för kul för min lilla blogg. För idag ska jag och mammi åka ner till Jönköping, sova där en natt på hotell sedan åka vidare till göteborg. Jag är tillbaka igen på onsdagkväll :)

Ha det så bra tills dess!

Tjao<3

Spanien veckan :)

Tjenixen vänner och bekanta! Nu har jag landat hemma igen :) Har haft en mega bra vecka där nere med sol, bad, mat, shopping och utflykter :)

I lördags när jag kom ner blev allting struligt, bilen stannade påvägen till flygplatsen så Barbro fick kasta sig på bussen och möta mig på det viset istället. Jag kom ju fram tillslut iallafall! :) När jag kom fram åt vi god lunch sen gick vi ner och badade, skönt efter flygresan :)

I söndags åkte jag, Axa och Erik in till Fuengirola och badade. Sen bestämmde vi oss för att gå till Miramar, olyckligtvis så var det sjukt långt och då menar jag verkligen sjukt långt! Men vi kom fram tillslut! Väl på Miramar köpte jag en tubtop, en kiwiparfym, två ögonskuggor (en grön och en silvrig) + pensel, två par skor, en nagelpenna. Ja det var nog allt. Sen fick vi gå tillbaka hela vägen igen för att ta bussen. Gah!

I måndags åkte vi till Cambopino och badade, mega kul eftersom det var stora vågor :D På vägen hem var det kö på vanliga vägen så vi svängde in på en liten så de skulle gå fortare. Sen när vi kom hem var vi tvugna att gå ner och kolla eftersom att det antagligen hänt en olycka. Och jajamensan när vi kom ner hade en hel jävla bro rasat!!!! Jag skämtar inte. Helt sjukt, ska visa bilder sen när jag laddat in dom! 6 skadade varav tgvå allvarligt men ingen dog iallafall!

I tisdags åkte vi buss upp till bergsbyn Mijas vi kollade på utsikten och i stånd efter armband. Efteråt åkte vi till Aqualand med massa roliga badmojser och MÅNGA heta badvakter :D En kul dag :)

I onsdags åkte jag och Axa till Marbella för att shoppa, fanns dock inte alls så bra shopping som vi trodde. Men jag köpte ett linne iallfall :) Sen gav vi upp att leta efter fler affärer och stack ner på stranden och baaadade! Påvägen hem stannade vi på Lidl och köpte lite saker, sen skulle vi gå hem. Det vi inte visste var att det var lååååång och uppförsbacke. Känndes i fötterna kan jag säga! På kvällen satt vi ute och spelade kort , mysigt :)

I torsdags åkte vi på marknad i torremolinos jag köpte en blå kuvertväska. Axa storshoppade; En klänning, en väska och en klocka :) Sen stannade jag och Axa kvar en stund när de andra åkte hem, vi shoppade ännu mer :) Mihi. Köpte en resväska i storlek mindre, ett par shorts och ett linne ! Köpte också remmar och lite nötter :)

I fredags vaknade jag tidigt och var taggad på att steeeka :) Drog ner på stranden och solade till 4 kanske, åkte hem och fixade oss och drog till Port Banue (absolut ingen aning hur de stavas) det är den lyxbåtshamn som ligger i Marbella. Sjuuuukt stora båtar , helt galet, kostade runt 750 miljoner kronor för en båt. Längs gatan fanns gucci, armani, YSL, Prada osv. Ballt :)

I lördags åkte vi till cabopino och badade i sjuuukt stora vågor :D KUL! sen åkte vi hem och tog buss och tåg till flygplatsen för det var dags för mig att åka hem :)

Najs vecka må jag säga :) Hoppas ni har haft det bra i sverige trots regnet o så .. mihi! Jag har haft ca 30 grader varje dag :)

Shopping!

Har ju reashoppat lite på senaste, tänkte visa det nu :)
 
Jeans från Tiger 650 kr (ord. pris 1300)
 
RÅÅÅÅmysig tröja från bikbok 150 kr (ord. pris 300 kr)

 
Linne från nweyorker 69 kr
 
linne från newyorker 69 kr
 
Två svarta bikiniunder delar, en från gina 79 kr och en från newyorker för 99 kr


Och sommarbandy-tjejer! Den här är för er :) Strumporna finns att hämta på cykel och skidstället, kostar 100 kr. Säg att ni har beställt dom på Anna så löser det sig !

Spanien imorgon :D

Heeej, sista dagen på alnäs idag! Skönt men ändå lite tråkigt, det är så kuul där :D Men nu är det ju bara en dag kvar till spanien eller inte ens det eftersom att mitt plan går klockan 07.05 imorgon! Vi åker hemifrån vid 05.00 så det är kort kort kvar! :) Ska packa klart allt o så nu!

Idag har varit så sjukt varmt, helt galet! Jag blev dock iputtad 3 gånger när vi var och badade det var ju lite svalkande men men aldrig skööönt att bli iknuffad ;b

Jag har iallafall blivit lite brun under den här veckan! Det känns bra :D Ska bygga på det lite nere i Spanien :) Åååh vad skönt det ska bli :D Ja men jag ska packa lite nu kommer strax :)

Länge sedan igeeen :/

Nu var det ett tag sen igen, attans! Men det är så mycket som händer, hellre liv än datorn faktiskt så ja tyvärr då blir det såhär!

Iallafall :) Jag tror det sista jag skev var i måndags?
I tisdags då, ja då jobbade jag på dagen, vräkte i mig fika, cyklade hem i vrålfart, duschade, bytte om, sminkade mig allt på under 45 minuter. Tog bussen och åkte till Axie. Där åt vi maaat och kollade på jersey girl (tror jag?) Det var jag, Axa, Angelica, Sara och Sannis :)

I onsdags åkte axa till spanien, och jag var ute på krogen med Sofia, Kerstin, Sofia, Kajsa, Emma och Olle. Det var kul faktiskt :) Vi var på BJ. Träffade lite kändisar också :) Men att gå upp imorse var dessvärre! Tröttsamt! Men jaja, jag klarade dagen galant ;D haha ..

Idag hade vi storstäd efter det vanliga städet, men jag och ida hann inte med så mycket och sofia den lyllosen hade bussjouren! Så kan det gå :) Nu sitter jag här iallafall och är lite småtrött! Jenny och Hanna kommer hit ikväll och kollar film och chillar :)

Tänkte klä på mig, städa lite och åka till ica! Ni får ha det så bra :) <3


RSS 2.0