The human centripede

Har precis sett klart the human centripede. Usch vad äcklig den va :( Helt sjuk, jag skulle säga se den ickenickepicke. Blä blä blä!

Slutade väldigt otippat.. men det ska ju komma fler vad jag har hört så vi får väl se.. Skulle bara säga de ;b

Nu ska jag äta, passande nog.. haha Puss

Fina ringar!

Hej!
Har suttit och kikat lite på forever21 nu på morgonkvisten och hittade massa fina ringar som jag vill haaaaaaaa! here you go;




Alla kostar mellan 3.80 och 6.80 dollar, nice huh?
Hittade även detta halsband som jag vill ha!

kostar 9.80 dollar! billigt tycker jag


Fint samtal

Fick precis samtal från Elin, alltid lika kul att prata med henne :) Nu ska jag återgå till att se sista delen på bridget jones dagbok sen sova.. Puss och kram och godnatt


kvällens outfit





såhär festade jag loss igårkväll :)

Mina favvisskor från belle shoes hade dem på mig från ca 17 till 3 utan ont i fötterna.. awesome!
jeansshorts från hm i dubai
transparant linne från sonja rykiel by hm, bustiern är också därifrån. Syns dock icke på bilderna ;b
kavajen är från b.young

Outfit




Detta hade jag på mig igår på dagen, på kalaset.
Shortsen är från sisters, linnet från hm, jeansjackan på new yorker och skorna från converse

P.s kvällens outfit kommer senare :)

Underbar helg!

Har haft en jätte bra helg! Började i fredags då det var pooooolpartyparty hos Lina som jag skrev om några inlägg ner. Har dock bilder nu;

Kajsa med nedsatt hörsel ;b


Carro, Sofie och lite bäckis bakom blommorna ;b

Kajsa-Gris

Lina-hund


Lina och Malin

Kajsa och Emilia


Jag och Emilia- nybadade idioter ;b

Micki


Igår var vi ju då på klubbfest med älskade malmhaug kfum. Det blev mat och dricka och kanon bra sällskap, sedan åkte vi vidare till slagthuset. Sjukt rolig kväll! Fick inte så mycket bilder men här är två iallafall... Sen missade jag ju bussen så fick gå hem, men det var faktiskt skönt och det var ju ljust ute så!


kajan inne på donken ;b

klubbfekke!

bråttom nu! Ska på klubbfest, ska bli grejt!

Hörs sen, med kvällens outfit :) Puss

Dax för nytt kalajs!

Hej!
ska strax iväg på kalas, idag igen. Är mycke pågång nu :) Idag blir det till Isak som fyller 4 år. Ikväll bär det däremot av till limhamn och lagfest/klubbfest! (flest från vårt lag som kommer, love it)

Ska bli riktigt kul, går inte att ha tråkigt med vårt lag vi är så roliga! :) Var super kul igår också, vi var hemma hos Lina i Arlöv på poolparty, fasten att det var lite kallt för att bada så trotsade jag och Emilia vädret och hoppade i och ja det var kallt. IS KALLT!

Vi borde ju dock vara vana efter alla år i Yngsjö.. Där är det kallt oftast ;b Nu var det ju dock inte så varmt i luften vilket gjorde att det var aa, kallt som fan. vi badade iallafall.. Kajsa har fotobevis om ni inte tror mig.. haha

Vi körde även sanning och konka, fast med förgjorda frågor eller vad man ska säga.. Är riktigt kul! Bäckström ringde en taxi och frågade efter sin morfar som hon glömt i taxin... jag visade min cameltoe samt min fina catwalk nästan alla skíckade roliga sms och ja, underbart! Älskar mitt lag!

Nu ska jag klä på mig, blir nog shorts, linne och någon jacka :) Vi hörs latero!
Puss och kram


i förrgår

Mot poolparty!


såhär ser jag ut ikväll, eller iaf ett tag. Tills vi hoppat i plurret!
Leggins från lindex, linne från cubus, skärp från gina och kavaj från b.young :)

Nu drar jag! puss puss

Vaknade av att jag skrattade...

Hejs!

Måste börja med att säga att jag drömde en sjukt kul dröm inatt, vill inte säga så mkt mer men den va kul! Jag skrattade när jag vaknade :) haha.. alltid har jag knasiga drömmar, kanske ska börja skriva upp dom i en bok när jag vaknar.. Hade varit något!

Ikväll är det poolparty hos Lina, ska bli sjukt kul. Dock lite tråkigt väder, har regnar hela morgonen.. Ser ut att klarna upp lite nu iofs. Jag hoppas på fint väder ikväll, är sugen på att bada! :)

Ska strax hoppa in i duschen sen plugga lite matte och äta!

Vi hörs senare, puss och kram

P.S Vad hände Anna Bergendahl? var det din lilla sång som var dålig? va? va? hm, var det kanske converseskor till en finklänning? hm, va? ja det kanske du skulle tänkt på va. Första året sen någonsin som Sverige inte är med, vi skulle skickat Peter Jööööööback! tack för mig. D.S

En sen shoppingtur

Hej svej mina söta läsare!

nu sitter jag här och målar naglarna med mitt vita nagellack från hm. ni vet vitt är de nya svarta. me like! Har varit på en shoppingtur med Kajsa på entré. De hade öppet till 22 idag med rea, klubbkväll! Sweet. Köpte en fin bh från cubus, kostade 149 kr och nu endast 104 för de va rea, sen nagellacket och en tubtop från hm, ett par balla döskalletrosor från gina och en ny present till mr isak :)

det kändes lite knasigt att komma hem kvart i 11 från en shoppingrunda.. haha (vi tog en drivein cheeseburgare på väg hem)

Imorgon är det poolparty hos Lina, sjukt kul! :D vet dock inte vad jag ska ha på mig.. bikini såklart men man ska ju ha något fint också :)

Nu ska jag nog hoppa i sängen och sussa, ska plugga imorgon också!
Puss puss puss

kööööööörkort


woho haha!


UPPDATE!

Nä, inget bilkörkort. Moppe körkort.. haha, tog ju de för 5 år sedan och nu skulle dom byta utseende så då fick jag ett nytt..

för mycket plugg..

Tråkis jag är. Nä men just nu känns de som jag ägnar mina vakna timmar åt plugg, träning, plugg och mat.. Så kan de va. Tentan är dock över snart, eller efter kl 5 på måndag så..

Nu ska jag sussa gott efter ett hård styrkefys pass.. Gahh

Puss och godnatt


Shopping idag!

Pengaflöde idag, si si.


ny ring från hm 29 kr. BILLIGT!


Tshirt från new yorker 99 kr



AS härliga byxor från hm för 99 kr. Funderar på att haffa ett par till. De är verkligen underbart sköna!

har även köpt presenter till isak som fyller 4 år på lördag :)


Dagens outfit



chinos från bikbok, linne från hm + jeansjacka och blåa låga converse :)


snart ska ni få se vad jag har shoppat idag :)

Hahahah funnie pic

Heejs!

Ligger och pluggar med balkongdörren på vid gavel samtidigt som jag solar. Kan det bli bättre? haha oja. En strand (inkl vatten), varmare, musik, vänner. Mihi, det hade varit något!


såhääär ligger jag.. skönt


hahahaha så kul bild så jag var tvungen o lägga upp. haha.. nej jag är icke naken, har bikini.

nu ska jag fortsätta. puss

Duktiganna

Nu är det dax för mig att krypa i sängen. Tänkte bara säga att fan så duktig jag är idag, cyklade ca 20-25 minuter till och från träningen sen körde jag två pass! Ett afrodans och ett medelpass..

Skönt! Så nu ska jag sussa med gott samvete. eller något!

Puss och kram

Tradera


Visst jag tycker också jackorna är snygga, men kom igen 10 tusen och mer för en jacka från gina? wow..

nu ska jag och träna, idag blir det afrodans! Woho, puss

24 maj

Hej vänner!

Här sitter jag i mina höga klackar och har pluggpaus. Pluggat matte hela morgonen och ska fortsätta strax igen. Tycker det är tråkigt, vet inte riktigt vad jag ska börja plugga på då de är massor.. Men får ta tag i detta nu! Tenta om en vecka.

Har även börjat planera 11 och 12 juni. Ska strax börja med 10 juni också.. Hm vad händer då? nu blev ni bra nyfikna va va va? :O

Hihi, puss


Gårdagen

Gårdagens look;

paljett tröja från vila, två par cykelbyxor båda från bikbok, skor från dinsko, massa ringar från diverse affärer samt armband från thomas sabo


Sexyyyyy

Vi började med mat hos Kajsa, riktigt god mat dessutom! :) Efter det blev det presentöppning, hon fick thomas sabo armband av oss och lite annat bla ett spel. Sen åt vi efterrätt som var en riktigt fettbomb dvs as god! Sen blev de våghals, drinkar och skoj! Sedan skulle jag ju cykla hem eftersom jag skulle plugga idag men icke blev utgång! Och en kul utgång dessutom :) me like!

Kom hem runt 3 någongång. Tack för en kul kväll alla inblandade :) puss

godnatt!

blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bla bla

jag borde sova men är inte sugen på att sova.. haha ;b men jo det ska jag nog ändå göra! Imorgon ska jag och hämta ut mitt körkort... nä inte bilkörkort tyvärr..

Sedan ska jag pluggelugga och seeeeeeen är det dax för kajans 20 år kalaaaaas! Ska bli kulkulkul! :D
Hörs tomorrow


XOXO


Lundakarnevalen

Heej!

Vet ni vad? Nä, antar att ni vill veta då.. Jag gick förbi han som spelar Aron i 14 suger idag. Ballt eller vad?!?!?!? höhö Det hände i Lund, jag och Emilia hängde där i eftermiddags på lundakarnevalen. Mysigt mysigt, dock var vi inte allt för taggade det hade ju antagligen varit roligare om man varit taggad och pluggat i lund osv. Men kanske nästa gång det är! Då jävlar!

Har köpt present till Kajan today också, men de kan jag ju icke skriva ut ifall hon skulle kicksa! :) mhmmm

Nu ska jag se make it or break it, ha en bra kväll. Puss och kram skumbanan eller något

Natt bloggning

night blogging..

ligger här i min sköna gröna (okej svarta men de lät inte lika bra) soffa och chillerillar.. Åt lite chips nyss men nu mår jag rätt illa av dom. Har inte fått i mig mycket mat idag, måste vara för att det är varmt. Blir inte alls hungrig då. Knepigt!

Har iallafall hängt med lillebba idag, jätte mysigt :) vi spelade svarte petter, fikade och hängde i lekplatsen. För er som inte vet så är Ebba min kusins barn. Hon är 5 barre och cool! hihi

Sedan blev det träning, gahh vad jag har ont i min kropp btw. Sprang som en gammal kärring.. höhö enligt mig är jag hård, men tydligen kan det uppfattas fel så jag får väl nöja mig med stel (även fast hård är mycket bättre beskrivning..)

Nu är det dax för mig att krypa upp i min sköna gröna (fine, blåa) säng.... den kallar! Imorgon väntar nya äventyr! Puss och kram och simma lugnt.. höhö


förra sommaren

en rolig komentar

I göteborg, första natten, vi hade släkt i rummet och låg och snackade lite.. jag berättar att jag hört att man ska ligga på högersida för då slår hjärtat bättre hela natten.. så blir det tyst, efter ett tag säger matilda:
- Men om man har en enkelmadrass då?



Hahaha..

NYTT I MIN GARDEROB!




Leggins från lindex 199 kr
skor från belle shoes 349 kr
blommigt linne från hm 99 kr

you like?

Visar nya inköp!

jag är världens sämsta bloggerska... bloggar ju aldrig längre. Skärpning! Ska ta tag i det tomorrow då jag visar mina senaste inköp :) KUL VA?! Ja visst :)

nu skriker sängen efter mig. Jag och millis var på ett sjukligt jobbigt cirkelfys pass på friskis.. gah, min kropp dog. Vi får se om jag lever imorgon!

Godnatt allihopa sov gott :) Puss

Färga håret

Heeey ho!
dålig update pågång, men jag har varit i skolan rätt mycket och pluggat osv! :) Duktigt anna.. Sen har jag även tränat som vanligt..

Idag är jag ledig! :) Har precis städat lite, packat ur väskan o så. Ska strax gå och färga håret tänkte jag sen soooooola :) det är soligt här idag! Ikväll vankas träning, cirkelfys. Sounds good :)

Vi hörs senare, puss och kram

en lista

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? ingen

Vad tycker du om kärlek? det är fint

När kramade du någon sist? kramkram, minns jag inte men mys på bussen påväg hem si

Saknar du någon speciell person?
saknar mina uppsala vänner som jag inte träffat på år och dag!

Har du svårt för att bli kär? Japp är rätt kräsen, uppenbarligen..

Är du singel? si

När fick du senast en komplimang? Idag i guess

HAR DU NÅGONSIN:

 

Varit medvetslös: Vid mina operationer, om det gills?

Hånglat med nån riktigt ful:  japp

Hånglat med fler än 50 pers: Nej

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja

Gjort något riktigt dumt? Ja, vem har inte?

Gjort något du verkligen ångrar? Hm, att jag åt dom 5 sista godisarna nyss.. blä

Åkt ambulans? Japp

Gjort nåt olagligt? VI ÅKTE UTAN SÄTESBÄLTE PÅ BUSSEN.. gaahhh endre döda oss

Fått din mamma att gråta? nä, hoppas inte de

Slagit ner någon? Nej absolut inte

Skämts över dina föräldrar? Haha ja, som 15 åring gör alla de ;b

Sagt jag älskar dig och menat det? Japp

Tar du droger? Absolut inte!

Dricker du? Japp

Vilka kläder sover du i? Trosor

Vad hatar du verkligen? Fåglar och bananer!

Är du ensam nu? jag är alltid alone.. :(

Vill du gifta dig? Japp det vill jag

Vill du ha barn? Japp

SENASTE PERSONEN SOM: 

Sov i din säng? Jag

Såg dig gråta? Mamma och Kajsa och resten som var i hallen när vi mötte södradal

Fick dig att gråta? Hon jäveln som klippte av mitt hår. GAHHHHHH

Du delade en dricka med? Emilia smakade min pärondryck

Du gick på bio med? Emilia

Skällde på dig? Oj, ingen aning minns icke

Sa någonting till dig och vad var det? Hm, killen som jobbar i kiosken sa; Hej hej! :)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU: 

Gråtit? Nope

Kramat någon? Japp

Pussat någon?

Köpt någonting? Japp ett par snygggggga skor! ett par tights, en sjal, en ring och hårband.. samt mat

Sjungit? Japp, jag och Emilia underhöll bussen.. eller iallafall oss själva

Saknat någon? Ja alltid!


UPPDATE FRÅN GÖTET

Hej från göteborgscup!

Vi har vunnit två matcher nu, en med 2-0 och en med 4-0. Den sista matchen spelade vi riktigt snyggt! var sjukt kul! sen förlorade vi däremot en match med 2-0 där de sista rullade in på öppen kasse, så 1-0 då. Riktigt tråkigt då de fick ett skit mål!

Vi är redo för slutspel, utan match imorgon dock eftersom hammarby drog sig ur så fick vi 5-0 i den matchen. Great!

Imorgon är det dax för shopping och lisseberg ska bli en kul dag, vi är ju som sagt lediga imorgon! Rätt skööönt, frullen är ju dock till halv 10 eller 9 eller något sånt.. Bahhhh.


Nu ska jag dra mig, vi ska mysa och prata i guess.. Anna like.

Puss och kram från ett soligt göteborg. (det är dock inte soligt just nu, men tidigare idag..)

har ätit mina hamburgare nu :) mihi

Från Ullared

Jag kom hem med;
-8 paket tuggemin 8 kr styck
-Herrljunga cider 5 kr styck
-Dextrosol till helgen 9 kr för två
-Volumaster 329 kr
-Stift två st för 10 kr
-Kylskåpsmagneter 6 st för 5 kr
-2 st drinkmixar 19 kr styck
-silverplåster 6 kr
-Tops 500 st för 5 kr
-Pappersnäsdukar 5kr
-4 st ansiktsmasker för 9 kr styck
-tvättmedel 10 kr
-2 hårspray stooora 21 kr styck 
-lipsyl 6 st för 68 kr
-6 paket hårnålar 5 kr styck
-tvål 8 kr
-ldb kräm 24 kr
-raklödder 29 kr
-reseflaskor 20 kr
-pensel till hårfärgning 4 kr
-hårfärg 52 kr
-multivitamin 9 kr
-deo * 2 22 kr styck
-ansiktskräm 2 st för 85 kr
-clerasilstift 32 kr
-toffsar 7 kr
-tandborste 20 kr
-sminkbortagning 40 kr
-bodymist jordgub och persika 28 kr
-Depend lösögonfransar 29 kr
-Läpstiftspensel 14 kr
-Vaselin 13 kr
-Paraply 19 kr
-En svart scarf 39 kr
-En sminkväska 39 kr
-Neccesär björn borg 69 kr
-trosor 29, 10 & 20 kr
-strumpor mellan 10 och 50 kr
-jacka 159 kr
-shorts 99 kr
-2 maglinnen 39 kr
-linne 49 kr

+ lite annat smått :)  

påväg mot Ullared!

ULLAREDS MORGAN!!! :)

Lina och Malin utanför ullared :D + några tanter


alla påsar, blev en del ;b

jacka 159 kr

linne för 39 kr, köpte ett vitt också!

massa tops, hårfärg, tofsar, hårsnoddar osv

Köpte lite hamburgare också sådär.. smaskens

avslutar med en bild på den pissande gubben, han står där i hörnet vid skylten..

Tack för en kul dag :)


Åska suger

Great, feting åska nu. Jag är rädd...... gahh hatar åska!

Ska fota lite från igår sen får ni ett litet inlägg :) puss


mooot ullared!

Heeej!

Nu väntas roliga timmar, ska och träna nu sen blir det sova hos malin och sedan imorgon bitti drar jag Lina och Malin till ULLARED! WOHO!

AWESOME :)

Men nu måste jag springa till bussen, vi hörs!

puss puss puss

I would like to have this

Lindex Shop Online - Linne199 kr
tänkte med en zebrakjol under (tight) och ett par klackar eller ett par snygga leggins..
Lindex Shop Online - Byxa 399 kr
tänk er med en vit tubtop och en par beiga sandaler :)

Lindex Shop Online - LeggingsLindex Shop Online - Leggings
vilka är snyggast av dessa två? 199 kr styck, ska köpa ett par tänkte jag..
Lindex Shop Online - Kjol249 kr

allt från lindex.se

Dagens ilandsproblem

Gossip girl eller top model kl 19?


Give me a cube


detta armband gillar jag! :)

Ingen hund för mig..

faaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad trött jag är. Och nej inget festande för mig, hund för mig. Blä har nog aldrig varit såhär trött. Kunde först inte sova för kajsa råkade slänga ur sig att hundar kan tugga av kablar.. Gah?! Somnade nog runt 2. Vid 3 kommer några hem och går in genom dörren utanför och oboy börjar skälla.. morr. vid halv 5 börjar han gnälla istället och håller på från och till tills klockan 7. Då går jag ner och då blir han tyst, vi sover en stund på soffan. Vid 8 början han gnälla igen, bara att packa på sig och gå ut och kissa..


Mahhhh, jag ska inte skaffa hund. Bara så ni vet!

l

oboy!

Hej!

idag är jag hundvakt åt lilla oboy. Jag är livrädd.. Längtar tills Kajsa kommer.

Lina tycker att hunden ska gå ut hela tiden, för att när den går och lägger sin bland skorna vid dörren ja då vill den gå ut! Och när den har sovit så måste den ju gå ut och kissa.. Yeah no!

Just nu ligger den I mitt skoställ bland alla skorna, mh mysigt ;b



oboy

the last song

Hejs!

Har precis varit på bio med Emilia och innan dess på thai thai med Emilia, Ena och Amira :) det va jätte mysigt! Filmen var så sjuuuukligt bra, i klass med dagboken.

ska nog hoppa i säng nu, måste ju trots allt städa och fiffa till lite här imorgon innan 1 då jag ska visa upp min lägenhet! Efter det kommer lilla vovven hit som jag ska passa tills på söndag.. Ska bli spännande med tanke på att jag aldrig haft en hund och även varit rädd för hundar länge.. and i still am, för stora iallafall!!

Nej som sagt, bed time :)

xoxo


Draaaar nu

Hejsvej!

Är färdigfixad nu, ska bara sätta på lite lipgloss och några ringar and I'm ready to go! :)



Ha en bra kväll :) Puss!

sjukdom stoppar inte moi

Hejlo!

Idag är jag sjuk, idag igen :( mår sådär halvbra, men med ipren så blir allt bra :):) så ingen träning idag heller!
    Ikväll väntar en bra kväll, blir middag med Emilia och sedan bio , last song.. Can't wait! ska bli överniiiiice :)

Ska först kika klart på top model, sen vampire diaries och sedan städa lite och duscha och klä på mig :) Hörs sen!

Puss och kram

Gratis skor

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=19363

Bli medlem där för att få gratis skor! :)

KÖRKORT! :)


För er som inte ser vad det står bakofram.. (dah vem kan inte läsa bakofram?!?!) så står det;
Ditt körkort/ din taxilegitimation har kommit!

Gissa om jag blev förvånad, körkort! WOHOOOOOO!!! Freaaakn awesome!

Ringde mamma för jag blev så glad (trodde helt ärligt att det blivit något fel, så jag skulle få ett körtkort..) då hon säger; jaa men jag fixade med ditt moppe körkort .. Ah great.. Inget körkort :( blää


Idag är det en vecka till göteborg cup! :)

- Idag är det 7 dagar tills vi åker till Göteborg för cupelicup
- Idag är det 36 dagar tills jag fyller 20 år
- Idag är det 50 dagar tills midsommar på gräsö som kommer bli awesome
- Idag är det 25 dagar tills jag har min sista tenta för iår
- Idag är det 29 dagar kvar tills Uppsala tar studenten
- Idag är det 23 dagar tills det är lagfest!


Idag är en rätt bra dag! :) Ska gå i skolan tills klockan 5, sedan ska jag hem snabbt och byta om och kanske äta om jag hinner, sedan ska jag dra till entre och hämta ut biobiljetter och sedan dra på träning :) Fast inte helt 100 om jag ska träna eftersom jag är sjuk.. Måste tvätta också eftersom vi åker till göteborg om en vecka :)
SKA BLI SÅ KUL!

time for make up,

xoxo


MITTHÅRÄRSÅJÄVLAFULT

Hej hej hej ho!

Idag har jag gjort mycket, imorse var jag och klippte mig och fy fan vad fult det är. Sa att jag inte ville ha så kort utan bara toppa lite tror ni inte hon klipper av typ 1 decimeter?!?!?!??! jävla skit. Bara för att hon inte fattade svenska. Åh blir så irriterad. Ska jag nu gå runt med en miljard klämmor och toffs hela sommaren?! Grinade så jävla mycket när jag kom hem för de är inte bara kort nä de är fult också, en töntig jävla klippning. Passar inte mig för fem öre. Är så jävla ledsen. Kommer gå med toffs eller mössa hela sommarn inte en chans att jag släpper ut de när de ser ut såhär. Aldrig, tänker verkligen inte visa bild heller. No way!

När jag kommithem och grinat klar satte jag upp håret så gott de gick ja för de är ju för helvete ojämt i nacken också, typ 2 cm på ena sidan och 4 på andra.. CP. jaja sen solade vi hela eftermiddagen, riktigt nice :) Sen åt vi super god lunch, thaisoppa, macka med keso och skinka och grekisk sallad. Inte så ihoppassande men de gör inget!

Sedan har jag fysat. GAHHHH så jobbigt! Sprang först uppvärmning, sen en kilometers intervaller på ca 5-6 min styck. Sen 500 meters intervaller på ca 2-3 min styck. TRÖTTTTTT


Nu ska jag slänga mig i sängen och sova... Ingen bild idag inte på mig iallafall.......... Mahhhhh

p.s glömde jag säga att jag HATAR mitt hår?


dagens outfit





dagens outfit består av;
kjol från cubus, tshirt från zara, jeans jacka från new yorker, sjal från kina, klocka från forever21 och skor från converse :)

STUDENTKLÄNNINGAR!

Perfect Cropped Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM  Club L 299 kr
Jump Away Dress SEK 2599, Day Birger et Mikkelsen - NELLY.COM day birger et mikkelsen 2599 kr
Mary Dress SEK 329, Jeane Blush - NELLY.COM Jeane blush 329 kr
LaceStretch Bodycon Dress SEK 359, Rare Fashion - NELLY.COMRare fashion 359 kr
Ini Baloon Chiffong Dress SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM rut m.fl. 399 kr
Megan Fox Lace Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM Elise ryan 399 kr
Sophie Dress SEK 439, Jeane Blush - NELLY.COM Jeane Blush 439
Silver Studded Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM Club L 249

cafe, kiosk och restaurang i samma hus som mig?!

Alltså hallå?! I huset där jag bor ligger en restaurang och en kiosk. Räcker inte det? Nej tydligen inte, nu har de öppnat ett cafe/ glassbar också! Whattttaaaa, det är menat att jag ska bli tjock :P haha!


Utsikt från turning torso


Kajsa som fotat :)

Söt lärare

haha min lärare är så söt. det kom in en idag och frågade om hon fick komma in och prata, så svarade han väl typ vem är du? vad vill du? lala osv..

Så sa han tillslut att hon kunde komma vid rasten. så går hon och han kommer tillbaka och säger:

- Jag måste ju fråga vad hon vill och så, så att hon inte kommer in och säljer lite kokain eller något sånt..

Haha ;p cute.. tänk er lite asiatisk brytning.. mihi

Hahaha just love it!





Godnatt :)

p.s imorgon bjuds det på en utsiktsbild från turning torso d.s


Dagens outfit



såhär har jag sett ut idag :)
Jeans från d-brand, tshirt från gina tricot, jeansjacka från new yorker, sjal från kina och skor från din sko :)

Mot bromölla!

Hej hej!

Jag ska precis dra iväg på 15års kalas i bromölla! ska bli mysigt, jag hoppas på tårta :) hahah ..
Nä men ska packa ihop paket och annat och dra mig nu. Vi hörs ikväll!

Puss puss

p.s ikväll kommer dagens outfit :)

Valborgs outfit






Hade ju planerat görlänge att jag skulle ha min paljett tröja, men eftersom vi skulle ut på kvällen så skulle de blivit för vamt så fick slänga ihop något på morgonen..

Kjol från cubus, linne från holmlunds, väst med fina axlar från new yorker, skärpet är från vinden.
Ringarna; döskalle; glitter, stor silvrig; forever21, Smala med "nitar"; lindex, örnen; forever21 :) så såg jag ut igår! juste, nagelacket kommer från make up store och är mer grönare än de är på bilden. I love it! sitter riktigt bra också.

En kul valborg!

Hej!
Jag har typ precis vaknat, är inte de helt galet!??? klockan är ju 2 strax. Knäppt iaf! jag sover ju inte så länge.

Hade jätte kul igår, först middag hos Kajsa och sedan slagthuset! Vi gick dock hem tidigt vid halv 2-2 någongång? aa något sånt.. Kul var det iallafall :) Saknade dock uppsala, inget är som Uppsala på valborg!!

Nu ska jag ringa Kajsa och hämta mina saker som jag lämnade där igår! :)
puss

RSS 2.0