Gööööööteborg!

Lovade ju att jag skulle berätta vad som händer tomorrow och hela helgen! Jo för att jag, Elin, Matilda och Lina ska dra till Göööteborg imorgon, hänga där på dagen och sedan på söndag åker vi till Ullared, kul va?!?!

Jag tycker iallafall att det ska bli sjukt kul :)

De va bara de jag skulle säga, har du något tips på bra restauranger i göteborg så får du gärna höra av dig :)

Puss!


Fredagsmorgon

Godmorgon! idag är det jobb som gäller, sedan blir det middag och bio :) Ska bli super mysigt! som vanligt..

Nu måste jag snart springa till bussen, ska fota en dagens outfit också for you! Så den kommer väl inatt eller imorgon eller aa vem vet..

Puss puss


Hej igen!

Hej fina 16 personer som fortfarande kikar in efter en månads tystnad! jag har inte dött!

Im aliiiive :) haha ..

mattias tyckte att jag skulle skriva så here i am.. fast nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så de va ju lite tradigt. Men vad tycker ni? ska jag skriva mer? kommer ni läsa? kommer ni uppskatta mina ofina bilder och knasiga små texter? va va va?

nu vill jag ha en komentar iallafall, annars blire inget.. Eller kanske de blir ändå. meeeen, skriv! jag gillar ju iofs att kika tillbaka och läsa om saker som hänt för de glömmer man ju annars eller hur!

Aja, som sagt nu blire sova! Ska kika in imorgon igen och läsa era komentarer samt skriva nytt inlägg om vad jag ska göra för kul i helgen :)

PUSS!


har klippt håret samt färgat, inte riktigt så som jag ville ha det... men de går alltid att lösa med en sax och lite hemmafärgning! puss igen!

RSS 2.0