Söndag igen :)

Hej!
Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Sov länge, skönt för det var ett tag sen! Välbehövt. Sedan blev det frukost framför två filmer som var lite halvbra.. High school filmer så jag kan väl inte säga att dom var dåliga ;b

Fired up och i love you beth cooper hette dom iaf! Ifall någon av er skulle vilja se dem :)


Efter det var jag ute och gick en sväng i snödrivorna.. Lättare sagt än gjort måste jag erkänna ;b När jag kom hem var det dax för lunch, turkisk yogurt med flingor och honung framför två one tree hill.


Nu senast har jag varit och solat, jätte skönt! Jag måste ta mig utomlands i sommar, någon som är på!?

Nu ska jag nog sätta på den tredje filmen för idag, blir bring it on fight to the finish! Nummer 5 :)



vi hörs puss!

Mycket att skriva!!

Oh lord, nu var det länge sen mina vänner... allt för länge sen....


I veckan har jag gått i skolan och sedan kommit hem och slängt i mig mat och sedan dragit vidare på träning! gah ja ni förstår ju en sån tung vecka det har varit.. Japp japp.
I fredags var jag och Hanna Lisa i Lund och shoppade lite granna och fixade gästleg till moi :) Köpte bla en bustier och en grå tröja med nitar och lite puff på axlarna :) Fin fin! Kollade även lite på telefoner, men hittade bara en där så måste ge mig ut i malmöööö någon dag också!!

Ska snart ta fram min webcam och fota min trasiga mobil, ja för er som inte vet så är min skärm typ sprucken kan man säga. Halva är iaf svart så jag chansar hejvilt när jag smsar. Så om ni undrar varför smsen ni får är kryptiska så beror det på det faktumet ;b höhö rätt kul ändå.. Nä men jag skulle ringa om jag vore ni :)


Linas lag har tydligen spelat bra uppe i Umeå och mammsen och pappsen verkar haft kul, mamma skrev som komentar på facebook att dom "inte skrattat så mycket på länge" det är alltid positivt!

Själv har jag precis varit på KB för första gången, måste säga att jag fixade in oss på ett bra sätt ;D Hade massa bra lines men han släppte ändå inte in oss (rätt lame med tanke på att de va 20 och vi fyller fan 20 snart..) sen gick vi åt sidan så pratade vi med den andra vakten så kom vi in.. höhöhö :D fast de var nog för att en kille stog där brevid som var som oss och han ville dom inte släppa in, men sen när han gick så fick vi komma in :D NICE! 
 
Det var jätte mysigt och kul! vi blev jag, mikis, bäckis och millis :) NICE!!

Måste nog däremot säga att fredagen inte blev lika lyckad :((((((( Vi kom till Lund lite för sent och då var det "en ut en in" och de tog 10000000 år, så när klockan var kvart i 1 och vi var långt ifrån att komma in någonstanns och det stängde 2 så åkte vi hem med malmööö bussen :) rätt bra val tycker jag!!! Vi stog i kön till Hallands nation och krischanstadsnation ja de stavades typ så knasigt.. helt sjukt! höhö lång kö iallafall!

Vad har vi lärt oss av detta?
att komma i tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så ja, nu kommer vi alltid komma tidigt ;b iofs så kommer förfesterna vara hos HL inte hos mig så de blir nog awesome i framtiden :)

Idag har jag också hunnit vara på bio med Ebbsen, var jätte mysigt! vi såg på alfons åberg :) Sjuuuukt länge sen jag såg de filmerna :) men dom är ju så mysiga!!

Nä hörni, time to go to beeeeeeeeed :) puss and kiss.. Imorgon ska jag se 4 filmer jag har tankat, cant wait :)


Löningsmåndag!

..... fast jag fick inte min lön :O
hejsan hoppsan!

Idag har jag gjort så mycket så ni aaaaanar icke! Först och främst skolan 10-15.00, sedan när jag kom hem satte jag igång och storstäda hela lägenheten! och fint blev de ska jag säga :) bara dammsugningen kvar men de skulle HL göra.

Sedan gick jag till de nya solariumet jag har hittat här i västra hamnen :) Efter det så lagade vi mat; korvstråganoff med ris. MUMS! blev matlåda tills tomorrow också, perfekt!

Sedan var det dax för outsideeeers eller först kollade vi på hm och så beställde vi tandblekning :)

På fredag ska jag köpa nya skor.. mamma eller pappa om ni läser så skämtar jag bara.. typ

Nä hörni, oth!!! <3

Bye och godnatt :)

Måndagmorgon igen, dax för nya tag!

Snart är det dax för skola igen, känns som en evighet sen! Men det var ju bara två dagar sedan.. Så kan det gå, i helgen har jag, ja vad har jag gjort? haha nä

i fredags tog jag det lurreburre, för på lördag var det dax för match! taggade med två vitamindrycker, smoothie och pasta! Sedan på kvällen åkte jag till Lund på en korridorsfest. Sjukt kul!!!!! :)

Jag måste nästan flytta till Lund! eller nä.. :) Jag trivs här!

Men nej vet ni, nu ska jag åka till skolan!

Vi hörs laterooooooo Puss!


den här har jag på mig today, och ett par lackleggins :)

Förlust :(

Hej!
Matchen idag gick, ja den gick ;b vi förlorade med 6-1 mot serieledarna vilket var hyffsat bra! vi ledde med 1-0 i första sen i andra stog de 2-1 till dom, lite surt men vi spelade väldigt bra tillsammans. Sen på slutet orkade vi inte hela vägen. Vilket är synd! *host* vi behöver mer fys *host*....

Va, Anna fys, huhhhh? mhm, japp.. knasigt!

Håller på att fixa mig littegranna nu, vi får se vad som händer ;b haha är lite förvirrad just nu! men de löser sig, blir nog kul ändå! haha

Ha en bra lördagskväll :) Puss!


Old school


Elin väcker detta linne lika starka minnen för dig som för mig? haha

Nä, vet ni vad.. Nu är det dax att sova för moi. Rabih åkte inte ur lets dance, då får man se honom nästa vecka också då! Måste trots allt säga att jag inte riktigt gillade hans pants.. höhöhöhöhö + att han börjar bli lite tråkig, helt ärligt..
WOW, läste ni precis de där??? Jajamensan....


Nä sova som sagt, match tomorrow!

Godnatt och Puss :)

Ge mig detta! :D


två kjolar från ellos, minns ej priset :) I want


tshirt också från Ellos, ge mig:)


Har beställt lite från Hm också, men de får bli en överraskning :)

Hejhopp gummisnopp

Heeeeeeeeeeello!
Hur mår ni idag?
Im fiiiine thanks! höhö

brb

Godnatt!

Jag har märkt att mina vanor har ändrats lite sen jag flyttade


1. Jag gillar att sova mycket mer nu än vad jag gjorde innan (kan kanske bero på att det är vinter nu..)
2. Jag gillar att duscha MYCKET mer än innan, förut var det för att ta bort illalukten/fettigt hår nu gillar jag det.. (även detta kan ju bero på att det är vinter?)

Hm, who knows.. Dessutom har mina matvanor förändrats men det kan ju bero på att jag inte kan laga mat så aa..


nä sängen kallar, vi hörs tomorrow my friends :)

p.s imorgon är det 8-3 dag.. Gah första på mycket mycket länge!!!

Dax för pizza

Nu är HL här vi har precis varit på maxi och köpt mat..

Nu har vi beställt pizza ska snart ner och hämta dom, ska bli gott :)

egna smycken!

var på panduro idag och köpte lite smått och gott för egenpyssel :)

detta var de jag åstakom idag (there will be more!);

ett handsmycke, ganska fantasilöst men jag vill ha ett enkelt och sedan ska jag göra några lite roligare :)


örhängen med rosetter :)

Snart kommer HL!
Puss

frukostdax!

Äter mega god frulle :)

toast och smoothie :)

Screaaaam 2

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej my friends!

Ligger nu här i min utvikningsbara soffa utfällt med filtar och kuddar och täcken och har det så myysigt! :) Kollar dock på scream 2 vilket drar ner mysfaktorn en aning ;b

Är leeeeeeedig imorgon vilket är uuuuuuuuunderbart! :) Gotta love it!

Kajsis va här precis eller hon var tvungen att åka för ett tag sen eftersom hon inte var ledig tomorrow ;b höhö, synd :) Nä men alla kan ju inte ha det braaaaa...

ska ner till city, höhö nä menade självklart stan och shoppa en present :) Sen får jag väl även städa lite granna i min lilla lägenhet och sedan kommer HL och ska bo här ett tag! Frågan är hur vi ska få plats med alla våra saker ;b mina får knappt plats här lixom ;b men de löser sig alltid!

Nä hörni, back to skräckisen!

idag bjuder jag på tavlan jag målade i 9an :) (ja det är meningen att den ska vara lite sne!)


Gameday!

Nu ska jag åka på match!

vi hörs latero!

Puss puss


Avatar va braaaaaaaaa!

Matilda, Avatar var så bra som alla säger! Jag gillade den verkligen! känndes så verklig! kan ju iofs ha något att göra med att det var 3D också.. Haha man va helt inne i filmen hela tiden ;b


Jaja, nu är det ghost ship på tv! ska nog kika en liten stund sen sova eftersom jag ska på match imorgon också. Imorgon ska jag spela med u-laget. Passade mig bra imorgon, så de ska ändå bli kul! :D

Vi hörs! Puss


Avatar tonight! i 3D

Idag ska jag och Emilia på Avataaaaar, ska bli sjukt kul! alla säger ju att den är så bra. Får vi se om jag tycker så aswell :)


Fredag, fast de är ju lördag

hejsan :)

Igår hade vi ju redovisningarna och uuuusch va nervös jag var! Men det gick ju bra som vanligt.. De som va lite jobbigt var att vi bara hade en kvart på oss, vi drog nog över lite men jag pratade på fort som fan så man vet ju inte ;b haha

Kom därifrån redan vid halv 3 iallafall istället för 4-5 som jag trodde :) Mega skönt! Lagade lite mat och tog det lugnt! sedan var det dax för match! I Ängelholm.. En fredagkväll.. men dom kanske inte har så mycket annat o göra. Nä men det var rätt kul att spela. Har hostat lite några dagar och de märktes nu när jag sprang, det var lite tungt att springa ;b men jag fick ju spela hela matchen så de måste ju ha gått helt okej iaf ;b haha

Har ju börjat spela forward nu ist för back, jag själv tycker ju att jag är bättre back. Men jag är glad så länge jag får spela :) Haha Tränarna verkar ju tycka att det går bra iaf ;b

Kom hem typ vid 12, trött men ändå rätt taggad på partyparty! Dock så skulle dom i klassen till D'baser och det var jag inte alls taggad på. Så det blev inget ;b Jag åt toast och såg på new moon ist :)

Nä nu ska jag städa, puss!

ett inlägg till innan sleeepysleepy

Ja som ni ser så blir de ett inlägg till toniiiight. Happy happy happy!

Haha jag hade tänkt vara så snäll att jag ska visa en bild från 7an, ja ni hörde rätt från 7an! Småpluttar är vi.. Och ack så snygga vi tyckte vi va..  here it goes:

är vi inte snygga så säg..

Vi kallade oss HELA
H-Hanna
E-Elin
L-Lina
A-Anna

Finurligt va.. det var en rolig tid :) I miss it!

Nu är det dax att sova, godnatt :)

Sova ska också var eviga katt

Ny favorit..

Kan ju säga att det var en aning kallt med vårjacka... haha burr

Köpte ny tvålpump idag på stan! Billig var den också ;b haha inte därför jag köpte den..

Jag har precis sett center stage och har en ny favvis..

his name is Kenny and he is hot!

Nä nu ska jag öva på det jag ska säga imorgon sen ta en snabbdusch och sedan sussa så man är pigg imorgon! :) Blir ju trots allt en låååååååång dag. Ja jag kan ju dra den nu faktiskt med tanke på att tid inte är inte något de kommer finnas gott om imorgon! ledig då vill säga..

-börjar skolan klockan 8.00
-har redovisningar hela dagen lång, inte helt säker på hur lång tid det tar men förhoppningsvis inte längre än till 5.
-samling klockan 20 i 6 på andra sidan stan
-match i engelholm klockan 8
-kommer hem runt halv 12
-utgång!
-En trött Anna? Si!
Men en lyckad dag förhoppningsvis :)

Puss

Vårjacka idag! :)

Haj! Fisk.. höhö äh den va dålig.


Well, ska precis röra mig mot skolan, ska skriva ut en sak sen ska vi "öva" på redovisningen eller så.. jag måste nog öva en del i kväll också. Måste kunna det perfekt! Jag blir så nervös ändå så ;b haha snabbt måste jag prata med för att hinna med allt på 3 minuter, haha men de gör jag alltid ändå så.. Alltid på redovisningar annars är jag rätt seg..höhö


Nä men vet ni vad, idag är det nog vårjacka som gäller. För mig iaf här vid sydligare bräddgrader. Gick ut innan när jag skulle tvätta i endast mjukiströja och brallor och tyckte de va helt lagom. Skulle dött i en tjockjacka också! Så japp, vårjacka idag :) Härligt!!

tänkte åka ner en sväng på stan efter skolan och kanske köpa något smått.. Hade även tänkt träna ikväll men med tanke på min grymma träningsverk så låter jag bli. Ska stanna hemma ikväll och massera mig själv genom någon film. Känns som jag behöver det för att kunna lira imorgon. OCH DET SKA JAG!

Nä som sagt skolan.. Hörs lateron PUSS!


Det hände, igen..

haha det omöjliga har hänt igen, jag åkte en timme för tidigt till träningen igår också.. Typiskt! men shit happens. Fick komma till Kajsa och hänga ist och spana in otroligt sexiga bilder.. höhö

Nu ska jag skriva klart de jag ska säga på fredag! Vi hörs, puss puss

Taggad för träningen!

Hejs :)
Är redan klar inför träningen och har varit de i ca 30 minuter... ska åka om en timme ;b bra att jag inte är en timme för sen iaf ;b

Idag har vi suttit i skolan och gjort en oponering (ingen aning hur det stavas) dvs komentera en annan grupps arbete. Sen har vi även skickat in loggboken så nu är vi klara för idag.. Imorgon ska vi göra redovisningen. Sen på fredag har vi redovisningen och sedan är projektet finito!

Yeah well no more to skriv anu.. Vi hörs PUSS


nytt inhandlat :)


denna jeansskjorta från zara, 200 kr
Köpte även en svart tuptop där för 129 kr
en nouba maskara från kiks som va på mega rea hade kostat 200 och jag fick den för 60 nice price! haha
sen köpte jag en ansiktsmask och en ansiktskräm fårn hm :)

Nu back to paradise hotel! Puss

Jag just nu


Match, tenta och shopping!

Hoppsan hejsan!

Igår var jag trött, när jag kom hem från matchen alltså.. Slutade lite åt helvete kanske man kan säga.. Började dock mycket bättre! Laget som vi mötte ligger 2a i serien och vi ligger långt därifrån.

De började med att göra ett mål och de var så första perioden slutade 1-0. Vi spelar dock rätt dåligt..
Andra perioden går riktigt bra och slutar 1-1 och de får ett litet skit mål och jag missar världens målchans.. men ja, guess varför jag är back annars ;D ?! haha

Ja, sen tredje ska vi väl inte prata om.. Jag var iallafall för trött hade behövt tre kedjepar, men de blir väl såhär för oss när div 1 laget tar spelare som får sitta på bänken medans vi får slita som djur.. As.

Yeah well, fick lite mat hemma hos familjen Svensson.. bakad potatis med massa tillbehör :) Det var gott! Jag hade tänkt beställa pizza annars, men ja de här va godare :)

Idag har jag gått upp i ottan för att skriva tenta. USch, jag gillar inte tentor.. Var iallafall på massa olika ämnen så jag hoppas jag får godkänt på något av dom iallafall..

Nu ska jag dra ner på stan och shoppa lite :) Vi hörs, puss puss!

GAMEDAY!

Hejsvej!

Jag drömde att jag och jätte många till var på ett badhus med massa rushkanor o sånt kul! När jag vaknade var jag så jäääkla sugen på att bada.. haha måste göra de någon dag ;b haha


Nu ska jag klämma i mig något ätbart sedan dra till maxi och ladda med dumle och witamin well! så de så..
Vi hörs, önska mig lycka till!

Puss

Match imorgon igen!

Hejs!
Idag har jag faktiskt inte gjort allt för mkt.. Pluggat mest.. Blä! Tråkigt, men man kan ju hoppas att det är värt de sen ;b haha

Har även vart en sväng hos Pernilla och hämtat min Kalle B (formelsamling..) snackade lite skit också, går ju faktiskt inte att undvika :D

Nu tänkte jag sova så jag kan gå upp hyfsat och plugga en del innan matchen imorgon!

16.00 i sundsbrohallen mot palmstaden... Be there...


Nä, som sagt.. Sova :) Godnatt puss!


Två mål från miss brynö och ny match på söndag

Hm, matchen igår slutade 4-3. men nä där sätter vi fan inte punkt, haha Jag, Anna Matilda Brynö gjorde två mål! två! Jag som inte gjort mål sen jag kom tillbaka från skadan. Och nu tvåå, måste ha lossnat något. Jag är glad iallafall! Jag och Kajsis spelade bra ihop =)

Match imorgon igen, då får vi se hur det går. Motståndet är Palmstaden från Trelleborg. Scaary..

Idag har jag spenderat hela dagen åt att plugga, har även hittat min Kalle B. Den är visst hos Pernilla ;b ska åka dit och hämta den nu, samt köpa lite chirre på vägen hem :) hihi, är ju trots allt lördag idag! Ikväll ska jag mysa eftersom de är match imorgon, ska även upp rätt tidigt för att plugga innan också! ett måste faktiskt! sådeså..

Idag har det varit strååålande sol här i malmö, har tom haft solbrillor på mig när jag pluggade (ville ha persiennerna uppe och då blev de så soligt så man inte såg något..) haha ja svårt de där ;b


jag idag, myströjan på! :)

Gameday!

Match idag i Helsingborg klockan 8 (tror jag) mot Helsingborg. Kom och kika vettja!

Puss på er!


Den 8 Januari 2010!

Heej!
Idag har jag varit riktigt hurtig! Gick till solariet (tog ca 45 min) solade i 20 och sedan gick jag hem igen(då tog de "bara" 35) ;b duktigt av mig va? När jag kom hem igen så gjorde jag en smoothie och mackor :) MUMS!

Satte mig för att kika på new moon tills jag ätit klart, självklart somnade jag för jag va trött... Nu är jag iallafall utvilad och pigg som en lärka! Ska plugga ett tag nu sedan är det dax för match i Helsingborg! :)

Ha en bra dag, vi hörs senare!

Puss från Anna :)

jag just nu.. sexy

Sleep well darlings

Nu ska Anna B sova, godnatt pussis

det är en ny dag imorgon :)


Hjälp?

Vart ligger american apparel i Malmö?


Rabih till lets dance!

Okej nu kanske jag är jätte efter men RABIH SKA VARA MED I LETS DANCE! :D vilket betyder att vi kommer få se mer av honom i rutan! Awesome :) jag vet en som kommer vara bänkad framför tvn.. (förutom imorgon då eftersom jag kommer vara i Helsingborg.. typiskt ;b

Puss Rabih!

Favoritlåt


angel med smash into pieces

Denna låten vill jag ha på min begraving :) Bra va?

Im back in skånelaaand!

Hej hörni!
Ledsen för dålig, eller nä KASS uppdatering :) Jag har inte haft tillgång till dator vilket har varit rätt skönt faktiskt. Har haft mycket att göra ändå ska jag säga!

Åkte ner till skåneland i måndags med min syster.. På planet kom det en katt.. Knäppt eller hur? Ja, alltså den satt i bur ;b haha

Eftersom planet var så litet hade jag och Lina tänkt ta en bild över alla huvud och skriva; är på väg till Thailand med släkten, privatplan of course.. haha men vi glömde fota ;b haha hade ju varit kul va.. nja

Jaja, direkt när vi blev hämtade så åkte vi till familjen Berlin där det vankades THAIMAT! Mums.. Kom hem till farmor vid halv 1-1 någongång.. Sov som en stock..
Upp tidigt nästa morgon för shopping i sölvesborg och kristiandstad följt av god lunch bestående av kycklinggryta och ris hos mormor och morfar. Mysigt!

Hem 10 min sedan middag hos familjen brynö/karlsson. Sjukt god mat måste jag säga.. Dock var man ju ganska så mätt efter all mat vi ätit! Men lite slinker alltid ner i min mage ;b

Morgonen efter åkte vi till K-stad för att kika på Frida när hon och hennes lag spelade final i innomhusfotboll. De vann tyvärr inte men det var jämt och resultatet blev 3-2. Om jag minns rätt.. haha

Sedan fortsatte vi till Lund för lite lunch hos moster och morbror. SJUKT GOD MAT! Fick tom en matlåda, som jag förövrigt glömde men man kan ju inte minnas allt har vi konstaterat efter dessa dagarna.. haha

Efter det åkte vi till Malmö, shoppade lite på entré sen åkte vi till min kusin för att träffa dom och fika semlor. Sjukt goda måste jag säga, jag som inte ens gillar semlor annars ;b knasigt de där.

Ja efter detta inlägg måste ni tro att jag gillar all mat, och ja de gör jag väl eller så är min släkt helt enkelt väldigt bra på att laga mat ;b Kan ju vara båda! Då säger vi så :)

Just nu håller jag på att tvätta de dumma är att jag inte vet hur lång tid maskinerna håller på för dom är lite tossiga.. Eller så är de jag som är knasig. Kan ju vara båda här också, fast nä. Jag är smart you know ;)

Har packat upp alla kläder jag hade med mig hem också + allt nytt och insett att jag har glömt:
-MITT TOASTJÄRN :(

Hm ja de va nog allt förresten ;b däremot så glömde Lina sitt skärp här, nice för mig! hihi

Mamma glömde en väska här också, ni ser de måste ligga i släkten. Är förvånad att inte pappsen glömde något ;b fast han glömde sina glasögon förra gången så de får väl räcka ;b haha

Oj vad tiden går fort, måste springa ner till tvätten nu!

Puss



Den osminkade sanningen


Sleep well

Godnatt bloggen, godnatt världen!


GOTT NYTT ÅR :)

Heej och gott nytt år på er allihopa! :D

Hoppas ni inte trodde jag dött eller något (med tanke på att jag inte skrivit på ett tag..) så är inte läget! jag lever och mår kanon!
Hade ni en kul nyårsafton? :)

Jag hade jätte kul! var först hos jenny och henrik där vi var 10 pers som käkade middag o så :) Sedan drog jag och hl till en fest i årsta till 12 slaget o sådär :)

Gårdagen spenderades hos Jenny och Henke again.. haha ;b var där ända tills klockan 6 sen kom mamma och hämtade mig så köpte vi pizza :) GOTT!

Imorse hände en så läskig grej.. Jag är ensam hemma, mamma pappa och lina åkte imorse. Så ringer telefonen så svarar jag såklart;
-hej det är anna!
telefonen- helt tyst, fast man hör att någon är där
jag: Hallå?
telefonen: någon andas sen klickar..

min första tanke: det är en tjuv som vill bryta sig in här och som har sett att ingen är här. Fast när jag svarade så klickade han.. eller hon.. creapy. 

Mamma trodde att det var morfar, han kan vara lite förvirrad ibland..

HUr som haver, dax för mig att städa mitt rum nu..

Puss!

RSS 2.0