Koh Chang

Ja, da va vi antligen har! i Koh Chang :) resan hit va inte varldens smidigaste direkt, skulle aka en buss som skulle ta 5 timmar.. Den tog minst 8 timmar! Varat hotellrum var helt okej, men bungalosarna var inte helt fraascha :/


Inger (min faster) har varit och klagat tidigare pa att de inte var frascha bungalos, sen nar jag lina och frida var dar igar och skulle kolla sag vi en odla pa badrums vaggen, och jag skojar inte nu men den va minst 30 cm och fet!
men dom laste dorren till badrummet o sket i den och sag den inte mer sen idag nar inget va inne o duschade sa var det lite flugor vid lampan, sa hon slackte lampan sa hon inte skulle se dom, sa kommer den stora feta odlan in, och borjar sla med svansen sa kom det ca 2000 flugor in i badrummet och satte sig pa henne o allt, sa hon fick panik o sprang ut saklart. FY FAN SAGER JAG BARA! tur som fasen att vi fick hotellrum! men nu har dom fatt byta iaf .. de va ju bra!

Jag har ju ocksa gjort bort mig idag ;b pa resturangen sa gick jag in och trampade igenom en planka i golvet o ramlade ner i ett hal :P sa alla kollade och skrattade! haha sa kan de ga ;b

klockan ar 22.42 ska nog sova snart, finns inte sa mkt o gora pa de har placet heller.. JAG VILL HEM!

Lina blev uppraggad igar av en snubbe fran ukraina pa 19 ar.. haha han sprang efter henne i trappen o allt, har hort historian typ 100 ganger sa ar inte sa sugen pa att dra upp allt igen ;b

jadu, nu finns de nog inte sa mkt mer o beratta sa; GOTT NYTT AR :D bara sa ni vet kommer jag har ett 6 timmar langre 2008 an er :D kann pa den! :) ha detbra<333 sup inte ihal er nu!


Galen julafton!

Hann inte skriva igår for dagen började med en god frukost bestående av fruktsallad och water melon shake! Sen blev det solning badning och volleyboll. Lunchen blev som vanligt en chicken sandwich, jummie :) Efter lunchen var det dax for julklapps spelet, alla hade köpt en julklapp for ca 50 kr jag hade köpt ett korsordsbok och en raderbarbläckpenna :). Det mest eftertraktade var 6 ölflaskor, en chipsburk och ett ciggpaket.. Pappa vann det! Jag vann 4 schampooflaskor och en masageolga :).

Nar alla var nöjda spelade vi fotboll på stranden och dansade smågrodorna, för övrigt så kom det gubbar från thaitv och filmade oss ;b haha! Kommer ju inte träffa någon här igen så man får bjussa på sig själv :D!

Efter dusch och fix åkte vi ner på stan till en resturang med svenskägare, eftersom att vi va så många (18 pers) så tog det huuuuundra år att få maten. Men de va värt det =). Det sjöngs snappsvisor och sen dansade vi långdans genom heeela resturangen med ägaren och alla servitriser, riktigt kul! Innan vi skulle gå bjussade vi (läs: jag, lina, pontus och frida) på sjöngsång , staffan var en stalledräng och jag sitter på ett berg var de låtar som bjussades på. Jag tog i från tårna trots att jag inte är någon vidare sångare, men alla tycktes gillat!

Efteråt letade vi upp tuk tuks och åkte hem till hotellet igen och satte oss på stranden och lyssnade när timmie sjöng och spelade gitarr!

Klockan halv 1 var det läggdags och då var jag trött iaf så somnade direkt!

Väckning 20 i 9 och dags för dykning i poolen, det var lite svårt i början med andningen med efter ett tag gick det super bra :D Det var ganska roligt, förutom att det var i poolen och det fanns inte så mycket att se.

Klockan är 12.36 här och jag håller på att avlida i solen, så satte mig här och skrev ner allt innan jag glömde bort allt som hände :) Det är sista dagen här i Koh lanta imorgon bitti bär det av till BANGKOK :D ! ska bli så jävla kul har längtar väldans!

Kommer kanske inte ha tid att skriva något förns vi kommer till koh chang så ni får ha det bra tills dess, så hör jag av mig senare eller så :)

Saknar er allihop, endast hälften av tiden kvar nu vill jag meddela!

Puss <3

Koh Lanta

Idag har vi varit pa batutflykt, vi hyrde en speedboat och akte till lite olika oar, stannade pa lite olika stallen och snorklade..

Sen pa ett stalle skulle man simma in i en grotta som va koooolsvart sen nar man kom ut pa andra sidan var det en super fin vik, det var varsta upplevelsen! Har bilder som jag lagger upp sen :) maste saga ocksa att de va sjukt laskigt att simma igenom grottan, jag hade panik hela vagen in mamma fick dra mig for jag vagrade simma sjalv :P pa vagen ut gick de lite battre for da simmade jag bara rakt fram och blundade sa fick mamma styra mig. Sen vart de liten pinsam grej, eftersom jag blundade sa sag jag ju inget sa tog jag tag i guidens hand och klamde ganska hart, Nar vi kom ut sen garvade han at mig .. men man far bjussa pa de kanske ;b


ni kanske vill se hur brun jag har blivit pa 1 vecka, dom har ju webkameror har pa de flesta cafeerna.. sa jag tog en bild. kanske inte varldens finaste men haha here you go :D

image367

Koh Lanta

Klockan ar 18.21 och jag ar as hungrig!!!

Den har dagen har spenderats pa phi phi island, dar vi badade och de var en raaaafin strand! helt mjuk sand och allt de dar man vill ha. Vi akte ocksa ut och snorklade en svang :) fanns inte sa mycket olika sorters fiskar men de fanns manga iaf.. Spanade ocksa in monkey beach det var bara en apa dar idag, haha men den va sot :D

Igar gjorde vi inget speciellt chillade heeela dagen :D! Sen pa kvallen akte vi in till stan och at mat , super gott! godaste maten hitills, agaren var svensk ocksa :) hittade en fin bikini som jag tror jag ska kopa ocksa, och bast av allt sa hittade vi SVENSKT LOSGODIS :D men affaren va stangd sa vi ska aka dit idag och kopa :D Sa javla gott :)


ska sticka och ata nu, och dricka watermelon shake :D AS GOTT!
hor av mig later on , tjao <3


Koh Lanta

Kanner mig lite som en nord, men edt finns verkligen inget att gora har pa kvallen :( traaakigt!

idag var vi ute och akte moppe, min och linas moppe gick sa javla bra, korde i 100 km i h .. Naaajs :D
korde runt hela on, stannade och badade lite o sa :) mysigt..

Nu ar klockan tio i tio, finns INGET att gora, lite trist stalle men det finns manga internetcafes som ar valdigt billiga!

Har kopt ett par stringtofflor idag ocksa, finns inte sa mkt mer att saga nu..

Sa Tjada! <3

THAAAILAND!

Hallojs!

sitter pa hotellet i karon beach nu, hela resan gick bra trots att det var jobbigt! Pa flyget till bangkok fick man en egen skarm dar man kunde spela tvspel och kika pa film :) lyxigt varre!

Har varit har ca 3 timmar, har hunnit med att duscha, ata och shoppa en klocka, ett linne och en tjocktroja! galet :p kommer ju vara saaa pank nar jag kommer hem!

det at valdigt varmt har, har linne och shorts och svettas nastan! men battre de an snooo :)

klockan ar 23.28 har nu, ska nog sova eftersom man maste ga upp senast 10 for att fa frulle!

Godnatt fran Thailand :) <3

paris

datanord som jag ar sa sitter jag pa en flygplats i paris, flyget hit gick bra skriver mer nar jag ar framme :)


I´m off!

Nu blir det snart nedräkning!

Jag åker om cirkus 5 minuter hemifrån, kommer sakna allt och alla väldans mycket :) Hoppas ni fortsätter läsa min blogg, ska försöka uppdatera så ofta jag kan där nere :) Skicka mail går också bra om ni vill veta något, för de kan jag svara på!

[email protected]

God Jul och Gott Nytt År! <3

Dagens outfit

Jahaa då åker man snart då, ca 45 minuter :) det här blir sista dagens outfit innan jag åker !

image364

Svarta bralls från new yorker, grå tröja från h&m, rött linne från cubus och rödvit prickiga skor från din sko :)

-bye from me fore now ;b

Thai, :)

Har precis fått min julklapp av mammsen och pappsen , 2500 kr :) tack så mycket :D

jag har själv 1200 kr på mitt konto , fått 200 kr av gunilla, 500 kr av mormor och morfar, den 30 (när vi är där nere) får jag 1500 kr till. Kanske får någon liten peng av farmor också :)

detta blir totalt;
2500+1200+200+500+1500+(200-500) =6100-6400 , sjukt mycket pengar!

Men om jag inte gör av med allt där nere står en 120 säng och en innebandyklubba högt på listan!

Shoppinglista för thailand :
-MINST två par jeans
-Trööööjor alla sorters
-Ett par vita sneakers
-En Parfym
-Filmer och OTH boxar
-Snygga underwere
-Väska/or
-Binikis
-Plånbok/er
-"Näsluktsaker"
-Klocka/or
-Smycken
och sist men inte minst linas bananklämma ;b

dagens outfit

image362image363

Fick ingen bra bild idag, men grå väst från kapahl, svarta leggins från gina tricot, svart tshirt från monki, svarta benvärmare från digit, svarta stövlar, grått skärp och halsband från guldfynd :)

Lucia på fyrisskolan


Fredag

Slutade tio över 12 idag istället förkvart över 4 ! kan det bli bättre :D ?! Har nu gått min sista dag i skolan för iår :) !

Va en sväng på stan med Elin och Therese, köpte inget men vaxade benen, gjorde ganska ont men vill man vara fin får man lida pin ;b ! Nu är det inte långt kvar tills jag ska åka! Ska gå och lägga ner allt i väskan nu och så :) Känns ju lite halvbra, har aldrig varit borta på julen förut! Men ska försöka njuta så gott det går :)!

Kommer skriva i min blogg så ofta jag kan därnere så ni kan följa min resa ;D Haha !

Ikväll är det legelly blond (hur stavas det?) på tv, tänkte kolla på den och äta lite godis och bara ta de luugnt, ladda lite för imorgon.. Är nervös faktiskt!
Har insett att det kommer bli en vääääldigt jobbig resa! Först flyger vi till Paris som tar ca 2, 5 h. Där ska vi vänta i 2 timmar på nästa plan som tar 10,5 h (till bangkok) när vi kommer fram dit ska vi vänta i 3 timmar på planet till phuket som tar cirkus 1,5 h!! Känns ju inte så himla kul de.. Men man får väll se allt från den glada sidan ;D dom kanske visar några bra filmer på planet ;b !

ska pysa iväg till ica nu och köpa lite godis till ikväll :) Puss baj<3

Kvar till Thailand

Detta har jag kvar att göra innan Thailand;
-sova
-vakna
-ha johannesbäck lektion
-ha engelska lektion
-ha lunch
-ha mattelektion
-vaxa benen
-gå på stan
-vara med elin och lina
-sova
-packa klart det sista
-åka

PANIK!

Toooorsdag

hela dagen har varit väldigt flummig och rolig ;b klarade biologiredovisningen galant ;D min klass är nog den bästa att redovisa för! väldigt bra..

Om ni läste de med alla papper jag råkade skriva ut innan, så var det ca 100 papper jag pratar om! Sen va jag ju tvungen att skriva ut 25 st riktiga också , så fick gå omkring med HUR många papper som hellst :P har gått och slängt dom i lite olika papperskorgar :P haha

På engelskan gjorde vi en rolig sketch av vår annars tråkiga scen som jag missar, åh guud vilken otur :) haha!

På matten fick vi veta att vi kunde få räkna matte 1 timme i skolan ist för att vänta typ 2,5 timme på att ha lektionen, så jag kommer få sluta ca halv 2 imrogon istället för halv 5 :D !! Lite glad man kan vara :) Är ju min sista skoldag för iår !

På stan sen köpte axa en as fin klänning till sin mamma i julklapp :) så skulle jag kolla på ett korsord till min 50 kronors julklapp, gissa vad dom kostade?! 150 jävla kronor :O helt sjukt ! vem vill betala de ?! inte jag iallafall!

image361   Heeejdå från mig :D

Lista

BLONDINTEST , får du över 60 så är du blond i själen!

DU VILL

( ) Bli känd
( ) Vara blond
(x) Inte vara ensam
(x) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
( ) Bli modell

Summa: 3

DU HAR

( ) Blont hår
(x) Haft sex
(x) Minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Andvänt urringade linnen
(x) Däckat
(x) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
(x) Gått med kortkort kjol eller shorts
(x) Strippat
(x) Andvänt ord som du själv inte kan förklara
(x) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
(x) Blivit utskälld av en lärare
(x) Rökt
(x) Stringtrosor
(x) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) En liten hund
(x) Tappat bort väldigt mycket saker
( ) Sängkläder i siden
( ) Kollat på porrfilm
(x) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara..
(x) Skolkat
(x) Varit otrogen
( ) Löshår
(x) Haft Brun-utan-sol
(x) Solat topless (bara i solarium)

Summa: 26

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR

(x) Titta på folk
(x) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
(x) Ha "stövlar" lr klackade skor
(x) Sminka dig
(x) Ta skumbad
(x) dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
(x) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
(x) Titta på snyftfilmer
( ) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
(x) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
( ) Sova naken
( ) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar/förlängning
( ) Vara olydig
(x) Få/ge massage
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
(x) Slåss
( ) Göra manikyr/ pedikyr
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa

Summa: 24

DU GILLAR

(x) Killar
(x) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
( ) Att visa dig naken
( ) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
(x) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv- serier

Summa: 7


TOTALT: 60 precis ;b haha , då kanske man är en lite blandning (A)

dagens outfit

image359

Körde lite juligt idag eftersom att de va lucia :D , Både jeansen och tröjan är från gina idag också , haha skorna hittade jag på vinden :)

Bibblan

Haha jag har nyss lyckats göra något väldigt pinsamt! skulle skriva ut 25 st åhörarkopior , men istället så skrev jag ut 25 st hela, så det vart huuuuur mycket papper som hellst, så fick jag stå där och vänta på alla i hundra år och de va bara väldigt pinsamt ;b haha! men så kan det vara ibland ;b nu börjar biologiredovisningen iaf!

baj

Skolan, torsdag 12 december

Idag på gympan så hade vi dans ;D men jag hade inte med mig gympakläder därför att det skulle vara beep-test, och jag pallade inte det! men hur som helst var markus bäst på dansen, han rockade fett med sin manliga partner Andreas den stygge.

Skrivet av: Markus och anden ;D

Den riktiga anledningen till att jag inte var med var för att jag har ont i knänaaa, inget annat :P Men dansa går ju alltid för sig ! haha .. Efter gympan var vi och kikade på luciatåg, ärligt talat så var de inte toppen men de ställde upp iaf de va ju modigt ;b

Vad händer mer idag då? Jo, det är såhär att jag ska ha biologiredovisning kanske själv om inte Sebbe kommer och då är det iiiilla, för de vill jag inte !!!!

Nu ska jag tvinga mina två kompanjoner att gå till matsalen för att äta för jag är mega HUNGRIG!

ha en bra dag :D Puss och Kram!

WOHO :D

Rekord i antal unika besökare idag :) : 50 st ! dagen är ju inte slut än, 45 minuter kvar ;b hoppas på ökning :D

nu ska jag verkligen sova! GODNATT !


________________________________________________________________________________________
UPDATE! fick 52 st :)

top model

amen fy fan, hatar Hawa varför ska hon vinna ?! Margarita var så mycket mer värd det! Helt sjukt .. Tänker aldrig mer kolla på de nu! det är iofs slut men ändå , blääääääääääää! fy va sur jag blir :( Margarita kommer lyckas så mycket bättre ändå!!! Så de så ;b haha

de va allt för mig, ska gå och packa min väska till imorgon nu sen soova tidigt idag tror jag :) är lite trött o så ;b

puss och godnatt ! <3

dagens outfit

image358 - Både jeans och tröja från gina tricot :)

onsdag!

Haha pjäsen gick bra från min sida, men sen var det ju folk borta så de vart lite kaos, men aa nu är det över iaf ;b !
Historia provet är nu också avklarat :D PUH! gick bättre än förväntat!
var på stan en sväng med Lina efter skolan, alltid trevligt :) köpte dock inget.. måste hålla mig ;b

haha imorgon är det ju lucia och min syster ska gå luciatåg på sin skola så ska hon läsa den här dikten;

"ljungfru maria fuktig och våt skriker till josef att nu är hon kåt, dom springer till ladan och har lite kul, det är anledningen till att vi firar jul."
haha fy fan va pinsamt ;b


HÄR ÄR ETT BILDDEVIS PÅ ATT DET INTE ÄR JAG PÅ DEN BILDEN INNAN (tillägnat alla i min klass)
hoppas ni ser nu ;b ? vi är inte så lika .. haha!
image357

ikväll är det ju top model finalen :D man vet ju nästan vem som kommer vinna men vi får se jag hoppas på margarita :)

ska kika på OC nuu :) Skriver mer senare , puss


morgooon

Fick lite tid till övers nu på morgonen, ska åka bussen 5 i 9 :) ska ju spela teatern idag ;b haha men jag hittade inte min häxhatt :( tråkigt .. men så kan det va :D ! nej jag harnog inget mer att säga nu , haha !

ska gå på stan en sväng med lina efter skolan , lägger ut outfit efter det :)

Ha en bra dag! Puss<3

Oturlig bussresa

HAHA, vi skulle ta en buss som gick 32 från murargatan(hanna) så när klockan va typ 40 hade inte bussen kommit än, då börjar man ju lacka liiiite eftersom att andra bussen gick 45 från centralen! Då kommer en UB- bil från ingenstanns o ba hoppa in jag kör er istället för bussen den är försenad, vi ba jahaaa och hoppade in ;b Han va super trevlig haha, men vi hann dock inte till bussen som åkte när vi kom springade! Då fick vi vänta 14 minuter på 5an! vem orkar de lixom?! så fick de iaf bli.. När jag satt på bussen så ringde mammsen och erbjöd mig hämt från ica och vem tackar nej till de? inte jag iaf! skönt att slippa gå och nu är jag hemma iaf :)

Imorgon är det sovmorgon, skööönt :) ska spela upp pjäsen imorgon de första på morgonen, haha undra hur de går ;D kanske spelar in nån film, vi får seee :) hade ju varit lite kul :D

ska nog sova nu så man orkar med morgondagen också !

Puss och Godnatt <3

Lista

Nörd?
Jag har blivit instängd på toaletten (x)
Jag har blivit dassad ( )
Jag har glasögon ( )
Jag har byxorna över naveln ( )
Jag har blivit kallad tönt (x)
Jag har bra betyg ( )
Jag har/har haft tandställning ( )
Jag tänker inte mycket på mitt utseende ( )
Jag har mindre än 2 kompisar ( )
Jag har blivit mobbad på ett eller annat sätt (x)
Jag tycker schack är roligt ( )
Totalt: 3


Fjortis?
Mitt utseende är mitt liv ( )
Jag använder brunkräm/brun utan sol året om ( )
Folk har kallat mig korkad (x)
Folk har kallat mig fjortis (x)
Jag lyssnar på remixade babyröster ( )
Jag är blond ( )
Jag tycker att jag är snygg ( )
Jag festar varje helg ( )
Jag röker ( )
Ifall jag tycker att någon är ful, säger jag det högt, helst så att personen hör ( )
Jag är dålig på grammatik ( )
Totalt: 2


Emo-kid?
Jag lyssnar på emo ( )
Jag är piercad (x)
Jag har svart hår ( )
Mina block i skolan är nerkladdade med låttexter/dikter ( )
Jag gråter ofta (x)
Jag skär mig/har skärt mig ( )
Jag vet vad sXe står för ( )
Jag har snelugg (x)
Jag spelar i ett band ( )
Jag använder kajal/eyeliner ( )
Jag har blivit kallad emo ( )
Totalt: 3

Brat?
Nästan alla mina kläder är märkeskläder ( )
Jag använder mycket hårgelé ( )
Jag tar aldrig bussen ( )
Pappa betalar (x)
Jag åker utomlands varje år (x)
Jag spelar golf (x)
Jag har blivit kallad snobb/brat (x)
Jag har blivit kallad korkad (x)
Jag posar på mitt klassfoto (x)
Jag är solbränd året om ( )
Jag äter på resturang varje vecka ( )
Totalt: 6


Ghetto-kid?
Jag använder keps varje dag ( )
Jag använder stora munktröjor (x)
Jag har häng ( )
Jag har ett kompisgäng som jag hänger med varje kväll, gärna bakom snabbköpet ( )
Jag använder ord som "din mamma", "mannen" och "yo" (x)
Jag hälsar på mina polare med en dunk i ryggen ( )
Jag lyssnar på hip-hop (x)
Jag har slått ner någon (x)
Jag har hamnat i bråk med polisen ( )
Jag hamnar ofta i bråk ( )
Jag skolkar ofta ( )
Totalt: 4


Datanörd?
Jag använder uttryck som lol, n00b, rofl, ffs och omfg ( )
Jag skriver cya istället för see you ( )
Jag spelar WoW ( )
Jag spelar något annat spel online ( )
Jag säger lol, brb och omg IRL (x)
Jag är inne på datorn varje dag (x)
Jag är i level 60 eller mer på WoW ( )
Jag vet vad roflmao betyder ( )
Jag är nästan aldrig ute ( )
Jag har mörka ringar under ögonen ( )
Totalt: 2

Tuesday

Tjaaabbaa :)
Denna dag har varit relativt rolig ;b förutom att jag kunde fått sovmorogn :/ men lika bra att gå upp ju ;D haha!
Fick vara med på kemilabben idag ist för att ha håltimme , de va ju faktiskt kul :D vi tog 50 öringar och gjorde en till guld en till silver och så hade vi en kvar som brons :D

Åkte ner på stan en sväng efter skolan och köpte ett nytt läppglans så de inte tar slut i thailand (A)
Har precis lagat mat, min matdag idag ju :) Det blev tonfisksallad med ägg! faktiskt ganska gott! 

kvällen ska spenderas med hanni och kanske lina :) ska slå dem en pling, kanske hör av mig senare :)

Puss baj<3

dagens outfit

Davor din längtan är nu över, här kommer dagens outfit ;D

image354

jeans från blend, svart linne från bikbok, grå kofta från dea, svart stövlar :) haha och örhängen från gina tricot :)

Tisdagsmorgon i skolan

Tjabbaaa, känns som att jag har spenderat väldigt mycket tid vid dom här datorerna på sista tiden! Hade tydligen sovmorgon idag fick jag veta när jag anlände till skolan, inte okej! Nu sitter jag då här igen och luffar.. Finns inte så mycket att göra :( kunde sovit en hel timme till! damn .. Hade velat ha lektion idag faktiskt, vi ska ju spela upp en pjäs imorgon och vi har inte sampratat oss eller nånting..

har alltså håltimme, lektion, håltimme, lunch, lektion :/ kul dag! Men så kan det vara ibland ..

Vad ska man göra nu då? chillprilla , haha :D

Outfit kommer later :) Ha en bra dag! Puss och kram

Sannisen hälsar :D

vill ha outfit!

vet att jag har skrivit mycket idag, men har inte haft så mycket att göra (A)

image353

De här vill jag ha på mig imorgon! men har ju inget hemma :( Buhu ..  Måste införskaffas!

blä för prov !

Känns just nu som jag kan komma hur mycket saker som hellst som är viktigare än att plugga inför provet på onsdag, till exempel att skriva här..

Anledningen till att jag lägger upp dessa bilder är för att på den tiden var fotbollen så himla rolig, man spelade för att det var kul inga krav alls ingenting sånt. Nu finns det inga lag där man inte sattsar.. Vill ju börja igen, känns lite tomt att bara sluta efter 12 år .. Men det finns ju inga lag att spela i som inte sattsar :S Någon som vill ha mig ? (A) ( när jag blir hel dvs)

image350
Lovisa, Ida, Tove, Lina, Johanna, Amanda
Paulina, Josefine, Anna(jag),Hanna, Alexandra, Lotta och Alexander! :)  
image351

Trion, Lina, Anna och Hanni ;b

10 år sedan ;D

HAHA DEN MEST JÄVLA LYCKADE BILDEN JAG NÅGONSIN TAGIT :D HAHA ! kan inte sluta skratta ;b
Sorry tjejer men ni är ju så jävla heta i värkligheten så de gör inget :D
image352

komentarer

jag insåg precis att när man får en komentar har jag ingen aning om vart jag ska svara.
ska jag också lämna en komentar under, eller ska man svara i den som skrev komentarens blogg?
Det kanske bror lite på vad man skriver i komentaren, eller ?

vad tycker ni?

dagens outfit

image348

svartbruna byxor från mq, bruna skor från din sko, vitt linne från linas garderob och vit kofta från lindex :) och guldörhängen lånade av lina :)

Axas blogg

Har spenderat senaste timmen med att hjälpa axa lite och fixa hennes blogg, men det mesta gjorde hon faktiskt själv! Spana in den vet jag ; http://alexandramargareta.blogg.se!

image347  

YEAAAHHHHH :D

Skulle skriva det här när jag var hemma men jag hann inte då, Axa ringde och sa att vi inte skulle ha historia provet :D kan man bli gladare :D:D:D ?! shit vilken lättnad helt sjuukt :D jag vart så glad så jag packade mina grejer och åkte direkt till skolan ;b haha! sitter i biblan nu och ska skriva ut min uppsatts om beröm :)

Att vi inte skulle ha historian lyfte hela jävla dagen :D , shit va glad man blev!! ska nog faktiskt tilloch med åka och träna idag ;b bara för jag blev så glad!

var bara tvungen att berätta det :) ska gå och underhålla mina kära klasskamrater nu , tjaaao <3

Godmorgon

Jahaja då var det måndag igen och skoooola, jag gillar faktistkt min skola :) Någon mer som gör de?
Har verkligen inte sovit gott inatt :/ gick och la mig halv 1 kanske lite sent? men somnade inte förns halv 4 :/ Helt sjukt! Måste varit för jag inte gjorde något på dagen utan bara slappade :) mohahaaa..

Nu är det bara 2 timmar kvar till historia provet :O PAAAANIK , jag måste klara det!

så vad händer idag då ? :)

Puss

Rekord ;D

det är ju fortfarande en timme kvar av dagen men så här ser det ut hitills:
Antal unika sidvisningar : 34
Antal sidvisningar : 182

Super kul att se att några värkligen läser min blogg :D Blir extra glad av alla komentarer :)

ONE TREE HILL!

Glömde skriva det här innan, men är ju nästan tvungen!
satt och kikade på tv.nu idag när jag inte hade något att göra och till min förvåning såg jag att det var One tree hill idag kl 17.35 !!!!!!!! Började nästan skrika/gråta/dö/allt när jag såg det, det skulle ju vara nya avsnitt som man inte sätt, och fy fan va glad jag blev :D Det var det bästa som hände idag :) för de fanns det inte mycket av!

njöt heeeeeela tiden programmet var , usch det är så sjukt bra man känner sig som "en i gänget" haha, vilken nörd jag är! men jag trivs :D Hade inte bangat på att spela Haley och få pussas lite med Nathan på jobbet ;b !!

Är ju dock inte hemma nästa söndag :(  ( ännu en dålig sak med resan.)

image346

Anna pratar för sig själv

Jag antar att jag äntligen har fått något att se fram emot med thailandsresan, förutom att jag kommer bli brun och att jag kommer få shoppa :) , Hemkomsten . lyssna på den här låten; Man kan ju alltid drömma.


 

.

I want you to want me
I need you to need me
I love you to love me
I begging you to begg me

image341

En bild säger mer än tusen ord

image340

gomorrn

Idag är det söndag igen, vilket betyder plugga som fasen. inte så kul kanske, men väldigt nödvändigt!
Idag är det också MIN NAMNSDAG :) 

Måste flytta mig ner till köksbordet nu för att plugga jääärnet ;b
skriver mer ikväll :)

Tjao <3

dagens outfits

image339 - pluggklädsel, nya byxorna från new yorker och tshirten från new yorker :)
image338- bytte senare till det här; jeans från blend och tshirt från cubus :)

Hjälp?

Skulle vilja ha hjälp med att göra en snygg banner (?) , vet inte om det heter så .. men typ överskriften på bloggen.. Skulle vara super snällt om någon vill hjälpa mig :D

Puss <3

lördag

idag är det precis en vecka till jag åker till Thailand :) image337

den här dagen har bestått av plugg, plugg lite dator och plugg .. ska snart på 15års kalas sen hem och kika på junior eurovisiong song contest och sova tidigt för att gå upp tidigt imorgon och plugga hela dagen :( och packa lite såklart! rolig helg (N) Not .. men så kan det vara ibland också :(

Mobil

Läste precis Kenzas blogg och såg att hon har en tävling om mobiltelefoner! Alla som känner mig vet att det är väldigt passande, min nuvarande mobil är snart två år gammal (julafton) , den är tejpad på baksidan för att hålla ihop, vibrationerna har slutat fungera, den stängs bara av ibland, batteriet funkar inte mer än en dag .. med andra ord jag är i stort behov av en ny! men ingen aning om vart pengarna ska komma ifrån!? det är min motivering till varför jag vill vinna telefonen och hoppas verkligen att jag gör det :)
image336 
http://kenzaas.blogg.se/1196859776_tvling.html#comment - länk till tävlingen :)

MARIE VANN!

WOHOOOOOO :D MARIE VA LÄTT DEN BÄSTA HON VAR VERKLIGEN VÄRD ATT VINNA!!

image335

Äntligen fredag ;D

aEfter idag är det bara en vecka kvar sen har jag gått ett halvår i N2id! helt sjuukt!

haha imorse när vi skulle va på johannesbäck så tog sannisen fel buss så hon kom helt åt helvete typ, fick gå ut och leta efter henne.. men då så hittade hon haha ingen förstod men hon va ute typ 1 timme i regnet och jag ca 30 minuter och letade ;b så kan de gå :D haha.
det va super god mat idag i skolan! Snitzel, potatisgratäng, beanesesås och efterrätt :D haha , jumie!

Skippade matten idag som var sista lektionen och åkte ner på stan med axa, köpte ett par svarta byxor från newyorker som jag tänkte ha till thailand :) och ett läppglans som smakar melon :D ! sen skulle jag kolla när hon skulle sminka sig på makeup store, men då fick man tydligen inte kolla :S så då åkte jag hem ist! fick vänta på bussen ca 20 minuter :( jobbigt läge!

nu är jag iaf hemma och väntar på att idol ska böörja :) vem tror ni vinner?!
jag tror Marie vinner faktiskt! men de kan ju verkligen bli vem som hellst av dom två, så vi får se ska ju bli spännande :D

Prick idag har lillJenny varit borta i 100 dagar, vi saknar henne här hemma  ju :) <3

justejuste, idag så kom pappsen hem med en locktång till mig och lina :D tackar de uppskattas :D !


 - nya brallorna :)


dagens outfit

image330

jeans från monki, tshirt från gina .. haha sen hade jag inge mer på mig ;D

Torsdag!

Va uppe redan vid halv 7 idag :) tuungt! men de var en rolig gympa lektion; Hade innebandy!! kunde ju inte vara med så mkt men de va roligt att kolla på också :) Håltimmen gick relativt fort idag. På engelskan sen fick vi se vidare på den där elisabet filmen, jag och Sanna satt bänkade längst fram och försökte hänga med.. Men vi fick fråga efter ändå får handlingen va så konstig :P Men den va ju faktiskt bra ! längtar tills vi ska kolla imorgon också! Matten gick så otroooligt segt :/ fy o blä.

Så vid 5 kom mammsen och hämtade mig, sjukt skönt att slippa åka buuuss! Handlade lite godis till plugget ikväll, har ju historia prov imorogn och på måndag! gottgott :) Har redan hunnit plugga ca 60 minuter, ska plugga lite snart igen, tog bara en liten paaaus :)

måste nog stanna hemma från träningen idag, för att plugga .. Har aldrig hänt förut! men någongång måste ju vara den första så så blir det!

nu ska jag fortsätta :) <3

Grattis Niklas på namnsdagen :D <3


dagens outfit

image328

-Klänning/T-shirt och leggins från gina tricot, vit kofta & lila armband från lindex, vitt skärp från h&m, halsband från grekland (hade svarta stövlar till)  

Över 20 så är du knaaas

HAR DU ÖVER 30 SÅ ÄR DU KONSTIG


( ) Jag har dragit ut en eller flera tänder.

( ) Jag har brutit något.

(x) Jag har börjat blöda väldigt mycket.

(x) Ibland önskar jag att jag dog.

( ) Jag är rädd för döden.

(x) Jag tror att det finns spöken & hus/gårdstomtar.

( ) Jag har sett ett spöke eller en hus/gårdstomte.

Totalt: 3

(x) Jag har ramlat av en stol.

(x) Jag har skrattat så att jag inte kunnat stå upp.

(x) Jag har gråtit väldigt mycket.

( ) Jag har rymt hemifrån.

( ) Mina föräldrar har slängt ut mig ur huset någon gång i mitt liv.  (bara på skoj)

Totalt: 3


(x) Jag använder nån form av eyeliner/kajal.

(x) Jag använder mascara.

( ) Jag använder skarpa färger på mina läppar.

( ) Jag dricker inget annat än vatten.

(x) Jag är galen i godis.

(x) Jag är tuff.

(x) Jag är över 144 cm.

(x) Jag är över 155 cm

Totalt: 6

(x) Någon har sagt att jag är liten inom det senaste året.

( ) Någon har sagt att jag ser längre ut på bild.

( ) Jag är blondin

(x) Jag är brunett

( ) Jag lyssnar bara på punk.

( ) Jag har jätteljus hy.

(x) Jag blir lätt brun.

Totalt: 3


( ) Jag väger mindre än 50 kg.

(x) Jag har en eller flera piercingar.

( ) Jag har en eller flera tatueringar som inte går att tvätta bort.

( ) Jag har trampat i hundbajs när jag var barfota.

( ) Jag hatar choklad.

(x) Jag älskar godis.
Totalt: 2


(x) Jag har gråtit när jag tänkt på ett minne.

(x) Jag har skrattat när jag tänkt på ett minne.

(x) Jag är känslosam.

(x) Jag brukar känna mig som en idiot.

( ) Jag undrar varför jag föddes ibland.

( ) Jag tror att Eva och Adam var dom första människorna på jorden.

( ) Jag tror på gud.

Totalt: 4


(x) Jag har sett samma film 3 gånger i rad.

(x) Jag har lyssnat på samma låt 6 gånger i rad.

(x) Jag har dödat en spindel.

(x) Jag har försökt dränka massa myror.

( ) Jag har kissat på mig av skräck när en eller

flera insekter krypit på mina ben.

(x) Jag har skrikit av skräck när en eller flera insekter krypit på mina ben.
Totalt: 5

Summa: 26

haha låångt ifrån knasig ju :D


Gott på julbordet

Jag tycker följande(de tjocka är godast): 
Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad
- Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap

Gör den du också :) !

Anna genom tiderna ..

vintern 1990
 

Vintern 1992


Sommarn 1996


Sommarn 1997


Sommarn 2000


2001
  

2003


2004


2005
            

2006
Februari - maj
      
Juni-Augusti
           
Septemer-December
           


2007

         

Onsdag

Tjenixeen ;D

var ju hos syon idag och nu tack vare min skada kanske jag måste läsa fysik b :S helt sjukt .. hatar mitt knä! Måste alltså välja det istället för special idrott C.. Jävla bajs. Hoppas att jag kan spela tills 3an börjar igen då slipper jag fysik b :/ Tänk så mkt en liten skada kan göra för livet :( inte kul alls. men nu ska vi sluta klaga här va ;b

resten av dagen va ju faktiskt kalas bra ;D kollade på film på engelskan, nån elizabet tror jag den hette ;b den va faktiskt bra! ska se resten imorgon tror jag? eller fredag kanske .. aa anyway sen på historian gick vi igenom vad vi skulle ha tills provet på fredag och måndag, och hon sa iprincip precis vad man skulle plugga på vilket var VÄLDIGT uppskattat av mig som är rådålig på att plugga :) hoppas det här provet går lite bättre, eller de SKA gå bättre :)

Efter skolan träffade jag Inkan på bussen, så träffade vi Sofie på h&m sen gick vi till donken o keeka. Våra hamburgare va inte klara så han skulle komma ut och lämna dom till oss , så när vi fick dom sa vi ju såklart tack så svarade han ; aa luunch ! hahaha , han va typ 30 år =P vi dog iaf :D haha!

Sen skulle jag ta bussen då hade jag missat den med 2 minuter :( så följde ingrid en bit på vägen, sen när jag kom tillbaka till 10 över när bussen skulle komma så kom den inte förns 20 över och tro de eller ej men den bara åkte förbi mig :O !!!! så jag fick springa hela vägen till centralstationen även fast jag inte får springa.. fick as ont i mitt knä + mitt hjärta för jag har så dålig kondis nu :O Suuur! Jag betalade inte iaf .. rätt åt dom!

kväll är det top model kl 9 ! vem tycker ni ska åka hem?
image274image275image276 --Margarita, Sanna eller Hawa? Jag hoppas att Hawa åker ut, gillar inte alls henne!


men nu är det nog dags att hämta lite clementiner och börja mitt historia plugg :)
Puss och kram !

Min daimon (?)

MIN DAIMON HETER ALCHEON,
HAN ÄR EN FJÄRIL. FJÄRILEN ÄR OMBYTLIG, BLYG OCH KARISMATISK

image273

Goodmorning

wappadoo, klockan är halv 11 och jag är pigg och har hunnit med massa grejer den här sovmorgonen! ;
duschat, sminkat mig, valt och satt på mig kläder, torkat och plattat håret, pluggat historia, ätit lunch och frulle, bäddat sängen!

ska åka om ca en timme till skolan och träffa syon som ringde hem till mig igår för att bestämma träfftid ;b haha! sen är det chilldaaag har bara två lektioner :) (hade ju sovmorogn imorse för alla andra skrev kemislutprov!)

Hoppas provet gick bra för er allihopa :) är så grymt glad att jag slipper!! så man kan fokusera på fysiken och historian!


ha en bra dag, de kommer jag nog ha :D wrightar more later on ;D baj baj<3


dagens outfit

image270
 image272 
Anna skäpning mjukiströjor två dagar irad! Illa, men man orkar ju inte när det är så jäävla kallt :( + att jag har ju inga kläääder, längtar så jävla mkt till Thailand har hållt mig så länge för att sprara pengar tills dess, så efter de så blir det bättring!! jag lovar :)

Jeans från blend, Grå tjocktröja från team sportia , yttepytte lite smink :)

Världens bästa

image268 - FRUKT , utan tvekan just nu; clementin


image269
 - Frilla, väldigt mkt UTAN tvekan höga krotten!

Tisdag

Joobbig dag snoozade hur många gånger som hellst, men tillslut kom jag upp! Fick skjuss av mammsen men fick gå sista biten som tog ca 20 minuter och när jag kom till skolan så va Sanna redan där ;b Bra jobbat ;) ! På svenskan håller vi på med shakespeare så ska vi göra olika pjäser, jag är så häxa 1 i mcbeth. Ska säga hur mycket konstiga saker som hellst ;b tex;
En skepparhustru hade skötet fullt med kastanjer som hon snaskade och åt, GE HIT! sa jag, Åt fanders häxa svarade den feta kon. Men till Pallermo hennes gubbe segla och Tigern va hans skepp. Som en råtta utan svans med såll till skuta ska jag segla efter hans. Det ska jag det ska jag det ska jag ;b fattar ni något ?!?!? de gör inte jag iaf :D

istället för matte va vi på kristna skolgruppens konsert, den va faktiskt riktigt bra! sen var det slut för skola idag , klockan 12 ! Tog bussen till mamma och åt suuuper god mat :) , sen åkte vi ner på stan och tog spruta så jag inte ska bli sjuk ;b

när jag kom hem fick jag värsta rycket och städade hela mitt rum! Aldrig hänt förut men nu är det super fint :D!
sen när jag va så himla duktig så passade jag på att laga mat också! Anna är duktig!

Nu ska jag börja plugga lite historia till provet på fredag, inte lika kul men måste verkligen få g nu!

Ha en fortsatt bra dag :) Puss och Kram!

Dagens outfit

image265

svarta (som nu är mer grå) jeans från gina, vitt linne från bikbok, vit tröja från bondelid

Kärleks tips!

Satt precis och läste något gamalt nummer av Frida där dom ger ut 15 kärlekt tips som jag tänkte skriva ner ;D LÄS DOM :) !

1. Ta intiativet - Går du och väntar på att grabben du spanat in ska ta första steget? Tänk igen! Kanske är han lika blyg och bara väntar på signaler från dig? Våga gå fram, slå en pling eller föreslå en kaffe. Det värsta som kan hända är att du får ett nej, men välden går faktiskt inte under för det. Att våga är att vinna!

2. Nöj dig inte med det näst bästa - När kompis efter kompis skaffar pojkvän är det lätt att som singel känna sig ensammast i världen. Men att bli ihop med en "kille bara för att" ha någon" är dock inte lösningen (trots att det ibland kan kännas som den enklaste utvägen). Bespara dig en massa problem och ödsla inte tid på något eller någon du inte tror på.

3. Skynda långsamt - är drömkillen äntligen fast på din krok? stort grattis. Har du honom redan i din ägo finns ingen anledning att stressa med till exempel sex och förlovning. Lär känna varandra ordentligt först och njut av att ha saker att se fram emot - ni har ju faktiskt hela livet på er!

4. Ärlighet varar längst - Ärlighet och att kunna lita på varandra är A och O i ett förhållande. Dessutom ger det en stabil grund att stå på, vilket är det bästa att bygga ett långt och lyckligt förhållande på! Men dra inte till sin spets- att du tycker hans bästa vän är grymt snygg eller att du fantiserade om idrottsläraren när ni hånglade är faktiskt saker du bör hålla för dig själv.

5. Prata med varandra - Missförstånd, stora som små, har en fårmåga att kunna förstöra även det bästa förhållandet. Och missförstånd bottnar ofta i att man inte kan eller vågar prata ut med varandra. Din pojkvän är inte bara din kille, utan även din vän och med vänner både ger man och får förtroende.

6. Behärska svartsjukan! - Lite svartsjuka tycker han nog bara är smickrande, men att bli rasande arg så fort killen bryter några ord med en annan tjej är att dra det hela lite för långt. Säger och visar han att det är dig han älskar- Lita på honom!

7. Kramas mycket - Att mysa med din älskling är knappast något vi behöver påminna om, troligen har ni svårt att hålla er borta från varandra! Kramar är det bästa som finns, tycker nästan alla!

8. Gör slut på ett snyggt sätt - Killen du är tillsammans med är inte längre killen i dina drömmar. Du vill göra slut. Att skicka ett sms eller ännu värre be en kompis berätta är verkligen rött ljus. Avsluta det på ett schyst sätt och gå med gott samvete vidare.

9. Kompromissa - Att ha en relation där den ena ställer alla krav och styr med järnvilja är inget riktigt förhållande. Inte heller om någon inte känner sig delaktig i förhållandet - det handlar om att både ge och ta.

10. Ha kvar ditt eget liv - Har du äntligen fångat drömkillen vill du troligen vara med honom natt och dag. Men se upp! Glöm inte bort ditt liv - din familj och dina vänner. Dör om kilen sviken, vem finns få kvar? dessutom får ni chansen att sakna och längta efter varandra.

11. Hålla tassarna i styr - att vara med någon annan är ofta döden för ett förhållande. Att kika är okej och även att känna attraktion, för det kommer alltid att finnar killar vi tycker är snygga trots att vi är lyckliga i ett förhållande. Ordspråken som gäller är: se men inte röra!

12. Överraska varandra - Ett förhållande som går på slentrian är inget sexigt förhållande. Men misströsta inte, det finns knep att ta till! Hotta upp vardagen med en suprise när han minst anar det, skriv en kärleksdikt eller överraska med en romantisk middag för två..

13.  Ta ingen skit! - En kille som behandlar dig illa förtjänar inte att vara tillsammans med dig. Är han elak mot dig eller til och med våldsam - Lämna honom direkt! Gå vidare till en kille som bryr sig om dig.

14. Ta inte varandra för givet - Har den första rosaskimrande förälskelsen lagt sig och kvar är bara en grå trist vardag? Alla förhållanden behöver lite underhåll för att kunna fungera. Berätta och framför allt visa den andra vad ni betyder för varandra!

15. Njut av kärleken - Är drömkillen din och allt känns great? Ja, är det nästan för bra för att vara sant? Oroskänslorna kommer alltid, vare sig vi mår som pesten eller är på topp. Ge oron en hård spark och njut fullt ut av världens bästa känsla - att vara kär!

image264


Måndag

Dagens dilemma, ska jag följa med mamma på gympan eller inte?! har ju faktiskt inte tränat idag men orkar man verkligen :S har ju blivit så sjukt lat nu.. det är snart inte roligt längre, vem har har ork att åka på ett jävla cp gym jämt :( jag vill ju spela innebandy eller fotboll eller vad som hellst! ska nog börja dansa faktiskt.

jeje vi får se hur det blir nu.. kanske måste plugga lite fysik har ju faktiskt slutprov snart :/

ha det bra , puss <3

Ny bikini

image262

Från Newyorker kostade bara 198 kr :)

Dagens outfit

image260

jeans från blend, svart linne från h&m, grå/svart randig tröja från gina tricot

Söndag

Känns som jag inte skrivit på evigheteeer, men de har jag ju faktiskt!
Niklas va här igår :) myspys !

idag har jag jobbat i st per och delat ut pepparkakor och tidningar ,b de va väll ingen höjdare kanske, men vi slipper ju betala lika mkt sen när vi ska åka på cup ;b sen va de då match och tjejer va fan händer? nu börjar det spåra .. det här är sjukt de här är sånt som inte får hända helt enkelt! pinsamt .. inget mer att säga


Sovmorogn imorgon:) men ska nog sova nu är trööööött inte så mkt sömn den här helgen inte !
godnatt puss<3

 -min helg i bilder

ST PER

KOM TILL ST PER I UPPSALA OCH FÅ GRATIS PEPPARKAKOR :D !

Lördag

Tjabbaaaaaa!
tänker inte berätta så mkt om igår mer än att de blev spårat.. kanske lägger in några bilder :)
Ska bara ta det lugnt ikväll! kanske kolla på någon film :)

jag kanske skriver senare om jag har lust ;D
pusshej!

RSS 2.0