dagens outfit

...fast gårdagens


såhär såg jag ut igårkväll dårå, jeans från rut mfl, tshirt från bikbok, halsband från cubus och de gråa skorna som står vid sidan om på första bilden från london. De höga jag har på mig är från nelly.com

Idag är det torsdag

Hej! idag är det torsdag, för er som inte visste de.. haha jag har varit hos läkaren och sedan på intervju om ett jobb på sector alarm. Läkaren gick bra, jag hoppas jag är frisk i mina ben efter den här gången! Tydligen så ligger muskeln som jag har problem med i en hinna som är otöjbar och min muskel har blivit större så den inte fick plats så blev de en inflamation.. Det var så jag fattade iallafall! Men man vet ju aldrig, är krångligt de där..

Blir iallafall ingen träning för mig idag eftersom jag ska ta det lugnt med benen. Imorgon blir det jobb igen, på toys 'r' us. Är inte så nervös längre, nu är det bara roligt :) Nu ska jag lyssna igenom min gympa skiva och säga vilka låtar jag vill köra på lördag! Har inte bestämt än hur många..

Passet är på lördag kl. 11 i Uppsävja om ni vill pröva på. Gratis första gången! :)

Gympa som sagt :) Puss

Onsdag

Hej!

Idag är det onsdag och jag har varit iväg i Gillinge hela dagen och kört halkbana. Skoj faktiskt! Gick bra också, så de va kul!

Nu ikväll ska jag ut med dem från jobbet och fira av Malin som drar iväg till Norrköping (eller vare norrtälje? jag minns aldrig..)

Kul att träffa folk utanför jobbet också, även om jag knappt träffat någon på jobbet ;D haha.. nä men kul iallafall!
Nu ska jag se på one tree hill och fixa mig lite, vi hörs pussis

kika gärna på http://brynoe.blogg.se/tillsalu

Tisdag

God morgon!

Idag ska jag dra på körlektion, åker om en timme. Sen ska jag hem och käka, funderar på en cupidosallad.. gott! Sen är det dax för jobb! Ska bli kul, men jag är lite nervös!

Nu blir det frukost, en nyttig frukost! :)

Vi hörs, puss

Vilka går vidare i idol?

Hej!
vad har ni gjort idag?
Idag har jag satt upp min hylla där jag placerat mina fina skor så jag kunde sätta de mindre fina i garderoben ist för att ha de slängda underst för de inte fick plats! Sen har jag ställt ut min klädställning också, det är nice! :)

Imorgon ska jag till körskolan vid 11.15 sen är det dax för jobb igen, 15-20 :) Ska bli kul! Efter det är det raka vägen till träningen! Fullt upp med andra ord! Jag som hade tänkt plugga teori, men det får jag ta en annan dag.. På onsdag åker jag till Gillinge halkbana och ska sladda lite.. Scary, fast jag har ju redan gjort de en gång så jag är inte så nervös ;b

Nu ska jag kila ner och hämta lite te och sen se idol vilka som får gå vidare! :) Vilka tror ni?

Sov gott, pussis

Nytt från London!


ska visa er allt nytt från London, men det var ju en del så det kommer ta liiiite tid! Men jag jobbar påt. Här ser ni mina nya jeans från GAP de kostade 45 pund, men sen fick man 20% så det blev ca 40 pund, skorna kommer från new look och kostade 24 pund, koftan hade jag på mig häromdagen kommer från pull and bear och kostade ca 24 pund!

ny blogg!

Har skaffat en ny blogg med namnet http://brynoe.blogg.se/tillsalu där kommer jag sälja massa kläder och skor. Så ta er en kik där imellanåt! :) puss

från och med nu

Idag är starten på mitt nyttiga liv. Great huh? därför börjar jag dagen med en promenad :) vi hörs

pussis

min drömman


Robbie Amell.. MJAU!

Favoritbilder ur top model


 








ReneeofAmericasNextTopModelposesfor.jpg image by vivienne_wen

här är några av mina favvisar från Americas next top model :)

Nyttigt liv

Hej!
gah jag vet inte vad det är med mig idag.. jag har typ sovit/kollat på tv hela dagen :S och spelat match såklart men därifrån var jag ju hemma vid halv 11. Vettig dag. Fast åandra sidan måste man ha sånna också! :)

Imorgon ska Matilda och en jobbarkompis till henne börja ett nyttigt och hälsosamt liv.. dvs gå ner i vikt och jag tänkte haka på! Satan vad jag ska kämpa! faktiskt! Tänkte börja med att ta en lång promenad imorgon first thing. Sen äta en nyttig frulle med te och gröt/yogurt. Sen sallad till lunch och så har vi sånt matpaket och imorgon tror jag det blev någon slags fisk! Ändå nyttigt, får dra ner på såsen bara.. Ska gå ner minst 5 kilo fast helst 8, det hade nog blivit bra. Jag bryr mig inte så mycket om vad jag väger, jag vill hellre se vältränad och smal ut och som det är nu är jag inte nöjd med min mage. Det ska bli skillnad (oj vad många gånger jag sagt detta..)


Jordgubbe-gott och nyttigt...

En fåris


detta är min nya skinnjacka med fårpälskrage (fejk) jag gillart!

Den blev min för 499 kr på cubus! :) den bara hängde där, ensam i svart i storlek 38 så jag var ju tvungen..

nya underbaringar



snyggingar från nelly.com 337 kr med frakt och faktura :) Mums!

Söndag!

Godmorgon!

Matchen gick inte som väntat. Vi förlorade, sånt händer ibland. Vi är ett väldigt nytt lag och har inte hunnit spela ihop oss än, det kommer men det kommer ta lite tid! vi löser det!

Nu ska jag slappa i källaren med godis från igår och kika på film! och hörni, 14.55 är det camp rock 2- the final jam! just so you know..

Nä, slappa som sagt :) puss!

Match! Sleep tight

hej hörni, som sagt idag(söndag) klockan 8.30 Allians A.. Be there or be fyrkant :) hihi pussis


dagens inköp


tshirt från bikbok 199 kr


skjorta från bikbok 299 kr

Väska från Belle shoes 399 kr

Nice huh?

Kista centrum och kräftor! :)

hejsvejs!

Idag har jag Elin och Matilda varit på kista centrum och shoppat lite! jag behöver ju faktiskt egentligen inget men som vanligt hittar jag massa som jag bara mååååste ha.. blev en del saker idag också! ska visa i ett inlägg alldeles strax!

Ikväll kommer Matilda hit, vi ska käka kräftor och se på film! lite småmysigt sådär :) imorgon har jag samling klockan 7.. matchen börjar halv 9. Kom och kika vettja! som sagt, halv 9 i allianshallen A

Kika in strax! Pussis

dagens outfit



jeans från forever21, kofta från mq och klackar från nilssons

Nu drar jag på bio! Vi hörs, puss och kram

dagens outfit


byxor från hm, långärmad tshirt från hm, halsband från mq till detta kör jag med mina nya skinnjacka (ska visa den senare!) samt ett par booots

svar

Helena om Onsdag den 22 september:
Vart jobbar du?


Jag jobbar på Toys'r'us! :) jobbade min första dag igår!

Madame Tussaudes!

Bildbomb från Madame Tussaudes!
































Fortsättning följer!

Torsdag den 23 sep

Hej!

Jag ska strax pysa till en akupunktör och sätta lite nålar i mina benhinnor och hoppas att de läker! det gjorde de förra gången men har kommit tillbaka nu :/ Det gör ont som fan men är värt smärtan ;b

Vi hörs latero, pussis

btw, har sett de nya one tree hill avsnittet också, såå jäääääävla bra as usual! gah jag dör :)

Dagens outfit


Jeans från dr denim, kofta från pull and bear (london, ny!)

+ converse! :)

Onsdag den 22 september

Hej!

Fick samtal imorse att jag ska komma och jobba! Lite nervöst, lite läskigt men kul! första dagen idag, ska dock till arbetsförmedlingen först.. vet inte riktigt vad jag ska göra där men de visar sig! :)

slänger upp dagens outfit innan jag pyyser!

Pussis

Dag ett i London

På flygplanet påväg till London!


Picadilly Circus :)




Inne på den stora sportaffären där jag köpte barapaaa, läppglans.. haha







Första dagen i London landade vi på Gatwick, tog bussen till Victoria station och sedan tunnelbana till Paddington där vi bodde! Sedan drog vi till nån hållplats som börjar på L där vi köpte biljetter till Lejonkungen. Sedan åkte vi till Picadilly circus kikade och gick mot oxford street och primark. Där spenderade vi ca 2-3 timmar. Vi köpte as mycket saker! Sen åkte vi till vårt hotell fick vårt rum och sedan gick vi ut och käkade :) no photos på kvällen, vi vart slitna!

Det var första dagen i London :)

Svar på komentar

whats up med anonyma komentarer? jaja eftersom jag är snäll så svarar jag ändå!

Anonym om Hej hopp gummisnopp:
Vilket lag spelar du i och vilken division? :P
Jag spelar i Hagunda och vi spelar i div 2!

Hej hopp gummisnopp

Har inte loggat in på bloggen sen senaste inlägget (dah?) men jag har inte orkat, så kan de va ibland!

Idag har jag precis tränat, och nu ska jag duscha sedan se en film! Imorgon vet jag inte än vad som händer förutom match mot sk vide på kvällen! det ska bli kul! :)

Nu blir det då som sagt duschen.. Imorgon kan ni förvänta er ett inlägg om London! :)

Puss

Körskola!

Hej!

NU; körskola sen stan!

hörs latero, pussis

filminspelning i Uppsala

OMG!

Såg precis att de har stängt av all busstrafik på drottninggatan. sjukt lack tänker jag då.. Men sen läser jag anledningen; 

Filminspelning på Drottninggatan

Under tiden 13 september - 10 oktober pågår filminspelning av Stieg Larssons Millenniumtrilogi på Drottninggatan. Det är Hollywoodversionen som spelas in och Drottninggatan stängs av helt för busstrafik.

rätt ballt ju? läste detta på ul.se

Ball, nu ska jag sussa gott.. imorgon har jag min första körlektion på nya körskolan! :) ska bli kul!

Puss puss


Torsdag!

Hej!

Idag skuttade jag ur sängen och slängde i mig frulle framför make overs på top model. Sedan tog jag tag i mitt liv, nä men jag letade upp min gympa skiva och satte igång. Ska nämligen hålla gympapass på lördag, var ju ett tag sen nu så måste öva så jag kan det :) Men det har jag gjort nu! fick göra två nya låtar, men de ska nog gå finfint!

Ska öva lite mer imorgon efter att jag har övningskört, gymmat och köpt present! :)

Nu ska jag se vampire diaries (ja jag är besatt..) sen åka på träning! :)

Vi hörs, puss och kram!

jag vill ha dessa acne boots!

en ny oncie


kommer från primark i london och kostade 13 pund

Dagens outfit



strumpisar från new look, jeansskjorta från gina, armband från hm, ringar från hm och glitter
+ klackar från din sko

vampire diaries

Hej!

My new obsession är vampire diaries.. I love it! har kollat på alla avsnitt återigen, det är bäst! ni som inte sätt de, kolla nu! Vet ej när det går på tv men tror det är på torsdagar kl.8 på kanal 6.

Ska kika på ett avsnitt till nu! Pussis


GOLD


Guldigt nagellack :) Me like!

8 pund från London!

Onsdag 15 sep!

Hej kära vänner!

idag är det onsdag och jag har hittat oth! ska kika på det, men först ska jag åka ner på stan och kolla körskola, skulle gjort det igår men jag hade ju glömt kolla upp adresser men det har jag gjort nu! Nu ska det bli av! fanimej!

så säger jag jämt. What ever, dax nu!

Imorse ringde ett weird nummer till mig, jag missade det så vet ej vem det var sen när jag kollade upp numret på eniro var det ett kinesiskt företag av något slag :S knasigt!

Nu ska jag borsta tänderna, ni ska få en outfit lite senare! :)

Puss!

idag bär jag orange


från mac taxfreen i London 10 pund dvs 116 kr

puss

Dagens outfit




Jeans från GAP (Nya, 40,5 pund i London)
Tshirt från Primark (Ny, 6 pund i London)
Skor Debenhams (Nya, 45 pund i London)

Tisdag den 14 september

Hej!

Nu ska jag strax kila ner på stan och köpa ett nytt brunpuder samt ett läppstift/läppglans (tror jag..) Ska kolla upp någon körskola också, det är fanimej dax att ta de där jävla kortet nu! ja så, nu blir det av!

Ska fixa en dagens också :) På återseende!

Puss och kram

p.s alla oth lovers, ska inte de nya avsnittet komma idag? jag hittar det ej :(

London var great!

Hej! :)

Aw, kollade på min statestik och såg att massor hade kikat in igår! Ledsen att jag inte skrev något! London har varit toppen, verkligen jätte kul! ska berätta massa mer om detta när jag får bilder från Elin. Ni vet Elin har en super bra kamera, en digitalkamera med 12 pixlar, så nära en systemkamera du kan komma ;) haha nä skämtosido, det är en bra kamera! Jag lät min kamera vila medans elins fick jobba hårt och vi fick ihop en jävla massa bilder!

Ska visa er dessa när de kommer in på en dator! :) idag har jag sett på vampire diaries, sett på vampire diaries, sett på top model och tränat! och juste, ätit vofflor med glass och sylt med Lina! Så kan de gå :)

Nu ska jag kika på ett till avsnitt av vampire diaries, sen sussa gott. Imorgon är det en ny dag!

Vi hörs, puss och kram

picadilly circus :)

En outfit



detta hade jag på mig igår!
Chinos från bikbok, tuptop och långärmad tshirt från hm, halsbandet har jag snott från Lina +converse :)

onsdag den 8 september

Hej hej hej!

Ack ack, länge sen jag skrev.. Imorgon drar jag Elin och Matilda till LONDON! Ska bli så jäääääääävla nice. Can't wait! Har fixat allt som ska fixas så nu ska jag bara chilla innan matchen ikväll. Vi ska möta dannemora/österby eller något sånt i en DM match. Ska bli kul, första tävlningsmatchen för iår! Spännande som fan!

Nu ska jag kila ner och fixa lunch och sedan sätta på en film :)

Vi hörs, puss och kram

fina skor


599 kr din sko. Im in love

Drar till Orsa

Hejs!

torrbloggning.. höhö idag drar jag till Orsa iallafall med mitt innebandy lag och kommer inte ha tillgång till en computer tills söndagkväll så ni vet de, kika in på söndag istället (kanske måndag föresten..)

Så hööörs vi då, ha en bra helg mina vänner!

Lucky day!

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


får ut 11 tusen för mina ärr på knät! Yei, sjukt passande eftersom vi drar till LONDON om en vecka! :) åh idag är min lucky day!

två kavajer


Visit hm.com


Visit hm.com


var inne på hms hemsida och hittade dessa två kavajen, hur granna? mycket. I like them! :) ska nog svänga förbi hm idag och fynda mig ett par jeans till 99 kr! Kap

2 september

godmorgon!

Eller jag vet inte hur det är med er, men jag har varit vaken sen klockan 10 såatte... nej men nu ska jag get dressed och sen kila ner på stan till arbetsförmedlingen.. scary! men det går nog bra! haha

Men nä klä på mig som sagt! hörs, pussis


Spinning!

Hejs!

shit vad trött jag är nu.. trots att jag icke jobbar.. haha hur ska detta gå :) mohaha. har varit på spinning idag med Jenny, riktigt jobbigt! Jag har nog kommit fram till att det inte är något för mig, tycker det är lite långtråkigt trots att man reser på sig då och då.. :) Haha men nä, mer dans och gympa och innebandy det gillar jag!

Sen när vi kom till Jenny hade Henke lagat mat, hur lyxigt är inte de då! jaja, nu ska jag sova iallafall är dödstrött!

Godnatt, puss och kram

1 september 2010

Hej! :)

idag har jag träningsverk.. gah! men det är en rätt så skön känsla idag, det är inte överdrivet mycket träningsverk utan det är sådär lagom ni vet :) Funderar på att gå en sväng men det gör jag nog imorgon ist, idag ska jag ner på stan och gå till arbetsförmedlingen så man kan få lite money!

Sen blir det spinning och middag med Jenny! :) ska bli kul, länge sen man såg henne! Men nu ska jag nog kila ner i källaren och se klart på andra delen av schindlers list!

Hörs, pussis

fin men är den värd?


fin klänning eller hur?
Dock är priset 1833 kr, lite mycket tycker jag. Klänningen kommer från freepeople.
Vad tycker ni? :)

Shopping!

Ett par skinnhandskar


skulle kunna tänka mig ett par snygga svarta samt ett par i färg tex röda :)

RSS 2.0