klassfest!

Yoooo! :D
Ikväll är det dax för klassfest med gamla klassen, ska vara sjukt kul att träffa alla igen :D

jag ska sticka snart, medans hl är kvar här i mitt lilla hus och kikar på one tree hill, mysigt för henne :)

Hm, jag har inte så mycket att berätta! Jag har ju jobbat hela veckan, på alnäs som alltid! Haha sjukt jobbigt den här veckan fasten att vi bara hade 9 barn.. konstigt! äsch då jag överlevde och nu sitter jag här :) haha

jag är nog lite taggad på klassfesten ändå!

ja nej, nu har jag väl inget mer då. Ha en bra kväll :) Puss puss

Lite gamla bilder :)

Lite halv jobbigt sådär på jobbet idag.. men jag menar jag är ju här så jag överlevde ju.. Detta kan vara den jobbigaste grupp jag har haft och de är ändå bara 9 st.. De har stora problem att sammarbeta, det funkar inte alls! Sjukt jobbigt men men.. Kanske blir bättre imorgon ;b

Imorgon är det bara en måndag kvar tills jag åker till Kina! Sjukt kul! :D jag är galet taggad! min moster har delat ut en uppgift, att ta reda på massa om ett visst ställe tex; Kina muren, den förbjudna staden, himelska fridens torg osv.. Så ska man kunna berätta om det när vi kommer dit.. Kan ändå bli rätt kul!

hm, aja här är lite gamla bilder som det aldrig blivit av att visa :) :

jag och lina i ett omklädningsrum i väntan på mammsen

haha jag hoppar ;b





familjebowling på min födelsedag :)

Nu ska jag ner och steka korv! Puss


Knasig dröm..

hua hua, jag har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn under helgen och måndagen.. Kom ju hem till Uppsala i fredags igen, jätte skönt! Fick skjuts av Hanna lisa från arlanda också, ännu skönare.. ;b

Sen har hon bott här hos mig och gör fortfarande.. Jag tycker det är roligare att vara med henne än att sitta vid datorn så..
Ja, men anledningen till att jag sitter nu är för att hon sover och jag ska iväg och jobba.. Puh..

Jag är svin trött, drömde en jätte konstig dröm:
Det var jag och min familj, vi bodde på en ö och hade någon sorts superkrafter liknande vampyrer( i twilight) men vi åt vanlig mat :P Så krigade vi mot jätte många olika, som indianer, stora riddare osv. Så vann vi jämt över alla, sen tillslut gaddade dom ihop sig och ställde sig allihopa framför vår ö. Men ingen sköt utan de väntade på att vi skule ta första steget. Så vi drog till baksidan av vår ö istället och tog en speed boat och åkte iväg (blev lite krångel där för vi skulle egentligen hyra jet skis men de fanns bara en kvar..)

De andra var iallafall för dumma för att fatta att vi redan dragit, så vi åkte till en annan ö där hela vår släkt var och allt de hade att äta var döda fåglar(då menar jag med fjädrar kvar och hela tjossan..) , så jag kunde ju såklart inte äta. Sen hittade vi en limpa bröd till mig för jag va så hungrig och precis när jag skulle börja äta så ringde klockan.. Typiskt ;b

Nä nu ska jag klä på mig och cykla till mitt sommarjobb ute på alnäs :)

Åh juste, ska bara berätta om min andra konstiga dröm.. Haha Jag och mamma åkte hem en helt vanlig dag, sen helt plötsligt mitt på en äng stog mina drömskor, i just stlk 38 så jag sprang allt var jag hade och så fick jag ju dom såklart!! vilken bra dröm va... haha

Berättade den för farmor men hon missade att jag sa att jag drömde det, så hon blev jätte glad och sa; ååh men det är ju fantastiskt o lala..
HAHA!

NU måste jag åka, puss puss ha en bra dag!

Jag flyttar till skåne...

Ja ni läste rätt....

Jag flyttar till Malmö i höst.. Läskigt jag vet! Men nu är det så att jag kommit in på den utbildningen jag vill och det känns fel att tacka nej! Så nu tänkte jag läsa ett år iallafall sen får vi se hur jag gör men troligtvis så tar jag ett sabbatsår. Håller på att leta lägenhet just nu, jag är ju så kräsen och med min plånka kanske jag inte borde vara det.. haha jag vill ju ha en stoor lägenhet som man kan röra sig i, och mitt inne i stan, och en fräsch toa.. Ja, det kan bli svårt men vi får helt enkelt se hur allt löser sig. Om jag inte hittar någon direkt har jag iallafall sovplats här hos Emilia. Det känns braa ;b


Jag är nervös!

Still in skåne..

Hej allihopa!
Har en dator idag igen, även denna gången hos Emilia fast utan Emilia....
Åkte hit till Malmö i lördags och sedan på kvällen åkte vi på fest, igår vara bara en slappardag.. Verkligen heeela dagen! Men det är ju skönt ibland det också :)

Idag ska jag återförenas med min kära familj, nu är det dock osäkert på vart vi ska åka men antagligen köpenhamn, tyskland eller helsingör(fast med danskt ö..)

Kan ju bli mysigt, är inte riktigt strandväder här än men jag hoppas verkligen att det blir de i veckan så man kan sola ännu mer, har ju blivit lite brun iallafall :)

Jag kommer hem igen på fredag, ska bli skönt faktiskt! Borta bra men hemma bäst :)
Hörs snart :) Puss

Är i skåne hos Emilia, utan Emilia

buäääää, jag sitter hemma hos Emilia fast hon är inte här. Rätt värdelöst faktiskt! Men hon skulle iväg och fysträna, kändes inte så lockade att titta på!

Jag vet inte vad jag ska gööööra.. Snälla ni, smsa mig, ring mig! Det är jag sugen på! :D Mihi

äsch nu ska jag kika runt och se om jag hittar några fina bilder eller kanske en film här på datorn :) Hörs kanske snart!

Annars så ja, då kommer jag ju hem fredag vecka 30! Ett litet tag kvar men jag har ju som sagt inget internet här nere så.. Måste säga, Ganska tråkigt! haha....


Nä puss på er!

Åker till Skåne imorgon :)

Hej bloggen :)
Idag har jag varit hundvakt tillsammans med HL hos deras familjekompisar i gottsunda gipen! Jätte fint hus och söta hundar så allt gick kanon bra! Vi käkade, spelade kort och kikade på film så de va lugnt och skönt =)

Efteråt åkte vi och hämtade badkläder och käkade lite mat och sedan drog vi till ikea med Lara och Lina, syskonparen..  haha efter det åkte jag hl och lina till fjällnora och badade! Mysigt faktiskt, och varmt i vattnet som vanligt :)

Imorgon åker jag och pappsen ner till skåne och jag har inte ens packat.... panik! Får slänga ihop mina saker imorgon och sedan smsa mamma med de som saknas... funkar ju! pappa har stor bil så jag kan ju alltid ta lite för mycket.. haha

Vet inte om jag är sugen på Skåne eller inte, fast jo jag tror nog att jag är det :)
På torsdag drar jag in till Malmö och träffar Amanda och går på stan ett tag! Blir ju kul, länge sen jag träffade henne! Efter det ska jag åka med på Emilias träning (eller chilla framför tv/datan hemma hos dem..) Sen åker vi ut till Yngsjö på kvällen :) Riktigt planerat de där...

Ja, bloggen hamnar ju lite i kläm nu under sommaren då jag åker bort en del, men ja så kan de ju bli ibland.. Har inget trådlöst och även om jag skulle ha så skulle de antagligen inte funka i Yngsjö.. haha noll teckning där nere! haha :) Äsch då, jag är ju inte dirket beroende så det ska nog gå utmärkt! :)

oj vad jag skriver massa idag, hm fast nu har jag nog inte mycket mer att dela med mig! Ska nog sussa nu

Godnatt! Puss



Slapp dag!

Hm, idag har verkligen varit en slappe dag! Har kollat på scooby doo, sprungit en runda, ätit, sovit (men det var jag värd! Somnade vid halv 2 och vaknade vid 8..), övningskört och kikat på sidney white! Nu kollar jag på beck.. men ska nog sluta för jag har redan sett den ;b

Jaa, slapp dag alltså!


Imorgon ska jag med Hanna lisa och vara hundvakt till två hundar, vi får väl se hur det går.. Jag är ju en aning hundrädd! Men men jag får väl ta fram mitt brave-face. Mihi! Ska nog gå bra :)

Måste hinna packa också! Ska ju trots allt vara borta i två veckor! Åker till skåne på onsdag, och kommer hem igen fredag vecka 30! Så det blir en lång vistelse i skåne :) Ska bli jätte skönt! Uppsala är man ju i dag ut och dag in ändå!

Nä nu ska jag nog läsa lite, twilight ofcourse..

P.s haha, mamma tog hem nya böcker till mig idag, hon tyckte jag skulle läsa något annat än twilight.. Yeah well är man en nörd så är man..

Dagens outfit

Gaahhh mitt internet har inte fungerat så bra idag! Nu funkar det iallafall :)

jeans från drdenim, tshirt från lindex, väst från kapahl :) + vita tygskor

Filmer

Hm, håller på att tanka en film som jag tänkte se ikväll! Om det inte händer något roligare förståss! Det var någon tönt-film med hilary duff. Precis i min smak!
jag älskar speciellt high school filmer och cheerleding filmer och typ småbarnsfilmer.. Great. Jag är en sucker för det!
-twilight
-alla bring it on
-a cinderella story
-she´s the man
-prinsen och jag 1&2
-what a girl wants
-sydney white
-the perfect man
-raice your voice

Jaa och så vidare..
Någon som vet fler sånna? Jag vill se fler!
Säg till isåfall! :)

Puss



Dagens outfit


shorts från zara (jag bor i dem..) linne från vero moda och tröja från kapahl
Mina älskade duntofflor sitter på mina fötter :)

söndag 5 juli

Tjenixen!
oj töntigt..
What ever!

Idag har jag inte gjort allt för mycket.. Vaknade vid kvart i 8 (som vanligt) börjar bli lite less på att vakna så tidigt, ingen annan gör ju det så jag har inget att göra på morgonen förutom att umgås med min lika morgonpigga familj!

Jaja, man har väl haft större problem! Sen drog jag mammsen och Lina till coop. Blev dock skopunkten, stadium, ikea OCH coop! Där ser man! Jag fick ett par vita tygskor med mig hem, great :) Det saknas i min garderob!

Vädret är lite konstigt ute.. Antingen är det molnigt och blåser eller så är det soligt. Min egna slutsats: För dåligt för att sola men för bra för att vara inne.. Vad ska man göra!?! mh, svårt det där!

Nä vet ni va, nu ska jag lägga upp dagens outfit! :)

Puss

En seg lördagskväll!

kvällen har spenderats med HL, först hos mig tog det lugnt. AS garvade åt filmen jag och min syster spelat in.. och nej haha ni får tyvärr inte se den.. haha kollade lite i studentkatalogen också!

Sen hade vi inte mycket att göra så vi åkte till maxi och kollade läget.. Yei. Sen åkte vi vidare till Salabacke och HL där kikade vi på little miss sunshine :) Jätte söt film!

Det var bara jag som var vaken dock.. haha sen fick jag skjuts hem, snällt :) Så nu är jag hemma, kan inte bestämma mig om jag är trött eller inte! haha

Nä, men jag har inte så mycket för mig så jag ska nog sova ;b haha

Puss och godnatt!

Dagens outfit

Såååå efterlängtad va?! mihi
'
shorts från zara, tshirt med knappar längs hela ryggen från kapahl

shopping shopping!


en kjol från hm, minns ej pris men billig iallafall ;b

en tshirt från gina! på rea :)

solglajor, från gina också!

Hänga på låset på gränby!

Godmorgon! :D eller ja, jag har varit vaken ända sedan kvart i 8. Känns som det börjar bli en vana!
Jag har sjukt svårt att sova på sommaren, vet inte varför. Kan lägga mig jätte sent och ändå gå upp tidigt, sen vaknar jag en miljon gånger under natten också! Jätte jobbigt!

Nej nu ska jag och Lina åka till gränby och hänga på låset! Jag är sugen på att shoppa :)

En dagens outfit kommer senare idag :) Det var länge sedan va! :D

Ha det bra tills vidare! Puss

Skåne i bilder och ord :)

IIiiiiii'm back! Iallafall en stund :) Har en massa fina bilder att dela med mig av!


Lina vid ratten..

HL i baksätet ;b

jag i framsätet..

på väg! :)

HL är taggad.. som vanligt :D

Framme i älskade yngsjö!

hoppkort som vanligt, dock har hl problem att komma upp...

ja, jag kom ju upp iallafall ;D

pop-in

smile!

myskväll!

annis

lost in åhus..


mys på stranden

hl gjorde en "vacker" frisyr på mig.....

mys på altanen!

Jaa, mysig vecka var det :) blev lite brun på köpet också! Great :)

Nä nu ska jag nog kolla på film! Puss

RSS 2.0