party!

Hej hopp!
i'm tieeerd. fast jag är fan taggad på fest! :D

Ja, tagg nu ska jag dricka ett glas vin sen dra på mig klackarna och åka :)


PUSS!


Gameday!

GAHHH nu har jag städat hela morgonen, och fint är det! Fy fan :D kanske ska ta en sväng till med min sopkvast.. haha

Nä, pallar jag inte :)

Mormor och morfar och moster och kusin kommer hit strax för att kika in lägenheten sen ska jag iväg på match. Har dock ett litet problem. Tvättade mina stinkande matchkläder imorse ihopp om att de skulle torka. Men icke de är dyngsura fortfarande. Matchen börjar klockan 2.... Panik? Yepp. Annars får jag spela med blöta kläder, dom ska ändå bli svettiga så.. ;b

haha jaaa, nu ska jag fortstätta plocka undan lite.. Hörs

önska mig lycka till på matchen :)

Tack! Puss

Efterlyser

Jag efterlyser min hårborste! Sågs senast i förrgår..

Help?



Update:
HITTADE DEN! :D under soffan.. haha great..

Knasig dröm..

Haha juste... jag hade vääärldens sjukaste dröm. som vanligt då..

Det började med att jag skulle gå och handla och påväg dit så var alla hus sjukt höga, ja de har ju inget med saken att göra men de va jätte höga hus iallafall. Sen när jag kom till affären så gick jag in i fel, så tänkte jag att jag kan gå imellan där inne, för de va som ett shoppingcenter. Så gick jag längre in i affären iallafall så när jag kollade i korgen så var den full, minns bara att jag hade kyckling och cola zero ;b sen iallafall skulle jag gå ut, men så gick jag fel så jag kom in på någon toa. Så står det 3 killar där och en fjärde kommer ut från toan och säger; jag skulle inte gå in där om jag va du.. höhö aa iallafall.

Så gick jag ut iallafall och in i andra affären och handlade sen när jag skulle gå hem var det mörkt så börjar dom här killarna jaga mig. Så springer jag ut på en stor äng, så är det bara en som följer efter med en kniv. Så stannar jag och typ säger massa om att han inte ska döda mig och sånt. Han ba neej men det är lugnt så följer jag med honom tillbaka och hänger med gänget ;b

Sen helt plötsligt kommer det en fjärde kille som skriker: Anna kom skynda dig vampyrerna kommer!!! så börjar vi springa allt vad vi har mot en lägenhet där jag ska gömma mig. Så gömmer vi undan alla mina grejer och går in i sovrummet och stänger alla fönster överallt o sånt, sen så ska en kille lossas sova så ska jag ligga under täcket så vapyrerna inte ska se något ;b Så ligger vi där jätte länge och alla är super nervösa o sånt..

Så tillslut säger en av killarna ba nu kommer dom!!! Så kollar jag upp lite från täcket och ser vampyrerna utanför fönstret och dom ser mig och använder krafter för att blåsa upp täcket men vi håller fast i det jätte hårt, så vi ligger där och kämpar med täcket sen tillslut släpper jag för jag orkade inte längre och så vaknade jag...

haha sjuk eller hur? vad har jag för fantasi egentligen? Vampyrerna kommer nog från twilight, läste den innan jag somnade nämligen ;b

ni som kör på djur, plocka upp efter er!

Aloha!
I'm tiiiierd, som vanligt då. Haha jag har tamefan inte tid att sova ;b på kvällarna blir man alltid pigg runt 10 då är det omöjligt att sova, så ska man hinna med allt plugg och ja, nä sömnen försvinner helt enkelt. Helgerna är ju inte mycket lugnare dom..

Denna helgen:
- Middag på fridays + utgång fredag
- Match lördag
- Inflyttningsfest lördag 
- Jobba med laget söndag

+ försöka hinna plugga så mycket matte som möjligt. Antar att det kommer bli imorgonbitti eller söndag morgon/kväll..

Nästa vecka ska vi börja med ett nytt ämne, vilket betyder att vårt schema är mega jobbigt! Börjar 8 varje dag nästa vecka och slutar runt 3-5 något. Tungt! + att när man kommer hem måste man verkligen plugga matte med tanke på att vi har tenta nästnästa vecka.. Ahhhh jag får panik över mitt liv. Måste planera bättre.. Jag som är expert på att planera roliga saker. (ja precis, roliga inte matte.)

Nä, men det som jag ville skriva när jag satte mig ner för att skriva var att; När jag cyklade hem igår så låg det päls på vägen, dvs något slags dött djur(tittade inte så noga vad) . Alla som känner mig tillräckligt väl vet att jag HATAR döda djur. Jaa.. så jag ville ju egentligen lägga mig ner på marken och spy men eftersom jag var ensam hade det ju varit lite pinsamt.. 

Ja, men usch vad äckligt iallafall! Fy dumma bilförare som inte ens kan plocka bort de döda äcklet. Får tillägga att det var rätt likt en svans av något slag.. Eller något smalt avlångt djur.. ;b hahah

Puss


Skiss 8.00-17.00..

Heello :)
idag har jag tillbringat dagen med att skissa, eller ja målat med akvarell, flytande tusch, kol och pastell. I 8 timmar.. Greaat. Nä helt ärligt så var det faktiskt över förväntan! Mycket roligare än jag trodde så de va bra :)

Mina bilder blev inte allt för fina, men what to do.. haha

målad med flytande tusch

När jag kom hem tänkte jag laga pankisar, men jag hade naturligtvis inte ägg och mjölk så det fick bli pasta och kötbullar ist. Pannkakorna får bli imorgon istället för nu har jag varit och handlat :)

Jadu, juste har sett den nya disney chanel filmen.. Magi på waverly place the movie eller något liknande? haha den va ändå rätt bra! Iofs så gillar ju jag sånna töntfilmer så.. haha

Ikväll tänkte jag sova tidigt, kollade på klockan i samma sekund som jag skrev de där och såg att klockan är halv 11! Inte så sent var det ja... jag ska nog krypa i säng nu. Med panik eftersom jag inte gjort klart rittekniken och inte vet hur man gör heller för den delen.. great.

Nä jag är faktiskt trött nu! Vi hörs imorgon :)

Godnatt, puss!

Happy!


Tjoho!

How are you today?
I'm fine, thanks for asking..

Där tog mina engelskakunskaper slut. Nä skämtåsido. Jag kan mer!

Idag ställde jag klockan lite tidigt kanske.. 4 timmar innan skolan börjar :) Haha, men nu har jag tid på mig att hitta på annat så det är ju bra! smart tänkt där Anna! Planerat förstår ni.. höhö ungefär lika planerat som att jag skulle blunda på denna bilden..

hahaha.. allt är i sin vanliga ordning.. finfint

fick precis bilder från hl från vår helg.. Jag älskar bilder! Det är så kul :) Funderar på om jag ska vänta och lägga in alla samtidigt eller lägga in några i taget? alla samtidigt tycker jag nästan är roligast.. tror jag :) Jo det får bli så! Ikväll/eftermiddag it is :)

Idag känns mitt lår myycket bättre faktiskt! För er som inte vet så fick jag en lårkakis på matchen i söndags. En feting en.. Ont ont ont. men som sagt så känns det bättre. Blir nog träning ikväll också. Har dock ett litet problem till, har skärt mig i fingret så mina skott blir inge bra :P haha shit happens..

joo en sak till, min helg blir inte alls lugn som jag trodde.. skulle ju försöka hinna plugga matte o sånt. Men icke! Middag och mys och utgång(?) på fredag, match på lördag och inflyttningsfest på kvällen och på söndag blir det jobb med laget.. När ska jag hinna plugga egentligen? Puh..

Jag vet; NU!

Vi hörs :) PUSS!

Hanna Lisas föreläsningsanteckningar

Matteföreläsning   26/10

HAN (med tjocka bokstäver) WTF!?

y=x^a  y'=ax^a-1 (jag som skrivit formeln för derivata) <------- say what? Huh? Que?

13.12 föreläsningen har inte börjat och jag är redan uttråkad.. eller a, anna och jag har kul men jag känner på mig att jag inte kommer fatta något..

13.14 Jag känner mig liten..

13.16 Läraren arrives... Freaky!

13.18 Inte nog med att det är en matteföreläsning, det är också på skånska vilket betyder att HL fattar 0^2=noll^2

f(x)= (x^3+3x+2)/(x^3+4x+15) = HAHA!, va?

13.28 Tavlan och alla uppgifter ser ut som något plockat ur matrix.

13.37 Anna frågar om jag fattar något. Mitt svar: Nja.. Nej.

13.43 Anna briljerar och säger roten ur 2. Smart tjej! Jag hatar att känna mig dum.. Kul för Anna dock!

13.44 mmmm... tuggummi.

13.53 Anna erkänner att hon inte fattar allt som sägs. Pinsamt. (måste säga att då menade jag skånskan inte matten!)

13.55 Läraren drog ett halvtorrt skämt.. Pinsamt.

14.05 PAUS <3

Sen gick hon hem..

Alone

Jag känner mig redan ensam...

Come back to malmö!


HLs vecka i malmö

Hejsan kära vänner!
ingen bloggning sen onsdags.. Fy. Jag har dock en anledning, en jävligt bra en. HL har ju varit här i Malmö! :)

Vi har hittat på en massa skoj, i torsdags var vi i köpenhamn hela dagen och i fredags var vi på entré sedan skulle vi ut på kvällen, och ut gick vi men inte in.. haha om ni förstår vad jag menar.

På lördag slappade vi en stor del av dagen, sedan åkte vi till Lund på kvällen på inflyttningsfest! :) På söndag hade jag match, och den ska vi inte tala om.. Den gick inte så bra om vi säger så. På kvällen såg vi film och åt tacos.. Myspys!

Idag har vi varit på stan och shoppat, sedan hade jag lektion som hl hänkade på.. Hon stack dock i pausen.. haha så kul var det ;b ska visa hennes anteckningar. Haha!

Nu ska vi röra oss mot kastrup och fika på starbucks! Gott :)

PUSS!


Kommer mer bilder :)

Roliga bilder

Hej hopp =)
hm vad har jag gjort idag.. skolan 3 timmar och sedan har jag tvättat! Så nu har jag hela lägenheten full med tvätt som håller på att torka. Det luktar gott iallafall :)

nu kikar jag på projekt runway, lite besviken då jag trodde att det skulle vara top model. Jaja så kan det vara :)

Ska kolla på gossip girl nu sen ikväll är det träning som gäller :)

PUSS

Jag bjussar på detta..


haha fun..

svininfluensan

Tar ni svininfluensan seriöst?

Jag tror inte jag gör det.. (nu kommer jag väl bli sjuk för de..) Känns som alla får panik och ska dö, men jag menar de som har dött är väl de som haft andra sjukdommar också. Det är väl lika många, eller kanske tom mer, som dör av vanlig influensa så jag förstår inte riktigt varför man förstorar allt så mycket?

Detta är ju då som jag känner, jag förstår ju om någon annan har en annan uppfattning.. Jag tycker bara allt börjar bli lite fånigt.. Faktiskt. Knasigt att man ska få vaccin mot det nu, eller ja inte nu för de blir väl om ett bra tag eftersom jag antagligen inte är så prioriterad? Det är väl läkare och sjukvårdare och liknande som är först? Eller vad vet jag :)

Vad tycker ni? Är du seriöst rädd för svininfluensan?


jag ska föreställa en gris.. hihi kul va ;D ?


Mycket skola idag!

Hej hopp!
Idag är jag trött.. har varit i skolan från 10-3 och sedan åkte jag tillbaka vid 5 och skissade 21 skisser och kom hem vid 9.. skönt att vara klar iallafall :)


Jag vet inte vad jag ska berätta idag.. jag kan inte komma på något pinsamt som har hänt. Jag vet att det är de ni tycker är roligast att läsa.. Det tycker jag iallafall :) Njae, men vad tråkig jag är idag.. Kanske ska printscreena min musiklista? haha det hade ju vart kul..

återkommer :)
PUSS!

Frötuna-dance-mood

Halloj!
Jag som var så sjukt taggad idag! Kände frötuna-dans-stämnings-tagg!! Dessvärre så fick jag ju dansa själv men det gör jag så gärna.. Jag kände på mig att idag skulle vi vinna! Men icke. Surt sa räven eller vad man nu säger..

Ja, matchen började bra vi gjorde första målet. Kan ju bara beskriva mina egna känslor, men för mig kändes det bra! Jag tyckte att det gick bra för hela laget! Sedan började det stula lite och ja tillslut blev det 6-1. I andra perioden blev jag bänkad. Tråkigt med tanke på att jag tyckte själv att det hade gått bra, men jag såg tydligen trött ut.. Tråkigt att det var av den anledningen, men får väl tänka på att se piggare ut nästa gång för jag kände mig inte trött. Så kan det va :)

Fick skjuts hem, mycket skönt :) Har precis varit på maxi nu och handlat lite.. tänkte duscha och kika på en film sedan sova.. Kanske äta något? Kan ju vara bra..

Ja men ja, mat som sagt. Vi hörs!

Puss


i miss you, och div 2 laget ofc..

rabih <3



Jag hoppas verkligen han är kvar när idol kommer till Malmö!


Taggad inför match! :)

Goodmorning :)

Ligger här i min mysiga soffa och ser på idol och kikar runt på datorn. Riktig höjdar morgon! Har match idag, vid klockan 6 , fast det är samling vid kvart över 4 för vi ska se film när vi spelade förra matchen (som jag inte fick spela, så det är ju lite halvtråkigt att se den igen..) haha jaja, TAGGAD TILL MATCH IALLAFALL! :)

OJ, jag måste gå och tvätta mina underbyxor (inte trosor utan underbyxor..) haha

kul att jag glömt det. HÖRS!

Puss puss

Mega kul skämt!

Yoo boo!
Wazzup? skoja.. men jag är trött, trött och trött just nu. Har inte riktigt hunnit sova ordentligt för det har hänt så mycket roliga saker!

Som sagt så var jag på klassfest igår (läs: fredag) jääätte kul var det! Dock så var jag trött då också, fick endast liv i mig under musiktävlingen.. Kunde iofs bara en låt, pokemon. Great anna, great.. just den som ingen annan kunde.. Tävlingsmänniska som jag är flyger jag upp ur fotöljen innan jag ens hunnit fundera på vad det är för låt (jag kunde ju låten, men tänkte mig inte riktigt för) ja så var det ju pokemon.. men fan, vem kan inte den? "Måste fånga fleeeer, helt okej... du vet hur man klarar sig du lär mig och jag lär diiiig poookeeemon, måste fånga fler!" eller något liknande.. What ever, jag menar jag kollar ju inte på pokemon jämt.. host.

Jaja.. När utgång vankades, ca halv 2 var jag redan död och åkte därför hem istället.. Fick med mig en uppsala-Lovisa också! Alltid trevligt med besök :) Fixade oss, pratade en liten stund sen somnade vi.. lite för lätt.. Runt 3. tungt då klockan ringde 9..

Bara att upp och hoppa igen! Vid 11 träffade vi Maria och Anna och gick till ett café och fikade och pratade, efteråt gick vi en sväng på stan. Jag gjorde världens kap, köpte en brödrost på myrornas för 41,50! KAP (vuxenpoääääääng) och vet ni vad det bästa är? den går att lämna tillbaka om den inte skulle funka, det kallar jag smidigt! höhö, helt okej snygg också! Nu gör det inget om jag glömmer ta fram mackor ur frysen kvällen innan..
det kallar jag investering..

Jaja.. jag och lovisa köpte med oss varsin chinabox hem, åt den samtidigt som vi kikade på film (he's just not that into you eller som dom så fint översatt på svenska; dumpa honom.. VA?!) Båda somnade mätta och belåtna.. skönt! Sedan började vi fixa oss så smått och vid halv 7 var vi på resande fot igen! Lovisa åkte till Anna för att spendera ännu en kväll med klasskompisarna. Jag gick och skulle ta tvåan, som inte kom! Fasen va lack man blir då.. Kallt var det också! Buä. När sedan bussen efter kommer, ja då kommer det två bussar. hur fasen hade dom tänkt där? (jaja.. en va väl försenad, men fixa!) Nä, första anmärkningen där skanetrafiken.se.. tur att jag inte har en mega stor blogg.. jag kan fortfarande skriva sånt.. hihi :)

Jaja.. anledningen till att jag skulle ta tvåan var för att jag skulle hem till Kajsa på födelsedags/överrasknings middag för Lilja som fyllde hela 18 år, grattis tjejen! :) Jag hade köpt en utmaningsbok, med utmaningar. (vad annars?) Ja, jag tyckte den var rolig iallafall! kanske för att jag slipper göra något :)

Jätte rolig kväll, spelade lite tp också. Jag och Kajsa vann!!!! (eller vadå, skulle man inte ha minst tårtbitar?) höhöhöhö jag är så rolig..


Jo, anledningen till att jag skulle skriva detta inlägg var ju för att jag har haft ett skämt på huvet hela kvällen, men det har aldrig passat in så nu tänkte jag ju att jag kan lägga in det nu!

Detta är då från en barnfrågesport på en radiokanal (okänd)
Frågan lyder; vad är brunt och klättrar i träd?
En ung pojke ringer in och svarar på breeeed skånska; Kan det va en neger? (kaon dääet vaoo äen negöör?)

HAHAHAHAHAHAHA :D I love it..


Nä, ni märker kanske på moi att jag är tröööött.. Jag ska krypa upp för min stege och sussa. Ska bara tvätta av mitt smink

Vi hörs imorgon! Goodnight :) PUSS!

3 roliga saker!

Hej hopp!
ikväll händer tre roliga saker som jag vill göra.. dessvärre kan man ju bara vara på ett ställe samtidigt.
- klassfest
- hockey, redhawks mot almtuna
- idol

För min del blir det klassfest, men som jag skrev innan jag vill göra aaaalllt! Det kommer iallafall bli kul ikväll! :D
ska fixa ett foto på min outfit för kvällen :)

Ska sminka mig nu, Puss!

Torsdag den 15e

åh bad anni, inte skrivit på hela dagen :O (slår mig själv på fingrarna.. yeah no vad tror ni egentligen..)

idag har jag gått i skolan, 8-14, rätt länge ändå! Sedan kommit hem dött av trötthet.. lagt mig i min mysiga soffa med datorn och tv och kikat på tyra banks show och top model och ätit stekt potatis med ketshup. Gott!

Efter top model tog jag med min handlingslista och drog till ica maxi för att handla lite smått och gott.. (haha stavade fel på gott först, skrev gått)

Jaa, nu räknar jag matte. Tro det eller ej, men det gör jag! :) Hihi, duktiga jag.. Ska dock sluta nu och se en film istället sen blir det nog tidig sängdax för min del.. Ska börja läsa där regnbågen slutar som jag åkte hela vägen till uppsala för att hämta (skämtåsido..) hämtade den visserligen, men det var ju inte därför jag åkte hem för att klargöra hela situationen.

Nä vet ni vad, nu väntar she's all that :) Hihi

Puss!


Det kan ju inte alltid bli rätt..

annabrynö säger:
de är fråga olle dokumentären haha
Eric, säger:
vad pratar dom om då?
annabrynö säger:
just nu är de en kille som kommer hem till några så ska han typ runka så kan man beställa honom hahah
Eric, säger:
anna?
Eric, säger:
gillar du sånt?
annabrynö säger:
nej, men jag tycker bara de är så sjukt att jag vill komma haha
Eric, säger:
komma?
Eric, säger:
orgasm?


Hahahaha.. jag tyckte det var kul iallafall, menade ju såklart kolla.. :P Tro inte något om mig!


The ring..

Den här är till Hanna Lisa.. och till er andra som dör (läs: blir så rädda så dom nästan kissar på sig) när dom ser the ring ansiktena!


WOUUÄÄÄÄÄÄÄ likt va? hihi

Bååring..

Jag har tråkigt.. jag som trodde jag skulle ha fullt upp hela eftermiddagen.. konstigt hur det kan bli!

Ska dock åka strax, eller ja om 45 minuter då ;b haha..


jag älskar att borsta tänderna.. man känner sig fräsch!

bilder från nyår nu? hihi ja

Hej hopp!
Idag är en bra dag! :D Förutom att jag har väärldens träningsverk.. hihi! Ont överallt ;b

jaja, det spelar ju faktiskt ingen större roll! Har skissat två olika musar nu, en uppgift man skulle skissa en men jag vet inte riktigt hur man ska göra så jag gjorde två så kanske man kan fråga vilken som är bäst.. ;b haha

Svårt de där ja..

Ikväll är det internmatch igen mot div 1 laget! Ska bli skit kul :D Förutom att jag är halft invalid, men de gör ju inget :D Jag är rätt glad ändå...

Fick precis lite bilder av Jennypenny från nyår, kan ju alltid vara kul :) Känns som 1000 år sedan! inte riktigt, men de var ju länge sen iallafall :)

Se och njut, eller något :) hihi

äh vet ni va... det funkar fan inte. Det är något fel på min data/internet.. Får inte upp grejen :S ska försöka fixa det!!

Puss sålänge!





totaly fixed it! :)

Sen kväll...

Hej hopp!
jag är dödstrött! usch, ska strax sussa. Ska bara ladda ner oth klart :) Mihi.. dock så orkar jag inte se det ikväll som planerat.

Kom hem runt kvart över 11 från träningen.. iskall, trött och sugen på ostbågar. Men icke de, man får väl behärska sig lite det är ju bara tisdag.. höhö

Ja, alltså nu är jag så trörr så jag orkar inte ens skriva faktiskt.. Eller jo, värt att nämnas är att vi fick en ny toolbag idag :D

vi hörs imorgon!
Puss och godnatt

Besök från Uppsala

Springer runt här i min lílla lägenhet och städar, nu ser man tom golvet! Great.. Amanda ska komma hit och kika lite o så, sen ska vi dra ner på stan och kolla lite i affärerna :) Mysigt, ikväll är det träning igen! Jag har lite ont överallt, men de går väl över ;b haha!

Nej men vet ni va, nu ska jag göra det sista här. Vi hörs!

Puss


tuff hand..


dagens outfit


tshirt från gina tricot, väst från kapahl, strumpisar och conveeeerseskor! :)

Puss


HL kommer och besöker moi!

Hej hopps :)
Nu har jag kommit hem från Emilia, eller ja haha ca 1,5 timme sen ;b
Det var trevligt med god mat :) och musiklek! mihi

Nuså är det ju så att jag har glömt berätta en sakelisak.. (haha ja, jag skrev sakelisak..)
Hanna Lisa kommer down to skåneland och hälsar på :D Rättare sagt to meeeeeeeeeeeeeeeee :D Awesome, eller som HL säger freakin' awesome! ;b

Ser på evan den allsmäktige, rätt rolig film men ingen favvis :) Favoritfilm är ändå twilight fortfarande :) Of course..

Nä, back to movie :)

Puss!

Idag sörni, så ska ni få se bilder..

Jag och Kajsa har spenderat förmiddagen på 12 våningen i Turning Torso! Nice, ja nu undrar ni nog vad vi gjorde där och det ska jag tala om för er :) Vi blev sminkade och fick håret fixat sedan fick vi gå in i en studio och bli fotade. Nice va :D?

Här är resultat... scary!







där va en del av bilderna :)

nu ska jag fixa mig och sedan åka till Emilia på födelsedagskalas

Långt långt hår

nu är det dax för sängen, godnatt!

Ikväll så saknar jag mitt långa hår som jag hade innan sommaren då det var lagom slitet.. Ångrar inte att jag klippte mig!


Idol-mys tonight!

Hejsan svejsan! :D
Idag är en bra dag! Har varit nere på stan med Hanna och Jenny och ätit lunch, sallad på cupido of course.. Haha :) Det är de godaste! Ja jätte mysigt iallafall :) Känns som 100 år sen jag träffade dem båda! Så de var kul! :D

Efteråt gick jag och Hanna en sväng på stan, vuxen poäng på mig när jag köpte 6 shotsglas.. mihi.. Köpte även present till Emilia som fyller år på lördag, oj imorgon redan! Ska dit på kalas på söndag :)

Har legat i min mysiga källare och kikat på top model och hannah montana.. på svenska dessutom.. haha moget.

Ikväll kommer bra folk hit och kikar på idol med moi! love it :D Sedan åker jag ju hem imorgon :( satan vad fort tiden har gått! Sedan blir det full rulle direkt när jag kommer hem, rätt skönt ändå.. Jag hinner aldrig tänka på att jag bor helt ensam!

okej back to idol, vem är er favorit? :)

Min favorit är Rabih, han är så söt och jag blir glad när han sjunger.. haha

Åh, hoppas han är bra ikväll!

tack för mig, Puss

Ingen match för mig på lördag :(

Hej hoe! mihi

Har precis varit med HL på donken, ätit lite glass och snackat en massa shit :D awesome! Känns inte som jag varit borta en sekund, men å andra sidan är 1 månad och ca 2 veckor inte jätte mycket!

På väg ut så ringde min tränare och tydligen så har det blivit något fel med papprerna så jag är skriven på fel förening så jag måste stå över en match :( Så jäkla typiskt, ville spela den här matchen! men jag antar att sånt händer, har lite ont i foten så kanske bra att vila då :) Ska få stå med som tränare iallafall så jag slipper sitta bland alla föräldrar.. höhö..

Nej, vet ni vad nu ska jag sova :)

Godnatt, sov så gott!

Puss


Hemligheten avslöjad :)

Okej stunden är inne.... BARABARABAAAAA
.. Jag är hemma i UPPSALA!

Anledningen till att det var en hemlis var för att jag skulle ju överraska några kompisar på deras jobb :) Mihi och lyckades gjorde jag :D Ingen hade en susning om att jag skulle komma mihi :)

Har gjort många planer nu för min hemvistelse :) Blir träning ikväll och häng med HL, imorgon blir det lunch med Hanna och Jenny, på kvällen blir det idol med vänner :) And then på lördag morgon åker jag back home to malmö igen! blir fullspäckat även där!

Kul va? mh i think so :)

Nu ska jag gå ner och baka scones, blev så sugen på det när HL berättade att hon bakade det imorse.. mihi :)

Puss!

No, i wont tell you yet.. mihi

Hihi, jag älskar att hålla er nyfikna :D Men nepp, inte tänker jag säga något förns imorgon!

Nu är det time for bed för min del!

Godnatt, puss puss :)


jag mamma och lina va på bio i somras och såg harry p :)  (in bridgemille)

Jag har en hemlighet!

Jag har en hemlighet som ingen annan vet jag har en hemlighet som ingen vet.. (8)
ja ni vet den där låten med E.M.M.A? Jag lyssnade iallafall på den när jag var yngre.. (ja sisådär 14..)

Jag har iallafall en hemlighet :) Mihi.. som sagt så är de hemligt så jag kan inte avslöja något! Jag tänkte att jag skulle berätta allt tomorrow :) låter bra? Ja kika in imorgon då .. mihi..

Idag har jag väl inte gjort allt för mycket, gick i skolan 8-12, skisslektion. Idag har vi lärt oss använda markers.. Känns som man är 5 igen och kladdar med tush pennor. Måste dock säga att det ser lite bättre ut nu än då . :) Tur är väl det.

Har även sett nya one treeee hill :D Inne på säsong seven nu! Sjukt bra :) jag vet inte vad jag skulle göra utan det.. Haha okej, så desperat är jag nog inte förresten!

Det blev ingen innebandyträning för moi idag, varför kommer ni förstå imorgon! Usch vad jobbigt det är att vara såhär hemlighetsfull! Inte alls min stil förstår ni.. Jag är svallertant nr. 1. Japp, det är jag de..

men nu har jag inget mer att berätta för idag :) Vi hörs imorgon :) / kanske ikväll?

mihi, PUSS

Chips <3

Jag glömde säga att jag gillar chips igen, jag käkade upp påsen idag.. Måste hamnat i någon svacka :)

mysig tisdagskvällssyssla

Yooooooooooooo :)
Nu har jag kommit hem från träningen igen! Svettig :D mahaha.. Ska städa lite i lägenheten och göra en hemlig sak :) Mihi, ni får veta på torsdag vad det är! Sen så skissar jag lite också, eller har nog faktiskt precis gjort klart de :D Awesome!

Klockan är rätt mycket och jag är rätt trött och jag ska upp ca kvart i 7 imorgon.. puh. Men what ever det löser sig alltid!

Ja, en kul grej hände ju idag på träningen .. haha skulle göra ett tjusigt hopp över sarien men totalmisslyckades och ramlade över den ist.. Ja men jag menar sånt händer eller hur? ja de händer mig iallafall.. Jag tror jag stukade till foten lite igen.. Precis när jag börjat spela utan tejp igen, så typiskt ;b haha

Nä men hörni, jag måste återgå till mitt allt.. haha lät konstigt, men med allt menar jag städa och sånt.. Yei.

Godnatt på er, ha en bra morgondag :) I WILL!

PUSS!

haha jahapp... ;b

Up next; Träning

Tjoho, idag har jag pluggat en hel del! Skissat en massa + gjort klart rittekniken.. Tänkte lämna in allt imorgon så har man de gjort :) Skönt skönt!

Ska strax åka iväg på träning, ska bara byta om, packa ihop, ta nån frukt o så sen pysa!

Ska skriva lite ikväll :)

Puss!

(är något knas med bilduppladdning för min del, så får se om de funkar ikväll!)

Goodmorning!

Tjoho!
Tänkte bara säga goooodmorning! Ska käka frulle nu sen dra till skolan.. har en lektion 8-10 sen en lektion 15-17 .. konstigt va?! Mm, jag tänkte åka hem iallafall :)

Ha en bra dag, vi hörs! Puss


blåmärke..


kolla mitt blåmärke, efter en lite fesen innebandyboll! Usch usch, det ser ännu värre ut i verkligheten men det var svårt att få en bra bild ;b haha

skulle bara visa de :)

Nu tänkte jag gå och lägga mig, godnatt puss!

Bilder




hittade något kul program som man kan ta kort med webkameran :)

Men juste, appropå kort.. Ja inte just dessa utan kort överlag.. Idag ringde en kille från ett sånt där företag där man blir sminkad och fixad och så blir man fotad.. ja så jag blev erbjuden något sånt som jag ska åka till på söndag klockan 10 :) Ska bli skit roligt! Man ska dock ha med sig 3 outfits.. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?! någon som kan hjälpa till :) ?

Dagens outfit


jeans från thailand, linne och tshirt från gina tricot, halsband från jc och converse:)

Jag? Slutat gilla chips? What ..

Godmorgon!
Hur mår ni idag :) ?
Jag mår braaaa.. är dock lite trött eftersom jag inte kom i säng förns 00.10 och somnade väl inte förens sisådär halv 1.. Men jag ska icke klaga :)


Börjar skolan nu om 45 minuter.. buhu.. Jag är inte sugen idag, vi har bara matte och så ska vi få tillbaka våra skisser. Jag tror inte jag vill ha tillbaka dom ;b haha

Hm, det jag skulle berätta var iallafall igårkväll när jag satt här i min soffa och skulle äta chips så var jag inte sugen!!! :O Vad händer, Anna?Chips?Inte Sugen? WHAT?! haha nä, men jag åt lite iallafall, typ 20 chips sen ville jag inte ha mer, trots att det är mina favoriter.. Oj oj oj, vad händer härnäst.. Jag kanske slutar gilla läsk? omg..

Nä, va tjock jag är :D haha

ska kila och get dressed now.. Kanske blir en dagens outfit innan skolan annars blir det en efter :)
Have a good day :)
PUSS!


fast med cheese och onion smak.. dessvärre smakade dom bara onion :(

låååångt inlägg :)

Wow, nu var det ett tag sen! Sorry.. Jag har haft väldigt mycket att göra.. Ska berätta om allt nu tänkte jag!

Jaa.. jag får väl börja på söndag för en hel vecka sedan!
Vaknade runt halv 11 då jag fick reda på att frida (kusin) skulle spela match, olyckligt som det var så skulle jag få låna ett par stolar precis då. Hann alltså inte se matchen, både frida och inger (faster) kom hit till mig efteråt och fikade. Sedan åkte vi bort till IKEA och kikade runt och sedan till Entrés food court för lite käk.. Sedan blev det hemfärd och sömn.. Klockan var då ganska mycket ;b

Måndag tisdag och onsdag var väldigt lika.. Skola, lite plugg, laga mat, äta mat, cykla till träningen, träna, cykla hem, äta macka och dricka te, sova.. Nä nu ljög jag :O Jag spelade faktiskt match i tisdags kom jag på nu.. Mot Burlöv, nån håla.. det gick inte bra men vi vann med 2-1 så vad säger man? Vinst som vinst va? mm låter bra :)

I torsdags hade jag fyra timmars skiss.. gick ändå helt okej! Efteråt så barabarabaraaaa.. gick jag och klippte av allt mitt hår.. Eller nästan iallafall ;b

ja, ungefär så ser det ut.. Kort va?!?

Ja, efteråt kom emilia hem till mig och käkade pannkisar.. Gott! Sjukt lyckade blev dom också :D Awesome.. På kvällen skulle några i klassen på någon humorkväll men jag orkade inte så jag stannade hemma och var trött.. :) haha

Efter skolan på fredag åkte jag hem snabbt, städade lite och packade och åkte till farmor! Hoppade av i kristiandstad där mamma och pappa väntade :) Sen åkte vi till farmor då och käkade mat. GOTT! :) Kollade på idol och så kom uffe och frida också förbi, myspys :)

På lördagen åkte vi till ekohallen och inhandlade en hel del nödvändigheten, tex en badrummshylla.. ;b Sen åkte vi till Yngsjö och trixade och fixade massa där, sedan for jag och mammsen till mormor och morfar och åt middag, det bjöds på god falukorv :) Efter det åkte vi hem to my crib och fixade oss inför bengts 60 års kalas!
Där bjöds det på god mat och trevligt folk! Alltid mysigt.

Idag så gick vi upp i hyffsad tid och fixade lite här hos mig, dvs satte upp badrums hyllan och fixade tvn (japp jag har en tv nu!) sedan åkte vi till entré för att kika lite och äta mat :) Efter det drog vi till sundsbrohallen där det vankades match! Den gick åt helvete men jag fick en straff med mig som blev mål, de va ju bra.. haha :) Bättre än inget..

Nu har jag varit hemma, ätit lite och hängt i min soffa.. haha :) alltid mysigt..

Ska strax sova eftersom det är skola imorgon igen! Dock så är det ingen träning vilket är lite skönt :)

Hmmm... YEAH, im back on track again!

PUSS

RSS 2.0