utmanad! damn.

Jag blev precis utmanad av martina, ahhh varför?! Yeah well jag gör väl den då !

1. Vad gjorde jag för tio år sedan?
Hm 8årig skitunge? Eftersom att det är sommarlov var jag antingen på alnäs eller fotbollsskolan där ledarna tyckte jag var den dryga ungen ni vet? Mh tänkte väl det. Möjligtvis kan jag befunnit mig i Emilias stuga i Yngsjö och spelat kort, kanske badat lite nere på stranden eller varit i kiosken och köpt godis :)

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
5 saker, ja ni klockan är ju halv 10 så jag ska lägga mig snart men okej, 1. borsta tänderna 2. lägga ner några grejer till i resväskan 3. Hitta på lite fler lekar 4. byta om till pjamas 5. lägga mig i sängen och sova!

3. Godis jag gillar?
oh , godis som godis ni vet .. Om det är något jag verkligen gillar så är det gröna grodor. Inte dom mörkgröna slimiga grejerna, utan jag har upptäckt en annan sorts groda som dessvärre är omöjlig att få tag på. Det är gula och gröna grodor i samma låda (finns i lösgodis) de har socker på sig och smakar gudomligt. Någon som vet vad jag snackar om? Hör av er om ni vet någon affär i uppsala som har dom :) Danke. Salt lakrits är inte heller helt fel, speciellt inte pingviner och djungelvrål. Nappar är senaste tillskottet i min godispåse, cola flaskor smakar gott, yeah you name it!

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljdär?
Först och främst skulle jag köpt en stor lägenhet inne i stan åt familjen, eller kanske ett fint hus i stockholm?, något boende iallafall. Sen hade jag sparat pengar, shoppat a lot! ooooch .. hm .. anlitat en städerska igen efter att ha kollat runt ett tag på mitt rum.

5. Städer/orter jag bott i?
Uppsala; Årsta och Nåntuna :)

Regler: Svara på frågorna om dig själv. i slutet av inlägget ger du vidare den till 5 andra bloggare och sedan skriver du hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta

Jag gillar inte direkt det där med att utmana, så jag säger helt enkelt så att alla som känner mig manade gör denna utmaning :) Låter bra va !?

Jobb på alnäs hela veckan lång!

Heey you guys! Nu har jag varit seg igeeen, mihi. Jag får skylla på jobbet faktiskt. Ja för det är så att jag är ledare på alnäs den här veckan :) För er som inte vet vad alnäs är, så är det en lägerskola för barn. Det finns flera olika läger tex; Sommar, Idrott, Basket, Innebandy, Vildmark, Vindsurfing, Tennis, Studsmatta, Klättring osv .. Jag jobbar på innebandy, 14 killar och en tjej! Det var dock tråkigt idag eftersom att det regnade, det går ju inte att spela ute, för ja det gör vi!, Vi fick vara inne istället och leka lekar. Hoppas på fint väder imorgon :)

Så idag när jag kom hem hade jag väääärldens huvudvärk! Sjukt, trodde huvudet skulle sprängas! Men men två ipren, lite sömn och lite film senare sitter jag här :) No headace eller hur de nu stavas..

Har skrivit en hel sida med lekar så man är lite mer förberedd för imorgon :) Låter väl bra!?

Vet ni en sak? Jag har blivit kär igen, mm kändiskär.. I ramos och i torres. Jag åker ju till Spanien på lördag, då ska jag leta efter ramos iaf, antar att torres är i england? Jag ska leta tills jag dör, i want him, i need him. ahhhh :) mihi.


oh well, he is hot!

Goodnight :)

SPAAAANIEN VANN EM :D

Viva la Espaniaaa.. eller säger man så? well I do iallfall :D

WOHO Spanien var sååå värda det!

Torres och Ramos är mina favoriter :D Och för alla er som kikade så vet ni ju att Torres the one and only gjorde målet i 33dje minuten :) ååh gubben då!



oh me like :)

Fotbolls EM

Vilka tror ni vinner ikväll :) ?
Tyskland eller Spanien?
    

Gårdagen och lite shopping :)

haha oh , jag har blivit lite lat med bloggningen. Men samtidigt kanske det är något bra? Då gör jag ju andra saker istället lixom , fast aa ..

Jag var ju på stan i förrgår , köpte ett par jeans på rea på holmlunds kostade 650 kr, halva priset. Perfa! :D Köpte även en mysig tjocktröja :) Loveli. Min andra dator har för tillfället blivit lite invalid så jag kan inte lägga in bilderna nu, men I will så fort den funkar igen :)

Igår åkte jag mamma och Lina till gränby centrum för att spana in rean där, det visade sig inte vara så mycket mest skit. Lina köpte dock två blusar, sen hittade vi BB- trosor för halva priset. Det är najs!

På kvällen åkte jag ner på stan och tog bussen ut till Axaaaaa på landet :D. Nej men vi lagade tacos och kollade på film och snackade. Sen åkte Sanna hem, aa hon var också med :) , då bestämmde vi oss för att gå till kiosken och låna en film och köpa lite candy :) Det slutade inte alltför väl, Axa hade ju bara extra nycklarna så var det låst mer hasp där extra nycklarna funkar så vi kom inte in :( Alltså inget godis.

Så vi började traska hemåt, när vi gick förbi ett ställe så började det lukta exakt som min kräm. Så jag började sniffa och skrek att de är ju min kräm. ingen aning varför fick något ryck. Så började axa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas garva och satte sig på marken, så slog jag mig ner brevid. När vi suttit där 1 timme många sms, telefonsamtal och en "romeo" började det bli lite kallt eftersom att klockan var kvart i 1. Då reste vi oss och gick hem igen la oss i soffan och tittade på tv/sov. Axa sov iaf ;) Möhöhöhö .. (hon snarkade mihi)

Klockan 20 över 4 vaknade vi och gick in o la oss i sängarna ist och sov till klockan 10 :D Nu har jag kommit hem igen och ska ut och springa! Hurtigt :)

hörs senare '

Dagens outfit



Linne från cubus, leggins från gina, skor från skopunkten, skärp från 2hand, klocka och armband från ur&penn :)

One tree hill in my heart :)

Godmorgon buddies :D haha eller något..
Jag har ägnat så sjukt mycket tid av mitt liv på att kolla på one tree hill, jag minns första gången jag såg det. Jag och Lina satt hemma hos oss och käkade framför TVn så hittade vi ingenting att kolla på, tillslut så valde vi one tree hill. När vi kollat klart under tystnad konstaterade vi att det var sjukt bra! Så vi började kolla varje söndag, jag ställde tilloch med alarm på mobilen. Sen den gången har jag varit fast och då menar jag verkligen fast!

ah nog om det! Idag ska jag och HL dra ner på stan, ni vet jag är rik och det är rea kan det bli bättre :D ? Vi ska kolla på sock's till åhusbandyn som iofs har flyttat till sölvesborg, men it will always be åhusbandyn :D. yeye, vi tänkte oss kanske ljusblå? Jag ska ju inte spela, men jag ju vara kul att påverka lite kanske (A)

oh, nu måste jag nog snabba på lite :D haha, DO kommer strax!

Tjao<3


dagens outfit


gammal bild.
Leggins från gina, tshirt från lindex

1200 kr rikare!

Hej!
Har inte gjort mycket alls idag, men jag har varit nere på danelid och hämtat mina pengar! 1190 kr! Perfekt! :D

Igårkväll var jag hemma hos Hanna, vi såg lite tjejprogram och lite fotboll. På vägen hem var det en weird busschaffis, var utländs men hade långt blont hår. Så pratade han inte, tanten framför mig hade problem med busskortet så började han viffta massa. Då menade han tydligen att hon kunde gå på, haha lite otrevligt tycker jag!

Ikväll är det andra semifinalen mellan Spanien och Ryssland. Lite konstigt tycker jag eftersom de lagen redan har mötts i gruppen eller vad säger ni? Så svårt kan det ju inte vara att fixa så två lag inte möts igen. Speciellt när det bara är 16 lag med..

Vilka tror ni vinner ? Jag tror på Ryssland!

Vet ni vad jag gör just nu? mm, kunde tänka det. Kollar på One Tree Hill såklart :) Ska se sista avsnittet av 3dje sesången, så snart är jag klar :) God I love it!
    Hörs'

Tusen strålande solar

Under min skåne tid har jag läst en bok. Den heter tusen strålande solar författaren som skrivit boken heter Khaled Hosseini (samma som till flyga drake) , boken har tre avsnitt kan man säga.
Det första handlar om en tjej som heter Mariam, hon bor med sin mamma i en liten hydda ute i skogen i Afghanistan. Hennes pappa är jätterik och mamman tjänade där tills hon blev med barn och utkastad. Pappan kommer och hälsar på varje torsdag men tillslut vill Mariam träffa honom mer och bestämmer sig för att åka dit, mamman blir upprörd och hotar med att ta livet av sig om hon åker. Mariam åker ändå och väl vid pappans hus blir hon inte insläppt, efter att ha tillbringat en natt utanför huset bestämmer sig hon för att åka hem igen. Innan hon ens hunnit hem hittar hon sin mamma hängd i ett träd. Hon har tagit livet av sig. Mariam får bo hos sin pappa men efter en tid gifter pappan bort henne till en man i Kabul som är nästan 30 år äldre än hon själv.

I andra avsnittet får man möta Laila, följa hennes uppväxt. Hon bor på samma gata som Mariam i Kabul, hennes bästa vän Tariq bor också på deras gata. De två umgås jämt! Men så blir det krig i Afghanistan och många flyg, även Tariq's familj ska fly. Innan han åker berättar han att han är kär i Laila och hon säger att hon är kär i honom också. De vill gifta sig, men Laila är inte redo att lämna sin pappa då hon bara är 14 år. 14 dagar senare går Lailas mamma med på att fly och familjen planerar allt då deras hus blir träffat och föräldrarna dör, Laila klarar sig och blir omhändertagen av Mariam och hennes man. När Laila känner sig bättre funderar hon på att fly till Tariq när det plötsligt kommer en man till huset. Han meddelar att Tariq har omkomit, Mariams man ser detta som ett bra tillfälle att fria. Det blir ett bröllop.

I tredje och sista delen får man följa deras liv tillsammans, de hatar varandra från en början men när Laila upptäcker att hon är gravid med Tariqs barn börjar dem bli vänner och tillslut är de som systrar till varandra. Dom fightas tillsammans mot deras man som behandlar dem dåligt.

Det ända jag kan säga är att det slutar lyckligt, resten får ni veta NÄR ni läser boken :) Enjoy

Senaste tiden i ett inlägg :)

I'M BACK!
Anledningen till att jag inte har skrivit något de senaste dagarna är aa från Söndas till Torsdags var det fotbollsskola(=jobbigt). I torsdagskväll åkte vi ner till Skåne för att fira midsommar, har inte haft någon dator där nere och inte heller känt något behov av den.

Men iallafall, i fredags var det ju midsommar :) Vi spenderade vår hemma i familjen Sterners stuga i Yngsjö. Vi käkade massa massa mat, sjöng snapsvisor, körde 5 kamp (vilket vi kom sist i ..). På kvällen gick vi ner till stranden och kikade på brasan och fyrvärkerierna som utan tvekan var det bästa jag sätt!!

Dagen efter var inte lika kul, det regnade och var soligt om varannat. Fanns ingenting att göra heller, fast på kvällen spelade ju Turkiet mot nått annat lag. Givetvis såg jag inte hela då jag somnade .. Mihi.

På söndagen cyklade jag och Emilia in till Åhus för att köpa ÅHUSGLASS :D (glass, glass, åhusglass äter vi i stora lass sen går vi på dass. Lassar ut vår åhusglass ) Yeah anyway, dom har ju tagit bort violglassen. Det var ju utan tvekan den godaste!! Ahh man blir ju så trött! Fick istället ta polkagris som dom förövrigt ändrat på så den är inte lika god som förut, men helt ok! Och knäck tror jag det var. Smakade som dajmglass, god :)

Vi köpte även lite chips och läsk tills matchen på kvällen, Emilia kom över och kikade i min stuga :) Hon hade med sig glass från midsommar också, undra på om vi var mätta när Millis gick hem.. Haha usch. 

I måndags tog vi vårt pick och pack och drog till Kristiandstad och shoppade, inte för att jag hittade något. Eller jo! Ett linne på cubus för 99 kr. Billigt .. Yeah var inte direkt på något shoppinghumör och hade inte något större behov av något.  

Vi åkte sen vidare till faaaaarmor i Bromölla :) Alltid mysigt där, god mat, goda jordgubbar. Sen gick vi och hyrde film, Elizabetown eller nått hette den. Med Kirsten Dunst och Orlando Bloom, helt okej tycker jag. Stannade kvar i soffan och kikade på hela filmen så, så dålig kan den inte varit!

I tisdags, eller igår om man så vill, så åkte vi till Halmstad där Lina (lillasyster) är och spelar fotboll med Upplandslaget. Japp hon gick vidare igår spelade dom mot Skåne och vann med 2-1. Grattis, Lina var dess mindre bra det var ju tråkigt .

Sen åkte vi till Ullareeeed ;D haha, alltid lika kul. Dock så missade vi en affär utanför med märkeskläder för runt 100 kr plagget. Billigt! Hittade också ett par vagabondskor lila med platå! As najs, det var strlk 37 men passade. Fast jag behöver inte fler skor, så det blidde inga. Inne på Gekås handlade jag dess mer:
- En vanlijparfym
- En hawaiian tropic tanning oil till spanien :)
- Två ansiktsmasker, en chocklad och engyttgeinpackning
- två deo's
- ansiktspeeling
- rakhyvlar och gel
- nagellack
- watermelon drinkmix (råball färg!)
- nagelklippare
- ögonbrynspensel
- mobilstrumpa
och en pinsett till Lina!

Efter vi hade shoppat åt vi as goda tacogrejer, sen åkte vi hem och kom hem vid halv 2 inatt :)

Det var allt som har hänt, ska fixa kameran och sen lägga in lite bilder också :)

Tjinkan! <3

Anna är slut.

Oh, inte mycket skrivet idag heller :/ My bad. Jag jobbar ju som sagt på fotbollsskolan, ungarna är dryga .. Vissa iallafall! Vissa är söta, de flesta är söta!

Men man blir trött......................

Efter "jobbet" åkte jag direkt till körskolan och skulle försöka koncentrera mig, det gick väl lite mindre bra. Dock gick körningen ändå helt okej! :) haha Körkort nästa!


Har även kollar på one tree hill idag, som vanligt :) Möhöhööööö.. Det är stööörigt bra! Jag dör :)

Nu ska jag sova, the kids kills me..

Night


fotbollsskolan..

Okej vet ni vad jag har gjort idag? Jobbat .. And I'm dead. Vi hade bestämmt att vi skulle ses klockan 8.00 där nere och självklart så kommer alla ledare, men tror ni hon i kansliet kommer? Neeej .. Lacka sate. Så klockan 9.00 när alla barn kommer har vi värken papper eller grejer, skit pinsamt ju!

Ja dagen gick väl i övrigt rätt bra, jag vart så sjukt trött efter ett tag. Höll på att somna när vi lekte maffia :P Sen på eftermiddagen så blev alla barnen hämtade klockan 15 utom en kille som hade sagt att det slutade vid 16 så vi fick sitta kvar en extra timme och vänta .. Ahhh när man redan var mega trött.

Har precis sovit, kollat på one tree hill och varit på ica. Nu sitter jag och kollar på film med mammsen :) Mona Lisas leende ! :)

Anna

Fotbollskväll at Linas'

ahh jag har inte skrivit på 23 timmar .. lång tid hörrni! Men I'm back.. Idag har jag varit och köpt min mobil, den har äntligen kommit in :) Jag är jätte nöjd hitills! Har dock inte hunnit ladda in låtar eller så, men de får vi ta imorgon!

Har precis kommit hem från Lina, eller rättaresagt Linas lokal. Hon hade fixat en projektor och dukat fint, så hade vi kött med oss så bjöds det på pommes o grejer. GOTT! Tyvärr så förlorade ju Sverige :/ Skit mål, så nu är de tvugna att vinna nästa match mot Ryssland för att gå vidare! Men vet ni vad! DE LÖÖÖÖÖSER SIG :)


Vi snackade en massa gamla minnen också, fasen vad kul vi hade under våran tid i sävja. Galet ! :D Klassfest i sommar! haha ..

Ska sova nu, för att imorgon ska jag jobba klockan 8!!!!!! Palla .. Fotbollsskolan också, jobbigt värre!

Så godnatt, ska blogga mer imorgon :)

Love Anna


från ingrid

Idag är det så att min vän ANNA BRYNÖ fyller 18 år. alla bör säga grattis! och jag har inte kunat träffa henne idag för att pussa och krama henne grattis så istället tänkte jag berätta lite saker, om henne och om oss tillsammans, och jag skriver det i till störst del till henne så ni som inte bryr er kan ju sluta läsa, men jag fömodar att du förtrsätter anna!!? :O


jag kände iallafall inte anna så bra när vi var små, inte alls faktiskt. men jag vet att hon gick på gympa och spelade fotboll!


men första gången våra blickar möttes måste varit på sävjaskolan! men jag har en känsla av att jag kan ha sett henne när hon och hennes nåntuna brats var vid stordammsskolan och spanade på tex. anders mann. eehe, hoppas jag inte är helt ute och cyklar!?

Men i 6an började jag och anna i samma skola, och någon gång under det läsåret så började anna i samma innebandylag som mig, frötuna! och det var där våran vänskap började. 
och sen i 7an tyckte anna sig vara cool, så hon bytte till fotbolls klass, och enligt mig och säkert många andra var det ju dom "coola" på skolan som gick i den klassen. kanske bara jag som tycker så? 

i 8an så åkte vi på cup till mora och det var då som jag och anna fick chansen att bli riktigt bra vänner, för vi åkte nämligen i samma buss!!! vilket också ledde till att vi kom oss allt närmare varandra. vilket iallafall jag är glad över :D

 

så den sommaren (-05) åkte vi till åhus och lirade sommarbandy, som vi även vann! så glad blev anna då:


sen åkte vi på cup igen i 9an, men detta år till örebro. och vi vann faktiskt cupen, och under hela finalen var jag och anna sura på varandra. och jag ska tala om varför. det var lunch och jag la en bananbit på annas talltik och då lackade hon och kastade tillbaka den PLUS mat från hennes tallrik, så då lackade jag också och kastade tillbaka mat som råkade hamna i hennes knä och då vart hon sur på riktigt! vilket egentligen inte jag var, men när jag sedan märkte att det var på allvar så vart jag också sur! så vi pratade inte med varanda tills efter finalen var spelad och vi var påväg hem till uppsala igen, och hade gjort matstopp på max (ANNA TYCKER JÄTTE MYCKET OM MAT, sånivet). då anna drog iväg mig och bad om ursäkt så vi kramades och sen var vi glada igen :D det är även det ända "bråk" vi haft, om man nu kan kalla det så.

   

även den sommaren (-06) åkte vi till åhus, men detta år kom vi bara tvåa..

  

när det var dags att välja gymnasium gick någonting snett. jag intalar mig själv att anna var hög när hon valde skola, för något var det som inte stämde. (ANNA HAR ALDRIG VARIT HÖG, sånivet) och i början av ettan satt hon där, med illaluktande glasögonbärande finn(iga)skallar, PÅ ITG!!! jag bara undrar vad det var som gick snett? när jag sedan frågat anna vad hon gjorde på den skolan vet hon det själv inte. jag tror att anna tänkte att hon gillar ju att sitta vid datorn, msn och pa (på den tiden) det är ju super kul!!!! WOHO. men sen blev det nog inte som hon hade tänkt sig. och hon hade inga vänner, utom sin pojkvän ARNE! förstå ironin
(tyvär har jag inga bilder på han)

även detta år åkte vi på cup till örebro (-07)

 

jaja, anna fick iallafall lite vett i skallen och i 2an hade hon kvalificerat sig upp på min nivå och går numera på celsius. kul för henne, för nu har hon fått kompisar i sin klass. linjen som anna går är natur idrott och idrotten som hon skulle ha, var innebandy! men samtidigt på fritiden så tänkte anna att hon kunde ta upp karriären som gymnast, men hon lyckades inte så bra och hamnade istället på sjukhuset några gånger. så hon har endast medverkat på en innebandy lektion i hela tvåan, och inte äns hela för hon skadade sig ännu mera under den!

 
och igår var det skolavslutning och till hösten börjar anna i 3an. Hon börjar, precis som jag, bli gammal.



När anna var lite yngre var hon som sune, fast hon var killtjusare. hon var helt galen i dom, men det har lagt sig lite nu. och och nu är det istället skor hon är helt galen i!
ibland kan anna lägga av sånna där rikgtiga jävla AS garv, som låter jätte fult men är helt underbara egentligen för man själv börjar skratta! och så rapar hon väldigt mycket och högt.
jag måste ju även säga att jag och anna hade våran första fylla tillsammans! maha.

anna tycker det är kul att träna.



så det jag vill säga är att du är en helt underbar människa och GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN! hoppas den var lika bra som du förväntat dig! <3



(så ser anna ut idag)


Thank you babe <3

Dagens outfit


Jeans från blend, linne från gina resp. h&m, kofta från dea, skor från vinden :)


Anna

Hej och godmorgon!
Hurtig som jag är så var jag redan vid 8 uppe för att åka iväg till körskolan, lektionen idag gick bättre än väntat och förra gången :) Lyckat!

Kom precis hem nu, men ska åka iväg igen till JENNY!  Hon kom nämligen hem från USA idag, så jag och Elin tänkte åka dit och säga hej osv :)

Jag skriver mer när jag kommer hem , tjao <3

Olyckligt kär..

.. I Nathan Scott. Jag har en stoooooooooooooor crush.. Jag går nästan under. I'm totaly in love, I wan't him! And I wan't it now ..


Dagens outfit *2


Igår: Onsdag (gårdagen)    


Jeans från Blend, Linne (under) från H&M, Tshirt från Koola Anna :)



























Idag:

 Blå chinos från gina tricot, svart linne (under) från h&m, svart tshirt från tommy hilfinger + converse och klocka från ur&penn

Kvällen hos Axa :)

Vet ni vad jag precis kom på? nej klart ni inte gör .. Men jag har ju faktiskt inte berättat om min och Axas' kväll innan avslutningen :) Too bad. Men jag tänkte faktiskt göra det nu! :D

Jag och Axa träffades på Ica Maxi efter en lååång och varm bussfärd .. Yeye, sen gick vi in och köpte Kött, krocketter, läsk o lite sånt. När vi kom hem började vi nästan direkt att laga maten, vilket vad vid ungefär 6. Vid halv 9 var vi färdiga ! haha .. Speedade som attan. Men det var svårt.. Vi började med att skära upp köttet som luktade så jävla vidrigt. Typ som när man disikrerade på NO:n i 9an. Sjukt vidrigt och lukten förföljde en hela kvällen. Inget att sura för! Nästa etapp var att få fyr på grillen, vilket inte alls var det lättaste som vi trodde .. Det gick iallafall efter ett tags försök! Men vet ni vad, maten var rååååååågod! det är ju ändå det viktigaste :)

Efter maten tog vi en låååång promenix i ca 1 h runt Vänge, det var faktiskt riktigt mysigt. Helt lagom varmt och fint område :) I like! När vi kom tillbaka satte vi oss på altanen, snackade lite skit, åt godis och drack läsk :) Mys helt enkelt!
 - Hahaha, bjussar på de!

Meeeen där tar det inte slut! Vi hade ju bestämmt att vi skulle bada på kvällen/natten, och som ni alla vet så ändrar man ju faktiskt inte på något man bestämmt. Trots att det var kallt kallt kallt så gick vi in och satte på oss badkläder! Aa sen badade vi helt enkelt! Dunno what to say about that! Här är lite bilder :)


När vi badat klart och satt på oss varma torra kläder slog vi en pling till Sanna som hade varit på maskerad :) Det verkade som det varit kul iaf ! Efter det gick vi och la oss och stensomnade på direkten! Båda var trötta ..

Det var den kvällen :)


Anna utrycker sig .. ?

Okej, jag har inte varit så jätte aktiv i knoow .. men jag har faktiskt ett liv .. (A) One tree hill.. Pinsamt. Nej men nu blir det skärpning för jag tycker ju faktiskt att det är kul att skriva! :D

mh, igår efter vi hade ätit en meeega god middag på Tzatsiki så mötte jag Sanna och Axa, men så var dom tvugna att fixa något så jag blev sittandes på en busshållplats helt ensam ;b haha


Meeen efter typ 20 minuter så kommer dom ut från Åhlens och bjuder på skönsång! :D Högt och förskräckligt .. HAHA nej det var jätte fint tjejer ! :) Sen fick jag en present med rimmet;
Nu när du detta får, det i sängen vilt går.

Så med detta på din kropp, kan du fånga en het snopp.

Det är ingen tävling om vem som knullar flest, lagom är alltid bäst!

Även fast det inte är skönt är det i längden jävligt lönt!!

Haha någon som har en gissning ?! :P Haha nej jag förstod inte heller vad det va ;b

Bh och trosor ;b - Färgen är mycket finare än den ser ut, den är mer knall lila eller hur man ska säga .. :)

Yeah well, sen åkte vi till någon tråkig fest. Det var faktiskt roligare när vi cyklade hem till Ludde ;b misslyckat, men jag hade ju Axa med mig vilket livade upp det en hel del :D

Taxichaffisen som körde mig på vägen hem, han var lite konstig .. Han började fråga lite sånt, går du i skolan eller jobbar? Hur gammal är du? Vad heter du ? o lala sen helt plötsligt utifrån ingenting säger han;
- Har du varit kär någongång ? 
Anna- ehh Ja, har du ? (hehe stelt.. )
Han - jaaa, asså jag har haft 53 kvinnor. Klart jag inte varit kär i alla men i många iallafall.. 
Anna-  Aha oj, de va en del! Hur gammal är du?
Han- jag är 29. Men den värsta kärleken är den som bleknar du vet?
Anna- Nä jag vet inte?
Han försöker förklara något som jag aldrig fick nån susning om ..
Han - Ja men jag ska iallafall skilja mig imorgon för hon fick kärlek att blekna. Livet suger. Allt är helt hopplöst
Anna- Öh ahjo kanske ibland .. Du hittar nog någon ny ?
Han - Ja kanske..

Sen var vi hemma ..
Kanske ska starta en psykologmottagning för taxichafförer, alla börjar alltid snacka om sina problem och grejs .. :P

Väntar på att Inkan ska vakna eller komma hem eller nå, för hon hade skrivit en så himla fin text om mig på sin blogg :) Och jag skulle vilja lägga in den här! :D Men snäll som jag är så frågar jag ju faktiskt först :)

Ja nu ska jag kika lite på one tree hill! Tjaaooo <3


11 juni :)

Hajlo! Idag är det min födelsedag! :D Guess who's happy ? Det jag fick var en ny mobil, ett presentkort på 1000 kr på holmlunds, tusen strålande solar (en bok), en klocka, en sminkkurs, pengar. Me like!

Yeah jag och pappa åkte för att köpa mobilen (eftersom att jag fick välja själv vilken jag ville ha) så fanns inte den jag ville ha :( så vi ska iaf åka tillbaka imorgon för då skulle den kommit in :) Sen köpte vi mat på max ! GOTT

Ikävll ska vi till Tzatsiki och äta middag, ska bli gott! Skulle ut på krogen efter, meeeen bangarna bangade så det får bli en annan gång! :D

Måste städa mitt rum lite nu , ser förjävligt ut .. och neej haha jag har inget annat att göra :P

En 18årig Anna


18 JÄVLA ÅR!

FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖÖÖDELSEDAAG :D

This day ..

Jag tänkte vänta lite med att berätta om igår :) För Axa är påväg hit nu, så jag tänkte att vi kan ju göra det tillsammans. Kanske blir lite roligare då!

Såg precis att jag har brottom nu, men idag iaf hade vi skolavslutning. Riktigt skönt! En sak jag kom på, vår lärare gjorde ett trolleritrick så skulle vi få veta hur man gjorde fast först grubbla lite. Så glömde hon säga svaret så nu kommer ju jag gå och undra hela sommaren .. Kankse ska skicka ett mail?
 I was wearing this ..

Anyway innan avslutningen så va vi på uffes kiosk och "jobbade" lite. Fanns inte så mycket att göra så de va chill :) Vid kvart i 1 kom Jocke och hämtade oss, eftersom vi fick åka med han till skolan! Eftersom det var fint väder åkte vi utan tak men Jocke skulle springa in och köpa en grej på maxi. Så satt vi kvar i bilen och helt plötsligt börjar det regna .. Och vi fick lite halvpanik och hade ingen aning om vad vil skulle göra :P Vi hittade som tur var en filt som vi täckte över med.. Haha funkade ju tills Jocke kom ut iaf!

Nej vetni vad, nu måste jag skynda mig så Axa slipper vänta :) TJao <3

At Axas' place :)

Tjabba allihopa! :D
Sitter hemma hos Axa och pumpar music.. Höhö. Hon är iväg och hämtar Erik (thee brother) så jag är ensaaam ;b. Telefonen ringde innan när axet va över hos grannen och hämtade tändstickor, så vågade jag inte svara för man vet ju aldrig. Vissa tycker det är oartigt att svara medans vissa inte gör det. Hur gör ni? Jag tycker helt klart att man kan svara och säga typ; Tjaaa det här är Anna hos Karlssons' .. Eller ?

Ja nog om det,  vi har lagat rååååågod mat :D. Potatiskrocketter, grillat kött, beanesesås och  en god sallad. Till det lite fucking god päronsoda! :D ahhhh gott!

Senare har vi tänkt kanske bada, men mest bara sitta ute. Sjukt mysigt!
Nä men hörni, ska plocka fram kameran och kanske ta några kort ikväll och framförallt imorgon :)

FÖR IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING :D !

Nä nu ska jag gå och äta, TJAO BABE'S <3

11 juni

Ja, nu är det endast två dagar kvar :) Två dagar tills min 18 års dag! WOHO !

 

Dagens outfit



Vitt linne från linas', svarta shorts från blend, blå magtshirt från gina , armband från ellos, espandrillios från vinden :)

beslutsångest?

Jaaaa, som vanligt .. Jag skulle skriva ett prov idag som jag missat tidigare, och min lärare sa att hon skulle skicka mail till mig med tid och rum. Det har hon inte gjort så min fundering är om hon har glömt bort mig? Det är ju lätt hänt .. Jag ringde tilloch med hem till henne igår och hon svarade inte.. Ska man åka dit och knacka rum? Det känns jävligt pinsamt .. Dessutom har vi biologi en period till, så jag kan ju alltid fixa det lixom ..

jag förklarade mina problem för johanna och hon svarade;

' johanna säger:

nja, det är ju hennes fel som inte skickat mejl

' johanna säger:

jag skulle skita i det

Jag skiter i det helt enkelt!

Har ni haft en bra morgon då ? Jag hade lite svårt att komma upp, men nu är jag pigg som en lärka ;D lite peppmusik och tvätta ansiktet, dåå jääääävlar! I'm on.

Nu ska jag dra mig neråt och hämta frullebulle, sen sätta på underbara avsnitt av one tree hill. Jag tror faktiskt att jag missade lite här i början, eller så mins jag bara inte :)

Anna

P.S Imorgon är det avslutning och i övermorgon är det min födelsedag! :D


Ny klänning till avslutningen


från linas'

forever21.com

1.2.3.4. 5. 6. 7.  8. 9.



1. 24,80 pengar
2. 22,80 pengar
3. 14,80 pengar
4. 17,80 pengar
5. 27,80 pengar
6.   4,90 pengar
7. 22,80 pengar
8. 18,90 pengar
9. 16,90 pengar

Lite godingar från
forever21 , som ni ser så gillar jag färg framför allt blått :)

Moring

tjenixen!
Vaknade klockan 9 konstigt nog , så kunde jag inte somna om heller .. Ligger i sängen och kikar på Fab 5, haha :)

Det regnar ju ute idag, vilket förstörde mina dagsplaner :( Jag hade tänkt ligga ute, sola och plugga biologi. Nu måste jag sitta inne och plugga ist, hur kul är de då ? Buhu ..

Näe vet ni va, nu kurrar min mage så jag ska gå ner och äta :)

Anna

Sol och bad!

Godmorgon alla glada! :)

Ska åka till badet med Inkan idag, blr antingen fjällnora eller länna. Hatar att bada i uppsala, finns ju inga fina bad :( Men men man får ta vad man har :D Vi tänkte stanna på coop på vägen och köpa lite picnic, berättar mer och lägger ut bilder när jag kommit hem då :)

Puss tjao <3

Godnatt :)


lite shoppning i stockholm

Köpte ingenting idag, eller jo två presenter till moi :) Och 3 örngott ! De va lite småroliga faktiskt..

25 kr styck på hemtex. billigt

kollar på sova med fiende, läskig och synd om Julia Roberts rollfigur.. USCH!

Hörs!

Dagens outfit


Linne från monki, shorts från gina :)

Stockholm :)

Tjinkan :D

Har duschat, håller på att fixa mig nu :) Jag och mammsen ska åka in till stockholm! Det var länge sen nu, förut var man ju där minst en gång i månaden ..

Ja, vi tänke iaf åka vid 11, sen vid klockan 15 ska vi till min moster och fika eftersom att hon fyller år! Har sagt till mig själv att jag inte ska shoppa något, att jag ska spara pengarna .. Men man ska väl säga tvärt om annars hittar man hur mycket som hellst ;b haha så jag ska shoppa maaaaassvis ;D haha ..

Nej , nu ska jag fixa luggen , haha!
Tjaaao babes



P.S 5 dagar kvar :)

FETTMA :) möhöhö

Sjung om studenteens lyckliga daag (8) ungefär allt jag kan av studentsången, antar att man får plugga in den tills nästa år :)

Har precis kommit hem från Emelies mottagning och innan dess var vi hemma hos Hampus där fanns det troligtvis Sveriges godaste kycklingpaj, sjukt god verkligen! Hos Rydéns var maten verkligen inte sämre, framför allt inte tårtan! Så nu rullar man fram.. igen.

Fet som man är satt jag precis och tänkte på las fat chips, men när jag kände känslan att stoppa dom i munnen så känndes det genast inte lika gott längre ..


Nu ska jag kila och kolla på One Tree Hill, my favorite! Och grattis Jocke på 18års dagen!

blåa underbara skor!

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

Axa ringde precis och sa att H&m fått in mina blåa skor med kilklack! Snäll som hon är köpte hon dom åt mig sålänge :) Jag dööööööööööööööör :D I Love them! :)


Ska dra mig ner på stan nu tjao <3

Student och körlektion

Nyligen hemkommen (Japp, hemkommen) från min första körlektion. Det var lite läskigt och gick väl inte kanoners, men helt okej iaf! Det visar att jag måste köra en hel del mer innan jag kan ta körkort ;D. Men ska öva massvis nu och förhoppningsvis ta det så fort som det bara går! haha .. Annars får jag snålåka med Lina :D

Idag är det ju studenten här i Uppsala. Jag vill ge ett stort grattis till alla 3or som går ut, bra jobbat :D Om 1 år är det min tur! Dagen ser ut som följande, ska duscha och fixa mig nu sen åka till mammas jobb för att äta o så. Sen ska vi åka ner på stan till slottet för att se när Emelie springer ut! Efter det ska vi till Hampus mottagning och sen på Emelies mottagning. Vad som händer ikväll är ännu osäkert..


Vad ska ni göra idag :) ?

Ska jumpa in i duschen nu, tjao <3

Sprungit igen :D

AHHHHHHHHH NU HAR JAG SPRUNGIT FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 9 MÅNADER! :D AND IT FEEEEELS GOOOOOD :D haha .. ahh även fast de va lite jobbigt, så känns de aaaaaaas najs att komma igång igen :D woho!

Håller på att ladda ner de första avsnitten av one tree hill, är besatt! Och nu kommer det ju inte nya avsnitt förns i september :/ anyway, pratat med elin hon kommer över och kikar film ikväll så nu ska jag hoppsa in i duschen.

Tjaaao <3


Feelgood - OLA!


Sjukt fint väder!

Hej :)
Det är så gaaalet varmt ute, helt stört! Kan nästan inte ligga ute längre. Jag hoppas på myyycket färg, annars är det inte värt mödan att ligga där och svettas ;b

Åååh nu kom Curley Sue på radion :) fattar inte att jag inte tröttnat ;b haha .. Lyssnar galet mycket på den! Hela dagen , varje dag :D Love it!


Nej hörni, ska pysa ut igen :) Skriver more later! Tjaao <3

Dagens outfit


Blå chinos och tanktop (under) från gina, tshirt från thailand + vita tygskor :)

Godmorgon!

Godmorgon! :D
Ska endast kolla på slutet av pianisten idag i skolan :) Väldigt skönt! Sen tänkte jag åka hem och sola och plugga en sväng, japp plugga.. Ska skriva prov den 9 juni (restprov) i biologi, om djur och sånt. Jag hatar djur..

Anyway, lägger in dagens outfit innan jag åker :) Sen får ni ha en bra dag! :D Puss

Inköp!

 Blå chinos från gina tricot :) 199 kr
 blå magtee från gina tricot :) 49 kr

Vilka klänningar?

Ja nu är det såhär att jag har hittat dessa 4 klänningar hemma och det känns så onödigt att köpa nya inför skolavslutning o så.. Så jag ska nog ha någon av dom här på skolavslutningen och en på studenten. Vilka ? (+ antagligen ett par vita klackisar)
 Klänning 1 från mine clothes and design :)
 Klänning 2 från Grekland
 Klänning 3 från kapahl
 Klänning 4 uppsydd i thailand

Dagens outfit


Leggins och linnen från gina, skor från vinden och örhängen från ur&penn :)

Sovmorgon och förlorade inlägg

Godmorgon :) Har sovmorgon idag igen, känns som jag har det jämt! Har ju även det imorgon.. Snart så är skolan slut! Så galet skönt :)

Juste, jag skrev två inlägg igårkväll, men det verkar inte som att de funkar :S. Skit konstigt!

Jaa, jag hade nog igentligen inget att säga bara godmorgon :D ! Nu ska jag fixa håret sen åka iväg!

Ha en bra dag :)

Anna

Gul kjol


Kan man använda en sån här kjol eller är den jätte ful?

Kesoabstinens

Hej hej! :)
Idag har jag inte gjort mycket alls känns det som.. Hade ju bara två lektioner i skolan.. Sen åkte jag ner en sväng på stan med sanna och axa, köpte mig ett par vita shorts :)

 199 kr från holmlunds

Sedan pööös jag iväg till gymet för att träffa sjukgymnasten efter typ 1 månad! haha, blev så jäkla less på gymet.. Men iallafall! Idag så fick jag ett program jag ska köra hemma istället för på gymet, några övningar och sen ska jag även få springa en gång i veckan! :D

När jag kom hem åkte jag och lina till ica för jag var tvungen att ha keso! haha helt galet, blev så sjukt sugen så aa. Åt min älskade keso sen la jag mig i sängen för att kika på tv så somnade jag och sov 1,5 timme , loggade in på msn så frågade elin om jag ville med ut och gå, och sjääävklart ville jag det! :) Vi var ute i ca 1 timme och en kvart.. Nyligen hemkommen från vår promenix så har inte kunnat skriva så mkt idag :)

Hoppas ni har haft en bra dag!

Anna

Historia lektion

Tjinkan! Sitter i skolan och har historia nu, inte allt för kul. Vi har genomgång inför provet på onsdag. Jag ska ju dock inte göra provet eftersom jag redan fått ig.. Bra jobbat Anna..

Idag ska jag till sjukgymnasten och träna igen, det var ett tag sen nu om vi säger så.. Är så galet otaggad på det, hatar att träna inne på sommaren :(

Jag har märkt en sak, mina besökare stiger på söndagar .. haha skriver jag intresantast på söndagar eller är det för ni har tid att kika in då?

Nu måste vi lämna in datorerna, vi hörs i eftermiddag!

1 juni!

Jag har saker att berätta..

..men golfen idag, haha det var riktigt roligt faktiskt ! Det gick även rätt bra, förutom när vi ficks pela det första hålet .. haha kaos! Men övning ger färdighet! Eftersom att jag har gjort alla test och prov så sa han att det räckte att jag gick några rundor med pappsen så skulle jag få grönt kort :) Det är najs

.. DET ÄR FUCKING BARA 3 SKOLDAGAR KVAR :D (9 dagar till själva avslutningen)

.. Det är endast 10 dagar till min 18års dag! :D

.. Snart har jag gått hela tvåan i N2id , kommer ihåg första dagen som om det var igår!

.. Jenny kommer snart hem från sitt år i USA, minns hennes avskedsfest och när vi sa hejdå på arlanda hur bra som helst!

Solning som lönar sig!

image1074image1076
image1075

Lördag den 31 maj!

Ja gårdagen då :) Det var firandes av Johannes som fyllde 18 år den 30e maj.  Jag hade på mig följande;
image1070Shorts från gina tricot, linne från ichi och pumps från din sko :)
Vid halv 8 var vi på plats i Kåbo och Sofia mötte oss, jag var lite nervös eftersom jag inte hade träffat någon innan förutom Henke och Johannes typ två gånger.. Men väl där var alla jätte trevliga och jag började med att göra bort mig ;b haha .. vill nog inte ens berätta vad jag gjorde! haha ..
image1067
Redan när vi kom dit upptäckte jag studsmattan men inte förens lite senare vågade jag hoppa på den ;b Då tillsammans med en hel del andra.
image1068
image1069

Juste värt att nämna var den fina presenten Johannes fick av mig och Lina, en gossedjursgroda från ikea med öppningsbar mun där vi hade stoppat två påsar godis och en biobiljett :)

image1071image1072
Världens sötaste par!

image1073
the gaang .. haha

Kvällen avslutades med lite mat på max, och det var vi inte ensamma om att vela ha ..Galet mycket folk! Träffade även lite kändisar, Sanna, Axa, Matilda, Anden osv .. Lite otippat vid klockan 2-halv 3 på natten :)

Somnade på direkten när jag kom hem, var helt slut! Det var den kvällen :)



Random bilder

Golfning

Japp ni läste rätt! jag ska åka iväg och spela golf! haha, det var sjukt länge sen nu, men vi får väl se hur det går! :D berättar även om detta lite senare :)

Tjing!

Godmorgon!

Goooooooooooodmorgon, godmooorgon här var det frukost dax godmorgon, godmorgon på dig! :D
Idag är jag glad, det är varmt ute och det var en lyckad kväll igår :) Tänkte berätta mer om det sen och visa bilder för nu..............................







.... så ska jag sola
, suprice ;D !

RSS 2.0