dagens outfit

image564image558
hann inte ta några foton idag, så fick köra lite improvisation. Hade iaf denna klänning ett par gråa strumpbyxor och ett grått linne som syns i urringningen. Och ett par skor som liknar de ovan :)

LALALALAA

Såååånu är jag hemma igen, har lite mer tid på mig :) fast nu har jag iofs inte något att säga..

Träningen gick bra, den var rolig och jag var flummig :D haha! GALET FLUMMIG! Mitt knäskydd har redan börjat gnissla för järnstängerna på sidan .. haha så från och med nu är jag Anna "gnissel" brynö (H)

vi har även kommit på en ny ramsa innan matcherna, vi ska kasta upp johanna som kör en cheermojs, sen gör alla en bakothjulning och skriker FRÖTUNA! fett najs ..

men nu ska jag dösha och läsa hasarboken och dansa dansen så jag är stjärna imorgon när vi ska filma ;D HAHA ! sovgott :)

PS Mamma bara ÄÄÄÄÄLSKADE halsbandet :D DS

Händelserik dag!

Haha dagen börjar med rugby på gympan, faktiskt kul iofs var jag väll inte så jätte bra.. Men jag gillat ;D ! vi körde dock utan tacklingar vilket var lite trist men tror inte att någon hade gått därifrån hel om vi hade gjort det så .. När vi sen duschat upptäcker jag att jag glömt mina trosor, PANIK! Men som tur i oturen har jag strumpbyxor så jag gick utan trosor hela dagen i skolan ;b hade ju låång dag idag också slutade halv 5! haha .. så kan det gå!

Efter skolan skulle jag och axa gå och dansa street, men innan gå en sväng på stan och äta o så, då köpte jag ett par.. kankse känns lite bart och dansa naked under brallerna ;b

Köpte även ett par örhängen och ett halsband till mammsen :)

dansen gick kalas bra, det var kul :D jag och axa tänkte chocka och spela in en film imorgon i skolan ;) haha, får väll se hur den blir ;D Haha!

Nu ska jag sticka och spela innebandy! Ha så kul everyone :) det ska iallafall jag ha !!!! :D

PUSS

dagens outfit

image563
hade lite brottom imorse, lila klänning, leggins och skärp från gina, kofta från lidex :) sen svarta skinnstövlar !

Roligt roligt!


haha råååkuul :D jag dör, (vet att hl också dör) haha

hej hur stora är dina bröst?

Hallojs! Är hemma igen efter en lång dag! Skolan var ganska rolig idag, vet inte varför men var nog lite trött :)

haha imorse när jag vaknade så vaknade jag av ett sms där det stog Hej. Hur stora är dina bröst? hahaha någon som känner sig skyldig ? :P

Efter skolan åkte jag ned till stan med sannis och köpte mina ankelboots/stövlar :) Pappa lackade och sa att jag fick slänga ett par andra skor, så skrattade jag lite. Han bara anna det är inte kul jag menar allvar.. Så vare med de ja .. bild längre ner. Sedan traskade jag vidare till nautilus och träffade sjukgymnasten och gymmade en sväng, INTE OKEJ med min träningsverk gjorde så sjukt ont ;b haha!

Fortfarande ingen som ringt om sängen :( man lackar ju lite! blä! jag vill ju ha den nu!!!!!


image562

så här ser dom ut :) Man kan välja om man vill ha dom uppe eller nere eller vad man ska säga!


Ska snart åka till allians och sitta i seket med hl när hennes brorsa spelar, ska bli kul att se faktiskt :)
ha en bra kväll puss <3

Inte gravid

Måste bara säga , att gravidbilden va på skämt ;b jag är INTE gravid ! MIn mage blir så när jag ätit mycket ;b thats it ;D

Sanna fällde upp en dator så hittar hon inte musen och säger; Vart är musen? Jag svarade då; Där! Och pekade under bordet ;b sen säger hon ska den värkligen sitta här? Då sa jag ;b neej sladden ska in i de här hålet ;b

haha om man har tråkigt på lunchen kan de bli såhär ;D tjao <3

EFTERLYSNING!

"Har något sett våran vän Sanna? Hon dök inte upp i skolan idag och hon svarar inte på sin mobil eller när vi ringer hem till henne.
Vi såg henne senast i måndags och då hade hon på sig Mörka jeans, svart tröja och svarta boots. Hon är lång och har blont hår. Har någon sett henne eller har du tips om vart hon kan vara, ring vårat journummer 0099 274523428745.

VI VILL HA TILLBAKA VÅRAN SANNA!!!




(måste bara lägga till ett AS GARV: HAHAHAHAHAHAHAHA!)    " citerat: axa

dagens outfit

image561
-Svarta leggins och grått linne från gina, svart linne med gråa blommor på från lindex, hade svarta stövlar och svart kofta till som inte är med på bild :)

Hata ris!

Tänkte först inte laga ris, men sen tänkte jag whatta hell! Började med att jag inte fick upp risförpackningen så hade sönder "återslutbarheten" , sen när jag äntligen fick upp den så rann typ hälften av påsen ut på golvet och överallt i köket. Jag är inte direkt så bra på att laga ris, men sätter på den på plattan och tycker att det går rätt bra, DÅ helt plötsligt börjar det lukta brännt som fasen, så tog bort riset från plattan men det var fortfarande hårt så fick sätta på den lite till så började de lukta så fick jag sätta dit den och lyfta bort den lite om vartannat. När det tillslut smakade bra satte jag fram det på bordet och precis när jag skulle ta så råkar jag sätta armbåden på skeden så den flyger iväg och landar på marken full med ris som flyger runt. Fram med sopgrejerna igen, ingen mat här inte!

Men sen när jag väl åt var det goooott och starkt! inte nog med allt detta, när jag ber pappa skicka mig smöret går jag på smörtricket och får smör i heeela handen ;b Bläääää inte min dag! haha


Men nu är det snart dags för innebandy fatta taggad jag är , helt gaaaaaaaaaalet :D ! önska mig lycka till nurå !

Puss hej <3

Tisdag


SANNA VAR ÄR DU ? DU EFTERLYSES ? INTE I SKOLAN, SVARAR INTE PÅ MOBILEN?!?! WHERE ARE YOU FÖR FAN!?


Fick en fin komentar av tovelitov ; SOM VI SAKNAT DIG PÅ PLANEN :D Jag har ju saknat er också och tove min kära backpartner nu har du mig ;D haha!  nu är jag tillbaka för gott i promise:D ! är så jävla glad så ni anar inte :D !!! galeeet :D haha!

för er som är intreserade så ser det ut såhär (knäskyddet):
image555image557

Stårskenor på sidorna för att hålla knät på plats typ ;b sen nå snören i bak så jag kan välja hur mycket jag vill kunna böja o så:) Hoppas det funkar ! :)


"slutade" kvart över 11 idag, orkade inte stanna kvar till engelskan som börjar kvart i 1, för ingen sanna va i skolan idag så hade blivit alone på lunchen och de är tråk. Så jag tänkte dra mig till nautilus och gymma, men så ringde jag axa och skulle säga att jag inte pallade med engelskan så fårgade hon om jag skulle me på stan och då så ville jag det. Så istället för att gymma tog jag mig en promenix på 1 timme och sedan gick jag ner på stan och träffade axa och gick och gick och handlade lite och åt :) Slutade med en klänning, ett linne, ett par skor, ett par undanlagda skor som jag ska köpa imorgon. + att jag hittade några halsband som jag ska hoppa förbi imrogon och köpa :)

REA-SHOPPING

image558
svart klänning från vila. Tänk er med ett grått linne under som man ser ist för urringningen, grå strumpbyxor och stövlar .. (ska ha imorgon för övrigt!)  79:-

image559

Svart linne från ichi , 49:-

image560

Mörklila lackballerinas :) 49:- skopunkten ;D ! har ju inga lila så de kan ju passa finfint :)

Nu ska jag kila ner och laga mat så jag får något i mig inför träningen :D Måste ju vara 100% ! :) Tjaao<3

I miss you, n.

q-med

morsning! sitter på mammis jobb i väntan på att åka till skolan, orkade inte va där långt innan ..

Har precis varit på olmed och fixat knäskydd, har ju sagt innan att de är super dyra för de va vad min sjukgymnast sa, så när vi satt där och vätnade på priset sa mamma; ja vi får ju va glada om de kostar mindre än 10 tusen!! så kommer han tillbaka och säger; Ja de kostar 1525 kr! mamma bara; Oh fan va billigt!! han kollade på oss som om vi vore dumma i huvet för 1500 kr för ett knäskydd är fan inte billigt ändå!

Men nu jäävlar blire innebandy ikväll! FYYYFAN VA SKOJ :D !

läste precis på aftonbladet om hon som hade en tuss i örat 9 år och trodde hon va döv, vad har vi för läkare i sverige igentligen ?!?! det är väll inte så jävla svårt att se en tuss :S eller?

nu måste jag springa ner till bussen för att ha fysik b :( !

hörs senare! ha en bra dag :) Puss puss

Annispannis dansar



skratta inte de är trots allt första gången ! det här fick vi lära oss idag, så har jag lagt till lite som sanna lärde mig också för de skulle bli lite längre ;D haha ! det var ruggit kul och jag ska LÄTT börja :D ! det här är disco dans :)

tänkte hoppa i säng nu, mamma sa precis att vi ska åka 20 i 8 imorgon och fixa knäskyddet:/ Bläää men det är värt de!! så godnatt :) <3

Måndag

klockan tickar och snart är det dags för dans! jag är taggad till tusen! hoppas att det blir roligt:) haha jag har redan bytt om, har gråa mjukisbyxor, en blå sporttop och ett svart linne ;D

ÅÅH NEEEEEJ :( såg precis reklam för gossip girl, det skulle tydligen vara klockan 8 på tisdagar , när jag har träning :( det är inte okej! jävla skit också ..


NU SKA JAG ÅKA IAF , PUSSS wish me good luck :D

Dagens outfit + lite galenskaper

image549
image552
image550
image551
image553 
image554

haha idag när jag skulle ta outfit bilder vart jag heelt flummig helt ensam, mobbad? JarrÅ!
på de första två är jag lite seriös iaf, sen vet jag inte vad :D haha kan juv a kul ibland ;D

iaf allt är från thailand utom underlinnet de är från h&m !

måndagmorgon och skola igen

Hade väääääldans överenergi (ANNA ÄR TILLBAKA!!!! Slut på depp nu) igår men vågade inte sticka ut och springa, de va så mörkt :/ gick iaf och la mig och beslutade att jag skulle ta en powerwalk imorse (precis hemmkomen från deni övrigt) men kunde absolut inte sova, låg och tänkte på massa olika saker. Låg vaken säkert 2 timmar .. så jag somnade vid 2 ungefär, och hade klockan på halv 9 imorse det var lite tungt men nu är jag glad att jag gick upp :D

Börjar 10 över 12 idag ska bli skönt! har 3 lektioner inte så jobbiga heller :) 

Vet ni vad som händer i eftermiddag då !??! :D Jag, Elin, Lina, Cissa(?) och Tess ska gå och prova på dans! Vilken dans det blir är ännu oklart MEN jag hoppas på disco det verkar roligast! 


ska klä på mig nu sen gå ner och äte havregrynsgröt :) Ha en bra dag!!! Puss  

dagens outfit

image546

Jeans från thailand, vitt och svart linne och grå tjocktröja från h&m , skor från thailand .. och en fläta :)

I´m a preggo

image544

- Jag är på smälleeen.

Sitter och kikar på singing bee, jag vill vara med ;D haha älskar att sjunga och är bra på låttexter men kan absolut inte sjunga ;D ska söka någon gång !

Vi förlorade idag :( Orättvist! vi hade varit bäst hela matchen så gör dem 4-4 sen när det är 25 sek kvar gör de 5-4 :( lackaaaaaaaaaaaaaaaaaar . vi var värda det! Surt!
Linas lag vann förövrigt med 4-0! Grattis.

idag fick vi god mat med förrätt, huvudrätt och efterrätt, Jummie :) Så nu är jag mätt!

Juste, veckans miss har precis inträffat.. jag, ANNA MATILDA BRYNÖ, missade ONE TREE HILL :'( helt galet jag dööör, men enligt kontakter så var det sjukt spännande och lucas sköt dan.. MÅSTE MÅSTE MÅSTE se det nästa vecka. Någon som kan påminna mig?

Ikväll är det what a girl wants, riktig anna film .. Jag gillar den skarpt :) kanske lite extra för att oliver james är med :) tihi!

image545 - oliver james

åter till singing bee! tjao<3

Tjabbatjena

HALLÅÅÅÅ, tänkte bara informera om att idag klockan 10 i 5 allians b-hall är det frötuna vs teknologerna! spännande match , kom och kolla min damer och herrar!

tänkte sticka till allians nu medesamma för att gå ut och gå en sväng med min mammsi sen kolla min kära syster och hennes årsta när de möter bbk (?)


Stay in tush, jag hör av mig senare :) Puss!

dagens outfit

(lördag)
image542

jeans och linne från h&m, vit tshirt från thai och bruna converse :)

Lördag

Dagen började med slaaapp, åkte sen in till stan för att möta upp ingrid och gå o sola :) Råskönt! eftersom jag solade naken så brännde jag dessvärre min f*piiiip* :) it´s red!

Sen gick vi till hemköp för att handla mat, lovar vi gick säkert minst 10 varv runt och letade efter saker :) haha .. sen åkte vi hem till inkans nya place, mycket fint må jag säga! Kvällen spenderades där , senare kom även sofie så gick vi till willys och köpte godis , inte fel alls !

När vi kom hem satte vi till vår absolut mognaste sida och ställde oss i fönstret och vinkade till alla förbigående ;b

Sen satte vi oss i sängen och kollade på beck sista skriket tror jag den hette? när vi hade sätt klart den så gick vi hem till alex och gjorde ingenting ;b haha sen åkte jag hem för de va sista bussen. Nu sitter jaghär och kollar på final destination 2, Läskigt värre!

Tja baj<3

lista

Din första:
Operation - titthålsoperation i knät för 2 veckor sen
Första piercingen - naveln
Första priset - 1a pris i fasanloppet, 4 år
Först sport - gymnastik
Första husdjuret - måns, en kanin
Första semestern - mallorca
Första konserten - back street boys 1999
Första kärleken - martin

just nu:
Äter du - nothing
Dricker du - pepsi max
Ska du - umgås med ingrid och sofie :)
Lyssnar du på - radio
Väntar du på - mat skulle inte sitta fel, är lite hungrig
Tittar du på - ingrid när hon stoppar i kläder i sin nya garderob
Har på du på dig - baggeyjeans, vit tshirt och gå tjocktröja

Din framtid:
Barn - två eller tre
Giftemål - aa absolut 
Karriär - kassan på ica

Vad du föredrar (motsatta könet):
Kramar eller kyssar - kyssar
Kortare eller längre? - LÄNGRE!
Snygg mage eller snygga armar - armar
Busig eller lydig? - busig

Har du någonsin:
Kysst en främling - jarå
Tappat bort glasögon/linser - har inga att tappa bort
Brutit ett ben - Naej
Rymt hemifrån - Nope
Röntgats? - bara magnet rönken
Krossat någons hjärta - ja
Nobbat någon (som haft känslor för dig) - japp
Gråtit när någon dött - usch ja

Tror du på:
kärlek vid första ögonkastet - absolut!
Gud - nej
Mirakel - njae.
Aliens - japp
Magi - yes
Himlen - nope
Tomten - jarå
Kyssas på första träffen - japp
Änglar - yes


Namn: Anna
Smeknamn: annis, brynis och brynö
Piercingar: Navel, antar att det blir fler snart
Tatueringar: Nej
Längd: 169,8
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: mörkbrun

Är du kär i någon: Yes
Önskar du att du bodde någon annanstans: Japp
Tycker andra att du är attraktiv: de hoppas jag ;b
Dricker du: Ja absolut
Använder du droger: nej
Röker du: nupe
Vilket shampoo använder du: sunsilk
Vilken parfym använder du: escada
Vad är du rädd för: fåglar
Gillar du att tvätta: Nope

Jag laaaaackar

När jag var och beställde min säng för 13 dagar sen sa dom att det skulle ta 7-10 dagar.. Men inte har dom hört av sig. Så idag tog jag telefonen och ringde dit, då säger dom att nej men de ska ta 1-4 veckor och att dom KANSKE ska få in den på onsdag .. :S Jävla cpn. Jag vill ju för fan ha min säng nu, har ju betalat och allt .. Nu tänker jag iaf inte betala frakt den ska jag ha gratis . I helvete eller att jag tänker betala!!!!

okej nu ska jag inte säga något mer om de ;b det kommer bara bli värre! ..


lista :)

DET HÄR ÄR TJEJLISTAN 07-08 - FEGT OM NI INTE GÖR DEN!

1. Vilken BH har du på dig just nu?
ingen ;b

2. Vilka trosor har du på dig just nu?
vita hotpants

3. Är du nöjd med dina bröst?
njae, lagom nöjd

4. Är du nöjd med din röv?
Aarå!

5. Uppsatt eller utsläppt hår?
Både och! skönt med uppsatt men snyggare med utsläppt

6. Hur skulle du beskriva killen/tjejen som du just nu tycker om?
as het, lång, snäll,

7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet?
längden

8. Vad är din åsikt om homosexuella killar?
Ser dem som vanliga människor, så har ingen åsikt

9. Vart vill du helst bli kysst?
munnen
 
10. Och om inte där?
halsen

11. Har du några snygga killkompisar?
Absolut!

12. Har du kysst någon av samma kön?
Jarrå

13. Vad är ett plus på motsatta könet?
Allt?

14. Vad är ett minus?
Att de tänker så olika

16. Är du en hejjare på att kyssas?
Fråga någon som vet !

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1035385 Jag kan inte sluta skratta :P hahahahah årets roligaste!

" men ja vem va de som sabbade" 

Lina måste vara den dummaste 14åringen jag känner ..

Nu när vi sitter och äter säger hon ah ska bara ta en laxbit till så tar hon upp en torskbit och börjar äta, Alla börjar garva och hon sitter där som ett frågetecken och tror att hon äter lax .. Otur eller Pucko?!?!

inte nog med de, nyss kommer hon in och försöker sälja ett presentkort på alla affärera i stan på 300 kr för 350 kr ;b haha .. endast hon själv som skulle köpat ;b haha!


dagens outfit

image541

svarta jeans från blend, blå tshirt från koola anna, svart kofta från flash :)

Fridaaaaayy

Tjabba tjena hallå , vi säger så :D haha
kom precis hem från träningen , har tränat tre dagar i rad nu, jag är så lycklig ;D Hade mördar timmen idag 2 timmar matte mellan halv 3 och halv 5 , FAST idag var det ganska roligt eftersom att vi håller på med talföljder som är kul!
haha på biologin så hade vi 30 minuter kvar av lektionen, vi ba ååh va jobbigt vår lärare ba kollade på oss och sa; ja nej så länge orkar vi ju inte hålla på :P haha klockrent ju ;D

Ikväll blir det bara film, lets dance, flyga drake, las fat chips, cola zero och datorn som gäller. I´m tierd!


Ska ner och käka middag nu, idag blir det tre olika fisksorter i sås med saffran, grädde, purjulös och potatis. Himla gott måste jag säga! 

Skriver mer senare :) Puss <3 

TRÄNING

Jag har för första gången på ca 2-3 månader tränat igen!!!!! WOHO :D är as glad , kan inte sluta le :) MOhaha känns som allt kommer bli bra igen nu! I made it ... Nu är det bara knäskyddet och lite träning som saknas innan det blir match!!


Godnatt <3

Klänning

Kom precis på att jag har ju inte visat min klänning som jag sydde upp i thailand :D så here you go!

image539 
image540 - lite somrig med vitt bälte och klackskor och lite osorigare med leggins och svart bälte 

LÄS BLOGGEN!

Har precis suttit och läst bloggar, fastnade på en blogg som jag tycker ni ska läsa, Http://tidigmamma.blogg.se ! värd att ägna en tanke !


dagens outfit

image536
- jeans från levis, tjocktröja från bikbok, linne från h&m, skor från puma :)

Oh dear!

ja de kan ju tolkas som två olika saker om man inte är så bra på engelska ;b (oh rådjur eller oh kära nån) jag har ett par trosor som de är lite rådjur på röven så står de oh deer :P jag tycker de är lite kul iaf (A) haha

Äntligen hemma nu iaf! Började ju halv 9 imorse och slutade halv 5, its a killer day! förstår mig inte på han som lagt schemana men ibland har man tur och ibland inte :)

Är på ganska bra humör idag eftersom att jag ska få träna innebandyyyyy :D mohahaaa , det ska bli roligt roligt!

tänkte fixa lite med designen på bloggen nu, sen ska jag kika klart på 1408 :) Läskigt! Ni får komentera utseendet sen när det är klart :D !

hörs later puss tjao<3

_______________________________________________________________________________________
UPDATE!
Nu är jag klar :D Har ju inte photoshop längre, så headern vart inte så fin .. bilderna är inte så bra :/ Om det är någon snäll själ som vill hjälpa mig är du mer än välkommen! vart ganska nöjd annars (A) Vad tycker ni?

skolan

sitter här på engelska lektion, inte världens roligaste kanske .. Vi ska egentligen leta efter fakta om usa. det uppstod precis ett nått, säger man igentligen eller egentligen? Jag tycker det är igentligen! what do you think?

Har precis bytt bakgrund, ska byta de andra när jag kommer hem. Snyggt eller inte? Funderar på att ha lite beige bakgrund och kanske mörkbruna överskrifter ? låter det bra?


måste nog jobba lite nu ; D tjarå <3

dagens outfit

verkligen inget speciellt idag , men ändå :)
image530

Både jeans och luvtröja från blend affären i kstad :) haha älska! mystofflorna är från lindex tror jag? ute hade jag ett par stooora stövlar som är varma o sköna :) Kom tyvärr inte med på bild!

Hahahaha :D

hahah, jag och lina kollade precis på 1408 eller jag såg bara halva, tänkte se resten imorgon! den va lite småläskig ;b haha jag började iaf skaka i hela kroppen och fick rysningar.. Kan ju bli svårt att sova nu .. men de löser sig ;D

haha de hände iaf en rolig grej efter, lina skulle klättra upp på vinden och hämta en till kudde. Så vågade hon inte gå upp och tända så hon tvingade mamma som får luckan i skallen och blir så yr att hon inte kan röra sig så börjar jag och lina skratta för de gick  bara inte och hålla sig , så skriker hon : HÅLL KÄFTEN UNGJÄVLAR JAG SVIMMAR JU FÖR FAN!! så svarar jag: mamma ska jag ringa 112 ? hon bara: Eru dum i huvet eller?!? :P hon tände iaf lampan och kom ner efter ett tag :P

sen när lina skulle gå upp så tvingar hon mig att stå under trappan och kolla när hon går upp ;b så precis när hon nästan är uppe skriker jag shit lina jag hörde något :O !!! hon bara slääängde sig ner på marken och vägrar gå upp där ;b nu försöker hon tvinga upp mig men jag vägrar efter jag såg filmen ;b mamma vägrar också gå upp igen, Så vem ska släcka ?! :P haha jag tycker lina de hela är ju hennes fel från början :P de återstår att se vem det blir ! haha

Nu när hon tagit mod till sig och ska gå upp igen säger hon ; Anna skapa ett pa team om mig ifall jag dör :P hahah
så klättrade hon iaf upp och släkte lampan, och precis när hon släckt skriker jag AAAAAHHHH :O hon slänger sig ner på marken igen och börja skrattgrina ;b hahaha vilket drama! hahah

jag kan inte sluta skratta ;b

RIP HEATH LEDGER!

tjabba tjena ;D Är lite extra glad idag, har nämligen fått börja träna igen :D Okej det kanske inte var så roliga övningar, men ändå så mycket bättre än inget! har verkligen tappat alla muskler nu känns de som! Anyway det gick faktiskt oväntat bra! :) trodde jag skulle säcka ihop efter typ 5 minuter!! ska nog tilloch med sticka ner på träningen imorgon , mohaha!

kan ju även meddela att heath ledger har dött han blidde bara 28 år :( Rest In Peace
image529 - så jääävla snygg !

Har köpt ett par vantar idag också :) Känns ju bra eftersom jag inte haft några innan och nu börjar det bli kallt!
vi "festade" till det idag som mammsen sa och åkte till ikea och käkade mat ;b mellan köttbullar som vanligt! alltid lika gott :) Lina köpte en jacka också, som jag också kan ha ;D svart vanlig typ .. :)

Tänkte gå och duscha sen sätta på en bra film :) Kanske 10 orsaker att hata dig ? :) vi får se ..

Juste! Såg föresten cast away igår, har haft den hemma flera år men aldrig sätt den. Den va faktistk riktigt bra och rekomenderas starkt ! Se den! Handlar om en kille som jobbar rätt mycket så störtar ett plan han åker med och han blir ensam överlevande så kommer han i land på en ö och bor där några år , där han fösöker komma hem hela tiden o så.. ska nog inte berätta mer ;D


i´m hopping in the dusch nu, tjingeling !


Förväntansfull

Har precis varit på innebandyträningen :) det var faktiskt kul att åka dit och kolla, var ett tag sen nu.. Tove sa en råkul grej idag, men nu kommer jag inte ihåg var det va, mitt minne ha blivit ännu sämre (går det?) men jo de är faktiskt sant ..

har precis packat min träningsväska inför träningen imogon!!!! :D I´m so exided !! ska bli skeeeta kul! Mammsen har bokat tid på olmers som ska fixa mitt knäskydd, tror de va på måndag eller tisdag? så himla bra! direkt när jag får det ska jag springaner på innebandyn :D

ska hoppa i säng nu, still my old 90 säng :( när kommer du nya säng? sweet dreams <3


_________________________________________________________________________________________
UPDATE!
Nu har vi det! tove skulle säga båten så sa hon bås(th-ljud) en, de lät råååkuul :D haha godnatt!

Roliga skämt

Världens längsta same............................. Enok Nitti
Hans korta fru..............................................Sirrka nitti
Finlands sämsta trädgårdsmästare.... ...Maski Hallonen
Sverigess sämsta skidåkare.... ...............Inge Glid
Den eviga tvåan....................................... Hakki Hälinen 
Kinas fattigaste man................................ Tom Peng Pung

haha råkul ju!

favoritbild

image528
Det här är min absoluta favoritbild från thailand, lilltjejen är så sjukt söt!

dagens outfit

image524

haha stiiilig skopose ;D allt är från gina idag, utom skorna de är från skopunkten! kan ju säga att de va jäääääävligt kallt , burr, juste väskan är från blend, jackan är från dea och skarfen är från esprit

Nöjd!

JAG FICK G PÅ FYSIKEN , LALALALLALALAAA :D Är så jääävla glad helt galet :D
Hade bara en lektion på 45 minuter idag eftersom att jag "råkade" skippa fysiken imorse :) skönt som satan , missade dock bussen när jag skulle hem så fick sitta och vänta i 25 minuter !!!! inte okej ..

sitter här och käkar glass och dricker te, lite konstig blandning men de va rätt gott ;D ska slå mig ner och plugga lite som alla andra dagar .. Ikväll ska jag ner på träningen och skjuta lite o så :) Ska bli ganska kul! Är taggad på att träna på torsdag :D:D !

Ha en bra kväll skriver antagligen något mer senare :) Tjao<3

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Äntligen är den hääär ;D drog precis upp rullgardinerna så är det ett TJOCKT laget snööö :D Lite sent men ändå lite välkommen, jag gillar snön förutom när den är innanför skorna eller kläderna :)

Min outfit pajade nu, som tur är så har jag lite tid på mig att välja nytt :D tog en sovmorogn idag, kan inte förstår mig på han som gjort schemat .. en lektion mellan halv 9 och 10, sen nästa kvart i 1 :S dom fattar väll att man inte palla stanna i skolan så länge ..

Ah men slut på neggot, lyssna på låtarna nedan föresten GRYMT Bra :D du kommer ångra dig om du inte gört ;)

ha en bra dag, de ska iaf jag ha ! :D Puss


btw
SKA TRÄNA IMORGON :D:D:D:D !

Låttips!



yours forever - john mellencamp





A drop in the ocean - ron pope







You my sexy girl - Jay mf




low- Flo-rida feat t-pain



i will rember you -ryan cabrera

Bakgrunder

Nu är det såhär att jag är sugen på att ändra utseende på min blogg, men jag är inte så jäkla haj på sånt!

har letat efter lite bakgrunder och hittat dom här ;

   

Någon som har något annat förslag? tycker ingen av dem är kanoners..

dagens outfit

IDAG;
image515
Leggins från gina, Skärp från h&m , klänning och öronhängen lånat av lina :) hade vita converse till !

IGÅR;
image517

Blå jeans från blend, vit tshirt från thailand och vit adidas tröja. Hade vita converse till :)

INKÖP

Kom ju precis på att jag inte visat mina silverskooor :D
image514

So what do you think?

måndag

Stressig morgon, YES! började med att jag missade tunnelbanan i huvudsta med 1 minut så fick vänta i 9 minuter!!! värre än i uppsala nästan ;b sen fick jag ju springa för att hinna med tåget, kul med min kondis kunde ju nästan inte andas när jag kom fram :P haha! Btw, knät känndes jätte bra när jag sprang förutom att de knakade lite :D det gör framsteg!!

När tåget väl var framme i uppsala fick jag gåspringa hela vägen till skolan trots de kom jag 2 minuter försent, heeelt anfådd :P haha! FICK G PÅ MITT LÄXFÖRHÖR! Jag tar mig i historia för fan :D fick iofs igvarning men de hör inte till saken  (A)!

På eftermiddagen brukar vi ju ha idrottsvetenskap men då fick vi istället gå på föreläsning med martin lid(nått?) brottaren som vann lets dance (se bild nedan). Den var väll helt okej bra, inte den bästa man varit på. Tyckte faktiskt mest att han pratade om hur bra han va o sånt, antagligen metal träning. Som också är väldigt viktigt..
Sanna och dansgruppen dansade innan, dom va sjukt bra ! JAG VILL OCH SKA BÖRJA DANSA!

image511 - martin


Efter skolan stack jag ner på stan och köpte ett par leggins, ett långt linne en bh och en tshirt!
image512 leggins och linnes 99 kr var, tshriten va rea den kostade 50 kr! rena kapen :D


Ikväll ska jag sätta mig ner och skriva historia uppsatts (igen :( ) sen hoppa in i duschen eller ta ett baaad, och sen gå och lägga mig tidigt eftersom jag börjar tidigt imorgon! Inte kul :(!

ha en bra kväll allihop :) Puss och kram / Anna


niklas

Sitter hos niklas, han sover som vanligt ;b tänkte ta 11 tåget till skolan, då hinner jag precis! har iofs inte gjort historian, men de löser sig.. Får fråga om jag får lämna in den i eftermiddag! :)


Lägger in dagens och gårdagens outfits när jag kommer hem ;D ska ha linas jeans klänning på mig idaag :)

hörs senare , ska gå och klä på maj nu ;D Puss <3

Något bra!

Igår hände något ruskigt bra! Något som väärmde lite extra in my heart, JENNY ringde heeeela vägen från USA :) Lär ju varit dyyyyrt eftersom vi pratade länge, men jenny jag hoppas de va värt de :D De var iaf kvällens höjdpunk!

Sen kollade vi på handbollen, inge vidare match eller? jag är inte så insatt .. Sen kollade vi på bridget jones dagbok, alltid lika pinsam ;b haha!

Kom iaf hem vid halv 2 med en klänning och ett par byxor som jag lånade (A) Alltid något :) haha!

Ska sätta mig ner och besvara på historia frågorna nu, eller det är lite kaos. Jag har glömt/tappat mitt papper med de riktiga frågorna och mamma vill se min uppsatts innan jag åker till sthlm så nu har jag tagit andra frågor så får jag sitta och skriva imorgon i skolan ist :P haha! Anna är smart :D!

Men ska börja nu iaf :) Tjao <3

_________________________________________________________________________________________
UPDATE!
Glömde ju skriva att vi vann igår igen ;D 4-3 mot roslagen ! bra jobbat tjejer!

dagens outfit

image509
jeans från h&m , acostelinne från thailand, blå tjocktröja från gina (inte med på bild)

Goodmorgon

Halloj mina kära vänner ;D
har nästan precis vaknat, eller klockan 10 över 12 otrologt för att vara mig :) 
Var hos axa och fixade oss igår sen bar det av till nått ställe i vänge på 20 års fest! vi hade köpt en jätte fin tröja så hade vi skrivit ett rim också ;D haha, de var kul :) sen skulle jag och sanna ta bussen kl 1, så missade vi den och fick vänta till 5 över halv 2 , ingen höjdare när de va så kallt! Kom iaf hem tillslut :)

Ikväll blir det handbollstitt med Lina och 18åriga Hanna :D , kul att träffa dom igen det var länge sen nu :)

Ska hoppa in i duschen och sen pysa till ica med syrran! Bloggar mer sen :) Puss <3

snabbis

kom hem tio i 6 ska åka igen 5 i halv :) snabbis hemma alltså!
jadu ska hem till axa i vänge strax , berättar sen vad vi gör ikväll :)
Matte provet fick vi tillbaka idag jag fick ig+ haha, 6 och 7 var g , men väääldigt många fick ig så :(
måste packa lite nu! så jag drar mig igen!


ha en trevlig kväll :D <3

Dagens outfit

Pappsen ska skjussa mig till skolan idag :) Snäll som han är! Så jag fick lite mer tid så tänkte lägga upp dagens outfit :)

image506
Jeans från thailand,  linne från gina och kofta från lindex, converse skor och väska från thailand :)

sovmorgon

Yes har sovmorogn idag, så skönt :D

Vet ni vad idag är det ingen speciell dag, idag är det hannas 18 årsdag :D GRATTIS VÄNNEN <3
image505

_____________________________________________________________________________________
En liten lista :)
JAG FÖR TILLFÄLLET:

Favoritcafé:
spelar faktiskt inte så stor roll, så jag svarar alla :)
Favorittidning: veckorevyn
Bästa saken som hände i sommar: grekland, åhus, niklas,
Favoritplagg i garderoben just nu: har verkligen inte bara 1, så jag svarat ALLT :)
Längd: 169,8
Byter gärna garderob med: Någon kändis meybe :)
Vanligaste färgen på mina kläder: Jag använder verkligen alla färger men kanske, blå vit svart lila osv
Byxa eller kjol: Byxor
Senast utlästa bok: smuts
Mitt rum kan beskrivas som: lagom stort, alltid stökigt, ganska tråkigt
Mig själv med tre ord: poitiv, glad, osjälvisk
Jag tränar: Tränar inget nu pga skada i knät, är snart igång igen i gymet för att sedan övergå till innebandy!
Jag ville bli när jag var liten: Allt möjligt ;b
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: bra!!! :D
Är det nåt du absolut inte äter: BANAN
Kläder just nu: trosor och bh ;b
Vad sa du senast: Godnatt då :)
Fisk eller badkruka: Firre
Hur många kuddar sover du med: 5
Spelar du nåt instrument: Haha nej :)
Morgon- eller nattmänniska: Båda :P
Sparare eller slösare: Slösare!!
Bästa film: Step up för tillfället
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet!
Tror du på mirakel: Yes
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det gör jag :)
Hur många barn vill du ha när du blir stor: cirkus 2 st
Bio eller promenad: Båda
Är du kittlig: Absolut inte :)
Snarkar du? nopp
Stjärntecken? Tvilling
Rädd för insekter? Nja, rädd är fel ord. Tycker dom är äckliga bara
Äckligaste insekten: räknas fåglar som insekter?
Största svaghet: Får för mig saker som inte alls stämmer.
Det här är jag bra på: Plugga sate utan att lära mig ett skit ;b haha
Bästa bok? Ps jag älskar dig. Bölade genom hela boken så sjukt bra!
Vad vill du jobba som? Absolut ingen aning! får se vad som kommer :)
Chips, morötter eller godis? ALLT PÅ EN GÅNG! .
Pizza eller hamburgare? Max hamburgare :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har redan piercing men funderar på en till :)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Stökigt!!
Gungar du på stolen? Jarå!
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger utan kniv, vänster med kniv.
Gillar du att sjunga? Japp men det är de ingen annan som gör :D
Anser du att du är stark? Inte längre
Kaffe, te eller inget? Båda
Har du en besatthet? Vad betyder de ? 
Vad använder du just nu för skor: Så går ju inte att säga, jag använder ca 20 olika par
Favoritfärg på kläder: ALLA !


Senaste person som

Sov i din säng:
Förutom jag är de nog nickepicke
Du pratade med: irl mammsen och på datorn niklas
Du gick på bio med: ojdu, de va typ 100 år sedan, men pappa tror jag de var
Du gick på stan med: axa
Skällde på dig: Morsan för jag köpte ett par skor till (A)

Senaste

Låt du hörde:
A drop in the ocean
Film du såg: step up
Mat du åt: Baguette
Kram: axa
Puss: niklas
Känslan: As glad
Ilska: Har nog ingen ilska nu, elelr jo att jag hade lite mer pengar :)
Resa: Thailand
Glädje: Har inte kännt mig sur på länge!
Dröm: kommer aldrig ihåg mina drömmar
Personen du träffade: Mamma pappa lina och lisbeth
Personen du pratade i telefon med: Niklas
Personen du fick sms av: Niklas
Gången du åt en 7-eleven korv: Har inte ätit det någongång
Gången du var utomhus: igårkväll
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igårkväll
Saken du köpte: Jeans skor och skärp

Om dig

Namn: Anna Brynö
Ålder: 17
Sysselsättning: Går andra året på Gymnasiet
Bra egenskaper: vet inte riktigt!
Dåliga egenskaper: Vet inte de heller!
 Hårfärg: Mörkbrun nu, men är ljus normalt sett
Ögonfärg: blå!
Skostorlek: 38

Favorit

Färg: blå & lila
Mat: gul curry med kyckling och ris i thailand :)
Låt: a drop in the ocean
Ämne: biologi
Plagg: klänning, jeans, lite större tshirts , och allt annat =)
Skor: converse för tillfället
Ställe: spelar ingen roll vart, men med några/någon man gillar :)

Allmänt
Ska bli skoj:
Ja allt kul som händer antagligen :D
Ska inte bli skoj: Plugget :/
Sparar till: Resa i sommar!
Pålägg som gäller: Ost, men äter inte mackor så ofta
Önskar jag var bättre på: Att sporta och vara bättre i skolan
Dagens dryck: cola zero
Vad saknar du? Innebandy ..
Tre band/artister: Chris brown, Ryan Cabrera, Elliott Yamin
Vad har du gjort idag: Vaknat duschat sminkat klätt på mig och käkat
Var det kul? Lagom
Brukar du svära mycket?Haha japp!
Hur tidigt stiger du upp? ca 1.5 timme innan jag ska åka
Är det bra eller dåligt? Bra
Gillar du att slåss eller? Alltid skönt att slå en kudde , men inget annat!
Vad ska du göra ikväll? Ska va med Axa o sannis
Hur många timmar sover du per natt? ca 8 :)
Vem är snyggast i världen? hm , ALLA SOM KÄNNER SIG SNYGGA :D
Vad är det för veckodag? Fredag!!!
Är du uppväxt i stan eller på landet? Mellan, men jag kallart stan :)
Har du utländska föräldrar? Skåne räknas de ?
Vad lyssnar du på för musik nu? Allt !
Öl eller Vin? Vin
Vad längtar du till: Allt kul som ska hända :D
Vem hatar du: De som inte vågar stå för sin sak, Stå upp för vad ni tycker!


LEDIG!

Eller halft iaf :) Har inget att plugga, så obeskrivligt skönt! Proven idag gick väll lite sådär, de va svåra!

Efter skolan gick jag och axa på stan en sväng, de slutade med två kortköp som inte funkade eftersom vi hade förlitepengar kvar på korten (A) pinsamt värre! Jag skulle köpa ett snyggt skärp att ha på mig imorgon, så hittade jag ett skärp ett par jeans och ett par skor! de blev tillsammans bara 306 kr! as billigt o bra!
Så när jag står där och ska betala säger jag ; jo men jag tror inte jag har så mycket på mitt konto men jag har 100 kr här också, så tar hon dom först då är de ju bara 206 kr, så har jag inte ens de! så hon fick ta 100 kr och sen 100 kr från axas, de va ju lite pinsamt (A) men jag fick mina grejs iaf!

Sen när vi gick till skopunkten hittade axa ett par super söta skor:) som kostade 250 kr, så skulle hon betala då hade hon ju såklart inte 250 kr så jag fick springa och ta ut 100 kr då funkade de kalas ;b ska dit imorgon och köpa ett par silver skor!! så jäävla snygga :D ! tänkte nog faktiskt lämna tillbaka den gråa tröjan, sen är de nå medlemsdagar på h&m imorgon så ska dit igen med mina grejer och lämna tillbaka och få 10 % då har jag råd med de andra skorna också (Y) Sketa bra!

image502
image503
image504

Jeansen-198 kr skorna-129 kr och skärpet79 kr  :) vad tycks ?

Dagens outfit

image499

Jeans, linne och skor från thailand (A), kofta från dea :)

Dagens outfit

image496  

Blå jeans från monki, vit linne från h&m , vit tshirt fårn thailand och bruna converse skor :)

Pluggdag!

Jag känner mig väldigt stolt över mig själv på ett sätt men på ett sätt inte. Har iaf suttit och pluggat sen jag kom hem vid 6 och då menar jag verkligen pluggat, kan hela historian utantill nu och har räknat ca 40 uppgifter matte, duktigt va?!?!

men jag kan långt ifrån allt i matten :( tänkte ta en liten liten paus för att sedan plugga vidare igen! måste ju kunna allt !

slänger in en dagens outfit alldeles strax ska bara ladda upp bilderna o så :)

har nog inte så mycket mer att säga nu, dagen isig har varit helt vanlig, eller jag mötte elin på storken och drog en fika och hjälpte henne med några matte uppgifter. Tänk när man hade matte b ge mig tillbaka den tiden ;b

Juste juste! Fysikprovet .. Jag har verkligen ingen aning hur de gick, själv känndes de ganska dåligt MEN ofta när jag känner så går de bra, så vi får se ;b hoppas turen är på min sida för det behöver jag verkligen!

Ha en bra kväll och natt <3

nyår

ojsan , nu kom de visst en inlägg direkt efter, men kom att tänka på en rolig grej :) checka in den här viden från nyår! Har man bara en spot får man göra de bästa av situvationen :)

http://www.youtube.com/watch?v=UC13TtdoQeA , funkade inte att lägga in filmen här konstigt nog :/

ofräsht

Haha Lina kom precis in och sa; Anna anna kom ner nu! vi ska göra chockladpudding!

Så går jag ner och ser på förpackningen och läser att den gick ut 1995 ;b hur länge sen var det vi städade igentligen :P ?!?! Det smakade iallafall inte gott så jag bestämde mig för att ta en kopp te och två mandariner :)

ska plugga vidare återengång, känns som jag kommer få sitta uppe hela natten lång!

bäst att börja nu igen , tjao!

Jag dör på riktigt

Sitter och pluggar på den här jääävla fysiken, det är ju så svårt så de är inte sant .. Fan fan fan. Måste ju klara det här! de finns inget annat .. Sen kan man ju inte låta bli att tänka på att jag måste råplugga matte OCH historia imorgon inför proven på torsdag .. Och mitt i allt kom jag och tänka på att jag kommer ju aldrig kunna springa igen utan att de gör ont, hur kul är de då?

Kan verkligen inte se något positivt i mitt liv nu, eller jo klart vissa grejer, men de stora grejerna .. De som man går och tänker på lixom. Fy fan säger jag bara .. Hoppas allt går över snart annars avlider jag. (ni är alla välkommna på min begravning)



Ska plugga ännu lite mer nu, tjingtjao!

Dagens outfit

image494
Haha jag ser rååsur ut på stora kortet men de är jag ju såklart inte!
Jeans från thailand, tshirt från cubus, tjockiströja från thai och skor från skopunkten ;b

VI VANN FÖR FAN

bra jobbat tjejer :D Inte minst inkan skinkan som gjorde två av dagens 3 mål! Vi vann alltså med 3-0 :) najsbajs!

ska sova nu, upp och plugga lite imorgon innan skolan igen, sovmorgojn till 10. Imorgon blir det plugg på morgonen, plugg på lunchen, plugg efter skolan, plugg när jag kommit hem från skolan. Jag kommer dö. No more comments!


GODNATT DÅ SNYGGINGAR !

Anna svamlar

Eller jag känner på mig redan nu att det kommer bli lååångt! Har gått och tänkt väldigt mycket idag och sagt till mig själv att skriva ner de, men nu när jag kommit hem och hade tänkt att skriva ner allt vet jag plötsligt inte vad jag ska skriva längre..

Vi hade första lektionen med nån idrottsgrej idag (vet inte vad det heter) vi fick ialla fall en uppgift som jag faktiskt tänkte sätta mig ner direkt och göra även fast jag verkligen inte har tid. Eller ska iaf starta. Man ska ändra en vana i sitt liv under 30 dagar tror jag det var, och sedan skriva om det. Jag hade tänk ta att sluta äta godis, har försökt så många gånger men aldrig kännt mig motiverad till det, nu är det nu faktiskt skolarbete då MÅSTE jag verkligen göra det, och sedan efter 30 dagar är man kanske inte lika sugen på godis igen.. Bra va :) ?

Idag har mitt lag (läs: Frötuna ibf) match mot tiunda. Jag själv, handikap som man är, ska sitta i seket super kul ;b För er som bor i Uppsala och känner för att se denna otroliga match så är den klockan 19.40 i allians hallen.

MEN innan matchen så måste jag verkligen plugga fysik, galet mycket! har ju slutprov på onsdag.. Idag fick jag även veta att jag har matte c prov på torsdag och historia test på torsdag OCH en inlämningsuppgift i historia tills på måndag. Anna= död? inte än iaf! Just nu när jag är så lat och omotiverad också :/  Men jag ska ta tag i det, nu! Så deså !

Ibland önskar jag...
.. Att jag va super megamegamega snygg!
.. Att jag har rakavita tänder
.. Att jag ALDRIG blir röd i ansiktet
.. Att jag var socialare, jag försöker men vet ju aldrig vad jag ska säga (A)
.. Att jag inte var lika blyg med nya/många personer!
.. Att jag hade en råstor garderob med massvis med kläder och skor :)
(.. Att jag var lite bättre i skolan)

Men om jag hade haft allt de där hade de ju inte varit jag, så jag antar att jag får vara nöjd med den jag är :)


Nu blir det fysikplugg, tyvärr.. önska mig lycka till, puss hej!

Dagens outfit

image492

Svart kjol från gina, Grått linne från bikbok, Svart kofta från flash, vita benvärmare och stövlar har jag hittat hemma :)

Har mina hjärtörhängne från h&m och en ring med en diamant från ur och penn till!

morgon!

Sovit gott? Jag hade jätte svårt att somna igår, låg bara o tänkte på hur jag skulle ha mitt rum!

Gick upp ganska tidigt idag, eller okej jag vaknade haha! , var meningen att jag skulle plugga fysik och de har jag faktiskt gjort, måste verkligen ta tag i det här! Har förslappats helt nu, jag pallar inget längre! Fan va jag hatar de här jullovet :( de förstörde en himla massa :( JULLOVSJÄVEL :O man lackar ju faktiskt lite .. mer och mer ju mer jag tänker på de, fyyy fan. Nej nu skaj ag kopplabort de !


Ska åka til sjukgymnasten snart, ha en bra dag allihopa :) <3


Nytt rum

Jag har ju varit och köpt en 120 säng idag men har absolut ingen aning om vart jag ska ställa den. Gaaah någon snäll själ som vill hjälpa mig :)

har gjort en ritning på mitt rum :D
image491
Okej ska försöka förklara vad allt är :D
Vi börjar uppe i vänstra hörnet med de gula sakerna med lila ram, det är mina garderober, tre stycken, dom måste nästan stå kvar för de är så sjukt jobbigt att flytta och hela golvet blir repigt o grejs.
Nästa gula grejs med grön ram är min tv bänk och de svarta är tv såklart ;b de gröna som ligger på sidan är innebandyklubbor och väskor, dom har ingen stanns att ta vägen :(
Nästa gula sak med rosa kant det är en bokhylla, men är osäker på om jag vill ha den kvar :/ har ändå bara massa skit i den, vi får se. Juste det är ett cd ställ brevid också! osäker på det också!
Dom två röda runda sakerna det är två fotöljer och den svarta fyrkanten i mitten är ett bord.
Den blåa saken hoppas jag är ganska klar att det är min nuvarande säng. Kan ju nämna att fönstrerna är ovanför fotöljerna, därför jag måste flytta sängen!
Den svarta saken med gul kant är mitt skrivbord och min skrivbordsstol!
Hoppas ni ser att de som är randigt i mitten är min matta ;b

Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska ha det :S juste, jag måste ha tvbänken så att man ser tvn om man sitter i sängen ;b

Hör av er om ni har en smart lösning :D !


Ögonbrynsmaskara

Köpte ju en ögonbrynsmaskara idag, den är sjukt bra! Mina ögonbryn som annars måste fixas till HELA tiden ,och då skojar jag inte, har jag inte behöft fixa på hela kvällen :D . De är helt fasta och snygga!

me like! Ett tips för er som har oföljsamma ögonbryn ;) !

Jag köpte min på h6m för 50 kr :)

Bamboo-örhängen!

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

image490

ONE TREE HILL

tänkte bara upplysa om att nu börjar det !!!!!!!! SE DET :)

Dagens outfit

IDAG;
image486
Blå jeans från Ed hardy, Grå tshirt från thailand, vitt linne och hjärtörhängen från hm :)

IGÅR ;
image489

Gammal bild, men grå klänning från lindex, svarta leggins och vita benvärmare från gina :)

3500 kr fattigare!

Kom precis hem från Jysk har varit och köpt min säng nu!! 3500 kr fattigare, men en säng rikare :D en 120 säng :) Måste börja planera lite vart den ska stå och sånt, för jag måste möblera om hela mitt rum nu! Help?

Var ju på stan innan också, köpte en grå tshirt, insåg nu att den va ganska ful.. ! Lägger in en bild hjälp mig ska jag behålla den eller inte ? Och en ögonbrynsmaskara, 200 kr borta där .. Har bara 300 kr kvar nu :( Och så ska jag beställa tröjan på h&m också för 250, fasen .. :( Jag är pank igen, så fort gick de.. Kan ju alltid fråga mammsen om lite mer money kanske (A), men anyway de löser sig :D !

haha när n skulle åka hem gick vi in på pressbyrån för han skulle ha godis o sånt, så är de en jätte söt gumma i kassan med världens fulaste keps som dom säkert var tvingade att ha på sig ;b iallfal de va inte de jag skulle säga. Haha hon slog iaf in allt så blev de prick 60 kr, hon ba ååh va duktigt handlat prick 60 kr :D haha .. sketa söt ju :)
Sen var det en lite söt på max också, han såg helt reetard ut :) snutten då! går inte att förklara, men haha aa :)

aa anyway här är tröjan :)

image484image485 - Den var nog inte så fin? eller? säg precis vad ni tycker, det uppskattas!



Godmorgon!

Jag sitter här och niklas sover, som alltid .. tröttis ;b vi ska snart åka ner på stan o kolla på lite grejs (en tröja! ) :)

Jo anledningen till att jag frågade om skorna igår var inte för att jag skulle köpa dom, fast de är nästan så man vill ha dom, dom är fulsnygga på något sätt! Fast vet inte riktigt när man skulle använda dom direkt ;b A men ville bara höra lite åsikter :)

Var på tjejmiddag igår hos HL det var trevligt :) Kul att se folk man inte sätt på 100 år känns de som! Saknade såklart lilla hannie ;b haha :) Åkte vid halv 10 och hämtade nickepicke , dom andra skulle på fest men vet inte riktigt hur de blev med det !

Vi kollade iaf på lite film o myste lite o så :) myspys!

haha n tycker att jag är för pigg så jag fick gå o sätta mig här en sväng, jag har mystid om 5 minuter :) haha !
ska förbereda mig nu;) kanske skriver senare om jag köper tröjaan :) Puss baj<3

Rött läppstift

Hm, precis efter jag skrivit de förra inlägget loggade jätte många in på msn, antar att alla vaknade av mitt inlägg :D Mohaha..

Fick precis för mig att pröva ha rött läppstift, hittade ett i mammas badrumsskåp och provade; Här är resultatet.

Va de snyggt eller ser jag ut som en pajas? ;D

image483

varför vaknar alla så sent?!

Jag blir gaaaalen! det här är ju tråkigt , nu är klockan halv 1 och ingen jag känner har vaknat än, eller okej nu ljuger jag. Elin och Hanna :) Men vakna nu för faaan! jag ska snart gå och äta lunch ju !

UPP OCH HOPPA SLÖFOCKAR!

Lördag

Idag är det lördag :) ikväll ska jag hem till hl (läs: Hanna lisa) På middag, ska bli trevligt :) ska bli kul att träffa alla igen, var ju mer än en månad sen nu! Helt sjukt vad tiden går fort ..

Jag tänkte iaf ha min gråa klänning på mig och leggins, kan ju inte ha något annat än leggins, mjukisar och stora jeans, då känns leggins mest rätt :)

Har suttit och kikat lite på nätet och hittat lite saker faktiskt! Jag och mamma ska åka en sväng o kika lite :) Först blir det mio och kolla/köpa en 120 säng ! :D Sen mq, gina och hm :) har hittat lite bilder men ska spara med att lägga ut dom, ni får se ikväll ist ;)!


image482

VAD TÄNKER NI NÄR NI SER DE HÄR SKORNA?



igår var jag med ingrid! Kul att se henne igen :) Vi kollade på lets dance, tycker inte att de var någon som var speciellt dålig faktiskt, såg iofs inte han sista men aa :) Sen kikade vi på systrar i jeans, så bra film :) mm me like!

ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar :) Ha en bra dag! <3

resan sista delen!

ELEFANTTUREN på koh chang

image475
 - vi red på elefanter i djungeln, jag och pontus fick den snabbaste som tog genvägar o grejer ;b lina och frida fick den långsammaste som gick först i början men blev omgående eller va man säger :P bara för dom ville ha den största så fick dom den segaste :D haha !

fredag

Ibland bara kommer allt på en gång , idag är en sådan dag.. De som kanske är ännu värre med den här dagen är att jag inte kan slänga mig på mage i sängen och burra ner huvet i kudden. Mitt knä är ivägen.



Niklas <3

Dagens outfit

image473 -leggins från gina, linne från h&m, tshirt från thailand, tillbehör: klocka och örhängen från thailand :)

Forts. av resan 2

BANGKOK
image435 - vi var på ett palats en dag gjort i guld :) såg även smaragdbuddan! shoppade såklart på eftermiddagen!



- andra dagen var vi på snake farm på morognen :) på eftermiddagen shoppade vi som vanligt ;b

 -åt på en texmex resturang och sen hittade vi en elefant på gatan som vi klappade :)


KOH CHANG

 - resan till hotellet, chang park resort and spa :)

image452 - haha jag och lina hittade sparockar som vi satte på oss och gick ner till poolen med ;b så de fick bli dagens outfit :D haha !


- lite chill på stranden, massage och lunch :)


- var på en by på pålar, riktigt häftigt !


- NYÅR !!
- Nyårsoutfit! svartklänning, vitt skärp, silvrigt halsband och svart sandaler (finns inte på bild)

Godmorgon!

Är lite omtumlad efter gårdagen, sov hela bilresan hem gick direkt upp och la mig och sov till klockan 6 imorse! så jag har varit vaken ett tag nu .. ;b tänkte städa mitt rum lite idag och fixa lite, de kan behövas :)


image433image434- så här ser då mitt ben ut för tillfället :) behöver inge kryckor, kanske jag sa ? äh skit samma :) är glad iaf :D !

jag är utråkad :P måste hitta på något att göra nu fort!! tjao :) <3


___________________________________________________________________________________
UPDATE!

Hittade en lista :D mohaha!

Sammanfattning år 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha nej :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Sverige , Danmark, Frankrike, Thailand, Grekland, Norge, Finland :)

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
JapP!

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
18 juni :)

8. Vad var din största framgång 2007?
framgång .. ?

9. Största misstaget?
kan inte komma på något just nu ,

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
joup, drog ut ledbandet och krossade mjukdelarna i knät innan sommaren, i september skadade jag knät igen så illa att det blev operation. korsband bla ..

11. Bästa köpet?
hm , alla mina köp :D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder & skor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
wait for you, i will remember you, you my sexy girl, hang

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
som vanigt , upp och ned, sista tiden har väll varit jobbigare kanske ..

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Njöt av träningen mer, gjorde mer som jag själv vill inte som alla andra vill ..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
suttit vid datorn ;b

18. Hur tillbringade du julen?
på Koh lanta i thailand :)

19. Blev du kär i år?
Yes

20. Hur många one night stands?
0

21. Favoritprogram på TV?
LÄTT ONE TREE HILL!

23. Bästa boken du läste i år?
ps jag älskar dig

24. Största musikaliska upptäckten?
hm, vet inte :)

25. Något du önskade dig och fick?
pengar till kläder och säng :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
en ny mobil ;b 

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
var med elin och åkte till chockolat och köpte godis för att ladda inför resan till skåne dagen efter, åt på max med familjen sen tårta hemma :) Pratade också med niklas för första gången :) 

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jo men man kan ju inte ändra på det nu, så what ever :D

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
bra vissa dagar, kass andra dagar :)

31. Vad fick dig att må bra?
vänner :)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
chad michel murrey (vet ej hur de stavas)

33. Vem saknade du?
Olika beroende på tid , men farfar :)

34. De bästa nya människorna du träffade iår?
Nya klassen! och niklas


Operation

Så då va man hemma igen då! Allt gick bra, jag mår bra :)

Fick börja med att klä på mig några fulfulfula kläder :P vågade nästan inte gå ut ens haha !sen fick jag lägga mig på en bår eller brits eller va de nu heter, sen fick jag sätta in dropp i armen. Det funkade inte första gången hon stack så hon fick stricka två gånger, så jäkla typiskt min otur så nu har jag två blåmärken där ist för ett ;b

Sen fick jag lite tabletter, ingen aning vad det var för några men jag kännde mig lite tröttare.. Kanske berode på att jag va hungrig också, Fick ju inte äta något efter 24.00 så man va ju lagom hungrig när man låg där ca 2,5 timme!!!

Jo efter lite mer än två timmar blev jag inrullad för operation, när man låg där så sprutade dom in sovmedel sen bara somnade man utan att känna de.

När jag sen vaknade upp var allt klart och jag va heeelt borta, de va lite läskigt.. Har sovit ändå sen dess och ska nog lägga mig igen, skulle bara kika in lite :)  

så godnatt :) <3


Operation

Bara en natt kvar nu, ska åka ungefär halv 9 imorgon, de blev ändrad tid och jag ska vara där kl 10 imorogn ist!  jag är sjukt nervös, har precis fått reda på att jag måste sövas. Det funkade inte med bedövning från magen o neråt :(

Ska iaf träffa Niklas en liten stund innan :) Eftersom att han ska till samma sjukhus samtidigt, slump eller vad? :)

har precis duschat med descutan som är nån bakterierengöring, det luktade inte så gott ;b Nu ska jag sova för jag är trött :) både längtar och längtar inte till morgondagen, och fasar verkligen för kryckorna jag kmr få :( INTE KUL! man får så ont i händerna, de är ju nästan inte värt de :( nej nu svamlar jag igen! skriver imorogn hur allt gick, om jag vaknar igen :O


Puss godnatt <3


Onsdag, Skolstart

Hallojs :D ! skolstart idag då, det var ganska kul faktiskt :) alla var pratiga, men så ska de väll vara ! Kan ju meddela att jag fick g på mitt historia prov !!!!! :D:D är så nöjd över mig själv! På en fråga hade jag glömt skriva erik den 14e , så jag fick 0 p ist för 12 p :( men klarade ju mig ändå :) !! åh va nöjd jag är :D !

fick reda på att skolavslutningen är på min födelsedag :O fast dek anske är bra, två saker o fira på samma dag! :)

efter skolan åkte jag och sanna ner på stan :) Köpte lite godis (A) inte bra anna! men what ever. Köpte ocskå saken från make up store med peeling, inpackning och läppglans för läpparna :) Hoppas den funkar. Den va dock något dyrare än vad det stog i tidningen den kostade 180 kr ! men jag har ju pengar nu :D ! så de var nog värt det..


nu sitter man här, är det något bra på tv ikväll? kanske ska kika på step up ! :)

ska iaf äta nu , tacopaj <3 jummie :D Tjao <3

Godmorgon!

Ja , nu kommer den dagen då skolan börjar igen efter ett slappt lov! Jag vaknade kl 6 imorse och kunde verkligen inte somna om, för mig (läs: Thailänsk tid) är klockan 12 då, så kanske inte så konstigt att man vaknar.. Ändå rätt skönt att ha gott om tid på morgonen utan att vara trött :D !

Igår kom Sanna hit, de va kul att se henne igen efter 3 veckor :) Hon vart jätte glad för mina presenter jag hade köpt med mig hem till henne :D! Var också på träningen igår kväll, kollade ju bara såklart men de va kul att träffa alla där också, och dom verkade glada att se mig :D! haha ..

Hm idag ska jag till skolan då, sen efter skolan ska jag till make up store och köpa en läppsak, de va nån 3 i 1, en grön som är peeling för läpparna, sen va de nån vit som gjorde nått annat och en rosa som man kan ha på dagen ;b verkade as bra och kostar bara 150 kr ! rena kapet!

Ska gå och fixa mig nu innan skinkis kommer och hämtar mig :) Puss <3

Dagens outfit

image429 håhåjaja, idag börjar skolan. Då ser jag ut såhär :) ! Hela faderullan är från Thailand!

Dagens outfit

image428

Vitt linne och leggins från h&m, grå klänning från kapahl, rosa tröja och klocka från thailand, skor från converse och halsband från guldfynd :)

Forts. av resan

-Fortsatte med båten mot Koh Lanta

image398 - En dag hyrde vi moppar och åkte till Same same but different (en strand) och badade och åt lunch! Som ni ser var de inte så fint väder, men ändå lagom varmt!

image403- Min rums kompis 8 dagar i Koh Lanta (och 3 dagar i Bangkok)  ;)

 - Lunch på hotellet :)

 - Var o käkade på en resturang med svenskägare, gott gott! Lina provade ett par badbraller ;p

image409 - Åkte till Phi Phi Island en dag :)

image414- båttur när vi va i koh lanta :)

SHOPPING/Thai

image380
1.svart sportbagsväska 600 baht
2. Brun handväska 1100 baht
3. Cliniques trestegs serie, escada parfym, fondation och näsluktsaker 
4.Bruna converse med lågt skaft 720 baht
5. Vita converse med högs skaft 720 baht
6. Bruna "lacoste" flipflops 150 baht
7. Svart klänning, använd på nyår  200 baht
8. vit schafs :P vet inte hur man stavar eller utalar :D 500 baht (tror jag)
9. guess plånbok och "dkny" klocka 1000 baht/400 baht
10. Coca cola tröja :)  150 baht
11.Paul Frank tshirt 120 baht
12. Tshirt med tryck på madonna 180 baht
13. Vit tshirt med brunt tryck 150 baht
14. Vit tshirt med blått tryck 150 baht
15. Mörkblått singha linne (har svart också) 150 baht styck
16. PRESENTER :D kan ju inte säga vad det är ;)
17. Systrar i jeans, Step up och Saw 4  60 baht styck
18. mp3 8 gb , fick av pappa men kostade 1600 baht tror jag
19. Strandshorts, svartgula adidast och blåvita billabong 150 baht styck


image381 -Jeans 1. "diesel" 140 kr :)

image384 Jeans nr 2, "D&G" 160 kr :)

image386 - Tredje par jeansen , Ed hardy 160 kr :)


imorgon kommer det bilder på två tjocktröjor, klänningen  och 4 par örhängen också :) som missades idag!


____________________________________________________________________________________
UPDATE!

image389image390 - mörkblå adidas 160 kr.

image395 - Rosa converse, 70 kr
image391 Svarta pluppar, kommer inte ihåg va de kostade
image392 Lila dragkedjeörhängen , 3 kr
image393 Svarta STORA grejer ;p 40 kr
image394 "chanel" örhängen 20 kr !

har inte hunnit fota klänningen än, men det kommer :)

Äntligen hemma!

Får man säga så? Jo klart, jag har haft lite hemlängtan! Har precis sorterat alla bilder från Thailand i olika mappar osv :) Måste hålla mig sysselsatt för att inte somna. Eftersom att jag fortf går efter den thailänska tiden är klockan halv 3 för mig. Jag är trött. Kommer vakna så tidigt imorgon om jag går och lägger mig nu så får sitta uppe ett tag till. Tänkte lägga ut lite bilder :) både här och på bilddagboken; http://brynoe.bilddagboken.se

 -vitlökar
-datorerna i paris
- Framme i Phuket

Phuket
image373 -Mitt och Linas hotellrum i Phuket
 -träffade kusinera o gänget vid matstället

image377 - Första dagen och VIT !

 -fixade tårna :P
 -åt på dinopark på kvällen, riktigt gott!

Kommer mer imorgon, nu är jag trött . TJAO <3

Koh Chang

Idag forsov jag och lina oss till frullen sa vi fick pengar av mammsen och gick over till restrangen brevid och kakade ist, pannkakor med chocklad, en watermelon shake och en fruitsalad blev det :) JUMMIE! godaste frukosten hitils :)

Sen gick jag till skraddaren for att prova min klanning :) den var ju inte klar an sa den va ju inte sa fin, men jag tror den kommer bli bra :D !

Efter de har vi pressat hela dagen och badat saklart , idag var det varmt i vattnet! Vid klockan 6 gick jag och Lina upp och duschade och packade vara vaskor, sa skoont att aka heem:D

Idag var det ocksa dax att ta avsked av Inger, Uffe, Pontus, Frida, Farmor, Timmie, Anna och Martin! Sa vid middagen idag var det bara 6 st kvar.. Kanndes lite tomt :P

Kom precis hem fran Skraddaren dar pappa, Ulf och Mamma har provat kostymer . Dom var jatte fina allihopa :) Idag har vi atit efterratt efter maten ocksa, det var super gott. Gick till nagot glasstalle o sa :D

Har bara atit god mat idag :P , Frukosten, Sen gul curry med ris till lunch och bengans burgare till middag :D !
det ar nog de anda jag kommer sakna med de har stallet ;D haha ! (A)

Nu ska jag sticka o gora nagot annat :D Tjaao <3

Koh Chang

Idag har vi ridit elefant :D! ( Har massvis med bilder ) Vi blev hamtade prick klockan 7 forsta gangen de va i tid sen vi kom till Thailand!  Nar vi kom dit fick vi folja med tva elefanter ner till vattnet och bada dom, eller kolla pa som jag gjorde Frida, Timmie, Anna och Martin badade med elefanterna och tvattade dom! Jag var lite sugen pa att hoppa i, men sen sket den ena elefanten i vattnet da ville jag inte langre :P de va ju inte lite den sket heller!

Sen fick vi hoppa upp i korgar pa elefanterna, givetvis fick jag och Pontus den elefanten som var opalitlig och busig :P men det gick bra anda! Vi ramlade inte av :)

Efterat sa fick vi mata elefanterna, men dom som kom efter tog vara bananer :( sa vi fick nastan inga .. bajs pa dom!

Har aven sytt upp en klannig idag :) eller gatt o tagit matt o sant ! Det blev en lila medsvart band i midjan, haha lite otippat men hoppas det blir bra far se imorgon :D.
 

Nu har jag inget mer o saga :) sa ha det bra tills vidare! skanog ga o borja packa lite nu (A) mohaha hemlangtan pa hog niva! Puss, saknar er! <3

Koh Chang

Idag har vi inte gjort mycket alls, solat och badat lite. Har aven paddlat kajak :P haha ! jag och mamma va as bra! Vi akte runt till en annan strand dar vi hittade en kokosnot som lag o flot i vattnet, sa tog lina och frida den och kastade mot stenar och oppnade den sa at vi farsk kokosnot! det var inte sa javla gott ;p

ikvall at vi pa kharma igen, den svenska resturangen . . Det var gott idag ocksa :) ska snart ga o lagga mig for vi ska upp kvart over 6 imorgon och rida elefant :) ska bli spannande :P haha !

Ha det bra :) Endast 3 natter kvar nu! (snart 2)

Puss <3


Koh Chang

Sitter man har igen da :p fasen! Idag har det inte hant sa mkt, vi akte till en by helt byggd pa palar over vattnet :) ganska ballt! Sen har vi bara solat inget bad idag for de va molnigt sa de va ganska kallt :P

Sitter med tjocktroja o jeans och fryser, haha kan bara tanka vad man kommer gora nar man kommer hem, usch o fy! har precis varit pa en svensk resturang dar vi at bengans burgare, bestaende av allt som en vanlig hamburgare har och tsatsiki och fetaost :D as gott !

ska nog dra mig nu, fanns inte sa mkt kul o gora vid datorn :/

endast 4 snart 3 natter kvar! Jag langtar sa sjuuuukt mycket!  Puss saknar er alla :) <3


Dagens ilandsproblem!

Jo nu ar de sahar att om man sover med en kille som har vax i haret blir alltid haret valdigt ackligt nar man vaknar pa morgonen, losningen till detta ar da att satta pa killen en badmossa sa ar problemet lost :D !


Anna visar aterigen sina smarta sidor :D

Koh Chang

Jahajaaa :D nu ar det nytt ar! De forra aret var ju faktskt ett av de battre! Fick ju byta skola, hamnade i en huuuur bra klass som hellst, visst alla kanske inte tkr de.. Men jag tycker att den ar super bra trivs hur bra som hellst :) Traffade ocksa Sanna och Axa och Niklas saklart :) As najs!

Har ju ocksa hant daliga saker.. Skadade mig i september och har inte kunnat idrotta sen dess :/, slutade pa fotbollen, visst de va ju mitt eget beslut men jag saknar det, men kommer aldrig kunna spela igen pga skador.. fick ju aven en krossskada i mjukdelarna i knat sa de funkar inte langre .. :(

Nyar igar var ju lite annorlunda, vi at mat pa resturangen sen gick vi till datorn och satt oss 1 timme :) sen tillbringade vi (jag och pontus) ca 1 timme pa att leta efter vara foraldrar som hade forsvunnit sen nar vi hittade dom gick vi ner till scenen dar nedrakningen var massa ryskar dom dansade, det drog ner stamningen ratt mkt om vi sager sa :P men de va helt okej :) hade ju saklart varit roligare att vara hemma!

men men, nog med det! Sitter har pa internetcafet for 40 baht (las: 8 kr) i timmen, har absolut inget o gora klockan ar snart 11 kanske ska sussa lite, lika bra sa forsvinner en dag till :)

Endast 5 natter kvar nu, snart 4 :D Jag ar overlycklig :D ! snart kommer jag hem for fan :D

nu har jag nog inget mer o beratta.. sa godnatt osv :) Puss <3

RSS 2.0