min underbara lördag!

bloggdry today, eller något! :P
nä men jag va uppe jävligt tidigt imorse, halv 5 närmare bestämt... gick upp och började fixa mig lite o sen kändes de så tidigt så jag gick och kollade på klockan ja då va den ju lite för tidigt (skulle gå upp 7). Måste ha drömt att klockan ringde, får panik när jag ska göra något nytt, vill verkligen inte försova mig! Iallafall så gick jag och la mig igen och vaknade 7!

Åkte på ************************ haha nä, okej lördagsskola. Jag fick ig i historia, shit happens. Tror faktiskt att det var lärarens fel att jag dels tyckte det var öken och dels för att hon hade svåra prov. Nu idag verkade det nästan tilloch med kul! haha.. svårt att förklara. Iallafall så kom en fotograf från UNT och tog kort.. Vi får väll se om vi får se våra ryggtavlor i tidningen imorgon!

När jag kom hem åkte vi iallafall på familjeutflykt till chili, lite lamaffärer, draget osv.. orkade dock inte ikea på slutet var vi lite trötta ;b tog en liten paus på draget och åt lunch. Så är det en liten pojke i lekrummet som ba : NEEEEJ JAG VILL INTE ÅKAA HEEEEM!!!! haha, :D Iallfall så köpte vi inget men jag hittade två lampor jag vill ha, en taklampa och en sänglampa :)

När vi kom hem satte jag mig direkt med historia uppgiften tro det eller ej, och de va rätt kul faktiskt! jag kämpade för att få till rätt ord och sånt.. haha aja ni förstår vad jag menar... :P

Vid 6 kom hannisen och så träffades vi på ica, jag va sen som vanligt men tack vare lina.. orkar inte dra historian. Köpte iallafall mat och lite chips och cider. Meningen va att vi skulle basta (därav cidern) men tydligen har bastun fått spunk, den funkar inte! Så de blev inget, nästa helg kanske. Iallfall såg vi twilight och one tree hill ist! älska twilight. Nu kan jag inte sova för jag kan inte sluta tänka på de... ååååh :)

haha nä nu måste jag försöka sova, har samling imorgon halv 8 !!!! match halv 9! Tidigt som fan!

Så ja, godnatt :) puss

Dagens outfit

Hm hade lite brottom imorse!!! Och inte nog med att bilden är ful, nädå inne i omklädningsrummet på Mq upptäcker jag att jag har gått med tröjan bakochfram hela dagen. Men som sagt man kan ju inte vara bäst på allt!

Jeans från tiger, tshirt från bikbok, kofta från thailand, skor från converse, skärp från 2hand

ingen sovmorgon denna förjävliga vecka .. nä

och så kom dagen med storts F, Fredag! awesome! :) haha ..
Nä men inget speciellt idag eftersom jag har skola imorgon som många andra. Kallas lördagsskola, finurligt va ?! nä inte direkt, borde heta typ IG-skola för de är vad det är! IG i historia för min del, inge vidare faktiskt! Men finns inget annat än att kämpa på. Jag menar shit happens, hade vi haft en annan lärare från början hade det nog gått vägen men icke sa nicke och ja nu sitter jag här.

Har precis ätit tacos, det var gott :) tänkte faktiskt bara läsa bok ikväll, kanske kika på någon film eller något. Men det gick ingen bra på TV så de sög ju.. Känner att min helg kommer bli så hiimla underbar! Match på söndag klockan halv 9, samling 07.30!!!!!! mhm .. jaja thats liiiiife (8) if you know what I meen.

Var på willys med ax efter skolan och köpte godis, (vanligt och natur mihi) och så köpte mamma lärre kan de bli bättre :D ? eh ja klart .. haha! men ni förstår vad jag menar :)

nä blir en dagens outfit sen ska jag läsa tönt som jag är. jag är nog faktiskt en tönt, inte pga av att jag läser böcker för vad är de för töntigt med det?!?! va va , mm juste! Nä men jag gillart. kan knappt vänta lixom.

nä nu ska jag mysa till de o hör sen!!! mihi

Hemska tanke!

Ni vet när man står och pratar med en kompis om något man tycker är fult/äcklig något som man ogillar helt enkelt? Så står det någon innom hörhåll som har de klädesplagget eller skorna eller håret man pratar om. Faan va hemskt det är! Man känner sig som en så dålig människa! ännu värre blir det när personen i fråga kommer tillbaka dagens efter och har ändrat tex håret eller aldrig har den "fula" tröjan igen. Usch vad hemskt det är :(

Nu menar jag inte att jag har gjort det, kom bara att tänka på det och hur förjävligt det är! Vad tycker ni?


Dagens outfit


ballabrallor från weekday (cheep monday), linne från holmlunds, kofta från flash, skor från cheep monday  och klocka från ur&penn!

Träning!

Hej my lovers.
Idag kom min kära bok till mig! Awesome! :) Håller på att läsa ettan nu igen, den är så mysig! :)

iallafall så dagen, skolan lång dag idag! Ovanligt så lite trött är jag allt! Men nej nu ska jag åka på träning! eller snart iallafall, ska byta om då.

Vi hörs :) puss puss

Dagens outfit


Jeans från blend, linne från new yorker, kofta från linas garderob men det är linas, sjalen är från h&m och skorna är från le c nått ingen aning om hur det stavas!

Lite nya kläder och skor och en bok..

hejsan svejsan i blåbärsskogen (öh okej?) jaja..
Jag har precis vart och tränat är lite småtrött fast ändå pigg! Var på danspasset på friskis och svettis i ultuna, det är faktiskt roligt. Dock så har jag börjat tröttna på låtarna nu...

Men nu till saken, eller nej inte riktigt men fan vad jag har slösat pengar idag! :O Imorse beställde jag en bok för 180 kr. När jag va på stan köpte jag ett par jeans och ett linne (okej de va billigt men ändå!) 129 kr! Och nu så beställde jag hem ett par skor för 399 kr bara sådär... Fy anna, spara pengarna!

Jaa, jag är ju känd för mina vackra bilder tror jag ska bli fotograf så enjoy..

Hur balla är inte byxorna?!?!?! va va .. endast 100 kr från weekday (samma modell som de mintgröna jag har!) har kostat 400 kr

linnet från jc för endast 29 kr, mega rea där nu! har kostat 299 eller 399.

skorna visade jag ju i inlägget under! fina va :) Och boken jag köpte för er som är intreserade är ljudet av ditt hjärta

har inte gjort så mycket mer idag, jo pluggat massa! Men nu är jag klar :) Nästan iallafall har några instuderingsfrågor kvar bara ;b men men, föresten hatar jag historia, samhäll och religion. De va ju anledningarna till att jag valde natur så får man läsa de ändå?! sjukt dåligt!

Nu tänkte jag springa ner och duscha (med schamoo denna gången..) Bara axa som fattar för tillfället men jag ska vara snäll att berätta. Mitt hår va lite småäckligt (läs: ASÄCKLIGT!) igårkväll. Så jag hade planerat att duscha imorse, sagt och gjort men utan schampoo eftersom att det inte fanns något. Så när mitt hår torkade var det nästan äckligare än det var innan. Sjukt snuskigt! Men nu har jag mitt kära schampoo iaf :) haha fräsht hår imorgon säger jag bara!!!

Sen blir det godnatt för min del och även för din del hoppas jag... Sov gott :)

me wants

lite tidigt kanske? :)

kostar 399 kr från ellos :)

Dagens outfit


byxor från thuns, svart linne från gina, tshirt från thuns + ett par svarta skor med lila dödskallar på :)

Bloggtorka! ;b

Hejsan svejsan!
Hur mår ni idag? Idag mår jag bra, har varit så trött men nu är jag pigg igen!
orkade inte sätta på datorn igår så de blev inget skrivande och jag berättade inte heller om filmen vi var och såg, som jag skrev så hette den the unborn. Den började faktiskt väldigt bra! Urartade dock mot slutet men den får 2,5 av 5 ABs (AnnaBrynös) höhö... Den va helt klart sevärd tycker jag iallafall! Den hade några oväntade framhopp som man(jag) blev lite rädd för..

Igår hände absolut inget nämnvärd. Idag efter skolan var jag hos en naprapat för att titta till min bristning i baksidan av låret (som jag var heeelt säker på att den kom från operationen) och även fixa mina benhinnor. Baksidan visade sig inte alls vara från operationen, den har kommit från någon annan stanns och de gjorde jävligt ont i rumpan. En nål kändes som han körde upp den rakt i rumpan.. aj. Benhinnorna gjorde också ont men de va mer genomlidligt. Ska tillbaka nästa vecka och nåla mig lite till. Pain. Dock så är jag bevis på att det verkligen funkar! Ska dit igen nästa tisdag och göra det en gång till sen ska det vara klart :)

har precis sett på top model, i love it :) Tycker analeigh eller hur de nu stavas ;p är bäst! och sam! de två går ju till top 3 iallafall så lite koll måste man ju ha .. haha nädå!

Nu ska jag strax åka ner på träningen och kika lite. Ha det bra puss och kram :)

Godnatt :)

jag och hannis har vart och kikat på the unbord skriver mer imorgon omden för jag är så jääävla trött. Antar att jagk ommer kunna sova bara för jag är så trött, blir nog värre imorgon...


Aja godnatt älsklingar

Lite nya inköp :)


en blå stickad kofta 299 kr, två par trosor 29 kr styck, de svarta är klänningen den kostade 200, sen ligger det ett par gröna örhängen också, de kostade 29 kr :)

tshirt 129 kr !

såja nu funkar det! Detta köpte jag alltså på thuns :)

Matchen slutade 4-4 dock så tycker jag att vi va mer värda att vinna än va de va!!! tråkigt att de bara blev lika då! men sånt händer ibland! Ikväll då? då ska jag på bio med hanna, vi ska se the unborn. Verkar lite småläskig!

Btw så är jag så jävla besatt av twilight det är inte ens kul längre de är bara löjligt! Skulle kunna läsa böckerna 100 gånger och inte tröttna och jag är så jävla seriös! haha jag har typ svårt att sova för jag vill veta mer ;b vill leva i deras värld! haha jag är lite konstig ...... (A)


Nä nu ska jag ner o ta en glass och vänta på att repriserna på top model ska börja =) (18.00!) Puss

Kom och kika vettja!

Datorn krånglade igår så jag kunde ju inte visa vad jag köpte igår :) nehe tydligen så funkar det inte nu heller ... de får lösas vid ett annat tillfälle :)

Nu ska jag iallafall strax åka iväg till samlingen, vi spelar 11.50 i Allians A. Kom och kika vettja! (vi möter östhammar..)

wish me luck!

Thuns

Hej vänner!
Upp tidigt idag ja, anledning:
Vi ska ha familje utflykt och åka till thuns i faringe! (visst ligger de där?) jaja, de är typ en lågpris affär där de har lite kläder o dyl. awesome! :)

Vi ska åka nu iallafall, hörs senare! Puss

ååh, läsa bok .. haha

blondinbella åkte ur lets dance, helt rätt tycker nog jag. Hon va dålig!

Jag ska läsa lite nu innan jag somnar, så här tidigt tänker ni nu då?

jaa, jag ska upp halv 9 imorgon så godnatt :) Puss

dagens outfit


jeans från vila, top från mq + vita tygskor från puma

Fredag hela veckan lång ...

Idag är det fredag, skönt som tusan :D hade endast två lektioner idag så det var chill. Dessutom fick jag sitta och spela spel med axa på sista lektioner för att hon inte skulle somna... haha , men det var faktiskt lite kul. Bättre än samhällskunskapen som förvandlats till historia...

Efter skolan skrev vi klart vår biologilabrapport. Den blev bra hoppas jag iaf :) sen åkte jag och axa ner på stan och handlade lite godis till ikv :) Vi har hittat en godisaffär på stan med gott och billigt godis, kan de bli bättre?! Iallafall så skulle jag åka hem till elin och hämta en film, men ingen svarade där hemma så de blidde inget med det. Får bli imorgon!! eller nu snart kanske?! aja ..ska berätta sen vad det är för film :D

Iallfall så har jag tillbringat min eftermiddag med att läsa bok! Yes thats right, och inte vilken bok som helst. det är tredje boken av twilight eller vad man ska säga. Minns aldrig va den heter :P haha galet bra iallafall! Måste slita mig därifrån ibland vill inte att den ska ta slut så fort! haha :)

Mamma kommer hem med thaimat strax!!! jag har beställt gul curry med ris, gaaaaaaaaaalet gott! Prova det jag lovar ni kommer inte att bli besvikna! Sen kommer Hanna och Jenny hit för att chilla lite och kolla på lets dance o så :) Hade ju vart kul att ha filmen då .. tusan också! haha jaja det löser sig!

ska lägga upp dagens nu tänkte jag sedan springa ner och äta :)

Ha en bra kväll! Puss

Dagens outfit


lite mörkbild, men men! Lilarandigt linne från åhlens, svart kofta från flash, jeans från blend och svarta stövlar från skopunkten. Lägg märke till att jag har mittbena idag!! Är det jätte hemskt?

tränat flitigt idag!

idag har jag vart duktig ska ni veta!
jag har varit på gymet och nu ska jag och mamma åka på ett dans-pass :) de ni! Jag missar ju dock top model, men de får gå! Jag överlever nog.. haha!

råkade glömma att posta och skriva mer innan, nu är jag iallafall hemkommen och duschad. skönt, kul pass faktiskt:)

Nä nu ska jag sova, lång dag imorgon!

godnatt allihopa :) puss och kram

dagens outfit

Blir gårdagens också eftersom det inte funkade igår av någon okänd anledning!

jeans från blend, orange linne från bikbok, svart kofta från flash och svart guldig klocka från ur&penn

strumpbyxor från åhlens, svart linne från gina, svart långärmad tshirt från hm, grå väst från kapahl och grått skärp från 2and


älskade robin!


Måndag den 20e? ja de är de nog .. haha

Hej hej hej!
Matte E prov med a lot of plugg igår därav inget bloggande! sorry för de.

Idag matte prov som sagt, seg fet håltimme efter det. Sedan lite samhällskunskap (=sug) vi snackar om palestinakonflikten men jag tycker nog faktistk det är mer historia (=dubbelsug) speciellt när hon drar in Abraham o lala .. Jag har lyssnat kanon bra för er som undrar..

efteråt skulle vi ha en fet jävla håltime till men jag kände mig, sjuk så jag åkte hem ist. På vägen hem stannade jag och axa lite i tygaffären och beställde sidenband till studenten ! :) Klappat och klart!

    - N3id! Kom ihåg att lämna in lappar med förslag!

När jag kom hem såg jag på älskade one tree hill! Det var lika bra idag som det alltid är :) I love it! Men inte bara slapping idag inte, blir även träning! :) skönt att träna lite, känns som år och dagar sen fasten att de va igår.. haha ! :P

Jaja , tänkte lägga upp lite klipp nu på min favorit just nu!!! :) Alla kommer ba ååh så typiskt anna .. laaaame ;b  speciellt lina! haha

nää , see you!



haha de är visst tisdag idag, jag och dagar .. jaa jag sägerode!

Sovdags

Efter en lång helg blir det sova för mig. Dock senare än förväntat men ändå...


Så godnatt :) Tack alla för en kanon helg! Puss


jag och lina på jennys avskedningsmiddag 2007

Fartfylld helg

Hej och hallå :)
Matchen igår gick kanon vi bröt hagundas segertåg och vann med 5-4!!! :D

Referat från www.laget.se/frotunadam:
Idag var dagen - dagen då vi chockade innebandyuppland.
Efter att ha segat sig igenom en lördagsförmiddag och det mest spännande som hände var att Cicci pressade potatis till lunch och Stina kollade på "Percy tårar".Klockan 17.00 träffades, som vanligt, en skojfrisk skara i Allianshallen. Efter tre raka förluster innan denna sammankomst och ett nytt tryne i båset, Örjan, var samtliga rejält taggade.

Första perioden tar sin början på ett, för oss, mardrömslikt sätt. 1-0 till Hagunda efter 03.31. Hallström har svårt att röja framför mål och en volleyboll ligger i buren. Därefter anser sig Trolte förbisedd av domaren och klagar över domslut och åker på en +2 min. Hagunda lyckas med konststycket felaktigt byte vilket man inte sett sedan Dackefejden. Inget nämnvärt spännande hände under dessa box- och powerplay.

Under första delen av andra perioden utökar Hagunda sin ledning till 3-0 och de tidigare, hysteriska uppladdningen förvandlas till krampkänning och bälgflås. Detta ändras något 10.55 då Inga-from-Sweden stänker in 3-1. Det är ju för härligt när man kan snygga till siffrorna något. 3-1 var missvisande. Chanserna visade sig och skotten lades mot Hagundas mål. Oftast rakt i magen på Hagundas målvakt eller i sargen. Hagunda blev stillastående vid våra anfall och det gav oss tid att ansamla oss och hitta varandra med krosspassningar. Dock ingen vidare utdelning.

I vilan mellan andra och tredje pratade Örjan något om att "vrida hela femman" och "checka". Junisarna satt med gapande munnar och Stina såg ut som femteklassare som får ett geografiprov fast hon pluggat på historia. Vi klev in i tredje med inställningen snygga till siffrorna ännu mer. Fröken Stina kliver rätt i luckorna, blir serverad räkmackor av Beronius och Stor-Wretling. Inte mycket att göra vid de lägena. Ställningen är 3-3 och vi har häng. Då händer de otänkbara. Sofia avlossar stora bössan och gör 3-4. Hipp hipp! Vi leve! Men något har gått snett och Sofia står inte med i matchprotokollet. Målet får vi men Sofia får matchstraff. Ingen är egentligen orolig då alla vet att Frötuna spelar bättre med en kvinna mindre på plan. Beronius gör 3-5 10.21 i tredje på frislag. Vi står upp bra under dessa långa fem minuter. Hagunda åstadkommer ett mål i överläge men segern är ohotad. Vi rullar nervös boll sista fem i tredje och alla önskar sig någonannanstans. Segern bärgas med 4-5 och under ett kort ögonblick kändes det som om vi vunnit Båstad Open.

Alla gör en otrolig laginsats. Alla är värda beröm. Dock kan följande gå och lägga sig med sanslöst gott samvete: Linda för sagolik coachning och stabil insats i boxplay. Örjan - varmt välkommen till laget. Din ljuva, sträva stämma hördes till C-plan. Cicci för att hon plockade fram försäsongsflåset och öste i tredje. Anna Brynö - första matchen efter skadan och hon kliver orädd in i närkamperna och bryter passningar med ett lugn som skulle kunna Birgitte Lersbryggen mörkrädd.

Jag har inte mycket mer att säga, kanon helt enkelt! Fan va kul tjejer! :D och med knät gick det bra också! Allt var bara jätte bra!

Direkt efter matchen åkte jag hem för att duscha och sedan åka till fyrishov för att bowla :) (jag vann!!!) haha :P sen drog vi iallafall hem till erica och cicci en stund för att sedan gå vidare till birger jarl. Riktigt kul kväll, dock slutade den vid lite över 2 då jag var helt slut! åkte hem och sov. ( sjukt bra dessutom! )

Blev väckt av Lina kvart i 10, sjukt trött men vi hade husvisning vid 11 imorse så det var bara för oss att fixa iordning det sista och ge oss av. Drog till allians och såg på Linas match som dem vann med 4-3 mot serieledarna Storvreta. (F15)

Idag är jag så trött så resten av min dag spenderas med tv-tittande :) Lite paus nu dock, men 18.55 börjar en film jag tänkte se :) Minns inte nu vad den hette men men ;b
haha ha en fortsatt bra söndag :) puss

Match idag! 18.00 allians a

Oh jag är så nervös!! Idag gäller det :) efter 16 månader av laddning ska jag idag spela! galet! :)

match för galet länge sen!

rätt som åkte ur let's dance ?

Linda Haglund och Martin Ragnarsson fick lämna ?Let's dance? 
Tyckte ni det var rätt att Linda åkte ur let's dance?

dagens outfit


lila chinos från gina, vitt linne från hm, tshirt från thailand + converse !

090115

hejsan !
Idag har inte hänt något speciellt, skolan var lite extra jobbig idag med mentorstid, biologi A, projektarbete, fysik B och Biologi B. Jag menar wow! Iallafall så överlevde jag och tog mig hem också på 30 min! Rätt bra jobbat för min buss tar alltid lång tid påvägen hem.

När jag väl kom hem lagade jag och Lina mat, idag blev det korv och makkisar och en voffla till efterätt :) Det var gott faktiskt! Sen kollade vi på wild child (igen) haha. jag har nog inget liv..

iallafall så insåg vi att klockan var mycket helt plötsligt och det var dags för träning! Bytte om och drog oss till allians, lina 40 minuter för mig. Väl på träningen som började klockan 8 så var vi ute och sprang, långa varvet idag puh. Körde lite styrka babblade en del och sedan körde vi innebandy! Idag gick det rätt bra faktiskt och jag är otroligt laddad inför matchen i helgen. min första på 16 jävla månader! Galet vad tiden har gått fort och det är jag glad för!

Men som sagt match på lördag 18.00 i allians A, be there! :)
Nä nu ska jag sova, vi hörs imorgon och godnatt :) <3


vårt fina 90 lag när vi vann örebro cupen!

dagens outfit


jeans från cheep monday, linne från h&m, kofta från lindex, + vita tygskor från puma :)

Dagens outfit


min allaround tröja som är pappas gamla, svart linne och svarta leggins från gina. skor från cheep monday och mössa från lindex!

simning och inköp(förlåt)

Hejsan allihopa :)
Aa det är fasen så många läsare så jag kan säga de :D

Jaja, hur mår ni idag? jag har träningsverk.. från dagens träning, undrar hur de kommer kännas imorgon. Vill nog inte tänka på det :P

Iallfall så åkte jag och axa till skolan för att köra lite projektarbete (ja då undrar ni väl vem fan är så dum så man åker till skolan när man är ledig?) vi va inte lediga, vi hade ju projektarbete idag! Jaja, det gick bra iallafall fick en del gjort och imorgon har vi möte med jeanette! Så det blir nog bra!

Efteråt drog vi ner på stan för att köpa en bok till moi (den kostade 199 och endast 149 på nätet så jag köper den där ist) Axa skulle köpa pennor och pennskrin för att ta efter min duktighet! :) Jag skaffade ju ett under jullovet såhär inför sista terminen i trean... haha :p

Iallfall slutade det med att vi köpte massa blyertspennor (axa köpte några i färg också) jag köpte en jacka och ett linne på hm och axa en blå skjorta, underkläder och en långärmad tshirt! Förlåt jag bröt mitt shoppingförbud! Men jag har ju hållt mig rätt bra, jag menar 14 dagar!!! + att jag frågade faktiskt mamma först.. haha :P

grå jacka från h&m 300 kr på rean !

lila linne från h&m kostade igentligen 100 kr på rean, men det blev gratis! (2 för 1 på hm)

vad tycker ni ? haha :)

Efter stan drog vi iallafall till fyrishov för att göra de vi skulle göra nämligen simma! Idag blev det 50*25 meter alltså 1250 meter! Rätt bra ändå eller? Som jag sa tidigare så har jag ju träningsverk... Skulle igentligen hängt med mamma på dans på f&s men jag klarade inte det! haha slö, men jag har faktiskt ont! haha ist blev det top model s11 och en film som heter wild child, den var faktiskt bra! Min typ av film så ingen annan gillar väl den (okej typ 14 år och yngre) well well.

vad händer nu då? äh fan jag tror jag drar och sover :) Ska lägga in dagens outfit först som är så oootroligt vacker säg vad ni vill!

Jag säger iallafall godnatt :)

Dagens outfit


jeans från tiger of sweden, linne från gina resp new yorker, kofta från gina (det är linas :) )

jag klarade testernaa :D


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH :D I did it! Jag klarade dom där jäklans testerna :D Nu blir det så att jag ska spela match i helgen!!!! Galet kul, alla som vill får giiivetvis komma och kolla men förvänta er inte något, jag har ju trots allt inte spelat en match på mer än 16 månader!

Oh jag är så glad :D Nu ska jag takta mitt gympa pass och skriva ett pm till min lektion, tjao<3



tjej om håll tummarna klockan 14!:
      Hej, fin blogg!! jag undrar vilken lön du fick som ledare på alnäs? ungefär, om du kommer ihåg..

Svar: Jag minns inte riktigt, men runt 2 tusen per vecka kanske? Mat ingår + lite förarbete. Men alnäs är sjukt kul jobb! :)

håll tummarna klockan 14!

Jag har inget att säga idag, glömde att fota dagens outfit!

Imorgon ska jag iväg till läkaren, jag vill bara säga att alla måste hålla tummarna för mig imorgon klockan 14.00!!!!

nu blir det sova! godnatt :)

maskerad tips!

jag fick bästa idén. Klädde ut lina till ....ja vadå?!


haha ser ni vad hon är :D ? (saknar dock en nummerlapp på tröjan)

oplanerad helg!

Hej bloggiloggen! :)
Min helg har varit otippad, haha ganska bra ord. I fredags tänkte jag bara ta det lugnt kolla lite på lets dance och käka mina kära chips. men icke sa nicke. Malin tvingade med mig och axi till people! Sagt och gjort, klockan 10 träffade jag axa, jeanette, malin och två av hennes kompisar på stationen drog hem till lollo för att säga hej. Gick och ställde oss i kön så kom vi in 5 över halv och var tvugna att betala ändå! ovärt! jag och axa drog vid 1 eftersom vi inte hade allt för kul!


Igår låg jag och läste min bok heeela dagen ända tills den va slut. Vid 6 åkte vi bort och käkade hos nyhemkomna familjen rydén som har varit i indien. God mat, klockan 8 träffade jag hanna på ica. eller okej 20 över 8 jag blev lite sen (A) åkte hem till mig för att kika på tv/film och slappa. men inte de inte. då ringer lina och säger att vi ska komma hem till jonas! jaa så gjorde vi de, va där ett tag. Kvällen slutade lite konstigt. Men det är nog inget jag vill ta upp här :)

Idag hade vi match mot årsta. fega årsta!!! De tar in spelare från div 1. Det tycker jag är fegt! Jaja, vi var väl inte lysande heller men tråkigt ändå! dock inte mot reglerna.

ivkäll ska jag ta det lugnt!! Tagga inför skola imorgon ;b kolla på någon film eller så :) Ha det bra, puss puss :)


Dagens outfit *2

Igår (alltså torsdag):

jeans från cheep monday (NYA) linne från bikbok och kofta från dea + svarta varma uggs

idag (fredag)

jeans från blend, linne från ichi, jacka från mq (ny!) skor från cheep monday!

Min dag!

Oj fick en frågan om vart vi skulle flytta och då slog det mig att ja de kanske jag har glömt säga. det blir iallafall bergsbrunna för vår del! Inte så långt men huset är ju större o så :) närmare till ica..

iallafall så har jag inte hunnit lägga in bilder, så bilder på min outfit får ni se imorgon! dock inget speciellt ;b

jag ska lägga mig och läsa min nya bok jag köpte idag, "när jag hör din röst" uppföljaren av om jag kunde drömma! Kanon :)

Sjukt jobbig dag imorgon också.. en lektion! Haha :)

Men nej hörni, vi hörs imorgon!

p.s träningen idag gick dåligt..

skylt och sista teminen!

haha två komentarer om att mitt rum aldrig varit så städat?!! vaa, haha okej det stämmer väl då.. kan ju inte säga att de ser ut så nu. Redan stökat till igen, typiskt!

Nu har vi iallafall fått en skylt utanför också :) Spännande! jag längtar jätte mycket, ska bli sjukt kul :D

iallafall, imorgon börjar skolan igen! Min sista termin i skolan. Helt sjukt! och vi har sämsta schemat... lame! men jag menar sista terminen, ingen kan förstöra det!!!!

Nej nu ska jag sova, ladda lite inför fysiken och naturkunskapen och biologin imorgon! haha


Godnatt kära vänner, förvänta er en dagens outfit imorgon! Det var länge sedan :) <3

bilder bilder :)

nu har bilderna kommit upp!
Entré
framsidan
Hall
hallen
Kök
köket
VardagsrumVardagsrum
vardagsrum
Badrum entréplan
toalett
Trappa
trappan och vårt kära flipperspel
Sovrum
arbetsrummet
Sovrum
linas rum
Sovrum
mammas och pappas rum
Sovrum
Sovrum
mitt rum
Badrum övre plan
toalett där uppe
Balkong med fri utsikt
balkongen

Sååå ser vårt hus ut :)

Fotografen!

Nu är fotografen här!!! Spännande, bilderna kommer väl ut imorgon eller så. Då kan jag visa dem :)

nu kommer han till mitt rum, tjao :)

Yoga och gamla filmer!

Hejsan svejsan :)
Idag är det söndag och det betyder latedag för min del! Det enda jag gjort idag är att jag har varit på yoga! Jag har nu instt hur stel jag är... haha. Annars one tree hill, laddar upp lite med gamla avsnitt innan de nya kommer den 8 januari :)


Igår var vi iaf hemma hos Elin, sjukt länge sen! gamla HELA ju!!! Älskart, vi har alltid roligt! Blev en riktig singstarkväll! Sen så kikade vi på filmer från vår konfirmation och min och elins film vi gjorde till en sak på engelskan i 8an! Sjukt roligt! :D

Det vi saknar nu är ju att se musikalen från 5an! haha kan ju bli nervöst att se den eftersom jag hade huvudrollen ;b spännande!

Nu ska jag sova, städerskan kommer 8 imorgon! puh.. senare ska vi fota huset inför säljning :)


Godnatt :)


träning träning träning

nu ska jag åka till sthlm och träna med laget :) berättar mer senare :)
Puss puss

Jaa träning som sagt i stockholm. Vi var på Lindas jobb och körde småmål, 3-3 fler va vi inte :) Det gick väl helt okej, var dock lite jobbigt! haha otränad jävel= moi! :) Jag trvis..

Efteråt duschade vi och bastade, jag gillar nog inte riktigt bastu det är så varmt..  haha :D Kanske meningen, men ni hajar vad jag menar! :) Kvavt. Det var mysigt iaf :) Sen fick jag skjuts hem av snälla Frida! Uppskattas :)

När jag kom hem hade mamma satt upp min nyköpta tavla :D ska igentligen ha den i mitt nya rum, men den passade bra här med :) :

snygg va :D? den är iofs snyggare i verkligheten! Ni får väl ta och komma förbi och kika... haha :D
Nä nu ska jag ta och lägga mig tror jag, är trött :)

Pöss

GOTT NYTT ÅR!

Idag vill jag börja med att tacka för igår, riktigt kul :D Tycker jag iallafall! VI åt middag(gooood mat!) hemma hos mig, var ute vid 12 slaget och sedan var vi hos Lina :) Vad gjorde du ?


jeans från cheep monday, spetströja och svart linne från grina tricot och pumps från scorett

Nu är det E.T på tv :)


RSS 2.0