Knasiga kändispar..

Hej! Såg precis på , eller inte precis men lite tidigare, de 25 hetaste cougar-paren.. eller något liknande, gissa vilka som tog 1a plats?
 -ja självklart Ashton Kutcher och Demi Moore.. Well ofcourse, sen var det massa par som jag inte hade en aning om.. Jag har ju inte sån bra koll, meeen ändå..

Typ Cameron Diaz och Justin Timberlake, Sadie Frost och Jude Law va tydligen gifta 8år.. whats up..
Jaja klaga inte, jag har ingen koll.. Va ju fler som ja ba - "whuuuut :O"  Jo juste, Sandra Bullock och Ryan Gossling.. WHAT? hade jag ingen aning om!



Fil:SandraBullockMay09.jpgFil:Ryan-gosling.jpg


Kollar på Kate and Leopold nu, den är mysig :)

Puss


Dagens pic


Hahahaha, kolla lina ;b

Detta är från 2006 när vi va i Spanien

SOOOOOOL!

Vaknade av solen idag, hur vanlig är de på en skala?
Blev så sugen på livet så jag gick ut på en promenad i en halvtimme och behövde inte ens jacka! Hade en tjocktröja och mjukisbrallor och frös inget alls.. Fantastiskt! Sjukt skönt var det, snön börjar smälta nu också, snart är all borta förhoppningsvis :)


När jag kom hem åt jag frulle samt pluggade.. just nu har jag pluggpass, välbehövligt! Ska börja strax igen, det känns ändå helt okej. Det är skönt, sen vet man ju aldrig hur tentan ser ut.. Ibland har man tur och de som man pluggat på kommer och ibland kommer de man kanske bara läst igenom en gång.. De löser sig!


Ska äta lite lunch now, puss


OOOOOOLD Pic.

Till dagens old picture;

Elin Anna Lina, 15 år, konfirmationsläger in the middle of noweare.... De ni ;)

Gameday!

IDAG ÄR DET MATCH! en jävla spännande så också!
Malmhaug kfum- Jönköping i kulladal klockan 5.. Jag förväntar mig att ni är där... ;)


Puss


Bakoframtröja


haha, hittade den här bilden.. ;b Gick med min tröja bakofram hela dagen i skolan.. Det är lyckat ;b haha

Prylar från Hm


Bustier sonia rykiel på rea, ca 60 kr tror jag


linne också sonia rykiel  99 kr

shorts 79 kr

+ ett svart nagellack :)

Im aliiiiiive

Hej!
Jag lever! haha ..

Pluggar för fullt till tentan på måndag, idag är det hållfasthet som gäller och den första 1,5 timmen har gått kanon! Haft rätt på alla uppgifter jag räknat, awesome! Nu håller jag dock på att tvätta så tänkte passa på att blogga en sväng! :)

I nästa inlägg kommer de bilder på de jag fick hem från hm :)

Puss!

Mina senaste dagar= kaos..

Hejsvej!

Jag har inte haft tid att blogga har gjort så massa mycket saker!
I söndags var jag först hemma hos Axa och spanade in hennes lägenhet, jätte fin och mysig var den :) Efter det åkte vi ner på stan, där skulle jag köpa en penna men affären var stängd.. Vilken affär på stan har stängt på en söndag!? wft..

Sen åkte jag till Willys och träffade Jenny och Henke, fick en goodiebag när jag handlade kladdkaka (som vi skulle fika) fick en liten willyspåse med cashewnötter (vet ej hur det stavas), mörk choklad med päron (rätt god faktiskt!) ett äpple, ekologisk pasta och tre lättdrycker! haha

Sen åkte vi hem till J och H, åt lite lunch och fikade kladdkaka :) najsbajs! Jag känner mig som hemma i deras lägenhet ;b haha

Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi en sväng på gränbycentrum, skulle se om de fanns några pennor där men icke.. Sen åkte vi iallafall till allianshallen och såg på hagunda-råsunda. Elin hänkade också :) Hagunda förlorade och åker ner till 2an, tråkigt tycker jag :(

Sen åkte vi hem till mig och åt pappas köttfärssoppa! Alltid gott! Elin gillade också det ;b sen satte vi på en film och kollade en stund, sen var det dax för Pelin att åka hem :(

Packade ihop alla mina stuffs och la mig och soooov.. då var jag hyffsat tröttis.

Igår åkte vi till Stockholm vid halv 9, hängde där hela dagen och vid 4 åkte vi från pappas jobb till Arlanda, och när vi stressat som gaaalningar så nä, då va planet inställt och nästa gick klockan kvart över 7.. seriöst! Fick sitta där och vänta och kan ju inte säga att jag var glad. Dom kunde ju smsat eller något, men ja 5 minuter innan de första planet skulle gå då fick jag sms.. Dumhuven, då är man ju redan där..

Kom hem 3 timmar senare än planerat vilket sög eftersom jag skulle göra massa skisser... Gick och la mig vid 2 efter mycket intensivt skissande... Gick upp halv 8 imorse för att skissa ännu mer och för att gå till maxi och köpa penslar.... Snart börjar lektionen och håller på ända till 5 och jag är dödstrött redan nu.... Kan det bli värre?

Juste, hinner inte sova när jag kommer hem heller för jag ska iväg på träning vid 7.. och på dom två timmarna hemma måste jag plugga lite och laga mat.. Jag kommer va död när jag kommer hem ikväll ;b

Nä ni, slut med allt klagande! Det är iallafall varmare här än i Uppsala :) Mihiii
Dax för skolan nu, hoppas jag inte får kompleteringar då dör jag.. Det orkar jag inte med!!!

Ha en bra dag allihopa :) Puss och kram!

Hahaha!

Barnen hade alla blivit fotograferade och läraren försökte övertyga dem alla att köpa varsin kopia av gruppfotot.

"Tänk bara hur roligt det blir att titta på fotot när ni har vuxit upp och säga 'där är Jennifer, hon är advokat' eller 'där är Michael, han är läkare'."
En liten röst hördes någonstans ifrån rummet, "Och där är läraren, hon är död."


En lärare höll en lektion om blodcirkulation. I ett försök att förklara närmare sa hon, "Om jag ställde mig på huvudet nu skulle blodet som ni vet rinna ner i det och jag skulle bli röd i ansiktet."

"Ja", sa klassen.


"Hur kommer det sig då att när jag står upprätt som vanligt så rinner inte blodet ner i mina fötter?"


En liten grabb ropade:
"För att dina fötter inte är tomma."

Min söta syster..

Heeej!

Kan inte stanna länge, ska bara säga hej och lycka till till mitt lag som spelar match idag i varberg!
Själv ska jag ut på en liten shoppingtur :) som förhoppningsvis slutar med lördagsgodis :) mums!

jag har precis sett en massa one tree hill, eller alltså hela veckan! Jag är klar med säsong 7, eller ja så lång de går att komma ;b jag bara älskar det.. Det är underbart! de bästa som finns :) mihi jag har en teori dock om det sista som hände i avsnitt nr 17 på säsong 7. Men det kan jag ju inte avslöja för er som inte sett programmet :)

Längtar tills tisdag:)

Nä time to go! puss puss

vi ska även hämta upp den här snyggingen från hennes hockeyträning, ja fråga mig inte.. haha

Ser ni likheterna?

Hej! har suttit och kikat på lite bilder i mottagna filer mappen. haha

Ser ni likheten mellan dessa två bilder?

1. båda är fula
2. båda är på mig
3. på båda bilderna ger jag en mördarblick

Älskar btw den första bilden, ser ut som jag tänker: " wtf, stör inte mig när jag äter!!!!"

Heavy bag och amazing pankakes

Heeeeeeeeeelo!

Im in UPPSALA! :D Woho!
Kom hit igårkväll med 4-planet.. Det landade 20 minuter för tidigt, kan ni fatta det? helt crazy! Råkade packa lite mycket, dvs 22,5 kilo.. Woops, min väska fick en orange lapp där det stog heavy bag på.. fin fint, jag som bara ska vara här 5 dagar.. haha :) good work!

Idag har jag varit och träffat min kära vän Elin på hennes jobb, vi hade som vanligt sjukt mycket att prata om. Sedan åt jag med mamma som även hon jobbar på samma jobb, världens godaste pannkakor! I promise!

Ja, och nu sitter jag här och skissar och kollar på one tree hill. Funderar på om jag ska gå ner och börja laga lite mat kanske? hmmm.. jag som är såååå bra på det ;) yes i know, jag har flyttat hemifrån men de betyder inte att jag är bra.. haha ;b

ska fota min skiss, jag är inte klar men den är rätt bra för att vara från mig faktiskt.. Nästan för första gången jag lägger ner mycket tid på det ist för att bara bli klar klar klar jätte snabbt. Och ja det ser lovande ut :) tycker jag iallafall!

Ska fortsätta nu, puss puss



valborg i Uppsala

Dagens outfit

fast den är från söndags :) men då var mitt batteri på kameran slutttt ;b men nu så :)


skinnbralls från kapahl. tshirt från kappahl (med nitar som jag satt på själv på fickan). converse.


Lekt med webbkameran :)

Hejs!
Skippade träningen idag för jag mår inte alls så bra. Är jätte mega trött och allmänt jätte seg! Blä.. Kan bero på att jag inte sov allt för bra inatt.. Vaknade i panik efter att jag drömde att jag gick upp klädde på mig käkade osv, sen somnade i soffan och missade tentan!! Gahhh kollade på klockan som visade 01.20. Drömde massa konstiga drömmar hela natten och vaknade konstant. Vid 05 hade jag nog varit vaken mer än jag sovit..

Funderade ärligt på att gå upp då och plugga lite, men nä för då somnade jag om och vaknade inte förens klockan ringde.. Typsikt. Är trött fortfarande iallafall..


haha, såhär kanske jag skulle sett ut om mina ansiktshalvor såg likadana ut ;b

many-me


Puss

Tentan avklarad!!

Hejsvej!

Äntligen är tentan avklarad. Vet inte alls hur det kommer gå, känns som att det antingen kommer gå åt helvete eller att det kanske går rätt bra. Det återstår att se :) 

Har iallafall packat klart nu, eller klart och klart.. nästan klart iallafall! Väskan är iallafall full ;b Fick bara plats med
4 par skor den här gången :( Men Lina har ju en del också så de blir nog bra ;D

Är det kallt i uppsala? Ska man ha med sig pälsmössa? hm, vi får se imorgon.. har tight med tid imorgon!

Mitt flyg går 16.00 från sturup och jag slutar skolan 12. Kanske inte låter som så stressigt men tänk såhär;
Man måste vara på flygplatsen ca 1 h innan planet går dvs 15, då måste jag åka en buss från centralen vid 14.10 det betyder att jag måste åka härifrån ca 13.40 eftersom jag måste gå och köpa biljett. Från det att jag slutar vid 12 så ska jag hem laga mat, diska de, packa de allra sista och sedan pysa.. Då är de rätt tight med tid! Fast hellre de än att bara sitta och vänta på att åka!

anyways, dagens bild:


Elin och jag i Göteborg för sjukt många år sedan!
haha sexy..

Nu ska jag städa klart :) Puss puss

Jag har skaffat twitter!

Ni kan nu följa mig på twitter

Klicka här för att komma till min sida!


Åter till plugget. Puss puss

Funny pictures



Gympatruppen ca 03-04

yngsjö 03

Cypern ca 00-01

på båttur sommaren 03

Glad alla hjärtans dag :)

Hej :)

Idag har jag stått i kiosken i rosengårds idrottshall, kul tänker ni då.. Japp det var rätt kul fakiskt! Inget att klaga över.. Dock så har jag inte hunnit sova så mycket inatt.. blä så jag är lite småtrött.

Ska strax ta bussen ner till stan och träffa Kajsa och gå på "valentines day" på bio :) Mysigt! det är sjukt många kändisar med i filmen!


Nä, nu måste jag åka :) Glad alla hjärtans dag!


En om dagen

Haaalo!
Lite ont om tid igår, idag har jag inte heller allt för mycket tid meeen.. jaja

Ska strax röra mig mot rosengård, ja då undrar vi väl vad fan ska jag göra där? jo jag ska stå i kiosken på handikapssport.. De ni..


En om dagen sa jag va, men idag bjuder jag på två med tanke på omständigheterna igår.. haha (nästa kommer senare)

Det här är jag, Ingrid, Tess och Frida påväg till globen för att se en innebandymatch! Detta kan ha varit runt 04-05

Nu ska jag sticka, puss puss

Gameday :)

Åh det är massa äckliga fåglar i dammen utanför mig, dom bråkar typ hela tiden.. Så jag får jämt gå omvägar.. Sjukt nasty..



NU: lämna tillbaka ett linne på gina, sen maaaaaaaaaatch i lund!

Hörs, puss puss


Jag har en plan!

..timad och klar in i minsta detalj.. Haha, åh länge sen man såg jönssonligan!


Jo, jag har suttit och letat fram massa gamla bilder på mig och mina vänner :) Jag tänker bjussa på en om dagen så långt det räcker... NICE HUH?!?!?!? det är rätt ofattbart hur man kunde se ut på den tiden... ;b

Bild nummero 1:


Detta är då lilla HL och året är 04-05 något? dvs 5-6 år sedan!!! Vi var påväg till Åland för att spela match med 88laget!

HL idag(eller ja inte idag men ni fattar vad jag menar..):


Nu time to sleepe, PUSS!


Anna Matilda Brynö

Halloooooooooooooooo
im bored. höhö
är duktig och är hemma idag för imorgon har vi match, sedär ja..

Till Lund far vi denna gång för att möta, ja vilka möter vi :) ? hihi minns inte vad dom heter.. sandby eller dalby kasnke.. äh läs de på kajsas blogg ist :) hon har koll på lääääget

Idag har jag pluggat för fullt, städat halvfullt och solat megalugnt.. (har handlat också och sett oth.. ofc ;b)



nä ska nog kolla på ett avsnitt one tree älskade hill :)

Puss!

Jag vill ha!

Hejsvej! hittat nytt som i would like to have.. :) mihi

denna gång på halens:

 SJUKT läckra skinnsandaler, 349 kr

Jag vill vara ball

Åååh har kollat på massa olika bilder o så. Varför kan alla ta så balla bilder utom jag? ser ju ut som en 5åring knäppt korten.. Jag vill också vara ball :(

Jag pluggar btw, puss


hahah vilka minnen.. vi hade korvätartävling.. Knasigt

svar på HLs inlägg..


HL vid tangenterna.

Hej bloggen! haha 
Anna och jag sitter här i samlingrummet i min korridor. Anna pluggar och äter godis, jag sitter vid facebook och äter godis. Jag ska också plugga snart men det känns lite tråkigt. Det är roligare att prata med varandra, vi har ju ändå inte setts på några dagar. 
Ikväll ska vi iväg på spex med Annas moster här i Lund. Kommer bli riktigt kul tror jag även fast jag inte vad det är vi ska kolla på... hehe. 
Aja, nu ska jag fortsätta äta godis och lyssna på musik. 
ADIOS!!!
HL has left the building!

Saknar fotbollen


Hittade denna bilden på facebook, jag saknar ändå fotbollen. Vi hade så kul! :) Vet inte vad jag gör för pose, men de funkar väl ändå då ;b
(Jag saknar sommaren också)
vilken jäkla tur att innebandyn är kul också! :D

Tisdag den 9/2

Hej mina kära vänner!
Idag har jag varit uppe i ottan, redan vid kvart i 7! Gissa om jag var trött, hade ändå tänkt gå och lägga mig i tid, så la mig vid 10 men somnade inte förens halv 1. Kändes ju rätt ovärt. Kunde ju sett två one tree hill avsnitt till då ju.. buä.

Hade iaf handledning, började kvart över 8 och vi var klara halv 9, kändes ju ännu mer ovärt, nästa lektion började klockan 10, men men what to do lixom..

Nu är jag hemma iallafall, ska sätta mig och plugga ett tag nu. Sen är det dax för mat, tänkte göra pannkakor idag! Smarrigt :) sen är det träning ikväll klockan 8 i bunkeflo :) Så ser min dag ut!

Nä, plugg som sagt.. blä!

Puss

P.S idag la min mobil av, jag vet inte varför och jag vet inte hur men den funkar inte. Eller inte själva mobilen men simkortet :S de står att de inte kan tas emot något.. minns inte riktigt. Helt sjukt, men de nya abonemanget ska inte börja gälla förens den 16e och det är ju en hel vecka!!!  RÄTT DÅLIGT OM DET SKULLE VARA SÅ!!! De tråkiga är att jag kan ju inte ringa och klaga eftersom mobilen inte går att ringa från, jag blir så less! D.S

nytt nytt nytt! :)

Hejsvej :)
Idag började skolan vid 13.00, en lektion till 15.00 sedan drog jag mig ner på staaaan :) Shoppade idag igen, fy anna men nu är det bra för ett tag! de lovar jag (A)
Köpte ett par skinnbrallor och ett par boots. Idag har jag fotat, så nu ska jag visa för er :)

skinnbyxor- kappahl 399 kr
boots- scorett 650 kr (halva priset!)
tshirt- lindex 199 kr



rött läppstift- meybelline (kicks)

Och en sak till, på sista bilden är det ju nitar på koftan. Dom har jag satt på idag :) blev snyggt faktiskt!


väska-299 kr från gina tricot

tunika-129 kr från gina tricot

Time for outsiders! Puss

Bästa söndagen på länge!

Hejsan!

Oj oj oj, Var uppe tidigt och åka till nova lund med Hanna Lisa, vi hängde på låset det var nästan lite pinsamt. Men vi utnyttjade iaf vår tid ;b haha skulle dock behövt några timmar till! haha jag gillade det! Dock var top shop lite av en besvikelse :( Jag gillar de i stockholm mycket bättre!!

jag köpte iallafall:
- Den snygga tröjan från lindex
-Broshar från lindex, fråga mig inte hur de stavas..
- en väska från gina
- ett linne från gina
- ett rött läppstift!

Är nöjd med min shopping idag :) Ska se om jag pallrar fixa bilder på allt med :) Mihi kanske de kanske..

Vi spelade match idag också, därav korta shoppingtiden!
Vi mötte husqvarna, dom sög helt ärligt. Vi vann med 7-4! Great jag gjorde 2 mål och 1 ass! Jag som inte gjort mål på år och dar! Lite kul faktiskt! :) Sedan stog vår femma för 6 mål vilket gör det ännu bättre! Dock släppte vi in tre mål också men jag menar 6-3 på matchen, vinst ändå! :)

Sjukt kul att spela iallafall! Avslutade dagen med välförtjänt pizza.. MUMS!
Time to sleep, skola imorgon! :) (tänkte även se om jag kunde hitta ett par skinnbyxor/skinnleggins..)

Puss och kram!

detta är min outfit från i torsdags när jag och hl va ute och tog ett glas..
Jeans från thailand, linne från gina, halsband från jc, kavaj från b-young + stövlar!

Idag har jag hunnit med mycket!

Godnatt kära vänner!

Idag har varit en händelserik dag. Vaknade upp och insåg att jag sovit lite för länge (aldrig bra..) åkte fort som satan till mormor i Kstad, hängde där i lite mer än två timmar och kom hem med; en burk makrill, tre grahamsbullar, ett halvt müsslipaket och en risifrutti och det var bara de som hon verkligen envisades att jag skulle ta med. Ja sen ville hon att jag skulle ta med mig ett halvt äpple, en öppnad gurka osv..

Vissa gränser finns det! Vi åt även blodpuddig, vilket var gott. Ska nog köpa hem det :) Underskattat!!
- och nyttigt ;)

kom hem runt 6, kissnödig som satan.. haha kunde ju knappt låsa upp dörren, haha .. jaja well

Vid 8 började melodiiiifestivalen, den sög tycker jag iaf är nog inte ensam om det. Men helt klart värt med tanke på att Ola var med, han är så fin :) Gullis.

HL var här och kikade med moi, men hon kom sent missade hela 4 låtar men det var inte hennes fel, alla bussar var sena and stuff.. Segt!
Efter melodifestivalen kikade vi på bring it ooooon fight to the finish. Awesome film, awesome kille som är med.. Mums!

Hon åkte precis hem och jag ska sussa, ska upp vid halv 9 imrogon och SHOPPA! Som jag har längtat :) har tom skrivit en inköpslista, najsbajs! höhö

Har även hunnit med att bleka tänderna, dock så har jag inte hunnit tvätta min matchtröja och jag tror det är lite sent för de :/ tyvärr, yeah well den ska ändå bli lökigt imorgon igen.. haha men sen är det fan dax att tvätta den. Den luktar inte najs :) Hihihi fråga kajsa vad hon tycker.. höhö

Nä men som sagt SOVA! jag är lite trött nu :)

Puss och kram

sexyyyy ;p (detta är från igår :)

HAHAHAHA


Puss och godnatt :)

Time for bed :)

Goodnight allihopa :)



Jag vill ha!

199471 Från kappahl 149 kr
276600 Från kappahl 499 kr
Lindex Shop Online - Tunika Från lindex 249 kr


Lindex Shop Online - Topp i love love love love! lindex 199 kr
Lindex Shop Online - Leggings  299 kr från lindex
Lindex Shop Online - Kjol även denna från lindex för 249 kr
 Jacka från Hm 999 kr
från hm 399 kr
från hm 499 kr
 från hm 49 kr!
 från hm 129 kr
 väska från hm minns ej pris bustier från hm rea 59 kr, jag har beställt :)


Hm, har ni lagt märke till en sak alla grejer har gemensamt? i do..

Svart

Åh, so boring egentligen men ack så läckert! Jag som var färgklicken förut vad hände där ;b äsch det får vänta till sommaren!

Nä nu; Rösningen i lets dance sedan one tree hill sen sova!

En ledig fredag :)

Hejsvejs!
Idag har jag blekt tänderna och städat och handlat. Rätt bra av mig va trots att klockan bara är 16.04 (just nu iaf)
har även gått och blivit medlem på gratismakup.se klicka där och bli medlemar ni med :) man kan få presentkort på olika klädaffärer, tex hm och gina tricot :)

RSS 2.0