dax o kojsa

nä nu ska jag krypa i säng.. är trött och ska upp kvart över 6 så god natt gott folk!

Sov gott :)


skulle haft den igår men tänkte icke på de :(

hur blir du medlem på facebook?

Hahahahaha.. satt och läste mammas amelia så kommer det här upp;


yeaah.. så kommer du igång med fejjan* dvs facebook.. haha
och vet ni vad, om man gift sig aa, då kan man skriva fd och så sitt flicknamn.. haha

fejjan och fb är slang för facebook.. eller? haha
anar att detta är varför alla morsor har facebook nu för tiden..


LONDON here we come!

NU ÄR RESAN BOOOOKAD!

fan va nice, den 9 september åker vi till LOOOOONDON för massa shopping, madame toussaude (vet ej hur de stavas..) och typ massa annat.. SJUKT BRA!


Långa dagar och lite sömn!

HEJ! :D
vad glad jag blev precis när jag kikade in min statestik, 129 unika.. pretty nice :) hej på er allihopa iallafall!

har haft lite svårt att blogga då jag inte suttit vid datorn förutom kollat mailen på typ 5 sek.. igår jobbade jag från halv 8 till 4, sen blev det ner på stan och äta middag med Elin och Matilda därefter blev det lite shopping.. fy skämms på mig.. skulle ju hålla i pengarna! Men så kan det gå..

köpte iallafall en vit kavaj, en tshirt och ett par matchande bikinitrosor till min överdel med stenar. me lajk. a lot.

Ja efteråt så drog jag och Elin på twilight movie night på spegeln. Guuuud så mysigt det var! Innan första filmen så fick vi popcorn och en vitamindryck, så hade de även pyntat ut golvet med en gräsmatta (edward och bellas äng) så fick vi se första filmen. Alltid så bra, men jag somnade en stund.. höhö.. sen var det 45 min paus (jag och elin missbedömde pausen med sisådär 30 minuter..) sen när vi kom tillbaka inför andra filmen så fick vi en baguett, en kanelbulle och en yallayoggi. Efter 2a filmen var det dax för siiiista och nya filmen mahhhh, maffigt var det! oj vad jag tyckte om den ska jag tala om :) Gillade den verkligen! dock var både jag och elin dödströtta eftersom filmen började klockan 12.. haha kom hem vid halv 3 inatt och sen var det bara att gå upp igen vid kvart i 7 och jobba..

Har gått rätt bra idag faktiskt och skönt va väl det! Nu ska jag gå och plocka ihop mina kläder för imorgon kommer städarna hit och fixar..

ska fota mina nya plagg :) Hörs! Puss och kram kära vänner


jag och mammsen

en dag på jobbet

Började 8.00 idag med massa information om bla hur man klär på sig en gröndräkt;

såhär har jag gått omkring idag.. sexig va ;) ? mjau..

Nu ska jag fasen ta mig gå och lägga mig.. ska åka vid 7 imorgon och sedan ska jag och elin se twilight movie night imorgon direkt efter jobbet! äta lite först och sen mysa på bion :) Ska bli såååååå kul att se nya filmen har fan längtat sen de började spela in den..mahhhhh

Vi hörs, puss och kram

riktigt bra helg!

Heej!
nu är jag hemma igen från gräsö. vilken sjukt bra helg jag haft! helt underbart väder hela helgen, klarblå himmel och inga moln. Massa bad i havet och en riktigt kul midsommar! :)

Fast nu är jag rätt trött, inte så taggad för jobb imorgon. men pengar pengar.. alltid bra att ha! :)

glömde fota med min kamera så får vänta tills andra lägger ut bilder på facebook! nu ska jag packa upp min väska. Puss puss

Sjukt fint väder ute!

Hej hallå!

Har legat ute och solat sen 10 imorse.. känns som jag fått en del färg iallafall.. himlen är blå blå blå så långt ögat kan nååå.. haha fint. Ska strax packa lite o sen äta sen sola en stund till sen duscha och fixa moi...

..för i eftermiddag åker vi till gräääääsö. Där ska vi fira midsommar tillsammans med en del andra.. men nä nu blir det packing.. vi hörs

puss och kram!

en ny byxdress


en ny byxdress från cubus för 249 kr! me likelike

dagens looook



harems från hm, linne från monki + röda converse och kavaj

Jag är trött

hejsvej!
är så trött så blir en kortis.. jobbat idag cirkus 8-halv 9 till tjugo i 6. mahhh.. drog direkt ner på träning och sprang massa o så. Sen nu är jag hemma..

Nu tänkte jag sova, bättre update imorgon! puss

idag fyller elin 20 år! grattis grattis vännen :)

nya fina skor




ja mina damer och herrar, de är rosa.
gissa vart från? ja belle såklart! älskar deras skor! Helt underbara... :) 300 pix betalade jag för dem :)

dagens outfit


harem från new yorker
linne från ullared (mohaha)
magtjocktröja från monki
skor från belle shoes

sleep tight

nu är det dax att sussa. hörs tomorrow puss och kram

Sov gott!


Söndag den 20 juni

gahhh min dator är segast i världen. mah mah mah. blä
okej idag har jag elin och matilda varit på kista centrum och shoppat! Awesome :) det blev en hel del ska jag be att få tala om.. men det är underbart. vad jag köpte får ni se om ni kikar in imorgon, orkar inte fota en massa nu för min kamera är på laddning..

men igår så hade jag det här på mig;

avklippta jeansshorts made by me.. jeansen är från weekday, linnet kommer från monki, kavajen från zara, mina fina skor är från belle shoes :)

im boooooooooooooooooreed

fan vilken tråkig dag jag haft. riktigt händelselös dag. boring. har solat i ett antal timmar och sen väntat på mamma så vi skulle åka till gränby men nä nu vill hon inte längre så de blev inget, vad händer nu då?

en ny klänning

 
denna fina sak kommer från gina och kostade 129 eller 149 kr minns ej :) billigt hur som!

film och gott

Nu sitter jag här och kikar på van wilder the freshmenyear.. eller hur det stavas. Är med Matilda Elin och Hl hos elin. vi har käkat tacos och nu äter vi onyttigt för en gångsskull!

hörs, bye puss

nya brallor



Byxor från new yorker 49 kr. kap!

Anna matilda brynö


föddes 1990 i Uppsala, döptes i Vaksala kyrka. Bodde i årsta några år. Tre år senare dvs 1993 ploppade lilla lina ut. vi blev en stor familj (mamma lotta, pappa anders och lilla lina) flyttade till nåntuna där jag spenderade mina kommande 17 år. finfint, fick många kompisar på kojan och på myrgången och på nåntuna skolan. trivdes med livet. vi busplingade och sprang, lekte mörkkurragömma, sov över och en miljardmer saker. i första klass började jag min fotbollskarriär. danmarks if vi var utan tvekan bäst. ingen protest. började på sävjaskolan, 6A. tråkig klass. började spela innebandy i frötuna och började förlora matcher för första gången, min vinnarskalle kom fram. Bytte till fotbollsklass året efter, greeet. Sjukt rolig skoltid. Har mina bästa vänner därifrån. Efter högstadiet bar det av till itg. inget jag är stolt över och vantrivdes där. bytte då till celsiusskolan, helt underbar klass. blev två bra gymnasie år. Tog studenten för lite mer än 1 år sedan, vill det igen! efter sommaren tog jag mitt pick och pack och flyttade till malmö. gillade inte skolan så värst. gillade innebandylaget mycket mycket mycket. helt underbart lag, går inte att beskriva. kommer sakna er så mycket för nu så flyttar jag hem igen till uppsala. nyligen fyllda 20 år och livet leker. älskar mina fina vänner och min familj. nä nu är det är dax för jobb. någon som har ett åt mig?

från jeans till shorts..

Köpte ett par jeans på weekday för 100 kr som jag tänkte skulle vara snygga som shorts..


..klippte av dom..

..sen bawaaahhhdkskht färdiga shorts!




Snyggt?


Gööödmorgon

Godmorgon lovers.. idag är jag ledig och fick sooooovmorgon :) iofs så bankar dom galet mycket på taket så det går ickenicke att sova. Nu sitter jag här vid min lilla dator och kikar på bella tyra show.

ska strax kila ner och väga mig, vi har en tävling i vår familj. -5 kilo till semestern, tror ni jag klarar det? I hope so..


ökar innehållet i garderoben..





båda är från hm
kavajen har kostat 499 kr och jag fick den för 150 kr
tshirten har kostat 199 kr tror jag jag fick den för 100 kr


nu; träning! puss

nya inköp :)


från hm 100 kr! (har kostar 349 kr)

från zara 249 kr



Nu drar jag till jobbet.. på cykel. duktigt av mig må jag säga! vi hörs senare, puss och kram skumbanan

handlade lite i sthlm idag..


Visar innehållet senare :)
har varit i sthlm idag och shoppat lite, sen skulle jag byta min thomas sabo ring till en stlk större men det fanns tydligen inte. Så nu är den beställd så ska jag hämta den om typ 2-3 veckor. Då bir det sthlm igen!

Efter efter det åkte jag till Elin så drog vi och tränade en timme på friskis. Great! och nu ska jag kika på greys och bara slappa.. är så sugen på något gott men jag borde inte..

Puss

Nytt

Har ju varit och shoppat lite i sthlm idag, har dock inte fotat än ska se när jag hinner men detta är nytt från iförrgår iaf!


halsband från glitters top collection 229 kr
och "perfekt nagel" från apoteket kostade 129 och funkade inte på mina naglar iallafall... eller har ju bara prövat en gång men ändå ;b

Dagens outfit


tshirt (ny!) från weekday, jeans dr denim +converse

off to work

nu drar jag till jobbet! Puss

En shoppingtur på stan

Hejs!
Idag har jag varit på stan en sväng med Lina, köpte lite smått och gott. Tänkte visa er imorgon! Träffade Elin och Matilda och så drog vi till Fålhagen där Matilda skulle göra en tatuering! woh.. Jag kanske vill göra en, men efter idag känner jag mig osäker.. såg ut att göra ont! haha

Ska dra iväg på träning med Hagunda nu.. ååh vet inte vart jag vill spela.. det är svårt! Help?

Puss

fin komentar..

Såg att johanna skrev detta på fejan.. tyckte det var så sant, så bra, så fint. Det ville upp på bloggen!

"Att gå på krogen är som att öppna en ask choklad och upptäcka att alla godbitarna redan är tagna. Det enda som återstår är de spritfyllda äcklen i hörnet."

SATS 2

Nu har vi varit och kikat på SATC 2. Tyckte den var rätt bra ändå, det är väl antagligen för att jag fått höra att den skulle vara så dålig och bla bla.. Men jag gillade den :) Dock så var jag inte så försjust i den lila stora klänningen och adore dior tröjan över som Sarah Jessica Parker hade...


Haha när vi lämnade biljetterna så sa han som rev dem;
-Carrie dör i slutet..

Jag och lina såg helt chockade ut..

-Haha men jag skojade bara..

Så lättlurade var vi, men de vet ni väl ni som känner mig...
Nu ser vi på prinsen och jag 2.. mycket tvåor idag =) haha

Ska strax lägga upp bilder från i fredags! Så fort elin lägger ut bilder från igår så kommer de också upp :)
Puss puss

Dagens outfit




jeans från thailand, trasat dom själv
tröja från monki (födelsedagspresent :) )
skor vet jag icke än..

Nu ska vi åka på bio :) SATC 2

Puss!

Dagen efter födelsedagen

Nu är jag i Uppsala igen efter en iprincip sömnlös natt.. sov 30 min på bussen ut, hade planerat att sova på planet också men fick en gångplats och han som satt i mitten satt typ med armen på mitt säte så det var trångt! men men, fick sova en stund när jag kom hem iaf :)

Fick presenter också! :) en restylanesminkborttagning, två böcker, en thomas sabo ring(!!!!!!!!!!!), gymkort på friskis. Sen fick jag ju presenter av mina vänner också, en fet popcornskål (i love it) med popcorn i, 1001 drinkar (bok), en cykeltur på hven, en bok, sen lite pengar också :)

nä nu ska jag sminka mig och fixa kläder osv :) Hörs, puss puss

Långt hår

Dagar som de här saknar jag mitt långa hår...


mitt blonda hår, haha ändå rätt fint men passade ju inte på mig.. :P

Nytt nytt nyyyyyytt :)



EN BASEBALL JACKAA!
Gina tricot 249 kr

tillskott i garderoben




en magtröja från monki, 100 kr

20 barre...

IDAG BLIR JAG 20 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR :D

ja må ja leva!

Spännande

imorgon blir jag 20 år. 20 år har jag funnits på denna planet. sjukt egentligen. Det första jag ska göra är att dra till systemet, låter bra? hm, ja alkolist. nejdå, inte alls. Jag är super nervös.. bara så ni vet.

Nu kommer millan, puss och kram


trotsade regnet och shoppade loss




skorna är nya och kommer från hm, kostade 129 kr vilket jag tycker är ett kaaaap!
Linnet är också från hm och kostade 79 kr

Kavajen är från zara och kostade 556 kr, vet ej om det är en keeper, vad tycker ni? You like?

mer kommer imorgon :)

guttit

MUMS JORDGUNNAR!



snart kommer Emilia hit vi ska kolla på någon film, någon som har något tips?

HAHAHAHAHAHA såg nu att jag skrivit jordgunnar istället för jordgubbar :) hahaahhah

Dagens outfit



Jeansleggins från vila, linne från gina, skjorta från zara, jacka från kina, halsduk från cubus, väska från lindex och converse + ringar :)

riddaren (i nöden)


cocoo.se 204 kr. Mums

SOLDANS

ah jag blir så lack! jag som skulle ner på stan så ösregnar det :S hur kul är det då?! Jag vill på stan också, inte entré. Vill kika inne på zara eftersom vi inte har det i uppsala.. Kanske ladda upp med lite nya grejer därifrån! Men jävla regn. Har lite tisdpress också, får gäster runt 6 och innan dess ska jag handla lite också! men vill man gå till maxi i ösregn? njae.. määhhhh hatar dåligt väder, hoppas på bättre imorgon annars blir det jobbigt att ha picnic! Haha.. det löser sig!

nu ska jag göra soldansen.. baj

ny bikini :)

Hej!
Nu sitter jag här och kekar chickenbits, mums. Älskar det med remoulad saaaaus :) gott!
Hämtade ut en bikiniöverdel nyss i kiorren nedanför;

hm 129 kr

Nu kommer farmor!

Nu ska jag och hämta min söta farmor på centralen, vi ska tillbringa dagen tillsammans! ska bla baka o så!


Hörs sen, puss och kram!

In Malmö

Hej!
Nu är jag i Malmö igen, kära fina Malmö. Har hängt hos bogefors casa, passat Ebba och kikat på tv :) Mysigt! Nu är jag trött och ska hoppa i säng, ska bli skönt att sova med riktiga täcken ist för de lilla skitet jag har i uppsala :) Imorgon kommer min lilla fina farmor hit för att hälsa på! Ska bli kul :) sen ska jag lägga upp saker, antingen på tradera eller på bloggshoppen. Vi får la se..

muälj, nu ska jag och min träningsverk sova. Godnatt! Puss och kram och godnatt :)

Jag och Emilia

Köpa, inte köpa?

Lindex Shop Online - Kavaj
500 kr från lindex. i like it

back to malmö tomorrow

Ni undrar säkert hur det gick hos läkaren idag?

Ja, då ska jag berätta för er. För det första så var han försenad en halvtimme så jag fick vänta jätte länge! drygt drygt drygt. Sen när jag väl kom in så började han babbla en massa mojs mest. Fick dra upp hela min story, för första gången jag skadade mig 5 september 2007.. länge sedan nu!

Sen drog han lite i knät, testade muskler o så, och ja mitt knä är tydligen "mycket bättre än jag förväntat mig" och "ett av de bästa knän jag sett efter en korsbandsoperation" sweet.. har dock feta problem med knäna ändå även fast de ser jätte fina ut innuti.. knasigt. Men det kan jag leva med!

Nu ska jag hoppa i sängs för att sussa, ska till MALMÖSTAD det vill säga parkernas stad tomorrow! och träffa mina kära malmövänner :)

Hörs imorgon puss och kram

M to the UMS! YUMMMMMMM

Dear John

Hej!

Idag har jag varit och badat med Elin, Gustav och Berra i fjällnora. Skönt skönt! och ja, vi badade faktiskt också! :) det var nästan skönt när man väl doppat sig! så ja, sommaren är här :) mihi

Nu när jag kom hem var jag trött så la mig och kikade på Dear John och jag blev faktiskt lite besviken.. :( Visst den var bra, men det hände inte något som var så speciellt så det var mer bara en film, om ni förstår vad jag menar... mh

Nu tänkte jag faktiskt ut och springa tror jag, ska på träning imorgon med hagunda och eftersom jag inte tränat på två veckor så kanske jag ska röra lite på mig iallafall... ;b haha


channing tatum är ju förjävla snygg. Hade inte bangat

Im back in uppsala!

Woää, lite dåligt med bloggandet men jag har haft fullt upp!

Vill ni veta vad jag haft för mig? I bet you do..

Har varit på massa underbart roliga studenter, blev utgång i onsdags i torsdags packade jag heeela dagen fram tills ca 4 då åkte jag hem till Uppsala. Klippning och student och chillmys med vänner i fredags. Idag vaknade jag upp vid 12 helt slut.. Solade en sväng sen försvann solen. Nu tror jag det blir Dusch och fix sen a-lagsmatchen..

Hm vi får se, vi ska iallafall äta på IKEA idag. YEAH! :)

Hörs mer sen, puss och kram

stuuuuudenten idag!

Hej!
Idag är det dax för student! Det är Josse och Nattis som tar studenten! :) Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.... funderar på en byxdress men bara om vädret tillåter det. Vad ska man ha på sig på studenten?!
Ska även en sväng på stan först med Emilia sen så!

Ska göra lite situps sen hoppa in i duschen :)
Höresböres! puss

RSS 2.0