Julstämning!


Första advent :)

Hej hej :)
Länge sen jag skrev (igen..) Just nu är det paus i wallander blodsband. Antar att det är fler som kollar på det! I fredags var jag och axa hos kim och kollade på idol och äääälskade robin b är kvar! Han är bäst :) Åkte hem vid 1 och sov, skulle nämligen upp 8 dagen efter då jag och mamma drog till huvudstaden.
Dagen innebar shopping och lunch hos kusin Magdalena som fyllde 25! Jag köpte mig en liten jacka, ett armband, ett par vantar och en väska! Visar bilder en annan gång orkar inte fota o sånt nu :)

Till Magda köpte vi en vattenkokare och tre krämer från the body shop! Uppskattat. I gengäld fick vi super god mat och visning av området och hennes nya lägenhet på söder! Fint fint :)

Vi tog tåget hem igen vid 4 eftersom att le familja skulle vara borta igen vid 6 och titta på ljusen i uppsala! Dock följde inte jag med eftersom jag var trött. Jag och Lina åkte till ica ist och köpte lite smått och gott och åt sedan thaimat som var kvar från fredags. GOTT! 

På tvn visades MGP junior, inge vidare program tycker jag men ändå lite mysigt att kika på! :) Idag har vi julpyntat och haft oss! Så nu är det juligt även i vårat hus för idag är det första advent. Det enda som saknas är den glada snögubben vi brukar ha på huset! haha man blir alltid så glad när han sitter där och vinkar åt en när man kommer hem! :) Han är dessvärre sjuk men pappa ska laga honom! :P

Nej som jag sa; mitt i wallander, TJAOOO!  

Grekland -07

Dagens outfit



Jeans klänning från vero moda (linas), svart linne och leggins från gina, Skärp från Inweare + uppgs-liknande från coop!


Lina gjorde lite frisyrer på mig :)

Slut-stressat för min del!

Hej! :)
Som jag skrev så hade jag fysikprov idag vilket innebär att min stress har släppt. känner mig lite lugnare nu! provet gick nog ganska bra och jag hoppas jag klarar det :)

Har varit och kört mitt gympa pass med Frötuna p96 idag, för mig gick det bra, för små pojkarna jaa de var ju duktiga för att ha allt emot sig. 13 år, killar, aldrig kört gympa förut! haha så ja vad ska man säga.. de kanske ska hålla sig till innebandyn!

Hann hem och äta sen åka vidare till nästa träning, löpning ute (jaaa..) haha sen hade vi lite fys inne och sen innebandy :) jag åkte dock hem med Anderssons lite tidigare eftersom att vi skulle spela match och de kan jag ju ändå inte vara med på!

Nu är jag hemma har duschat o så, tänkte faktiskt gå och lägga mig typ nu! ska lägga in lite bilder bara, lite outits o såå :)

Men godnatt iaf! <3

Mycket going on!

Min blogg är lite tråkig just nu, jag ber om ursäkt! Men just nu händer det jävligt mycket! Men efter imorgon kommer det lugna ner sig rejält! kanske tilloch med kan bli en dagens outfit! Höhö

Fick iallafall tillbaka matten idag, fick 18 och 13 var G så de kändes ju bra ändå! Det är ju trots allt Matte D! haha :) Fick godkänt på kursen och det kändes rättvist!

Imorgon händer en hel del. I skolan har vi fysikprov, jag måste ringa posten på morgonen, ska ha gympa pass med laget och med p96 seeeeeeeeeeen får jag relaxa! Skolan på fredag är lugn, endast två lektioner! :)

Nej nu ska jag ladda ner one tree hill och kika på de som paus i pluggandet!

Puss
p.s se oth de är bäst!

Ut i snön med mig

Ah ah ah .. 3 dagar sen jag uppdaterade!
okej nu kan jag inte skriva något nu heller för nu ska jag ut och leka i snön... Ibland är det okej att vara 10.


BYE! :D

Såå, nu är jag tillbaka inne i värmen. Mitt och linas krig slutade med att jag mullade henne så hon ville gå in och se madagaskar 2.. sagt som gjort så gick vi in. Tänkte slå på madagaskar snart!

Men först i fredags hade ,& taco/idol/myskväll! Sukt gott med tacos inte ätit det på jätte länge! Chipsen till efterrätt var ju inte heller helt fel! Att Anna åkte från idol var inte heller helt fel! Allt tjej snack var verkligen inte fel! Toppen kväll alltså :)

I lördags var det match i heby (mot vesterlövsta) awesome, åka 1 timme och kolla på! Men som vanligt gör tjejerna mig stolt, känner mig inte nervös alls! haha ! :) (OBS inte ironi även om de lät så) Vinst blev det iallafall med 4-0 :) På kvällen vankades det jul-lagfest! Både herr och dam laget. Alla skulle ha med sig en present som började på bokstaven p. Jag tyckte jag var så rolig och köpte en penisplättpanna och så la jag den i en platspåse så de skulle bli 2 extra p:n. Kul va? Njae.. höhö (A) Rolig lagfest var det iallafall :) Men anna panna var sjukt trött och även HL så vi bestämde oss för att tacka nej till utgången (eh jaa faktiskt?) och drog oss till donken och köpte cheeseburgare ist och tog 1 bussen hem. Stelt men sant!

Gårdagen ägnades åt att städa, plugga och mysa runt i min stora blåvitrandiga snobben tröja :) Me like! på kvällen var det wallander, en bra variant faktiskt :)

Värt att nämna är att det har snöat iprincip hela helgen här!! (uppsala) det är sjukt mycket snö! Vissa bussar blev till och med inställda idag! Landet alltså.. Mina gick ju dock så jag fick pallra mig till skolan ändå! Några dagar om året hade man ju velat bo på landet! Alla i vår skola fick sluta halv 2 idag för att det var slagge i matsalen och lärarna skulle diskutera det och så var det ju lite för vädret också. Många bussar höll på att ställas in, så alla fick åka så man skulle komma hem :) snällt ju ...

Nej nu kallar lite grönt te med vanlig och madagaskar på mig! Vi hörs :)

NÄSBLOD!

Senastion! JAG BLÖDER NÄSBLOD! första gången i mitt liv! Inte så de strömmar eller ens droppar, men det är lite rött allt! :D Woho, nice


Godnatt!

Uppmuntrande på gymet!

Haha idag på gymet hände en grej som piggade upp mig lite iaf ;b Det kom en äldre dam/tant på cirkus 75 barre in som hade nylonstrumpbyxor sen ett par tights över, inga skor och en tshirt. Kan knappt gå och sätter sig på en roddmaskin.  Så tar hon satts och drar bakåt vad tror ni händer? Jaaa hon ramlar av stolen!!!!! Hamnar på golvet och ligger där och as garvar! Jag visste inte vad jag skulle göra, men sen kom de en tjej som frågade hur de va o så, hon ba höhöhöö jooo tack bra!

DÅ är det ju faktiskt okej att skratta lite för de såg för jäävla roligt ut! :)

Resursdag!

Hejsan hoppsan!
Precis när jag nästan kunnat andas ut igen ser jag att kodningen på posten skulle vara klar vecka 46 :O Panic, var ju bombis på att det var vecka 47. Tusan också! Ringde dit nyss och nu ska jag verkligen öva järnet! 3*20 minuter om dagen så ska det nog bli bra :)

Ska ha svenska prov idag, i språkhistoria. När vi hade det provet innan (jaa, jag fick ig..) så tyckte jag det var sjuuukt tråkigt. Nu är det nästan lite intressant.. Haha har jag blivit vuxen?

oj ska springa till bussen nu, tjao!

Något har hänt i Uppsala!

Hejsan!
Idag blev det en tidig uppgång, redan 0650! Hade nämligen nationellt prov i Ma B, inte alltför lätt om vi säger så.. Jag tror jag klarar mig iallafall :) Efteråt åkte jag och Axa ner på stan för att ta bussarna vidare hem då visar det sig att en stor del av gågatan är avstängd! Nyfikna som vi är går vi ju givetvis fram och frågar en polis vad som händer;
- De har varit rån och så kanske de lämnade en bomb kvar, men våra tekniker håller på att fixa den.
Wooow, det händer något i Uppsala! Jag och axa gick nästan därifrån med ett leende på läpparna, rätt coolt.

När jag kom hem slog jag mig ned för att plugga har pluggat från kvart över 1 tills nu, halv 4. Duktigt av mig så nu tar jag en välförtjänt paus med gott gräddat med hushålls ost och en kopp grönt te. Slog på tvn och ett program där de diskuterade kristendom eller vetenskap. Jag tror verkligen på vetenskapen, har aldrig trott på religion. Som vetenskapskillen sa så tror jag att man påverkas negativt av religionen. ingen kommer någonsin veta helt klart om gud eller jesus finns, det som händer är slump eller tur. Inget är förbestämt... Med detta vill jag inte säga att jag inte respekterar de som tror på gud och jesus osv, för det gör jag faktiskt! Men när någon försöker få mig att tro på allt sånt blir jag faktiskt lite arg, det är väl min ensak? Om jag hade velat ta kontakt med den andliga världen så hade jag gjort det.

Nej vet ni vad, nu ska jag kika på camp rock och vila lite inför fortsatta studier. Tjinkan <3

Lugn helg avslutades med match!

Hey babes!
Hur mår ni idag? Söndag, the bakisdag.
Jag mår bra med tanke på att jag har haft en vit helg, väldigt skönt må jag säga! Chillat endast, kollat på massa filmer, ätit vindruvor och frukt eftersom att jag har godisförbjud tills vi flyttar. Har även pluggat lite och varit med kompisar.

Ikväll var jag och kikade på Frötuna IBF (mitt kära lag) som mötte Sten Sture IBK, vi vann med siffrorna 6-2 kalas enligt mig! Värre lät nog orden från ss spelarna, eller vad tror ni?
Jag längtar så mycket tills jag kan vara med och spela! Verkligen sjukt mycket! Det är så jobbigt att titta på när man vet hur härlig känslan är att springa på plan, ooh I'm insaine(hur stavas de?) jag vet men det har varit jobbiga 14 månader nu.. Dumma knä, va bra nu bara. And for the record; JAG HATAR GYMET!  it sucks. En sak till jag inte är så glad för att allmänna sjukhus, jag har legat på akuten två gånger för mitt knä och båda gångerna har jag sett folk som bara står och pratar medans jag får ligga där i typ 10000 år innan de skickar mig på rönken, väl på rönken tar de extra 10000 år att få komma in och ta lite bilder och sedan får man vänta 10000 år på att de ska få se resultaten som de redan innan de skickade iväg en visste att de skulle vara bra. Vad är tanken? Jag menar andra gången visste ju tilloch med jag att det var av, men neej läkaren sa att de är ju veeerkligen inte korsbandet. nej nej nej, de är de absolut inte. Happ ovärt besök eftersom att artrokliniken är sååå mycket bättre. Fixade en mr första gången vi träffades, för det behövdes verkligen! Tack för det, det var exakt vad som behövdes! Inte nån jävla vanlig rönken, inte direkt så jag har brytit ett ben i knä. Nä vet jag va. Äh nu ska jag sluta klaga, men vad är det vi lägger våra skattepengar på igentligen? Inte är de på folk som kommer med knäskador iallafall.
Förlåt
Btw om ni vill veta ungefär hur det känns eller vill ha nummer till bättre ställen än akademiska (ni måste givetvis bo i stockholmstrakten, vilket innebär; Uppsala och sånt också) så bara komentera så ska jag försöka svara. Kan ju faktiskt en hel del om knän i det här laget!

Nä vet ni va, nu ska jag sova. Godnatt med er och jag hoppas jag inte spred för mycket negativitet idag för det är inte meningen! Jag är possitv, tänk possitivt! Jämt! Hm det ska nog bli mitt nya motto, tänk possitivt! det funkar ju faktiskt alltid. nej nu spårade det iväg igen.

Godnatt

Ball tjej!


Beatboxar till my humps :)

Busibus

Hahaha jaa juste jag glömde ju berätta mitt bus jag och axa gjorde idag! höhö
Vi bestämmde oss för att jag skulle ligga på marken när bussen åkte förbi för att leka att jag hade ramlat eller något, så skulle axa se lite ledsen ut. Så skulle vi se om Sanna hoppade av. Haha så kommer ju bussen så jag slänger mig på marken och axa sätter sig på huk brevid. Så stannar hela bussen och alla glor! så ställer jag mig upp och vinkar då kör bussen vidare. Så när den åker ser vi att det inte ens är en hållplats i närheten, den hade stannat för att jag låg på marken. hahaha och Sanna ringde inte ens, hon såg antagligen inget :P

Vad ville vi få ut av de här ens ?!?!? Hahaha sjuka tankar vi har. Men jag ska ju faktiskt inte ta åt mig all ära, de va axa som kom på denna geniala idén :D haha

grattis

Grattis Emilia på namnsdagen! :D <3

Kass mobil, den funkar ej. Ring hem ist :)

Hejsan hoppsan!
VI SKA FLYTTA! :D Mamma och pappa har skrivit på nu, helt sjukt! I'm so exided! Inflyttning blir i februari. Nu ska vi bara sälja vårat hus också, tror att det kommer gå rätt fort dock. Jobbigt att flyttstäda o sånt bara ... Men det är ju en smäll man får ta! :)

Och appropå ifall någon har ringt eller smsat mig idag så funkar inte min telefon, sjukt drygt! :( Ska försöka fixa det!
Ni får helt enkelt ringa hem till mig ist!

Hm jaa en sak till har ju hänt idag! Vi har provat och beställt studentmössor! :D Det närmar sig med stormsteg!!!!! Ska bli så sjukt kul! Vet exakt vad jag vill ha för stundentklänning men kan inte hitta den någonstanns så jag funderar faktiskt ärligt på att sy en själv :P haha jag fick ju dock bara g i slöjd så hur detta ska gå kan man ju bara drömma om. Haha Men jag menar skräddare är ju så dyrt!

Annars idag då? Jag ska se idol! :D Älskade robin, han är så söt.
Vad ska ni göra ikväll? Utgång :) ?

Alla kan ju inte vara lika smarta som mig ...

Här är till mina intelikasmartasommig klass kamrater! :D
Hoppas ni förstår vad jag babblade om nu! Man sätter in ett värde (0,909236109) och får ut två 114,6 och 65,4 ! :D

Dagens outfit


Jeans från blend, linne frn h&m, jacka från rut mfl + bruna loafers :)

Gå någon annan stanns och snacka skit

Efter en utvilande kväll igår så vaknade jag pigg och alert! Kanon då vi trots allt har en jobbig dag på torsdagar (4 lektioner varav 3 obligatoriska..)

Klarade dagen galant, eller blev ju lite tröttsamt mot slutet. Så när det var ca 20 minuter kvar satt jag och anden och snackade bajs. Moget! Vår lärare sa iallafall till oss;
Lärare- Men hörrni, ni kan väl iallafall gå någon annan stanns och snacka skit!

HAHA :D jag hoppas ni förstår de roliga...Åkte hem och bussen var sen som alltid, börjar bli lite tröttsamt.. När man själv är sen är den ju alltid i tid. PALLA! nä..

Denna helg är det iallafall fokus på matte! Nationellt prov i Ma D på tisdag! Kan bli tufft, men jag ska plugga stenhårt med början; NU!

Vi hörs :)

Lyx

Nu har jag lyxat till det för mig själv! Har badat bubbelbad med hårinpackning och ansiktsmask :) Satte på musik i badrummet och släkte ner. Halvsov i cirkus 45 minuter. Gaaalet skönt, ni kanske förstår :D

Nu ligger jag i soffan och kollar på step up 2, dricker te och äter cashew nötter.

Mysigt :)

Träning och chill

Nu har jag och jenkan penkan vart på f&s och tränat. Blev gymet idag, vi gjorde även en deal. Platta magar till sommaren -09!!! Jag ska köra stenhårt! Måste sluta äta så förbaskat mycket godis också.. Kan ju bli en aning tuffare! haha

Vad händer ikv?

Nationellt prov

mm, som rubriken lyder så har alla 3or som läser svenska B nationellt prov idag. eller har haft åtminstånde. För mig gick det helt okej, tyckte ändå att det var relativt lätt. Till er som skrev; Hur gick det :) ? Tyckte ni provet va lätt eller svårt?

Eftersom att jag blev klar tidigare än beräknat så åkte jag hem en sväng innan jag ska och träna med Jenny. Ska ta bussen 20 över 2 igen så de blir nästan bara hem och vända, men ääh wtf. Kan ju va mysigt att komma hem en stund!

Ikväll ska jag inte göra något särskilt, bara vara hemma och ta det lugnt :)

Hm njae nu ska jag dra ner och ta en macka och kika lite på tv :) Ha det bra! Puss

Skön dag :)

Tjolahopps!
Ska sticka till skolan om 10 minuter, ska skriva lite fort här. Ja idag då, skola en lektion soft!
Ska träffa axa sen också fixa lite småsaker, sedan träna och sola! (kanske)

Ikväll blir det ingen ib-träning vi har ju nationella provet imorgon, alltså ingen sovmorgon så jag ska vara hemma och läsa igenom texterna igen och sedan sova tidigt så min hjärna funkar imorgon! Önska mig lycka till, jag är lite smånervös! 

Oj shit nu måste jag springa men ha en bra dag!

Dagens outfit

Va ett jävla ta sen hörni!
här är en från förra måndagen:

Jeansshorts från lindex, Tshirt från monki, kofta från dea, klocka från höstmarknaden och svarta stövlar :)


Jeans från blend, svart linne (under) från h&m, stickad sak från kaffe :) + uggggs haha

anna ska på hockey

Hejsan hoppsan falleralle raaa :D
Rätt chillprill dag idag, gympa-lektion fast läraren inte va där så vi körde tennis och badminton. Funkar ju alltid! haha Hade lång tid på mig att duscha efter, sjukt skönt :) träffade axi och käkade mat, idag var det gott. Lite konstig blandning dock ...

Jaja, på lunchen gick vi till willys och köpte tuggemin efter som de va tzatsiki .. höhö. Simon och Axa tippade även på lite matcher! får väl hoppas att de går bra för dom och de inte blir av med sin 20a ...
Jaa sen då, jaa då var det dags för mattelektion, jippie! Ja faktiskt, det är kul :D

När jag kom hem kikade jag klart på the last king of scotland, den var inte i närheten av så hemsk som pianisten el hotell rwanda! Blev nästan lite besviken, men den va ändå bra faktiskt!

jaa men idag vet ni ska jag se på hockey! Jajamensan, otippat men de ska jag. Min livs tredje match :) haha..

Ha en bra kväll, puss

Nya inköp :)

Jaa, jag sa ju att jag skulle fota det jag hade köpt och jaa det har jag ju ofc gjort! :)

En liten party jacka från gina tricot för 299 kr!

två par bamboo-liknande örhängen från glitter. Ett par silvet och ett par guld, 89 kr styck! Jag köpte den största storleken som är ca 8,5 cm. Finns även mindre :)

ett lila nagellack från h&m 29,50 kr! billigt. Färgen heter Fashionista

Farsdag

Hm min blogg fungerade inte igår tyvärr, hade väl iofs inte tid att skriva igår heller .. haha!

Ja, dagen började halv 10 då klockan ringde. Klockan 11 var jag i uppsävja och körde gympa-pass. Klockan 1 tog jag bussen ner på stan för att träffa Inkan och sola lite och sedan gå på stan en sväng. Köpte en liten party-jacka och två par örhängen. Ska fota snart :)

Drog vidare till allianshallen för att kika på Frötuna vs. Årsta. Matchen slutade 3-3 fast vi skulle ha vunnit eftersom att vi gjorde mål precis innan slutsignalen. Så visade dommaren måltecken, sedan när dom konfronterade honom så "visade han ju faktiskt att vi stod i målgården". Lite underligt då de tecknet är helt annurlunda ... Men men går ju inte att göra något åt nu. Surt men sant! Vi tar dom nästa match :)

Jaja, drog hem och åkte till ica för att träffa elin, sara, lina och hl. Köpte lite skit, plockade upp hanni på vägen och drog hem to me. kikade på dan in real life eller min brors flickvän på svenska. Lite mysig film, samtidigt lite halvsynd om dan. höhö..

Det blev en tidigkväll då alla var trötta, men jag och mamma kikade klart på filmen pianisten. Sjukt bra film! Rekomenderas :)

Idag är det ju farsdag så jag hoppas ni alla har varit snälla mot era farsor! Jag och lina köpte en massage och en ljudbok till vår pappi. Nu ska vi ner och äta god mat :)
Vad har ni gjort för er pappa idag?
Vi har även varit och kikat på ett hus idag, KANON BRA!! Berättar mer sen för nu måste jag springa ner och va social!

Ha en bra fars-dag :) Puss!

Inga lektioner, tagga !

Hej på er, här sitter jag hemma hos hanni och kikar på utröstningen på idol! :) spännande, spännande!

Efter en dag utan lektioner igen så är jag taggad på party,party! Ikväll blir det people dit maskinen kommer! Hej här kommer segertåget .. (8), alla som inte dansar är våldtäktsmän! (8)

jaa, jag kan ju även berätta att jag har köpt ett fint lila nagellack idag, och en blååå mössa :)

Men nu ska jag tagga med mina övriga vänner!
Ha en bra kväll vänner, och kom ihåg. Ta det lugnt :)

Massmord, varför?!?!?!

Hey you all :)
Har det hänt något extra ordinärt idag? Eller kan man ens säga så? well let's hope so.
Jag själv hade tre lektioner idag, svenska, naturkunskap och matte. Satt ju inte helt fel då vi hade svenska nationella först och jag var endast åhörare, på naturkunskapen hade vi debatt som sög så ja de funkade ju de med och slutligen matte <3 finns det något mer att säga ... Haha :) Jag är nästan allvarlig, jag tycker det är jätte kul!

Efter skolan iallafall gick jag långsamt (sofia kan intyga) till f&s för att träna! Stog först i receptionen med Sofia och babblade i 40 minuter, sen gick jag in och körde ett medelpass, trots min megahudgea träningsverk. Kan nästan inte sitta på rumpen för jag har så ont! Haha, men samtidigt är de ju skönt att ha träningsverk, då vet man att de tar!

Hm slutligen kom jag hem, har ätit mat. God mat var det! :D Sen har jag laddat ner tre filmer, the last king of Scotland, the pianist och untracable. Två verklighetsbaserade massmord och en skräckis.. haha bra filmsmak jag har, lycklig lixom!
Men på senaste tiden har jag velat sett filmer som relaterar till verkligheten. Som tex hotel rwanda som jag såg häromdagen, som visar hur hemskt det var för de drabbade människorna. Pianisten som vi såg förut med skolan och som jag och mamma såg hälften på nyss är snäppet värre. Den handlar om judeförintelsen, som kan vara något av de värsta som har hänt. Enligt mig. Man blir så sjukt berörd av filmen, de går inte att beskriva.

huvudpersonen i pianisten (the pianist)

Men lite kort, i en scen kommer ett gäng soldater in till en judiskfamilj som sitter vid ett bord och äter. Soldaterna ber alla ställa sig upp, men en äldre man sitter kvar och det är för att han sitter i rullstol och kan inte ställa sig upp. Soldaterna verkar inte tycka det är acceptabelt så de lyfter upp rullstolen och kastar ut han över balkongen. Helt sjukt.. Men det har hänt och jag förstår ärligt inte hur en människa kan göra så mot en annan. Jag menar bara för vi har olika tro och utseende ska inte de ge rätten att döda eller göra någon illa :S. Jag förstår verkligen inte!!!! Just i pianisten handlar det ju om hitlers viljor osv, antar att de flesta vet. Men de jag och mamma tänkte på är hur så många kunde ställa upp och göra sådana grejer:S. Jag skulle heldre dö än att skjuta någon annan, aldrig att jag skulle göra det!

Kan babbla på om sånt i evigheter för jag kan verkligen inte förstå, är det någon som förstår?!? skriv gärna!
Vad tycker ni om massmord. rasism osv?

Nej vet ni vad, nu ska jag sova! Har en jobbig dag imorgon, börjar 9.40 och slutar 15.20.... Blä

Godnatt

Inga lektioner och lättlurad av försäljare!!

Hej och Hallå!
Sjukt skön dag idag, hade ledigt från matten eftersom att några från klassen skulle skriva kemi-prov. Kommer till skolan ca 20 i 12, hör rykten om att Monica är sjuk! Woho tänker man ju då, men vågar inte ta ut någon glädje än.. Går ner och kollar på länken och inser att de stämmer ju faktiskt! Ingen samhällskunskap idag då. Men vänta? Richard är ju också sjuk! Ingen fysik heller! Kan det bli bättre?! Så jaa, jag och axa tog bussen ner på stan vid 12 redan. Här snålar vi på lektioner. Är jämt ledig känns de som.

Jaja, dags att spendera pengar!! Åkte ner på stan, så bestämde vi oss för att gå bort till din sko och börja där sen gå mot stationen. Men inte hann vi långt inte, utan för h&m kommer det fram en som säljer mobilaboneman och vipps så har jag köpt ett. TUSAN! så sjukt lättlurad och jag känner ju mig så taskig om jag inte köper något. Jaja, måste faktiskt avboka det även fast de lät bra! Men jag kunde ju inte hjälpa det :/

Shoppingturen slutade iallafall med en bh och en väska. Tydligen ska Lina (syster) köpa en exakt lika, dum som hon är kan hon inte ens köpa en annan färg.. Så sjukt onödigt. Men men, what to do!

Nu hade jag tänkt se en film som heter jump in, den verkar rätt bra! Kan ju berätta lite sen kanske :) Tjao!

Hotel rwanda

Hejsan!
Idag var det första dagen back in school. Ganska najs ändå, eller vad säger du axa? HÖHÖ.. you know what I menar :) Hm ja, annars då? har gymmat idag på rasten tyckte jag va bra av mig eller vad säger ni?

Just nu ligger jag och tittar på hotel Rwanda. Den handlar om inbördes kriget i rwanda, mellan tutsier och hutus. Det är helt sjukt, men samtidigt kan man inte sluta titta. Ah jag vet inte ens vad jag ska säga, finns så himla mycket att säga men just nu vet jag inte vad. Se filmen och om ni inte blir berörda måste ni vara totalt känslokalla!


Ahhh jag kan inte skriva mer nu, måste titta!

vi hörs´

RSS 2.0