Jag är fet, so what ?!

Anonym om Goodnight:

sluta lägg ut bilder där du ser smal

ut för då får man ju inte se hur du ser ut påriktigt.

visa valkarna


Är du dum i huvet eller? Om du skriver något sådant får du väl stå för det? Sluta  skriva anonymt. Och vem fan bryr sig om jag har valkar, om du tycker det är sexigt får du väl kolla på nått tjockisprogram för jag tänker inte visa mina.

Vad ska du göra om jag är fet ? vavavava .. jag blir irriterat på sånt. Tycker inte de är okej.

Lämnar det nu, träningen idag gick skit. Allt förutom springningen den gick faktiskt bra! Fick lite håll men vafan ;b  Annars idag gick jag på stan en svängis med Lina, jag köpte en tunika från gina (visar imorgon) och en tröja åt min syster.

Såg ni idol btw ? Rasmus fick åka hem, tur att det inte var Robin. Han är min favorit :) He's cute, mihi. Av tjejerna är hon rödhåriga min favvis, tycker hon är bäst! Hoppas att hon vinner allt :) 


Nu ska jag sussa, är trött :) godnatt <3


Film och ledigt dag :D

Hejsan hoppsan falleralleraaaa!
Hur mår ni idag?
Jag mår faktiskt kanon! Känner mig rätt utvilad, man ska väl inte klaga då vi hade ledigt tors-sön sen en lektion i skolan sen ledigt en dag igen, men det känns great!

Ligger här i sängen med min butcrack, najs :) Har gjort mycket saker idag, kollat på nya one tree hill, kollat på stomp the yard, ätit frulle, städat lite i köket.. Haha :D

Nä, men allvarligt jag ska faktiskt ner och kika på en film till nu tror jag. Jaja, denna dagen är ju till för att vila, dessutom så regnar det ute :(

Men jag ska ge en resension av filmen sen när jag kommer tillbaka :D BYE

Goodnight

Godnatt

I miss summer

såg ni idol?

Ja, en vanlig söndag slutade tråkigt då vi förlorade med 3-2 mot storvreta. Orättvist tycker jag! Men livet är inte alltid rättvist.

Eller ja, nu ljuger jag ju för kvällen slutade ju inte så eftersom att Lina och Hanna kom hit och vi skulle se skönhetstävlings-filmen drop dead gorgeous , men tokigt som de blev så funkade den inte så vi fick kika på sex and the city filmen ist :).
Den var faktiskt riktigt bra, fast jag förstod inte handligen riktigt, Den handlade om kärlek iallafall! :) That's nice.

Såg ni idol?
Jag tycker nog faktiskt att det var rätt som åkte ut. Men vem är jag att dömma ni har ju ändå inte hört mig sjunga om ni inte åkte tallinfärjan i onsdags dårå .. Hon med rött hår vad hon nu heter är nog min idol! I like her! :)

Jag är ledig imorgon, vi har en såkallad resursdag, ifall man missat något prov eller fått ig så kan man få möjlighet att göra dom på resursdagarna :) Smart va? I think so.

Men jag ska sova nu ,ta igen lite! Så vi hörs imorgon. Antingen blir det 100 inlägg eller få, det visar sig :)

Godnatt <3

En vanlig söndag :)

Hallåååja :)
Har varit duktig idag! Städat mitt kaosartade rum, så deså :) Snyggt och rent tills mammi kommer hem.

Har precis ätit min fiskgratäng och kikat på idol, om ni såg sista elimineringen innan sm åkte utomlands så tycker jag de va dåligt att inte cristofer inte gick vidare :( Han var både bra och söt. Den andra killen såg ju lite halvmysko ut . Anyway !

vad händer idag då?
Jag ska och se när mitt lag spelar seriepremiär :) Får ju inte spela än själv, men snart så! :D ca 3 veckor. Sen ska jag nog kika på någon film lite senare :)

Har laddt ner lite filmer nu som jag ska kolla på så fort jag har tid, kanske ikväll. Har laddat ner dead silence, drop dead gorgeous, into the blue, mamma mia, sex and the city, sjätte sinnet, stick it, disturbia och stomp the yard :)

fast nu tänkte jag slänga mig framför soffan där nere och kika på vem ska slå filip och fredrik, sen gossip girl och sist men inte minst ONE TREE HILL! :)


Hörs sen! <3

det som händer på tallink stannar på tallink..

Tjenixen, nu är jag liiiiiite mer alertt och kan skriva ner resan :)
Har lagt in alla bilder på datorn och så, vi samlade på oss 121 men kan nästan garantera att 100 av dom är ofina! ;b

Jaa, hur ska man börja då? Alltid början som är svårast .. Vi fick skjuts av morsan till hamnen på lidingö, checkade in och fick vårt rum som ja inte var världens största, som faktiskt inte var stort alls. Men det var ju mysigt :) haha!


Munnarna gick i ett då det känns som 100 år sedan vi alla 4 sågs! Babbel babbel babbel tills båten gick! Då satte vi på oss skorna och sprang runt för att kolla läget på båten. Det första vi hittade var taxfreen (suprice..) Gick dock förbi för att utforska resten av båten ist! Hittade ett disco, en till taxfree med parfymer och dylikt, informationen och en fastfood resturang sen va de väl inte så mycket mer!


Gick tillbaka till taxfreen och köpte oss en fet chipspåse, en platta med gin, en malibou och två andra cider var. Gick till rummet och lämnade allt och gick vidare till fast food resturangen och drog varsin välsmakade sallad. Drog tillbaka till rummet igen och började välja kläder. Ni vet tjejer .. vilka problem! Efter ca 10 timmar och 12 minuters velade hade alla bestämmt sig och sminkningen satte fart! Ytterligare 10 timmar gick och vi missade kvällen. nej så var det inte! Vi var relativt snabba så efter ca 1 timme var vi klara och satt och spelade öl-spelet! Halvvägs insåg vi att vi ville ha mer att dricka. Jag och lina sprang ner till taxfreen igen och köpte en platta kopparbergs päroncider också.

När klockan slog 11.30 började vi röra oss ut . Total dött, jag skojar inte! Letade oss fram till karioken, skrev upp oss och väntade på vår tur. Men som ni vet, nöden har ingen lag! Vi blev tvugna att rusa till toan, missade nästan våran tur men ist fick vi göra en stjärnentre :D mohaha! Sjöng så otroligt vackert att många fick tårar i ögonen, eller vänta drömde jag det? Så måste det varit, för i själva verket gick det nog inte så bra. Jag stog mest och gapade och Hanna flashade och tappade micken.. Men vi bjöd på oss själva och det är väl viktigast! :) Gick till aluminium dicot och skakade rumpa ett tag innan vi gick upp för att lägga oss. Det kom ju en morgondag!

Steg upp vid cirkus 9, drog på oss kläder och begav oss ut i Tallin! Lite smått problem att hitta någon shopping även fast vi hade orienterings-Hanna med oss. Så småningom hittade vi en stor galleria där vi tillbringade stor del av förmiddagen. Dock inga stora köp, drog oss mot donken där det förövrigt var billigt! varför ska maten vara så dyr i Sverige? Anyway, med mat i magen blev alla genast så mycket gladare, vi spatserade runt på Tallins gator i gamla stan och bara tittade och njöt. (Vuxenpoäng, 5 klunkar!) köpte vantar i stånden där det stog tanter som stickat, sjukt fina dessutom!

Gick tillbaka till Gallerian där vi hittade en affär som påminde lite om h&m, Hanna köpte en väska, Jenny en bh och Lina ett par pyamas bralls. Jag ingenting, ovanligt! Gick till en mataffär och köpte baguetter och dricka att äta till kvällsmat. MYYSIGT! haha, men vi är ju ändå studenter så.. Gick tillbaka till båten och la oss för att sova en stund, blev två timmar. Väldigt välbehövt! Sen när båten var påväg igen gick jag, Hanna och Jenny ner till taxfreen och köpte lite godis och dylikt.
Tillbaka i hytten satt vi och åt våra baguetter som tyvärr inte var de mest välsmakliga jag ätit ..


Nu var det bara dags att börja tagga igen! Och det är vi kalas på! 20 päroncider, 14 gin och en halv malibou flaska återstog med vi klämmde allt! Ni kan ju tänka er hur det slutade! Kom iväg lite för sent hemifrån och missade karioken den här dagen :( Sjukt tråkigt! Gick istället till discot som snabbt tömdes när vi kom då alla skämdes för vi var så mycket bättre än dom .. Nej jag skojar bara! Vi dansade och dansade! Kvällen slutade på olika sätt för oss alla 4, men vi var tillbaka i hytten runt halv 7 allihopa. Gick upp vid 9 imorse och började packa ihop alla kläder och behörigheter. En timme senare var vi redo att lämna båten dock inte i lika bra skick som vi kom dit i.


Bussresan hem var ju inte världens roligaste och jag är så sjukt tacksam att pappa kom och hämtade oss på busshållplatsen. Hade inte orkat åka buss, var helt slut! Väl hemma käkade jag lite mat och gick och la mig!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på one tree hill, sen kanske lägga ut lite bilder :) kan hända att det blir imorgon om jag råkar somna. Det visar sig :)

Todelooo

Yo ho boo! :D höhö
Anna is baack med "nya krafter" och utvilad. Puhh, not.

Nej, nu ska jag äta lite, vila upp mig en aning och sedan ska jag berätta aaaallt som hände och visa foton :)

Så kika in lite senare ist :)

KRYSSNING IDAG!

Hejs :) Nu är det ca 20 minuter tills jag ska åka, till skolan först sen kryssningen! Är lite nervös, haha ! :) har säkert glömt en hel del, men då får man leva med det !


Tänkte bara säga hejdå och ha det så bra tills på fredag, då hörs vi igen :)


Anna

Dagens outfit


Leggings, scarf och blå tanktop från gina, svart linne från ichi, halsband från ur&penn, skor från skopunkten

Puss godnatt sovgott!

Tjenixen pixen!
Nyligen hemkommen från träningen, puh jobbigt idag! Har sådan (troligtvis) träningsverk i benen det är gaaalet! Om de inte är de så vet jag inte vad det är, något fel iallafall! Ahhhh kill me.

Och btw så kan ni kalla min Anna "löken" Brynö. Not fresh..

nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, skriver imorgon ist :) Puss godnatt sovgott! :)

Jajamensan jag är så jäävla seriös med min outfit (inte ironi)

Nya skor, igen?

Hejsan :)
Rätt chill dag, idag igen ;b Började 10.10 och slutade 15.00. Tog samma buss som Hanna och mötte sedan upp Jenny och Lina på stan. Lina var sist som vanlig .. (skoja lina). Vi skulle träffas, vet igentligen inte varför? men för att prata lite om imorgon ( berättar lite längre ner) J och H skulle växla lite pengar också. Känns som vi har koll på läget. När vi ändå var nere på stan så passade jag på att köpa ett par skor, igen? Jajamensan .. höhö


249 kr från skopunkten

Precis när jag och Lina skulle röra på oss mot WIllys för att köpa tuggemin och andra nödvändigheter ringer andra Lina (lillasyster Lina) och säger att hon som tar hål i örat är där idag! springer dit och gör ett hål i örat. Lite otippat att göra de bara sådär, men de är ju bra ;b

jaa, den lilla vita skiten där i är det :)

Om det gjorde ont? Näää inte alls! Kändes faktskt inte alls om jag ska vara ärlig :)

Jaaa och angående varför jag, Hanna, Lina och Jenny möttes på stan var för att imorgon åker vi på kryssning till TALLIN! :D Avgång imorgon klockan 18 och kommer hem på fredag vid 10 :) SJUKT NICE. Party all day long :) Ska berätta allt som hände sen när jag kommer hem ist blir nog lite roligare så :)

Ska packa nu eftersom jag måste ha det med mig till skolan imorgon! BYE <3

Dagens outfit


Jeans från thailand, svart linne från h&m, svart tshirt från wesc + vita tygskor från puma

Återfunnen träningsenergi!

Hej svejs :)
Hur mår ni idag?
Jag mår lite blandat, kan man svara så? Jaa, för de gjorde jag ju precis. Vilken fall som så skulle jag åka och kolla på Årsta - Hagunda i DM finalen. Men jag kunde inte åka, fick panik. Kunde inte tänka mig att gå in i allians utan att spela själv, det funkade inte för mig.. Det resulterade att jag stannade hemma och såg på Andra Avenyn och var och tränade ist!

Träningen gick förövrigt väldigt bra, börjar känna mig rätt vältränad faktiskt ! Min träningsenergi är tillbaka! Känner att jag är otroligt laddad till varje träning! Otroligt kul :) Dock har jag nog sträckt mig i låret pga av att jag inte kan stretcha det ordentligt.

Har även köpt lite nya grejer jag ska visa :)
En grå mössa som jag köpte igår på kapahl för 99 kr!


Och en plommon färgad halsduk(?) som jag tänkte passar till lite :) 129 kr!


Förövrigt har det inte hänt allt för mycket idag, gympa i skolan, en körlektion, en lektion till sen stan en sväng. Det vanliga ni vet :)

Tänkte hoppa in i duschen nu, bye <3

Korvätartävling

Ni kan aldrig gissa hur många korvar jag, Ingrid och Hanna Lisa åt.. 24 st. Vi var 3 pers, dock får ju jag och Ingrid ta åt oss mest ära då vi käkade 9 korvar var, japp ni läste rätt 9 korvar!!!

Vi hade ju då som sagt tävling, och både jag och inkan är tävlingsmänniskor så det skriker om det. Jag är nog snäppet värre, men inte mycket. Ingen ville ge sig, men sen hade vi ätit alla som vi stekt på så vi orkade inte steka fler.

Jaa, och varav 9 korvar åt vi 5 st med bröd, ketchup och senap, 1 rå, 3 utan bröd med ketchup och senap. (HL skippade dom 3 sista utan bröd)

Nu är känslan lite illamående, lite trött, lite vimsig. Annars kanon, jag förlorade inte :)


Redo att börja!

Första korvarna (förutom den första råa..)

Inkan

Hanna Lisa

Jag och Hanna, börjar känna av lite nu..

Hanna blev full efter 6 korvar!

Runt 8e korven? mätt? Jajamensan

Inkan skinkan!

Godnatt'

Dagens outfit


Jeans från Tiger of Sweden, svart linne från cubus, grå tjocktröja från dea

OLA <3

Okeeeej, gårdagen. jag såg idol-ola live. I just love him. Stog typ 1 meter från honom, han log jag dog..
haha jag är helt ordlös, eller vad heter de? vet inte vad jag ska skriva haha!
en bild säger mer än 1000 ord
Matilda och Axa :)
OLA!

Jaa efter så åkte jag till Linas donken där jag mötte Hanna och drog en "liten" glass, snackade med Lina och träffade några tjejer från gamla fotbollslaget :) Trevligt, skönt avslut med taxi hem på en mysig kväll!


Nu ska jag strax åka iväg till Inkan, det blir korvätartävling!!!!!! Ska ta med kameran och raportera hur det går! Filma denna historiska tillställning.. haha nej men de ska bli lite kul faktiskt! Jag bettar på mig själv (A)!

Vi hörs senare! <3

Dagens outfit *2

Igår:

Jeans från H&M, blått linne från gina, vitt linne från något utland, mörkblå adidaströja +vita chillskor..

Idag:

Jeans från blend,svart linne från h&m, tshirt från bikbok :)

Ola, min stora kärlek!

Hej Svejs!

gårdagen urartade en aning och slutade inte på de sättet jag ville. Men man har ju även sånna kvällar ibland! Finns inte mycket mer att säga :)

Ikväll blir en nykter och tidigkväll, Ola ska till people och därför måste måste måste jag dit! Jag älskar Ola, han är min kändiskärlek! He's so hot.
 Sötnos

Nu tänkte jag go and get dressed. Tjejerna spelar match igen klockan 19.00 tänkte åka och kolla nämligen :)

Tjao'

Ny jacka

Hejs :)
På gympan imorse fick vi kasta spjut, det gick gaaanska bra ändå ! haha men det var kul, fick även hoppa höjd. Klarade 120 högt idag! 

Efter gympan duschade jag och Axa fort och blev klara nästan 30 minuter innan nästa lektion, så vi hinner ju med att göra lite smått och gått. Så står vi och väntar utanför vår sal men ingen kommer, så visar det sig att vi har bytt sal. När vi för en gångs skull hinner duscha. ahhh blir galen. Sen på svenskan fick jag endast G på diskutionen, vill inte gå in djupare på de, men LACKA! 

Sedan fick jag veta att jag var tvungen att byta idrottsgrupp, men nu har jag bokat körlektioner på dom tiderna och det är utan Axa, som jag förövrigt har planerat en lektion med. Så nu sabbades allt. Palla.

Sen kom vi ner på stan, köpte en jacka :) (längre ner) sen skulle jag och Lina ta hål då hade hon givetvis gått hem som alltid. Vi har nog varit där 5 gånger nu och hon har aldrig varit där! Palla! Nu ska vi ringa och boka tid iaf! 

Sen säger Jennypenny att hon inte mår bra och skippar utgången ikv, laame :( Fast det är ju fortf jag och Hanna vi kan ju ha jävligt roligt, så jag hoppas på en kanon kväll :)


999 kr från bikbok, billigt tycker jag :)


Bra träning!

oh gokväll!
Idag har jag varit duktig :)
Gick hela vägen till allianshallen eftersom att jag inte hade någon skjuss, tog 1 timme och 5 minuter :) Därefter tränade vi i 2 timmar, innebandy och fys. bra va va va :D ?

Nu ska jag sova sen är det idrott imorgonbitti som gäller :)


Goooodnatt

Anna

Dagens outfit


leggins och klänning från gina, skärp från h&m, kofta från dea + converse :)

Impulsköp :)

Tjenixen :)
Har haft ännu en chill dag, började med möte angående projektarbetet tillsammans med S & A. Läraren sa att vår plan verkade kanon bra! Att vi endast behöver skriva loggbok varannan vecka nu när vi har en så bra plan och att vi inte behövde ha många fler möten. Det känns toppen! Ja och efter 10 minuter var mötet slut och vi stog vid skåpen och hade 3,5 timmars håla. Lame! Drog ner på stan ist och hittade en sjukt fin jacka som jag tänkte köpa imorgon :) Så den visas då, så kika in tomorrow!

Köpte även lite impulsgrejer sådär
En scarf blå från gina ca 30 kr på rean! passar till den blåa jackan jag ska köpa:) :

En svart tshirt också på rea från gina 49 kr:

Ett blått linne, alltid bra att ha under 49 kr:


Vi drog även en lunch på cupido, jummie! Åkte tillbaka till skolan och hade Fysik och Matte! Ganska roligt faktiskt! Åkte hem och satte på one tree hill, grina som tusan idag igen. Det är så sorligt och jag antar att alla som sett det håller med mig!!!! Eller? (avsnitt 3 på säsong 6!)

Nu tänkte jag sätta mig ner och skriva klart min essä tills imorgon så jag har hela dagen på mig att välja kläder osv .. Hihi :) Hat så bra , tjing!

Springa halv 23 ? wow ..

Ibland tror jag att jag och min syster ligger på samma nivå. Samma nivå i knäpphet ? Eller, nyss fick vi för oss att ut och springa. Båda hade sjukt mycket överskottsenergi, kutade några varv runt kvarteret och vipps sackade den efter oss och vi nådde tröttheten.


Strax ska jag lägga mig och sova. Skönt :)

Goodnight'

Glasögon-ormar

Oh många inlägg idag, men sånt händer när man inte har mycket att göra. Nä that's right. I'm boooored.

Igår på skolkolrtet hade vi igentligen tänkt ha glasögon allihopa, men alla tog inte med sig så det blev inget. Jag och Axa som verkligen ääääälskar (ironi) att vara med på kort bestämmde oss för att fota oss själva, med brills.

Känn er speciella för jag ska visa er bilderna ;) haha:
 




sexymotherfuckers'

Rihanna - Disturbia


Dagens outfit


jeans från blend, tunika från cubus, stövlar från skopunkten, halsband från ur&penn

Inte mycke skola idag inte ..

Tjo hojs!

Idag har varit en chiiiill dag. Hade en körlektion 10.10, gick galant idag :) Efteråt drog jag fort som fasen till skolan, mötte upp axa och slängde i oss en bit som bestod av inte allt för god pasta med ketchup. Svenska lektion som bestod av genomgång av realismen. Kul? Nä inte de minsta!

Hoppade i jackan och drog till le bus för att bege mig hemåt. Väl hemma försökte ja ladda ner one tree hill för hundrade gången men icke sa nicke. Funkade inte alls, panik.

Hoppade upp på pilen (min cykel) och cyklade till husläkarn. Som vanligt suger dom och jag fick lämna med ett papper om att komma tillbaka och göra prover. Tråkigt. Men men nu är jag hemma igen och försöker på nytt ladda ner one tree hill, men utan resultat. Jag kommer bryta ihop snart känner jag, jag vill se nu nu nu ! Help?

Ja, jag måste nog söka hjälp för mitt oth-beroende. Det är snart skadligt! haha, nejdå :)

Nu börjar min mage känna sig hungrig, ska springa ner och laga något!

goodbye :) <3

Tisdag 16/9

Tjenixen!
Mycket som händer idag, skolan som vanligt. Kom förstent till varenda lektion hur lyckas man? Jaja, sånna dagar har man ju också. Vi hade skolfoto också, jag fick STÅÅÅ! :D haha, i mitten dessutom med Axa ovanför mig :) Visserligen satte dom alla långa killar så fick nog inte stå pga av min längd .. haha!

Åkte hem från skolan och träffade Jenny på stan, har nog aldrig träffat henne på stan förut och så träffar jag henne just idag på hennes födelsedag! :) KUL! Och grattis jensa ! :D

Kommer hem och ska ladda ner one tree hill, men nehepp då funkar det inte för nån jävla lime wire kommer upp, whats going on lixom ? Ja så inget oth idag inte. Får fixat imorgon! Nu om 20 minuter ska jag ta bussen till fyrishov och möta upp axi, vi ska kolla på storvreta matchen direkt efter är det dags för träning :D ! Sjukt kul ska det bli :) Är taggad till tusen!

Ingen dagens outfit idag för jag har redan hunnit byta om. Men jag hade mellanblå jeans, ett linne i svart blått och lila, och en svart kofta :) Bara så ni vet .. haha

Jaja, nu ska jag gå ner och plocka ur disken sen åka! Ha en bra kväll :) <3

Rävsten kommer ..

Okej hörni, jag ber om ursäkt! Har inte berättat om rävsten som jag sa, men jag kom senare på att allt blir så mycket roligare om man har lite bilder att visa samtidigt. Och jag har förtillfället inga bilder, så när det kommer så ska jag berätta :) Tillsvidare kan ni få kika på mig och Lina i lördags ;D


Godnatt '

Före och efter bilder !

Före:


Efter:

Dagens outfit


Svarta jeans från holmlunds, svart linne från cubus, grå kofta från h&m, halsband från ur och penn + silverskor :)

Skolfoto-panik

Hejs ! Jag har panik, ni vet skolfoto-panik. Ingen aning vad jag ska ha för kläder, ingen aning vad jag ska ha för smink, ingen aning om hur jag ska ha håret. Men när man tänker efter så igentligen vad spelar det för roll? Går ju trots allt sista året, man vet hur alla ser ut och man bryr sig inte direkt om dom yngsta ..

Ja trots de så känner jag panik, jag vill ha något fint på mig men ändå inte för fint. Alldagliga kläder helt enkelt! Vart hittar man det?

Help :)

Senaste sko inköpen! :)

Vet ni vad jag kom på :) ? Jag har glömt visa mina senaste skoköp! mohaha, två par skor har jag köpt !


rea 200 kr från skoagust :)


Hade kostat 249 från skopunkten nu; 49 kr! Billigt :) Jag älskar färgen!

Nu ska jag sova för imorgon innan skolan ska jag färga och klippa mitt hår :) Visar bilder imorgon! Godnatt :)


Dagens outfit


haha görr .. Chinos från bikbok, svart linne från cubus, grönt linne från gina :)

Utekväll !

Yo yo yo hoe! :)
Kvällen igår blev lyckad, enligt mig iaf :) Jag och Lina började med att inhandla lite lite lite godis på ica kvarnen och mötte upp Jenny och Henke. Drog vidare till Bowlaget och träffade Hanna Lisa och några av Henriks kompisar för att bowla! :D

Det gick faktiskt bra, främst för Jenny som va great som vanligt .. :P Hon vann ganska överlägset. Men jag kom på en stark andra plats! Som jag är stolt över :) haha . (bilder kommer sen :))

Efter bowlingen drog vi vidare till O'learys (stavning?) drog en öl för att tagga till en aning! HL träffade några gamla bekanta som satte sig vid vårt super stabila bord, alltid trevligt med nytt folk. Japp, lite mer taggade gick vi i kylan till people.  Inne på people hände det ena och de andra, men det var kul ! :)

Tog sista bussen hem och vaknade upp i min säng, mycket skönare än att sova borta :) Ja och nu är jag precis hemkommen från en hustitt på en lägenhet i övre slotts .. fast tydligen så var det dålig planlösning så de vart inget! Synd! Jag vill flytta nu nu nu !

Ska sätta mig och skriva en projektplan nu, så jag kan åka till Hanni ikv :) Tjingkan <3

Kulturell dag!

Hallå hallå :)

Idag är det kulturnatten här i Uppsala och som det hörs på namnet så kanske man ska vara lite kulturell? eller?
Ja vi får se vad dagen har att bjuda på, Sanna dansar på stan, laget spelar match och utgång ikväll är nog det som är planerat mer eller mindre.

Kom precis hem från matchen, Frötuna vs Nyby! Vi vann med 4-1 alltså frötuna :) Bra spelat tjejer!


Återkommer med vidare planer :) tjao <3


I'M HOME! :D

Tjululluluuu :) Anna is back :D !


Ja men jag har ju igentligen inte tid att skriva nu, Ska iväg på tjejmiddag till Charlotte :) Ska bli jätte mysigt! Ska ta bussen om 15 minuter så det är lite brottom. Ville bara tala om att nu är jag hemma! Ska berätta allt som hände under veckan imorgon för då kommer jag ha tid :) Vi hörs då! Ha en bra kväll :)

Puss!

Och assistenten vaar ..

Hejsan allihopa everybody! :) haha ..

Idag ska jag tillsammans med min klass N3id åka till rävsten, som jag har berättat innan finns det ingen toalett, bara dass, det finns inget finnande vatten och det finns massvis med djur. Guess who's going to die .. Ska vara där en heeel vecka, eller tills på fredag iallafall. Kommer inte bli någon bloggning, men på fredag är jag tillbaka som vanligt :) Då har jag säkert massa roliga berättelser och bilder :) Kika in då!


Nu till gårdagen.. Satt i sekritariatet i allianshallen i 6,5 timme. Jag fick äran att vara speaker, och man kan ju inte alltid säga rätt.

"Mål nummer ..... och assistenten vaar .."

" Nummer ... åker ut två minuter för abstration (obstruktion) "

"Nummer .. utvisas två minuter för, Hanna vad utvisades ha för?!? Eh tjaffs?, tvåå minuter för tjaffs! "

Förutom dom små missöden skötte jag mig ganska bra! :D

Det var ändå gaaanska kul , men hade ju helt klart funnits roligare sett att tillbringa sin lördagskväll på!

Nu måste jag packa :)  Tjarå!

Killar läs detta :)


när hon verkar blyg - säg att du älskar henne
när hon springer bort från dig - följ henne
när hon tar sitt huvud nära ditt - kyss henne
när hon bråkar & slår dig - håll henne intill dig
när hon är tyst - tänker hon hur hon ska säga "jag älskar dig"
när hon ignorerar dig - vill hon ha din uppmärksamhet
när hon försöker sticka iväg - håll henne om midjan & släpp aldrig taget
när du ser henne när hon är som värst - säg att hon är vacker
när hon skriker på dig - säg att du älskar henne; men du måste mena det!
när du ser henne gå - smyg upp bakom henne & ta tag i hennes midja
när hon är rädd - håll om henne & säg att allt kommer bli OK, för hon är ju med dig
när hon ser ut som att något är fel -kyss henne & säg att det finns inget att oroa sig för
när hon håller din hand - lek med hennes fingrar
när hon säger att hon fryser - kom närmre
när hon går iväg med ett långt avstånd - gå upp brevid henne & prata med henne
när hon flirtar med dig - ignorera henne aldrig!
när det är bara du & hon i ett rum - be henne stanna lite längre


Min knähistoria -1 år

Speciell dag ja, kanske inte på ett bra sätt direkt! Idag var det ett år sen jag pajade mitt korsband första gången, men visst har det gått fort! Minns fortfarande när jag satt ute på papperskorgen och väntade på fam rydén som alltid är sena så åkte vi till träningen, min andra gympaträning så gjorde jag en handvolt och landade totalfel och börjde knät bakåt.

Men jag tror att med allt ont kommer något gott, och ur detta hm .. Kanske att jag ska ta det lite mer försiktigt och kontrollerat :) ? Att man verkligen ska träna när man kan! Jag har aldrig velat träna mer i hela mitt liv än när jag inte kunde.

Så alltså 5e september 2007 drog jag av det, men inte helt utan bara halva. Gick omkring i skolan en hel dag och såg ut som en apa för jag trodde ju som vanligt att det skulle gå över efter en dag eller två, men icke sa nicke. Jag och mammsen fick åka in till akuten där konstaterade dom att inget ben var av och att korbandet absolut var helt osv. . FIck kryckor i 2 veckor för att sedan åka till en "knäspecialist" .  Hon sa att inget var fel, att jag skulle börja träna hos en sjukgymnast. Sjukt sura gick vi därifrån med intyg till en sjukgymnast. Så på egen hand fick vi fixa en magnetrönken, blev många läkarbesök. Träffade totatl 9 läkare ..  Fick tillslut åka på rönken och det visade sig att delar var skadat men de viste inte hur mycket. Fick tid för titthålsoperation, dock väldigt långt efter så i januari -08 gjorde jag min absolut första operation. Reslutatet av den var att det var av på hälften men för lite för att sy ihop det. Fick åka hem och börja träna igen som vanligt, men jag tror inte att dom insåg hur mycket "som vanligt" är för min del.


Första operationen

Som vanligt blev nog lite för mycket och bara några veckor efter operationen small det igen. Denna gången var jag nästan säker på att det var korsbandet som small, jag riktigt kännde hur det gick av. Det var min andra träning i skolan .. LYCKAT:)  Efter en ambulanstur till sjukhuset konstaterade dom att inget var av (?) okej misstänksamt.. Vi ringde till artrocliniken där jag operats för bara två veckor sedan och berättar vad som hänt. Får en akuttid redan på fredagen (detta hände på måndagen). Dom går in i knät i tron om att minisken smällt, tur de så är den hel, men konsbandet har gått av och lagt sig ivägen för rörligheten i knät. Snabbt fixat så var korsbandet väck! Taxi till skolan i 2 veckor kändes lite som plåster på såren! :)

andra operationen

Två veckor senare fick jag ett samtal om att jag kunde komma in direkt för att operara mig igen, denna gången för att sätta in ett nytt korsband. Det nya korsbandet består av två senor från låret, en skruv och tre sockerspikar.

tredje operationen

Ca 1 veckas sängliggade, 2 veckor med kryckor, 1 veckas haltande och 6 månaders rehab .. Och här är vi idag!

Nu är det party, fira för att året gått hyfsat fort ! :) Ha en bra kväll! <3

Speciell dag :)

Imorgon är det en speciell dag, ni får veta imorgon :)

LaACKKKKKKKA

Jag vill flytta från det här huset nu, eller att lina flyttar det är vilket som. Jag vill inte bo med en jävla tjuv, hon tar alla mina grejer. Spelar ingen roll hur jävla många gånger jag säger till henne hon fattar ju inte den korkare idioten.  Ahhhh jag blir så jävla lack hon är ju så korkad att hon inte ens fattar att hon gör fel, för så som hon gör så gör man inte, eller okej om man är 2 år kanske och inte fattar bättre. Men när man är 15 år !? Skulle fan inte förvåna mig om hon får gå om hela jävla skolan den idioten.

Ska bli så jävla skönt att sluta skolan, åka till usa, flytta någon annan stanns och plugga och ha mina saker för mig själv. Där ingen kan ta dom. Ahh jag vet att det är så jävla omoget beteende av mig men jag kan inte hjälpa det. För det händer inte en gång inte två gånger utan ca 20 gånger i veckan.

Slut för mig, godnatt!


Obligatoriska gummistövlar



149 kr på coop

School

Sitter i skolan nu, har swedish . .

Hade en körlektion imorse, den gick faktiskt bra! Fick backa in på parkeringar, backa runt hörn, fickparkera o lite sånt, men det gick bra iaf :)

En kul grej vi gjorde igår, haha ! Innan träningen springer vi en bit men vi orkade inte så vi sprang sakta och väntade på att dom andra skulle springa utom synhåll, dåå sprang vi tillbaka och rundade allianshallen och gömde oss bakom en bil för att vänta på att alla skulle komma ;b Så väntade vi as länge, men ingen kom. Så när vi tillslut gick in visade det sig att vi var 15 minuter efter alla andra .. Så jävla typiskt oss, sjukt lata ..

Jaa, det inlägget är gammalt hart blivit avbryten varje gång jag ska skriva. Men nu har jag tid :)

Mår inte så bra , mår konstigt :S kanske är orolig för dasset på rävsten .. haha nej, men mår lite illa, nästan så jag vill spy hela tiden.. Sen nu idag har jag fått lite huvudverk också. Men jag hoppas faktiskt att det är oron för dassen.. Haha :P

Jag vet inte om jag har berättat det, men vår klass ska ju åka på biologresa till rävsten nu på söndag. Bussen går 14.00 från skolan. Så ska vi åka ut till Öregrund, tar väl ca 1,5 timme? Sen åka färjan över till gräsö OCH sen ska vi åka en mindre båt över till ytteligare än ö. Jaa och på den ö har dom inte ens toaletter utan vi ska gå på dass en hel jävla vecka! fattar ni ?!?! DASSS !??!?!?! I mean come on, kill me. Ja en sak till, det finns inget rinnande vatten, lever vi på stenåldern eller ? nej jag tänkte väl, skaffa ledningar! eller något .. Så de va ungefär de jag hade att klaga över, förutom det kommer det nog bli rätt roligt!

Vi är där en vecka, eller ja söndag till fredag åtminstånde. Vi kommer ha lektion från 9-11 och lab från 13 - 17 varje dag. Lite små jobbigt, men sen kommer vi ha stora delar av kursen avklarad :) Anden fyller ju år när vi är där stackarn, fast åandrasidan vem vill inte fira sin 18års dag med sin underbara klass ;)

Ska åka och köpa ett par finfina gummistövlar strax eftersom att det är en obligatoriskgrej att ha med sig! Ska ta o börja lägga ner lite smått och gott i resväskan nu, vi hörs senare :) <3

ONE TREE FUCKING HILL HAR KOMMIT UUUUUUUUT :D

Tjolahoppsan :)
Sovmorgon idag, skönt som tuuuusan! Fick ändå gå upp lite tidigare så jag kunde ladda ner nya avsnittet av one tree hill, sesång 6 :D:D:D:D !

Skolan iallafall, matte som vanligt. Liiite krångligt idag men det löser sig! Samhällskunskap som förvånadsvärt är rätt kul! Och det går ganska bra! Trodde det skulle vara döden (som historia..) Avslutade dagen med lite fysiklabb lite halvkul sådär på eftermiddagen när man är trött ..

Gick iallafall vidare till le köööörskola :) Gick faktiskt bra idag! Jag tar mig uppåt :D Men hade lite annat i huvudet när jag körde för jag skulle ju faktiskt hem och kolla på ONE TREE HILL! (I know, jag är galen)

Har precis kollat klart nu och det var underbart, för er som sett sista avsnittet på sesång 7 så vet ni ju att Lucas ringer men man får inte veta till vem :) Do you wanna know :) ? Skriv en komentar så ska jag berätta för dig!

Ikvälls är det träning, 21.00-23.00, sent men så kan de vara ibland! Bara att bita ihop, för man älskar ju ändå innebandyn :)

Oj nu ropar mamma mat, tjing <3

Dagens outfit


Jeans från blend, tshirt från monki, skärp från h&m + vita tygskor :)

Måndag :)

Hallu ballu! :)
Idag så har jag varit extreemt duktig och cyklat till skolan, hade endast en lektion iofs men jag jobbade på bra, sen på eftermiddagen hade vi PA (projektarbete) gick ju bra , vi gjorde iofs inget ..

Cyklade hem och påvägen bokade jag klipptid :) Det behövs! Klipp + färg :) Kanoners!  Väl hemma låg jag och tittade på tv, sappade mellan top model och one tree hill. Har sätt alla avsnitt 100 gånger, men imorgon kommer ett nytt! Can't wait :)


Efter det åkte jag och Axa till allians för att kika på storvreta - hagunda när jag åkte efter 2 perioder ledde hagunda med 3-2. Hur slutade matchen? :)

Jag åkte då vidare och körde gympa-pass, mina låtar jag körde gick kanon idag :) Klockrent! :)

Nu tänkte jag sussa, ska upp tidigt imorgon. (8.00) höhö ..

Godnatt, sov gott <3


RSS 2.0