Imorgon flyttar jag!

Ja hörni, nu är det ju så att jag åker imorgon. Jag lämnar uppsala för ett antal månader iallafall och förflyttar mig till Malmö (med ett litet stopp i Kina på vägen..) :) Kina kommer bli awesome! Shoppa shoppa shoppa och lite mur, torg, städer osv.. you know.. :)

Nej men sen är det ju lite sorligt att jag flyttar. Tycker jag iallafall! Men jag menar jag försvinner ju inte helt, det finns ju tåg, flyg osv.. och telefoner, msn, mail allt! det är ju lugnt ändå.. Malmö är inte sååå långt bort!

Jag är galet nervös... Det är ändå en helt ny stad och ny skola och nytt innebandylag och allt. uää, men det kommer gå fin fint! hoppas jag ;b

nej nu snackar jag bara massa skit känns de som.... kan ju bli så när man är nervös.. haha

Juste, en sak har jag ju att berätta ;b Idag när jag och Malin körde gafflar för att lämna skräp så är det dörrar man ska igenom som man öppnar genom att trycka på en knapp. Så gjorde jag det iallafall så öppnades dörrarna mot mig, så på något sätt blev jag inklämd mellan väggen och dörren och kom inte ut förens dörrarna hade gått igen.... hahaha som det kan gå!

Nej, vet ni vad. Nu säger jag godnatt och nästa gång vi hörs (antagligen) är jag på arlanda, kastrup, i kina elleri malmö! Tufft :) Ska nog döpa om min blogg till: En uppsalatjej i malmö stad, det vill säga parkernas stad... :)

Puss

godnatt kära vänner


Utkast: wuäää, träningen ...

wuäää, träningen var jobbig! mega jobbig!
Att jag var mega trött efter endast 6,5 timmes sömn gjorde väl inte saken bättre.. Jag har allvarliga sömnproblem, jag kan inte sova längre än till 9. Igår gick jag ändå och la mig vid halv 3 och vaknar och är pigg vid halv 9.. Sen är jag ändå halvtrött och har inga problem alls att somna mitt på dagen. Det suger ju!

Jaja, nu sitter jag här iallafall och dricker grönt te med vaniljsmak med honung i. Mums! tänkte kika på en shopaholics bekännelser nu.

outfits


jeans från dr. denim, linne från vero moda och långärmad tshirt från gina tricot + converse

lackleggins från bikbok, linne från weekday, skor från sko august +jeansjacka
Hahaha, jag och HL satt och snackade om the ring, så kommer den här bilden upp! Hahah visst ser den läskig ut.. :P ?

En dag på gränby..

Halloj!
Hoppas alla är fulla denna underbara lördagskväll.. för det är inte vi. Vi sitter och kollar på oth, med vi så menar jag mig och hanna lisa :)

one tree hill är bäst

Idag har vi varit på gränby centrum, det hände en spännande sak för en gångs skull! Brandalarmet gick! sjukt spårat.. Det började med att det pep, ungefär som när det är piper när man gått ut med något ni vet.. fast en aning högre. Sen kom det en röst som sa;
- detta är ett brandalarm, lämna byggnaden genom närmaste utgång.. eller något liknande ;b

haha sjukt otippat!

Ja, innan det började låta och ha sig så hann vi prova en del och ta lite kort, här är resultatet!



vackra klänningar vi provade på vila.. haha



sexigt inne på Hm, :)




Nu, fokus på oth. Puss

Min sista lördag i Uppsala på ett tag!

TJOHO!
fin dag idag, haha har börjat dagen med att packa och fixa lite inför flytten och inför kina! Bra start :) nej nu ljög jag, jag började ju faktiskt med att se top model och äta godis kom jag på nu.. Men same shit..

Idag blir det chokolat, gränby centrum och sedan pizza! Förhoppningsvis kommer HL med så kan vi åka bil, annars blir de ju gamla kära moppen, eller buss.. Hatar buss. Tar så lång tid! jag måste fixa körkort..

Iallafall kommer HL med hit ikväll och chillar med moi, vi får väl se vad vi hittar på!

Ja, det är väl the plans för idag.. Ska ta lite dagens outfit snart tänkte jag ;D

PUSS

Godmorgon!


Min och Hls dansvideo.. haha

Tjoho, får väl be lite halft om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag.. men jag har haft en hel del att göra!
Idag skulle vi haft match igen, men vi hade inte tillräckligt med spelare så det blev ingen. Detta betyder att laget är diskade från serien.. Sjukt tråkigt! men men så kan det gå.. Tur för mig att det här hade varit sista matchen ändå.. Men synd om de som ville fortsätta spela :(

Vi åkte iallafall hem till Elin istället och chillade järnet.. Jag är så sjukt trött idag, fattar inte att jag fortfarande är vaken borde verkligen gå och lägga mig! så det ska jag ta mig fan göra.. snart iallafall :) Mihi

Skulle bara lägga upp denna otroligt fina videon på mig och hanna lisa.. Observera att det är oseriöst.. :) Enjoy!

Det är Elin som har haft den stora äran att filma hela köret :) puss elin!

Godnatt :)

Fotbolls inlägg ;b

Buääää, I'm so tierd.. Idag har jag jobbat från halv 9 till ca halv 5 sedan åkte jag till Elin för att äta lite och så, sedan drog vi ner till Ekebyvallen för fotbollsmatch!
Lite kaosartat blev det dock eftersom tränaren glömde matchkläderna på Danelid (hemmaplanen) haha panik, men efter en joggingtur från omklädningsrummen till planen fick vi ju också en uppvärmning och sedan körde vi! 2 minuter innan matchen kom vi.. jag menar varför va där långt innan? Det är väl onödigt ;)

1-2 slutade matchen iallafall, förlust är alltid tråkigt men oandra sidan var det dem som hade pressen på sig eftersom de är obesegrade än så länge i serien. Vi kämpade på bra och hade hela spelet men det hjälpte inte! Tråkigt men sant.

Jag märker att jag har blivit gamal, jag får dåligt samvete om jag klagar och säger fula ord, så mycket att jag ber om ursäkt. Wow.. det brukar inte hända. Värst vad jag är snäll då ;b

Helt sjukt, iår är det mitt 13 fotbollsår (med ca 2 års avbrott..) Galet länge ju!!

haha, ja ni ser. Ett antal år sedan :) Sött va.. Det är jag som är målisen med rosa pants, sexy!

Nu är det dusch som gäller! Puss

Massa saker att fixa inför flytten!!

Tooodls!
Jag är trött idag, jätte trött :) Men man har ju sådana dagar också! Fick sluta jobbet lite tidigare idag, redan kvart över 3, gutt. Fick dock vänta kvar på morsan, känndes onödigt att ta bussen.. Satt en sväng vid datorn och kikade på soffa/bäddsoffa! Hittade en som jag verkligen verkligen verkligen vill ha!!! Har redan en fotölj i samma serie, och så fanns det en lika dan fast bäddsoffa. Sjukt bra eftersom de är jätte sköna att sitta i också! Minns dock inte vad serien heter men de spelar ju ingen roll.. haha :)

Idag måste jag fixa massa med e-legitimation, csn, skriva på kontrakt för lägenheten, söka bostadsbidrag, bokföra mig i Malmö osv... Massa tjaffs som ska fixas! Nu är det verkligen på allvar!!! Scary..

Idag är min enda dag utan träning/match.. skönt! Ska viiiila idag :)
Juste, jag tänkte nog fixa om min design. Någon som har lust att hjälpa mig? Jag är dålig på sånt.. Hör av dig om du är sugen, speciellt med loggan!!!

Puss

Dagens outfit

Ja, dagens outfit då.
Enkelt och skönt på jobbet, en tshirt från thailand, vitt linne från vero moda och jeans från tiger of sweden :)

sweet dreams!

innebandyträning!

Buääää, jag dör!
Har precis varit på innebandyträning från kvart i 7 till halv 10! Jobbigt..

Nä, det känns bra nu när jag tog mig igenom hela passet.. haha :) kommer kännas imorgon dock!


Nu är det dax för dusch och sovaaa. SKÖNT!

Puss :)

Är vi lika?

Ja, frågan lyder.. Är jag och Lina lika?

3 stycker har tagit fel nu på två dagar.. Det händer inte? Jag tycker inte alls att vi är lika, inte andra jag pratat med heller.. Men det var två stycken på mammas jobb, sen Lindas pappa.. Dock var det bakifrån så det gills inte riktigt. 2,5 är ändå illa!

Vad tycker ni?







Dagens outfit


shorts från sisters, tshirt från gina tricot och väst från kapahl :) ´bruna gladiator sandaler!

Tråkig kväll blev till helt okej kväll ;b

Tjoho, söndag idag och snart slut på helg! Buäää..
Mina päron hade kräftskiva igår med ett antal gäster, trevligt för dom mindre trevligt för mig och Lina. Haha, löste sig okej ändå, jag och Hanna Lisa bestämde oss för att göra en liten dans som vi ska göra på fester.. haha (behöver jag ens säga att vi hade tråkigt?) ganska rolig blev den ändå.. haha när vi var klara så bestämde vi oss för att gå ut en stund.

Gick bort mot älskade Nåntuna där Linda bor, tänkte skrämma småtjejerna som var där och åt mat osv. Började med att plinga på dörren, sen ringde vi några gånger och sa läskiga saker som inte alls blev så läskiga.. haha sen rasslade vi i buskarna och sedan gömde vi oss bakom hennes pool för att tillslut springa fram och skrämma dom! haha moget..

Lina och Julia gallskrek och sprang in de fortaste de kunde och lämnade stackars halta Linda kvar ute... haha vi skrattade iallafall.. Sedan satt vi kvar där en stund och snackade lite. Drog oss sedan hem igen mot kära hökvägen!

Då var klockan halv 1 och vi var lite trötta.. HL tog bussen hem och jag la mig i sängen med alla kläderna på mig och med datorn på magen och somnade..

Imorse var jag och kikade på Linas innebandymatch i Fyrishov, det blev vinst med 5-2!

Nu har vi precis ätit och ska cykla till IKEA, puss

Bilder;




HAHAHAHAHAHAHAHA


måste jag ens kommentera? hahahahaha...

Från mina högtalare


Tältning och flyttpacka...

Haha ah my god.. Jag har blivit värsta frilufs människan vad händer?! haha Sist jag skrev var vi ute och fiskade och nu inatt har jag och HL tältat.. Whats up?! :P

Haha ja, tältat har vi gjort iallafall.. Vi fick för oss att göra något utöver det vanliga så vi kom på att vi kunde tälta. Så vi tog vårt tält och saker och gick in i skogen vid mig och slog oss ner.. Haha dock blev det lite sent så det var nästan mörkt när vi kom fram och ännu ännu mörkare när vi fått upp tältet.. Så satte vi oss på nån stock där och käkade chips och drack cola och lyssnade på musik ;b haha




hahaha kolla, jag har olika färger på näsborrarna.. HL ser ut som om hon ska sprängas ;b



GOODMORNING... haha 

Nä, vi blev väckta av en hundjävel som kom och skällde iallafall.. Typiskt!

När vi kom hem så kom elin och så började vi rensa ur mina garderober.... En hög för Kina, en hög för Skåne och en hög för barnen i Afrika.... Synd om dom för dom fick de fula.. Mihi

Ska städa klart my room sen duscha. Känner att det behövs ;b haha

Ha det bra, puss!

fiska!

Jaha, då var det måndag igen och måndag betyder jobb. PALLA!
Dock var det rätt skönt idag, pratade med föräldrar och delade upp grupper, fixade lite fika osv.. Rätt slappt! Men jag var så jääävla trött så de räckte för min del!

Imorgon blir det jobb på Q-med. Jooooobbigt! haha vad jag klagar idag! jag har nog aldrig jobbat mer än 2 veckor i sträck.. konstigt.

Nej, men det jag skulle berätta var ju att vi har varit och fiskat! Jag Matilda och HL! Det var rätt kul, tills vi fick en firre. Eller Hanna Lisa fick en fisk.. Hon skrek så alla skrek.. Panik helt enkelt ;b och fisken bara låg och sprattlade.. Usch! Tillslut frågade vi några killar som stog på bryggan brevid om de kunde hjälpa oss! Haha ;b Det var väl de som hände. Haha Så hade vi lite musik och bara allmänt mysigt!



haha ser ni fisken?!?!



sexy..

nu är det verkligen sovdax!
Puss och kram!

Trött, trött, trött, trött, jag orkar inteeee

Jag är världens tröttaste!
Har inte sovit allt för mycket inatt och nu är det dax för match igen. Denna gång med div 3 laget..
Juste, vi hade ju match igår med vårt lag.. Dock fick vi bara ihop 7 spelare så vi körde lite skojmatch ist 7 mot 7. Men det var kul det också!

Men ja som sagt match idag igen. Jag vill inteee, pallar inteee.... Tydligen ska laget vi möter vara duktiga och ligger 2a i serien (vi ligger väl 3a kanske?) PALLA. Jag vill ligga nere i källaren med mitt täcke några kuddar och en godispåse och en film, nu nu nu nu. Ge mig.

Samling om 20 minuter. Kanske ska gå och byta om? Mja de får bli så.

Ska visa mitt nyaste inköp, en jeansjumpsuit.. Typ. Och ett par innebandyskor! Sweet, nä nu;

Byta om
Puss :)

Match med div 3 laget!

Tjoho!
Jobbet gick bra idag, som vanligt :) Skönt skönt.. inte mycket mer att säga om det..

Men efter jobbet, de ni! Jag var med och spelade match med div 3.. Eller spelade och spelade jag stog i mål. Något jag inte gjort på ett antal år.. haha ;D

men vet ni va, det gick faktiskt bra för mig! Dock så förlorade vi matchen med 4-3 där de gjorde 1 mål på straff, två lobbmål som var omöjliga att ta, sen en retur visst de va väl inte så bra att jag släppte den men samtidigt så sa jag innan att jag skulle släppa massa returer så man tycker ju att någon kunde varit med.. Men sånt händer, jag tyckte ändå vi spelade bra!

Men nej, nu ska jag nog duscha sen sova.. Är lite trött. Men imorgon får jag skjuts iallafall! SKÖÖÖÖNT :)

Morgondagen ser ut som följande:
- Jobb 9.30 - 16.00
- Cykla hem, duscha och fixa mig
- Åka ner på stan, möta HL och hämta biobiljetter
- Dra ut till Ekeby och kika på fotbollsmatch
- Möta Axa vid bion och gå på sommaren med Göran!

Mysig dag :)

Puss!

Blandat

Okej fysen och allt sånt var ju ett skämt... det var 4 st där. Taggat, tveksamt om det kommer bli ett lag för Frötuna i höst. Hoppas verkligen det för de som stannar! Vi som hade ett så bra lag förra året, vad hände där :( Jätte tråkigt!

-Skrivet igår.. sen hann jag inte längre innan jag ville sova. haha

Ja, jag vet inte hur det är i andra städer idag men här i Uppsala har det varit pang-väder hela dagen! Jätte skönt med tanke på att vi är ute hela dagarna. Lite färg får man ju allt :) Mina och Idas små barn är så söta, 7 och 8 åriga små tjejer. gulligull! Haha

Nä, idag ska jag och mammsen åka och köpa något gott att äta, jag röstar på sushi. Jum!

Nej vet ni va, nu ska jag nog rita lite födelsedagskort.. Det är jag sugen på! haha

Vi hörs, puss puss!

Skön dag på alnäs och nya bilder från skåneland

Heeej hopp! :)
Min dag på jobbet har varit sååå bra, jag och Ida fick en grupp på 8 tjejer mellan 7 och 9 år. Super duper söta och nästan för snälla, vågar knappt säga något. Underbart skönt! Väldigt stor skillnad jämfört med förra veckan.. Åh så skönt det är. Gaaalet :)

Idag ska vi iallafall ha första innebandyträningen! Åh så kul det ska bli :) Dock skulle vi ha något slags fystest innan, det skrämmer mig en aning.. Jag har ju inte tränat allt för mycket i sommar.. Men hur illa kan det vara? Det visar sig. Jag ska berätta efteråt.. haha :)

Yes, well jag har inget mer just nu tror jag..
Här är två bilder från skåne iallafall :)

Jag framför turning torso, och förhoppningsvis mitt nya bostadsområde i höst! Ser ni huset som "hänger" ut till vänster i bilden? Där har jag sökt en massa lägenheter! :)

Jag och kuss hos släktningar i Malmö! :)

inköp från Skåneland :)


vit t-shirt från zara

svart t-shirt från lindex

volvo t-shirt från åhus marknad

väska från lindex

älskade underbara zebra-väskan från en affär utanför kristiandstad

slapp klänning från gina tricot, skull dock velat ha ett nitbälte istället!

Klänning från h&m, armband också från hm

linne från mq och kjol från gina tricot

Byxor från lindex

Jaa, detta har jag då inhandlat under mina veckor i Skåne! La ni märke till att det var 0 par skor?!?! ja, det gjorde jag iallafall.. Jag är så duktig :) mihi!

Sega söndag!

Helo!
Idag är det söndag, sega söndag... Jobbar ju imorgon igen! Att jag ska jobba nu ända tills jag åker :( Men men, alnäs är ju kul jobb iallafall! Och på mitt andra jobb kommer jag ju tjäna bra så jag får väl tänka på det och ha kul på helgerna!

Denna helgen har ju varit kul, i fredags var jag på klassfest. Jätte roligt att träffa alla igen! :) I lördags var jag och HL här hos moi och njöt av sista kvällen i ensamhet och sen kom pappa hem.. haha Klart det har varit skönt att vara ensam men man saknar ju sina päron lite.. haha :) Vi såg iallafall på en film som hette The house bunny, handlade om en tjej som hade bott i the playboy manison eller vad det nu heter.. Sen hände saker så hon fick flytta och hittade en studentförening som hon bodde hos och så vidare.. Inte så bra film men vi fick lite roliga komentarer vi kan använda.. Haha
- Det var trevligt att träffas!
- Jaa, men om....
- Jätte trevligt..

Äsch man fattar inte om man inte sett filmen.. haha

Idag vet jag inte vad jag ska göra! Det visar sig helt enkelt :) Jo, men jag kom på en sak.. Jag kan ju fota det jag köpt medans jag tillbringade tid i skåne! 

Was is a good idéa?
Let me tell you, I know it is! 
Internt mihi
 
Hörs sen då! Puss


RSS 2.0