dagens outfit

image727baggeyjeans från h&m, rosa tröja från thaailand (svart linne under från h&m) + svarta converseliknande skor :)

Höhö årets matte skämt *2

- Varför kan inte samarna derivera?
svar: De har ingen funktion! HAHA

Tyvärr alla samare (/ni som inte läst ma c) ni förstår säkert inte, men naturare (/ni som läst ma c) ; KUUL VA :D ? Höhö

- men asså ska de stå cos y här ?
- Neeej eller de ska stå cos x (läs kosex)

Höhööhöhöhöhö igen ;D I´m tierd, ska sätta mig ner och skriva lite om abort på engelska nu tänkte bara dela med mig av min roliga första matte D lektion ;b

Men jag gillar ju stora grejer!

hejhopp ;D sitter i skolan, jag och sanna är nästan klara med vårt arbete vi ska jobba lite själva bara :) Vi skriver ett om abortion eller abort som de heter på svenska ;b!

har hittat så himla äckliga bilder, sjuuukt. Nu är man nästan emot abort. KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS NU! Bläddra inte ner om ni inte vill se bilderna!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
image725
image726- bläääääääääääää



haha idag råkade jag "försäga" mig lite ;D haha jag och Axa stog och snackade om örhängena som hon köpte av mig,
Axa: Är dom inte lite stora?
Anna: Asså de är ju olika, men jag gillar ju stora grejer


Matte provet idag gick hyfsat, G gränsen var på 10 av 35. Det är ju lugnt! Eller ? ;b


Nuuu ska jag springa iväg och ha svenska, seeen matte seeen slutar jag och ska åka hem för att paacka! För jappjapp jag åker till köpenhamn / Malmö imorgon :)

Jag har inte berättat det innan. Jag åker till köpenhamn imorgon med morsan, som jag sa tidigare, våra planer är följande;
Flyget till köpenhamn. för att sedan ta tåget över till bunkeflo och äta och sova och umgås med familjen sterner!
Tåget tillbaka till köpenhamn på lördagmorgon för en heldagsshopping!
Tåget från köpenhamn till Bromölla för att träffa farmor och kusiner :)
Åka in till Kristiandstad och träffa mormor och morfar!
Tåget till köpenhamn och flyga hem på söndagkväll ! Fullspäckad helg, när ska jag hinna plugga på biologin?! Planet och tågen? Well vi får se :)


Nu MÅSTE jag springa iväg!  Hörs senare om jag har tid :) Puss <3

Önska mig lycka till :)

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD, mina beeen döööör, hade slut på raklödder så tänkte men aa en gång utan skadar ju inte, men DET gör de kan jag ju säga, de gör så cpjävla sjuuuukt ont. SHIT ! Pain på hög nivå, nu känns de dock ganska bra.. Har ingen känsel kvar(A) Haha..

Ska sova nu, vill igentligen inte, fasar för att vakna upp imorgon!


Godnatt iaf :) Önska mig lycka till! <3

Happy happy girl (8)

Idag när lillsyrran kom hem kom hon in och sa ; Oj guud Anna va söt du var idag! Blir man inte glad eller :D Jopp!

Anna och Axa dansar ;b haha

 - haha deee dröjde inte länge :D hahah .. enjoy!

dagens outfit

image723image724 - svarta leggins och grått lite längre linne från gina, vit topp från mq, svart kofta från flash, halsband från lina ;b, örhängen och ring från ur och penn! + converse :)

eniro.se

kan ju meddela att jag precis aktiverade mitt nummer osv på eniro.se så om ni vill söka upp mig finns jag där :D haha! GTK (= GOOD TO KNOW)

ROLIG SKOLDAG :D and I mean it

kom precis hem från gymet =) har pumpat lite ;D haha! idag är nog mest en förberedelsedag för imorgon, det händer så mycket saker!

- tre timmars Matte C slutprov
- sen god dam killing 4 lektioner till på samma dag!
- packa allt på en och samma dag, puhhh
- vara med lina och hanna :)
- göra klart engelska arbete om abort

Kommer jag hinna allt? Naahheejj.. inte i min takt =) tihi.. men lika gla för de va jag men gladast va nog johnbarkovvv (8) .. nått


Skoldagen idag har förövrigt varit KUL! Jag och axa spelade in vår dans, dooooock ser vi oprofisionella ut så jag väljer kanske kanske att inte lägga ut filmen :D hahah, men ibland får man bjussa på sig själv så den kommer antagligen ikväll ;)
Haha det roligaste idag var nog antagligen när jag och axa skulle mäta låren, så vart allt bara cp haha de går inte att förklara, jag råkade iaf sparka undan hennes fot och aa nej, det går inte ;D haha kul iaf!!

aafan nu ska jag nog lägga upp filmerna på youtube iaf (A) lite kulsådär, sen lägga in dagens outfit osv :D SEEEN MATTE , som faktiskt är ganska kul ;b lite nervöst bara!


Tjing så länge kära läsare<3


Komentera mer :D

Haha fick precis veta av Lina, några som läser min blogg ;) Alltid kul alltid kul tjejer :) komentera mer!

Fick ett litet paket av morsan idag, 4 par newbody troser, my love <3 älskar dom :D haha så himla sköna! kankse inte världens snyggaste, men som sagt grymt sköna! Just nu är de ju ingen som ser mina troser så de gör väl inget ;) haha..

Borde igentligen plugga lite nu, men jag ligger här i sängen och njuter av vindruvor ist, jummie :)


image722 

Jag ska nog faktiskt sova nu , oj tro de eller ej men de kan ju vara skönt :P blir lång dag imrogon! Godnatt kära vänner , sleep well :) <3

dagens outfit

image719 - jeans från blend, tunika från cubus, linne (under) från h&m skor från sixtyseven (finns på bla skoaugust) två träarmband från lindex och ett guld armband från ur och penn + bambooörhängen!

Lååång håltimme

idag när jag kom hem och tog in posten upptäckte jag att jag hade fått ett par till bambooörhängen, hm? får väl sälja dom el nått :P

Dagen idag har väl varit helt okej, lite långtråkigt med håltimme på nästan 3 timmar . .men man överlever ju :D

De vart ingen träning idag (heller) Jag orkar inte längre, hatar de :( men men imorgon måste jag iaf gå dit! blä .

ska plugga sate nu några timmar så jag verkligen kan de här jävla skit provet, vi hörs lite senare ,tjaobaj<3

Blaaashhh ;D

Okej nu har jag faktiskt pluggat ca 1 timme, är ju ganska mycket ändå? Råkade sätta på lite bra låtar så jag stog och dansade i typ 30 minuter också (A) haha släpper verkligen loss allt när jag dansar för mig själv, helt galet tur att ingen ser mig bara :D haha!

Är det något bra på tv ikväll? Ja fan de är ju outsiders nu ;D haha

ska gå och kika på de sen sova tror jag? vi får se :D haha haaa det bra iaf <3

300

Såg precis klart på filmen 300, gillar igentligen inte krigsfilmer men den här gillar jag :D Kanske mycket pga deras lätta kläder.. (A)

Den handlar i alla fall om Leonardas (stavning?) och hans 300 män som går ut i krig mot persierna som är 1 miljon eller mer. Dom dödar hur många som hellst så avslöjar en som är konstig en bakväg så de blir omringade och så dör alla ;b Men allt är en historia som en man som varit med om det ,fast fick gå hem pga ett skadat öga ,berättar.  Aaa jag är ju så bra på att berätta men ni får helt enkelt kolla på den själva :D

Jag har en undring iaf .. På slutet får man se när alla män ligger med pilar i hela sig. Då är alla träffade med runt 20 pilar, men inte på en enda så sitter den mellan benen (på snoppen) är inte de lite konstigt ? eller är de jag som är konstig ? :P

image718

dagens outfit

image717 - Skor från Thailand, bralls från mq, linne från gina tricot, kofta från dea :)

sussemorgon ;D

sovmorgon idag då :D som vanligt, för er som inte vet så har jag igentligen innebandy nu på morgonen men pga mitt skadade knä kan jag inte delta så det blir sovmorgon :D Börjar igentligen inte förns 10 över 12 men ska åka in till 11 så ska jag möta upp Axa (och Sanna?) och plugga matte! kan behövas!

Efter skolan idag blir de plugg plugg och plugg, har Matte c slutprov, jag är nervös måste klara det!!

Ska slänga i mig mina flingor med fil sen pysa :) Ha en super bra dag :D ! Puss

I love you till the end :)

MÅÅÅSTE bara lägga ut den här låten, så sjukt bra :D

 möms :D

Snart skola igen!

Goodkväll! Tänkte snart gå och lägga mig för att sussa, men är inte så trött än. Börjar ju inte förens 10 över 12 imorgon så :)

Har inte gjort mycket alls ikväll, skrivit en uppsatts om "att ändra en vana" och kollat på lite filmer o så :) kan ju också vara najs ibland. Har funderat lite på vad jag ska ha på mig imorgon, tror starkt på de glansiga brallsen men vi får se :D Har ju tiiid på mig så !

Laddade ner 300 idag också, men ska nog vänta med att kolla på den tills aa en annan dag ;b Veckan som kommer måste jag råplugga matte då vi har Matte c slutprov på torsdag, + två biologiprov veckan efter.. Men vi får se, det löser sig nog :D haha

Nu; Sängen , godnatt, sovgott :)<3

Filmtips!

Har precis kollat klart på stomp the yard för 100 gången ;b Gillar dock inte början, för då dör chris :( he´s hot !
Iofs blir allt bättre för DJ efter, och han går med i en stepgrupp som vinner nationals o aa han blir kär i en tjej osv :D Grymt bra film iaf!

Stomp the Yard handlar om den 19-årige street-dansaren DJ från Los Angeles. För att komma vidare efter den tragiska förlusten av hans bror åker han till Georgia för att gå på Truth University. Där träffar han och går med i ett gäng med andra street-dansare. De nya vännerna vill ha med honom i en nationell danstävling så nu måste han välja mellan att fortsätta sin utbildning och försöka vinna tjejen han gillar eller skjuta allt åt sidan och försöka vinna tävlingen.

Vet inte om de stämmer så bra, men ungefär iaf ;b

image715 tjejer; en anledning till att se filmen, eller? ;D
image716


PAPPA KOM HEEEEM

Idag kom pappsen hem från Tallinkryssningen och hade med sig cliniques trestegs rengöring till moi :) Thank you pappi! Han hade såklart med sin lite godis, tänkte nog smyga ner och ta lite toblerone innan träningen (A)

Ska åka nu, vi hörs later <3

Sista lovdagen

kvällen igår vart väl inte som väntad, inte alls faktiskt. Det var inte så kul ;b Tur att jag va med axet hon är ju faktiskt kul ;D haha! Och glassen var ju god :)  Nu glömmer vi de!

Idag ska jag åka och träna var det tänkt, funderade även på att sola samtidigt då jag är vit :/  Men vi får se, vi får se :)

Någon som vet när det är repris på melodifestivalen?

Björn Gustavsson

haha gaaad så sööt denna killen är :D


Pontus 16 år!

image714
LILLPONTAN BLIR 16 BARRE IDAG ! Grattis kussen <3

Basshunter

 - i like it :)

Charlotte

image713
http://www2.unt.se/avd/1,1786,MC=77-AV_ID=725791,00.html
 , läs detta
tycker synd om dig charlotte! Tänker på dig! Det kommer bli bra ska du se :)

mer kläder :)

var med mammsen på gränbycentrum, så "råkade" vi springa in på mq och kom ut med 4 grejs varav 3 till mig (A)
image710- glansiga bralls 150 kr :), linnet kostade 50 kr!
image711 - tshirt 50 kr :)

inköp i sthlm :)

image700 mysdress från cubus 400 kr, som även är dagens outfit idag :)
image701image702 solbriller från topshop 270 kr!
image703- guldörhängen från någon smyckesaffär , 39kr
image704- brun/beiga örhängen från samma affär, 39 kr
image705image706- svart skjorttunika från cubus 150 kr!
image707image708 mörk/ljus blå randig kofta från bikbok 99 kr !
image709 - vitt hårband från hm 19.50 ;D

Bilder och film från stockholm

här kommer lite bilder osv från igår :)
image696mina kläder, kjol från gina, linne från mq, kofta från dea, stövlar från skopunkten.
image697 jag och lina köpte lite godis innan vi åkte

image698 mammsen och lina :)

image699 - min mat, nudlar med kyckling. Sjuukt gott!
, de här var alltså inomhus ;b , de här också !

en dag i Stockholm :)

det ser ut som man har lite trogna läsare :) även fast jag inte skrivit mycket idag är de en del som svängt förbi och kikat in :) jag kom iaf precis hem.

Jag och Lina hade bara 2 timmar i Stockholm innan mamma skulle komma, ändå hann vi köpa;
- en kofta
- två armband
- två par örhängen
- två hårband
- en mysdress
- en tunika
- ett par solbrillor

mycket najs! Visar bilder imorgon :)

När mamma kom ner så tog vi tunnelbanan till södern för att gå till en thailänds resturang, riktigt mysigt faktiskt :) och en gång i timmen hade dom något oväder med blixar och shit ;b spelade in de, ska försöka lägga in imorgon ;D haha..

Sen gick vi och köpte lite godis och gick till göta lejon. Vi blev lite besvikna eftersom vi ville se antingen bianca wahlgren eller vendela som var med i melodifestivalen, men de va ingen av dom. Barnen var iofs super duktiga och Lina såg efter en stund att en av killarna hade hon snackat med på playahead ;b litet sammanträffande. I pausen såg vi Wille från livet enligt Rosa, han såg liten och lite smånördig ut. Besvikelse, tyvärr! Musikalen (sound of music) var helt okej bra, dock gillade jag Fame bättre :). I slutet tänkte jag och Lina skrika gert, gert, gert var de du som la en fjärt ;b ?!?! Vi var trötta men behärskade oss ;b

Juste juste, haha det satt en tjej framför oss. Lite smånördig ja. Hon berättade för sin lillebror att tjejerna i hennes klass brukade festa, påå elverket, eller som de också kallar de struuulverket. Hon berättade också att de brukade ha fondation, rouge, maskara OCH läppglans (hon var kanske 13-14) Ovanligt eller? Sen brukar de ju också färga håret jätte ofta, mest blond tyvärr dårå.. ;b haha  Hoppas inte hon läser, och om du gör de så var det dehär jag och min syrra garvade åt ;)



På vägen hem stannade vi på pressbyrån och köpte vatten, så stog de en liten tjej framför oss som skulle köpa en glass.
Mannen i kassan: Ska du äta den där ?
Lill tjejen: Japp!
M: Åååh vilken tuur att de är lördag idag :D (observera att det är fredag)

Nu ska jag sova, är trött :) Godnatt <3


el stockholmo ;b

God morgon ;D Japp idag är det en god en :) Jag och Lina åker till Stockholm snart, för att shoppa en sväng.
Klockan 5 kommer mammsen in då vi ska äta på resturang, sen gå på sound of music :) Riktigt mysigt. Har dock inte så mycket pengar men fick 300 kr av mamma igår ;b haha får väl räcka en liten bit iaf ;D !

Vi tänkte ta tåget klockan 1, lägger ut en dagens outfit innan vi åker som det har varit dåligt med ;b


Later, <3

Dagboken- jag sökte dig och fann mitt hjärta

har precis kollat klart på dagboken- jag sökte dig och fann ditt hjärta. Man kan ju inte låta bli att storböla! gahhh..

nu ska jag sova, se filmen det är mitt tips idag :) Puss och godnatt <3

matcha träningskläderna ;D

Tjäääänaaarää ;D nu har jag varit och styrkegympat. Gympat med hantlar och gummiband! Gick helt okej, kunde dock inte vara med på pumplåtarna, det var lite tradigt. Men skoj ändå ;D haha!

Jag som är sån matcher hade på mig svarta shorts, gröna strumpor, svart tshirt med rött märke, svart/gröna skor, röda hantlar och grönt gummiband ;) STIIIILIGT ;D haha

Är faktiskt inge svettig alls så jag tänkte duscha imorgon, åååhh snuskoanna, men så får de bli idag :D tänkte lägga mig i sängen och kolla på the notebook :) Så fin film! man blir ju för kär ! tihi

Tjao for nao ;b (utala det annars rimmar de ju inte ;b)

Designhjälp!

Som ni ser så har jag ändrat lite på min blogg (stor profilbild och klocka). Detta har jag gjort med hjälp av denna sida! Något som annars hade varit omöjligt för mig :)

http://designadinblogg.se finns allt som man vill ha hjälp med :)

hårfärgning :)

Tjena mors :D är ganska nyligen hemkommen från frisören, är super nöjd! tog dock 3 timmar och 20 minuter ;D haha men det var ju kanske värt de :)
före:image692
efter:
image690image691
what do you think?

Gårdagen spenderades tillsammans med Hanna med film, one tree hill, kokosbollar och vindruvor :) mysigt må jag säga!


Snart kommer mamma hem, då ska vi åka och köpa en hårinpackning och ett bra schampoo ;b sen är det dags för styrkegympa :) får se om jag kan vara med så mycket, men lite kanske :)


efter det blir det nog bara slapp slapp och slapp:) kankse laddar ner någon ny film eller så :) Skriver mer senare nu ska jag se klart på stardust <3


Fame

 - har ju gjort en helt egen kategori för mina låttips :) Den här låten har jag alltid gillat och kommer förmodligen alltid att göra :D

Hårfärgning!

Nu har jag varit och tränat, eftersom det ligger en frisör precis i närheten så gick jag dit och kollade om de hade någon tid och de hade dem :D Så imorgon klockan halv 12 ska jag dit och färga mitt hår!!! Gahhhh cant wait. Det ska bli någon mellanbrun färg med lite slingor i! Får se om det blir lyckat :)

Nu; Leta bilder efter färgen jag vill ha + dusch

Hörs senare <3

Roots skor

Fick en liten tidning idag på posten med skor från roots. Måste säga att de va super fina! Någon som vet om det säljs i någon affär i Uppsala eller Stockholm? eller om det finns en hemsida?

TACK PÅ FÖRHAND!



UPDATE!
dum som man är så hittade jag såklart en webadress på sista sidan (A) http://www.roots.no visit it för fan ;D
image688image689 dessa två skor hade iaf inte jag tackat nej till, kostar 699 kr styck :)

Bambooörhängen :)

Woho ett paket till åt mig :D Idag var det mina bambooörhängen som kom :D Åh va nöjd jag är :D!
image687 - de är den största storleken(9cm) i guld :)

fick även veckorevyn idag! This is a good day! Ska åka till sjukgymnasten också, fast inte förens halv 3 :) Vad händer ikväll då?

Ett paket till Anna Brynö!

Och gissa vad jag fick idag då :D ?!?!?
du vet inte?
det är guld och vitt

image685
NU DÅ?!




image686- yeah yo got it! MITT ARMBAND :D perfekt till våren och sommaren :) I like it !

Bring it on- in it to win it

Såg precis film me lina, bring it on vart de. Älskar sånna filmer !! Den här va superduper bra, ladda ner/hyr den! Du kommer inte ångra dig :) 

Jag har iaf gått och blivit helt crazy :D dansar och springer omkring och är allmänt cp ;D hahaha .. men fan va kul det är :D Förvänta er en ny dans när jag är klar ;)


NU ; TILLBAKA TILL DANSEN , BAY<3

GAAAAALET

CHECKA DEN HÄR, HAN ÄR SÅ SJUKT BRA!


KARIOOKE ;D

shit godmorgon :D:D Kan jag säga såhär sent! jag vaknade nämligen klockan 12 !! Woho :D skönt att sova ut lite!

Imorgon kommer nästa one tree hill :D , shit vilken nörd jag är .. Puhh. men alla som har sätt de / kollar vet att de är så jäävla bra :P okej nog talat om det!

Tänkte dra på mig lite mjukiskläder och ta en promenix, men föst; Sjunga kariooookee ;D haha!

Någon som vet något gott och lätt man kan äta idag?

I´m smaaart :D

Är lite halvt nyhemkommen från hanna, vi spenderade våran måndagskväll med att kolla på ONE TREE FUCKING HILL :D Jag är så jävla besatt.
haha bussresan hem va ju lite rolig också ;b på första bussen kom de busskontrolanter kl halv 12 på en vardagskväll lixom?! haha sen på den andra bussen chaffisen välkommnade mig med ett; Hej hej och välkommen ombord ;b alltid trevligt! Sen när jag gick av sa han ; Godnatt! :D Snäll gubbe!

annabrynö säger:

kommer inte på va de heter men där man skär sig när man vill ta självmord

Hanna || säger:

haha handleden
annabrynö säger:
JUUSTE!

HAHA ;D
jag är så smart :)

Hm inget planerat för morgondagen förutom att jag ska åka och träna, och så har jag nog tänkt ta en promenad :) känns som jag är sugen på de ;b

nu ska jag nog sova, eller iaf snaart :) Tänkte ladda hem den nya bring it on filmen först!

men säger godnatt nu, sweet dreams <3


dagens outfit

image684- dagens outfit inför en chillkväll hos hani :) Jeans och tshirt från gina + skor på cheepmonday :)

ONE TREE HILL! <3

Har kikat på avsnitt 6 och 7 sesång 5 av one tree hill idag, det är så grymt galet braaaaaaaaaaa. Fattar inte hur de kan va så bra :P

Ikväll ska jag hem till Hanna för att färga hennes hår. Skulle ju avfärga mitt också men vill vänta tills jag fått en tid hos frisören så kan jag göra de dagen innan så jag slipper gå omrking med oranget hår ;b haha.

Ska hoppa in i duschen nu iaf :) Ha en trevlig kväll <3

färga håret

godmörgon, eller jag vaknade iofs för ca 1,5 timme sen ! haha Har suttit och kollat på gamla bilder från när mamma och pappa var lika gamal som mig och yngre. Deras bröllop var så himla fint och båda va super snygga jag fick tårar i ögonen tillochmed .. Buhhh känns som jag grinar åt allt nu för tiden ;b. 


Idag ska jag åka ner på stan och träffa Inkan för att sola lite ;D ska bli sköönt, känner mig så vit så. Sen ska jag nog också köpa en avfärgning till håret. Jo för nu är det så att jag ska göra mitt hår lite ljusare, inte blont men typ mellanbrun eller något :)

image683- en sån färg kanske?

Nu; Frulle!

ps i love you

usch, har precis kommit hem . Har sätt världens bästa film typ. P.s i love you. GAHHHH , grinade ca 5 gånger de första 20 minuterna. konstant de sista 20 minuterna, och sen typ 5 gånger därimellan. alla lär ju tro att jag var dum i huvet eller något ;b men vet inte vad som tog åt mig, de bara rann hela tiden ;b

börjar nästan grina för att jag tänker på de! men de blev även skratt under filmen då grabben bakom oss hade världens fulaste garv. haha gick ju inte att låta bli att garva åt han ;b hahaha!

Innan bion åt vi på kinaresturang , it was good :) Alltid mysigt! Köpte även lite caffe på doonken ;D

Men nu ska jag snart sova, är utmattad av allt gråt och skratt och mat och godis osv ;b

Sleep well snyggingar <3

dagens outfit

image682svarta leggins från gina, jeansklänning (Linas) från veromoda, skärp från h&m . + converse :)

Bio och Mat :D

snart ska jag bege mig mot centralstationen och möta upp axa och sanna för att äta på resturang och gå på bio :D MYSIGT! Måste säga att övningskörningen gick toppen idag, lite småfel här o var men inget stort :) Jag är iaf nöjd och de var pappa också!

Har rotat fram massa gamla kort eftersom vi bestämmde för att ta med lite olika, eftersom vi inte har känt varandra sålänge så kan det ju vara kul att se :) bra idé tycker jag!

Nu ska jag gå ner och peppa på mammsen så vi kan åka :) Ha en bra kväll <3

övningskörning

tänkte varna er som är ute och kör , runt uppsala/knivsta. JAG SKA ÖVNINGSKÖRA

tv4

Satte klockan på 10.15 för att kolla när de tre bloggarna Blondin-Bella, Stina-Lee och Eleonore skulle äta söndagsfrulle. Känndes lite som dom andra två var mot bella , eller ? ;b haha

ska iaf åka och träna nu! Tjao<3

Jag skulle vilja ha :)

image681Snygg va? den kommer från AA och kostar 32 euro! gillar även fodralklänningarna med öppen rygg! Får jobba på volangerna först ;D haha! kanske till sommarn :)


Nu ; sova! Godnatt <3


melodifestivalen

okej well, vad tyckte ni om melodifestivalen? Jag tycker att de va lite konstigt att carola och andreas kom till andra chansen :S tycker faktiskt att deras låt va bra, inte bara för att de va dom lixom.. Det fanns iofs många låtar som va rätt bra.. Kanske inte keeebabpizza shirivoniwishaaa nått ;b haha ..

har skaffat mig utorrent också :D så nu ska jag ladda ner one tree hill s05e6 och 7 :D aah snart klara :D!

<3

<3

Det gör fortfarande ont att tänka på dig. Varför? I still like you sweetie.

image680

fobilista

Nyhemkommen med en fet påse godis :D JUMMIE! fast nu är jag sugen på las fat chipsen ist :/ kanske blir sånna ikväll ;D haha

var förbi en sväng och kikade på tjejerna, och ja vad ska man säga?  Skämmigt. nog talat om de!

Tänkte göra en fobilista, här är den dårå i årdning (såklart?):
1. döda fåglar
2. levade fåglar
3. banan (HAHA pinsamt anna)
4. Mörka skogar
5. Döden

dagens outfit

image679- leggins från gina, NYA TSHIRTEN från ellos (kostade bara 30 kr, finns någon annan model i blått också passa på!!) rosa tjocktröja från thaailand :)

städning=äckligt

haha, hamnade här tillslut ändå! mamma står och torkar mitt skrivbort och shit. Jag blir trött bara av att kolla .. puhhh.. + att jag tycker det är lite småäckligt .. De är ju iofs mitt eget fel, riktig dammsamlare är jag :D Har allt står framme så de tar 100 år att lyfta på allt och damma o snuska.  Jag har kommit med förslaget att skaffa en städare som kanske kommer en gång i veckan och tar de äckliga. Att plocka undan grejerna har jag inget problem med, men sen när det kommer till att damsuga och damma och sånt, DÅÅÅÅ är det nej tack ;b

Måste nog lära mig att hantera äcklet, "snart" ska man ju flytta hemifrån lixom ..

Yeye ska gå ner och laga lite mat som tack för att mammsen städade ;D haha lite snäll är man ju :D korv och makkisar!

Anna

Knasig mobil!

gaahhh får panik på min mobil, ibland går det inte att skicka eller ta emot sms. Så nu när jag startade om mobilen fick jag 17 sms när jag satte på den ;b haha alla måste tro att jag hatar dom som inte vill svara eller något ;b

men aa alla som tror de och läser, så är det inte :)

Melodifestivalen och stääd

tjabblåå och godmorgon :) vaknade vid halv 11 idag och åt VÄRLDENS godaste frulle, två rostade "gott gräddat" med hushållsost :) och en tallrik lättvanilj yoggi ;b ! JUMMIE!
Idag ska jag städa mit rum , blää.. Brukar ju städa lite varje dag och de brukar jämt vara stökigt ändå. Nu har jag inte städat på lite mer än en vecka ! Ni kan ju bara föreställa er hur de ser ut!

Ikväll är det ju melodifestivalen och min favorit OLAA ska vara med :D Hoppas han är bra! Andreas och Carola kommer väll säkert vinna, men jag hoppas iaf på ola :) Tihi!
image678
Men nu ska jag sätta igår med städandet ;D

Fredagskväll

okeej well, haha ni som trodde att jag skulle göra något värsting bus trodde feeel ;D

Jag var hemma hos Jocke, med Axa och Ludde. Vi kollade på supersugen, och hm .. jag har nog delade åsikter om den. kankse inte direkt någon favorit, men har ju sätt sämre ;b

Killarna va trevliga, tyvärr var jag inte på ett kul humör idag. Sorry ;D men en annan gång kanske :)


nu ska jag hoppa i sääääng, eller ligger iofs redan i sängen. Men sova lixom :) Har många städtimmar framför mig imorgon puh. Så godnatt kära vänner , sleep well för fan <3

FIN VÄSKA!

image677- AS SNYGG väska. men inte så sugen på att lägga ut 430 kr på den :/ Synd! www.bagsandfashion.com

Beställt, igeen

Japp japp, denna gången rör det sig om ett armband :) och inte vilket armband som hellst utan ett fiiiiint ;D
image676 - va tycker ni :D ?

Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

noo :( såg trailern av flyga drake precis (http://www.sf.se/filmer/film?filmid=15004001) dom såg inte ut som jag ville och handlingen stämmde väll delvis från boken, men dom har ju tagit bort de nästan viktigaste i hela boken :(

För er som läst boken, att Hassan blir våldtagen. WTF lixom?!

SNÖ!

Idag när jag kom hem snöade det inte, sen gick jag upp för trappan och in på rummet och kollade ut genom fönstret då snöade det helt plötsligt as mycket!

JAG VILL INTE HA SNÖ :(

Buhuuuu.. idagrå, hm .. Ska boka biobiljetter till p.s i love you på söndag kl 9 :) med sanna och axa!

ikväll ska jag göra en sak, haha förvånande va ;D men jag berättar de sen när jag kommer heem. Ni får vara nyfikna ;b haha.

vad ska man göra tills dess då? Inga läxor att göra, kankse ska slappa ;D .. som vanligt

jag ska sätta ihop lite outfits som jag vill ha :D de ska jag, ni får väll kika in lite senare, så ska de vara uppe :)

Anna

Sminkad and not

kan ju bara säga, SUUUG PÅ DEN HÄR alla som säger att de inte syns att när jag sminkat mig och inte
image674image675- ser ju mycket fräshare ut som sminkad, eller?

dagens outfit

image673- Jeans ed hardy, tröja adidas, linne från bikbok + converse :)

annapannabrynö lackar sate

Fasen va sur jag blir :O , tänkte först skippa specialidrotten eftersom jag ändå inte kan vara med. Sen tänkte jag att de kan ju vara bra att åka dit.. Så jag gör mig klar osv, så sitter jag och väntar på taxin och klockan blir 20 över , halv .. Ingen taxi kommer, så ringer han 5 över halv och frågar vart jag är?!?! Ja då står han på celsiusskolan och väntar på mig? whaaatttttt ? vem är på skolan klockan 8.15 OCH ska åka därifrån :S

Detta gjorde att jag missade min lektion, eftersom att man inte kan komma in om man är sen. Så jag börjar ist halv 12! Jahapp gick man upp typ 3 timmar för tidigt ;b Jag har iaf skrivit klart mitt reportage nu! Är faktiskt nöjd :) Hoppas Jeanette(min lärare) är det också ;b

Nu ska jag passa på att måla mina naglar, var ett tag sen :D


Ha en bra dag allihopa , sista dagen innan lovet :) <3

Sussa

nu ska jag faktiskt se till att sova, har lagt mig så sent den här veckan :/ inte okej!

Men nu blir det godnatt , sovgott :) och snart är det lov! :D

image672

dagens outfit

image671 snabbfotning idag eftersom att taxin stog utanför och väntade ;b . Svart klänning från vila, strumbyxor och vitt linne(under) från hm, bikini från jc, stövlar från skopunkten, halsband från lina och väska från thailand :) + skinnjacka från dea


Mer presenter

mycke paket idag :)
image668 på resturangen jag och mamma åt på idag fick jag dessa örhängen i alla hjärtans dag present , tycker jag va lite gulligt :) Mamma fick ett par likadana fast med gul blomma! Vi åt på Java som ligger ungefär vid fyrishov, suuuuper god mat! Men oj vad mycket jag åt, helt proppis :)

När vi senare gick till fyrishov fick man en present där också ;D En mugg och en tavelram;
image669
image670 sweet :)

nu ska jag fortsätta med mitt reportage om afghanistan som jag faktiskt är nöjd med! hitills ..

Så ha en bra kväll <3

Mitt paket har anlänt :D

image664 - blåa tunikan 99kr!!
image665 Tshirten 29 kr!
image666 Grå vårjacka 99 kr!
image667Blått armband i super fin färg :D 59 kr!

På de första bilderna kan ni ju undvika att kolla på mina snygga strumpor och strumpbyxor ;b haha!

q-med

ÄÄÄÄNTLIGEN har vi slutat skolan! Jobbigt att sluta så sent med matte desutom! Sitter på mammis jobb nu, har åkt hit eftersom att vi ska gå och äta lite och sen gå och kika på sten sture vs hammarby (innebandy div 1 dam)

Just nu är mamma på möte så jag fick hennes dator ;D jag sitter och skriver på mitt svenska reportage, har dock gjort en liten paus nu :)

Vad ska ni göra idag för att "fira" ?

Hörs senare :) Puss<3


ALLA HJÄRTANS DAG!

göödmörgön ;D haha .. jag tog en liten sovmorgon idag :) Kan ju alltid vara sköt speciellt när vi har lång dag och gympa första lektionen där jag ändå bara kan kolla! Så de blidde såhär :)

ingen aning om vad jag ska ha på mig idaaag, orkar inte ha något alls! Hade ju varit lite kul iofs ; b haha men NEJ!

Idag är det alla hjärtans dag , så jag ger er kääääärlek allihopa :)
se följande bilder och njuuut :) tihi
image661image662image663
image660
image658


ooh noo,  fick precis ett gulligt alla hjärtans dag sms! de va ju iofs trevligt. MEN vem är det från ?! vågar inte fråga, det är ju oförskämmt. Har ju nästan inga nummer på mobilen o så .. What to do? :O

At linas

vet ju att jag sa att jag skulle sova, men skrev lite till på repotaget om Afghanistan. Är faktiskt nöjd! Men anyway det jag skulle berätta var att det var super mysigt hos lina idag :) Det var jag, Lina, Hanna, Anny och HL. Hanna och Anny hade tagit med sig marshmallows, dumle och ett ljus ;b haha hur kommer man ens på tanken?! men det va riktigt gott, fick sommarfeelings. Det fick man ju även lite tidigare då vi öppnade fönstret på matten och man frös inte ihäl!


JAG VILL HA SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image660 - Godnatt!


dagens outfit

image659
- jeans från monki, blå tjocktröja från gina, linne (under) från lindex + converse :)

VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE!

har haft plåstret i 5 dagar nu , stog att man fick ta bort de efter 6-7 men jag tog bort det idag ist för det var skabbigt ;b när jag tog bort de yttersta som fortfarande var vitt möttes jag av ett som var helt blodigt rakt igenom :S
image655- Skabb

När jag tog bort de här var det bara fullt av torkat blod överallt :/ fick inte någon bra bild, men aa
image656- jo man ser ju att de är torkat blod iaf ;b

När jag sen tog av alltihopa fanns det bara två pyttesmå hål, fattar inte att allt de blodet kan åka ut därifrån. Det blödde dock fortfarande så fick sätta på två vanliga fräsha plåster ;b
image657 
mitt knä är iaf ballongtjockt :S syns ju lite på bilden ovan!

Nu tänkte jag bara slänga upp en dagens outfit och sedan sussa :) GOOODNATT! <3

Snyggaste klänningen

har varit inne på posh24.se och kikat på premiär klänningar, tänkte visa dom jag tyckte var finast :) Mina absoluta favoriter är kates klänning i guld och silver och brandys i guld och svart! VAD TYCKER DU?image643image646image645image648image653image652image651image650
image644

Hahaha Filippa Bark min nya idol!




- har du ingen annan som frågat dig?
- jo en som heter rabiesjohan, han undrade om vi skulle gå, men jag sa som de va; Kul att du fråga men aldrig i livet

- När är balen då?
- Är du ledig nästa torsdag?
- Njaa jag tror fakitskt inte de
- Bra för de är på fredag!

HAHAHAHA

Dööbra killar!

FInns två så sjukt bra låtar, hörde dem på svenska lektionen idag från axas blogg. VÄRDA ATT LYSSNA PÅ!
http://alexandramargareta.blogg.se/1202589880_helt_sjukt.html

Att de är sjukt snygga gör saken en hel del bättre också :)


Osmart eller osmart?

Dagen har varit helt okej hitills, lagom lång dag i skolan :) (8.30-14.15) Hade historia prov det gick åt helvete :) hade inte lagt tid på att plugga eftersom jag ändå inte hade fattat något.. På svenskan började vi med repotagen om afghanistan, det gick hur bra som hellst faktiskt blev jätte taggad på att skriva mer! Vi hade dock en låååång matrast på den satt vi och spelade neger och president. Så blev jag vice neger och hon vice presiden så skulle vi byta kort
Axa- Hm ett ess tack
Anna- Aa visst varsegod
Axa- Ett ess till?
Anna- Men du får bara ta ett kort
Axa- Ahaa hm.. en kung?
Alla- Hahahahaha

Efter skolan åkte jag till gymmet eller sjukgymnasten då, fick hjälp med lite övningar osv. Tog sen bussen hem fast jag fått pengar av mamma och pappa till taxi, där tjänade man en hel del ;b (Y)

Snart ska jag åka till allians hallen för att kolla på årsta - hagunda. Ska analysera matchen lite osv. Efter det bär det av hem till lina för att umgås med henne och hanni :) och kanske Elin!

Ska fortsätta skriva lite på repotaget nu, samtidigt som jag kikar på the war at home.

Ha en bra dag, skriver mer ikväll :) <3

Favorit doft

Taxichaffisen som hämtade mig idag luktade en speciell doft. En som jag gillar väldigt mycket. Tänker dock inte avslöja från vem/vad det kommer från :) det får ni fundera på själva ;)

Det gjorde min dag, iallafall för en stund :) Fick minnen , underbara sånna :)

Nu ska jag sova, godnatt <3

image642

Dagens hat

går inte att bestämma så det får bli; Banan, Historia, Kärlek och mitt knä.. tack för mig!


ungjävel

pallante, hon får allt hon vill .. Va fan får jag? Ett cpknä .. är de allt eller ? Jävla skit också ..

men visst klart jag är glad för hennes skull, kul att någon fårt. Menar de faktiskt !

dagens outfit

image641image640
Jeans från blend, svart linne och kofta från h&m, grönt linne från gina, svarta skor från cheep monday :)

favorit låt

 
Kevin michael- dont make any differens to me

tävling!

ja asså jag har ingen egen utan jag deltar bara =)

http://littleellie.blogg.se/1202756096_ntligen_tvlingsdax.html?0E1E7B0A-BF7C-0C63-A6F558FA4148AB48 länken till 3 par finfina örhängen!

IQ-test

wooohoo, i´m smaart :D
"You IQ is average or above average. It is between 100 and 125. You are an extremely intelligent person. You may want to take up a skill that requires critical thinking. You could raise your wits by studying logical material. With your talents, it is recommended."

Rolig lärare ;b

Skön dag idag, sovmorgon till 10 + att jag slutade halv 2 :) på fysiken imorse hade vi en vikarie eftersom att richard är i THAILAND! :O VIkaren var iaf en pansionerad lärare ;b så han skojade ju hela tiden om att "jag är ju nästan 100 år" . Han var iaf as rolig ;b går inte att beskrivas måste upplevas. Ett plus var att vi fick sluta tidigare eftersom han va ju så gammal han orkade inte mer ;b haha..

På lunchen så skulle Sanna ta ett köttbiff så tog hon i tången och släppte den o ba;
AJ !
mattanten; Oooj va den varm?
Sanna - Aaa.... eller?
mattanten - nja inte så värst
Hahahaha ;b

duktigt sannis :)

Ikväll är det föreläsning och match mot f92, föreläsningen är ett måste så vi får se om jag hinner båda!
tänkte skriva klart biologin nu, ska skriva om grävlingens vinterskydd, jippi! ha en trevlig kväll <3

Millis<3

Har bestämmt mig för att åka till millis på påsklovet. DET MÅSTE SKE. Var ett tag sen vi sågs nu! inte okej asså..

För er som inte vet, så är emilia min sommarkompis, barndomskompis, skånekompis you name it! Vi snackar iaf varje dag på msn. Ibland telefon, händer dock inte så ofta :( men ibland så:D

Nu ska detta hända, ska prata me morsan imorgon :D och nu ska jag sova på riktigt! snart iaf ..<3

ett uttalande

jag har ett uttalande att göra. Min mobil funkar inte att skicka sms till! Så alla som tänkt skicka sms får snällt ringa ist :)

bruna linser?

JAG VILL HA BRUNA LINSER! (utan styrka) Någon som vet något bra ställe online där man kan köpa det :) ??
tacksam för svar! (hellst billigt ;b)

Rolig kväll på coop :)

Haha insåg idag när jag tog av mitt linne att jag glömt ta bort prislappen ;b PINSAMT! tur att ingen såg de iaf ;D haha .. så typiskt mig!

Fick ju mina skor idag som sanna och axa så snällt köpte till mig på stan i fredags :) Snygga må jag säga!

Har sätt klart alla avsnitt jag fick av alex, måste säga att de gjorde min dag. Gud så bra det är! Men ska inte tjata mer om det :D haha ..

Kom precis hem från coop , var där med Lina och mamma. Började ju bra när vagnarna var extra stora så jag hoppade glatt ner där för att slippa gå/hoppa. Trodde jag skulle klara mig utan medicinen men icke sa nicke. Det gjorde ont :( haha vi provade iaf lite mössor osv, ska be lina skicka bilderna vi tog och lägga ut dom :D haha


Bye for now! Ska nog sussilussa nu, vaknar ju alltid så tidigt! <3


______________________________________________________________________________________
UPDATE!
image634image635image636image637image638image639

Haha så kan det gå när man har lite mindre kul ;b

dagens outfit

image632
- silver skor från skopunkten, grått längre linne från gina tricot, svart linne från vila + grå kofta från lindex :)

Måååndag :)

tjohooj ;D har inte haft tid att skriva idag eftersom snälla snälla alex brännde en skiva till mig med 5 oth avsnitt. Har ju varit stuck med dom sen jag kom hem :) det är så sjukt bra min kudde är helt blöt av all gråt ..

Tänkte slänga upp en dagens outfit, känns som de var ett tag sen nu.. Har iofs bara haft mjukiskläder på mig sen sätta på ännu ett avsnitt av oth. Det är så galet bra, skulle kunna sitta och prata hur länge som hellst om det.. Gaahhh

Simon du behöver inte ljuga längre jag och Axa har kommit på dig. Du citerar saker från våra bloggar varje dag, vilket betyder att du läser dom varje dag, vilket i sin tur betyder att du måste gilla de som skrivs annars skulle du aldrig läsa lixom ;b got it ?

Vad har ni gjort idag? haft en bra dag?

I have, jag älskar mina klasskompisar :) thank you guys.

Nu blire one tree hill bajbaj<3


Havregrynsgröt & messmör

Oh som sagt besöksrekord igår :) kan det bero på att jag skrev hur många inlägg som hellst ? haha :D Aa men jag hoppas iaf att ni alla fortsätter läsa, det är ju alltid kul! Kom på en så bra grej inatt som jag skulle skriva, men tror ni inte att jag har glömt de nu när jag vaknat .. Hm ska tänka på det under dagen kanske kommer på det då! :D

Börjar inte förns 10 över 12 idag, skönt skönt. Men hade nog hellre spelat innebandy (har det på morgonen men jag kan ju inte delta).

Hade ställt klockan på 10, men jag vaknade halv 9 :) Haha.. Thats me! Nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen och gå ner och äta maat, är lite hungrig. Eller nu när jag tänker efter blir det nog mat först sen dusch! Yes it is ..

Havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk :) Namnam. Oj nu vart jag superduper sugen på messmör ;b fasen va gott på en rostad macka. Gah jag dör.

Ha en bra dag :) <3

BESTÄLLNING

haha lite sent men nu har jag precis besfrån ellos.se :D

image625 tshirt 29.90
image626 armband i fin blå färg 59.90
image627 -ljusblå tunika 99 kr (inför våren)
image628- grå sweathshirtjacka (stavning?) 99KR!!


I love it :)

även funderat på dessa två saker;
image630image631
parkas 349 kr, är rädd att de inte ska passa mig? väskan kostar 249 kr, men de känns som den ska se lite plastig ut :/ men vi får se, kanske beställs vid senare tillfälle :)

BESÖKSREKORD

Oj vad händer :D 67 unika besökare och klockan är bara 10 :) vad glad jag blir :D Vad ann detta ?

fucker ..

jag dör jag går under jag pallar inte mer. fuck me jag hatar mig själv just nu. ta bort mig. ta bort mitt knä de förstör allt. ta mig någon annan stanns. Blääääääääääää i hate this ..




SERIÖÖÖÖÖÖST JAG FÅR PANIK FÅ MIG BORT FRÅN SÄNGJÄÄVELN. De gör ju så ont att gå :(

man blir ju tårögd

 - McFly- You got a friend

Hot or not?

image624
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!
Bild: Posh24.se

FIN KLÄNNING!

image623- gillar vanligtvis inte paris hilton men klänningen som hon har på sig här skulle jag helt klart kunna tänka ha på mig ! Mycket fin!

Bild: Posh24.se

Så är det

"nu åker jag hem med ett leende på läpparna för jag har träffat den underbaraste tjej jag någonsin träffat"
"för att jag älskar ditt leende för när du ler så gör du mig glad, du är så söt när ditt ansikte blir lika röd som en ros, din personlighet är underbar och sist men inte minst så är du ju sjukt söt."
det var då, nu är nu och nu finns det varken tid eller plats för mig. I miss it. I miss you.
image621

hungrig!!!!

GAAAHHHH Jag blir galen på min pappa, jag ringer lite innan matchen slutar och säger att han kan hämta mig nu, så går jag ner till omklädningsrummet hänger där lite med dom andra och sedan går jag upp igen då har det gått kanske 20 minuter sen jag ringde. Tänkte att gå måste han ju kommit men icke. Har ju inte min mobil med mig heller så jag får ju snällt stå där utanför och vänta tills han kommer och som jag fick vänta då.. Tog minst 30 minuter innan han kom så jag kom precis hem.


När jag kommer hem går jag alltid in i köket och tar en frukt eller något annat gott så även idag. Då uppstog problemet, hur fan ska jag få det med mig upp?!?! fick helt enkelt avstå de idag!

Nu är jag superhyper hungrig kommeer fan dö snart ;b I NEED FOOOOOOOOD!
image622 -hade INTE suttit fel asså!

Kan ju även passa på att komentera matchen också! de första 11 minuterna gick hur bra som hellst! Höll igen super bra bakåt. Efter 11 minuter fick de dock ett SKIT MÅL!  ja sen slutade det iag 6-1 målet för oss gjordes av sara! stiligt stiligt. :)

nu ropar pappa att det är mat THAAAANNKKKKK GOOOODD :D

ONE TREE HILL!

18.30 idag på kanal 5 , missa det inte ! själv har jag ställt larm på mobilen ;b


möööörning

Blöhööö, har inte sovit någe vidare inatt. Somnade alltför sent och vaknade i sin vanliga årdning ca 08.30 :) Tröttheten märks inte av nu, men ikväll usch och fy! Imorgon är det skola igen, pallar man? Har ju nästan en anledning att vara hemma, fast njae kan ju vara kul att träffa lite kompisar igen.

Vad händer idag då ? Jo jag tänkte först hoppa in i duschen och fräääääsha upp mig lite sen ska mammsen skjussa mig till innebandy matchen halv 2 i allians Frötuna IBF- Årsta IK. Jappjapp, ska faktiskt försöka städa lite på mitt rum också. Kan ju kanske behövas , iaf skrivbordet ;b.

Ska myyyysa lite i min stora nya säng nu ;D mohaha .. Kolla lite på summerland ! Ha en fortsatt bra dag :)


GODNATT!

vet att jag skrivit mycket idag, men kan ju som sagt inte göra så mycket annat än sitta vid datorn, eller ligga vid datorn då ;b men nu ska jag iaf sova :)

Så godnatt! Sleep well <3

image621

Anna goes...

Orginalfoto:image614
Jag som baby: image615
Jag som svart: image616
Jag som apa: image617
Jag som kines:image618
Jag som tant: image619
Jag som manga:image620

bilderna är omgjorda på; http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/

lookalike

image613
vet inte om de stämmer, eller?


melodifestivalen

okej första låten nu, line of fire med etype och the poodles. Tyckte the poodles skulle göra den själv hade varit mycket bättre. MEN en bra start på programmet !
tel: 099-23 001

________________________________________________________________________________________
Alla gamla x med face-84 , ööh vad är felet på deras sångerska !? hon låter som en bebis.. låten sög om den går vidare är det något fel på svenska folket. Inte okej..
tel: 099-23 002
________________________________________________________________________________________
Velvet  med Deja vu . coola kläder enligt mig! Låten är väldigt schlager, men helt okej låt! fastnar lite i hjärnan och de ska väll en schlager göra?
tel: 099- 23 003
________________________________________________________________________________________
Bradur med Lullaby. Söt kille, ganska bra låt men njae vet inte något som inte stämmer ;b kommer nog gilla den snart ..
tel: 099 23 004
________________________________________________________________________________________
Michael michailoff med thats love. Liknar andreas johnsson i stilen, JAG GILLART faktikst! den här går vidare enligt mig!
tel: 099 23 005
________________________________________________________________________________________
Amy Diamond med Thank you. Den här gillar jag också! Hennes jacka va as snygg och aa låten va rätt bra också! Hon sjunger ju super bra! hon går vidare!
tel: 099 23 006
________________________________________________________________________________________
suzzie tapper- Visst finns mirakel (vem fan är det här?) okej låten är helt okej. Men att se henne, förlåt men nej! det funkar inte utomlands tyvärr.. en annan skulle sjungit den! Att hon står och bölar gör inte saken bättre!
tel: 099 23 007
________________________________________________________________________________________
Christer Sjögren- I love Europe . WHUUUT?!?!? nejtack inte mer! den här va sämst .. funderar på att stänga av tvn tillfälligt. Sånna här låtar som de kan rensa innan de visar på tv..
tel: 099 23 008
________________________________________________________________________________________

Jag tycker amy och michel ska gå vidare :) vi får se! tack och hej för mig!

nytt rum !!

eller ja, jag har gjort om lite iaf ;b OCH jag gillart :D

ska inviga min nya säng inatt , någon som är sugen på att komma förbi kanske ;) ?
image611 -innan
image612-efter

Okej insåg nu att man inte såg så himla mycket, haha men man ser ju sängen iaf ! :)

image491
såhär såg mitt rum ut innan! Orkar tvärr inte göra en ny bild nu:) men kanske en annan dag. :)


ORMANNA ;D

image609image610
2007-1996

FUL utan smink? Yes

Ärligt talat , hur mycket kan smink göra :O Det är ju sjuk skillnad! Kolla bara de två bilderna under. GALET! image607
image608

STOR NY SÄNG

oh i love it :) ska möblera om lite här inne så den får plats ! Ska bli så himla skööönt :D körde en sväng förbi chockolat också och köpte godis inför melodifestivalen ikväll:D woho ska fota lite på mitt rum , lägger ut bilder sen :)

Alla hjärtans dag

Jo som ni alla vet så är det alla hjärtans dag på torsdag, själv längtar jag nog inte dit .. Någon som gört ?

Nu undrar jag vad du önskar dig av mig på alla hjärtans dag :) Vill att alla som läser lämnar svar i form av komentar :)

1. En puss
2. En puss & en kram
3. En kyss & kram
4. Ett strul
5. En bio kväll
6. En kram
7. En ros
8. Vänskap & en kram
9. Förhållande
10. En myskväll
11. En rolig dag på stan
12. Godis
13. Äta godis ur min mun
14. Du gör armhävningar, & jag ligger under dig & du får en puss varje gång du kommer ner
15. Ett "Alla hjärtans dag" kort

image606
 

BRA låt!


gillar alla hsm låtar(nästan) MEEEN denna extra mycket :D Lyssna och njut!

hej alla faans ;b

haha! Idag mår jag lite bättre faktikst, har fortfarande jävligt ont men antar att det kommer gå över allt eftersom .. :) 

Verktabletterna är ju som knark och de smakar för jävla illa, och man blir heelt dyng.. Men kanske lika bra så känns inte knät så mkt ;b

image604- Här är dräkten man måste ha på sig ;b pappa tog även några bilder när jag vaknade men är nog inte så sugen på att lägga ut dom ;b haha

okej ska sluta snacka om knät nu ;b förstår att det inte är så underhållande ;D haha!

Ikväll är det melodifestivalen, vilka tror ni går vidare idag?
Amy Diamond -Thank you
The poodles + Etype - Line of fire
Velvet - Deja vu
Suzzie Tapper  -Visst finns
Michael Michailoff - Thats love
Brandur -Lullaby
Face-84 - alla gamla x
Christer Sjögren- I love Europe

Jag håller nog på the poodles & etype och hm .. Amy Diamond tror jag :) Vi får se ikväll då!

Ska fråga mammsen om vi kan åka till chockolat på vägen när vi hämtar min säng som kommer idag :D YEAAAAHHH :D Måstenog hoppa in i duschen innan vi åker :) haha (A)

Ska nog göra de strax eftersom att mamma kommer hem klockan 12! Ha en super bra dag! Jag ska försöka ha det! Min familj slavar för mig så jag har det bra ;D (A) Puss <3


Operationen

klockan är nu halv 9, jag var hemma halv 8. Lång dag för mig idag alltstå. Började med att vänta i 1 timme innan jag fick komma in och byta om osv. Sen fick jag klä på mig sjukhuskläderna ;b Tog även lite bilder haha för dom är ju så sjukt snygga! Sen la jag mig i sängen, fick samma plats som förra gången:) , och räknade lite matte. Japp så kul hade jag ;b sen kom sjuksystern och skulle sätta in drop då missade hon först så jag fick ta en gång till, givetvis. Min otur ;b När läkaren sedan kom in och skulle berätta vad han skulle göra så skulle han titta på menisken eftersom att alla trodde att den gått sönder och blockade rörligheten i knät. Han sa också att om det skulle vara trasigt och han skulle behöva sy ihop det skulle jag behöva ha bandage i 6 - 8 veckor. Kul att få veta de lixom ;b men jag fortsatte att räkna på iaf! Efter 2 timmar skulle jag åka in till operationssalen.

Man ska igentligen vara vaken när dom tvättar och så, men dom såg att jag hade så ont eftersom jag inte hade tagit några tabletter så dom söv mig innan de tvättade den här gången vilket var skönt!

När jag sedan vaknade mådde jag åt helvete som vanligt .. eller som förra gången kanske man ska säga ;b  När läkaren kom sen berättade han att mitt främre korsband var helt av (de som tidigare var skadat) och att de var de trasiga delarna som blockade rörligheten. Han hade då tagit bort dom, så nu har jag inget korsband. Så det ska jag komma tillbaka för en operation till och få ett nytt, antingen ett i plast eller så tar de en sena från någon annan stanns. Det återstår att se! Har fått massa olika verktabletter varav två räknas som knark.. ändå känns det inte så mycket bättre :/

Nu ligger jag i sängen och kollar på lets dance och dricker cola zero, pappa har fixat en bärbar dator till mig eftersom det inte är så bra att sitta upp :/ Ska nog faktikst sova. Tack för alla smsen idag ! det betyder mycket!

Godnatt, puss <3

Nu åker jag!

Japp japp, nu är det då dags att åka (igen). Kommer som sagt ha mobilen på och jag förväntar mig lite sms ;)

Är faktiskt inte lika nervös den här gången, kanske är självklart.. Nu vet jag ju hur allt går till osv :)

Så, ha en bra dag allihopa :) Kanske skriver ikväll om jag orkar ;b Puss!

Natten före!

tadaaa, klarade mig oskadd från en innebandy träning ;D jag var iofs inte med. Yeye har precis duschat med bakteriedödande medel som man måste göra kvällen innan och på morgonen innan operationen.

Tänkte ha mobilen med mig imorgon ifall någon vill skicka sms så uppskattas det :D är väldigt tråkigt att ligga där helt ensam :( (0704058845). Har iaf förberett mig lite bättre den här gången! Har packat en väska med böcker och tidningar och mp3 + kamera så ska ni få se den uuubersnygga klädseln man måste ha på sig ;D haha!


Nu är jag faktiskt lite trött, gick ju upp halv 6 imorse så de är förståligt! Jag ska borsta tänderna och sedan sova :) Godnatt allihopa!
image603 - yes please

_____________________________________________
______________________________________
Update!

Alex säger:

vill du veta en rolig grej som hände på willys idag

Alex säger:

?

annabrynö operation imorgon igen säger:

aa de vill jag

Alex säger:

jag o simon stog i kön

annabrynö operation imorgon igen säger:

HAHHAHA

annabrynö operation imorgon igen säger:

skoja

Alex säger:

o framför oss var det en gubbe som hade köpt nånting där det stog fel pris på

Alex säger:

så han börja hålla på o sådär

Alex säger:

så hon i kassan var tvugnen o ringa o kolla hur mycket hans vara kostade

Alex säger:

o sen kom dom fram till att han skulle få pengar tillbaka

Alex säger:

o vet du hur mkt det var?

annabrynö operation imorgon igen säger:

5 kr ?

Alex säger:

nej 2 kr
hahah, vem pallar ?!?! :P


Komentar!

axa om hahaha förvånande ;D

haha. allihopa, dom 30000 besökarna i annas blogg. det var jag som ringde ! (H)




Hahaha axa bara för dig , så ALLA kan se't ;)


I WANT IT!

image602
Satt och läste veckorevyn och vekrligen fastnade för den här väskan! I WANT IT, I NEED IT! Den är av märket pieces accessories och kostar 159 kr! Sjukt fin!

sesamfrön!

har hört att det ska vara nyttigt med sesamfrön :) Att det är bättre för hår hyn och naglar. Kanske värt att ge det ett försök! Ska nog köpa en påse imorgon iaf :)
image601

dagens outfit

image600 - leggins och klänning och kofta från gina tricot och vitt linne från hm :) + converse

hahaha förvånande ;D

HAHA nyss hände en aaas rolig sak , jag skrattae gott iaf! Min mobil ringer så börjar ringsignlaen ; nananana nananana yeaah du är musiken i miiig (8)" Sen från ingenstanns kommer en mans röst och säger "axa karlsson" så fortsätter musiken " jag kännde dig fast vi aldrig mötts , aldirg mötts åååhhåhå" så kommer rösten igen "axa karlsson" så fortsatte de så .. haha jag kund einte svara för jag skrattade så mycket och så kom ju alltid igen och igen .. hahah de där va nästan dagens höjdpunkt ;b

Sweeet dröm :)

Jag drömde en så himla fin dröm inatt :) vaknade med ett stort leende på läpparna trots att jag somnade dränkt i tårar. Har kommit fram till att alla dåliga saker händer på en gång för mig. Om det hänt en dålig sak så händer det alltid en dålig sak direkt efter. Kan det inte komma en i taget? jag har lite svårt att hantera allt samtidigt , hallå?

uuhbuuuhhh, har börjat med repition i matte c inför slutprovet som äger rum veckan efter lovet .. Ni kanske anar vad jag ska göra på lovet! okej det kommer inte bli så, men aa.

Ikväll tänkte jag dra mig till träningen och berätta lite för de som inte vet, haha vet inte om tränarna vet än . We will see .. Är så jekla trött så lyssna inte på vad jag har och säga de är förmodligen inget intressant ;b! Tänkte nog förövrigt äta massor idag eftersom jag inte får äta efter kl 24.00 och inte förns jag kommer hem igen imorgon :/ Vet ju hur illa det är att ligga där och hungra ihjäl.

Vad ska jag hitta på nu då ;D , jag är suuuuper sugen på att dansa men det kanske inte är det bästa ;b haha..
JUSTE axa och sannis är på stan och de har köpt ett par skor åt mig :) Visar dom sen när jag får dom! Måste ge en eloge åt båda som bär mina böcker och pennor och hämtar mat åt mig varje dag :) Så thank you göllisar :D  <3

image599

Now I'm going to wright a diarything in my very bad english ;D haha.. Tjaddååå!

Pannkaksstekare ;D

Nu är det såhär att http://junitjej.blogg.se har en tävling! Och priset är nämligen en pannkaksstekare som är hjärtformad! Hur fint som hellst ju! :D  har inte tidigare varit inne på denna blogg men nu fick jag en komentar som sa att jag skulle delta i tävlingen, och jag var inte sen att klicka in på sidan och började läsa reglerna! Jag äääälskar pannkakor och vad skulle inte vara bättre än att få lite fin form på dom! :) jag är suuper sugen på att få grädda mina pannkisar i detta järn iaf! och hoppas på att jag ska vinna :)
image598

Svenska lektion och sjukhusvistelse

Sitter på svenskalektion, ska skriva ett repotage om afghanistan och boken flyga drake.

Har varit i stockholm imorse, åkte kvart i 7 hemifrån inte okej! Var där strax innan 8 men fick inte komma in till läkaren förens 9! Så sjuuuukt tråkigt i väntrummet, jag också som är en så rastlös person jag doooog ;b

Väl inne hos läkaren fick jag diagnosen "trasig menisk". Dags för operation igen imorogon klockan 10.00.

Nu måste jag skriva, ska faktiskt bli lite kul :) Hörs senare ! <3

trevlig bandykväll med brudarna ;)

Blev skjussad (som vanligt) till studan för att möta upp Lina, Elin, Hanna och Hl. Det var ju ganska kallt ute så fick klä på mig massor (läs: Dubbla strumpor, leggins, mjukisbyxor, linne, långärmad tshirt, tjocktröja, tjockjacka, mössa, vantar, halsduk) Hade dock ett par kalla skor så jag frös om fötterna :( Anway, as mysig kväll då Hanna bjussade på fika :D Eller vi snodde rättare sagt åt oss! En as god bulle med saffran i!  Okej Lina hade också lite fika med sig, bröd och äpplen och en ramlösa ;b !

image591 - "annaibalder" posen
image592- Anna och Elin goes red ;b

image594image595 - Vem av hl och lina är mest lik "orginalet" (Läs: MIG)


image596- Glada klubben, Lina, Hanna & Elin

image597- haha lina ääälskar dig på den här bilden ;b haha


BTW Lagen som spelade var Danmark - Iron :) (danmark vann!)

Om ni undrar varför jag alltid har mina bilder stora nu, så är det för att det dels är jobbigt att trycka upp dom för att kolla, så då är det onödigt att ha dom ens.. de va typ ända anledningen ;b

Nu ska jag hoppa i säng, eftersom det är uppstigning klockan 05.30 imorgon! BLÄ.

dagens outfit

image588 - Blå tröja från gina, jeans från h&m och converseskor :)

P.S I LOVE YOU!

P.S I love you ska komma på bio!!!!!!!!!!! ofattbart, om ni inte läst boken än gör det nu!! galet bra! Det är nog min favoritbok, grät igenom hela samtidigt som man skrattar och nej de går inte att beskriva hur bra den är ;b ! Biopremiär den 14 februari. i huvudrollen ser vi Hillary Swank som Holly.
NI som inte vill veta vad den handlar om , LÄS INTE NEDAN! :P

*
*
*
*
*
*
*
*

Holly Kennedy har träffat sitt livs kärlek i den glada, spontana och kärleksfulla irländaren Gerry. Så när Gerry blir sjuk och dör står Holly helt handfallen. Men det visar sig att Gerry har haft en plan och skrivit tio brev som levereras en gång i månaden, på olika fantasifulla sätt, till Holly för att hjälpa henne med sorgen och vidare med sitt liv. Varje brev avslutas med "P.S. I love you".

I WANT TO SE IT! På alla hjärtans dag :) Någon som vill se med mig kanske?

image587

Heeelt orginell dag :)

Kom precis hem med taxi från skolan (H) haha, tycker fortfarande att det är lite pinsamt att hoppa in i taxin ;b men även ganska skönt! Imorse ville han köra ända fram till dörren vid skolan men jag sa att han kunde stanna på gatan ;b.
Snackade med inkan idag i skolan lite om innebandycupen och de visade sig att endast 1 lag hade anmält sig till linköping medans det nästan var fullt i mora.. Typiskt! MEN MEN, vi kanske kan hyra en stor buss, det skulle göra de hela lite roligare, vi har ju snackat om det innan men att de varit för dyrt med chaffis men nu sa ingrid att hennes pappa har sånt körkort och kanske kan köra, Skulle ju vara så himla kul om det blev så! Skönt med ett säte var ;D Men vi får se hur det blir!

Ikväll blir det bandytitt med Lina, Elin (och Hanna?) Kanske någon mer också jag har ingen aning! Kmmer bli ruggigt kallt men man får klä sig varmt :D kan ju bli mysigt!

Juste, idag ringde mammsen och snäll som hon är har hon ringt runt till massa, angående knät, så nu har jag fått en tid klockan 8 på artrokliniken i sthlm! Berättar imorgon om jag får reda på något mer :)

Nu ska jag hoppa ner och hjälpa mamma med maten som idag blir fisk med saffranssås, låter väll gott :D?

Svenssons taverna :)

Nuuu kan jag berätta :D Det var nämligen så att vi åkte till svenssons taverna för att fira Saras 18årsdag! Hon visste dock inte om något det var därför jag inte kunde skriva något, ifall hon skulle läsa ;b

Eftersom jag fick skjuss var jag ju där lite innan så fick sitta på en kallkall stenbänk ;b tillslut kom karin linne och lina! så vi gick in och satte oss och väntade på dom andra (sara,elin och tess) efter 25(!) minuter kom dom. Sara fullt påklädd med en tshirt där de stog sara 18 år! en ögonbindel och det var menat att hon skulle ha partyhatt men hon ville inte ha den så elin fick den stora äran att ha den på sig ;b glömde tyvärr att ta bild på de, men hoppas att någon annan gjorde de ;b. Då beställde vi in mat och satt i nästan 3 timmar och käkade och pratade :) trevligt må jag säga! Vi sjöng även och jag lyckades få de på film ;D Inte vackert kan jag ju också säga ;b haha!

Gissa vem vi såg när vi gick då?!?! Joo Hannes Öhman! Naaajs :)

När träningen hade slutat fick jag ett sms av hl som säger att vi ska åka till mora ist för linköping :( Jag lackar. Jag var ju inställd på mora, hatar när folk ändrar saker, inte min grej bara. Man håller vad man bestämmer? annars kan man lika bra inte bestämma! bläääääää, hatar mora! ta inte illa upp alla som bor där, men nu ville jag ju faktiskt åka till linköping. Ska ju iofs inte spela så det kanske inte spelar så stor roll men ändå (A)

image583
image584
image585
image586- några bilder, kommer mer imorogn :)

NU ska jag sova , taxin kommer 5 över 8 imorgon! puuuhh..

GOOODNAATT <3

Bilder o så :)

Haha nu har jag på allvar suttit och sminkat mig (tilloch från iofs) i ca 2,5 timme :P och ändå syns de typ inte ;D haha :)
Ska åka halv 6 hemifrån , är nere på stan klockan kvart i 6 och möter upp de andra.. SEEEN kan jag inte berätta mer :) Men det ska bli kul kan jag lova! ska ta med kameran och fota lite :D


Jo idag då, hade jag inte så mycket att göra så fotade lite egoofoton. Wannaaa se ;D

image581- haha insåg precis att den här bilden är väldigt lik den jag har i headern ;b men fuck it :D
image582 - okej vill bara visa 2 st :P

Heeemlig eftermiddag!

Tjallå! hade besöksrekord igår :) 60 st unika besökare , woho kul att se ju :D !
Var så sjukt trött imorse, men eftersom det ska hända en rolig sak ikväll (kan fortfarande inte säga vad det är än)var jag tvungen att pallra mig till skolan :)

Vi hade fysik b som första lektion, och jag tycker faktiskt inte att det är så svårt.. Förstår iaf allt hitills och det känns bra :)! Efter fysiken har jag igentligen håltimme i 2 h och 45 minuter, så jag struntade i engelskan och åkte hem ist. Får skylla lite på smärtan i benet för den är inte najs. Kanske även lite på den dåliga engelska läraren..

Fick iaf en lite surgubbe som körde mig hem i taxin :( Hatar sånna, men jag är väll kanske inte så social mot främlingar jag heller så! Iofs så är jag ju ingen taxichaffis heller ;D haha!

Ida iaf så är det en speciell dag, Sara fyller 18 år! Stort grattis :)
image580

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu fram tills jag ska åka :/ Men kanske sätter på en film och poppar lite poppkorn och myser i soffan :) Låter lockande! måste även ringa några samtal till bla min sjukgymnast och säga att jag inte kan träna imorgon ( :'( ). Blir så deppad av att ha kryckorna synliga så vill inte ha dom på rumet ens :/ men thats life antar jag.

Alla är iaf snälla i skolan och bär mina böcker :) Hitills har ingen kallat mig kryckan förutom pappa ;b antar att det är sånt man får stå ut med!

ska hoppa ner för trappen och sätta på , hm .. , well har ingen bra film blir nog kanske tv :) ha en bra dag iaf! I will :) <3

Jag vill ha !

image579
är så himla skillad på paint (H) haha.. detta hittade jag iallafall idag och blev fäst för!
Den gråa tröjjackan är från ellos och dessutom på rea, vad väntar jag på?
Den blåa jackan är också från ellos och sjuuukt fin, exakt sån som jag vill ha!
Tanfärgade skorna känns fina om man har fina kläder till och skolvanliga om man har skolkläder på sig, förstår ni? :P
guldbikini har jag alltid velat ha, så den fastnade jag för direkt :)

Har även fastnat för fodralklänningarna från AA med öppen rygg, men det känns som man får jobba lite på volangerna om man ska kunna bära upp en sån snyggt!

nu ska jag iaf packa lite grejer inför imorgon och sedan  hoppa i säng :) sweet dreams <3

Skoj imorgon!

Nu är det här iiiiinte kul längre, funderar på att gå och sova :P Så tråkigt har jag! haha

hm en bra grej med förra skadan var kanske att jag uppskattade träningen så mycket mer än vad jag gjorde innan. Med de nu ser jag inget positivt. Så jag får hoppas att det inte är allvarligt.. det skulle vara förjävligt!

Ska nog sitta och kolla på kläder och skor en sväng nu :) kan ju alltid vara kul ;D ! haha

Imorgon efter skolan ska jag göra en kul grej :) berättar sen vad det är!

Puss <3


BOOORING!!! ;D

Lååååångtråkigdag, klockan är snart 6 och ingen har kommit hem än. Finns inget att äta inget att göra, orkar inte gå ut för det är både kallt och jobbigt att gå :/ Bläbläblä. Nu börjar iofs storm på tv! den ska jag se :) Eller den börjar 5 ver 6 !

Satt och läste en tidning på sjukan idag, så stog det om en film som hette the lake house som jag sa till mamma att jag tyckte den verkade bra.  Sen satt jag och kollade på tv.nu då såg jag den filmen men hade inget minne av att jag sätt hört talas om den tidigare, så tänkte jag aa men den ska jag se. Iofs så missade jag den men de va ju ändå lite ballt ;b haha

anyway, kom på något att göra för en handikapad :D ?

Ny skada :(

Sitter man här igen då, med ett par kryckjävlar :( FAN OCKSÅ! Anna sluta va så klantig!!

Första träningen på innebandyn imorse, allting kändes skit bra verkligen! okej innebandyn kanske inte gick så bra, men de är väll förståligt ;b sen helt plötsligt när jag ska vända mig om knäcker det till och jag bara faller ihop och de gör så jäääävla ont. Känndes precis likadant som förra gången bara att den här gången kunde jag inte stödja eller gå alls. helt omöjligt. Det ringdes efter en ambulans som kom och hämtade mig, lite roligt mitt i allt tråkiga första gången med ambulans. Man får ju se det possitiva med allt ;b
image578

När jag kom fram till sjukhuset fick jag åka direkt in och kolla knät läkaren sa att det inte var något, sen fick jag rönkas de visade sig att de tinte var något ben som var av iaf! Vi ska försöka fixa en mr igen för att se om något är av .. de känns inte okej iaf .. Kan varken böja det eller sträcka det, och det värker hela tiden och gör ont .. så jävla typiskt. Men jag antar att jag får umgås med hampus som nyligen dragit av 3 ledband i foten, vi får väll spela kort eller något annat som inte är ansträngande ;b haha!

Försöker se de possitiva sakerna med allt, men i det här fallet antar jag att det inte finns så många :/

Nu tänkte jag hoppa ner för trappan och hämta ett äpple eller två.. haha är väll tillbaka igen om 20 minuter ;) haha !

Skriver mer senare antar jag :) Tjao<3

Ny design

Har precis ändrat design som ni kasnke ser :) TACK TACK TACK Martina som hjälpte mig med den fina loggan :D
Har en liten sak kvar, där man söker hur tar man bort det ? ;b eller iaf färgar det svart? jag kan inte hitta det :/

trams

image573-sugen?
Bild från: Axa

image574
Pappas gamla mjukiströja och leggins <3


allt och inget

varför svarar du inte? Allt skulle kännas så mycket bättre om du sa något sa precis som det är.
 Så jag slipper hoppas.  Hoppas på något som aldrig kommer hända ?
Jag vill så gärna, vill jag för mycket? visar jag vad jag vill?
vad har jag gjort fel? vad är det för fel på mig? allt ..



Citat

" det smakar som chips med dip fast utan dip"



Jag försöker förklara chipssmaken.

en heeelt vanlig söndag

tjenixen, träningen idag gick helt okej.. Skönt att träna lite igen :)

var och kollade på två hus på vägen hem, ett i bergsbrunna men det var inte större än de vi har nu + att det låg vid järnvägen så de var inte 100, de andra huset låg i lugnet och var fin utsikt och fina tapeter, men möblerna de möblerade med.. Holycrap va fan tänker man med?!?!?!?

Yeye sen åkte jag och mammsen till ett konditiori och köpte semlor (vanlijbulle till mig) till lunch, nyttigt ska de vara ;D haha!

Skulle kolla på en film idag klockan 3, så flyttades den pga bandyfinalerna, jääävla bandy! nu gillar jag det inte ;b haha! Jag ville ju se filmen. Tror att den hette elektion (?).

Nu sitter jag iaf här och väntar på ONE TREE HILL! Förväntansfull som satan. Har precis beställt ett par bambooörhängen från ; http://hotness.wordpress.com/2007/12/28/bamboo-orhangen-klara-for-leverans/ denna sida :) De fanns lite modeller som inte fanns på cocoo.se jag tog de största i guld :) Tycker dem är så sjukt snygga!
image572
Vad ska ni göra ikväll?

TRÄÄÄNING :D

huuuuhh tagg tagg tagg, tänkte sticka iväg och träna nu! det var läänge sen nu, ända sen i torsdags! ja nu ska det iaf bli skönt att komma iväg även fast de är till tråkgymet :( hatart!

Hoppas att jag kommer hem till någon som hittat på något kul att göra idag/ikväll :D ? Fast jag måste ju ändå lägga mig lite tidigt eftersom jag ska upp och spela innebandy  imorgon!!! PANIK, kommer ju va så dålig men jag antar att jag får bjössa på det :D

hörs senare! kiss and hugs

image571

Lördagskväll

Det här är en slappahelg, :) slapp fredag lördag och söndag!
Men idag blev det ingen hemmakväll ensam utan elinpelin kom hit och underhöll mig, alltid kul att träffa henne :) Har redan brutit mot mitt "vad" eller vad man ska säga, köpte lite godis idag .. :O Men åt faktiskt inte så jätte mycket! kanske en bra början? tycker inte de är så gott längre :S


bra anna bra :D ! tänkte nog gå och sova nu, ska upp och träna imorgon klockan 11 med mammsen :)

så godnatt <3 image570


dagens outfit

image569
jeansklänning (lånad av lina) Vitt skärp från h&m och svarta leggins från ginahade coverse till,

Knasig busschaffis

ny hemkommen från allians, vart inget analyserande hittade inte dom andra ;b haha
MEEEN haha på vägen dit så hände en lite rolig grej, bussen ville inte svänga ut för på ena sidan så stog de tre bilar (som var felparkerade) och på andra sidan var det några döda buskar. Han ville inte köra över buskarna för då skulle dom skriva en rapport ;b då kunde han ju bli av med jobbet ! haha så skulle han ringa hjälp och hålla på och fixa så kom det ju såklart en buss bakom också, så skulle han gå ut och prata med honnom och säga att han kunde ju inte köra in i buskarna för då skulle de skriva en rapport så svarar han andra iskallt; Jag körde genom buskarna när jag körde innan.. Då fick vår busschaffis typ panik och ba :O Dom kommer skriva rapport!! Helt galen med sina rapporter ;b så ställde han sig utanför och väntade när radion ringde då hoppade han in i bussen för att svara, då frågade dom ifall han kunde hjälpa den andra bussen att backa så den kunde åka han bara; Ja självklart jag backar ut åt han! (på lite brytning) vi skrattade som bara den iaf ;b tillslut kom det iallafall en gubbe som skulle hjälpa honom att komma ut, så ställde han sig på vägen och vinkade då körde han igenom buskarna ändå! haha så vi satt där i ca 20 minuter i onödan ;b vi kom iallafall fram tillslut :) haha
image568


Vid halv 6 kom mammsen och hämtade mig så åkte vi till coop och handlade lite, sen nu är jag hemma igen :)

Är på konstigt humör, orkar inte gå ut :/ så det blir nog en hemma kväll tonight .. Ni alla andra får ha en as bra kväll iaf :) Btw harry potter visas kl 8 ikväll! :)

allianshallen

yes yes, dit ska jag bege mig nu, ska möta axa på stan först såå slipper jag åka buss ensam och hon med för den delen :)

____________________________________________________________________________________
Skakar så fort jag tänker på dig, vet inte vad som händer så fort jag hör ditt namn ser dig, vad som hellst som kan kopplas till dig börjar jag skaka.. Ska det vara såhär?

I can do it!

idag börja operation ett smalare jag. Ska sluta äta onyttigheter och äta frukt istället det är också gott! har inte ätit godis på hela veckan och jag är faktiskt inte ens sugen! Åt iofs lite chips igår men inget godis !!! Bra anna bra! Ska inte äta ikväll heller inte imorgon och aldrig mer! Ska börja träna lite mer, springa o så , snart ska ni få se resultat!!!!

Jag har sagt så här till mig själv säkert 100 gånger, men nu iochmed att jag skriver det här så gäller på allvar! I can do it! Kämpa på för fan :)

image567

Morgonstund har guld i mun (?)

Godmorgon, eller kanske lite sent för min del att säga så eftersom jag varit vaken sedan klockan 8 :) har verkligen inte gjort någonting, läst ut hazarboken ätit lite, de är allt på 3,5 timmar ..

idag ska jag åka till allianshallen och analysera två innebandymatcher, skolarbete men det blir säkert roligt ;D ! Har ännu inte bestämmt något för ikväll så vi får se vad som dyker upp :)

tänkte duscha och fixa mig lite nu och kanske kanske städa lite på mitt rum eftersom att det behövs.. Som alltid ..

Skriver mer sen :) Pussbajjjj<3

Tonight

Var hos Hannipanni ikväll, kul att träffa henne igen :D Vi var barnvakt åt hennes lillasyster Elin. Jag tajmade perfa och vofflorna var klara precis när jag kom ;D Vrääkte i oss säkert 5 st var, gott var det!
Slog oss ner i soffan och kikade på lets dance, ganska uttråkande idag tycker jag:/ Då kom jag med den brillianta idéen att leka kurragömma ;D Det var faktiskt oväntat roligt ! haha

Sen kollade vi på charlies änglar, bra film! men kan typ hela utantill ;b Sen kom lilla mamma och hämtade mig för jag var trött och hanna var trött och elin va ännu tröttare så det passade bra :) MENMENMEN på vägen hem möts vi av massa blåblinkade lampor, poliser brandbilar och ambulanser, två bilar hade krockat och låg över hela vägen de var ganska ordentligt mosade men tror alla hade klarat sig! Vi fick dock sitta och vänta ca 15 minuter på att de skulle bärja undan bilen!

Nu är jag iaf hemma och är trött, men gick in en sväng på aftonbladet för att kika vem som åkte ut i lets dance och såg till glädje att det var susan :D Gillade verkligen inte henne! Fy o blä ;b Måste bara fråga vad hade maria örman på sig då?!?!!? Inte okej smycken .. alldeles för mycket! Funkar inte ;b haha!

tänkte hoppa i säng nu och läsa hazar boken ;D Så sjuukt bra! Så godnatt, sweet dreams!<3


dagens outfit

image565 - jeans från blend, svart tshirt paul frank, guldig klocka och örhängen från ur&penn, hade ett par skor från thailand :)

napoleons ägodelar

Idag är det fredag och sån skön fredag då!!! Hade först sovmorgon till halv 11, sen fick vi sluta klockan 2 ist för halv 5 :D kan det bli bättre? Ja klart de kan men ändå kalas bra! Skolan idag bjöd på många skratt, kan dock inte återberätta för då är det inte lika kul :)

Nu när jag kommit hem tänkte jag sätta mig och skriva om biologianteckningarna och historia om jag orkar ;b det är så klottrigt o så :) Duktigt av mig! 

Ikväll har jag absolut ingen aning om vad som händer, men jag vet iaf att jag är suuuugen på en påse las fat chips :) Så de blir nog en påse sånna och en bra film!

Har iallfall bestämmt mig för att börja på disco och ska anmäla mig idag när mammsen kommer hem :) Ska bli as kul!! Men nu har jag börjat tänka lite på de här med street, det är ju jävligt ballt om man är bra.. Men jag tar nog disco först iaf! :) bjuder er alla till uppvisningen om det finns någon ;D haha!!

ska sätta mig och skriva nu! Ha en fortsatt bra dag, det ska iaf jag ha :) Puss!

JUSTE ! För er som vill veta så finns napoleons kuk på ett museeum någonstanns, bevarade :) (allt jag lärde mig på historialektionen igår) haha

RSS 2.0