Imorgon är det nyår :)

Hello :)
Idag har jag och mammsen varit och kikat lite på tapeter, dessvärre hittade jag ingen som föll mig i smaken och jag har istället valt att ha tre gråa väggar och en svart, på den svarta väggen ska jag ha en talva(ganska stor) sen sängen mot den väggen!

Känns bra i nuläget, kommer väl ångra mig 100 gånger innan jag har bestämmt mig!! Men vi får se :) Det känns bra nu som sagt..

Efteråt åkte jag ner på stan med Axa, hon skulle kolla på klänning tills imorgon. Kom på att hon kunde låna min så slapp hon köpa en helt ny bara för nyår, det var poppis så hon kommer förbi tomorrow =) haha! Jag köpte iaf mina gröna byxor jag ska ha imorogn!! :D men dem får ni inte se!

Efteråt åkte jag och träffade Jenny, Lina och HL på willys för att shoppa lite inför imorgon! Det blev massa gott! vi ska äta kyckling, potatisklyftor och lite såser och till efterrätt marängswish utan äckelbananen!!! :D gott!

Sen har jag mest tagit det lugnt, lite halv lame men vadå.. Jag är förkyld och har lite ont i halsen, då får man ta det lugnt .. :)

Nu ska jag lägga mig i sängne och läsa lite ur min favvisbok - Om jag kunde drömma :) Godnatt! Dröm sött

Säg hej till min nya väska

2hand

Nya inköp :)


lila byxor från gina på rea 99.50 kr! Kap

jeans från weekday med märket cheep monday, 400 kr

spets tröja för 199 kr från gina

En vanlig söndag :)

Min dag har bestått av innebandy och shopping! Me like :) dock hade den varit ännu bättre om jag själv spelat, har nämligen bara tittat på !

Ska visa det jag shoppat imorgon :) Så kika in då! För nu är jag lite trött!

Godnatt kära vänner

Dagens outfit


chinos från bikbok, linne och magtee från gina :)

Tripp i skåneland

Hallå hallå! :)
Hur mår ni? antar att inte många sitter hemma denna kväll, det är ju trots allt lördag. För er som spelar storvreta cupen så antar jag att ni sover. Matcher imorgon och viktiga sådana!
Jaja anyway, skåne älskade skåne!

Efter två dagars slapp, tv-tittande, solande, ätande så var det juuulafton!!!! :) Denna underbara tid på året då alla är glada och lyckliga (kanske samma sak?) jeje. I like it! Gillar inte ni julafton!?!?! Tänkte väl ..

Vi fixade oss och gick ner till kyrkogården för att säga god jul till farfar :) De hade gjort en väldigt fin minneslund! Verkligen :) Kul att se! Sen gick vi hem och hjälpte mammsen med maten. Klockan 14.00 kom Ingrid och Arne, väldigt punktliga! (vi hade bestämmt klockan 2) En stund senare kom även Inger, Uffe, Pontus, Frida och Timmie! Men jag menar bättre sent än aldrig.. haha nä så sena var de faktiskt inte!


Julafon har börjat!!!! :D Efter mat mat och mat började kalle(balle , höhö) anka på tv, klistrade nja jag somnade ärligt. Sett det för många gånger nu! Efter kalle var det dags för julisarna! (läs:JULKLAPPARNA!) woho.

(Nä nu är jag trött, de märks fortsättning följer :) )

Jag fick tallrikar och glas;

En kjol och pyamasbyxor;

böcker(där regnbågen slutar och om jag kunde drömma), träningskort, kalender och pennskrin med pennor;

Fick även lite pengar :) Sen kanske det bästa av allt! Play station 2, singstar, guitarrhero och dansmatta! Kanon kul :)

Efteråt åt vi julgröt och efter deet så spelade vi julklappsspelet, alla köper ett paket för 100 kr sen i vanliga fall så slår man tärning och om man får två sexor så får man ta en annans paket, men nu eftersom ingrid och farmor incisterade (öh?) om att vi skulle köra så att om man fick två sexor skulle man byta med någon annan vilket är fullkomligt idiotiskt nu när jag tänker på det. När man väl fått det man ville ha så ville man ju inte ha sexorna och om man då fick dom ja då var man ju tvungen att byta bort de man ville ha?!?! kanon dåligt, 0 av 5 toasters.... Ändring till nästa jul, enligt mig iaf. Jag menar om man ändå inte får de man vill ha kan man väl lika bra vara utan eller vad säger du pontus? höhö internt

inför julklappsleken


pappa och sin gitarr ;b

kvällens snyggaste strumpbyxor!

Det var väl ungefär min julisafton, vi såg föresten på en skit film kallad fåglarna. Ni som känner mig vet ju kanske att jag avskyr fåglar, mest av allt i hela världen. På allvar! Klart som fan så ska man roliga familj köpa en film som heter just fåglarna för att jävlas, vi såg den iallafall. Det handlade om fåglar som anföll människor, jag somnade dock eftersom jag inte kunde titta på tvn så mycket (satt mest under filten) Men man förstod aldrig varför fåglarna anföll ens, de bara gjorde de ;b Men filmen är ursäktad, den va gammal. Från 1963 för att vara exakt!

Dagen efter julafton var vi hemma hos mormor och morfar och fikade, mycket gott bjöds det på. Bla after eight.. höhö Lina åt halva lådan. Min mormor har gått och blivit modern också, hon hade nääääästan en likadan tröja som lina, men bara nästan.  Hon är ju å andra sidan 88 så det var godkänt! :) När vi kom hem till farmor igen kom familjen karlsson-brynö-malmberg dit och käkade rester från gårdagen! Igentligen måste jag nog hålla med pontus (jaa jag såg din tallrik) om att julmat är faktiskt inte så fantastisk som många säger. Min åsikt det här, men jag gillar mer yellow curry with rice :)

iallafall gick / cyklade vi till Filmgiganten för att köpa oss lite candy, inte övergott godis, men jag menar godis iallafall!!! :P haha inte en jävla massa chocklad :p sen kollade vi på abbagrejsimojsen och efter det extrema plastikoperationer. JUMMIE haha .. :P

Jaja i fredags då, då for vi till malmö stad, det vill säga parkernas stad. Vi shoppade till att börja med, eller vi var inne i lite affärer sjukt mycket folk!!! helt galet, det går faktiskt inte att shoppa när det är så mycket så jag sket i det. Vi tog helt enkelt bussen vidare till turning torso där min moster och morbror bor. Sjukt ball byggnad! Trodde den va lite känd men man kan ju faktiskt lätt ta fel och tro att det är kaknästornet, eller?

i gymmet på någon våning högt högt upp

bevis! haha turning torso :)

Vi fick iallafall jätte god mat i form av kyckling och ris :) Efter maten gick vi och kollade på min kusins hus, jätte fint var det! jag hade inte bangat på att bo där!!! :P Men nu gör vi ju inte de och vi ska ju faktiskt flytta snart så :)

Efter det satte vi oss iallafall i bilen och drog hemåt, var hemma vid halv 12 kanske. Det var min skånetrip :) Jag är ju inte så jäkla bra på att komma ihåg att fota men jag har lite bilder iaf :)

Jag är hemma från skååååne, jag är hemma från skåne!

Aloha!
Anna is back on track, dock är jag för trött för att skriva nu. Men imorgon ska jag berätta allt spännande som hänt på min semester och även visa de få bilder vi tagit :)

NU: GODNATT!

Anna is taking of to skåne

Hej bloggen!
nu ska jag och min kära familj dra oss ner mot de sydligare trakterna kallat skåne. Vi ska fira jul där och träffa släkt och vänner!


I'll be back den 26e december :)

Snygga skor !

http://www.have2have.se/Graphics/Products/4960c.gif

Jag har hittat ett par skor I want to have! Fast jag vill att de ska vara lite lägre och ha lite tjockare klack. Tycker att det är sjukt snygga! :) Vad tycker ni? Skorna kommer från have2have



En sak till! jag har faktiskt sköpt ett par skor idag, och en kjol, och en mössa. Och en julklapp till farmor!
Vill dock inte visa något än eftersom att jag tänkte ha det på nyår, blir ju inte roligt om man visat det såhär långt innan! ;b ville bara säga det!

Anna is sick

Jag är sjuk. Inte sjuk i huvet, utan sjuk ;p Mådde bajs imorse så jag stannade hemma från jobbet, ett klokt beslut av mig. Mår lite bättre nu faktiskt :) Ska jobba imorgon igen! Tjäna cash! ;b
Idag har jag inte gjort mycket nytta .. Har legat framför tvn och kollat på tv hela dagen, Systrar i jeans 2, fullt hus sen footloose (?), top model *2, my super sweet 16 *12 :P haha och nu sitter jag här.

Funny day huh? I
kväll kommer min lilla kusin frida, eller hon är ju inte så liten längre men fortf mindre än moi! :) Imorgon efter le work ska hon jag och lina gå på stan och köpa något åt farmor i julklapp :) ska även se om jag hittar något till mammsen och pappsen! :)

Har inget roligt att berätta, jag har inte gjort något kul har vart så trött bara ;b men hm , nej nu ska jag leta lite på internet efter något fint :)

Ha det bra! <3

Dagens outfit


Linne från h&m divided, svbart kofta från dea, svart kjol från ???, grått skärp från 2hand. Bortse från mina vackra strumpor och tänk er ett par svart stövlar ist :)

nyårs skor?

Jag har hittat ett par skor som kan funka på nyår :)

449 kr från din sko :)

Ännu mer nyårsstuff

kjol från forever21 22,80 pengar :) RÅ BALL!

Jag har köpt klart nästan alla julklappar!

Vet ni vad?
Jag är dödstrött... Menar verkligen dödstrött. Jag trodde jag skulle dö idag! Är helt slut, kanske beror de på att jag la mig ca 12 igår, sovit skit dåligt och sedan gått upp klockan 5 och jobbat 9 timmar. Idag blir det däremot annorlunda, ska nog lägga mig redan om någon timme eller så, kommer inte orka vara vaken längre! ;b


Annars har jag inte gjort mycket, köpt ett litet paket till min kära syster i julklapp. Kan inte säga vad det är för hon kanske läser vem vet och de är ju inte alltför kul då! (Lina de börjar på s)


P.s vi flyttar om 59 dagar :)

Claes vår nya homie

Haha juste, jag glömde faktiskt berätta om min och malins nya vän! Han heter claes efter santa clause (hur fasen stavas det?) ni vet jultomten fast på engelska! Han är väldigt lik en liten nisse i mysteriet på greveholm, ni vet de där dvärgarna ? Fast han är stor och åker truck på posten.. höhö han är ju söt! lilla claes.

tack för mig

"dagens outfit"

Jaaa, och där bröt jag min "intehadagensoutfitnärjagjobbarpåposten" grej. Jag menar vissa blev ju så galna när jag skrev att jag inte ha skulle ha dagens outfit att de fick fnatt!! Jag menar de går ju bara inte (inroniskt..) Ha överseende med de otroligt heta bilderna. 18+

Tisdag :)

Halo :)
Äntligen hemma från en dag på posten, idag fick vi köra varannan halvtimme brevresning och varannan kodning. Ändå helt okej, inget hinner bli tråkigt så de är ju skönt :) Dagen går väldigt fort! Sista halvtimmen körde vi 20 frågor då gick det sjukt fort! :) 

Ikväll är det träning, 9-11! Puh sent, iallafall för mig som ska upp klockan 5!!! Men jag tänkte gå ner och lägga mig i soffan en stund nu, se top model och kanske en film och vila lite (och äta) sen skriva en uppsatts så jag hinner piggna till lite innan träningen. Aa det kan nog funka .. haha

Nä men som sagt top model nu 4 a clock!

P.s inga dagens outfit nu inte, jag går runt med mjukisar hela dagen så :)

Jobb på posten :)

tjo flöjt och där sprang tiden iväg. Inte bokstavligt talat men ni förstår vad jag menar. Kortfattat, första dagen på posten avklarad. Helt okej kul, inte något att jubla över men en vecka kommer nog gå fort :)

Tränat , först gym sen gympa. Annars inte mkt annat idag, försökt pluggat lite övergick snabbt till privileged ist..

Men nu blir det godnatt för min del då min väckarklocka står på 05.00 imorgon! Berättar mer imrogon :)
Puss och godnatt!

Dagens outfit


lila strumpbyxor från åhléns, grå tanktop från gina tricot, svart linne från topshop, tjocktröja från hm + converse

Ingen märkvärdig söndag...

Hm, vad har vi att berätta idag då ? :D Matchen? Njaaa, tveksamt det gick ju rent åt skogen faktiskt! inget mer om de.

annars inte så mycket har tillbringat en hel del av min tid i allians idag. Nu sitter jag och kikar på wallander- hemligheten. Jätte bra faktiskt! Borde dock sova eftersom jag ska upp klockan 5 :o puh.. ska ju jobba, tjäna caaash ;b då är det värt! haha

Annars har jag inget mer att säga än godnatt :)

ÄLSKA TWILIGHT!

Ah ah ah ah ah , jag har blivit besatt som så många andra. Inte av vad som helst, utan i filmen twilight! SJUKT GALET BRA FILM! Jag är mållös. Galet bra..

Hade tänkt åka till diös efter för att kika på luciacupen, men när det visade sig att det kostade 50 kr så kändes det inte längre så värt! Haha det är väl ingen som går under för att inte jag är där lixom.. haha

Annars idag då, vi har varit och lämnat lite stora onödiga möbler på ett förråd vi hyrt i boländerna. Allt för att de ska se lite fräshare ut på visningen sen :) nej men det blir nog bra faktiskt! Annars har det inte hänt så mycket, tränat lite smått o så :)

Dock så är jag för pigg för att sova nu, så de blir om ett litet tag :) ska kika på lite klänningar!

Puss

Dagens outfit


Jeans från cheep monday, vitt linne från linas garderob, mörkblå adidaströja + converse

Fredag den 12 december

hejsan hoppsan bloggen :)
Idag har varit lite blandad. Ärligt så har jag inte lyckats med så mycket, haha!

Dagen började med att jag ställde väckarklockan 1 timme för tidigt, lame. Ville inte somna om heller för då blir man ännu tröttare, iallafall jag! Låg kvar i sängen ett tag och filurade och vipps så hade det gått 30 minuter då var jag kanon pigg och gick upp och duschade!

Åkte ner till vår fina lilla stad i uppsala och mötte axa vid bussen, vi gick till cupido för att äta lite lunch innan vi skulle bege oss till skolan för att ha samhällsredovisning och debatt! vilket förövrigt gick jätte bra! Eftersom det var vår enda lektion idag så gick vi ner på stan igen, jag veck dock av lite tidigare för att gå till gymmet rååååtaggar bara för att upptäcka att jag har glömt ena skon.... ;b Drog ned på stan istället och köpte ett par örhängen och en fondation gick runt lite på stan och åkte sedan hem.

Jag "tvingade" pappa att äta pizza ikväll (igentligen inte, jag vet att han också ville) jaa så vi åkte till ica och hämta dem samt köpte lite smått och gått :) dvs godis och chips och läsk! Laddat inför idolfinalen alltså!!!
Tyckte ni det var rätt att Kevin vann!??!?!?! :D Jag som ni alla kanske vet älskade Robin från första början! Är lite ledsen att han inte vann, men kevin är sjukt bra så jag är nog kanske inte så ledsen ändå! :D haha

såååååå het

nu då? jag är fanimig rätt så trött.... lame i know elller jag är inte trött, är lite sugen på att typ gå en promenad men jag orkar inte! hahah :D Fan jag är sugen på att parta insåg jag nu!!!!!!!!!! som fasen, men de blir inget idag :P

Oh lord haha det blir nog lite dans för mig själv på rummet ;b haha :D

Enjoy resten av fredagskvällen :) Bye <3

kul på träningen! :D

Idag hände än kul grej, en otroligt kul grej på träningen. Vi ligger och kör stryka som vanligt innan träning (yes i know, as bra vi är!) så pratar vi om möss och råttor på äckliga ställen så ska martina berätta om sin jobbarkompis man som köpt några skor med en död mus i.
m- Min jobbarkompis man skulle köpa några skor på en sån där ni vet, där man köper märkeskläder billigt?
Så svarar johanna
- Ahaa överskottsbolaget?

Hahaha, Sjuuuukt kul! Kanske inte låter lika kul nu, men det var galet roligt! Hahahah :D jag dog. haha

Resten av träningen gick kanon! kändes bra idag :) Känner mig redo att börja spela nu nu nu nu nu. men jag ska faktiskt vara duktig och vänta på klartecken så allt är bra. Längtar galet nu när jag vet att de är kort kvar :)

Resten av dagen har också varit kanon! Fick 12 av 16 på fysiken, awesome :) och hm, något mer bra? Ja, alla lektioner gick väl bra. haha det är ju possitivit ;b haha :D Nej nu är jag iaf glad :) haha och trött, så det blir sängen för min del!
GODNATT MY FRIENDS


Btw. det blev de röda chinosarna..

Dagens dilemma

Blåa eller röda chinos?


Ändå händelserik dag?

Aloha!
Idag har det tyvärr inte hänt allt för mycket tänkte jag innan jag bestämde mig för att skriva en snutt. Men nu insåg jag att jag har ju faktiskt haft lite för mig. Fick åka tidigt imorse (för att vara mig) med 8 bussen! Till skolan kom en snubbe som överlevt koncentrationslägret som hade föreläsning. Han var runt 82 år, skit gullig gubbe! haha ;b sa massa skämt hela tiden, minns dock inte vad han hette. Men biten när han berättade om lägret så läste han från papper för han tyckte det var för jobbigt att berätta och det förstår man verkligen!!!! De hade ju ingen aning om vart de skulle föras osv, så hade hans mamma och brorsa gått långsamt och han varit 17 år, lite kaxig och sagt MEN KOM IGEN DÅ! eller något, sen blivit bortputtad och de va de sista han sagt till dem. Sjukt sorgligt!! Tur att han läste från pappret annars hade jag stor bölat!

Faktiskt en av de bättre föreläsningar jag har varit på! Han va så gullig med sina skämt som han tyckte va jätte roliga , hahah ! jaja anyway efter de gick vi och åt lite mat för att sedan bege oss mot gränby/salabacke där vår fd matte lärare Jenny bor!

Där fick vi fika, sjukt goda kakor, julmust osv. Sen spelade vi ett spel, minns ej vad det hette orkar inte förklara men de va galet kul iaf! haha :D

Sen gick jag tillbaka till skolan igen och där väntade proooov..... panic. fysik b. Omprov. Men det kändes helt okej och jag hoppas verkligen jag fick g!!!! annars kommer jag börja gråta, igen. haha :D Crybaby.

ja, nu är jag iallafall lite trött.. kanske förståligt? Jag tänkte nog kika på en film sen sussebussa. Sova alltså! haha trots min sovmorgon imorogon den enda på den här veckan! Vi hörs :) Bay!

Dagens outfit*2

Igår:

Svarta jeans från vila, randigt linne från gina tricot, vit kofta från lindex + svarta converseliknande skor från cheep monday

Idag:

svart tunika från vila, lila strumpbyxor från åhléns + svarta uggs

Snälla namnsdagsbarnet Annapanna

Hejs :)
Idag klarade jag resterande prov på posten, kanon skönt! Det blev dock en tidig morgon då jag skulle vara där klockan 8! men bättre att gå upp lite tidigare n att få åka efter skolan när man är seg. Jaja skönt iallafall :)

Annars har dagen rullat på kanon, fick lite damp på sanna som återigen försov sig. Dessvärre drabbade det inte något av våra projekt idag så de gjorde ju inget!

Jag drömde en lite kul dröm inatt, det är en tjej som ska jobba på posten som inte har så fina kläder. Så sa jag i drömmen att jag var tvugen att prata med henne så erbjöd jag henne att jag skulle hjälpa henne shoppa och fixa sig. Sen gick vi på stan och handlade kläder åt henne så blev hon typ snygg! haha ;b

Snäll medmänniska jag är! haha
btw jag har namnsdag idag! :) (A)  haha

jaa nej jag har inget mer att säga, kom precis hem från träningen det gick kanon bra! var tom med och spelade match på slutet vilket gick kanon! enligt mig iaf .. (A) mihiiiii..
nej godnatt, jag är trött:)


sjukt snygga skor från asos.com och forever21.com

Handla julklappisar :)

Tjenixen!
Idag har jag inte kunnat skriva därför att jag har varit på posten från klockan 11-15! Fick veta en del om lön, ergonomi, vad jag ska jobba med osv :) Ganska roligt ändå, eller ja ni förstår vad jag menar! ;b Jag kommer iallafall totalt tjäna 6901 kr om jag räknat rätt! Ändå bra på en vecka ju :) Tycker jag iallafall!

Efter det kom mammsen och plockade upp mig så åkte vi till gränby! Köpte lite julklappar och ett par lila strumpbyxor åt mig :) Köpte även ett par gardiner till arbetsrummet inför visningen o så! aa lyckade köp! På vägen hem stannade vi på chokolat och köpte lite godis :) Gott! Sjukt länge som nu känns de som!


När jag kom hem satte/la jag mig i sängen och kollade på film, missade dock slutet eftersom att jag somnade! Så typiskt, jag gör alltid så! haha men men, får väl kolla en annan gång. orkar inte kolla nu ! ;b

Jag tänkte nämligen titta på någon annan film strax :) lägga mig i soffan ist och mysa lite! :) Låter bra va?! :D

Vi hörs <3

Robin b in my heart

Älskade robin fick åka från idol, nu är det faktiskt inte lika bra längre :( Typiskt!

Stackars robin!

Ser ni på idol? Eller såg ni kanske jag ska säga?
Hm stackars Robin, juryn valde helt fel låtar till honom, eller iallafall den första! Stackarn :( Jag hade velat se chariot! I love it! Hoppas han inte åker ut tack vare de! Jag vill att han och kevin ska vara i final :)

nog om idol! var på posten idag och tydligen så ska man få göra ännu fler tester!! Typiskt, haha jag som trodde jag klarat allt men icke sa nicke! De verkar dock hyfsat enkelt så de ska nog gå bra! Ska ju dit även imorgon och få lite information och öva ännu mer. Krävade för endast en veckas jobb! Haha :P

Vad händer ikväll då?
Jag tänkte myyysa, har blivit en riktig mystjej nu, tycker inte det är så kul att gå ut längre! haha (A) tråkig jag är .. Men jag måste bara tagga till lite, ladda upp lixom! sen jävlar :) Kanske spar mig lite till skivor och avslutning osv ? jaja vem vet! det kommer jag lovar :)

Glömde fota dagens outfit idag...syyynd ni får inte se det. men de va iaf svarta jeans, min nya gråa jacka och ett lila linne:)

nä nu ha jag nog inget mer att säga än ha det bra! Tjao :)

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!
Idag kommer jag inte gå mycket i skolan därför att vi har bara en lektion from nu på fredagar och idag ska vi bara kika på film + att jag måste gå tidigare för att gå på en utbildning på posten!

Sen ikväll är det idol, men innan det måste jag skrivan uppsatts :(  Annars händer nog inget speciellt, inte direkt planerat något!

Ska gå ner och äta lite frulle nu :) Vi hörs puss puss


Dagens outfit


Senaste inköp

hejsan hoppsan alla glada :) Idag har jag sprungit en sväng på stan, köpte en liten väska. Men letade efter julklappar utan lycka! :(

Träning ikväll annars inget speciellt! Funtade på att dra en film efter träningen, skulle va mysigt men det visar sig då!!!!

Här är mina senaste inköp som jag har sagt att jag ska visa :) :

349 kr från salt stockholm

svart långärmad tshirt från h&m 98 kr :)

Svart/guld armband från ur&penn 40 kr

väska från lindex (fram och baksida) 149 kr!

Ska lägga ut do sen dra på träning :) BYE!

Bra dag!!! :)

Vet ni vaaaaa :D ? JAG KLARADE POSTEN TESTET! Woooho :D Kanon kul!

Idag har jag tillbringat 3 timmar på ett café och fixat klart samhällen, riktigt skönt att få de gjort. Ska finsputsa sista på fredag bara så de blir braa!

Annars har jag inte gjort mycket, tränade en sväng efter pluggtiden, ´var på stan en sväng och köpte en ny svart långärmad tshirt (jag ska lägga upp bilder på allt snart!) en hårborste och lite toffsar! Kom hem, kollade på film med Linapina, åt mat, pluggade lite matte, gjorde en power point till samhällen, körde pilates, badade och nu sitter jag här :)

Har lite sovmorgon imorgon, det är ytterst skönt! Vet inte om jag ska träna imorgon efter skolan eller inte. Beslutsångest... Jag tror jag skippar eftersom jag har två timmars träning på kvällen..
jaja nog om det. Vad vare jag tänkte på? äh jag glömde..

Ska nog sova snart jag är lite trött :) Men vi hörs imorgon antagligen, Puss och godnatt :) (när ni nu ska sussa!)

Dagens outfit

Jaja inte dagens utan gårdagens men de får duuga :)

klänning och leggins från gina, converse skor + mössa från kapahl! :)

totaly neggodag

jag har öst all min neggo på mammsen precis, nu känns de lite bättre fast inte bra. mitt liv är förstört jag är dålig i skolan, jag kommer inte få ta studenten, jag kommer dööö... Nä så illa är de inte men vem vet.

Träning nu bye :)

Missade julkalendern...

Tjulululuuu:)
Hur mår ni idag?
Jag misslyckades totalt på mitt fysikprov... totalt. inget mer om det nu! Det löser sig!! dt ska göra de!

Denna dagen har inte innehållit mycket nödvändigt, gått i skolan mina 3 lektioner varit hemma hjälpt pappa laga mat stta vid datorn. Kul? Ja hyffsat skönt! haha

Träning ikv vid 9, soft soft!
Hejdå!

P.s jag missade julkalendern idag :( buhu

Te och en bra film!

Nu har jag återigen ändrat min design. Dock har jag tagit tillbaka den till som den såg ut förut! I like :) Frågan är om HL gört? Liiiiiila (lila=bajs) moget!

Jag tänkte springa ner och göra te och lägga mig i soffan och myyysa och se en film, sounds good?

gört du med!
tjing :)

P.S Jag hatar basket.. (förutom i one tree hill, då gillar jag det)

RSS 2.0