Dumma filmgörare?

Okeej, först och främst det snöar! :D Woho, hellre snö än regn eller vad säger ni?

Jag och Johanna hade en lite intresant konvesation om döv-filmer;

' johanna säger:

igår kirrade jag ronja rövardotter

' johanna säger:

så var det för döva

' johanna säger:

typ ; ronja gråter, vildvittrorna skriker, det viskas

Annabrynö säger:

grejen är , att döva vet ju inte hur vildvittrorna skriker ändå så vad spelar de för roll haha

forts.

' johanna säger:

eller typ "bildörr smälls igen"

' johanna säger:

på beck-filmerna

' johanna säger:

ja okej, intressant eftersom dom endå visar själva scenen

Annabrynö säger:

hahah exakt !

Annabrynö säger:

dumma jävlar!

Vad tycker ni? jag tycker som ni ser att de är lite korkat!


Ikväll blir det bio med HL och Johanna aka blåbär, vi ska se high school musical 3! WOHO, efterlängtat. Neej jag är inte 10 jag är 18. Jag lovar!

Happy haloween! :)
Trick or treat
smell my feat
give me something good to eat
if you don't i dont't care
i can see you underwear!


Hade ni velat se ut såhär?


Träning!

Tjulululu!
Hur mår ni? Jag mår awesome :P
haha, nä jag ska faktiskt iväg och träna nu

skulle bara säg hej! Det var ju ett tag sen, så hej! och hejdå! :)

Lina har tagit körkort!!! :)

Kom in på något att skriva, men nu berättade Lina en kul grej! Hon har tagit körkort!  Grattis grattis Lina!



Annars idag då? Jag ska dra ner till banken eftersom jag hittade mitt bankomat-kort såhär:

Inte kul inte kul, men jag får helt enkelt fixa ett nytt. Funderar på ett sånt med kort på! Skulle va kul :) Jaa, sen blir det lite träning på gymmet. Ska få instruktion idag, så det blir nog bra. Annars kanske jag och Lina ska åka en sväng, haha men vi får se. Träning sen ikväll igen, ska dock endast vara med på springningen :( Tråkigt men sant.

Ska gå till bussen nu, vi hörs. Puss!

Lördag?

Hm, som jag skrev i gästboken så är det ännu oklart vad som verkligen hände i lördags. Maten? Hm , kan vara den kanske .. Ja, det resulterade iallafall i att jag låg hemma hela dagen igår utan någon föda för den fick inte stanna länge i magen.
Av de jag minns från lördags så hade jag jätte roligt :) Let's do that again! För vissa har lärt sig en läxa, varannan vatten!

Idag ska jag på möte med min nya sjukgymnast, då jag hatar min gamla. Han är dum. Ska få lite övningar, sen ska jag och mammsen åka till friskis och köpa oss varsitt kort där! Kanske även träna en sväng, det visar sig!
Jag ska även åka förbi posten för att lämna mitt brottsregister, och näe det är inte så illa som det låter. Jag ska ju jobba där en vecka vid jul så måste man visa ett sånt först. Inget mer med de :)



Annars idag då? Hm, storvreta match ikv som mamma undrade om vi skulle gå på. Kanske, kanske inte. Annars inget planerat, kanske lite plugg om jag ska vara duktig! :) 

Kanin bra'


Tråkig match och lagparty! :)

Hola!
Vi hade match idag, förlust med 4-3 :( Sjukt synd, eftersom vi var det bättre lag och dom spelade som en bunt lantisar (vilket de iofs va..) jaja sjukt tråkigt! Men vi får helt enkelt ta igen till nästa match!

När vi kom hem var det baaara att tagga om, för ikväll är det lagfest/inkilning (help?) Jag berättar nog om det imorgon, eller kanske på måndag...

Jaja nu ska jag tagga till dragarbrunnsgatan! :) HA EN KANON KVÄLL, och kom ihåg! Ta det försiktigt :)

KANON-DAG! :D

Tjooobabbiloba! :D
Today is a happy day! Som jag skrev i mitt tidigare inlägg hade jag muntliga nationella provet i svenska idag. Det gick awsome! :)

Var så sjukt nervös, babblade som en galning och skakade när vi kom in i klassrummet. Så vår lärare frågade om jag ville vara först för jag var så nervös men nej inte de, för jag ville vara tvåa. Sagt och gjort jag fick vara nummer 2 på talarlistan och det gjorde att det kändes lite bättre!

Minns inget av själva talet, men vi fick veta efter hur det gick osv. Så fick jag hur bra som helst! :D Hon sa inget dåligt bara att jag va så varm och närvarande när jag pratade, hade bra meningsbyggnad osv. En liten skitgrej som var dåligt var att jag hade lite för kort tal, då sjönk det från 9a till 7a :( Men vet ni va, jag är så sjukt nöjd med det ändå! Att jag ställde mig där gjorde ett bra framförande, stammade inte, blev inte röd i ansiktet och spydde inte! Så jag är mega nöjd med min 7a :)
 
Haha så om jag nu skriver en 10a på uppsattsen får jag mvg! ;D haha, I wish, men jag hoppas verkligen på vg där också :)

Men vet ni va, nu ska jag äta lite godis och kolla på idol :)
Vem tror ni åker idag? Jag hoppas loulou.

Na-prov i svenska, muntligt! :/

Hejsan hoppsan!
Idag har jag en ny grej att vara nervös över :S Ska ha nationellt prov i Svenska, muntligt. Tror ni inte jag är måttligt nervös ?!?!?! :O Jag som hatar att stå framför folk och prata allvar, jooo!


Aja ska get dressed nu, önska mig lycka till! :)


Tack! tjao

Dagens outfit *2

Nu var det ett tag sen, men har inte orkat/haft tid/haft ambition att lägga upp! haha

Oj, gina outfit. Haha inte tänkt på det, men jaa, allt är från gina tricot ;b utom scarfen den är från höstmarknaden på vaksala torg :) + vita tygskor från puma :)


Lång tshirt från ellos, kofta från dea och svarta leggins från gina + uggggs :)

Mysig låt :)


Bajs.

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Det suger, beskedet jag fick idag. Ingen innebandy träning på två månader, ska pumpa i gymmet. Baksida lår endast. Återbesök och göra om testet om det visar bättre resultat får jag börja spela då! Tydligen var det ett under att de hade hållt nu medans jag tränade och tack för de!

Jaja som det ser ut nu iallfall så ska jag köra stenhårt på gymmet i 3 veckor sen vara med och spela innebandy igen, men fortfarande köra i gymmet. Sen om två månader komma tillbaka och göra återbesök. Hoppas det blir bra då! Annars dör jag.


Ska skriva mitt pm nu och öva på mitt tal! Bye :)


NERVÖS!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH , Jag är så nervös nu. Blir helt sprallig i kroppen! vet inte vart jag ska ta väääääääägen. Då vänder jag mig hit :D Snällt av mig att ni får ta del av min nervositet :D mohaha!

Oh lord, 20 minuter tills vi ska åka! gosh, min mage kan inte sluta pirra. Vill ju verkligen spela i helgen! Har ju planerat de med utgångar o sånt.

Ah nu var det sagt iallfall, önska mig lycka till :)


High school musical 3!

Veeet ni vad som hade premiär på bio idag? Yeah well I think you dooo!
High school musical 3! Varför är inte jag där då :( ? Jag vill se den! haha :D
Ska ni se den?

Kanon-dag!

Heej :)
Hur mår ni idag? jag mår faktiskt väldigt bra, är inte trött som jag brukar vara haha ..
Såg på nya avsnittet av one tree hill imorse, sjukt bra som alltid! :D Love it!
Hade tre lektioner i skolan, rätt chill. Fick tillbaka en uppsatts som hon tyckte var nästintill perfa, skulle skriva längre reflektion eller något bara. Så de känns ju bra! Känner mig rätt lugn med talet jag ska hålla på fredag, allt känns bra. Ska skriva lite till och sen ett pm. Chill chill..

Lina kom och hämtade mig med cyllen på ica (eftersom att jag fick ta 5an hem då jag missade 22an med 1 minut) iallafall, köpte lite glass, sylt och saft. Så gjorde vi pankisar med glass och sylt! Mega gott :D

Vet ni vad som händer imorgon då? Nä klart ni inte gör! haha jag ska till läkaren och få min dom! Jag hoppas ju givetvis att dom säger att allt ser bra ut och att jag kan spela igen för det känns verkligen hur bra som helst! ahhh jag vill spela!

Jaja, nu ska jag återgå till mitt lilla taal igen, vill att det ska vara kanon. Det är ju afterall Nationellt prov .. Scary!

BYE BYE <3

Helgen sammanfattad i ett blogginlägg

Hejsan hoppsan falleralleraaaaa (8)
har megaahudge huvudverk idag , inte kul alls faktiskt. Har sett ice princess och lite gossip girl idag och bara tagit det allmänt lugnt. Relativ skön dag med tanke på all irritation som befann sig i min kropp igår. Och jag ska berätta varför.

Tåget påvägen hem igår gick hur bra som helst ända tills det var ett tåg framför som spårat ur och vi fick stanna i flemmingsberg, jaa precis vad jag menar vad är de lixom?! Joo det ska jag berätta, de ligger utanför stockholm så jaa där stog jag igårkväll med tung väska och irritationen stigande i kroppen. Fick ringa Hanna för att avlasta lite av den på henne.. det funkade väl rätt bra iallafall! Jaja , fick iallfall ta ett pendeltåg till stockholm södra som tog typ 30 minuter!!! ( ska nog ta ca 10 minuter max ..) iallafall fick man gå långt och byta till tunnelbana där för att komma in till stockholm C. När jag kom fram dit var jag ju givetvis försenad och fick kuta genom hela stationen för att hinna. INTE OKEJ!

trött , sur och aaaas kissnödig (då inte toaletterna på tåget fungerade) kom jag hem vid kvart över 8 iallafall. resan började vid 13.14 för att vara exakt! Jobbigt värre :(

Lördags då, Emilia och Malin fyllde 18 för lite mer än en vecka sen och ordnade paaarty party med lite middag för speciellt utvalda gäster :) 20 tjejer var på middagen med välkomst drink och snittar. Lite senare förrätt, som bestod av sallad, huvudrätt, kyckling och potatisgratäng och grekisksallad och till efterrätt glass med hallonsås och vitchocklad över. SJUKT GOTT , ni hör ju bara :D


Efter middagen öppnades lite paket, mycket roliga saker vill jag lova! Efter paketöppningen kom flera andra och det slutade på ca 80 st. Sjukt rolig fest! Dock fick jag nya smeknamn , uppsala och norrlänningen. Uppsala okej, men norrlänningen ? Jaa tydligen så är "allt över skåne, norrland" Happ? :P haha någon annan än skåneborna som visste om de? Näää, nu gör ni de iallafall! :D Tack Emilia och Malin för kvällen :) I liked it a lot, och grattis igen i efterskott! :D

Tyvärr har jag inte fått några bilder än :( Men jag jobbar på det! :)

I'm Home

Hej hej! Tänkte bara säga att jag är hemma nu :) Ska strax åka till skolan och ha matte lektion, orkade inte gå på gympan imorse, höll nästan på att svimma när jag skulle gå upp. blää jag är trött!

Har haft jätte kul i helgen, tyvärr har det inte blivit några bilder på min kamera men Emilia har massor som hon får skicka till mig :) Ska berätta mer om allt sen när jag kommer hem för jag hinner inte nu för då kommer jag missa min buss :)

Ha en bra dag :) Puss

In malmö

Hejsan hoppsan! :D
Sitter i Malmööööööe hos Emilia nu, resan gick kanon :) Vi ska strax åka och fixa i lokalen där mega partyt håller till ikväll! Ska bli grymt kul :) Vi är taggade!

Ja, nu ska vi åka! Hörs sen och kom ihåg.. ta det lugnt ikväll!

Bye bye!

Tjabba! :D ville bara säga hejdå, för nu drar jag till skolan och efter det direkt till skåne :) Har ju giiivetvis mobilen med mig ifall någon skulle vilja något speciellt :) Annars kommer jag hem på söndag men grejer att berätta och bilder att visa! :D 

HEJDÅ SÅLÄNGE! 
 
haha wow en hel bildserie med fula bilder :D

Pics

Haha ligger här i sängen och kikar lite på bilder :)
Kommer ni ihåg det här?
 - Sweet , höhö


Jag och kusselusse i Thailand, saknar att gå ut och beställa en fruit plait och en watermelon shake, sätta sig och kolla ut över havet och äta frukost. Saknar värmen och att shoppa så mycket, saknar att bara slappa precis hela tiden. Saknar att hela släkten (pappas sida) var tillsammans hela 3 veckor! Saknar Thailand :(

Dagens outfit


Jeans från gina, svart tröja från h&m, väst från kapahl, halsband från ur&penn och tandborste från icaaa..

Packa idag, Skåne imorgon!

Godmorgon, godmorgon :)
En väldigt skön sovmorgon, dock vaknade jag 1 timme och 20 minuter före väckarklockan. Men sånt händer ju alla, eller hur?  Började med att kika på ett avsnitt av gossip girl, sjukt bra serie! Gick ner och käkade lite frulle och kollade på top model, men hade redan sett avsnittet så jag käkade fort och gick upp igen. Har sminkat mig nu ska bara klä på mig sen är jag ready to go! Inte speciellt jobbig dag idag, har väl 3 lektioner skulle jag tro.. 

När jag kommer hem idag måste jag packa! För imorgon åker jag till Skåne :) Kanske jag inte sagt ? Men jag ska dit iallafall, Emilia fyllde 18 förra helgen så ska hon ha mega-party nu. Klaaaart man kommeeeer! :D Ska bli mega kul iallafall! :) 

Nu ska jag get dressed, vi hörs :D <3 

Outfit


Dessvärre inte dagens, men måndagens! :)
Svarta jeans från vila, blått linne från gina tricot, svart top från Mq + vita tygskor

Jag vill ha!

 Snygg från cocoo.se :) Minns ej priset, men runt 300 kanske?
 799 från ellos :) Me like!

Dålig på att uppdatera ?

Blivit dålig på att skriva men känns tyvärr som de finns roligare saker att göra ;b haha ..
Jag gjorde en sak igår som jag kanske ångrar lite, jag klippte av min lugg igen. All by my self. Well well gjort är gjort, nu är det ju inte lika skållhett som det var sist jag klippte de, kunde ju inte ha luggen nere utan att LÖKA.

Gjorde också provet idag, samhällsprovet. Det gick ganska bra faktiskt, var inte alls så svårt som jag trodde! Ska inte dra några förutfattade meningar så vi får se hur det speglar sig i betyget :) Gick en sväng på stan idag, så gick vi in på kapahl så råkade jag få med mig 3 par trosor och ett par kallingar ut! Ett par till var och en i familjen, snäll jag är va :) ? mji mji.
(köpte nån billig ögonskuggstjossan i brunt och beige också på h&m)

Men största anledningen till att jag stannade på stan idag var för att vara moraliskt stöd till Hanna när hon skulle till en hemlig plats. Allt gick bra iallafall ;D mihi.

Nu har jag precis lagat sån snabb-pizza ni vet? Sån man tjoffar upp förpackningen så kommer degen ut, eller? Ja sån iallafall. Nu ligger jag i sängen och kikar på gossip girl, har laddat ner hela första säsongen :)

Hörs <3

Slappe-dag

Oj tja, hej svej!
Skrev ett inlägg tidigare men det måste ha försvunnit?
Den här dagen har varit långt ifrån så effektiv som gårdagen. Har bara varit hemma och tagit det lugnt vilket innebär, gå upp sent, äta, plugga lite smått, kolla på film, äta, kolla på tv, chilla.. Höhö :)

Gårdagen var riktigt lyckad! Jag hade iallafall jätte roligt och jag hoppas och tror att dom andra hade de också. Främst Hanni ;) haha :D.

Har precis kollat på ringaren i notre dame, jätte bra film tycker jag. Många disney-filmer är jätte bra! Me like :) 

Måste plocka undan lite saker på mitt rum nu, imorgon kommer städarna och ska städa så då får man plocka upp så dom inte sopar bort något.

Tjaao <3

Effektiv dag!

Hejsan hoppsan! :D
Denna dagen har inte varit något annat än effektiv! Började med träningspass mellan 11-12 duschade och drog iväg till vox sen blev jag utkörd till heidenstams torg för att samla in pengar till världens barn. Pinsamt tycker jag, fint tycker andra. Måste ha blivit minst 500 kr iallfall!

Efter drog jag och mammsen till gränby för att kicksa lite, köpte en tshirt (visar bild någon annan gång) och så handlade vi mat :) Nu är jag hemma men ska alldeles strax åka till Hanna för förfest sen ska vi ut.

Oj, nu vart de brott. Ha en bra kväll alla! Hejdå! :D

Dagens outfit *2


Jeans från blend, linne från newyorker, kofta från gina tricot +vita tygskor från puma

Chinos från bikbok, linne från gina tricot, tshirt från thailand +skor från le coc sportif (stavning?)

Tv/mys-kväll

Godkväll :)
Hanna har precis åkt hem, vi har haft en tv-kväll. Idol, kollade lite shall we dance med jLo (dålig), fortsatte med att kolla på singing bee, idolutröstningen där Jesper åkte ut. Tyckte faktiskt de va rätt för han va sämst, sen kollade vi på fjorton suger ;b


Nu är jag lite trött och ska sova, ska bara lägga upp dagens outfit :)

Godnatt <3

En skruv lös?

Hahaha, mega konstig känsla. Varje gång jag vickar huvet känns de som en skruv åker omkring, haha . Kanske rent ut sagt har en skruv lös?


Nya skor och jobb :)

Hejsan svejsan! :D
fasen vad dålig jag är på att skriva :( Fast jag har typ inget roligt att berätta :/
Eller joooo! Igår ringde det från posten och jag fick jobb där en vecka innan jul, kanon kanon ! :D Men ska inte få sortera julkort utan ska få slå in koder o hejs svejs, vi får väl se om jag klarart men det ska nog inte vara några problem :)

En annan sak som hände igår är att vi bestämmde lite inför vår skiva! Datumet är den 20 maj, på birger :) Alla som vill komma kan ju höra av sig till mig :D En biljett till eftersläppet kostar 100 kr! (kanske lite tidigt men vafan, bättre att vara förtidig än försen! :D )

Idag har det inte hänt något kul, eller jo jag och axa har ingått en vad. Man måste springa en gång i veckan utöver sin vanliga träning, och så får man max äta godis och chips en dag i veckan. Ganska bra va? Och om man bryter måste man betala 200 kr till den andra :)

Har varit på stan ett tag idag, köpte ett par skor.. Suprice, men jag kunde inte hjälpa det om var ju så billiga, haha.

endast 49 kr höhö.

Ikväll blir en lugn kväll med idol o så :) Myspys!
Vad ska ni göra?

Nya inköp

Aa lite snabbt innan jag ska lägga mig i sängen och kika på film :)

klocka 150 kr på marknaden

scarf 100 kr

trosor för 16,50 kr :)

Halkbana :)

Mega hudge bloggtorka igår för min del, kom hem rätt sent från skolan sisådär runt halv 5. Skulle plugga hela eftermiddagen var det tänkt, men icke somnade efter ca 30 minuter och sov i 2 timmar. Vaknade, åt mat, pluggade ännu mer. Fick skippa springningen för att hinna plugga lite extra. Åkte till innebandyn och tränade 1 timme. Åkte hem och soooooooov.

Gick upp vid 05.30 idag, satte mig i bilen och åkte till västerås och hässlö. Körde lite halkbana som gick bra! Det var kul :) Ett litet steg närmare iallafall! Vill ändå fokusera på skolarbetet nu, men på höstlovet ska jag läsa massa teori! Ja, så får det bli :)

Åkte till skolan iallafall, hade 3 lektioner varav en prov. Det gick väl sådär men jag menar de kan väl alltid gå sämre.. Typ historia prov....... haha :)

Nu tänkte jag faktiskt sätta mig och räkna lite matte, det är jätte kul de vi håller på med nu! Jaa, får väl ta åt mig lite nördighet. Men det är kul när man fattar ;b haha!

Hörs sen! Då ska jag visa de jag köpt :) tjao <3

Är det någon mer än jag som smälter ?


Robin Bengtsson <3

Höstmarknad

Hej hallå :)
Dagen började med en härlig gympalektion (not!) vi sprang 12 m så långt man kunde. Ja alla som känner mig vet att min kondis sucks! Orkar ju ingenting, får alltid ont och så känns de ju givetvis mega mycket för det är så tråkigt. Håller ni inte med? Om det är kul kan man köra tills man inte kan stå längre, men att springa rakt fram hallå lixom? Hur kul är det? Aja, det är ju nästan lite pinsamt men jag kom nästan 2000 m iallafall.. höhö. Vi ska springa i vår igen och meningen är ju att man ska bättra sig så :)

Mattelektion, efter en god lunch, var kul som vanligt. Matte är nog mitt favvis ämne :) I like it. Anyway efter skolan gick vi till vaksalatorg där det är höstmarknad :) Mysigt tycker jag! Köpte en scarf, en navelpiercing, två par trosor och remmar såklart. Tänkte köpa en klocka imorgon :)

Men nu ska jag plugga och sen dra på gympa! Hörs sen , tjing <3

Dagens outfit


Svarta jeans från holmlunds, svart linne (under) från gina, lila linne från monki :) + vita tygskor från puma

Heldag i allianshallen!

Nyligen hemkommen från en heldag i alianshallen. Började 11.50 då frötuna slog alunda med 5-4 i andra seriematchen. Efter det åkte jag och HL till Max och käkade maaat, gott värre :) Gick tillbaka till allians för att kika lite på matcher. Klockan 17.45 började vårat pass i kafeterian. Fanns dock inte jätte mycket att göra, men de va ju inget att hurra för. Vid 7 dök Johanna upp för att hjälpa till med städningen, hennes kompanjon dök ju aldrig upp vilket jag tycker är sjukt dåligt och de vet hon om så nog om det.

Städningen tog ca 2 timmar och var ju inte rolig någonstanns, var mest moppning, sopning papperskorstömning och plocka skräp. Nu är vi klara och har gjort vårat för den här säsongen iallafall! Najs!

Jaa de va väl hela min dag, har inte hänt mega mkt, men har ändå varit underhållande på sina egna sätt.

Jag är väldigt trött nu iallafall. ska sätta på en film och sedan sova :) Godnatt <3


Myskväll hos Lina :)

Tjenixen :)
Har kommit hem från Lina nu, mysig kväll :)
Började med att Henke och Jenny lagade mat, nudlar och någon kycklinggrejs. Jätte gott var det! Och trångt i Linas annars stooora soffa :)

Kollade lite på stjärnor på is, verkar inte så jätte roligt :/ slog snart över till lilla melodifestivalen som sedan byttes till south park the movie. Jenny och jag tröttnade på de sjuka skämten och flyttade till TVn där uppe och kollade på sing a long och slutet på lilla melodifestivalen som vanns av Linn med någon låt, fin text men ingen höjdare på att sjunga .. Men men man ska väl inte klaga ;b Kollade en snutt på beck också, just den verkade mega bra!

Sen kom Lina upp och hämtade oss och sa att vi var tvugna att komma ner, snälla som vi är så kom ju ner igen och satt och kikade på något tv program, fast vi pratade mest. Pratade som bara den! Och helt plötsligt slog min trötthet ut, så jag åkte hem . Haha :) Vi hann iallafall bestämma oss för utgång nästa lördag! :D

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, imorgon är det heeeldag i allians :) ska bli ganska roligt!

Godnatt, sov gott :) <3

Bakis-lördag?

Tjinkan!
Antar att ungefär hälften som läser är bakis idag, stämmer det :D ? haha .. tänkte väl det!
I'm not, jag mår kanon! Har precis varit duktig och städat hela mitt rum, rensat ut massa skit osv :) Duktigt av mig tycker jag! :)

Jag och Lina ska snart åka till IKEA och köpa lite småsaker och äta mat, mysigt. Ikväll blir det middag hemma hos Lina :) Det var mina planer lite kortfattat. Kommer nog bli najs :)

Nu ska jag duscha sen åka till IKEA, tjing <3

Dagens outfit


Chinos från bikbok, svart linne från gina, tshirt från thailand, klocka från ur&penn + svarta skor från dinsko :)

Patrik 1,5 :)

Hejs :)
Precis kommit hem från bion, den va jätte gullig =) Jag har lite problem med att se bögar kramas och pussas, misstro mig inte nu tycker verkligen inte det är fel. Absolut inte! Men jag har lite svårt att titta på. Men den va jätte gullig iallafall :) Like it alot!

När jag ska ta bussen påväg hem får jag först sitta 10 minuter och vänta utanför people, känns ju lagom mobbat .. Haha, sen när vi kommer till stationen kom de på en man och skrek idiot! till chaffisen. Så hade tydligen passageraren knackat på vid lyset vid dragarbrunn (en bit efter busshållplatsen) så hade inte chaffören öppnat så lackade han och kom dit dårå. Så svarade iaf Chaffisen : Du är en idiot! jag får inte öppna vid lyset så skrek dom massa på varandra, sen busschaffisen ba; men kom hit! han andra ba; nej de tänker jag inte, du öppnade inte för mig och jag tänker inte öppna för dig! Chaffören ba nej men då ringer jag polisen då!!! Han ba men gör de då! och så gick han och satte sig!

Sen kom det två killar så började dom tjaffsa lite, passageraren ba; men då går jag av! Så höll han på as länge om att dom sparkade ut honom och dom bara nej men du får åka om du betalar, han ba neej de tänker jag inte. Dom ba nej men då får du inte heller åka med. Sen var bussen 10 minuter försenad så hon puttade ut honom och åkte ;b haha!

Nu är jag iallafall mega trött, ska nog sova länge och skönt. Ladda upp rejält inför morgondagen som bjuder på plugg.. Naaaajs ;) haha. Vi hörs imorgon!

Godnatt kära vänner <3

Lite stan och nya köp :)

Hejsan hoppsan! :D
Idag mår jag kalas, känner inget i huvet. Kan bero på att jag dels haft två lektioner varav en prov och den andra körde vi lekar :) Haha seriöst .. Men de va skit kul, speciellt lekarna. Alla i klassen fick en fråga om de som vi hållt på med, samhäll alltså. Så får anden frågan;
Vad menas med troendevald?
A- ehhh alltså de kommer bli en lång förklaring ..  eh att han är vald i förtroende!

Sen får Simon frågan;
Vad är ett annat namn för finansmakten?
S- eeehhhhhhh... FM.

Haha kul! ;P tyckte jag iaf, och många andra i klassen! Grattis till jocke och viktor som vann! :)

Efter skolan drog jag och Axi ner på stan för att shoppiloppa. För min del blev det en kjol, ett linne, två par örhängen och en ring. + lite donken mat :)

kjol från holmlunds 250 kr :)


Linne med ball rygg från monki 200 kr :)

De va väl ungefär de jag hade att berätta idag :) Ska på bio strax med Hannapanna! Det blir patrik 1,5!

Hörs sen! <3

Dagens outfit


Tunika och svart linne från gina, skärp 2hand + converseskor


Buss-morgon

Hej och godmorgon?
Jag har dock varit uppe sedan klockan 8.00, mamma väckte mig för att se om mitt huvud kändes bättre och det gjorde de! Jag hoppade in i duschen och fixade mig och åkte till skolan. Var 100 på att vi började 10 över 10 me tjii fick jag då vi tydligen började tio i 1!

Fick sätta mig på bussen och åka hem igen. Nu är jag hemma, pappa och jag kanske ska åka någonstanns och äta sen får jag skjuts till skolan :) Vi får hoppas att de blir så ..

Efter skolan måste jag fixa med mitt studiebidrag som tydligen ska komma till mig nu ist för mamma, jobbigt! Ska även leta efter en svart midjekjol i mjukistyg, någon som har något förslag?

Ikväll blir det antingen träning (om jag får) eller bio med Hannipanni. Det visar sig :)

Hörs :)

Linda ur idol?!

Ahhhhhhhhhhh driver ni med mig :O ? Linda åkte ur idol, min big-time favorit! Nu vill jag nästan inte se idol längre :O Idol hade sin höjdpunkt de året Ola var med punkt slut. Det går faktiskt bara utför nu! Tråkigt men sant!

Allt för mig, godnatt

dagens sena outfits

Två lite sena dagens outfits, har bara pyamas på mig idag så :)

Min outfit när vi åkte hem från färjan. svart klänning från vila, scarf från gina tricot, skor från skopunkten, glajor från åhléns, väska från spaninen :)


Jeans från blend, tshirt från gina, mössa från kapahl + svart stövlar


Galen huvudverk

Jag fick stanna hemma från skolan idag. Kännde mig lite konstig redan igår på träningen, orkade inte de 10 sista minuterna kunde inte röra mig. Det dunkade i hela kroppen och gjorde ont överallt. I bilen på vägen hem kände jag mig bara trött men inget mer, så jag gick och la mig. Halv 3 inatt vaknade jag och hade så jäääävla huvudverk, har aldrig varit med om liknande. Kunde knappt andas, går inte ens att beskriva smärtan. Mamma vaknade och proppade i mig lite tabletter men det gick inte över på 1 timme så hon ringde läkaren som sa att vi skulle åka till sjukhuset. Sagt och gjort, väl där säger dom att det inte går att göra något och att vi får åka hem igen :S Så jävla typiskt akuten, hatar det. Säger åt mig själv att aldrig åka dit igen, det är slöseri med pengar.

när vi kom hem igen kändes det lite bättre, men fick ta lite tabletter till. Hade tänkt gå till skolan men huvudverken sitter kvar, så det blev till att stanna hemma.

Har inte gjort mycket alls idag, kollat på one tree hill, top model, dead silence och andra avenyn. Mysig dag.

Känner mig så slapp i hela kroppen, typ som att jag bara vill gå o dö......... nä men jag hatar att må dåligt. I really do.

RSS 2.0