ny design..

Obs! Under ombyggnad :)

Okej det här får duga sålänge, jag kan inte så mycket bättre! Lite mer somrig nu iaf :)
Vad tycker ni?

Solning!

Sommar och sol och vit kropp betyder SOLNING!
image1064

.

GODNATT BLOGGEN!
Sleep well :)
image1063

Dagens outfit

image1061image1062
Jeans shorts och tshirt från vero moda :) Vita tygskor från peperoni !

Talangkampen, träning och uteservering

Nyligen hemkommen från en lååång men värd dag! Började med en skön sovmorgon ända tills halv 12! På engelskan kollade vi endast på film (pianisten) så sjukt hemsk film :S Handlar om Nasizt tyskland och judar osv .. På nästa lektion fick vi AS mycket fika och så kollade vi på en film om djurens beteende.

Efter skolan gick jag och Axa iväg till gymet och tränade asen av oss. Tränade verkligen stenhårt och vi var råsvettiga när vi gick därifrån! :) Vi fixade oss där för att sedan gå vidare till cupido och äta mat! När vi kom dit såg vi snyggdommaren!!!!!!!!!!!!!! Ahh han va het! Vi slängde i oss varsin sallad, tog vårt pick och pack och gick vidare till konserthuset. Där mötte vi upp Sanna efter en stunds väntande ;b Gick in och tog våra platsen som förvånandsvärt var rätt bra ändå! Eller ja, man såg och hörde bra iaf och det är väl det viktigaste!

Gick inte att ta så bra bilder så det blev tyvärr inga.. Men talangjakten gick ut på att fyra skolor tävlade mot varandra med tre utvalda talanger från varje skola. Ändå rätt ballt att det finns så många otroligt duktiga på endast 4 skolor och jag slår vad om att det finns ännu fler!  Alla som var med idag var grymma! Jag gillade dock bäst komikern från celsius, han var grymt rolig :D ! haha

Pausunderhållningen stog ingen annan än Björn Gustavsson för! Haha, han var rooolig finns inte mycket mer att säga :)

image1058image1059
image1060

Vi hittade en ballong som fick följa med ända till busshållplatsen..

Men iaf, efter musikenshus och talangjakten gick vi till och letade uteserveringar.. Det hela slutade med att vi gick till donken och köpte med oss lite annat än det som var tänkt och gick ner till ån och satt oss :) Myspys, sen begav vi oss hem för de blev lite småkyligt :/

Lyckad dag :) Nu är jag trött funderar på att sova snart!


En värd dag!

Idag har jag en lång och rolig dag att se fram emot! :) Börjar med skolan, ska kolla klart eller iallafall fortsätta kolla på pianisten, på biologin ska vi också kolla på film och fika. Efter skolan ska jag och Axa åka iväg och träna, sedan duscha fixa oss, gå ner på stan och äta sedan gå till musikens hus och kolla på talangjakten! :D 

Ska bli sjukt roligt :) Min väska är dock rätt tung, vilket nog är det ända dåliga med den här dagen :) Lägger in dagens outfits när jag kommer hem ikväll, hinner nog inte nu + att jag har stoppat ner kameran ! 

Ska fortsätta pyssla och packa, vi hörs ikväll 


Anna 

Fyrishov med klassen

Idag har vi varit med klassen på fyrishov och spelat beachvolleyboll och minigolf. Vet inte om det finns så mycket att berätta om det, jag spelade minigolf för jag kunde inte spela volleyboll :( men minigolfen var rätt rolig! Vet inte vem som vann för vi spelade inte klart .. haha innan vi åkte så tog vi lite klasskort :) Och cia sa att om vi hade såhär bra klassanda skulle vi få det skit kul o trean och det hoppas jag verkligen :) för jag gillar min klass!

image1051image1052image1053
haha minigolfsprosffs'
image1056image1057


image1054
N2id

När jag och axa senare åkte ner på stan och käkade en glass såg vi en tant med så jävla smala ben! Vi kunde inte låta bli att ta ett kort, det var nästan äckligt smala!
image1055
SER NI? kan tyvärr inte zooma ..

Men
nu börjar jag bli lite trött, ska lägga mig i min underbart sköna säng och kolla på film och sedan SOVA! :)

Godnatt , sleep well! <3

Dagens outfit

 image1048
image1049
Det blidde en outfit på stan idag :) Vid ån och allt! Shortsen är från h&m, det gröna linnet är från Gina tricot, bikinin under är från JC och skorna är från din sko :)

image1050
Axas' outfit; Shorts och bikini från H&m, linne från Newyorker och skor från Esprit (bild framifrån kommer senare!)

Skolkampen

Ja, idag var det då dags för den årliga skolkampen. Fyra skolor ställt mot varandra i olika grenar, de tävlande skolorna är Celsius, Fyris, Linné och Rosendal. Sporterna man tävlar i är bland annat innebandy, fotboll, handboll, basket, kanot, dragkamp, dodgeball osv..

Åkte till fyrishov utan sällskap, men direkt när jag kom in i foajen stötte jag på Angelica och slog mig ned med henne, efter ca tio minuter kom även Sanna. Celsiusskolan öppnade starkt med ett dansnummer och efter det fick alla tävlade från olika skolor defilera. Celsiusskolan som nu vunnit 3 år irad kom in sist och fick såklart mest jubel!

Förra året vann som sagt Celsius, Fyris kom tvåa, Rosendal kom trea och Linné fyra eller sist. Detta året slutade annorlunda på så vis att Fyris kom sist, rosendal och linné kom på delad andra plats! 

Höjdpunkten på dagen var när jag fick äta min matsäck och nu låter jag som största fettot men jag ÄLSKAR matsäck! :D Jag hade med mig en kyckling sallad med bulgur och två festisar (+ några äpplen och lite bullar(A))

Tråkigt med idrottsdagar när man inte kan vara med :/, jag är en sån som skriver upp mig på allt även fast jag inte har en aning om hur man gör mest bara för att det är kul. Gööör tråkigt att sitta och kolla på!

Såvitt jag vet så vann celsius fotbollen för både tjejer och killar och innebandyn för tjejer och killar. Kanoten kom vi 2a i. Mer vet jag faktiskt inte! Får ta reda på det :)

 SO LONG FUCKERS'



image1046
image1047

Komentarer om luggen

Jag har fått många possitiva komentarer om min lugg, dock vet jag inte själv än om jag gillart .. Har nog tröttnat redan ;b Fick en komentar idag som var lite kul kanske ..

Anonym om Cuttat håååret

varning alla kvinnor, klipp aldrig lugg.. dock sköna pattar på en av bilderna,

Haha våga visa vem du är! :D Jag har nog mina aningar iofs :)

Nej jag ska berätta lite mer om kampen snart, först ska jag sätta mig ute och plugga lite och sola såklart :)


Anna


Avslutningskläder

image1045

Jag har ingen aning om vad jag vill ha på mig .. Såg dessa klänningar på gina tricot idag. Känns som man inte vill slänga massa pengar på det, för oftast använder man dem endast en gång. Men de här kostar 249 och 299 kr det känns ju lagom :) Vad ska du ha på dig ?

Nytt hus?

Kom precis hem från en hustitt, detta huset ligger inte alls långt från där vi idag bor men det är lite större och har större trädgård. Jag tror nog att jag gillade det här huset faktiskt :) Det skulle innebära att jag fick ett lagom stort rum i källaren (det vill säga långt från mamma och pappa) i källaren blir också ett allrum. Vi skulle även ta oss tid att bygga en pool, det hade varit najs! :)

Men vi får helt enkelt se hur det blir, vi är aldrig nöjda så vi kommer väl aldrig flytta. Hittar alltid massa små skit fel :(

En bra dag :)

HEJ alla glada :) Idag är en bra dag, idag är det varmt och jag hade endast en lektion i skolan! Så fort mamma kommer hem ska vi övningsköra iväg till coop för att handla matsäck till imorgon :) För imorgon kära vänner är det skolkampen! Skolorna som gör upp är celsius, fyris, rosendal och linné. GO CELSIUS!

(Eller på Erikas sätt Celsius ruuules)

Nej men vi får helt enkelt se hur det går imorgon :) Nu ska jag plugga lite matte D eftersom vi har prov på torsdag. Ha en bra dag och kväll :)


Anna

Dagens outfit

image1044
jeansshorts från lindex, svart linne (under ) från h&m, grönt linne från gina, vit kofta från h&m, sandaler från skopunkten :)


Slemgubbe

Idag när jag och Axa var på stan och skulle ta ut pengar så står det en kille och tar ut. Så vi ställer oss i kön. När han vänder sig om hänger det slem ända ner till magen, det var så jäkla vidrigt. Så utbrister axa;
- Kolla Anna han är ju fan mer invalid än dig!

Haha, ska man ta det som en komlimang eller ;D ?!

Cuttat håååret

Japp, nuså är jag hemma och har fotat lite. Jag är inte säker på om jag gillar det eller inte.. komentera gärna och säg vad ni tycker :)

image1041 Före!

image1042image1043Efter!

SÅ, vad tycker ni?

Hårklippning och dålig sömn

Morsning vänner! Idag är det dags för mitt hår att byta form och färg. Närmare bestämt klockan 16.00. För er som vill se resultatet betyder de att om du kikar in vid 17-18 så kommer jag förmodligen lagt in nya bilder! :) Har förberett mig genom att ta lite "före bilder".

Skönt med en sovmorgon idag, har sovit så otroligt dåligt .. Gick och la mig ganska sent då jag behövde skriva klart en träningsdagbok som jag förövrigt blev riktigt nöjd med! Hoppas läraren tycker det också :) Jag somnade inte förens halv 2 kanske, vid 4 vaknade jag och kunde inte somna om.. Fick smått panik och började gå runt, runt i mitt rum. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Obehaglig känsla. Det slutade med att jag somnade åt fel håll i sängen för att sedan vakna när Lina kom in och skulle ha platttången vid halv 8. Min klocka var ställt på kvart över 9, men icke fick jag sova så länge. Vaknade av mig själv kvart över 8 och gick då upp.
Känner på mig att jag kommer sova gott ikväll!

image1040 Goodbye booring hair!


Dagens outfit

image1039
Jeans från blend, linne från h&m, kofta från thailand, skor från skopunkten, halsband från guldfynd, armband från bettie's galleria!

Nya skor :)

image1038
199 kr, på skopunkten
älskade fina skor!

Alnäs all day long!

Tjena mors!
Kom nästan nyligen hem från alnäs, för er som inte vet vad det är så är det en lägerskola för barn i sommar. Just nu är det förberedelser och man ska lära känna de andra ledararna osv. Idag fick vi leka lite lekar och gå igenom vad vi hade för förväntningar. Det kom även en föreläsare dit, Bengt Wiström, han va sjukt bra! Även fast han snackade i 2 timmar och en kvart lyssnade jag hela tiden.  Bra föreläsning :) Fick även med en bok hem ;b

Jag är stört trött nu, så det blir en hemmakväll ikväll! Är det något bra på tv?


Alnäs!

Mihi, gooodmorgon! :D Har redan tagit bort hänglåset som jag skrev om i inlägget under .. Kom ju på sen att det blir jobbigt för mig också ;b haha

Nu kanske ni undrar vad jag gör uppe såhär tidigt, jo jag ska ner till Alnäs. Träffa alla ledare som ska jobba i sommar osv :) Ska bli kul!

Berättar mer om det och vad som hände igår sen, för nu måste jag cykla :)

Anna

Lessnat på klädtjuven!

Nu har jag lessnat på att Lina springer i min garderob hur hon vill. Nu har jag satt ett hänglås, det är slut på lånandet av kläder utan frågan först!

Solning och träning! :)

Trots att klockan bara är halv 12 har jag både hunnit med att vara på spinningpass och sola i ca 45 minuter! Spinningen var så sjuukt jobbig, man blev genomsvettig men nu efteråt känns det jätte bra! Kanske blir någon mer gång kanske inte .. Haha, bror på hur fort jag kan komma igång och springa!

Igår då.. Luff/slapp kväll med Sanna och Axa :) Axa kom runt 7 men inte Sanna, så ringer vi henne. Då är hon långt åt helvete, eller ja inte riktigt men nästan. Hon hade tagit fel buss och hamnat vid 5ans busshållplats. Tur i oturen för då fick jag övningsköra en sväng. Det gick inte världans bra, men övning ger färdighet!

Har fått låna 200 kr av mammi så jag kan köpa mina underbart vackra sandaler, jag är kär. Ni ska få se bild sen :)

NU; åter till solningen! :)

Dagens outfit

image1036
"dieseljeans" från thailand, vitt linne(under) från h&m, mörkblå tröja från adidas + vita tygskor :)

Härlig fredag :)

Hej vänner!
Imorse efter att ha strosat runt på stan i ca 1 timmes tid träffade jag Axa, vi tog då bussen och åkte till skolan hela 2 timmar innan vi började endast för att plugga lite mer inför biologin. Kan säga att det hjälpte! Det var nog nästan en avgörande faktor till att jag klarade det! Ändå känndes provet väldigt lätt. Eller vad säger ni?

Juste Engelska nationella idag också, muntliga delen. Det var väl inte världans svårt men det blir nog inte mer än G iaf! De får man väl vara nöjd med :) Fick tillbaka i skrivdelen och hör/läs förståelse, hade G på båda.

Efter skolan stack jag och axa ner på stan och härregud så full en buss kan vara. Smockad verkligen!! Sjukt varmt. Iaf så skulle jag gå och boka in lite körlektioner, men vi hittade inte anderssons så de blev inget. MEN MEN, jag hittade mina favorit skor i stlk 38. GIVE MEE! tog kort med mobilen ska försöka lägga in den :)

Ska städa lite på mitt rum nu innan axa (kanske sanna?) kommer ikväll! :) Ha det så bra! <3

Gäst outfit!

Idag får ni även en gäst outfit! :D Det är ingen mindre än Alexandra "Axa" Karlsson!

image1035

Jeans från h&m, tunika och kofta från vero moda, pumps från wedins :)

eurovision song contest

" Det roligaste hitills måste varit hårdrockssångaren iklädd skinnbralls, vit skjorta, sitt långa svarta hår bakåtkammat i en fin toffs och sjöng en ballad "

"Tjeckiens dansare, visste de ens vad de höll på med? Såg väldigt okontrollerat och flamsigt ut på något sätt .. "

"Sverige var bra, det håller, vi går vidare! "

"Jag gillar det första bidraget, Island, de hade svarta och rosa kläder och sjöng en bra låt helt enkelt ;b "

Tillbaka till TV-soffan!

Dagens outfit

image1034
Jeans från levis, svart tshirt från monki, väst från kapahl, skor från sixtyseven :)

Bröderna Sedin tittade förbi ;D

Dagen började med en härlig cykeltur. På gympan var det dags för "springsålångtdukanpå12minuter" springet. Tycker det gick bra för alla iaf! Jag var ju inte med, kanske var därför ;D haha ..

Istället för Svenska och Engelska idag fick vi gå till aulan och titta på bröderna sedin som svarade på frågor om allt möjligt. Ärligt talat så var de faktiskt lite stela.. De satt lixom på en bänk på scenen och aa svarade, haha de kunde ju åtminstånde berättat lite runt frågorna eller haft ett eget litet föredrag eller vad man säger ...
 Henke och Danne (?)

Aa jag har ju då pratat med dom ;D Gick fram i pausen och skulle fråga varför de inte var med på VM .. från pappa. Jag visste inte ens att VM hade varit. För er som vill veta anledningen så var det för att de båda hade precis fått en bebis, och ville vara hemma med den och frugan :) sweet.

resten av dagen var tråkig, matten höll jag att somna på.. Men man får ju passa på att hänga med nu när vi har prov nästa vecka .. Bahhh många prov nu, ett redan imorgon! ska strax plugga ska titta klart på extrem homemakeover!

Nu är de snart slut och jag har inget mer att berätta, så ha en bra dag :) <3


Dygnets bästa måltid..

.. kvällmackan..

image1032
rostade mackor med messmör, varma hallon och te med smak av blåa bär <3

Chantal borde ha vunnit!

image1031
Älskar bilden
Jaaaja, bättre sent än aldrig! :D Nu har det gått en vecka sen de utsåg Americas next top model , eller iaf tills vi i Sverige fick veta det. Jag tycker att Chantal borde ha vunnit, hon var min favorit genom hela tävlingen! Men hon kommer säkert lyckas ändå ;D

ONE TREE HILL is life

Ahh det här har varit en "tuff" dag.. Skolan, (sanna skämms, vart har du tagit vägen?!) sen var jag faktiskt och tränade! Första gången på länge, lika tråkigt som vanligt! HAHA .. När jag kom hem satte jag mig och kollade på det absolut sista avsnittet av Andra Avenyn för den här sesången .. Tokbölade på slutet, eftersom det var sorgligt! Efter AA satte jag på One Tree Hill, vilket inte gjorde att tårkanalerna hölls torra länge .. Usch varför ska det alltid vara så sorgligt ? :( Såg avsnitt 17 och 18 sesång 5. 18 var galet bra! Det var iofs 17 också, och alla andra :D haha One Tree Hill is life!

Jag borde ju igentligen inte sitta här .. vid datorn alltså, jag borde plugga till biologi provet som äger rum på fredag MEN jag har ju precis pluggat en massa inför fysikprovet och när de äntligen är klart måste man plugga biologi, känns ju förjävligt :( Därför fick det bli paus idag och plugg imorgon!

Ska kila ner och hämta lite te nu, tjing <3

P.S jag har iskall träningsverk i låren från lasergame D.S

Lasergame!

Japp, ikväll har vi varit ute med laget, först spelade vi lasergame sen gick vi vidare till java och åt :)

Jag och mamma hämtade upp Ingrid vid 10 över 19, åkte vidare till lasergame.. Hoockade upp med Johanna och Sofie som hängde utanför. Tove messade att vi skulle komma in, och väl inne var både Tove och Johanna där. Efter ytterligare sekunder kom resten av laget. 20 över var alla samlade, japp punktliga är vi ju då som sagt!

Runt halv började vi, delade in oss i lag, fick spelreglerna förklarade och satte på oss västarna! Första omgången bar mitt lag de gröna västarna och hade nedevåningen (Jag, Ingrid, Johanna P, Johanna F, Sofie, Tove) Det röda laget hade övervåningen (Therese, Linnea, Sara, Karin, Frida, Lina) . Det gick bra för mitt lag första ronden, iofs så var alla råskraja och skrek hela tiden! haha .. Tjejer ;b. Jag kan ju dock inte säga att jag inte skrek. Tävlingsmänniska som man är är jag råpeppad för att vinna, sprang runt som en galning, sköt på allt som rörde sig. Ibland råkade jag även dirigera vad andra skulle göra (omedvetet) SPRING DÄÄÄR! TÄCK DÄR! SKJUT DÅ! Osv .. Verkligen inget illa menat, men när tävlingsanna kommer fram blir det lätt så ..

Vi vann ju då somsagt med 728 mot -83! Starkt jobbat guurls :D hihi .. Tove fick bäst resultat (39800p hon sköt ba bossen hela tiden ;D) och jag kom 3a.. Min komentar löd " Not a bad performance" :)(9900p) jag sköt sammanlagt 46 st och blev träffad 29 gånger! ligger på plus iaf :)

Nästa omgång hade mitt lag de röda västarna och övervåningen, måste säga att det var nog lite svårare .. Vi vann inte en så klockren seger men dock liten, 429-144 till oss :) Najs!

Jag fick bäst poäng :D (18700p) sköt 85 st och blev träffad 49 gånger, plus där också! :D

image1027
Tove fett laddad :D


image1028
The winning team!

image1029
Sorry girls men, the loooosing team !

Efter ett krig på blodigt allvar begav vi oss vidare till Java, helt osvettiga och superfräsha, för att äta buffé :) Det bjöds på en hel del olika grejer bland annat sushi, melon, jordnötter osv .. GOTT! Tror jag de flesta kan hålla med mig om! Innan efterrätten fick ingrid en present, årets måldrottning i damU, Congrats! (?)
image1030
Porrigt, jag och inkan i ett nötskal?


Efter friteradbanan med glass (eller bara glass) så begav vi oss hem efter en lyckad kväll :) Och nu är jag trött och ska sova! Godnatt <3

dagens outfit * 2

Ahhh jag glömer ju jämt nu för tiden ;D Men här kommer två till!

Måndag:
image1023
Brun/svarta bralls från mq, vitt linne från gina, rosa "converse" tröja från thaaai :) + indianskorna

Tisdag:
image1024
Jeans från G-star, tshirt från gina tricot - skorna på bilden som kommer från kapahl och + ett par röda skor med vita prickar på, från din sko :)

Hemsk morgon + knasig matte lektion ;b

Galen morgon, började med att jag glömde mobilen hemma så var tvungen att springa och hämta den. Sen får jag ändå stå och vänta på bussen för den är sen, och när den äntligen kommer så sitter det fullt och då menar jag verkligen fullt! Ungar överallt, jag som hoppar på på andra hållplatsen fick stå och det var nästan fullt! PALLA, sen när bussen redan är försenad ska det ju självkalrt hoppa på en människa på varje.. Kunde de inte bara samlat ihop sig till en ?

Ja så är det råååvarmt på bussen , och när vi kommer fram så är klockan 16 minuter i och min adnra buss går 15 minuter i .. (bussen brukar vara framme ca 5 över halv) . Så fick jag gå fort till stadshuset för att kanske hinna med den där, men de gör jag ju såklart inte .. Så jag börjar gå mot stora torget och när jag hunnit halvvägs så kommer 7an så då får jag springa tillbaka för att hinna med den, inte nog med de så är det råvarmt på den bussen också .. Och allt slutade med att jag nästan började grina av frustation .. Fy fan vilken morgon ..

har inte hänt så mycket kul/speciellt idag förutom på matten.. Axa hade lite svårt med ett tal;

Y=2+n*4

Jenny(läraren) : Axa om n är 1 vad är Y då?
Axa: 12?
Jenny: nej, asså vi tar det från början.. vad är 1*4 ?
Axa: 5?
Jenny: Nej..?
Axa: ahaaaaa 4?

10 minuter senare ..

Sanna: Axa varför har du skrivit att 2+1*4 blir 5?
Axa: ....................oj menade 6

En grej till.. För att förstå så slöt jag och Axa ett vad igår att vi inte ska äta godis eller något annat onyttigt .. Så kom axa till skolan idag och sa; Anna shit förlåt jag åt en munk igår :/ Jag; aa men de gör inget för jag åt 8 mackor :/ ..

Sen på mattelektionen blir vi bjudna på godis och båda bara gluffsar i sig, efter vi ätit typ 5 godisar var säger Axa; HAHA annaa vi får ju inte ens ätaaa.. Jag svarar då; Jaha men varför dårå?! Efter snart två dagar har vi alltså sabbat vadet två gånger.. Hur ska detta gå?



Nu sitter jag och pluggar fysik och för en gång skull så FATTAR JAG!!!!!!!!!!!! :D
Ska fortsätta innan jag tappar fjonget eller va man säger, och ikväll ska jag göra en kul grej :D I´ll tell you later!

Anna

Miss you Jenny!


Hörde låten precis, och tror att alla lik mig tänker på Jenny Penny när de hör låten! Men nu är det inte långt kvar :)

image1025 Jenny på hennes prom i USA

Jag e' så lycklig ;D !

Idag är man glad för idag är det sol! :D Jag älskar att ha brillor, känns så somrigt! :) ååh jag e' så lyckliiiig (8)

Börjar inte skolan förns klockan 12.10, men ska åka ner på stan och möta upp Axa och gå en sväng, orkar inte vara hemma :) mihi..

Oj fan nu måste jag springa till bussen! Panik, tjaaaao <3

dagens outfit

image1022
Jeans numera gråa från gina tricot, linne från h&m (under), tshirt från wesc

Gitarrplink!

Ja, kära vänner .. Jag sitter här och försöker lära mig spela gitarr. Otålig som jag är, tröttnar jag efter ca 10 minuter av misslyckande.. Efter 20 minuter så vill jag försöka igen och tror att jag ska kunna spela bättre då. Men icke sa nicke .. Jag har lärt mig en låt, snart en till. Det är väl en rätt bra början kanske :D ?

Har hittat en sida som där det finns ackord o så . Om du vill komma dit kan du klicka här.

Nu ska jag åter gå til mitt plinkande

P.S Vill ni ha mysig stämning på era grillfester är det bara att kontakta mig :D! D.S

give me sommarlov

Okej, efter en titt i min kalender insåg jag precis att jag har 5 prov kvar + nationella i engelska + kompletering på resursdagen.. Och allt detta fram tills sommarlovet, och antalet skoldagar det är kvar är ; ca 14 st .. Då har jag räknat bort idrottsdagar osv .. Hur ska man hinna med allt detta?

JAG VILL HA SOMMARLOV

Fysikplugg, hustitt och tvkväll

Yomorning ;D
Har tagit en liten paus i fysikplugget .. Gahhh vad jobbigt det är. Hatar fysiken :( Men ja, de är väl något nödvändigt så det måste göras..

Vi ska även åka och kolla på hus idag, typ 4 stycken. JAG VILL FLYTTA NU!


Oj glömde publisera det innan .. Nu har jag iaf kommit hem från husvisningen och det blev 2 hus och 1 lägenhet. Jag och Lina gillade lägenheten bäst! Den låg inne i stan, eller industristaden heter de. Tar typ max 10 minuter att gå till stan. Men mamma och pappa tyckte den var lite liten, men samtidigt så är det ju nästan aldrig någon hemma hos oss så aa .. Det huset jag var intreserad av var äckligt. Hög radon, hade bott katter där innan så det rann i näsan, det luktade rök i hela huset och nej det var inte bra.

Ikväll är det ju tv-kvällen allihopa :D ! Förjävla najs! Har laddat upp med en påse lasfat chips, gooott

18.00 One tree hill .. till min stora förvåning insåg jag precis att de inte är någon one tree hill idag..
19.00 Top model (finalen)
20.00 Andra Avenyn
Paus till 21.00
21.00 The last Castle eller sanningens ögonblick

Men nu åter till fysikplugget. Om det är någon som har lust att hjälpa mig så är det bara att slå en pling! 0704058845

Hemlisen

Neej tro inte att det är värsta grejen, för det är det inte. Jag har varit på Filippa Bark!! Ahhhhh så himla roligt faktiskt :D Filippa är min idol <3 Hon är så galet skön! Det var iaf jätte trevligt må jag säga. Och för er som inte vet så jobbar hon tydligen på uppsala stadsteater, så man får väl hålla utkik efter henne på stan ;b

image1021

dagens outfit * 2

Fredag;
image1018image1019
Lördag;
image1020
Leggins från gina, klänning från lindex. + svart kofta och vita tygskor :)

Poppis?

Tjenixen, helgalen kväll igår! No more details. Det blev sent i säng och tidig uppgång då axi skulle och jobba ! Poor thing ..

Var ju i stan på dagen, och jag köpte faktiskt ingenting :D Duktigt av mig, men jag hittade vääääärldens underbaraste skor. They want me. Men mina pengar var slut.. Damn.

Kom hem imorse vid 12, gick raka vägen och la mig pga trötthet. Men inte fick man sova inte, stup i kvarten ringde telefonen.. Aa men de får man väl ta när man är poppis.. Haha :D

Idag gott folk kommer IDOL-OLA till draget i Uppsala !!!!! Det är nästan lika älskvärt som det jag ska göra ikväll, men det tänker jag inte tala om förns lite senare :) Mihi.

Ska gå och pudra näsan .. höhö   Anna Banana

Mamma jag kan hänga korset uppochned ..

Haha snuttekille idag på stan, han kom och gick bakom mig och axa och sa;
- Mamma mamma, asså jag kan ju göra korset du vet.
(mamman) - nej va, vad är det?
- Ja när man hänger i ringar med armarna rakt ut, asså jag kan göra det uppochned ..


Jag köpte ingenting pga pengabrist. men Axa köpte en fin tröja/linne/klänning och elin köpte ett par skor :) Hittade nog världens finaste skor, jag ville ville ville ha dom.. Men hade ju inga pengar och får inte köpa mer skor :/ Men jag har genom Axa beställt ett par snygga kilklackspumps i svart, men om det kommer in i blått ska jag ta det istället :) Så himla fina!

Jag vet inte vad jag ska ha på mig kvälllllll, bläsh! Det blir väl nått gamalt vanligt .. :)

HOLA GUAPA :D (eller?)

Mooooring sunshine's! Jag har iofs varit vaken ett tag nu.. sedan halv 9 för att vara exakt!

Hade tänkt klippa mig och träna idag, så fanns det ingen klipptid .. :( så det får bli senare, ja för gott folk jag ska klippa lugg.. Haha kan det passa mig ? Om inte så finns det ju hårklämmor :D !

Ja men åter till idag då, det är fashon show och adam tensta på forumgallerian. Värt? Japp japp jag tänkte åka dit iaf!

Ska fixa mitt hår och sedan åka ner på stan, tjiiing! <3

Ny design?

Ja, jag gillar min design, MEN svart på sommaren ? Njae, så nu undrar jag om någon vänlig själ skulle vilja hjälpa mig :D ? Hör gärna av er till ; [email protected]!

Jag är sugen på något blått, vitt, aktigt tror jag!

dagens outfit * 2

Onsdag:
image1016
Blåa jeans från blend, svart trekvartsärmad tröja från cubus, indianskorna från din sko, jorbdgubbshalsband från guldfynd :)

Torsdag: 
image1017
Baggeyjeans från monki, stooor tjocktröja från gina + converse :)
 

Nationellt prov i engelska och svull hos axet

I´m a big fat lier bubububuuuu .. nej men jag la ju inte in bilderna som jag sa igår . Har mega problem, min dator är nämligen full :P får radera grejer varje gång jag ska lägga in något nytt. LIte små jobbigt!

Idag hade vi iaf nationella provet i engelska, läs och hör förståelse. Sista delen var rååååsvår. fattade verkligen ingenting! Men ändå, resten gick hyffsat så de känns bra iallafall! :)

fick sluta en lektion tidigare eftersom vi inte hade engelska på eftermiddagen :) Alltid skönt!

Haha vilken tråkig dag, har inte gjort mer än så :D väntar på mamma nu som ska komma hem med käk, sen ska jag ta bussen till vääääänge :) Haha ska till axis och kolla på film och svulla godis el chips el cheeseballs ? vi får se vad som bjuds :D

Anna

Flyga drake

Nyligen hemkommen, har varit på "klassbio" men endast 3 st dök upp. Jag, Markus och Alex .. Bra jobbat ;D Filmen vi såg var flyga drake, vi läste boken tillsammans förut det var därför vi skulle se filmen nu o så .. Men den var inte alls lika bra som boken. Iofs så brukar det ju vara så, men i det här fallet hade man nog inte hängt med riktigt om man inte läst.

Jaja, funderade lite på arbeten man kan göra. Eller rättaresagt jag och axa funderade.. En grej vi kom på var att undersöka olika idrottsskador sen gå ut till olika grupper och föreläsa och ha ett litet program kanske för att motverka skador.. Hade ju varit ganska kul ändå ;D Men vi får helt enkelt se!

ska lägga in bilderna nu, sen ska jag sooooooooooooooova. Nationellt prov imorgon i Engelska, wish me good luck!

Anna

Projektarbete?

Hola babbelåla allihopa (va?) Åkte till skolan imorse, gjorde min redovisning som jag klarade galant, fick bra betyg :) Fast det spelar nog igentligen ingen roll eftersom jag ändå kommer få ig i historia, men haha.. Kul att man kan göra nån grej bra på hela året :D !

Ska åka tillbaka till skolan igen om en timme för att lyssna på en föreläsning om projektarbetet, tydligen måste man bestämmt sig innan slutet av maj. Några förslag vad man kan göra om?

Pratade med Axa precis hon hade ett förslag att man kunde starta en blogg eller hemsida och ta bort på stilar/kläder varje dag och lägga upp o så.. Kan ju vara en kul grej! :) Men vi får se idag man kanske får lite tips på föreläsningen också!

Ikväll var det bio med klassen, men de verkar inte som så många ska gå? Jag har iaf ingen lust att sitta här ensam med lärarna, men vi får väl kolla lite i eftermiddag om några ska gå o så :) Filmen som visas är flyga drake.

Tänkte fota lite dagens outfit nu, så de kommer senare.


Anna

Lina pissar pausaj ..

Hahahahaha det hände en så sjukt kul grej nyss! Svårt att återförklara men jag ska försöka :)

Lina ropar på mig att jag ska skynda mig in i hennes rum, så skyndar jag ju mig såklart. Så slänger hon sig runt mitt ben och verkar skit skraj. Då har hennes kompis skickat en sån "dansande kinesen" liknande grej. Så man klickan på en sak så kommer den upp senare eller förstår ni? Ja men så klickade vi och satte oss en bit bort på sängen och väntade på att den skulle dyka upp.

Båda var lite rädda men aa, lina mest får jag faktistk erkänna. Ja när den här the grude liknande figuren då dyker upp får vi panik och båda skriker rakt ut " AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH" offrar oss ur rummet och springer ned för trappan till mamma och pappa.. Lina slänger sig på marken och börjar stört böla av rädsla, jag garvar åt hela situvationen.. Mamma och pappa blir lite småsura för de trodde att vi hade väckt grannarna, men vafan de va råläskigt .. Men ja det tar inte slut där!

Sen när vi går upp bönar lina att jag ska följa med henne in på hennes rum för hon vågar inte gå in själv. Så jag får hålla henne i handen och gå in. Hon är snart 15 år .. Så står hon utanför min dörr och grinar och säger att hon inte vill vara själv och så kan hon inte delita grejen heller.. Haha och allt är bara komiskt ;b hahaha ..

ONE TREE HILL

Jag älskar one tree hill, det är så galet bra. Känns som lite helig tid när man kollar, haha jag vet att jag är en nörd.. men jag kan inte hjälpa det. Inget annat tv-program har fängslat mig så.. Helt sjukt, går inte att beskriva hur mycket jag gillart :) åååh .. blir nästan helt till mig :D haha .. nu får jag ge mig!
image1010 - Jamie Lucas Scott
image1011
image1012
image1013
Kolla lucas( han i mitten ) på den här bilden , så sööööt :D
image1014
image1015

Dagens outfit

image1009
jeans från h&m, linne (under) från h&m, tshirt från thaaai + vita tygskor och min nya blå jacka :)

13 maj 2008

Yooo fuckers ;D Lite halv dryg dag idag, börjar ju halv 9. Så tänkte jag när jag vaknade ; ska jag åka? Njae, eller jo de är ju tråkigt för Sanna och sitta där själv + att jag behöver ju gå. Så japp, jag pallrade mig upp. Gissa vem som inte kommer till lektionen då?! Jo, Sanna givetvis ;b så när jag varit så snäll och tänkt på att hon inte skulle bli själv där, så får jag sitta ensam ;b som tur var så var ju markus och anden där så var med dom :D !

resten av dagen har väl varit hyffsad inget speciellt har hänt .. Nu sitter jag här och slipar på min historiaredovisning jag ska ha imorgon!

Ska fortsätta med det, skriver mer senare :)


Anna

Gamla bilder

Okej , inte så mycket tid nu för jag ska sova strax :) MEN nu ska jag som jag sa lägga ut lite äldre bilder ;b + en ROLIG haha :D
image1002
Hanna och Elin i 8an , gaaalet små och söta :D
image1003
Jag på liseberg för 3 år sedan!
image1004image1005
Jag och Elin på båttur med Linnea :)

image1006
på gräsö med Elins familj ca 3 år sedan?

image1007
Jag och Elin .. haha umgicks ganska mycket med elin förut :)

och så till de roliga bilden .. asså aa, nuu bjuder jag på mig själv, men den är faktist jävligt rolig :D
image1008
KOLLA MAGEN, HAHAHAHAHA JAG DÖR :D

Nu ska jag sova , tjing!

Dagens outfit

image1001glansiga byxor från Mq, linne från gina, kofta från h&m , skor från ? Så såg jag ut idag :)

Sammanfattning av min dag :)

Skön sovmorgon idag som inte utnyttjades till fullo. Åkte till skolan med 10 bussen, var framme 10.30 .. Gick till matan och käkade lite och så .. Fisk idag, not nice. Sen spelade vi stress, Axa vann får jag väl erkänna. Men jag var också bra! Haha

Sen hade vi redovisningar och lite matte, matten idag var förövrigt ganska kul .. Nä jag är inte pluggis :) höhö

När jag kom ringde min mobil så svarade jag hur slappt som hellst ; HALLÅ?!?
Personen i andra telefonen : Ja hej, jag ringer angående jobb på fotbollsskolan i sommar
A: jahaa oj hej hej ..
lite så pinsamt , ska alltid vara trevlig när jag svarar i telefon i framtiden!

ja men som det ser ut nu, så har jag fått jobb där också ! :) roligt :D alla barn älskar ju mig, haha .. jag med mina lekar ;D Haha!

Juuuste, har en sak jag måste erkänna .. fy anna fy .. Jag åt två mackor idag. men de är mina favoriter ju.. Rostat Gott gräddat med ost (som smälter) ahhhhh så jävla underbart .. men från och med nuuuu ska jag få äta en-två mackor till mellanmål inte mer ! Det kanske funkar?

Har precis suttit och rotat upp massa gamla bilder ;b så man kan se ut , haha vågar man lägga upp dom? kanske senare ..

nu ska jag iaf åka till hanna och umgås lite, trevligt. det var länge sen!

Anna

Cykla or not?

Jag sitter och överväger om jag ska cykla till skolan eller inte.. Det blåser ju så mycket men jag behöver motion, det är kallt men jag behöver fortf träna lite  .. Fast jag tror jag tar bussen :) Höhö så lat jag är :D !

Ska dra på mig lite kläder nu! Tjaaaaao <3

Mackabstinens..

Jag tror jag har insett, min drog är mackor i alla dess form. Inte godis som jag trott tidigare, de kan jag leva utan.. Men mackor jag kan äta tills ja dör. Främst skorpor och rån, så sjukt gott .. Ahh jag blir nästan hungrig när jag tänker på det ;b

Men så från och med imnorgon ska jag försöka ha mackförbud, dels för att det är nog inte så bra att äta så mycket mackor som jag gör, och dels för att sluta helt är nog lättare än att trappa ner för då kommer man tänka " aa men en macka till skadar inte" osv .. Så japp, inga mer mackor!


1 månad kvar!

Hey you guys, idag är det en månad kvar tills jag blir 18! Det är även en månad kvar tills skolavslutningen!

dagens outfit

jaa men dagens outfit är ju ett måste :D Idag så bjuder jag på gårdagens då jag nästan gått i bikini hela dagen!

image1000
jeans shorts (med hög midja) från lindex, linne från åhlens, skärp från 2hand, skor från din sko :) de va allt, ingen tjocktröja eller något denna dag, trots detta var det varmt! love it .

Min helg !

Håhåjaja. Då sitter man här igen då :) Har inte suttit mycket denna helg, men det har nog med att det har varit mycket att göra. Farmor, Inger, Uffe och Frida har bott här hela helgen efter som Lina skulle konfirmera sig.

Så på Lördag var jag farmor frida och inger på stan och shoppade lite som jag skrev tidigare, jag köpte en blå jacka och en vit kofta. Sen åkte vi hem och fixade oss för att vara vid kyrkan klockan 16.00 !
image997 - 99 kr från new yorker! (rea)

Ja och för er som är intreserade av att de hur jag såg ut så vart det såhär;
image998 :) hade kanske inte lika bruna ben, för bilden är från någon vecka efter thai. Men men :) Fick många komentarer om att det var fint iaf :)
image999
Lina och Linda på deras konfa

Nu idag har jag legat ute och solat nästan hela dagen, fick sms av elin som undrade om jag skulle hänga med till danelid (fotbollsplan) och kolla på danmarks damlag. Så det gjorde jag, Jag Elin och Lina gick ner. Skönt med en promenad.. Danmark förlorade tyvärr med 4-1 orättvist tycker jag!

Ikväll blir det tvn som gäller :
18.00 One tree hill
19.00 Top model
20.00 Andra Avenyn
21.00 sanningens ögonblick  (kom på när axa påminnde mig! TACK)

Najs :)
Tänkte pysa och förbereda mig inför kvällen! haha :D ! Men vi hörs!


Anna

Varmt ute :)

Gaaaaalet varmt ute! Legat i bikini och solat den senaste timmen :) Innan dess var jag, farmor, inger och frida nere på stan och shoppade. För min del blev det en kornblå jacka och en vit kofta. Ska duscha och byta om nu inför konfan!

Tjing <3


Sk8 - min största första kärlek



Älskade söta pojkar ..

Bojkotta talang!

BLÄ FÖR TALANG! BJOKOTTNING! Vad händer, Sebastian <3 buhu. Lik axa så är jag också kär i honom! Han vill bli min man, fast han vet inte om det än.. :)

Yeye, nu har det blivit ommöblerat på mitt rum och mammsen flyttade in till mig.. Kul? Jovars .. Vi har nämligen nattgäster i form av kusin, faster och farbror.

Ska sova nu tror jag, vi ska åka ner på stan imorgon vid 10 . puuuhh !

Godnatt fuckers <3

Äckligt!

Jag får panik , jag mår illa av mig själv . Axa och Sanna ni vet vad det gäller .. Jag vill nog inte dra upp det här, för jag skämms. Av denna anledningen åkte jag hem från stan idag. Just för jag tycker det är äckligt och skämms. Fy fan.

Nu kommer jag sitta hemma hela helgen, aldrig att jag går ut nu. Gömma mig på mitt rum typ .. Ahhhh skit också. Precis nu när de skulle bli sol också ..

AJa, ikväll är det talang, tänkte köpa chips men jag ska nog stå över det nu, kanske tar frukt istället . Sebastian ska ju vara med ikväll :) Heja!

Nä, nu ska jag gå och göra något vettigt ! Det är ju trots allt sol ute! Tjing <3

Dagens outfit

image996
















- Linne från gina tricot
- Leggins från gina tricot
- Linne (under) från h&m
- Skor från vinden, så galet sköna!
++++ Vit kofta från ichi

Grinig morgon!

Ahhhhh jag lackar på min syster. Hon tar alla mina kläder utan att fråga och sedan förpestar hon eller har sönder dom, så när jag ska använda det går de inte. Nu tex skulle jag ha en tshirt som jag inte använt på några månader för lina har haft den, ja då självklart luktar ju dom helvete, så blir jag irriterad för vad ska jag ha på mig nu lixom? Så vågar hon komma in och fråga om hon får låna något annat av mig ?! Är hon dum i huvet; Ja tydligen.. Så när man kommer in i hennes garderob hänger alla kläder som jag väntat på efter tvätten osv .. Palla.. jag lackar på sånt.

förutom det är det en bra morgon.. Farmor står nere i köket och bakar paj som ska vara till linas konfa imorgon.

Ja men nu skaj ag sminka mig lite, hörs sen

Anna

dagens outfit

image994
Jarå, svarta leggins och svart linne (underst) från gina, rosa linne (mitten) från lindex, svart tshirt med tryck från cubus! Pärlörhängen ( NYA! ) från ur&penn :) + vita älskade tygskor!

Min farmor är söt!

Tjenixen :D ! Hur mår ni? Jag mår bra idag, är lite trött som vanligt på torsdagar.. Lång dag idag (8.30-15.55) på den tiden hinner vi med att ha 6 lektioner därbland gympa. Rätt bra jobbat tycker jag! Gympan var tråkig idag för de spelade fotboll och jag kunde inte vara med .. Beige.  :) På svenskan idag hade vi redovisning om Jane Austen, den gick faktiskt bättre än jag trodde :D Så det var kul!

Engelska lektion blev slaaaaapp, hela klassen satt och kollade på human tetris och sebastian från talang osv :D Mysigt? haha jovars! Cyklade ju föresten till skolan idag, igen .. Har blivit hurtig den hära!

När jag kom hem bjussade farmor på böllar och mjulk :D (bullar och mjölk) Gott värre! är fortfarande mätt ..

Men det roligaste för dagen måste ju vara att farmor skulle baka, så hittar hon inte vispen så hon kan göra degen. Så hon ringer till mammas jobb, och mamma är på konferans så hon får prata med växeln i kiruna. Där är de lite strikta och jobbaktiga eller vad man ska säga. Så får hon förklara att hon är mammas svärmor och hon inte kan hitta vispen. Så mamma får ett mail på datorn där det står; Ring svärmor hon kan inte hitta vispen! ;b

Det blir värre.. Farmor hittar då vispen innan mamma hinner ringa upp och får för sig att hon ska ringa tillbaka och säga att hon har hittat den. Den här gången svarar växeln i Uppsala och farmor utbrister; Japp, nu har jag hittat vispen och hon i växeln fattar ingenting så hon får dra hela storyn igen. På mammas dator ploppar det upp ännu ett medelande : Svärmor har nu hittat vispen..

Hahahahaha sööööt att hon ringer :D Jag och mamma fick oss ett gott skratt iaf!

Nu ska jag gå och titta på white chicks, köpte den idag :) den är bra! Berättar mer sen :)

Anna

TOVE ÄR KLANT!

Fick precis godkänt av tovelito att skriva detta inlägg. Igentligen skulle det blivit av när jag har tid för nu måste jag igentligen packa min väska till skolan imorgon ( JA , men de är gympa ) Men ja Tove ville nu så jag får väl offra mig då! :D 

Ja många kallar mig klantig eller dum, men Tove tar nog ändå priset för det här! Hon har ramlat ner för en trappa. Hur det gick till förstod jag inte så jag fick helt enkelt be tove förklara!


annabrynö säger:

förklara hur de gick till

Tove säger:

okej hmm

Tove säger:

det är nästan lite pinsamt men mamma och jag bråkade och jag skulle äta ensam hade värmt på mat och sånt så gick jag upp för att äta, för att jag inte pallade hennes tjat så gick hon efter mig för hon hatar när jag äter här uppe

och då började jag springa och tog ett luftsteg våran trappa är ju cp


Tove säger:

men iaf och sen så låg jag på golvet ovanför trappan och bara skreeeeek som faaan men mamma var fortfarande arg och tyckte att jag var astöntig som grinade sen så känner jag att det blir blött och kallt på benet så jag drar upp byxan och hela jävla benet är heeelt rött av allt blod mamma ba men herreguuuud bara som mammor kan sen svär hon som fan för hon blir skitarg på sig själv som gick efter mig sådär och stressade mig


Tove säger:

sen så håller hon upp mitt ben och då så ser hon något vitt och tror att det är ben, så hon ba det kanske är av!!! jag ba vaaa skrek ännu mer sen tog hon på det och jag kände inte ens när hon tog på benet för min kropp och hjärna hade ju liksom stängt av den värsta smärtan haha aa och så skrek jag i 10 minuter sen grät jag i en timme


Tove säger:

och mamma grät för att hon kände sig dum

Jaaa, där var då hela storyn hur allt gick till. Klantigt må jag säga, vad säger ni andra? Hur många har ramlat i trappan själv ?Jag kan ju säga att jag gjort det ett antal gånger utan skador :)

image993
avslutar med en bild på olyckan. Trots att jag hånar dig Tove så tycker jag faktiskt synd om dig innerst inne!



Nu när jag är så inne på det här med klantigheter ska jag berätta vad som hände mig när jag gick från bussen hem i tisdags. Får börja med att säga att jag hade ett par skor med hål i (alltså de skulle vara där). Ja så går jag typ sjunger lite kör lite dancemoves , ingen var ju där , så går jag rakt på en pinne som flyger upp och spetsar mig rakt mellan tårna, så nu har jag ett sår där som gör ont! :P smidigt ..

dagens outfit

image991image992
kjol från thailand (therese's) linne från cubus, kofta från flash, skor från din sko :)

Är jag och Lina lika?

Jobbig med kul dag! :D skola från 8.30 - 14.15 , gick med sanna i 45 minuter och pratade. Länge sen vi pratade sådär :) I liked it! Träffade sedan lillsyrran på stan för att äta och köpa konfaklänning. Som tur var hittade hon en fin, men hon var jääävlgit klantig idag. Hade ner en meny som stog utanför en resturang, drog av två knappar på en klänning, tog brunkräm på en tunika och aa ;b .. 

Vi köpte iaf två par örhängen och ett par solbrillor att dela på :) kul att vi har typ samma smak och stil! Nu sitter jag och plinkar på gitarren, måste lära mig bra tills i sommar. Det är så mysigt att sitta och spela gitarr och sjunga, dock får någon annan stå för sjungandet tror jag ..


En fråga; ÄR JAG OCH MIN SYSTER LINA LIKA? (för er som vet hur vi ser ut)

Strax ska jag åka iväg till allianshallen och hälsa på tränaren för damlaget så man visar sig lite intreserad och så :D ! Smart anna :D !

lägger upp bilder och outfit senare :) TJing!


dagens outfit

image989
strumpbyxor och klänningstshirt från lindex + skor från skopunkten..

image990P.S I think I looooove mina glasögon :) Puss

klumpiga anna ?

Ahh idag hände nästan en kul grej, mega svårt att förklara! haha min väska var ganska stor så skulle jag gå igenom en dörr. Så kom Amanda precis förbi så ropade jag ; Heeej Amanda och precis då så fastnar jag i dörren och halvramlar bakåt. Kuuuul, lyckat lixom ;D

Efter skolan drog jag och Inkan ner på stan för att keka lite, det blev Jallas hamburgetallrik för jag hade rabatt där. Najs :) Efter det så gick vi och kikade lite i affärer i väntan på att simningen skulle börja och det skulle vi inte gjort! Jag köpte ett par skor, DAMN. Jag ville inte igentligen, men jag vill ha ett par svarta vardagsskor mina andra luktar förjäävligt! HAHA :D
image988
såhär ser de ut iaf! 200 kr från din sko :) i like them!

Simningen idag gick mega bra, tråkigt att inte mamma var där idag för alla andra är så sega . Okej jag ska sluta leka att jag är snabb. MEN jag simmade faktiskt mycket snabbare än alla så fick stå och vänta och de förstörde lite av träningen :( Men aa, det var sista gången idag så nu får vi se om man pallrar sig dit på egen hand.. we'll se, we'll se ..

Glömde ju skriva igår att igår var det exakt 8 månader sen jag tränade på riktigt .. Sen jag gjorde illa mig alltså. Galet vad tiden går fort .. Tänk ändå vad mycket som förändras av en liten fel landning .. Typ hela mitt liv verkligen. Aa kan nästan säga att de förstördes. Först och främst har jag missat massvis i skolan, vilket har varit både jobbigt och svårt att ta igen och vissa grejer har jag inte ens hunnit ta igen eftersom det kommer nya saker hela tiden. Min motivation till att träna låg på top förut! Tyckte det var så himla kul och skulle kunna tänka mig att göra det flera gånger om dagen. Nu måste jag tvinga mig själv iväg till gymet för jag vill verkligen bli bra igen. Samtidigt så har jag ont konstant, mer och mer alltefter som jag tränar mer .. Nu gör det tilloch med ont när jag går :/ Har varit så himla deprimerad också under hela tiden, inget som märkts hela tiden, men det kommer fram ibland .. Svårt att hålla tårarna tillbaka när man ser andra tex; spela innebandy .. Skit jobbigt verkligen. Speciellt när man ser folk som inte är motiverade som kanske igentligen hade legat hemma framför tvn eller varit ute med sina vänner. Den sista grejen jag kan komma och tänka på just nu är att jag blivit mjukare, alltså fettigare eller vad man säger ;b inte okej ..

Ärligt talat så kan jag inte se en enda positiv grej med det här, eller jo kanske att jag fick sovmorgon på måndagar .. men hellre gå upp klockan 7 och spela innebandy!

Oj nu blev det ett långt inlägg här, men nu har jag nog inget mer att säga :) Ska nog lägga mig strax är riktigt trött!

Anna

Till Lina

Idag vill jag ägna ett stort grattis till Lina som fyller 18 barre ;D GRATTIS!

image986

Sebastian från talang


arg göööbbe

Ingen jane austen efter skolan inte och halelulja för det ! :D haha .. Eftersom inte Sanna kom till skolan idag så tänkte vi fixa det imorgon istället. Skönt värre. Istället gick jag och axa till willys och handlade äpple och naturgodis, sen gick vi för att kolla när lagidrotten sprang coopers, men det var inte så många där så de vart inget. Vi tog min cykel och jag cyklade meega fort :D höhö, på lille pilen. Axa hann iaf till sin buss och jag körde vidare till gymet. Körde typ 25 minuter idag men jag cyklade ju inte innan eller efter för de gjorde jag ute i friska naturen eller vad man säger ;b

När jag kom hem var lillfisen hemma, ovanligt det brukar alltid vara jag som är först. Vi pratade iofs inte så mycket haha men anyway allitd kul när någon annan också är hemma :D! Har suttit och kollat på andra avenyn och ätit pankisar! :)

Det var nyss en tant/kvinna/dam (?) här och skulle köpa en diskbänk som vi lagt ut på blocket. Snäll som jag är skulle jag ju hjälpa mamma att lägga ut den, så råkade jag skriva fel telefon nummer så det har ringt hela dagen till en annan gubbe som är ARG. Woopps , även den bästa kan misslyckas får man väl svara på den ;b

Var precis och kollade på ett hus på datorn, I like it! Dressingroom och grejer :D! Jag vill flytta nu! men vi får som sagt se :)

Nu ska jag kolla klart på sista biten av andra avenyn ! Tjing <3

Dagens outfit

image984image985
jeans från blend, tjocktröja från blend och några fula skor som hittades i garderoben. de åker i sopen nu :)

Tråkigt i skolan?

Sitter i skolan nu, jaa då tänker ni redan?! Eller? Japp jag börjar ju inte förens klockan 12.10 men snäll som jag är cyklade jag tidigare för att umgås med Axa. Ja och ni läste rätt, jag cyklade till skolan dag! Ahhh känner mig duktig för det var motvind heeeela vägen.

Ska stanna kvar i skolan en stund sen för att göra klart jane austen. boring ..

Sannisen skickade sms igårkväll att de vunnit SM i cheerdance i Borås. GRATTIS :D

aa nej nu har jag inget vettigt att berätta .. Så bye! :) höh

En andra chans av; Anne Cassidy

Boken har tre huvudpersoner Alice Tully, Jennifer Jones och Kate Rickman. Att dessa tre har en hel del gemensamt, är något man blir smärtsamt medveten om när man läst ut boken. Boken handlar om en flicka som mördade sin kamrat när hon var tio år på ett grymt sätt. Men hon avsatt sitt straff i fängele 6 år. Nu försöker hon leva ett normalt liv under skyddad identitet. Medierna är henne i hälarna och historien om ett barn som har mördat ett annat barn och sedan släppts fri - är precis vad människor vill läsa om i tidningarna. Att hennes mamma försöker avslöja vart hon befinner sig och kärleken till Frankie gör inte hennes liv lättare.

Boken är heelt klart värd att läsa! Så gört! :)

Kvällens outfit

image983
Jeansshorts med hög midja från lindex (köpta i förrgår 249 kr) tshirt från gina, svarta strumpbyxor från lindex .
++++ en TJOCK vinterjacka :)

Gårdagen!

Jaa hej! Igår var jag som sagt på lite grill och lite fest hemma hos Elin. Det var faktiskt väldigt mysigt! Vi satt ute hela kvällen (19-01) men aa, får väl erkänna att det var lite kallt där mot slutet. Åt korv, pommes, några åt kött och aa .. mysigt! Tog inte så värst många men aa två kan jag bjuda på än så länge!
image981
image982
Lina och Josse
VIctor, Elin och jag. Ser inte mitt hår väldigt ljust ut? eller ser jag i syne?

Gårdagens outfit kommer snaart och en liten bokrecension om en råååbra bok :D !


Anna

Het kille på fyrishov!!

Det blev inget "senare ikväll", jag kom hem vid halv 2 och var råtrött! Gick och la mig direkt och somnade och sov läääänge imorse. Ända till halv 11 :D !

När jag vaknade hade jag fått sms av Elin, Sara och Victor. Grillfest ikväll! Trevligt värre, har dock lite problem med vad jag ska ha på mig .. Funderar starkt på mina jeansshorts som jag köpte härom dagen, juste de har jag ju inte visat :D De kommer!

En till grej som hände igår, oh lord. När vi kom in på fyrishov står det en snygg kille i kassan. Men de va inte så mycket mer med det.. Sen när vi kommer upp från att ha simmat och är blöt i håret och simglasögonsringar runt ögonen tror ni inte han kommer i trappan då?! Och inte nog med det, han kollar på mig och ler och säger; Hej hej :) AHHHH jag dog? haha .. men jag svarade iaf!! Anna samla dig .. haha !

Ja men gårkvällen då? Ja, jag och ingrid åkte till lyssnarängen för att grilla marsmallows, tror ni inte det är folk där redan då? Jo självklart, så vi fick pallra oss till gropen istället. Där var det sjukt läskigt! En stor skog runt , och en "husvagn" o ja , de såg lite ut som en skräckfilmsplats :P så vi fick snällt invänta wille, simon och simon innan vi vågade gå fram helt.. Haha vi stog där som jävla chickens men det var faktiskt läskigt!

Ja sen satt vi där och grillade marsmallows till lite över 1 .. då var det kallt och jag var trött :) Höhö, mysig kväll !

Nu måste jag läsa på om afghanistankriget och städa mitt rum! Tjing <3

Grillning!

Ska åka och grilla med Inkan skinkan nu! Vi hörs senare ikväll :) Puss <3

Dagens outfit

image980
strumpbyxor från lindex, grått linne från gina, svart klänning från lindex + svart kofta och vita tygskor! :)

En fredag!

HEJ! Idag åkte min lillasyster iväg till Gotland på distriktlagsmojs i fotboll. KUUL FÖR HENNE! Det kommer nog gå jätte bra!
image979
Ja vad händer idag då :) ? Min dag känns rätt planerad, ska åka ner på stan med mamma runt 12 och köpa presenter till kusin och farmor. Någon som har något tips på vad man kan köpa? Vid 4 ska vi åka vidare till simningen och träna lite! Sen ikväll ska jag och ingrid åka iväg någonstanns och picnicka :) Låter som en bra dag!! :D Ska gå ner och äta lite och fixa mig!

Anna

MIN VALBORG!

Min valborg :)

Ja för er som hängt med "ett tag" så vet ni ju att jag var inte så jävla glad på morgonen, jag var snarare rålack! Sanna försov sig och jag fick gå upp 2 timmar i onödan. Usch jag blir nästan sur när jag tänker på det! Men jag ska inte tänka på det mer för gjort är gjort så de spelar ju verkligen ingen roll nu! anyway jag sanna och axa gick till ica torgkassen och köpte mackor, vatten, jordgubbar och vindruvor och begav oss sedan till stadsparken och kalasade på det :)
 
Efter ett tag gick Axa och Sanna till humc och jag bytte kräts och satte mig vid Elin och co. Efter ett tag kom även pojkarna i min klass och pratade av sig lite!
image971
sen kom HL och Sofia och vi pratade ett tag sen bestämde vi oss för att cykla mot ica och köpa mat för att sedan fortsätta till Lina där kvällens middag skulle ätas! :) Det blev potatisklyftor, grillad fläskfilé och bea :) GOTT!

Efter det åkte vi till stenhagen på fest men där togs inga kort så :) Det var en kul dag iaf!

Nu ska jag hoppa i säng, godnatt <3

Duktiga anna :D

Tjing! Tyvärr har jag tekniska problem med min kamera därav inga bilder just nu iaf ;b
Känner mig duktig, har ätit nyttigt idag och så cyklade jag till gymet och tränade och sen cyklade hem :D BRA JOBBAT!

Hanni och Lina kanske kommer hit ikväll har inte pratat med Lina än för hon svarar inte men de löser sig ;D höhö .. jag är sugen på korv, och då menar jag faktiskt korv. Med bröd och ketschup (?) gott. + lite machisar, filtar och skitsnack . NÄÄÄJS!

Tänkte hoppa in i duschen sedan försöka lösa mina problem :) Bay <3
image968

GODMORGON!

Tjena mittbena, varför sover alla så himla länge? Jag gick upp runt 10 ..Det finns inget att göra på morgonen ju. Jag har iofs ängnat mig lite åt att plocka undan på mitt rum och läsa min braiga bok ;D höhö ..

Sitter här med varma hallon och te, JUMMIE :) jag har som sagt blivit duktig och nyttig nu! :D

ska lägga in bilder från gårdagen och berätta om det, lite senare .) NU ska jag kolla på andra avenyn! Tjing <3

RSS 2.0