a walk to remember

hejs =)
mitt tangetbord 'r knas, de tre sista bokst'verna funkar iallafall inte! sjukt drygt! Det funkar p[ msn men inte h'r s[ jag fattar inte riktigt.. jaja ..
hoppas ni fattar 'nd[! haha

Iallafall s[ har jag f[tt l[na en dator av pappsen, s[ h'r sitter jag nu och skriver. Skolan idag som vanligt, haha 'rligt s[ tycker jag skolan b;rjar bli ganska rolig... haha ja jag sa precis rolig.. kn'ppt!

skit samma, jag och axa gjorde klart redovisningen sen droog vi ner p[ stan k;pte candy, och axa k;pte tre par skor! nice.

Nu nyligen har jag sett p[ a walk to remember, bra film! Jag b;rjar alltid gr[ta! alltid... ah den 'r s[ sorglig!!! jag gr[ter fortfarande.. usch!

brb utr;stningen p[ lets dance!


Okej im back.

carl-jan [kte ur!
nej lite gossip girl sen sova, vissa har ju skola 'ven imorgon ....


godnatt ! puss

jobbig lång torsdag!

hejsan svejsan!
faaaan va trött jag är idag! jävlar alltså ..
hade dock sovmorgon, skönt skönt! skolan startade 10.40 och slutade 16.45... segt!! Fick dock skjuts hem av morsan vilket var sjukt skönt! hemma vid 6 käkade och kikade på one tree hill. Sedan fick jag hjälp av mamma att göra historia och den blev nog rätt bra faktiskt! Så de så, därefter åkte jag direkt på träningen kom liiiite sent men jag hade ju en anledning så :)

sprang långa rundan idag, puh! körde styrka och spelade innebandy, bra träning idag. Jag har dock tappat massa, vet inte vad som händer det är frustrerande. Går inte alls lika bra länge.. :/ Hm måste kämpa ännu mer! Jag får inte tappa det, absolut inte! Kom igen nu Anna, kom igen !

Nu ska jag iallafall sooova, fan va skönt!

godnatt <3

Kanon bra böcker!

De tre twilight böckerna som jag läst:
Om jag kunde drömma (twilight)
När jag hör din röst (new moon)
Ljudet av ditt hjärta (eclipse)
KANON BRA!! läs läs läs läs läs läs
handlar om vampyer Edward som blir kär i människan Bella, händer en massa spännande saker hela tiden!


Gossip girl böckerna

Jag är dock bara på 3an än så länge, men de är bra :)
handlar om de rika ungarna på upper east side.

p.s i love you
Hollys make dör och hon går under, vem skulle inte göra de?! han har däremot skickat brev som hon fått en gång i månaden där han skriver saker hon ska göra.

Tusen strålande solar
Är som tre berättelser i en, handlar om två tjejer som till slut hamnar hos samma man i Kabul, resten får ni läsa själva :)

Tjej 15
Rolig bok, handlar om en tjej som är sådär halv snygg, halv poppis men underhållande!

Trasig dator!

Hejs,
min dator har gått sönder, så jag kommer ha lite svårt att skriva nu tills jag antingen fått en ny eller tills jag fått låna någon!

bara så ni vet :)

godnatt <3

Första skoldagen på 9 dagar!

Hejsvej!
Idag var jag i skolan lovet är ju slut nu :( Hade dock endast två lektioner, den första va idrott. Rätt kul som vanligt! Sen matte, inte riktigt lika kul men helt okej! haha så helt okej dag alltså. Sen följde axa med mig hem så käkade vi lite mat och kollade på min musikal ;b haha

sen gick vi till nya huset för att måla, Axa älskar att måla vilket jag inte riktigt kan förstå. det är jobbigt! haha :P men tur för mig för det blev dubbelt så bra som när jag skulle fösöka görat själv ;b haha

sen iallafall när vi var färdiga så skulle axa ta bussen hem för att sedan åka på träning. Så kom jag på att jag hade en resa kvar på mitt skolbusskort, så kom axa på en så smart idé. Vi skulle prata om något intressant så jag skulle "glömma att jag inte skulle åka bussen" så jag gick på efter henne så knäppte hon kortet sen tog jag det och sa:
Men oooj , jag skulle ju inte åka bussen och hoppade av. Pinsamt värre eftersom han redan stängt dörren och jag fick klämma mig igenom samtidigt som jag säger: eehm oj förlåt.

Haha, sjukt kul grej. Det låter ju inte lika kul som de va.. haha jag skrattade länge iallafall! :p haha

har precis laddat ner fredag den 13e, nice! Men vet inte riktigt om jag vågar se den ensam... Har ju sett den gamla variationen och den tycker jag är läskig.. så aa, vågar man är frågan?! Hanna sa att den var läskig! haha annars får jag kolla på one tree hill, haha :)

Imorgon har jag 4,5 timme, 270 minuter eller 16200 sekunders håltimme. Sjukt ovärt... Iofs kan man ju åka hem men det blir ju lätt så att man struntar i att åka tillbaka då.. Eller juste jag och Axa tänkte nog göra ett historia arbete så de kanske löser sig ändå.. Men ändå, det är ju galet lång tid, jag börjar ju vid 9.40 och slutar runt 5 och har två lektioner :S SICK!!!

Nu tänkte jag gå ner och lägga mig i soffan och slappa och kika på fiiiilm :) Bye bye!

Kanon kväll med bra tv! :)

Om cirkus 20 minuter börjar världens bästa one tree hill!!!

Jag har dock redan sett avsnittet men whattafuck lixom, man kan ju se det hur många gånger som helst! 18.05 alltså! Don't miss it! Söndagar är ju tv-kvällar;
- One tree hill
- gossip girl
+ en bra film :)

Kanon kväll helt enkelt!

Som sagt.. Don't miss it

GODMORGON! 3 lätta poäng igår! mihi

Hejsan! :D
idag är jag bakis, men inte så farligt de har vart värre ...

Igår stack vi till nya huset (igen..) vid 11 kanske, va där tills jag skulle iväg till min samling kvart i 5. samling var det därför att vi spelade match! Frötuna mot västerlöfsta jajaja. Vinst blev det också, hela 12-3! kanon om jag får säga det själv. Jag råkade ha av en klubba, en tjej i andra laget stack fram den när jag skulle skjuta och vipps så flög hela bladet iväg! Då får hon faktiskt skylla sig själv tycker jag :) mihi. Ganska tråkig match att spela då många av deras spelare va lite småfeta så de gick in väldigt mycket med kroppen eftersom de inte kunde mcyket annat.. taskig anna taskig, men någon måste ju säga de till dom. som erica skrev; Ha så kul i 3an!

Direkt efter matchen stack vi hem fort som faan, duschade, käkade och fixade oss. Jag gjorde det på 40 minuter!!! REKORD! fast jag är ju rätt snabb så... Hann med bussen gjorde jag också :) Iallafall så vankades förfest på dragarbrunn och utgång på bj. Rolig kväll, rolig kväll! jag älskar mitt lag, fan va bra att jag inte bytte! :) på bj mötte jag axi, det var ju länge sen fast imorgon börjar ju skolan då får jag se mycket av henne! haha ..

nä men nu ska jag gå ner och käka en vursting frulle och se på film. Jag är lite trött :)

Ha en bra dag! På återseende

Anna

hej och hå, mycket konk idag!

Aloha!
Idag har vi slitit kan jag ju säga! Fast det är ju för en kul sak så det är värt de! Vi började med att hämta en stor skåpbil, sedan hämtade vi alla saker ur vårt tredje-hem, shurgard (första-hem där vi bor, andra hem vårt blivande hem), sen åkte vi och lämnade de i nya huset samtidigt som jag målade väggen igen. Blev inte riktigt bra så ska nog måla ännu en gång så det blir perfekt! Sen åt vi lite mat och så, drog vidare till IKEA, Mio, Jysk och elgiganten. Köpte oss en micro, en torktumlare, ett matbord, 6 stolar, skoställ och klädhängare till hallen, hämtade linas säng, och köpte lite småsaker på IKEA, åkte till huset igen och dumpade allt. Ställde dock allt i ordning så nu är det ju fint där!! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan, slappa äta gott (räkor, chips och godis...) och bara ta det lugnt för de har denna dagen inte bjudit mycket av!

Ha en bra kväll, I will :) Puss

Måla måla måla ;b

hejs!
idag är jag trött, vet inte varför kännde mig lite hängig igår också. Jag hoppas inte att jag blir sjuk bara!!!
Idag var jag hos tandläkarn, de skulle ta något kort jag hängde inte riktigt med men inget var fel iallafall så de va ju bra ;b

Sen åkte jag direkt till nya huset (med ett litet stopp på ica..) jag och lina satte ihop två bord, två tvättkorgar och målade en vägg. Sen hann vi inte mer för lina ska iväg och bowla tydligen. Aja vi har ju börjat iallafall! :D

nu ska jag gå ner och ta lite te, för jag fryser. ska kolla på top model, sen tänkte jag läsa lite gossip girl. :) Den är kanon! svårt att slita sig!!! Jag är dock bara på andra boken än så länge..

näe, men vi hörs senare :) puss

Bilder från nya huset

Dock måste jag varna för dåliga bilder eftersom att det är mobilbilder!


utanpå!


badrummet där uppe



mitt rum

allrummet och det som ska bli linas rum på övervåningen

trappan ner

köket

matsal

vardagsrum

mammas och pappas rum
sen är det även 2 toaletter, hall, datarum och ett gästrum på mellanvåningen


trappan ner till källaren

gillestuga

träningsrum + en till ingång

det finns även 5 förvaringrum också! :)

vad tycker ni ?

Onsdag 18 februari

Hejsan!
Idag har det vart full rulle! Uppstigning redan 08.30 för min del, (iofs vaknade jag då..) sen vid 10 åkte vi till Rusta där köpte vi en brevlåda, en svart och stor! Efteråt drog vi till draget för att kika på lampor, jag hittade en plafond och en sänglampa! Kanon, kommer bli köp lite senare :) Hm, sen åkte vi till IKEA och stooor handlade. Minns inte allt vi köpte men hela lasset var till nya huset, bland annat en ny fotölj till mitt rum, lite saker till vår toalett, två tvättkorgar, en lampa, en spegel osv..

Nästa stoppet blev jysk där vi köpte en säng till lina och en klocka, vet inte om jag ska spara den vi får se! Efter det drog vi vidare till lås o larm och köpte nytt lås och larm till huset, sen blev det färg till mitt rum och en tapet till hallen. En hel del med andra ord.

Sedan åkte vi till huset och lämnade av allt, började bygga ihop lite o så. Det börjar kännas riktigt bra! jag vill flytta in nu nu nu!

Imorgon ska jag och lina dit igen och måla lite och fixa iordning! men nu ska jag läsa lite gossip girl :)

vi hörs, puss puss

(ska få lite bilder som lina tog på huset idag som jag ska visa)

lov-tisdag

Tjinkan!
Fasen vad skönt det är med lov! I love it :) idag såg jag och lina på camp rock och sedan drog vi ner på stan för att första hämta en film på vår musikal som vi gjorde i 5an! sen gå och kika på house hold och stockhome. Hittade inget med wow-faktorn så inget köp idag inte. Men imorgon då ska det inhandlas saker ska ni se. Två lampor till moi, kanske klocka, tavla, grejer till min och linas toa. Med mera! Jag kommer ju givetvis berätta tomorrow vad som har följt med oss hem.

Hade ju även tänkt åka till huset och fota massa idag medans det var ljust, men så blev det icke. Får helt enkelt göra det imorgon för då tror jag pappsen ska dit också. (är du så kallt att gå...) vi får se helt enkelt, lovar inget så länge.

hm, precis varit på träning tänkte hoppa in i duschen nu sen läsa lite sen sova! Uppstigning sker 9.00 imorgon! :)

Med dessa vackra orden säger jag godnatt; GODNATT!


pappa och jag och fönstrerna i mitt nya rum! :)

dagens outfit


jeans från blend, tshirt från lindex, uggs från dinsko sjal från h&m

dagens outfit


jeans från blend, tshirt från lindex, uggs från dinsko sjal från h&m

nytt hus ! :D

Hejsan svejsan!
idag har jag hinnit med en del, var nere på stan och klippte håret. Ser precis lika dant ut haha så tänkte inte visa någon bild. Sen var vi och köpte öl tillsatts eftersom vi ska göra öl.

men nej nu hinner jag berätta mer, vi ska åka till vårt nya hus!!!!!!!!!!! :D som från och med idag står i familjen Brynös ägor! kanon. ska fota och visa er!

så bye

Godnatt

Godnatt bloggen, godnatt världen

Ruggigt dåliga dommare, tog kål på mig.

tjinkan pinkan!
Match idag mot sten sture. vinst med 4-1 så det var ju kanon att få 3 poäng, men domarjävlarna. Ah vet inte ens om jag ska börja. Vi kan ju säga att jag inte gillade dom! Det får räcka faktiskt. De krävs faktiskt ganska mycket för att jag ska få mina aggroutbrott nu för tiden, men de här tog fan kål på mig. Fy fan! nej punkt anna punkt

ikväll eller typ om 20 minuter kommer hanna, lina och jenny år och dagar sen jag såg de tjejerna tillsammans! Kul med andra ord! :D Kanske blir ett o annat tallin minne, vi får se. Blir iallafall mys och film och snack :)

Imorgon ska vi få vårat nya hus! Blir till att fira med champange i think :) nice! haha

nää men nu måste jag städa lite på mitt rum , städarna kommer imorgon så..

vi hörs :) puss puss

Melodifestivalen

juste, en sak til innan sovdags.
tyckte ni rätt gick vidare i melodifestivalen?

jag tror faktiskt att jag tyckte de, förutom lili och susi till andra chansen, nja tveksamt där. gillade jennifer brown och dom tre tjejerna, cookies and beens (?) aa, de gjrode jag iallafall. vad tyckte ni?

nu, godnatt igen :)

dagens outfit

ja fast de är ju gårdagens men men..

jeans från thailand, linne från hm resp, gina jacka från rut mfl och skor från puma :)

tjo faderittan

Aaah äntligen en stund att ta det lugnt. Hade prov imorse (lördagsskola) så hela min dag igår gick åt till att plugga med ett undantag. Jag var på bio igår med Axa flaxa baxa, vi såg i taket lyser stjärnorna. Bra film faktiskt :) Men jag menar twilight.. det går ju inte att slå så genast är alla andra filmer snäppet sämre. haha :) men jag grinade iallafall som en toke haah ..

Sen gick vi en stund till grand där de va småbarnsdisco, några på skolan hade som porjektarbete att anordna ett disco för 7-9an . Såg väldigt lyckat ut den stunden vi var där :) Sen åkte jag hem och sov.

Tidigt uppstigning imorse, r edan vid 20 över 7! Prov på lördagsskolan som sagt, gick väl heelt okej. Fast vi får väl se! Sen träffade jag Jenny och tränade ca 1 h. Åkte hem duschade och åt lite mat, sen for jag och mamma till gränby och mötte pappa och handlade lite. Sedan gick jag och mamma lite i affärer. Köpte en vit tunika, strumpor, en vit tshirt och bikinitrosor. Allt på rea, jag och morsan är experter på att handla på rea!! haha

ikväll kommer det gäster hit,

skrev de här tidigare men glömde publicera!

haha nu kom det iallafall och här kommer lite påfyllning med vackra bilder haha ..

min ekologiska tshit från lindex, endast 50 kr! (30% på reapriset)

tunika från mq för 200 kr (halva priset)

armbandet från lidex, tog bort spindeln och rosen som ligger vid sidan om, tyckte det blev finare så :)

sen köpte vi lite strumpor och vantar o så bikinitrosorna, billigt ;b

nu tänkte jag sussa, ska lägga in gårdagens outfit som jag fotat men inte lagt in ;D haha

sen blire godnatt för min del :) Så puss och sov gott!

dagens outfit


konstig bild men what the fuck.. leggins från gina, linne från gina, svart linne från ishi, kofta från vila sen hade jag ju då två armband från ur och penn och en klocka även den från ur och penn!  + ett par beiga uggs :)

puh, mycket på engång

juste jag har en sak att berätta! Våra sepiabananflugor har gula ögon, wildbananflugorna har röda ögon och whitebananflugorna har vita ögon! så nu vet ni de :)


har ju glömt säga en sak till! I måndags hade jag mitt gympa pass, eller har jag berättat de? jaja skit samma då får ni höra (läs:läsa) en gång till. Det gick galet bra :D:D:D och det var kul, tyckte jag iallafall! vissa av de andra sa ju att de va roligare än va de trodde! Toppen :) Och igår så sa ju jag att jag inte gjort något annat än o plugga, men de är fel fel fel. För på sovmorgonen gick jag och axa upp tidigare än vi behövt för att åka och simma! Hurtigt tycker jag! 56 längder * 25 meter blev de för min del. Efteråt gick vi till mammas jobb och åt en god räksallad! Kanoners!

Iallfall så har den här dagen varit tuuung! Var hos tandläkaren imorse vid halv 9, sen satte jag mig på stadsbibblan och pluggade ett tag eftersom vi inte började förns kvart över 11 idag. Sen kom axa och vi gick till gina och kikade lite, jag hittade en sjukt fin tunika som jag vill ha! den ska införskaffas snarast!

Skolan med dubbla biologilektioner A och B, religion och Fysik B proooov.. Jag hoppas det gick bra men jag har verkligen ingen aning alls! vi får se helt enkelt! ska nog gå förbi han imorgon o se om han tittat på dem lite och be han maila mig resultatet på lovet.. haha

ja för efter imorgon är det looooooooooooov :D för alla vanliga iallafall, ja jag har ju prov på lördagsskolan. Segt, men men! Så kan de gå ibland jag är nog inte ledsen, hatade ju historia innan nu tycker jag nästan de är kul! nästan ja..

När jag kom hem (slutade halv 5..) så lagade jag och lina tacos, käkade den och sen satte jag mig för att plugga, men hann bara 45 min sen skulle jag på träning. och nja gick inte kanon idag, var så seg.. i slutet ville mina ben inte ens gå. knäppt!

nu ska jag hoppa i sängen och soooooova. sovmorgon imorgon till 10 iallafall :) Skönt!
ska lägga in dagens outfit sen ni ska ni också få sova :) haha ,

dagens outfit

fast igentligen är de ju gårdagens... haha men då h ade jag inte ork/tid att lägga upp och idag glömde jag ta kort vilket passar perfa!

jeans från monki, linne från gina, tshirt från bikbok + converse


plugg och lite shopping

tju fuckers.. haha
denna dag och gårdagen har bestått av mega mycket fysikplugg! Och bra har de gått också! kunde ju dock inte sista uppgiften så då fick jag ringa markus men tydligen skulle vi inte ha den ens. så det var ju kanon..

Såg även finalen i top model mellan Mckey och Sam, as tråkigt jag ville att Sam skulle vinna men viste ju redan att Mckey skulle vinna så de va ju lite lame. ah ni förstår problemet ;b haha nä, men jaa.. haha

När jag var på stan häromdagen så köpte jag en portmonä (ingen aning om hur de stavas?) och en ring

haha min hand kom med så ni skulle se hur stoor den va ;b haha kostade iallafall 79 kr från wedins

ringen fick jag tyvärr ingen bra bild på vilket aldrig stoppat mig förut men nej man såg typ inget så..den är iallfall stor och lila och lite guldig :) Kommer från lindex och kostade 49 kr

yeye nu tänkte jag nog faktiskt sova, blir en låååååång dag imorgon! uschabuscha.. så godnatt, puss


dagens outfit


haha hann ta av mig brallsen innan jag hade fotat så såhär fick de bli idag! haha :)
Blå chinos från gina, långärmad svart tshirt från h&m + converse

färgen på bananisars ögon

Jag fick en frågan om vilken färg bananflugor hade ( vi gjorde en lab på det) och ärligt så vet jag inte. haha! Grejen var att vi fick 4 olika sorters flugor våran hette sepia så jag antar att de hade rosa ögon. Man skulle iallafall mosa dom och blanda med något vätska (minns ej vilken) sedan sätta prickar på nån sorts lapp och dagens efter skulle vi se vilken som hade gått längst. Jag förstod inte riktigt vad det var man skulle kolla efter för de va ingen som sa.. haha men jag har biologi på onsdag då ska jag fråga! men än så länge säger jag att mina och axas bananisar hade rosa ögon!

Nej nu blir det fysikplugg! Hörs , puss och kram

Nya örhängen

häromdagen var jag nere på stan med axa en sväng och köpte ett par örhängen:


rosa fina stora hjärta från ur och penn för endast 49 kr :)

i pausen av beck

Jag snodde denna av inkan skinkan

HEJ VEM ÄR DU
1. vad heter du?
Anna Matilda Brynö
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? no idea, något ballt! Kalaspuff kanske.. höhö
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? jacob, Johanna, simon
4. vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. vilken årgång är du? 1990
6. var bor du? Uppsala, nåntuna
7. bott utomlands? nix
8. flyttat antal gånger? en gång, snart två!
9. var skulle du vilja bo? hm, överallt! haha
10. vilken skolklass? N3id
11. vad vill du bli när du blir äldre? Civilingenjör

UTSEENDE
1. hur lång är du?
168,5 cm
2. hur mycket väger du? no comment, höhö
3. hårfärg och frisyr? brunt, ganska långt, lockigt, sned eller mitt bena
4. ögonfärg? blå
5. mest nöjd med? vet inte, gillar inte sånna frågor ;b
6. minst nöjd med? magen, men jag jobbar på det
7. skostorlek? 38
8. glasögon? solglasögon
9. har du några piercingar/tatueringar? naveln

FAVORITER
1. filmer? Twilight
2. låtar? idag är det losing med takida som gäller
3. årstider? sommar
4. mat/dryck? cupido sallad och cola zero
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? fina sommarklänningar och kjolar i min stil + allt annat också
6. favoritaffärer? oj, har nog inga speciella bror ju helt på vad de har att erbjuda för tiden
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? oj, helt olika!!
8. favoritmärke? bryr mig inte om märken

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan?
ganska stort
2. vilken färg på tapeterna? målade väggar i vitt
3. vilka färger går rummet i i övrigt? svart och rött
4. favorit möbel i rummet och varför? my beed :)
5. vad vill du ändra där inne? just nu vill jag ändra allt, men de blir ju av i nya huset!!
6. vad har du där inne av följande:
a) tv?
ja
b) video/dvd? ja/ja
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? ja, bärbar
7. vad ser du om du tittar ut genom fönstret? grannarna
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, datorn
9. vem förutom du brukar sova i din säng? oftast bara jag

BLANDAT
1. vad heter din morfar?
sven
2. vad har du i din:
a) jackficka just nu?
ett skoinlägg haha
b) skolväska? plånka, en hel del skit och tuggumin
c) handväska eller liknande just nu? samma som skolväska
3. vad är du beroende av? twilight
4. vilket land kommer du ifrån? Sverige
5. vilket sort lypsyl använder du? make up stores lip care nått
6. vad tror du på? inget
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? jag är ateist
8. vad köpte du senast? skor :)
9. har du nåt husdjur? dammråttor
10. vad bor du i? en skokartong

vi vann matchen!

hejsan!
hur mår ni idag :) ?
jag är lite trött, men ni anaaaar inte hur skönt jag sov inatt! Det går inte att beskriva :) haha Iallafall har jag läst ut twilight boken nu, den andra, så nu kan jag koncentrera mig på plugg den här veckan och Jenny du skulle bara våga lämna tillbaka den andra haha inte ens om jag ber dig!! Måste plugga faktiskt ;b haha :)

iallafall så vann vi idag med 6-5 :D Kanon! Fick höra från många att jag gjorde bra ifrån mig idag :) Dock har jag inte insett de för jag tyckte inte jag gjorde något speciellt ;b haha men det är ju kul att höra iallafall :D

När jag kom hem övade jag på mitt gympa pass, nu känns det helt okej! gaaalet nervös inför imorgon helt sjukt. men de ska nog gå vägen, axa ska ju dit och vara med de känns ju lite tryckt ;b eller nått .. haha

ikväll är det beck, jag tänkte se det iallfall nu när jag inte har någon twilight att läsa .) haha

ha en bra kväll, :) Puss puss

dagens outfit *2

Igår , lördag:

franskjol från rut mfl, lila strumpbyxor från åhlens, svart tshirt från monki, bamboos och lilaguld armband från lindex och ett svart guld från ur och penn. + "utepumps" som lina så fint utryckte det

ja detta är då våra underbara matchkläder. Hela kitet från promatch ;b

en helt vanlig lördag! :)

tjenixen!
idag har jag hinnitmer mycket men inte att blogga så nu here I am. Jag har iallfall, vart på lördagsskola (det är inte så illa som det låter) jag tycker faktiskt att det är lite kul nästan! Sen var jag med Jenny och Henke och träna på ekeby, körde en genomkörare av hela kroppen!

sen åkte jag hem och åt mat, lite korv och potatismos! :) sen blev det plugg för hela slanten, och va bra det gick sen då! Kanon faktiskt :) Övade lite på gympapass och sedan hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och letar kläder som många andra denna lördagskväll!

ska hem till fredster och se melodifestivalen med ett antal vänner. sedan blir det utgång, myspys! höhö dock ingen alkohol och tidig hemgång för mig eftersom jag har match imorgon

Frötuna - Årsta 13.30 allians A

nu blir det sminkning, puss

Dagens outfit


jeans från tiger of sweden, linne från cubus, jacka från mq stövlar från skopunkten

Fredaaaag, time to selebrate! (?)

wööööw fredag idag :D dock kan jag inte börja fira förns mitt prov är gjort. Dåå kommer det börja kännas bra med helg! haha :) iofs har jag ju lördagsskolan men den känns helt okej eftersom jag bara har en lektion lixom, och den går kanon fort (gjorde de sist iallafall).

Ska ta halv 10 bussen så tänkte gå ner och knäppa kort på mig själv snart.. mihi :) idag efter skolan ska jag till mammas jobb och uträtta(kan man säga så?) några ärender. Prata med stickan om öl, skicka in min loggbok och hjälpa mamma att byta rum (i utbyte mot pengar) hon är för lat för att görat själv! okej hon har väl en hel del annat att göra också men ni hajar.


med detta säger jag hejdå till er och hej till skolan!
ha en bra dag :)

godnatt!

tänkte bara kolla in och säga godnatt och att jag älskar när ni komenterar! :D skit kul verkligen! och om ni vill fråga något så är det bara o göra de, var inte rädda ! :)


sommar -08 och vackert hår

redface...

hahaha alltså, ja den här bilden är så fuuul, jag bara kände för att visa den. hahaha .. man måste bjussa på sig själv ibland!


torsdag men snaaart fredag!!

Hejsan hoppsan tjoppsan.
har biologi B prov imorgon och inte har jag kommit långt. tänkte heeelt fel i min planering! Började igår och tänkte ja men jag har ju fredag också på mig men de har jag ju fan heller.. Nu sitter jag här sista dagen ändå. Slutade vid 4 idag också så inte tidigt och träning ikväll jaa jag sägerude .. Men jag ska på träningen, tycker de är fånigt att vara hemma för att plugga man kan faktiskt planera! (inte jag dock..)

iallfall så är de svårt, med aktin-, intermediära- och mikrotubulitrådar. osmos, cellmembran, diffusion, enzymer osv.. Inte min starka sida!!

idag har vi filurat lite på "klassens" inför skivan. vi har bästa på sanna!!! Eller vi har två som är galet bra, sen en sjukt kul på axa också! ahhh jag kommer säkert få en lame. fan va tråkigt haha :P eller typ klassens twilight tönt.. nä jag vet inte haha :P kommer väl säkert ha något annat jag är besatt av vid de tillfället!

oh nu ropar mamma att de är mat, kan man ju inte tacka nej till..

Bye bye :)

dagens outfit

börjar bloggdagen med en outfit :)

mörkblåa jeans från blend, grått linne från gina, svart kofta (Nått liknande iaf) från kaffe + svarta uggs

en onsdag med one tree hill, twilight och top model...

.....kan de bli bättre?!?!?!

Veckans redface måste va miss Anna Brynö idag.. det är fan inte o leka med och jag hoppas verkligen att de försvinner inför imorgon!!! panik annars...

Jaja vad har nig jort idag :) ?
jag har vart i skolan en lektion där vi labbade och kollade färgen på bananflugors ögon.. haha weird. sen kollade vi på dna hos en kiwi :) ändå rätt roligt! haha sen åtke jag iallafall och tränade fast va bara där typ 20 minuter, blir så jääävla less på att det alltid är smockat, hatar det man får ju stå och vänta typ 20 minuter på varje maskin så ska alla ta 100 år på sig.. sen gick jag iallafall och solade (därav redface..)

Åkte hem och kollade på one tree hill :) sista avsnittet på säsong 5 idag! antar att det är mega spännande för er som inte sett vem han ringer :) men i know!! :D iallafall så läste jag lite twilight efter det och sedan har jag ägnat en tid åt biologi b plugg som är lite svårare än jag trodde.. jobbigt läge! sen såg jag top model , i like it :)

Precis skrivit klart mitt pm till gympan, ska bara skicka in det så är de finito också! Sen blir de lite bokläsning och mys i sängen innan det blir till att sova! jobbig dag imorgon dock, börjar 9.49 och slutar 16.45... projektarbete, mentorstid, biologi A, lunch, religion, fysik b, biologi b labb! puhh..

nä nu när jag tänker efter ska jag nog sova nu direkt! Hahah blev lite trött faktiskt, ska dock välja kläder först! :)

sen blir det godnatt, tjinkan binkan :) puss!

så små, så söta


jag med grönt, supemålis ni vet ;D

varje gång jag kommer ner till skåne berättar min farmor om första gången hon såg mig spela fotboll. Jag var 6 år och målis, vår lag var kanonbra jämfört med våra motståndare och därmed var mtt jobb inte allt för jobbigt. Jag lärde mig rätt fort att inget hände i målet så ist för att vakta det gick jag och plockade blommor på ängen bakom, men ingen märkte ju de för spelet var på andra planhalvan hela tiden. När matchen var slut hade jag hunnit göra en hel krans som jag hade på mig när vi tackade. Farmor tycker fortfarande att det är lika roligt.

neeeeeeeej

buhuuuu, på allvar!!!! Sommarbandyn finns ej i år :( De ska ta en "time out" vad de nu betyder. Va faaaan, så jävla tråkigt :( Sommarbanydn är ju det bästa som händer på sommarn! Åh :( jag hade redan börjat tänkt lite på vad vi kunde ha på oss och vilka som skulle hänka osv ..


ååh visst är det tråkigt :( ?!






Craazy tisdag (not really..)

hejsan svejsan :)
idag har det hänt mycket ska ni veta! var i skolan (såklart) helt okej idag, matte, projektarbete, samhäll och fysiklabb. Fysiklabben var faktiskt rolig, glömde tilloch med bort tiden. Skulle ju till läkaren vid 3 och kvart i 3 fick jag nästan springa från skolan för att hinna! kom 5 minuter för sent men han va sen som vanligt så de va lugnt ;b

Fick börja med att sätta nålar i baksidan för säkerhetsskull medans dom satt i fick jag se på vänner haha, sen satte han i benhinnorna och allvarligt trodde jag att jag skulle dö. FY FAN vad ont det gjorde ni anar inte.. shit. Går inte att beskriva, de har nog aldrig gjort så ont :P haha ..

sen gick jag ner på stan för att möta jenny och hämta min älskade bok (andra twilight boken) mötte tess på vägen, hon praktiserade tydligen på sko punkten och hade inte sett mig! Måste betyda att jag inte varit på sko punkten på 5 veckor!!!! Kan nog stämma faktiskt, men galet ! :P haha

mötte allafall jensa på stadsbibblan, satt och babblade lite och sen gick vi till hemköp och cupdio (köpte en sallad) sen åkte jag hem, utan att ha tittat på klockan eller busstidstabellen så kom jag när det var 2 min kvar för 22an.. galet vilken timing!! :)

Sen såg jag iallafall på one tree hill, jätte bra avsnitt idag!!!! och så åt jag ju såklart min sallad. Sen skrev jag ett pm inför min gympa lektion, så det är strax klart! dock fastnade jag med att titta på klipp från twilight, vilken nörd jag är.. jag älskar ju twilight!!!

Nu ser jag lite på top model men ska precis dra till ica och hämta mina skor och köpa någon frukt eller något och sen hämtar mamma mig där och så åker jag iväg till min träning. Dock ingen träning för min del. ska nog ta med min bok (A) haha nä nu ska jag springa iväg. Vi hörs :)

Puss

dagens outfit


strumpbyxor från lindex, jeansklänning från vero moda (linas), skärp från in weare + svart stövlar från skopunkten + bamboos

färgat håret!

jag fick en impuls idag att färga mitt hår och så blev de. Kanon blont! hade i färgen extra länge så de skulle bli ljuust :)

godnatt :)




Nä detta stämmer givetvis inte, jag är fortf mörkhårig! skulle bara se hur många som gick på det, inkan skickade nyss sms och frågade; Anna har du blonderat håret :O :O ja ba höhöhöö nää .. ;b en iallafall!

älskade måndagar...

Hallojs :)
det här har vart en dålig dag, startade med att väckaklockan ringde ( ja ni märker ju..) haha nä men jag va trött! masade mig upp efter endaast en snooze (eller hur de stavas) ;b fanns ingen god frulle då fick bli gröt idag, helt okej iofs. Hade sedan gympa och handboll. Lame! jag hatar handboll + att jag fick gör ont i benhinnorna på riktigt.. nåja ont i allafall, + att det var tråkigt och överlägde att sätta mig sagt och gjort. pallade inte mer :) mihi

Matte E lektion, fick tillbaka proven och jajamensan 10 p och godkänt för min del :D Awesome! :) lite tur måste jag nog säga att det var men jaja de kommer de kommer ;b lunch och bajshåltimme (jag hatar håltimmar!) läste lite seventeen magazine och solo i väntan, sen hade vi samhäll som va lika tråkigt som vanligt... ingen mer komentar.

Åkte hem med le bus och la mig soffan för att kika på twilight (love it) sedan kollade jag på one tree hill! dock inte senaste säsongen utan 5an. avsnitt 16(?) säsong 6 kommer imorgon! kanon! :) nu väntar jag bara på morsan som ska komma hem och hjälpa mig bränna en liten skiva så jag kan stå i vardagsrummet och öva ist för på mitt rum, det är för litet (gosh vad jag längtar tills vi flyttar och har ett helt rum att öva i) Iallafall så blir det de jag sysselsätter mig med ikväll! Gympa :)

nä nu ska jag måla klart mina naglar och läsa lite twilight:) vi hörs, puss puss

jag just nu


Brev från tomten!

Joo nu ska jag berätta om jultomtens brev till moi! Jag jobbade på posten och det dök hela tiden upp brev som skulle till tomten, då kom det fram att man fick en present om man skickade sin önskelista till tomten. Så jag tänkte pröva om det var så, klottrade ner en önskelista med vänsterhand och skickade iväg några dagar innan jul men fick ingen paket. Inte innan jul iallafall.

För några dagar sen fick jag ett rött fint kuvert där det stog tomte på! Awesome :) Öppnade brevet innehållande ett brev, ett pussel och ett kuvert med portobetalt! Såhär lyder brevet:

Hej & Hå!
Tack för ditt fina brev! jag blir så glad över alla hälsningar jag får från barn runt om i världen. vilken fantasi ni har! Det är inte alltid så lätt att svara på alla innan jul, en del får jag helt enkelt skicka ut efter. Men nissarna hjälper mig förståss, när de inte bara busar runt och ställer till oreda. 
     Nu måste du få något tillbaka som tack för att du skrev till mig. Det är ett pussel. Men inte vilket pussel som helst. Det är ett brevpussel! Med det kan du göra någon lika glad som jag blev när jag fick brev från dig. Och samtidigt kan du bjuda på en överaskning!

    Skriv eller rita en hälsning på bakdisan av pusslet och skriv under med ditt namn. Sedan tar du isär pusslet, stoppar i bitarna i kuvertet och klistrar igen. Glöm inte adressen, den kan säkert någon vuxen hjälpa till med. Frimärke behövs inte, det bjuder jag på.

      Posta brevet och snart kommer en förvånad kompis, släkting eller vem du nu skickat till, ha fullt upp med pusslet. Och när pusslet är klart syns det att det kommer från dig! Fiffigt va?
     Nej nu måste jag fortsätta med mina julbestyr. Hoppas vi ses snart!

Hälsningar Tomten

Fint va? Jag blev jääätte glad för de fina brevet :)



Nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa och vänta på att top model ska börja klockan 18.00! ha en bra kväll allihopa :) Puss och kram!


ny klubba! :)

Tjenixen! Hur e läget idag? kanon låter bra de.

Jag var uppe i ottan och spelade match eller närmare bestämt tio i 7. Samling halv 8 och match halv 9. Jobbigt värre men vi kämpade på oss fick välförtjänta 3 poäng! (vilket betyder seger) Awesome! jag fick dock en 2a för hög klubba.. men rätt snygg träff var det ju! oooch nu så står jag ju med i poängligan.. haha på 189 plats med 3 matcher 0 assist 0 mål och 2 minutersutvisning. Kanon anna, kanon!

iallafall duschade jag på 30 minuter och åkte tillbaka till allians igen för att lillasyster lina skulle spela. 2-2 blev matchen vilken var kanon för mitt lag (vi spelar i samma serie) nu fick de lagen bara ett poäng var. Jag köpte en ny klubba också, såhär ser den ut:




såådär ja, återigen mina underbara bilder! :)

Annars idag har jag gjort historia uppgift, nääästan klar behöver lite hjälp av mamma bara sen så! Sen nu tänkte jag läsa lite bok och sen se top model sen sova. Jag är tröttttttt! Så de så. haha ska berätta om mitt brev jag fick från tomten snart också :) haha häng kvar efter pausen! ( wow jag kan ju bli programledare )

puss

RSS 2.0