Fika på stan

Nu ska jag kila ner på stan för att träffa Elin och Matilda och fika :) Jag som aldrig fikade förut gör det relativt ofta nu.. så de kan bli! haha men det är mysigt!

Idag ska vi testa på kardemumma som drivs av Lovisa som vi alla gått i samma klass som, ska bli kul! Fixar lite bilder senare!

Vi hörs, puss puss

Shopping i London


klänningar!
älskar de tre till vänster
skulle vilja ha en snygg i metallic också!

Shoppinglista

En bomberjacka!


typ exakt en sån här är jag sugen på! :)

Tisdag den 31 augusti!

Hej och godmorgon! :)

Tisdag idag, what to say.. har ringt nu på morgonen för att få något på min försäkran för knät. Men vi får se hur/om det blir något! :)

vad ska ni göra idag?


inte så smickrande bild på mig kanske men kolla så fint vårt sommarställe är :) I love it!

Trääääning

Hejs!

Sitter och kollar på top model nu, det är bäst :) idag är det träning ska bli as kul! :)

Hörs puss


haha såhär skulle jag sett ut om mina halvor såg likadana ut ;D

en outfit




jeans från thailand trasade själv, linne från vila, kofta från bikbok, skärp från vila

30 augusti 2010

Godmörraaa!
Bra idag? Här är det bra förutom att det öser ner regn.. boring, jag hade tänkt gå ut och gå länge men det känns osäkert nu, vill inte att det ska öppna sig på mig när jag är ute så jag avvaktar litegranna. Istället ska jag sysselsätta mig med att få två bra kort på mina ärr på knät. Japp japp, ska skicka in till försäkringskassan tydligen. Vi får helt enkelt se hur det går!

Nu ska jag kila ner och trycka ut bilderna på fotopapper, so long! bye bye puss

ge mig skor

åh snälla snälla snälla någon, kan du ge mig lite för mycket pengar så jag kan beställa massa fina skor från nelly? mh me like..

Jag vill ha ett jobb så jag kan få pengar så jag kan shoppa! men kanske bra att jag inte har något för tillfället, är lite trångt i mitt rum. Det löser sig!

Nog om detta, time to sleep! Godnatt kära vänner

Puss och kram!


Inköpslista

Nummer 1; det första jag vill köpa på flygplastens taxfree är en parfym, ett orange läppstift och ett guldigt nagellack!

orange är snyggt!


dagens outfit



mjukisar från nike och tjocktröjan är pappas gamla från hans tid i något slags ungdomslandslag! :)

Söndag den 29 augusti

Hej!

Vad händer? jag har precis varit ute och gått med matilda, eller precis och precis.. var ett litet tag sen. Skönt att komma ut på morgonen! :)

Nu ska jag planera mitt rum på något sätt.. just nu står det en klädställning mitt i rummet.. inte det bästa kanske! Ska ställa upp en hylla för mina skor också eftersom de ligger intryckta i garderoben just nu (de som inte får plats alltså)

Vad ska ni göra idag?

Puss

London baby!

Jag har gjort en egen kategori för London.. så mycket längtar jag! Tänkte börja med att skriva en inköpslista på allt jag vill handla i London! Den kommer ju givetvis fyllas på men det är en början :)

Puss

Heeelp?

Jag behöver hjälp att göra en ny design, om du känner dig manad så höööööööööör av dig now! hjälp en stackars hjälplös tjej... mah. tack! :)

Anna Brynö





såhär kul har jag haft idag :)

Btw, jag har typ 70 läsare.. varför komenterar ni inte?! ge mig komentarer sötnosar!

hahaha


28 augusti

Hej!

Idag har jag varit nere en sväng på danelid på danelids dagen. Jag och Lina käkade hamburgare, gick tipspromenad (fick 3 rätt av 13 och lina fick 4...) och så åkte vi polisbil... vi och alla småkillar. Mjau!

Annars då? jag vill träna.. har nog aldrig varit så sugen som nu, men de känns dumt med halsont. Nu för tiden är jag klok..

btw, 13 dagar tills vi åker till london. Its going to be awesome! :)


Träffa vänner

hej!

Ska iväg till ica om 5 min och träffa elin och matilda, vi har inte sätts på länge nu.. typ en vecka.. haha ska bli kul :) vi har massa att snacka om!

Vi hörs kanske sen, puss och kram!

sånna snuttar

Jag vill ha guldnagellack!


wtf

Är det bara min facebook som inte funkar?


fredag den 27 augusti!

Hej mina fina läsare!

Idag har jag vaknat, druckit te, packat upp min resväska, monterat en klädstång och duschat. Duktigt av mig va :)

Nu ska jag röra mig mot gränby centrum. Där ska jag hämta ut en ring jag lämnat in på lagning samt lämna en jacka på kemtvätt! Sedan skulle jag gärna åkt till IKEA också och köpt galgar och en sån kläddocka eller hur man ska säga.. typ en skyltdocka fast i svart.. Det skulle jag vilja ha!

Nä ska sminka mig nu och get dressed.. Latero! puss puss

super fina skor!


de kommer från acne och kostar cirkus 4000 kr

älskar dessa från minimarket, främst de översta!


min nya



min nya fransväska :) 249 kr från hm

dagens outfit



harems från new yorker, linne från hm, jeansjacka från new yorker, väska från lindex +converse

Hemma i uppsala igen!

sååå typiskt, sladden till datorn funkade icke på tåget :/ hade ju laddat med massa inlägg idag! Men de får vi ta nu helt enkelt :) Har kommit hem till kära Uppsala igen men det tog sin lilla tid trots att allt gick som på räls idag (haha fattar ni.. fan va tråkig jag är) aja..

Har ont i halsen och min tunga har svällt så har inte ätit mycket idag, börjar faktiskt bli lite hungrig nu.. men de löser vi snaaaart..  ska fixa lite med bilder. Hörs strax :)

puss

mot malmö!

time to gooooo, ska snart pysa mot malmö och möta Kajsan och Emilia. vi ska käka och se på nrj in the park!

tar med mig kameran och fotar lite, vi hörs sen! Puss och kram

Nrj in the park

Hej :)

Hur är det idag? jag mår bra, ont i halsen bara.. orkar inte vara sjuk nu! no no.. Har varit i skolan idag och skrivit en tenta, det gick åt helvete. Så no more coment om den.. så kan det gå ibland! Känns onödigt bara att jag la ner tid på de :(

Åker hem imorgon eller fredag har inte bestämmt mig än, men känns som imorgon är en bra dag.. men ja vi får se!

Ikväll är det njr in the park som gäller! ska bli skoj, kommer nog inte slå rix fm dock! Haha ska ta det lugnt ett tag nu, lite film och te och halstabletter och sen möta emilia och äta i malmö o sådära :)

Vi hörs hörni, puss och kram



Plugg i lund

Hej!

Sitter här i Lund och pluggar, så jävla tråkigt vill bara ha det överstökat nu nu nu! ska ta en liten promenad nu tänkte jag på lunds gator.. Blir väl några affärer på vägen.. mohah men ska inte ta med min plånbok det är nog bäst.

Nä men som sagt, ut en sväng! Vi hörs puss och kram

efterfesten



lite röda ögon, men vi bjussar på de då!

lisa och timmie


Puss

dåligt anna dåligt..

gaaaaaaaaaaaaaaaaahh fick precis böter på 800 kr.. så jävla surt. Barn kostar 8 och vuxen 13 kunde jag inte bara betalt vuxen?!?!? blir så less på mig själv.

klantrumpa.

vi hörs sen, nu ska jag plugga! puss

Dagens outfit



Haha idag tog jag massa bilder och knappt några blev fina.. ja ni ser ju. Betyder det att jag är ful idag? haha känner mig lite lame, är lite sjuk idag också :(

Jeans från rut mfl. , skjorta från hm(ny!) halsband, klocka, armband och ringar från forever21, mq, glitter, thomas sabo och någon guldsmedsaffär :) + converse

Rix fm, efterfest

Hej bloggen!
bästa kvällen igår på länge, riktigt kul hade jag! Jag och Emilia var på rix fms efterfest på skeppsbron. Det var riktigt kul, men ja de som hände där stannar där. Efteråt åkte vi till hotellet där de bodde på efterfest där. Helt galet och riktigt kul! har lite bilder men ska vänta tills emilia kommer hem så hon kan ta bort mina röda ögon som jag får på alla bilder... haha

Nu ska jag sova lite, blev inte mycket av de inatt, puss och kram

Påväg till Malmö

Hejsvejs!

Nu sitter jag här på tåget påväg till Malmö för att gå på rix fm och träffa alla mina fina malmövänner :) Ska bli sjukt kul! Har lite pressat schema men jag ska nog hinna med allt som vanligt! :) De löser sig alltid, blir maten som hamnar i kläm men som sagt, de löser sig!

Nu är vi i hässleholm.. tar ca 1 timme att åka från kstad till malmö. Inte så farligt tycker jag!

puss

Rix fm imorgon!

Hej! :)

Nu har jag varit och åkt motorcykel och ätit middag hos farmor. Alltid mysigt :) Sitter i Yngsjö nu igen och ska strax sussa! Tänkte åka till Malmoe imorgonbitti så jag hinner se matchen i kulladal klockan 1 sen är det rix fm vid 4. Lite tight med tid men hoppas vi hinner!

Det löser sig alltid, är sjukt pepp iaf :)

Nej, sova nu? ja tack! puss och godnatt

Dagens outfit

Hej!
sitter här i yngsjö med min kontanta bredband. Mycket nice! ska strax ta bussen in till kristiandstad för att åka en tur mc med med min faster inger!

hade på mig detta innan; jeansshorts gjort själv, tshirt från gina, solglajor raybans + converse

NU måste jag springa till bussen! Puss

19 augusti

Hej!
Hur mår ni idag? jag är sjuk. tråkigt men så kan de vara ibland! Känns bättre idag än i gårkväll iallafall!
men hörni, 19 augusti vart fan har sommaren tagit vägen?!?! haha allt har gått så fort! Har visserligen jobbat nästan hela sommaren but still.. nu är jag iallafall ledig.

Idag åker jag och mamsen ner till Skåne, hon ska fixa och trixa i mormors och morfars gamla lägenhet. Jag ska till rix fm i Malmö! JA NI HÖRDE RÄTT! det är ju inte en så stor grej men vänta bara, vänta..

Min kusin jobbar där så jag får backstage pass som funkar till efterfesten också! Så jävla nice.. jag tror jag drömmer. nästan! Ska bli helt sjukt kul! Ska fota en massa så ni kan få dela den upplevelsen med moi :)

Nu ska jag återgå till min packning (väskan är redan överfull...) sen ska jag måla naglarna och sen dra ner på stan för att prova overall till innebandyn. Sen draaaaaaaaar vi!

Ha det bra, får se om de kanske kommer något inlägg i skåneland. Hoppas jag kan få tag på en dator!

Puss puss


jag och mamma i thailand 2008-09

en oldie pix

Hejsvej!


kom hem vid 12 igår och skulle upp kvart i 6. Gissa om jag är trött! Har motat sprutor hela dagen idag, great! haha inte de roligaste men de går ann!

nu ska jag strax iväg och träna trots min förskylning var så länge sen nu!  Imorgon drar jag till Skåne land.. Har inte packat än men de fixar vi imorgon! (inte likt mig!)

Nu ska jag kila upp och byta om, måste åka om typ okej 49 minuter.. haha men ändå! Alltid bra att vbara inte tid

Vi hörs, puss

haha en gammal bild på mig från min konfirmation från 2004... fulgey

jobbdag!

hejhopp!

Idag blev jag väckt vid 7 av elin som ville att jag skulle komma och jobba och visst kunde jag det! 8 var jag där och jobbade till halv 6.. jobbigt, men värt! efteråt drog jag elin och matilda och fikade på åkanten. Mysigt!

Ska jobba imorgon också, börjar klockan 7 då. Gah gå upp kvart i 6 ;b

dagens outfit



harem och tuptop från hm, stickad magtröja från monki, halsband från mq
puss

jag skulle vilja be och fååå...


Visit hm.com



den här skjortan vill jag ha! 99 kr från hm

har btw lagt undan en skjorta som är väääldigt lik denna fast från gina idag..

snygg-bild

Här är jag i vårt nya kök i sommarstugan...

Synd om mig..

mjäk, det är synd om mig! jag har ett stukat finger en ond hälsena/häl och en ond tånagel och on top of all this... träningsverk. haha :)

ska hoppa i sängen nu, är trött. Vi hörs imorgon då ska jag bara plugga och till banken en snabbis! Pussis

en sjukt kul vecka!

Hej! .. sex timmar och 5 dagar sedan jag senast skrev ett inlägg. Jag har haft en hektisk vecka! Saker att göra all day long. Har jobbat varje dag 9.30-16.00 och sedan tränat måndag och onsdag.

I tisdags hade jag, Elin och Matilda kräftmys hemma hos mig. Vi åt massvis med kräftor med bröd och ost. Smaskens, till efterrätt hade E och M bakat en sjukt god hallonpaj! :)



I onsdags var jag även på intervju på toys´r´us. Gick bra, jag var nervös men det kändes bra så jag hoppas att jag får jobbet! :)

I torsdags var det kräftskiva på alnäs.. jag och Sofia klädde ut oss till kor.. Haha Riktigt snygga dräkter dock! Ska Fota så ska ni få se :) kom hem typ halv 11, dödstrött.. 13,5 timme på alnäs. haha

I fredags kom timme, frida och andres så åkte vi till åkanten och åt mat! Pappa fyllde år i fredags och lina i torsdags. Sen blev det tårta här hos oss till efterrätt :) gottis!

nu ska jag sortera i mina garderober! Puss

nya brills

hejs!

Idag har jag varit på stan och fikat med HL och Matilda! Riktigt mysigt fakiskt :) Sen så cyklade jag hem och for till Gränby med mamma och Lina, vi skulle inte köpa något lina skulle bara byta en klänning men det blev en väska till lina och ett vitt ribbat linne till moi samt ett nagellack i lilagrå färg :) ME like!

insåg innan att jag har ju köpt två par brillor som jag icke visat.. så here you go;


båda från maria magdalena marknad :)

godnatt!

nu är det dax att sova! har inte tränat på två dagar nu.. känner mig rastlös. Blir en runda imorgon innan frukost! Därav tidig sömn. Såååå, godnatt fina vänner!

Puss och kram

nytt fint halsband


välkommen hem..

149 kr från MQ

Myrgångens förskola

Hej!

Har shoppat lite idag också, ni ska få se senare! :) Nu sitter jag och kikar på video från förskolan, fan va söta vi var då! nu är det andra bullar.. haha

Just nu så har vi disco, 17-19 :P dansar och äter popcorn och korv! Haha jag skrattar hela tiden.. Fint fint, men nu ska vi äta. Idag blir det grillad fläskfilé, klyftpotatis, tzatsiki, grillade sparrisar och grillad halloumi. MUMS!

Hörs, puss och kram

godnatt!

nu är det dax att sova, så vi hörs imorgon!

puss och godnatt

tror att jag ska göra en kjol av denna klänning imorgon! btw..

min nya vän



kissen från missen, nä från bikbok 99 pix!

svar på tal

Anonym om me like!:
Räknar du i svenska pengar? :)




Svar; nej det gör jag inte! är det svenska så skriver jag kr. Pengar är för att jag inte orkar räkna ut! så tex om det är från forever21 så är det usadollar som gäller och asos så är det pund!


me like!


18,90 pengar från forever21 tillsammans med ett par snygga bruna gladiatorsandaler och en jeansjacka om det är kallt!

24,80 pengar från forever21 matchat med min kavaj med snygga axlar samt höga beiga klackar!


27.80 pengar från forever21 denna klänningen hade jag matchar med svarta klackar till fest tsm med snygga ringar och jeansjacka och gladiatorsandaler till vardags 

22.80 pengar från forever21 tillsammans med klackar och en snygg kavaj!

minns en vad denna kostade.. ett par färgglada klackar och en snygg väska! den kommer också från forever21

tygskor och jeansjacka om det blir kyligt!
24.90 pengar från forever21

ett ålderstecken..


jag har börjat ta tabletter för artros i knäna.. great, nu känner jag mig gammal!

nu; träning! Puss

Massa jobb, massa träning och läskiga storys..

Kul att se att ni hänger kvar trots förfärlig uppdatering! Jag har helt enkelt inte tid. Jobbar på alnäs hela dagana långa och sedan är det träning som gäller! I måndags innebandy, tisdags friskis och idag innebandy. Imorgon är det fys med laget! fredag är jag ledig men då ska jag springa runt och dela ut cv så jag kan få ett god damn jobb!

ska strax hoppa in i duschen och sen soooova för imorgon är det en ny jobb dag! Denna vecka har gått så stört fort iallafall på jobbet. Mina kids är snälla denna vecka om än lite lost..

Idag hade vi spökstund och en kille börjar berätta "sanna historier" om att han alltid har mjöl vid sidan av sängen och en gångs så öppnades fönstret och han kastade mjöl på spöket.. eller att hans morfar sover med lim på kudden och kedjor för att han går i sömnen men en natt då var kedjorna söndersågade och de va blod på kudden! Men vet vi vad de roligaste va? - att jag låg imellan där sängen var söndersågad, fast jag vaknade upp i garderoben helt oskadd!


haha.. ja tro på´t om du vill!

ah nu funkar inte cam heller, nöj er utan bild idag så fixar vi det tills senare! :)

dessa skulle sitta fint i min garderob


GAAAAAAAAAAALET underbart fina skor. skulle nästan dö för dessa.. men då skulle jag ju inte fått ha dem på mig.. kostar 92 pengar från asos

Mjau, as balla skor! blir mer och mer kär desto mer jag kikar på dem.. jag vill ha! kostar 72 pengar från asos

inte favoriter i bunten men helt klart finfinfin, me lajk! kostar 65 pengar också från asos

mycket mycket fina skor! gillar lillklacken därbak :) haha kostar 120 pengar även dessa från asos

sjukt fina, mer vardagsskor. (jag ska ju börja använda klackar vardag.. snart!) kostar 60 pengar från asos

Dessa vet jag inte riktigt, men jag gillar dem. Tänk på foten lixom. Mums! kostar 70 pengar från asos

Fina vardagsskor, vill ha dem till hösten! kostar 399 kr från hm.


Vilka gillar ni bäst :) ?

min nya fina sko :)



endast 90 kr på nellys rea. Me lajk!

En ladufest

Nu var det länge sen, trots de så hänger ni kvar fortfarande! finfint. Det är dax nu va.. har fortfarande inte min kamera eftersom elin eller gustav glömde den igår? Skit samma säger jag, har jag klarat mig utan i två veckor kan jag väl klara mig en stund till. Inte hela världen!

Igår var vi på fest i ladan, i knivsbrunna. Adam fyllde 20 år! Det var riktigt kul, nästan hela 9b och väldigt många från 5an i nåntuna. Sjukt kul att träffa alla gamla klasskompisar :) rikitgt kul hade jag!

Nu ska jag cykla bort till ica och köpa mat till ikväll, vet dock inte vad jag ska laga.. förslag?

Hm, ja men vi hörs! ska fota mina nya skor med camen senare :) Puss puss

RSS 2.0