ledig dag :)

Hej!
how do you do?
Med mig är det bra, idag är min lediga dag :) Är skönt! La undan en skinnjacka igår så ska ner på stan nu och prova och kanske köpa :) Vi får se! Sen ska jag leta efter ett par jeans shorts.. Dom jag köpte på cubus är jag inte riktigt nöjd med så dom får nog åka tillbaka.

Ska nog hoppa ner i källaren först och mysa och kolla på en film innan stan!

Vilken ska jag se?!

puss

thank god its friday!

Hej! :)
Hur är läget? idag är det friiiidaay! woho :)
Jag fick åka in och jobba idag också på min lediga dag. Hampus är sjuk så då får man ju ställa upp! ta en för teamet.. hann med lite tgräning innan också så nu är det gjort :) Nu ska jag snart skjutsa mamma till busshållplatsen, hon ska flyga ner till skåne och hälsa på farmor och mormor och alla andra släktingar i skåne. Sen ska jag dra till gränby, ska kika lite efter ett par jeansshorts.. köpte ju ett par på cubus men jag är inte helt nöjd så dom åker nog tillbaka faktiskt..

sen blir det city gross för lite snacks till ikväll. Ska ta det jätte lugnt, har ont i huvudet så kommer nog få migrän senare. Måste vila mig, jobb imorgon sen blir det utgång med jobbarkompisarna :) Ska ju bli super naajs!


Hörs latero då ska ni få se min nya hatt och dagens outfit :) Puss puss

Dagens outfit


jeans från desigual, tshirt från primark, kofta från dr. denim, jacka från hm, väskan är från accent och skorna är från palladium :)

såhär glad var jag i söndags :)


Nya grejer :)



ett par nya svarta jeans från jc märket crocker :) Me like! 399 kr +20% rabatt med klubbkortet!
Köpte även linnet från jc! kostade typ 149

Jag älskar att handla..

Jag dööööör så glad jag är :D En bikini jag såg i en tidning har äntligen kommit in på hm och gissa vem som klickade hem den dirre?!?!?! Jo jag såklart :) en beige och en vinröd :) kan visa er latero, nu ska jag sminka mig och sedan åka till sävja för att hämta ut ett par skor! Mjau!

Sen drar jag till alunda för att kika när lina spelar innebandy. Kan bli kul! Har btw beställt lite mer saker.. blev två klänningar och ett halsband också :) Mihi

Vi hörs, puss

Tårtkalas hos gustav

Hej!
idag har jag inte haft någon tid för datorn, hade ställt klockan på 07.10 när jag skulle vara på jobbet klockan 8.. vet inte riktigt hur jag tänkte där. Men det löste sig eftersom de va frukost på jobbet + att jag hade en timme på mig att sminka mig osv och så fick jag skjuts :)

Sedan var det jobb till klockan 19 och så blev jag bjuden hem till Gustav som fyller 22 år idag. Grattis grattis, vi fick prinsesstårta. I LOOOVE IT! hade gärna tagit en bit till men idag var jag mätt :(


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
fan, bara för jag skulle gå ner och hämta min mobil så ramlade jag i trappjäveln. Endast för att lägga upp den här bilden och visa den goda tårtan (och lite på födelsedagsbarnet)



Nu ska jag nog sova, är grymt trött! Men imorgon blir det någon form av träning. Med tanke på min onda lårkaka och småverkar här och där som jag fick av mitt trappfall så blir det nog en promenad eller lite simning.. Tippar på det senare!

Men vi hörs vänner, puss puss

godnatt :)

Ligger här i soffan i källaren och kollar på the walking dead och överväger om jag ska sova eller inte? ska ju ändå upp tidigt imorgon och ha möte på jobbet 8-10 sen jobb 11-19. Segt! hade velat hinna träna, men de kommer jag icke orka.

här får ni en bild från när jag och matilda var i gävle :)

Ett par skor


Kom ju på att ni har inte sett mina finisar :) Köpte dom på hm för 299. Sjukt billigt :)

Blir sååå glad :)

Jag blir så glad när jag får sånna här fina komentarer :)

Ida B
om En lördagskväll:
Vad hände med den där tävlingen du var med på? Style Hunter grejen? Vann du? Jag har tyvärr ingen facebook men jag hejade på dig!!
Förresten älskar din blogg!!! :)



Förlorade ju tyvärr style hunter tävlingen :( Men så kan det gå!


you like? jag tyckte jag hade finare kläder än den andra tjejen.. (jaa, jag är fortfarande lite bitter..)

En lördagskväll

Hej!

Idag har jag jobbat, det gick faktiskt bra idag och var som vanligt kul! :) Fick ett samtal innan från BR leksaker som frågade om jag kunde jobba där idag. Skit kul! Synd att jag jobbade på mitt andra jobb så jag inte kunde hjälpa till, känns kul när man blir ringd efter :)

Nu känner jag mig rätt uttråkad, borde vara trött men imorgon är ju min sovmorgon så jag vill sova länge. Vilket betyder att jag måste vara vaken länge annars vaknar jag väl 8-9 som vanligt. Dock så är det ju match imorgon så ingen dricka idag icke.. Sista matchen för den här säsongen!

Känns lite knäppt ändå, som att de inte va tillräckligt många matcher! Hade velat spela fler nu när det går så bra! Men man kan ju inte få allt här i livet :)

Nu ska jag göra de jag gör bäst. Kika på skor :) Vem vet jag kanske råkar klicka hem några!

Puss puss

CRAAAAAVINGS!


detta är mina senaste craaaavings. I LOVE THEM!
Så jävla snygga, kostar ca 1300 kr från shoes.com ge mig mjaumjau

En outfit :)


det här hade jag på mig häromdagen, kanske i torsdags? :) Jeansen är från desigual, tröjan från gina och jackan från cubus!

En outfit


Brallsen är nya och kommer från Desigual, tshirten från monki, jackan från cubus och skorna från sko august

Myyyy new baby!

Har ju inte visat er den här :) Åh vad jag älskar den!


blev inte den burberry jag pratade om, kanske tur för pengarnas skull. Det blev istället en marc by marc jacobs och kostade mig 1800 kr och det var värt varenda slant :)


Onsdag

Hej! :)
Hade massa bra att skriva och massa tid att skriva det på innan idag, men nej då funkade det ju såklart inte att logga in! typiskt va! idag var det min lediga dag :) Jätte skönt faktiskt!

Såå, jag flyttade min tjocka rumpa till bussen och drog ner till nautilus i stan. Äntligen tagit tag i det där gymkortet! Nu ska jag ligga i fram till sommaren! så de så..

Köpte med mig lite frukt hem så såg jag och lina på harry p, dessvärre somnade vi båda när frukten var slut.. synd!

anyway, kom precis hem från dans fuego på friskis, rätt skoj! svettigt! aa, så kan man väl sammanfatta de och mycke shake såklart!

Nu ska jag hoppa in i dushen och sen är det bb! Puss puss

Hej på er :)

Oj oj, nu var det ett tag sen ni! Känns som många inlägg på senare tid har börjat så. Jätte tråkigt tycker jag för nu förtiden jobbar jag inte sååå mycket så jag inte ska ha lite tid över till att blogga!

Idag har jag jobbat, men innan jobbet åkte ja en sväng förbi årsta ip och kikade på vaksala där mina kära vänner börjat spela fotboll. Blev en snabbtitt bara eftersom jag skulle jobba!

Gick bra på jobbet också, inte alls lika mycket folk som igår men så kan de gå! Köpte iallafall en tshirt och ett par pantalonas idag, ni ska få se en annan dag :)

Åkte en sväng förbi allianshallen också och köpte en ny klubba för jaa, jag slog ju av min på matchen mot björklinge som förövrigt gick ASBRA! Vi vann med 7-5 mot ett innan denna match obesegrat björklinge. Detta har nu hänt mig två gånger i min karriär! Känns ju nice :)

haha, anyway. Nu ska jag antingen läsa lite i min bok som snart är slut.. knäppt va den är ändå på typ 610 sidor kanske.. eller så blir det ett avsnitt av glee! Vad tycker ni?

RSS 2.0