Dagens outfit


jeans (NYA!) från gina tricot från 199 pix. nice price! tröjan kommer från weekday

Mot Allians

Ska dra på innebandy nu, Lina spelar mot något lag uppifrån.. minns ej vilket, dalen kanske? Mh det var de nog!

vi hörs senare, puss!

Btw har sätt att man kan ställa in inlägg, det passar ju kanon de dagar jag jobbar! :)

Hejsvejs!

Hej! Nu har de varit tomt här igen på några dar, blir lätt så när man inte har allt för mycket tid!

Hur är det med er idag? Jag mår bra. Har jobbat 5 timmar och tjänat in en del moneeey, åkte till gränby och shoppade loss.. hah två par byxor blev det! ett par svarta med läder på från kappahl och ett par mörkblåa jeans från gina för 199 KAP KAP KAP!

Nu sitter jag och äter nötter och vindruvor och dricker cola zero och ska se på eclipse! mysig kväll, är så trött idag efter många dagars jobb!

Vi hörs, puss och kram

New panties






nya byxor och tre stilar att ha dem på!

vinterjacka? inte vinterjacka?

Godmorgon!


Sovit gott? det har jag, fast hade varit skönt att sova lite längre :) Anyway, nu ska jag strax kila till jobbet! Är så svårt på morgonen med jacka, för jag vill ha min tjocka vinterjacka men samtidigt om jag använder den nu kommer de inte bli as kallt sen då? Sen har jag annars bara en skinnjacka och den är ju lite kall..

det fick bli dagens ilandsproblem..

Ska gå och borsta tänderna nu, hörs senare puss och kram

Nytt i mina garderober


en pälsväst från new yorker.. Är det en keeper eller inte?

Rättså crazy

mhm, just idag är det två veckor sedan jag skrev det senaste blogginlägget! det är ju lång tid, typ. Men nu är jag back. jag jobbar så mycket nu så jag hinner inte riktigt skriva något eller lägga upp bilder.. Imorgon jobbar jag 10-20 som idag och som imorgon så aa svårt att hinna. Sen har jag ju inte så fina outfits på mig heller har ju bara ett par jeans och en tjockiströja!

men har två inköp som jag gjort som jag tänkte visa :) Ska fixa ett inlägg så kika in strax igen!

Pussis


UP!

Hej!

Så tråkigt nu när jag jobbar att jag inte har några roliga outfits att bjussa på.. har jeans på mig och en stor mysig tjocktröja, cyklar till jobbet och drar på mig min blåa piké tröja och sedan byter jag till min mysiga tjockiströja igen när jag ska cykla hem.. och så var de med det! På kvällarna är det ju oftast träning och då har jag inte heller några roliga outfits!

Shoppar inget heller eftersom jag har lite halvt shoppingförbud.. Mamma tycker att jag handlar mycket.. and i love it.. :) Köpte föresten en ny foundation och sminkborttagning men de är ju inte så kul..

Men hörni, nu ska jag kika på UP! det var länge sen, den är så söt :) Men juste! Jag ska göra om litegranna i mitt rum (och utanför) ska sätta upp en ny bokhylla, ett nytt skivbord (eller okej ta tillbaka mitt gamla som lina snott) skaffa ett nattygsbord, en blomma och en väckarklocka! :)

ska visa bild senare när de är finito :)

Men nu; film! Puss puss

Letters to juliett

Hej!

Matchen gick inte vår väg idag. inte idag heller.. tråkigt som fan! nog om de.

Ska strax se letters to juliett så fort jag fått över den till tvn där nere! :) ska bli kul, den är bra! någon som sett den? vad tycker ni?

Ska även försöka mig på att göra en ny header.. det behövs verkligen! Min är ju såååååå ful! blir nog en enkel variant! Ha förstående.. haha :)

Vi hörs, puss

match imorgon!

Hej!

..och godnatt, ska precis sova! Har inte varit på topp idag.. känner mig trött! Hade gympan imorse, det gick bra! sen efter det åkte vi till IKEA och draget köpte lite småsaker. Jag skulle ha en hylla men den fanns icke! surt!

Imorgon är det match igen! 16.40 startar den mot västerlöfsta i allianshallen!

men nu ska jag sova, vi hörs tomorrow.. puss och kram

working nine to five.. typ

Hejsvej :)

Uppe med tuppen, nja men nästan iallafall.. haha ska strax hoppa upp på hojen och dra till jobbet! Blir jobb idag mellan 10 och 18, kom och köp en leksak och hälsa på mig :D

Det går rykten om att det bli sushi till middag ikväll hos familjen Brynö, hoppas de stämmer!

Nä nu måste jag kila! :) Vi hörs senare, POK

RSS 2.0