VALBORG!

Hej :) Hur mår ni idag? Själva valborg och allt. Saknar uppsala på valborg, allt kval till kvalborg och kvalborg innan valborg.. Gillart även fast jag bara brukar göra roliga saker på valborg. Saknar myset på filtarna i stadsparken.. Iofs jobbar nästan alla iår så det blev väl inget mys ändå..
Men ändå! Saknar forsränningen också, och allt i Uppsala på valborg!!!

Nu ska man inte vara negativ, kan bli kul här nere också :) Det blir en tur till slagthuset ikväll, det är jag taggad på! Yei!

Men först ska jag och Emilia handla mat mat mat, sen ska jag hem till Kajsa och hänga där hela dagen.. Tänkte nog låna datorn en stund så blir de nog kanon.. Ska även laga lite mat där..


Vi hörs latero, puss puss puss


Mycket att göra idag!

Hejs!
Har lite bråttom nu, ska till skolan börjar kl 1... (dvs kvart över med akademisk kvart)

Idag sk ajag göra mycket! Har först en föreläsning sedan ska jag ner på stan och fixa lite smått och gott. Därefter ska jag och Emilia gå på medlemskväll på makeup store och därefter dra på träning! Sedan hör ni från mig igen :)

Så bye for now! puss puss puss

Mysig tv kväll

Ligger i min sköna soffa med en miljon kuddar och en filt. Har mina nya snygga skor på mig. Älskar dom så vill ej ta av mig :) Mihi
Har även lite gott te brevid mig :) iofs slut, men ni förstår tanken. Tänkte göra iste, kan ju va gott.... Prova iallafall!!

Glömde säga att jag kollar även på film :) American pie the naked mile ;D haha Fun!

Inköp :)



love them love them love them! Dom är så snygga!!!!!!!!!
på rea på din sko, 350 kr. KAP KAP KAP!!

Lite suddig bild men armband från JC för 70 kr. Snyggt!

Födelsedagskort by me

Hejs!
har varit en sväng på stan idag, svängde även förbi frisören och boka klipptid. Nästa onsdag blidde det!

Nu har jag pysslat ihop två födelsedagskort tills i helgen. Kanon blev de :)


ska visa de jag köpte idag också strax :) Puss

Dagens outfit


jeans från bikbok, linne från hm, kofta från vero moda, skor från din sko

sluta borra utan för mig halv 7 på morgonen!!!

Gahh blir så trött, spelar ju inte någon roll om man har sovmorgon eller inte .. nej för dom börjar borra här utanför vid 7 ändå.... och slutar runt 10 men då är man redan klarvaken eftersom det är hyffsat svårt att sova när de känns som någon borrar 1 meter ifrån en.. åh blir så lack och är ju trött varje dag nu. Hinner inte gå och lägga mig tillräckligt tidigt heller eftersom det är sen träning iaf igår.. BLÄ! jag är trött och har ont i huvudet.


Kvällsspekulationer

Hejsan svejsan!

Har precis varit på innebandy träning, fysen var roligast på hela träningen. Tycker jag och jag gillar inte fys.. Tycker det är så tråkigt nu för att jag sagt att jag ska flytta så får man hamna i sämsta femmorna och spela där de finns plats. Great. Känns inte lönt att gå dit ens, gör det endast för att träffa alla vänner. Men på torsdag blir det nog inget, drar på gymmet istället känns roligare. Kul att åka till göteborg nu då? Bänkad säkert... som de ser ut. Iofs är ju liseberg kul!

Jaja nog med tråkigheter, nu ska jag kika på svenska hollywood fruar och sen sussa gott :)

godnatt kära vänner! Puss puss puss




p.s insåg precis att det här har varit den tråkigaste säsongen innebandymässigt, hade utan tvekan slutat om det inte hade varit för alla underbara människor jag träffat genom det här laget. så nu va de sagt.. godnatt

vill se, vill inte se, vill se, vill inte se


Ge mig mina pengar!!!

Eftersom att jag fortfarande inte fått några pengar från csn så får man väl ringa dit.. Efter 100 "tack för att du väntar" börjar jag bli hyffsat less.. Man får ju betala så mycket telefon pengar för att stå i kö så det är ju knappt värt att ringa ens.. Gahhh blir så trött på det här!

Skulle fått pengarna den 24, men har inte dykt upp ett öre på mitt konto.. Jävla csn.

BLÄ!


Update.

Fick svar nu, tydligen så stoppas utbetalningen om skolan anmäler att man ska ta uppehåll till hösten.. What :S helt sjukt!

Nu ska jag iallafall till skolan, puss puss

Såhär ska jag gå klädd i sommar


shorts från hm och tröja från forever21.. sen ett par sandaler till me likie:)


Gårdagskvällen


jag och millis hos mig

Jakob och Bäckström


jag och emilia på toan i tt

Bennys kompisar och Emilia

mickis, sofie och monza hos Benny

Monza, Kajsa, LG och Lilja och Nattis på ett hörn ;b

Emilia och Sofie

min outfit för kvällen samt klackskor. Observera den otroligt sexiga revan i mina strumpbyxor.. morr
Joo, kvällen började hos mig för fixning och tacos! Sedan stack jag ensam vidare till en förfest hos en klasskompis i Slussen. Jätte trevligt! Sedan drog jag mig vidare till Turning torso där resten av laget hängde. Blev lite drinkar och annat gott innan vi rörde oss mot slagthuset för att dansa rumporna av oss..
My baby baby balla balla!

Hade sjukt kul denna kväll! Kom hem runt 20 över 3 halv 4 något.. Men satt och kollade på tv, tyra banks show och åt lite.. Somnade vid halv 5 någongång.. Då var jag trött och är lite seg fortfarande!

Det var min gårdag.. Loveli. Tack alla inblandade! :)

Handuksdrama....

first of all.. HEJ!

Hm, ja angående handuken som ligger på mitt golv på outfit bilderna.. den är borta nu (har städat..) men anledningen till att den låg där var för att jag hade gjort situps :D duktiga jag! haha



Ska ladda upp bilder från igår nu. BRB

Pris till mig! :D

Som så många vet så vann jag ju skillstävlingen över Monza priset var ett presentkort på innebandyesset på 300 kr! Nicebajs. Igår åkte jag iallafall dit för att ta emot mitt pris. Fick välja vad jag ville ha och jag valde;
- En Zone vattenflaska
- En Exel linda
- två svettband från Zone
- ett hårband från Salming

SÅÅÅJAA!


allt utom hårbandet!

Myskväll hos Kajsis

Igårkväll var jag hemma hos Kajsabajsa, tog ju med mig kameran för att fota till min lilla bloggis.. Men jag glömde såklart, så det fick bli en bild innan jag gick :)

Kajsis

Vi åt middag tillsammans, kyckling med all krydda vi hittade (dvs salt, allround krydda, peppar och vitlök) pommes och bea! Det var smaskens, som efterrätt blev det tiramisou glass och chips med dip (nej inte dippa.. inte i min blogg! haha) gott och mätta blev vi! Kollade på talang sen på another cinderella story, den är så bra. Ni som inte sätt den kolla på den! I love it :)



Ska hoppa in i duschen nu, puss och kram!

Gårdagens outfit


skinnbrallor från kapahl, tshirt från kapahl (oj.. höhö) converse skor! :)

Hata csn!!!!!!!!

Alltså, helt ärligt.. Nu har jag inte fått mitt studiebidrag igen :S come on cns.. är ni helt knäppa eller vad fan är problemet.. för visst ska det komma den 25? och det är på söndag då skulle de kommit igår. Jag hatar csn nu.

Nu ska jag och handla, tack för mig! Puss

awwww cutie


aww kolla va söt!  :)

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH

Jag blir förbannad....... Halv 7 börjar dom borra utanför så de nästan skakar i huset... Klart man vaknar. Halv 7?!?!?!? wtf, sen slutar dom igen typ 9 men då har man ju redan vaknat för länge sen.. ÅÅÅÅH KAN DOM INTE RESPEKTERA ATT MAN VILL SOVA?!?!?



Dagens outfit



såhär såg jag ut idag. Med kajsis i telefonen medans jag fotade ;D

Har på mig;
klänning från hm, kofta från vero moda, skärpet har jag hittat på vinden, skorna är från skorett och halsduken från cubus :)

Nu ska jag sussa, puss puss!

Nytt i garderoben


en bikinitopp 99 kr?


kjol från hm 129 kr och tshirt från gina 50 kr

klänning från gina 99 kr

Kläderna från Gina tricot fick jag gratis eftersom jag hade en 150 kr gratis grej, ja ni vet när man handlat mycket så får man ju 150 kr sen i slutet.. ja den utnyttjade jag idag och fick en tshirt och en klänning.. Nice!

Nu ska jag laga korv med bröd :) puss

Massa träning!

Jag är så duktig med att träna nu så hinner ju icke blogga!

Igår vaknade jag upp, la in en tvätt och cyklade och handlade.. Sen tvättade jag klart och klädde på mig o så och åkte ner på stan för att köpa en vit tshirt och springskor. Kom därifrån med en vit tshirt, en grå klänning, springskor, springbyxor och en cover all mix.. så kan de gå. Ska fota strax måste ladda kameran bara :)

Sedan åkte jag hem till Emilia för att äta lite god mat och sedan dra på springträning.. Vi sprang i en timme i backar, sand, upp och ned för stenar och tempoökningar.. Gissa om jag var trött! springskorna var däremot kanon :)

När jag kom hem hade jag fått ett paket från hm! Det innehöll en kjol som jag ska ha till midsommar och en bikinitop. (underdelen kommer med nästa paket :) )


NU ÄR DET TOP MODEL! TJAAAO

Puss

i want!




alla tre från modekungen.se ge mig :)


såhär ser jag ut idag

Hejs!

Sitter här och kollar på miljonlotteriet.. kul. Jag har ett fantastiskt liv.. Skämtosido.

Ska strax åka till le school, blandning av mina språkkunskaper där :) hihi.. Idag är det 4 timmars matte som gäller, woho! Man blir lat av att inte göra något! Igårkväll hade vi en jobbig träning, 200 situps, 50 armhävningar och massa spring + innebandy.. jag känner i min kropp mihi..

Ikväll ska jag och millan på dancearobic! Jag är SJUKLIGT taggad! Woho :) kommer nog bli galet kul! Börjar halv 8 så jag missar ju dating in the dark.. Nä skoja :) världen går inte under för det!


jag måste nog klippa mitt hår lite, så de kan ligga finare :)


Nä time to dra till skolan! Puss puss puss

killed by a train

Heeeeeeeeeeeeeeej!

har precis varit ute och gått en timme i solen, riktigt skönt :)

Har inte kunnat blogga på några dagar för jag åkte till farmor i lördags och kom hem sent igårkväll. Anledningen till att jag kom så sent var för att när jag skulle hoppa på tåget i bromölla hade ett tåg vi skulle möta kört på en person. Så vi kunde inte komma förbi, jaha vi fick sitta på tåget en timme och sedan gå ut för att vänta på en buss ytterligare en timme sen åka med bussen ca 15 minuter - till kristiandstad. Därefter fick vi ta ett tåg till Malmö. Kom hem ca 3 timmar efter jag egentligen skulle kommit hem.

Det värsta är att dom hade ingen information att ge, hade jag vetat att vi bara skulle åka buss till kristiandstad så hade ju farmor kunnat skjutsa mig dit.. men nej inget kunde de säga.. så irriterande! Ska iallafall fixa så man får en dags resande gratis..

Nu ska jag kolla på top model som börjar strax.. vi hörs. Puss puss


Weird

Hej!
Inatt så drömde jag att någon sov över hos mig på bäddsoffan.. Så när min klocka ringde vid halv 9 så fattade jag inte att det var jag som skulle upp så jag sätter mig upp och säger:

-Äruuu vaken? Jag stänger av nu..
-HALLÅÅÅÅ?!?!

sen kommer jag på mig själv och känner mg som en idiot.. men hey, jag vaknade iaf! :)

Nu på morgonen har jag ätit frulle, kikat på film och räknat matte och nu ska jag snart iväg till skolan. eller okej om två timmar.. :)

Ska bara fixa mig! Vi hörs, puss puss

Jag har bestämt mig..

Japp, det har jag.. Uppsala it is. Stannar terminen ut och läser klart matten och sedan måste jag ju stanna en stund på sommaren.. Jag menar hallå, bor ju ett stenkast från havet?!?! mm menar de! Säger upp lägenheten från den första augusti och rör mig norrut. Back home to kära kära Uppsala :)

Over and Out!

onsdag den 14 april

Helo my friends..

Idag har jag mest chillat, chillat och tagit det lugnt.. :) Imorse var jag duktig dock, var ute och gick typ 20 min och sprang ca 20 :) Duktigt av moi!

Har även packat upp min feta väska och ätit mat (såklart..) sorterat i min garderob, städat och mojsat lite här i min lägenhet!

NU är min mat klar, idag blir det thaisoppa med kräftstjärtar :) smaskens, ska se anna anka söker assistent sen kanske någon film eller ett serieavsnitt av make it or break it :)

Vi hörs, puss och kram


P.S JAG VILL ÅKA PÅ EN WEEKEND RESA NU NU NU NU NU!

Plötsligt händer det

Det är inte varje dag man får gratis läppförstorning, men idag hände det mig..

Efter en liten fin armbåge landat på min läpp så blev den en aning större och inte ska man väl vara ledsen för de inte. Dock så är det mest i mitten, skulle behöva en till smäll på sidorna men ääähh.

Det är inte heller varje dag man cyklar 1 mil (ena vägen) till träningen.. dvs 2 mil fram och tillbaka och därimellan träning.. DE NI! Samt går en 40 min promenad på morgonen, anna har varit duktig idag :)


ser ni att min överläpp är lite större? höhö

haha, charmig.. precis när sprickan i min underläpp läkt så får jag en ny i överläppen.. great :)


Nu ska jag sova, godnatt puss!

min roliga helg :)

Justeeeeee, har ju inte berättat om min roliga helg :D eller jo fredagen ju.. MEN

Lördagen! Vi började hemma hos mig, HL hänkade efter stan sedan kollade vi på en film och tog det lugnt.. Sedan åkte vi och hämtade Elin Så snälla är vi :) hihi

Sedan kom Lina och Hanna också! Så började sminkandet, hårfixet och så :) Vid halv 10 drog vi till Gustav på andra sidan stan. Dit kom några boys och vi förfestade ända tills klockan blev 1 då rörde vi oss mot saluhallen, men det var så lång kö så vi drog till palermo istället.. Vid tre åkte vid vi hem till Gustav igen för efterfest. Kom hem vid halv 6 då var jag trött... men det var kul :)



På söndagen vaknade jag och HL och gick på en långpromenad i underbara vackra bergsbrunna.. I love it på sommaren :) (/våren)

Efter det kikade vi på en film och åkte sedan till IKEA för att keka lite köttbullar :) Smaskens, sedan såg vi på en till film. Sen var det dax för mig att packa :( Ville icke åkaaa...

Puss


innebandy<3

Igårkväll deklarerade jag för första gången och det gick kanoners. Jag fick tillbaka 5633 kr :D freakin awesome :D

dax för en resa kanske, jag vill åka till en storstad typ London, Paris, Rom eller något :) Hade varit sjukt härligt! Hoppas det blir av snart bara :)

Jag var en timme för tidig till träningen idag med, men hann inte åka iallafall.. är ju samling halv 9 inte halv 8! haha ska cykla ungefär vid kvart i 8 tänkte jag :) så hinner jag nog förhoppningsvis!

okej boring, har inget kul att skriva.. Eller jo jag har precis lagat en sjukt god middag, torsk med senapsgrejs :) Smaskens!

Vi hörs, bye my lovers


innan min första innebandymatch efter skadan

Go Malmhaug!

Ska dra förbi maxi och handla lite smått och gott, sedan drar jag vidare till Kajsa (och lånar hennes kylskåp.. höhö) ska kika på hennes nya fina lägenhet också!! :)

Sedan ska vi dra till BUNKEFLO, världens kupol och kika på div 2 laget som fightas för en plats i div 2.. lät konstigt men ni förstår nog vad jag menar.. HEJA HEJA MALMHAUG!

Vi hörs senare :) Puss och kram!


TILL SALU

Ett par UUUUUNDERBARA skor i storlek 39. Anledning till att jag säljer dem är för att de är förstora :( (har köpt en storlek mindre, men de går ej att lämna tillbaka)
-Klacken är 12 cm och platån är 3 cm.
-Skorna kostar 350 kr
-Kan du inte ta dig till Malmö kan jag givetvis skicka skorna men du står för frakten! Bor du i Malmö eller i närheten kan jag mötas upp på stan! :)
-Skorna är använda en halvgång, gick till och från bussen men insåg sen att de va förstora och de fick bli nerstoppade i väskan.
-Skorna kommer från Belle shoes

Kan tyvärr inte fixa bättre bild just nu, vill du se bättre bilder skriv en komentar!

Är du sugen på skorna?!?! komentera i detta fältet, skriv din mailadress och ditt namn så hör jag av mig!

borta bra men hemma bäst

har haft en underbar helg i Uppsala!

ska packa nu för att dra till Malmö imorgon, vi hörs då. Puss och kram kära vänner :)

i'm in love with a vampire

Hej! :)

Mina buddys har precis gått hem,vi har varit här och myst. Sjungt singstar och kikat på austin powers in goldmember, sjukt rolig film btw! kul kväll helt enkelt :)
har tyvärr inga bilder eftersom jag inte har några batterier på min kamera, :( buhu.. så kan det gå!

Imorgon blir det utgång för hela slanten! jag är sjukligt taggad :) Vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det får bli ett senare problem..

Innan blir det iallafall stan med Elin för att kanske inhandla en partystass.. vem vet!

Ska kika på ett avsnitt av vampire diaries nu.. det är så sjukt bra. Passar ju bra med tröjan jag har på mig idag:

såååjaa.. haha

Nä som sagt vamp. diar. now.

kiss and hug


En solig dag i uppsala :)

Hejsvej!

hur mår ni idag? im feeling great, det är soligt här :) ska nog bege mig ut på en promenad snart! älskar skogarna runt här, det är jätte mysigt! Nästan bättre än en strandpromenad i v. hamnen..  ;b

Lina har precis stuckit på distriktlags sm med upplands laget, jag sitter här helt ensam och är utråkad.. Ska till Elin vid 4 och hjälpa henne att färga håret sen ska jag hem till Jenny ikväll :) Kommer bli en bra dag!


Dubai!


På flygplanet, en av cirkus 100 bilder och ja som ni ser är resultatet fantastiskt.. not.

På flygbussen mellan planet och flygplatsen i Doha (Qatar) på den bussen spenderade vi ca 20 min per gång, dvs totalt 1 timme och 20 minuter..

Innan första dagen på plajan, jag är vit.. Ghost..

Mina och Linas ben, lika vita vita vita vita

Le beach! Underbart skönt :)

Familjen Sterner -Emilia på stranden

Skidbacke inomhus i Mall of Emirates, vi åkte aldrig. När man väl kommit ifrån kylan ska man då gå in i -4 grader för att åka skidor? nej tack!

Vi framför världens högsta hus.. Galet högt!

Mia och mamma när vi kikade på vattenspelen

Själva vattenspelen; Musik, massa vatten, färger.. Coolt! i bakgrunden ser man Dubai Mall som är världens största mall. Och ja den var sjukt stor! Jag och Lina hann bara in i en affär.. forever21.

Grabbsen köpte hattar

Vardagsrummet på första hotellet. Vi bodde i en lägenhet på 130 kvadrat. 3 toaletter, två sovrum, ett vardagsrum, ett kök. Nice!

Erik och Mia på resturangen på kvällen

på fredagen var vi på vattenlandet Wild Widi Waterpark ;b det var kul! här är årets julkort utanför.. haha


Jag och Lina ute på atlantis

Lina längst ute på palmön

Efter fyra dagar i Dubai åkte vi vidare till Sharja (stavning?) som är ett annat emirat som ligger norr om Dubai, de hotellet låg precis vid stranden :)

hittade snygga skor i en av alla malls.

Andra dagen på nya placet

Stranden

misslyckad hoppbild

Haha :D

Pyramid

Lina och den super gosiga apan..
När vi satt och kikade på bilder kom denna upp och lina sa
- Oh kolla här myser vi
och så zoomade vi in då ser man apan bita lina i benet, åh myspys.. haha

mmmmm, gosig apa ;b den snodde btw hennes solbrillor också.. men hey hon vågade gå fram iallafall ;b

Sedan åkte vi ut i öknen i en bil som körde som en galning upp och ner över kullar och hit och dit.. Lite småläskigt men sjukt kul!

Familjen

Lina

Jag Lina och mamma

Jag i bilen i öknen

sedan fick vi rida på kamel

även jag.. (och jaa, den reste sig upp och gick också!)

mamms och papps

dans på kvällen, sjukt ballt! dom snurrade hur länge som hellst!

sen fick jag pröva, klarade väl ca 15 varv sen höll jag på att ramla av scenen och fick hjälp av av den gula killen i bakgrunden .. Awkward.. men man ska ju bjussa på sig själv!
Dessutom var det bara jag och Lina som klappade oss genom hela showen, hur stela kan man va egentligen? (dom andra alltså..)

sista dagen på stranden.. BUhhh :(


innan vi begav oss hem mot kalla Sverige.. :(


Nu ska jag ner på stan och fika med mina kära vänner :) Puss och kram!

Shopping i Dubai!


-Bruna sandaler från någon arabisk affär, kostade 59 pengar (dvs ca 120 kr)
-Väska även den från någon arabisk affär, kostade 50 pengar (ca 100 kr)
-Converse för 185 pengar (ca 370 kr)
-Jeans shorts från hm (i know tråkigt, men dom är ju slut i sverige) 49 pengar (ca 100 kr)
-Kepa från en av alla soukerna minns ej pris men ca 30 pengar
-Anne Franks dagbok från flygplatsen i sthlm, sådär bra bok men ett måste att läsa.. 
 

-Tröja från forever21 89 pengar (ca 180 kr)
-Linne från forever21 kostade runt 60 pengar (ca 120 kr)

-Haha, sjukt rolig tröja! :) Från new look kostade 55 pengar (ca 110 kr)

Ringar ringar ringar alla från forever21 och kostade mellan 19 pengar och 25 pengar (dvs ca 40-50 kr)



YOU LIKE?!


Hemkommen från Dubai :)

Hej!
Jag lever, är hemma nu från DUUUBAI! det var så sjukt underbart :) jag ska ladda upp bilder o så strax så kika in snart igen!


Puss puss puss puss

RSS 2.0