Utgång 29/5

Haaallå! :) Nu känns det som jag har tid att sätta mig ner för att skriva ner de som hände dels i fredag och dels igår :)

Fredagen började när jag tog cyllen och cyklade upp till 5an för att möta HL och åka till Hanna (med en omväg förbi donken). Träffade hanna och lina på donken, köpe lite (mycket!) mat och åkte hem till Hanna och kalasade! Gött. När det återstog typ 1,5 timme tills vi skulle åka fick alla panik och sprang omkring i Hannas lilla lägenhet och skulle fixa håret, sminka sig, prova kläder, ja det var ganska kaos faktiskt! Men det blev bra resultat och det är väl de som är de viktiga.

Halv 10 stog vi på busshållplatsen och väntade på bussen, för lata som vi är orkade vi ju inte gå. Kom ner på stan vid 20 i, tog ut pengar och mötte upp Sanna, Matilda och Louise. Sen traskade vi vidare mot people, efter gratis ingån fick man även en gratis drink, värt! :)
 

Efter vi suttit och druckit våra drinkar dansade vi, pratade med folk både nya och gamla bekanta, roade oss på alla sätt och vis. Slutligen var kvällen slut och den slutade olika för oss alla, men vi ska nog inte gå in i detalj vad som hände, det är ovisentligt igentligen!

Kvällen var mycket lyckad iallafall! Förutom lite ont i fötterna, men det får man stå ut med! Utgång på fredag igen, hoppas det blir lika kul :)



Igår vad jag hemma hela dagen och slappade, på kvällen kom Lina, Hanna och Jenny. Drog en pizza, käkade lite godis/chips/naturgodis och drack läsk samtidigt som vi kikade på halva bring it on, barnhemmet och ciao bella. Mysig kväll! När tjejerna dragit satte jag och lill-lina på wimbledon men vi båda somnade efter ca 20 minuter.

Idag har jag inte heller gjort något viktigt, klottrat ner lite inför inlämningen jag ska göra imorgon och skjussat kusin-frida till arlanda (övningskört alltså). Jaa idag gick det mega bra! Jag känner mig nästan klar nu, är väl fickparkering jag inte kan än! Annars så :)

Nu tänkte jag kila ner och kolla på en prinsessas dagbok 2! tjing <3

Lite trött, lite nyshopping, lite allt möjligt

Hej hopp gummi snopp!
Är tröööööt idag, jätte trött! Gick först i skolan, visserligen inte så länge men för att vara mig så var det länge(!) från 11.20 - 15.20 :) Men efter skolan så åkte jag och Axa ner på stan. Blev en hel del shopping! Eller ja, lite iallafall!
En jacka, en väska, en maskara, en ögonbrynspenna och ett par skor - allt till imorgon :) (bilder kommer även bilder imorgon) För imorgon är det ju höstpremiär på people! :) Ska bli kul, verkar som att många ska dit!

Anyway, kom hem stressade, åt mat, övade lite på gympan, sen åkte jag iväg till gympan, körde endast 3 låtar idag och dom gick inte toppen. Men men så kan det bli ibland! Skjuss iväg och så va vi på nästa ställe; Allianshallen för 1 timmes innebandy.  Blää, nu är jag trött! Men det känns bra nu i efterhand som alltid :)

Nu är jag lagom trött och ska sleepa, börjar ju ändå morgondagen med gympa! :)

Sov så gott!

Anna

Inkopatenta jävel .. (?)

Åhhhh , lacka! Min "hemliga" grej jag skulle göra var att köra halkbana och anledningen till att jag inte ville sägaa var ifall jag inte skulle klarat det. Meeen nu hade jag då inget o skämmas över eftersom att jag inte ens fick köra. Tydligen så hade det blivit något fel på bokningen. Men så frågade hon om jag hade något bevis, tex bokningsnr eller mailet eller så, men det hade jag såklart inte. Men om jag hade haft det, hade jag fått köra då? Hade dom kunnat klämma in en till då? För nu gick det ju verkligen inte, tydligen. Men de känns som att du förstår man vart man hamnar om man får dåliga betyg.. Nej nu ska jag sluta va sån, man kan ju hamna på bättre ställen..

Tänkte kolla på fjorton suger nu, det var länge sen!

Hörs sen! :)

Hemlighetsfullt.. ;)

Godmorgon kära läsare :)
Idag tänkte jag vara hurtig och cykla till skolan! Ska endast gå på en lektion, för sen ska jag iväg på äventyr. Nej, men jag ska göra en sak som jag inte vill säga än :) Säger det när jag kommer hem igen!

Önska mig lycka till iaf :) mihi.

Oj, nu måste jag åka så jag kommer i tid, ha det bra! Tjink <3

Dagens outfit * 2

Ja i Måndags dårå, hade jag det här på mig ;

Jeans från tiger, linne från spanien, silvrig bikini (under) från lindex, vit kofta från lindex, skor från dinsko :)

Today I'm wearing this:

Jeans från h&m, svart linne och grönt linne från gina + svarta tygskor och svart kofta :)

Inlägg som mongade sig igår + påfyllning :)

IGÅR!!!!!!!!!!
Hej! :D
Hur är läget idag? BRA BRA med mig. Har precis, eller jag precis de va några timmar sen nu, tränat på gymet iallafall! Gick bra idag, kände mig faktistk lite tränad igen, men samtidigt så var det ju lina jag gämförde med så ja ..

Skolan på måndag är så sjukt soft! Börjar tio i 12 och har en lektion slutar tio i 1! Efter det har vi tid för projektarbete och jag, Sanna och Axa började spåna lite idag. Vi har kommit fram till vårt ämne och börjat skapa frågeställningar.

På kvällen var jag iallafall iväg och körde gympa aswell :) Najs dag!

Idag då, ja då var jag ju givet i skolan drog ner på stan köpte en cupidosallad och drog hem. Slöade och kikade på top model sen sa pappsen att vi skulle åka så jag foooor iväg och packade grejerna, glömde faktiskt bara knäskyddet och en gaffel ;D bra jobbat! När vi kom fram till vår destination, stadsparken var jag tydligen 20 min för tidig och i vårt lag är ju alla väldigt punktliga så alla är ju där vid 6, men jag hade min musik så de va lurre. Sen körde vi massa olika lekar, bla att man hade en ballong fastknuten på benet så sprang man och skulle ha sönder de andras, sen skulle man springa med en ballong mellan benen och sen hade vi att man skulle spotta en gelegroda längst osv :P sjukt kul iaf!

Sen åkte vi med nyblivna körkortsinnehavaren Frida Skörd (stort grattis) till allianshallen för träning! Dock sket de sig för mig då jag drog en rusch utan att ha värmt upp. Borde jag lärt mig vid det här laget.. Höften gjorde mega mega ont. Alla som känner mig vet att jag går inte av frivilligt om det inte gör jätte ont .. Trist! Fick avbryta träningen allafall och det suger.

Nu är jag hemma och ska sussa, ville bara skriva lite! Btw min dator har varit mongo därför jag inte har skrivit ! Så ni vet :)

Puss och Godnatt!

Dan in real life

Eller som den heter på svenska min brors flickvän. Handlar om en man vars fru dör och han står ensam med 3 barn, de åker på släktträff på rohde island (?). Där händer det saker, som har med hans barn och som ni hör i namnet hans brors flickvän. Mycket bra film tycker jag! Riktig romantisk-komendi! :) Sevärd absolut!

Dagens outfit

Jaa, just nu består den av leggins och en tjockis tröja, men tidigare idag såg den ut såhär;

svarta leggins från gina, svart linne/klänning från lindex grå jacka från ellos + vita tygskor :)

Tråkig söndag :(

Ganska boring dag.. Har cyklat till coop för att köpa en kräm, på vägen hem bestämde jag mig för att gå en runda i spåret :) Det var mysigt sen cyklade jag hem. Det är iprincip det jag har gjort idag, och läst en bok och solat lite.

Ska städa lite, mitt rum är stökigt som vanligt. Fattar inte att det jämt jämt jämt kan vara stökigt!

Hörs senare :)

Hahaha, vi ...

Hahaha, vi var på ikea idag och skulle kolla på dels ett skrivbord till mig + lådor och en säng till Lina, så kommer vi ut med ett korvpaket.. HAHA! men de är najs!

Har övningskört ut till Vänge för att lämna ett paket för att jag fick åka med dom till spanien, och sen kört hem igen. Idag fick jag en guldstjärna av mammsen för jag va duktig! :D

Ska dra mig nu , tjao <3

Dagens outfit


shorts är de avklippta jeansen från new yorker, svart linne från h&m, blå magtee från gina, halsband är en omgjord nyckelring från ur och penn :)

bra start på lördagsmorgonen!

Hejlow :)
Känner mig fräääsh idag, har tränat nu på morgonen. Gick bra dock lite känningar i knäna :/ kan vara träningsverk kan vara smärta. vem vet!
Duschat och fixat mig o så, nu tänkte jag äta lite mat och idag blir det smaskens mat. Kyckling ris och currysak :) GOTT!

Råkade missa första matchen i cupen, nej jag skulle inte spela skulle bara kolla :) Lite synd så jag tänkte åka dit till nästa som är vid halv 5! :)

nu; mat !

Inköp


avklippta jeans blev till shorts :) Från new yorker! 99:-

Fredag och helg!

Hejs, :D andra dagen i skolan och redan helg! Underbart

Vi har så bra schema, man hinner inte bli trött om dagarna ens :) Hängde på stan en stund med Axa, hon shoppade ett par chinos och ett par blåa jeans. Jag köpte ett par jeans som jag klippte av och gjorde till shorts och ett par leggins :) I'll show you soon!
Tips!
Juste vi åt en mega god macka också på subway :) I skolkalendern får man ju rabatter där! mega najs :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se helt enkelt :)

Puss
Anna

Dagens outfit


Svarta chinos från bikbok, vit tshirt från lindex + vita tygskor från puma :)

1a skoldagen!

Första dagen av trean avklarad och det känns jätte bra! Vi har mega bra schema :) Sovmorgon varje dag utom fredagar då vi börjar med idrott så det är lugnt ändå! Sen slutar vi inte senare än 15.20 någon dag! Perfa :)

Just nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem och laga mat, känner i huvudet att jag är HUNGRIG! Ska dra på en bra film och chilla lite inför träningen ikväll !

Hörs sen!

Dagen innan skolstarten

Jadå, dagen blev ganska bra :) Åkte till Lina dit även Hanna kom efter ett tag. Vi chillade, kollade på tv, snackade o så :) alltid mysigt!  Åkte hem vid 18 käkade mat och städade mitt rum, som verkligen verkligen behövdes! Nu är det ganska fint iallfall :)

Nu är det ju fotbollsmatch Sverige- Frankrike. Alltså ingen att prata med på msn , haha ! :P stog 1-1 sist jag kollade. Jag vet inte vilka jag tror på längre, Ljungberg har ju slutat så Sverige kanske har en chans ändå :) Mihi..

Ska dricka lite te nu, hörs ! :)

Bad morning, bra dag?

Bahhhhh usel morgon! Jag vaknade, tänkte ; Ah nu lär klockan vara mycket och fasen va skönt att vara själv! Så kollar jag klockan ja då är den halv 10 så går jag ut genom dörren så jobbar pappa hemma .. Darn. Jag som ville ha en sista dag ensam hemma innan skolan börjar! Bah.

Men men man får inte sura för det! Life's to short! :) Jag duschade satte på en ansiktsmask och satte mig här en sväng. Tänkte städa lite på mitt rum idag, för det ser faktiskt förjävligt ut.. Lina är ju själv hemma så kanske smiter över dit en sväng, ska nog även träna på friskis. Vi får se vad dagen erbjuder :)

Känner mig ändå rätt positiv idag, det är ju alltid kul! :D Ska börja skriva namn osv på mina block. Justee, blocken. Lina hade köpt jätte fina block 5 för 50 :- på gallerix så sitter jag här med mina fula från akademibokhandeln :( Nitlott! Men men.. Shit happens

Vad ska du göra idag?

Buzzscout

Bli medlemar, du kommer få saker hemskickade för prövning för att sedan ge en bedömning av dom :) Jag har inte fått något hem än så jag kan inte säga hur det är. Men jag hoppas det är bra!

Dagens outfit!


Shorts från monki i spanien, vitt linne från new yorker och silver bikini från lindex :)

Svarta inköp idag :)


Svarta jeans från holmlunds 299 :-

Svart jumpsuit (?) från lindex för 40 kr!

Min dag i helhet :)

Hej! :D
Nu är jag hemma från ännu en hustitt, denna gången på senapsvägen i Årsta. Jag skulle kunna tänka mig att flytta till Årsta, känns nära stan fast ändå rätt stora och fina hus :) Mh nått i min smak! Detta huset, njae , något fel var det. Ett rum till så hade det varit perfekt! Tråkigt!

Är lite småtrött nu, gick upp vid 8 för att ta bussen vid 9 till sjukgymnasten. Där fick jag göra lite tester osv med knät, bland annat hoppa så långt jag kunde med först det friska sen det sjuka. Mitt vänsterknä (det opererade) var bättre på alla tester. Lite sjukt! Så enligt sjukgymnasten ser allt jätte bra ut!

Efteråt kom Axa och Barbro och hämta mig för att åka till sjukhuset, jag och Axa skulle göra tester för att bli blodgivare :) Generöst va :D ? Jag tycker de känns jätte bra, eller de gjorde de ända tills en kille/gubbe svimmade vid bordet brevid oss .. Tydligen hade han ätit dåligt och var stressad. Men shit happens, jag ska lämna iaf :)

Köpte ett par svarta jeans på stan och en svart jumpsuit (?) Ni ska få se :)

Träning igen ikväll, men jag vet faktiskt inte om min kropp orkar det. Men det är ju som sagt 2 timmar kvar så jag har ju tid på mig att bestämma mig :) Skulle vara skönt att sitta hemma och mysa med en film och någon :) mihi.

Nu ska jag fota det jag köpte idag + dagens outfit :) Tjao <3

Bad :)

Jaa Leia och alla andra som vill veta , gympa-passet gick jätte bra! Fick massvis med positiv respons på både programet och på mig :D "vilken energi", "jätte roligt pass, kul med föryngring", "bra taktkänsla" osv .. Jätte kul! :D

Efteråt stack jag och hannipanni och badade :) Sjukt kallt, sjukt läskigt, men vi gjorde det! Och jag har bildbevis, fast ni får se imorgon eller något för jag orkar inte lägga in nu :)
Ha förståelse! haha :) Jag tänkte nog faktiskt gå och lägga mig, det blir en lååång dag imorgon!
Men jag berättar mer vad jag ska göra imorgon!  

Sov gott!

Anna

Nervös as hell..

Vet ni va? Jag är mega nervös nu .. Önska mig lycka till!

Solarium och träningssvett, najs?

Hej! :)
Idag har jag och Hanna pressat lite i solariet, skönt värre :) Syns faktiskt lite också, känns ju bra så man inte ligger där och svettas i onödan! haha. Fick skjuss hem av hanni på hennes 4-Panda.. Haha :D

Sen åkte jag och Linkan till ica och köpte lunch, kyckling och curry baguetter :) UPPSKATTAT! medans vi åt kollade vi på bring it on - all or nothing. Jätte bra film, har du sett den? inte, se den isåfall!

Nu tänkte jag ta och öva lite på mina låtar jag ska köra ikväll! inte sjunga dårå, jag ska ju köra gympa!
20.00 i Uppsävja skolan! Alla är välkomna :)


Anna


Yngsjö <3


Massa träning och lite party!

Hej :) Blev inget skrivit igår igeen, men jag vill nog hellre göra saker som jag kan berätta om senare än att hinna med att skriva massa onödigt skit. Eller vad säger ni :) ?

Ja, igår iallafall var jag på ett event, ett gympaevent. körde 4 pass på en dag, kändes i kroppen idag! haha , men det var kul! Lite nya övningar och tips :)  Sen åkte vi hem och plockade upp Axa på vägen, åkte hem, duschade, fixade oss och drag på 18års fest hos indira :) Det var kul!

Idag har jag vaknat, ätit och tränat på gympan igen ! :) För imorgon smäller det, det är premiär för danmarksgympan i uppsävja skolan klockan 20.00! Ska bli jätte kul faktiskt! Längtar nästan!

Men nu ska jag springa ner och äta, tjao <3

Gårdagens outfit på kräftskivan :)


Haha min outfit på grillkvällen :)

Sista jobbdagen!

Tjenixen!
Hur mår ni idag? Jag mår bra, är lite trött dock, skönt att det är helg! Det var kul idag på jobbet, men tråkigt att säga hejdå till alla! Vi körde lite basketturnering, såg på cirkus, badade, fikade och delade ut diplom. Veckan verkade uppskattad av barnen :)

När jag kom hem la jag mig i soffan och kikade på bring it on again, utan att somna! höh framsteg. Tänkte bara ta det lugnt idag, har inget planerat mer än att vila!

Imorgon ska jag upp vid 9, så ingen sovmorgon där inte, och köra gympa-pass. Blir väl cirkus 3 stycken jag ska på! På kvällen ska Indira ha 18 års fest, ska dit med Ax. Ska bli jätte kul !

Nu ska jag linda om min innebandyklubba och öva på lite gympa pass :)

Btw, det funkade inte att lägga in bilder igår, jag ska fixa det någon gång under kvällen :)

Hetsiga dagar!

Ahhh, jag har ju haft två så hektiska dygn!!! Vi börjar med i onsdags, då fyllde både pappsen och Axa paxa år :) Men jag var ju tvugen att jobba, tur att det är ett roligt jobb! Efteråt fick jag skynda mig som attan för att hinna med tåget till stockholm, för att där möta pappsen. Vi åkte ut till Djurgården och skansen. Käkade lite, pestopasta, smakade väl sådär men är man hungrig så är man!

Sen var det dags för första bandet, Backyard babies. (?) Aldrig hört någon låt förut, men det var lite konstig stämning då det var så ljust! Men dom var helt okej :) Efter dom var det dags för någon weird eldshow som sög balle rent ut sagt. Sjukt dålig verkligen! Jaja, sen kom ju det bästa av allt. Takida och dom öppnade med min favoritlåt evil eye :) Åh va vackert! Gick tyvärr inte att ta kort, dom blev dåliga! Men jag måste säga att jag blev lite besviken på Curley sue, han sjöng lite falskt .. Tyvärr. Men överlag var det riktigt najs :)

Idag då, jobb som var JÄTTE tungt att gå upp till idag. Men jag överlevde och det var kul idag också! Snabbt hem efter utvärderingen för att duscha och byta om till "gangster" och åka tillbaka till alnäs. Väl där körde vi en tävling, 100 saker så skulle man göra 100 olika grejer så fick man olika poäng. Kunde vara tex ; bada näck, moona på sandnästaket, hänga knäväck i basketkorgen, bära upp en kanot på kiosken, hämta en husvagn med turist i, en stekare som sjunger bag in the box osv :P jaa ni hör va sjuka grejer det är! Men grejen är att dom som kommer sist får diska så alla gör ju dom här sjuka grejerna .. Haha så allt blir jätte kul! Efter leken var det maaaat, kräftor och pajer och till efterrätt marrängswish :D JUMMIE! Efter maten var Jonas så snäll så jag och min cykel fick skjuss hem :) Så väl hemma så är jag trööööött, ska nog sova strax, ska bara lägga in min snygga outfit :D

Godnatt på er :)

Lill-Lina blir 15 barre!


Grattis!

Första innebandyn!!!! :D

Nuså, har jag tid :) Ja sjukaste klockan är halv 12, men så kan det vara. Jobbet som vanligt idag, gick bra idag också! körde lite klättring, lekar och bad! Jag har tagit mig i basket och redan nått mitt mål: Sätta tre straffkast irad!

När jag kom hem kollade jag i min vanliga årdning på top model och pussycat dolls :) Skön nedvarvning efter jobb! Sen hade vi fin middag eftersom att vi har en liten födelsedagsskit idag! Lina blir 15 år. Grattis, Grattis! Blev ju efterrätt och allt!

Efter all mat och dryck återstod endast det roligaste denna dag! Innebandyträning :) Började hårt med 3 km löpning, och förlåt men jag är långt ifrån topform. Jag är ganska glad över att jag sprang hela iallafall, men de va inte mycket mer än så. Själva innebandyn gick hyfsat med tanke på att jag nästan inte rört en klubba på ca 1 år (förutom den gången jag drog av det andra gången ..).

Nu är jag helt slut och ska sova, ha det bra och godnatt :) <3

Basketläger med totalt okunnig ledare ..

Hejs Svejs :)
Har börjat jobba igen, på alnäs som vanligt! Som alltid så är det jätte kul! Den här veckan är jag på basketlägret, kan ju bli intresant då jag inte kan ett smack om basket. Men men, det löser sig alltid! Vi har 26 kids, sjukt många! Men jag tror jag kan alla namn :) Nästan iallafall!

När jag kom hem idag stack jag och mamma till hallen för att repetera gympa-pass. Mina låtar sitter nu! Känns kanon eftersom att det startar på måndag :) Det ska bli jätte kul, känner redan att kontidtionen är lite bättre.

Ja, men nu ska jag verkligen ta tag i det här! Gympan börjar ju nu som sagt, sen ska jag och mamma gå och simma en gång varannan vecka, innebandyn drar igång imorgon och jag tänkte faktiskt vara med lite smått, sen är det ju även skolgympan så det ska bli helkul! Kommer nog även gå till sjukgymnasten en gång varannan vecka :) WOHO!

Nej vet ni va, nu ska jag hoppsa in i duschen ! Ha det bra och godnatt! <3

Dagens outfit


Jenas från tiger, tunikatröja från gina tricot :)

Shopping! :)

Mamma klagar jämt på att jag och Lina (syster) har mycket kläder. Ändå är det alltid hon som drar med oss på shoppingturer, överallt. Alltid när vi är utomlands har hon hittat outlets vi ska åka till, speciella shoppinggator osv. Inte konstigt att vi har mycket grejer och kläder! Även idag var det hon som drog med oss båda! Jag fyndade dessa grejerna:

Ett svart och ett vitt linne från New Yorker 39 kr styck! :)


Beiga shorts från Sisters :)

Vit tshirt från lindex med skoor :) Ca 40 kr

Köpte även 12 block till skolan, en stift penna med stift och två sudd och en bh :)


Mamma mia! och Barnhemmet, toppen filmer!

Hej hej :)
Äntligen skriver jag lite igen, min kamera är borta eller den är "såmycketbortaattjaginteorkarletaefterden". Så ja, det blir inga bilder inte idag iallafall.

Har varit på bio idag, såg på mamma mia! tillsammans med Axa och Sannaa :) Kärt återseende då vi lyckats träffats 3 gånger alla 3 under sommaren. Mysigt var det iallafall och filmen är great!

Igår såg jag på en jätte bra skräckis, eller thriller då. Barnhemmet, eller onphantos eller något? Sjukt bra! Handlar om en kvinna som bott på ett barnhem en gång i tiden och blir adopterad, så kommer hon tillbaka när hon är gammal så händer det massa grejer. Vill inte säga vad men jag grät!

Första veckan på alnäs avklarad, på måndag är det dags för en till. Men det går fort :) Det är som man säger, tiden går fort när man har roligt. Barnen den här veckan har varit så söööööta, dagarna bara flyger iväg!

Men nu uska jag sova, imorgon ska jag och mamma göra lite gympa pass, då måste man ju vara på top! Godnatt allesammans! :)

Övernattning på Alnäs :)

Hej hopp, idag är jag nästan helt slut!
Jobbade som vanligt igår till ca 4, efter det var det grillning så vi körde lite beach volleyboll, satt på verandan o snackade, käkade korv osv. Sen åkte jag och Sofia hem till henne en snabbis och hämtade lite grejer, sen åkte vi tillbaka igen. När vi kom tillbaka åkte jag, Ida, Matte, Maria och Calle till konsum och köpte pizzor och tillbehör till filmen :) När vi kom tillbaka kollade vi på Rec, sjukt dålig film måste jag säga .. Inte värd!

Efter filmen hade vi maskbrottning, haha sjuk grej. Man skulle hoppa ner i sovsäcken och sen brottas med alla andra så fick man inte använda händerna o så. Kul var det iallafall :P Haha.. Sen bestämmde vi oss för att kika på High school musical, såg väl ca 10 minuter sen slocknade jag. Haha yeye. Inte många andra va pigga heller. Vaknade mitt i natten av att någon kommer upp för trappan och skriker lite, men orkar inte bry mig om det så  somnar om igen. Fick veta senare att det var ett försök av Olle att skrämma alla. Misslyckat dårå.. Haha.

Blev väl väckt vid kvart i 8, men ändå rååååtrött! Jobbat hela dagen idag också, lite småjobbigt. Dels pga regnet och dels pga trötthet :)

Jaja nu är jag hemma iallafall, ska ladda ner någon film att se på ikväll o så hade jag tänkt :) Och sova tidigt! sista dagen imorgon, ska bli skönt!

Ska kika på min film nu! mihi, ha det så bra! Puss

Dagens outfit

Igår:

Svarta chinos från bikbok, grå over size tshirt från gina tricot + vita pumaskor

Idag:

svart-bruna byxor lite uppvikta från mq, oranget linne från bikbok + vita keds

Design ändring :)

Förnyat min blogg lite, vad tycker ni :) ?
Tack Jonas för hjälpen !

Gympa pass!

Hej kära vänner! :D
Idag har jag inte legat på latsidan inte! Jag började min dag med att städa mitt rum som med mammas ord såg förjävligt ut. Efter det började jag och mamma leta upp låtar till våra gympa pass, jag ska få bli ledare på friskis gympa! Kanonkul! 5 av 5 toasters .. mihi.  Jag har valt ut låtarna jag ska ha iallfall, mamma är halvklar. Mina blir:

- Macarena med vengaboys (remix)
- Feelgood med ola
- Buring love ledmotivet till Lilo och Stitch
- Wolves of the sea (ni vet från eurovision)
- When the stars go blue (one tree hill)
- In love with a girl med Gavin Degraw
- Klippans Centrum
- Secret combination
- Grease medley
- All summer long med kid rock
- Crossroads med Tracy Chapman
- Honey Honey (filmveriationen)
- Diddley Dee med cartoon heroes
- Shake your balla
- Something on you mind med takida
- Adore you med neo
- A drop in the ocean med ron pope
och slutligen någon instrumental låt som sista nedvarvningen..

Låter det bra :D ?

Långt ifrån klar med rörelser, men Diddley Dee och Feelgood är klara :)

Ska visa morsan, sen ska vi äta pizza! JUMMIE! Efter tänkte jag åka hem till Hanna en sväng, men bara ett litet tag för imorgon är det jobb på Alnäs igen :) Ska bli ganska kul faktiskt!

Nu ska jag fortsätta att hitta på rörelser, vi hörs! Tjink<3

P.S spana in ..

Spanien bilderna här :) klicka på den 7e juli!


Ny inköp :)

Idag var jag och mammsen på stan och shoppade lite :) Här är resultatet;

blå-lila bikinitrosor från gina tricot 49:-
silvrig överdel från lindex för ca 30:-

svart-vit överdel från lindex ca 30 :-

armband från gina 15:-

tunika från gina 49:-

solglajor från åhlens 40:-

reashopping, love it! :)

Dagens outfit

Yoooo, länge sen det var dagens outfit!
Palla va seriös? haha japp igentligen ..

haha mongo, observera de två olika strumporna ..
Yeye, jeans från thailand, tanktop från gina tricot, icecold tshirt från thai :) + converse


Skåne, älskade skåne :)

Hallå hallå! Det var ett tag sen. Jag har varit i Skåneland sen förrförra onsdagen. Jag, Axa, Lina och pappsen åkte ner i onsdagsmorgon vid 7! Klockan 2 var vi framme i Yngsjö (vår sommarstuga) gick direkt ner på beachen och soooolade :) På kvällen åkte vi in till Åhus för att käka smaaaarrig ottos glass :) Viol är den godaste som finns jummie :) Efteråt så åkte vi hem och spelade minigolf, jag vann! Jag hade 51 slag.

På torsdagen vaknade jag vid 9 och tänkte vara snäll och gå ner o köpa frallor så när jag kommit fram och ställt mig i kön kommer axa ner också och efter typ 5 minuter kommer mamma också ! haha.. så det blev inte så kul i slutändan .. Vi åkte iallfall ner på stranden till klockan 2 sen åkte vi och spelade fotbollsgolf där vi även mötte upp Emilia :) Vi spelade i lag om 3, jag Emilia och Tomas kom i samma lag och vi vann. Kan dock inte säga att det var min förtjänst.. På kvällen kom Emilias familj och Kajsa, Frida och Sebbes familj hem till oss. Axa gjorde stooorsuccé och lärde alla chip&bong. Ni vet leken där man inte får visa tänderna osv? Vi har en hel film när alla sitter och as flabbar och ja det går inte ens att beskriva, helt sjuk grej!

På fredagen vankades det Sölvesborg! Jag och Axa var förväntansfulla när vi steg upp klockan 7 för att packa ihop det sista innan Tomas och Emilia kom för att hämta oss. Blev en hel del grejer vi skulle ha med oss, madrasser, kuddar, täcken, kläder, skor osv .. Bilen var full! Vid halv 9 var vi framme i Valje viken där vi letade upp våra teammates i Halsahut. Våran första match var inte förns 5 i tio mot våra rumskamrater! Matchen gick inte helt som vi ville trots våra otroligt snygga outfits. (knallgröna strumpor, svarta shorts och svarta jollytröjor med halsahut tryck på ryggen). Förlust med 3-1 (?) ingen aning .. Men vi var glada ändå! Sen tog vi vårt fick och pack och flyttade till gympasalen ist där Emilia och hennes gang sov. Känndes mycket bättre än andra salen vi bodde i. Sen spelade vi lite fler matcher, vi vann en och en på wo. Kalas. På kvällen vankades fest! Wow :) Riktigt lyckat för vissa av oss, host inte HL, Axa, Amanda och Johanna .. Vill inte gå in på detaljer.

Dagen efter hade vi inte match förens halv 2 eller något, vilket var skönt :) Minns inte hur den matchen gick. Men vi kom iallafall 3a i gruppen och tog oss vidare till A-slutspel. Men innan det var dags för slutspelet var det paaarty ! :D Dock blev det som vanligt, lyckat för några och mindre lyckat för några! :)

Ja på söndagen började alla slutspel vi som kom 3a i vår grupp fick möta 4an i en annan grupp och slog ut dom med dunder och brak! I andra matchen gick det inte lika bra då vi mötte finallaget team baconost och förlorade med 7-4. Där var turneringen slut för oss men den var kalaaaaslyckad! Förutom det jag skrivit upp tog vi cykelturer (med cpcyklar) till ica, trampbåtsturer vissa bättre än andra, många samtal med nya människor, funktionärer som ääälskar oss(!) Det blir ett återbesök nästa år, helt klart!

Efter så åkte jag med min familj och Axa till farmor och åt mat och hyrde film, en riktigt bra måste jag säga fast vi båda somnade så ingen fick veta vem mördaren var. Haha .. Sen skjutsade vi axa till tåget och vi åkte tillbaka till yngsjö. I skåne badade vi , åt glass i åhus, åkte till bromölla på båttur i kusinernas båt, spelade minigolf, hade grillmiddag med släkten, lekte med kusinbarnen Ebba och Isak, umgicks med Emilia, solade och badade ännu mer! :) Lyckad vecka men skönt att vara hemma igen :)

Det var allt jag hade att säga för denna gången, jag har lagt in lite bilder på bilddagboken på den 25 juli!

RSS 2.0