Klippt mig!

... igen jag vet, men nu är det fint de var de ju inte innan ;b

före


efter



hahahahahahahahaha...

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4 

Går tyvärr inte att lägga upp filmen här, så klicka på länken! Ni kommer inte ångra er!

Första advent

Hej hopp :)

Första advent idag, visste ni va? :)
Emilia och Kajsa kommer hit snart, blir mys med glögg och peppisar och lite film eller tv! alltid mysigt :)

Imorgon ska jag klippa mig, så de blir lite mer frisyr isf för avkapat som det är nu ;b haha Får helt enkelt visa imorgon :)



Puss!

Idol i malmö arena!

Hej snyggingar!
Hur många såg på tv på idol?!?!?! YES JAG VAR MED! woho.. haha

Var sjukt bra stämning där inne :) jätte kul kväll :D

Nu är jag dock trööööttt.. har köpt lite saker idag i köpenhamn ockås :) En styck mössa och en tshirt och ni som såg idol har ju redan sätt den men jag ska givetvis fota :) Men det blir en annan dag. Typ imorgon :)

Ska leta upp klippet när jag är med också (eller klippen..) Så ska jag visa er kära vänner :D

PUSS!

p.s jag såg rabiiiiiiiiiiiiiih liveeee good..... jag skakade.. hihi

new moon och köpenhamn

Hej hopp! :)
God, stressig vecka as usual..

träning tisdag onsdag och torsdag, skola till 5 på tisdag, 12 i onsdags och torsdags, twilight och sushi med maria innan träningen i onsdags, och NEWWWWWWWWW MOOOOOON IGÅR!


Åh vad bra den var :) Jag är sån tönt, så jag var lite nervös innan.. knasigt. haha :) Jo, men den var så bra :) Gillade Jacobs kropp.. hihi vem gjorde inte de lixom? haha

Ja, idag ska vi dra till Köpenhamn och kika lite och ikväll är det IDOOOOOOOOOOOOOOOL :D awesome!

Åh vilken rolig vecka!

Nu ska jag fixa mig:)
Puss!

Trött anna

HEEEEEEEEEEEEJ

Jag är svin trött ska sova nu :) Puss

el nä, imorogn går jag i skolan 8-12 sen ska jag och maria köpa sushi och sedan kika på twilight.. lite förberedelser inför new moon :) hahah.. sen ska vi ner på stan och kika på idolerna på åhlens. sen är det dax för träning igen :) MYS DAG!

Hörs puss

Söndagsmys

Hejs :)

till att börja med så löste det sig ju med tvättbrickan och 4 maskiner fick jag tvättat :) duktiga jag!

Va på fest igår hos Anton och Benjamin i min klass, kul vare! Kom hem vid halv 4 och somnade vid halv 5 pga ett samtal..

Yes, idag då match as usual denna gång mot kävlinge. Blev 4-4 vilket var helt okej ändå! :) Hade dock suttit fint med en seger!

Nu är jag dödstrött och ska sova! Goodnight!

Puss

Dumma tvättbricka

tjenixen!
haha .. vaknade rätt tidigt idag, eller som vanligt då! haha :) La mig i soffan och kollade på "picture this" kanon bra. :)

Hade tänkt tvätta idag så skulle jag gå ner och boka tid men kunde verkligen inte hitta ploppen som man bokar med.. panic. sånt kan man inte tappa bort, jo tydligen om man heter Anna Brynö. Tillslut kom jag på att jag kanske glömde den där nere förra gången jag tvättade och japp där var den, satt på den 20e så tydligen hade jag en tid igår också som jag missat.. haha ja det är en månad och en dag sen jag tvättade sist, myspys.. :p Nu blir det av iallafall!

Klockan två har jag min tid, måste se till att komma ihåg det för jag får verkligen inte missa den här gången ;b haha! jag behöver strumpor och rena matchkläder :)

Ska laga något litet o äta nu tänkte jag :) Åt ju ändå frulle as tidigt så..

Puss!


Fredag den 20e

åhåååå jag skrev ett jätte långt inlägg igår men det måste ha försvunnit :S
Eller okej jätte långt var det ju inte, men lagom långt! Haha

Minns inte alls vad jag skrev... Så vi tar nya tag!

Har tränat tisdag, onsdag och torsdar * 2 timmar denna veckan. + att jag har gått i skolan och börjat 8 varje morgon.. Det vill säga att Anna=trött.. :)
Ikväll har jag tagit det lugnt med Anna och Maria, kollat på idol och snackat o så :) Allt mysigt!

Reza åkte ur idol, vilket var bra enligt mig eftersom jag ska diiiiiiiiiit nästa vecka! :D sweeeeeeeet! Jag hoppas självklart att rabih är där! Tydligen skulle de vara någon signering av något slag imorgon på entré vid 17.00. Jag ska dit! Och alla småbarn.. Kul att se något förengångs skull.. typ! höhö

Nä juste, en sak jag skrev igår va att när jag kom hem från träningen så hoppade hela min toadörr av så där stog jag med en dörr i handen, tung va den också ;b jaja, duktig som jag har blivit så lyckades jag hänga upp den igen(helt själv, ja!) och nu funkar den som vanligt, dvs innan den gick sönder först! Fan va ball jag är :) Hihi

Skrev ju också att jag har fått bostadsbidraget accepterat, så idag fick jag två tusen kroner för sep och okt. Nästa vecka får jag 1000 kr till :) Så jävla nice!

De va de jag hade på hjärtat.. ska nog kika på en film eller så tror jag :)

PUSS!

p.s min msn funkar ej :(

dax för träning :D

awkward!
Jag sprang precis ner i shorts för att jag skulle hämta min post, så fanns de ingen post idag.. Great, träffade iallafall bara en påvägen de va ju tur ;b haha inte så kallt som jag trodde ute faktiskt!

Jag har inget o göra, kanske ska dra på mig träningskläder :) Ja det ska jag göra!

PUSS


visst är jag söt... haha

köpt ny sticka ;b

haha ja alltså ny innebandyklubba :)

nice huh :) ?


köpte även en grafräknare för 799 kr! expensive.. höhö

söndagsmiddag hos familjen sterner

Hej hopp :D
ja hörni, som sagt skolan.. hela tre timmar satt jag där och skissade! 3 timmar.. mhm och inte blev jag klar för de inte. skit, ska sitta imorgon också och skissa 5 st bilder :) sen är jag finito! skönt skönt!

Ikväll har jag varit hos familjen sterner som jag sa innan och ätit söndagsmiddag :) kalkon och potatis och massa gott blev det, och så lite jörgens äppelkaka till efterrätt! Delicious! :)

Dock så råkade jag somna på vägen dit, så jag åkte förbi hållplatsen.. så typsikt mig. Jag blir alltid så trött när jag åker buss, eller bil eller liknande så jag kämpade verkligen med att hålla ögonen öppna men jag måste somnat precis när vi åkte förbi. Men Emilia är så snäll så hon kom och hämtade mig på hållplatsen efter :p haha

Nä hörni, jag ska nog tvätta bort my make up och dra mig mot bedden.. Jag börjar ju ändå vid 8 imorgon så!

Hörs, puss

VI VANN EN MAAATTTCHHHH :D

Hej! :)
VI VANN VÅR FÖRSTA MATCH IGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! I'M SO LUCKY LUCKY, I'M SO LUCKY LUCKY.. Haha
med 7-2 tom :) Sjukt nice.. Allt var så kul, förutom att min klubba gick av efter ca 20 sekunder.. men sånt händer. Vi har ju rabatt på en ny så får väl gå och plocka ut den då.. haha

Idag ska jag till skolan och skissa några jävla stileben.. Great.. Ikväll ska jag på söndagsmiddag hos familjen sterner :) Myspys!

Igår var det stressstressstress, jag kom hem tio i 8 från matchen och klockan 8 hade jag sagt att folk var välkomna.. Puh men jag hann! Carro var först hon kom väl kvart över ungefär.. Sen var vi här till 1- halv2 tror jag, sen drog dom andra ut och jag var dödstrött så jag stannade hemma och la mig istället ;b

Det var min lördagskväll..
Juste! älsklings-ola vann körslaget :) Han är så duktig, sötnos! :)

Nu ska jag klä på mig! :)
Puss

ny kjol!


knasig bild hahah, men jag orkade inte ta någon annan ;b man serju inget egentligen men den är ju bara svart sådär så aa :)

foton från igår


seriösa

oseriöst, och jag hade lite problem med att förstå posen som ni kanske ser... haha

tjuren, tjejen som tycker hon är för "gammal" och självförsvar!

älskade skor <3

dom här skorna önskar jag mig i julklapp :)




alla ovanstående är från nelly.com och kostar under 400 kr allihopa :)

från forever21.com as heta! Give me :)

Shopping! :)

Hejsan svejsan :D
how are you today?
It's friday!

Nä nu ska jag lägga av med min halvdåliga engelska.. hihi vad gör ni ikväll? inte super hoppas jag, fy fy.. haha nä jag är hemma ikväll är så trött efter min hektiska vecka. Inte dör de ut med helgen inte, imorgon ska jag städa städa städa matcha matcha matcha och festa festa festa! sweet :) På söndag blir det plugg för hela slanten!

Kul va? haha nja inte så värst va...

Idag var jag hos tandisen, hade inga hål så nu goffar jag godis :) hihi har iallafall varit duktig och köpt tandtråd idag! VUXENPOÄNG! :) (ca 5 kanske?) har även köpt mig en fin liten sametskjol, ska fota och så strax, ska bara fundera ut vad jag ska ha till :) Funderar på att ha den på nyår.. ja man får börja i tid :) Fast jag letade ju egentligen efter en paljettkjol.. Kanske ska fråga Anna om hon kan hjälpa mig sy en... det kan ju inte vara så svårt, bara sy ihop två ändar ;b jaja de löser sig :)

(jag köpte även ipren, en julklapp till syster lina, ett nytt block (ja slut igen..) och lim!)

Nä hörni, fota nu? sisi

Hörs, pussis

försov mig today

Hej hopp!
Hur är det idag? jag mår bra, har lite ont i huvet bara.. Tror att det är för att jag är tröttis. Hade ju match igår halv 8 i någon håla vid namn hjärnarp. Greaat.. höhö förlorade ju matchen med 7-2 vilket sög.. Var hemma lite för sent och jag började lite för tidigt imorse.. dvs 8. Försov mig dock och vaknade ist tio i 8.. Greeet. Hann till skolan iallafall och var där redan 5 över så :) så snabb har jag nog aldrig varit i hela mitt liv! haha

är dock dööööööds trött nu..

fast nu ska jag dra till maxi och handla :) puss

Match i hjärnarp..

Blä det här känns inte kul, har kommit hem nu från matchen vi spelade idag. Ute i en håla vid namn hjärnarp.. Förlorade gjorde vi också, med 7-2 :( Dock så fick dom en del turmål men ja dom var bättre än oss! Tråkigt men sant :(

NU ska jag sova, börjar fan 8 imorogn så jääävla tidigt :D haha..

Puss godnatt!


Bakat

Jag har bakat kokosbollar :D


Tenta, spruta och mys :)

Hej hopp :)
Idag har jag haft tentan, skönt att den är över dessvärre så gick det dåligt. Jag tyckte den va svår.. usch. men det värsta som kan hända är väl att man får göra om den så.

Efter tentan så var jag och tog svininfluenssprutan, gjorde inte alls ont heller. Har inte ens ont i armen eller någon annan stanns. skönt att ha tagit den nu iallafall, hoppas att jag är frille(läs: frisk) imorogn också.

nu när jag kom hem så fick jag veta att man inte får anstränga armen så det blev ingen träning för mig idag :( Buhhhh


nu när jag varit hemma har jag druckit blåbärsoppa och kikat på one tree hill. Nu är det favoriten på tv, hannah montana ;b haha dubbat! Ska se på en film strax, sedan sova. Jag är dödstrött!

Vi hörs, puss!

En trött Anna..

jag är så tröööööttt.. jag sov aaaas dåligt igår, sov knappt något alls. Hade lektioner idag 8-5 bara övningar så det var extra jobbigt. Nu när jag kom hem har jag pluggat matte, jag orkar seriöst inte mer nu... Vill bara att allt ska vara över nu. Men ja imorgon som sagt..

Dock så ska jag ta sprutan imorgon också, sen träning på kvällen på onsdag är det match och på torsdag ska vi ut till bunkeflo och fota oss ;b på lördag är det match igen och sedan fest på kvällen, blir väl lite tenta fest :) bättre sent än aldrig! 

 
såhär har jag legat några dagar nu och pluggat ;b boooring



nu ska jag nog bara kolla på tv kanske räkna något litet tal i pausen och sedan ta med lite papper till sängen och kika på det sedan sova!!!!!

Puss

Nyår

haha jag är tidigt ute, dock så kommer jag ha panik och leta kläder en dag innan hur som hellst.. Ni känner väl mig vid det här laget ;b

Här är iallafall några klänningar jag skulle kunna tänka mig :)

nelly.com

nelly.com

nelly.com

nelly.com

hm

döballa skor. Ge mig! från hm

Lagaktivitet

Dax för pizza och bowling med laget :)

Ha en mysig kväll, puss!

Jag är så sjuk..

Anonym om Rabih <3:
vad har du på armen?



Joo, vi lekte doktor. Jag fick vara sjuk, väldigt sjuk detsutom.. Fick tre sprutor. Det gröna var hon tvungen att måla hon hon skulle veta vart hon skulle ta sprutan, sen är det två plåster och en tejpbit ;b

Så nu vet ni det också :)

Rabih <3

Alltså, det som hände igår får inte hända.. älskade fina rabih åkte ur idol :( Det funkar inte..

Jag skulle ju se honom i Malmö arena.. Åh :( min värld krossades.. Buhhhh.. Vad är det för fel på svenska folket?! ja man undrar ju.. :(


Har varit hemma hos min kusin idag och ätit god frulle och lekt med barnen :) Mysig morgon!


Nä nu ska jag plugga, puss

Min dag gjordes i skolan..

Hejsan hoppsan!
Allt bra idag? dum fråga, det är fredag! :D Detta är min första lugna dag på mycket länge. Vääldigt skönt..

Har varit i skolan 10-3 idag, skönt med sovmorgon också! första på veckan.. haha ja, sedan kom emilia hit och vi åt vanlijhjärtan och cocosbollar som hon hade med sig, meeeega gott! :D Vi snackade och kollade lite på projekt runway. Alltid mysigt med besök :)

Fick skjuts till maxi sen så handlade jag bröd och fil, eftersom jag inte hade någon frulle imorse.. haha nu så lagar jag kvällsmat; potatisklyftor, hamburgare och bea :) GOTT! Jag börjar bli rätt bra på att laga mat, tycker dock att det är lika tråkigt som innan..... dvs urtrist.

Jo vet ni, idag hände det en sak som gjorde mig så glad!
En äldre man i vår klass brukar alltid gå omkring ensam och jag hatar när människor är helt själva, men idag så kom han in på föreläsningen och pratade med en annan och så skrattade han! Jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen.. Ja jag har aldrig sagt att jag är normal.. de gjorde min dag iallfall :D Marias också.... haha


Nä hörni, åter till maten!

Puss

Handsmycken

Vart kan man köpa sånna snygga handsmycken?


Min dröm

Ja, som vanligt så har jag massa knasiga drömmar..

Denna gången så minns jag inte början länge (gjorde imorse men glömde skriva upp, shit happens)

Ja, men iallafall så åkte jag och någon (minns inte vem det var heller, tror det var hl) som var i turning torso så åkte vi i hissen, som var en sån med glasrutor så man ser ut, så åkte vi upp och ner och det blev fel hela tiden så vi åkte där upp och ner och högst upp så var allt genomskinligt utom hissen så utifrån såg det ut som hissen flög. Sen tillslut kom jag av iallafall då kom det fram en kines som bad mig fota henne och hennes mamma. Sen efter det fick jag fota massa för dom såg att jag fotade sen vaknade jag...


What's up med alla knasiga drömmar?! :P

Nu ska jag sova, förmodligen drömma en till :)

Paket

Idag har jag fått paket, ett stort ett detsutom :)

Stort va?! haha, ja de va rätt svårt att få hem från maxi så det var tur att jag hade cykeln med mig :)

Ja nu antar jag att ni vill veta vad de inehöll också.. haha

Jo sörni, det var från min snälla mamma och innehöll en dammsugare! Perfekt. Behöver verkligen det! Haha Fick också ner en dunjacka och en annan jacka + ett par brallor :) Kanon!


en sån, fast svart/grå :)

puss


Jävlar

Skit också! Det plingar på dörren och jag har högt ljud också så jag kunde inte låta bli att öppna. Ja, självklart var det ju tvlicensgrejs. JÄVLAR! Ändå 170 spänn i månaden. Nästan så jag säljer tvn.. eller nä kanske inte förresten. Men det är så typiskt, palla betala det är ändå rätt mycket..


BUÄÄÄÄÄÄÄ..

nu plugg..

Att allt händer på bussen?

Hej hopp gummisnopp! hihi

Vet ni vad, först och främst åkte jag en timme förtidigt till träningen idag. hur lyckas jag? Jaja, kollade och tänkte lite fel när jag kikade på klockan.. haha ja sen på bussen så stängdes bussens dörrar på en dam som klämdes ihop och ramlade och tappade lilla handväskan. Hon började skrika som en galning; Helvetes jävla faaan osv.. (dvs ord som inte är okej här på bloggen..) Sen stog hon och diskuterade med massa andra tanter utanför, hörde ju inte vad de sa men antagligen att; åååh de är så farligt o lalala.. Sen kommer hon fram till framdörren och säger; ja alltså om smärtan försvinner så anmäler jag inte detta annars gör ja det..
haha dagens garv, för mig alltså!

Sen när jag åkte hem så, ja jag lovar, chaffören hade plastikopererat sig! Han hade nog gjort ett facelift och en läppförstorning.. Eller så såg han ut så, man vet ju faktiskt aldrig..



Btw så blåser det meeeeeeeeeega mycket här i västra hamnen, det låter så mycket så man knappt kan sova :((((( jag som är så trött.
Ska jumpa in i duschen nu och sedan sussa. Godnatt! PUSS

Att allt händer på bussen?

Hej hopp gummisnopp! hihi

Vet ni vad, först och främst åkte jag en timme förtidigt till träningen idag. hur lyckas jag? Jaja, kollade och tänkte lite fel när jag kikade på klockan.. haha ja sen på bussen så stängdes bussens dörrar på en dam som klämdes ihop och ramlade och tappade lilla handväskan. Hon började skrika som en galning; Helvetes jävla faaan osv.. (dvs ord som inte är okej här på bloggen..) Sen stog hon och diskuterade med massa andra tanter utanför, hörde ju inte vad de sa men antagligen att; åååh de är så farligt o lalala.. Sen kommer hon fram till framdörren och säger; ja alltså om smärtan försvinner så anmäler jag inte detta annars gör ja det..
haha dagens garv, för mig alltså!

Sen när jag åkte hem så, ja jag lovar, chaffören hade plastikopererat sig! Han hade nog gjort ett facelift och en läppförstorning.. Eller så såg han ut så, man vet ju faktiskt aldrig..



Btw så blåser det meeeeeeeeeega mycket här i västra hamnen, det låter så mycket så man knappt kan sova :((((( jag som är så trött.
Ska jumpa in i duschen nu och sedan sussa. Godnatt! PUSS

Konstig dröm igen ;b

Okej min knasiga dröm nu..

Höhö, jo allt började med att jag var med på massa äventyr. Ungefär som i tvspel, man åkte båt ner för vattenfall osv.. Minns inte så noga. Sedan när man kom fram till slutet så fanns det en stoor maskin där man la in en korv och korvbröd så kunde man välja smak och sånt, så fick man ut en färdig korv med ketshup o allt..

Sedan vaknar jag en minut innan klockan ringer av att någon plingar på dörren. Har fortfarande ingen aning om vem det var eftersom jag inte pallade klättra ner och öppna ;b haha

Knasigt.. mina drömmar är alltid så skumma, whats up ;b

Nu ska jag plugga!

One tree hill <3

IDAG HAR NYA ONE TREE HILL KOMMIT! :D

Ska kika strax, samtidigt som jag har matpaus i plugget :)

One tree hill in my <3
haha töntigt..


Min hektiska helg

Hej hopp! :D

Jag är hemma från skolan nu, trött som vanligt.
Jaa.. men nu är det ju såhär att jag har gjort så sjukt mycket saker den här helgen. I fredags var jag med 11 tjejer och åt middag på fridays mega gott! (hade suttit fint nu eftersom jag är hungrig!!) Ja, sen drack vi en god drink också. En blå som smakade lime :) Gott!!







Gott va?! :D

I lördags så gick jag upp tiiiidigt för att städa.. så drygt så de finns inte. Men fint blev det iallafall! :) Sen kom mormor, morfar, kusin och moster förbi och kikade hur jag har det i min lägenhet. Sedan var det dax för match, samling klockan 1. Så ja jag har hunnit allt detta innan klockan 1! Puh. Matchen ska vi nog inte tala om, det gick inge vidare men jaja.

Sen blev det sushi och sedan inflyttningsfest hos Maria! Super fin lägenhet hade hon :) Jätte mysigt, sedan drog jag Pernilla och Carro till Etage. Jag tappade min klack runt 1 och sedan trippade jag runt utan klack resten av kvällen.. så kan det gå. Vi stack från etage vid halv 4 något, så drog vi till donken och åt lite gott :) Sedan när jag skulle ta bussen hem så hade den givetvis slutat gå.. så typiskt. Så ja, what to do, jag fick gå heeela vägen hem till västra hamnen utan klack. Det tog mig nästan en timme (tar ca 6-7 minuter med buss..)

Greaat..

Jaa, så jag var hemma runt 5. Ställde klockan på halv 9 och sedan sov. Vaknade då halv 9 och var mega trött men det var bara att gå upp för det som stog på schemat på söndagen var; jobb. Packa smoothies. I ett kallt laget. Great.

Jaja, vi var där från 10-4 utan mat och utan något alls.. alla frös och var hungriga!!!
När jag kom hem åt jag pizza vilket smakade underbart. Har nog aldrig ätit en så god pizza förut... jum!

jaa, det var väl allt tråkiga jag hade att berätta.. Alltid kul att vara med om det men inte lika kul att höra om det kanske? Haha nä tror inte de va...

Ska skriva ett till inlägg om min dröm inatt :)

Puss!

Busy!

Okej, nu har jag inte haft tid att skriva på två dagar, busy? yes.

Hinner tyvärr inte skriva mer nu. Slutar vid 12 idag.. Dååå kommer de inlägg ska ni veta :)

PUSS!

RSS 2.0