Lagfest:)

Nu drar jag på div 1 match sedan lagfest! AWESOME :D

Ha en kul kväll, det kommer jag ha! Puss


Godmorgon! :)

Hur är det idag? nej jag har inte vaknat nu, men det är ju första inlägget idag så. jag gick väl upp vid 8 kanske, som vanligt.. haha!

Har endast en föreläsning idag 13.00-15.00, det är najs :) Ska hem till Emilia efter skolan där ska vi äta och sedan ska vi på hockey! Kul va?! :D Jag har inte vart på någon riktig hockeymatch förut.. haha, så det kan ju bli kul!

jag fick 3 bilder av lina från i somras.. here you go: 
 
okej det tog 100 år att ladda upp bilderna.. resten kommer en annan gång!

Nu ska jag åka och jag bestämde mig för att åka direkt till Emilia så ni vet :)

Ha en bra dag! Puss :)

En skön torsdag

Hej hopp :)
Känns som jag legat i soffan hela dagen och jag måste säga att det har varit riktigt skönt! Har kollat på två idolavsnitt också :) Jag gillar idol!

Om en stund ska jag hem till min kusin Carro och äta där med henne och familjen. Ska bli mysigt =) Ska givetvis ställa upp och leka med barnen (mamma läs:kidsen) också =)

Jag har inte så mycket mer att berätta, denna dagen känns så skön.. har lämnat in både rittekniken och matten, känns super skönt! Endast en lektion imorgon vid 1, känns också super skönt! Ja, myskväll eller hockey med Emilia på kvällen och sedan lagfesten på lördag! Taggat :) På söndag blir det nog skissning.. men de vill jag inte prata om :D haha ..

Nej vet ni vad, nu ska jag gå och fixa till mig lite!

Ha en bra kväll :) Puss

Dagens outfit

Godmorgon :)
Ska snart dra mig till skolan, men först blir det dagens outfit :)

jeans från kina, linne från tallin, kofta från thailand + skor från kina.. oj, märks att jag shoppar utomlands eller.. haha

Ska fixa det sista nu :) Ha en bra dag! Puss


träningen!

Gahahh, jag glömde ju berätta om matchen! :D FAAN VAD BRA det gick! Vi förlorade med 3-2 och de gjorde sista målet när de va ca några sekunder kvar.. jag är super nöjd! Vårt spel va jätte bra och allt funkade kändes de som! Det var riktigt kul att spela! :D Woho!

Såhär trött var jag när jag kom hem(fast glad..):
 
japp, så kan jag också se ut.. mysigt

Nu ska jag hoppa i säng, ska dock ta med mig le computer och kika klart på filmen "he's just not that in to you" som jag såg nääästan hela på innan, hann inte riktigt klart.. SEN SKA JAG SOVA!

Godnatt, Puss!

Dagens outfit

Igår:

chinos från bikbok, linne från monki, kofta från mango och underlinne från gina tricot.. + "indianskorna.." för er som vet vilka det är ;b haha

strumpisar från åhlens, tshirt och linne (under) från gina tricot, halsband från jc
nu; dusch!

jag har stora lår ;b

Nu är det dax för träning igen! denna gång i form av match.. möte mellan div 1 laget och div 2 laget så vi får väl se hur de går.. haha det bådar ju inte gott ;b

Jag låg i soffan innan och inte gjorde så mycket, då insåg jag att mina benmuskler har nog växt litegrann.. ;b


kolla va stora... big bauta ;b haha

Nä träning nu, PUSS! ska försöka hinna lägga upp bilder osv ikväll men vi får helt enkelt se hur mycket tid jag har :)

Jobbig dag blev till skön dag :)

Hej hå!
Idag är jag glad, super glad tilloch med :) har precis suttit och skissat i 4 timmar.. eller precis var väl fel ord, har hunnit äta, åka till maxi och köpa vitlök och åka hem och fixat lite här hemma också.. Ja, 3 skisser skulle vi lämna in idag i två punktsperspektiv (jag fick lämna in 6 eftersom jag hade glömt köpa en linjal..) ja, men det här var ändå rätt roligt tyckte jag iallafall :) så tiden flög iväg!

Skulle egentligen slutat 5 idag, men det blev inte så så jag har slutat nu redan men det antar jag att ni förstod. Jätte skönt med tanke på att jag inte fick mycket sömn inatt och skulle haft pressat schema vilket jag inte har nu.. Tänkte plugga lite, ska renskriva några mattetal som vi ska lämna in imorgon och sen ska jag göra klart ritteknik uppgifterna! Så duktig är jag ;b

Håller på att ladda min kamera nu så jag kan lägga in bilder osv :) Så vi hörs senare!

Puss

Jobbig kväll också.. puhh när får man vila!?

Jag är ledsen tjejer och killar men jag har inte riktigt tid att lägga in bilder idag.. det får bli imorgon då har jag pytte lite mer tid iallafall! ikväll har jag en prioritetslista:

1. äta.. you know me
2. kolla igenom alla skisser och fixa och dona lite
3. se one tree hill! ( ja det är galet viktigt! )
4. sova. Jag börjar trots allt 8 imorgon och har 2*4 timmarslektioner.. puh

Ja, kanske dax att börja..

Jag skriver ett litet godnatt inlägg också :D
Puss

090922 - tisdag

Hej hopp!
Nu är jag hemkommen från skolan, igen kanske man ska säga! Jag och maria var hemma här en sväng på lunchen och käkade och så..

Ja, sen åkte vi tillbaka till skolan för att ha lektion inte allt för kul! :) haha

Nu ska jag laga mat, äta, packa mina saker inför träningen, cykla ner på stan, shoppa bland annat a3 mapp och skissblock till skolan.. Sen får vi se om jag hinner något mer!

Men ja som sagt, först laga mat :) vi hörs senare!

Puss

Godnattskämt..

som jag precis skrev till HL:

Nu ska jag sussa,
You know you love me
xoxo Annigirl...


HAHA :D Skoj!

Godnatt puss

Dagens outfit


en typisk anna outfit idag också ;b svarta jeans från dr denim, vitt linne från gina, tshirt från thailand och blåa converse :)

Jobbigt att vara Anna b

pjuw, ni anar inte hur duktig jag har varit idag!!!
Först var jag i skolan, efter det tvättade jag vilket tog 3,5 timme! Sedan lagade jag kvällsmat + mat till matlåda imorgon, sedan gick jag bort till maxi och handlade mat och fixade ett icakort (poäng på allt du handlar.. haha) och nu har jag städat hela lägenheten! 100 vuxenpoäng till mig idag!

Nu är jag helt slut! men fint är det och det känns bra såhär efteråt :)

Nu sitter jag i min kära soffa och äter violglass, världens godaste glass! :) smaka jag lovar ni kommer inte bli besvikna! jag tycker jag är värd de iallafall..

fick en fråga angående vilket lag jag spelar i och i vilken sport.. dum jag är jag utgick från att alla visste ;D
Jag spelar innebandy i malmhaug. Spelade i frötuna i Uppsala förut.. Så nu vet ni de också :)

Nä kanske dax för en dagens outfit nu eller vad säger ni :) ?
Jag säger JAPP!

Puss

Myspys


lite måndagsmys sådär.. :)
Nu står handling på schemat! Hörs :)

(full rulle idag!)

Lagar mat!

Som det var jobbigt att tvätta! Härregud.. hungrig var jag också, har inte fått mat förens nu.. och nu äter jag inte ens nu håller jag på att laga..

Idag lagar jag kyckling och wokgrönsaker i currysås med ris.. Gott va :) ?

nu ska jag laga klart, hörs! Puss

Godmorgon, dax för skola!

Godmorgon på er allihopa! :)
Idag har jag sovmorgon, börjat alltså klockan 10! :D Awesome! har två föreläsningar idag, en i ritteknik (dom brukar inte vara allt för bra...) och sen en i analys.

Efteråt, eller ja vid 4, så hör och häpna har jag beställt tvätttid! Wow, vi får väl se hur det går ;b haha jag ska ta med kameran och leka lite under mina två timmar där.. ;b vi får väl se om jag hinner tvätta något eller om allt går åt helvete.. haha!

Nej vet ni vad, nu ska jag gå och käka lite frukost :) Ska försöka hinna lägga upp dagens outfit annars kommer den i eftermiddag :)

Puss!

Godnatt, puss!


favoritlåt!


yellowcard- everywere

favoritlåt!


yellowcard- everywere

Lite kvällssnack

Hej!
Nu har jag ätit, duschat osv.. Ja, jag kollade på en film också.. haha :) 17 again, jätte fin film, se den!

Ska ju berätta lite om matchen också.. Hm finns nog inte allt för mycket att säga, eller jo jag har en del ändå alltså.. haha förlust med 8-1 så något är antagligen fel för så dåliga var vi inte! För det första skulle jag tycka det var bra med 3 fowards par, det blir rätt mycket springa när man är två, sen gillar jag inte alls taktiken, jag tror vi är för dåliga för den, vi hänger inte med och de andra får ta tag i bollen och ta det lugnt gå fram till mittlinjen och köra sitt spel och vi hänger inte med.. visst vi bröt rätt mycket också, men sen får vi ett sketet anfall med 2 spelare sen tar de bollen igen och vi backar hem.. Det funkar inte riktigt, vi hade mer anfallsspel när vi körde fullpress än hela matchen.. Typ! Jaja, jag spelar ju bara och jag gör som tränaren säger, försöker iallafall :) så nu har jag sagt mitt om matchen! haha

Jaa.. nu gör jag inte allt för mycket, ligger i min soffa och tar det jätte lugnt. Har ont i huvudet trots att jag tagit ipren och resorb, brukar ju hjälpa! knas.. 

Nu ligger jag här och önskar att jag kunde ha mamma som matar mig med tabletter och pappa som lindar min fot för jag har lite ont.. Ramlade på något halvkonstigt sätt på matchen.. Men nej, istället är jag helt lonley.. buää..

Nej nu ska jag inte vara sån.. Det är ändå rätt nice att bo själv ibland även om jag inte hade valt att flytta än om jag inte kommit in på just denna utbildningen! men men, that's life i guess!

Imorgon är det dax för skola igen, vet dock inte när jag börjar har lite problem att få upp schemat ;b jag hoppas på en chill vecka.. hade ju varit skönt!!

Nej men nu snackar jag ju bara skit, boring!
återkommer om jag har något bättre att säga :)

Puss

Dålig match..

usch matchen gick svin dåligt.. men vi tar det sen nu ska jag duscha sen laga mat..

Hörs

innebandy!

Godmörra!
Första matchen idag(som jag nämnt minst 1000 gånger).... scary! Jag? nervös? Om jag är...

Jag hoppas att det går bra och att jag får spela framför allt.. Annars känns de ju onödigt att åka dit ;b nej de gör de väl inte, men roligast att spela!!

Buä, nu snackar jag skit för jag är nervös.. Det brukar bli så.. Ska sätta på nån film och lugna mig lite..

Vi hörs sen så ska jag berätta hur de gick osv =)

Puss!

Sooo long :)

nu drar jag till Bromölla och min kära farmor :)

(är klar med skisserna!! :D )



Gårdagens outfit


Jeans från bikbok, tshirt och linne från gina och converse :)

Nu ska jag dra, puss

Lördag morgon :)

Halloj!
Orkade inte skriva något igår, jag var så trött ;b Håller på att ladda in bilderna nu iallafall!
Idag är det skolan som gäller.. (japp på en lördag) ska göra mina 24 skisser var det tänkt! Inte så kul alls faktiskt.

Sen ska jag försöka hitta en tvätt tid, min tvättkorg är överfull ;b så det kan ju vara fräsht.. Sen ska jag nog ta det lite lugnt, ska ju ändå spela min första match imorgon!!!!! Eller första, första i nya laget ;b Läskigt...



ja, sen blev det ju inte fler.. :)

nu ska jag kila och fixa mig! Puss

Myskväll med tjejerna från klassen

yohooo, är hemma igen från skolan och från handling på maxi :)

Ska strax cykla iväg till Anna i klassen där vi ska äta lite middag och så :) Ska bli mysigt! Ska ta med kameran och försöka få lite kort =) haha jag brukar ju vara så dålig på det! Haha ska försöka komma ihåg iallfall..

Ja nej, nu ska jag kolla på vägbeskrivning så hörs vi sen ikväll :)

Puss och ha en trevlig fredagskväll!


Godmorgon fredag! :D

Godmorgon :)
Nu ska jag kila iväg till skolan, ska bara klä på mig först!

(har vart duktig och lagat mat nu imorse! Råkade ju äta matlådan igår.. haha)

Puss, ha en bra dag! :D

Nya iköp!

Tjohej!
Har varit mycket även denna vecka.. Igår var vi och bowlade hela klassen, riktigt roligt faktiskt =) Tråkigt att jag inte kunnat vara med innan! Jag gillar min klass :)

Idag har jag bara varit i skolan 2 timmar, men har hunnit plugga en del och sen har jag även varit på Entré idag också.. tredje dagen irad och ja självklart shoppade jag också..  Jag har nog ett seriöst problem.. Kanske borde köpa hjälp? det är inte bra att köpa saker hela tiden.. jag kan ju inte ens gå in i en affär utan att komma ut med något.. Jaja..

Tänkte visa de jag köpt :) Insåg bara precis att endast jeansen och ett par skor kom med på bild de andra bara försvann spårlöst.. får väl ta nya! inte mer med det :) Men tänkte visa jeansen och skorna först, så gör jag en liten uppdate när jag fotat klart de andra ;b de låter bra va ? haha

Ja här är de;

jeansen kommer från bikbok och var på rea, så 200 kr betalade jag :)
Skorna kommer från deichmann och kostade 400 kr :)


skor också från deichmann ca 300 kr

söta sommarskor som jag fick av lisbeth :)

nej hörni, nu blir det nog lite film :) Puss och godnatt!

Goodnight

godnatt kära vänner :)

Hektisk dag!

jaa, började då med skolan som vanligt :) Men det kanske ni förstår! Tre lektioner idag, ritteknik, analys övning sen analys föreläsning! Helt okej jobbigt.. haha slutade runt 3 så det var ju skönt ändå :)

Åkte hem fort som fan och sprang upp med mina saker och ner igen till bilen där Emilia väntade, drog till IKEA och köpte lackbord (soffbord) och lite ljus till mitt nya fat jag fick i inflyttningspresent :)

Ja, sen släppte Emilia av mig på Entré fick ca 30 minuter på mig att handla allt jag skulle ha! Panik.. Köpte iallafall:
-Träningsshorts
-Lackleggins
-Hårband
-Nagellacksborttagning
-Sminkborttagning
-Hårspännen
-Vantar
-A3-mapp
-Stift

Jaa, det var nog allt! Rätt bra på en halvtimme va.. Inte konstigt att mina pengar försvinner.. haha :)
Nu sitter jag iallafall här hos Emilia, har käkat här o så, ska strax iväg på träning i sundsbro-hallen därför passade de ju kanon =) Slapp jag laga mat idag också ;b haha.. så lat är jag..

Nej men som sagt, ska på träning vid 8 går väl runt kvart i ungefär :) Ska bli kul idag också, som vanligt!

Jag älskar innebandy :)

Hörs ikväll! Puss


puuuhhh gissa om träningen va jobbig..

Japp det var den! :) Jag fick dock väärldens håll som jag typ alltid får när jag springer.. Jag tror inte min kropp gillar att bara springa. Måste jaga en boll av något slag :) haha Ja man kan väl säga att jag funkar som en hund.. Eller nått.

Jaja, nu är jag hemma iallafall så jag lever ju ;b haha kul att veta..

Ska strax kila ner till kiosken och träffa Karin, tjejen som bodde här innan mig, ska ge lite pengar som jag är skyldig sen ska hon visa mig tvättstugan (som jag fortf. inte har hittat..) haha :)

Ja, ska dra på mig en tröja nu

Bye bye, puss

Bilder på lägenheten :)

Jaa, hörni.. En hel del bilder blir lite som kompesation från innan då jag inte hade några bilder alls.. haha



loftet :)

köket

mot hallen där det är klädkammare och toa

matbordet och balkongen

bäddsoffa + datorn osv, ska köpa soffbord imorgon :)

trappan upp ;b eller stegen kanske jag ska säga.. haha


toaletten och duschen :)

klädkammaren.. lite stökigt men ska flytta en del kläder till en låda under soffan ;b

Såå ser det ut, mysigt va :) ?

Kina bilder!! :D

hejs :)
Som ni kanske förstår så har jag haft rättså fullt upp i helgen! Har flyttat hela helgen och visst har det blivit fint sörni :) Är jätte nöjd med min lägenhet!

Har varit på IKEA, shoppat för 7500 kr.. Dock fick vi en jäkla massa för pengarna! :) Sen har vi plockat upp allt och så, ätit mat i turning torso hos moster och morbror. Varit på Maxi och handlat en jäkla massa mat ;b

Ja, så nu sitter jag här helt ensam med min dator i min egna lägenhet i en ny stad.. Spännande! Eller ny och ny är den ju inte men ni förstår vad jag menar.. Jag saknar nog mammsen och pappsen redan! Jag fick en liten gråtattack när dom stack och kommer nog gråta en skvätt ikväll också.. Jag är nog inte redo att flytta egentligen. Jag gillar att få mat serverat och att kunna handla kläder för mina pengar ist för att oroa sig om det räcker till mat och så vidare.. Ni vet vuxenproblem. Jag är fortfarande barn.

Hm, det blev ju lite deprimerande.. 

Så nu tänkte jag visa er bilder från CHINAAA istället :) det är ju lite roligare :)
Dag 1: Landa + Shopping!

Dag 2:Förbjudna staden, himelska fridens torg, shopping + resturang på kvällen









Dag 3:Kinesiska muren, sommarpalatset och shopping i hutongerna!






















Dag 4: cyklade 3-mannacykel i hutongerna gick längs en hutongväg, kollade på the bird nest (os-arenan) samt shoppade på ett shoppingcenter






(7-stjärnigt hotel!)





Dag 5:Temple of heaven + shopping!





Dag 6:Shopping hela dagen! Först på centrum sen en shoppinggata!



Dag 7: Hemresan!





Det var alla från min kamera:) Får jag tag på de andra lägger jag givetvis ut dem också!

Nu ska jag sova :) Godnatt, puss puss!

Imorgon kommer mammsen och pappsen =)

Haaalo, det är så tråkigt att skriva nu när jag inte kan lägga ut bilder :( man tappar gnistan lixom.. okul..

jaja, imorogn kommer mina päron ner och ska lämna saker osv :) Ska bli kul att se dem igen ;D

Ska ha lektioner också ofc, 2 st och sluta vid 4.. sen ska jag och millis åka till rusta o så :)

Men nog om det, idag så har jag gått i skolan mellan 10 och 3, rätt lagom tider.. fast jag var super trött! Sen gick jag till lägenheten och kollade läget :) kommer bli så braaaaaaaaaaaa när jag är klar :D den är helt perfekt för mig! måste bara hitta tvättstugan.. :P

Sen var jag på maxi en sväng och kikade, hittade en del saker jag vill ha faktiskt.. (förutom mat då..) Sen hämtade Emilia mig och så åkte vi hem till bunkan.. Kollade på finalen av projekt runway. Lilla asiaten vann, men de visste ni väl redan.. det är ju gamla program så ;b

Sen tog jag bussen för att åka ner på stan och dricka öl( nej jag tänkte dricka något annat ;b ) men så ryktades det om att det knappt skulle vara någon där så jag slängde mig av i tron att det inte skulle komma någon så skulle jag stå där helt själv.. sen gick jag hem igen ;b kollade på idol och sedan nu har jag sett twilight, very good as always:)

nu ska jag sova, är tröttis och imorgon börjar jag klockan 8!! Puh

Puss och godnatt :)

Det är jobbigt att vara Anna B..

Hejhopp gummisnopp!
ja, jag är helt färdig som vanligt.. Har gått i skolan från 8-5 då jag avslutade dagen med en skiss och ritteknikslektion på 4 timmar.. jaaa 4 jävla timmar! helt sjukt! BUää..

Jaja, har kommit hem ätit och nu ligger jag i sängen och dör, men nä inte de inte för nu ska jag iväg på träning mellan 8 och 10.. Buää igen..

Imorgon är jag ledig iallafall det känns underbart!!! :D att sova ut och slippa ställa klockan på 06.15... de ni, jobbigt va!

Nej men tack martina för designen, as snygg tycker jag :D hon skrev sin adress i inlägget under för er som är sugna på ny design :)

Nu måste jag cykla iväg på träning! Vi hörs, puss puss:)

p.s jag har sån träningsverk från igår.. usch

Färdigdesignat!

Så, nu hoppar jag in här! Har designat om här hemma hos Anna lite, hoppas du är nöjd stumpan!

Någon mer som är sugen på ny design? http://martinamartina.blogg.se

Godnatt på er!


Min lägenhet :)

Nä alltså hörni, jag är ledsen.. tror ni inte jag glömde kameran hemma?! åh.. jag är så glömsk.

Men jag har faktiskt några bilder som min moster tog med sin mobilkamera när den andra tjejen bodde där. Kan ju visa dom eftersom jag är så snäll :)


köket

stegen upp till sofloftet

mitt stora fina fönster samt balkongen :)

plats för soffa och bord, nu är ju detta hennes möbler.. jag tänkte mig en svart soffa och röd matta med hår om ni förstår vad jag menar.. haha och soffbord får vi se :) men ja, ni får ju se sen när det blir klart!!

nu ska jag sova, ska upp kvart över 6 imorgon.. Puss och godnatt!

Besök i turning torso!

Hej goddag och morrn!
Detta har varit en skön morgon, har legat och kikat på harry p (minns ej vilken av dem) och nu ska jag dra mig till turning torso för att träffa moster och morbror!

Efteråt tänkte jag pysa till min egna lägenhet för att mäta lite saker och skriva upp vad jag kan tänkas behöva osv! Ska bli lite små kul :D

Nu måste jag pysa, ska ta med kameran och fota lite så får vi se om jag hittar någon sladd.. haha :D
Ha en bra dag, puss puss!

lite fina ord såhär på morgonkvisten!

Halo, tänkte bara skriva en fin sak.. sen ska jag duscha, käka frulle och sedan åka och kika på match :)


"Vad är kärlek? Så vitt jag vet är det passion, beundran och respekt. Har man två av dem så har man tillräckligt. Har man alla tre behöver man inte dö för att komma till himlen." Av William Wharton.

Står i boken "ärligt talat". Visst är det fint =) ?

jag vill ha godis.. nu

Jag älskar twilight och jag vill ha godis typ nu.. btw så ska jag ändra min bloggs utseende, snälla Martina har hjälpt mig återigen med en ny fin design :) Ni ska få se den alldeles strax!!

Nä åter till min kära film! :)

Jag saknar nog lilla Uppsala lite grann, fast bara lite!

Puss

Andra dagen i skolan och äntligen helg! :)

Heejlo :)
Hur står det till? Med mig är det bra, lite trött bara.. Eller inte så lite heller jag skakar i hela kroppen, vet inte varför :S jätte konstigt!

Jaja, idag har jag varit i skolan igen! Det är fortfarande lite läskigt och nytt men allt flyter på! Idag hade vi två föreläsningar inom design. Ganska intresant imellanåt!

Efter det tog vi en buss som guidade oss runt i Malmö, lite små mysigt! Efteråt fick vi gratis mat och dryck på inkomst. Har träffat några nya tjejer i klassen idag, alla är jätte trevliga! Jag tror detta kommer bli bra =)

Nu är jag så trött, ska lägga mig och se twilight och vänta på att familjen sterner kommer hem för ikväll vankas tacos.. ska fråga millis om vi ska åka bort och köpa godis senare också, mums!

Nej nu, twilight! Puss


Juste en sak till, har ju en miljon bilder från kina som jag klart ska visa men jag hittar ingen sladd för det hade jag tydligen inte med mig från Uppsala.. Så det får bli en annan gång :)


Back from China..

Ja, nu har jag gått och blivit malmöbo på riktigt.. lite konstigt, lite spännande, lite blandade känslor!

Idag har jag varit i skolan, mellan 8 och 10! Började med en analys kurs, det vill säga matte.. greeeeat.. men jag gick nog gjort mer på de 2 timmarna än jag och axa fick under hela året.. haha duktigt av mig!

Efter skolan kom Emilia och plockade upp mig så åkte vi till Entré (ett köpcenter här i Malmö) där kikade vi runt lite, och Emilia hade ett ärende. Ja, sen åkte vi vidare ner på stan för att köpa skisssaker till moi eftersom jag har skisslektion redan imorgon!

Ja kul kul, sen åkte vi vidare till Turning torso för att hämta min nyckel till MIN lägenheeeeeeeeeeeeeeet :D sen sprang vi in där och kollade också, den är jätte mysig =) jag är glad! den påminner lite om en lekplats på något sätt! haha konstigt..

Ja, sen åkte vi hem fixade käk och så vidare (läs: kollade på top model och projekt runway). Sen åkte vi till träning, joooobbigt.. Jag som är så jävla ovältränad! usch, det får bli bättring på den fronten!

Nu ska jag duscha, PUSS!

Bilder osv kommer senare när jag hittat sladd och tillfälle att skriva ;b

RSS 2.0