Sista april :D

GODMORGON ALLA GLADA :D ! Jag är dock inte 100 % glad eller vad man säger, jag, Axa och Sanna hade bestämmt klockan 9 och det tycker jag var lite väl tidigt men de tyckte inte dom. Så fick jag ett sms imorse precis när jag gjort mig klar att vi skulle ses 10 istället.. Bra början på dagen, men man får väl se det possitivt nu har jag lite tid på mig att välja kläder till ikväll osv .. :)

Ska städa mitt rum och packa kläder och dyliknande grejer, kanske skriver mer sen :) tjing <3

silikontuttisar

tjingping ;D simningengick bra idag! simmade 1300 m :) meeen till min STORA fasa har jag börjat råfjälla på tuttarna! JÄVLAR OCKSÅ :( Not najs..

Har fixat lite inför valborg aswell , men har fortfarande inget att ha på mig .. Beige. Men det löser sig alltid, kläder måste man ju ha ! :D dagens händelser blir följande ; stan med sanna och axa, kolla på forsränningen och hänga i stadsparken, cykla till ica och handla med HL därefter åka till Linis och förbereda maten med Sofia , sen får vi se ;D haha ! välplanerat!

image966 hittade bilden på johannas bdb, vad tycker ni om mina nya silikontuttisar? :) höhö

image967
Jappjapp efter en heeeel helgs ätande såg min mage ut såhär ... Jag är pregnante med roooonald mcdooonald ;b

FIck snålskjuss hem från träningen av skinkis på hennes mopeeed. Ska läsa lite bok nu , höhö men den är faktiskt mega bra! Tjing <3

dagens outfit

image965
blå grejs ;b från ichi i köpenhamn, leggins från gina + converse!

Tråkig dag?

Tjing! :) ah jag vet inte vad jag ska skriva .. Hade endast en lektion idag, sen åkte jag ner på stan var med Sanna och Axa en sväng sen gick jag iväg och gymmade :) Väldans kort idag, men det är skönt ibland ska ju faktiskt simma idag också ! bläää..

Igår inledde jag mitt nya nyttiga och hälsosamma liv! Jag ska inte äta något onyttigt, never again. Ni som läser måste hjälpa mig! Säg nej! bra då var det avklarat :)

Idag fyller ingen mindre än min farmor år :D 73 år! Grattis :)!

naej men nu ska jag börja tagga inför simningen, önska mig lycka till! Baj <3


dagens outfit *3

Lördag;
image962
Ljusa levis jeans (hannas), svarta strupmbyxor från lindex, orange linne från bikbok + bamboo's

Söndag;
image963
Leggins från gina, blå-lila-svart linne från åhlens, svart linne (under) från gina + svart kofta :)

Måndag;
image964
jeans från h&m, vit tshirt från thai + converse :)

mora 25/4-27/4 -08

Sådär ja! Äntligen klar med allt :) eller nej, men nu har jag tid att skriva! Kan ju vara svårt att sammanfatta en så händelserik helg i ett inlägg, men det ska jag göra och det kommer blir lååångt.

För att göra det hela lite roligare lägger jag upp bilder och skriver lite omvart annat. Låter det bra? Ja de bryr jag mig inte om för så tänker jag göra iaf :)

Ingen skola i fredags, istället träffades jag och Hanna Lisa på Willys klockan 11.05. Vi gick in och handlade förnödigheten inför helgens komma. Två påsar chips, en påse godis, två flaskor loka och en hög äpplen. Tyvärr räckte det endast till ditfärden ..

Vid 12.45 tiden började de andra dyka upp. ja alla utom de som var sega då såklart, de kom senare ;b haha logiskt ! Packade in allt i bilarna, överfullt JAVISST! men det är ju självklart när vi ska vara iväg från hemmen en heeel helg! Den här gången kan jag inte ta åt mig äran att ha mest grejer med sig för det var nog.. hm vad säger ni tjejer? Sofia låg rätt bra till va ? Johanna kanske? Det kanske är oviktigt. Huvudsaken är att vi hade råmycket grejer med oss! Eftersom att Johnny och Frida inte hann åka till statiol fick vi snällt åka och hämta dom. Tur för Karin då hon glömt sin kudde och vi fick åka en sväng i nåntuna också! Men sen bar det iväg mot MORA den som hade glömt något nu, fick vara utan det.

Efter ca två timmars körning (?) stannade vi på något öde ställe men ganska mysigt och fikade. Fikade a lot. GOTT! Sedan begav vi oss vidare på vägen!

Direkt när vi var framme i klassrummet packade vi upp och blåste upp alla luftisar och började tagga inför match! Och vilken jävla taggning sen då!!!! :D Vi lyckades vinna kvällens match mot Värmdö med 5-0, två mål av Hanna Lisa, två mål av Sofie och ett mål av Sofia! Bra jobbat tjejer. I'm proud :D HL blev matchens lirare. Eftersom att matchen slutade runt 11 var vi inte tillbaka förens vid 12 och då var alla skapligt trötta. Inget uteliv denna kväll, istället la sig alla och babblade ca 20 minuter och sedan var det dött.


Väckning klockan halv 9 pigga och glada! Iväg mot frukosten, som förövrigt var GOD . Men det tycker jag om allt :) mihi. Resten av tiden ända fram till klockan 12.15, då vår match spelades, spenderades med packning, chillning på rummet med musik, lunchätning och tillsist uppvärmning och taggning! Vinst även vid denna match mot västerås med 3-2. Mål av Frida, Sofia och ja, en till men kan inte minnas vem. Sofia blev matchens lirare, tror jag.


Efter matchen åkte vi hem och tog det lugnt, fikade en hel del och lekte lek. Finns ett antal priser och slår man en tärning och om man får 6 får man välja vilken grej man vill ha. Så kör man det i ca 10 minuter sen när de har gått får man de priserna man har framför sig! Jag vann två biljetter till cirkus och ett överfallslarm :) Runt klockan 6 var det dags att börja tagga inför kvällens match mot mora. Mora hade varit överlägsna i deras tidigare matcher och vunnit med 9-0 och 8-0.


De flesta var skapligt nervösa men samtidigt råtaggade! Vi körde ny taktik inför denna match 1-2-2. Vilket funkade väldigt bra och vi höll ihop försvaret bra. 0-0 i första perioden blev till 4-0 i andra, men det är jobbigt att försvara i 30 minuter och de gjorde 4 väldigt snygga mål! Mora var duktiga! Efter en förlust mot ett sådant bra lag var det ingen som var deppig utan vi duschade och humören var på top!


På vägen hem från matchen var Sara och Tuve råsugna på Mc donken så vi fick snällt följa med dom dit. Den bussresan måste jag nog ha varit den roligaste. Går inte att förklara i ord men ; Heej heej hur mor du? Åååh Ronald Mcdonald (internt så det skriker om det). Ni behöver inte ens försöka förstå det ;b När vi äntligen kom "hem" igen så fixade vi oss och åkte iväg för att titta på sirius match. De vann med 7-0 kanske? Minns inte riktigt. Vid 1.00-1.30 var det läggdags igen. Alla var råtrötta och somnade direkt.


På söndagsmorgonen vaknade jag en heel halvtimme före alla andra och på den halvtimmen hann jag packa ihop mina grejer observrera att jag vek allt! Jag hann även ligga och njuta av tystnaden ett tag! Men sen var det nog jag satte på musik och sprang runt och tog kort på alla! MUHAHAHA! Efter det fick jag med mig några och käka frulle. Efter frukosten packade vi ihop vårt pick och pack och gav oss iväg för att äta lunch. Jaja jag vet mat hela tiden! men så är det! Juste får ju inte glömma att innan vi åkte från skolan dansade vi ; macarena, folow the leader och turkey fried chicken and the pizzahut .. paint a big M in the air, do it like you just don't care (8) yeye.

 
Innan matchen tog vi lagkort och tilloch med jag fick vara med ;D Matchen slutade 3-1 till järfälla. Vilket ledde till att vi kom 3a i cupen. Samtidigt känndes det förjävligt eftersom att de gjorde två mål som va högklubba och de säger jag inte bara för att jag är dålig förlorare utan för att de va verkligen högklubba. Sista målet kom när vi tog ut målvakten. Känns skit tråkigt att förlora på ett sådant sett! Men så kan det vara, alla kan ju inte vinna.


På vägen hem stannade vi på en vägkrog och käkade, alla tog hamburgare så för dens skulle vi ju lika bra kunnat tagit donken. MEN det var gott! mihi . Vissa somnade ju på vägen hem, vissa snyggare än andra. Jag bjussar på bilden på mig.. finfint!

Sammanfattning av helgen är nog följande; mycket rolig men snabb som tusan. Känns som vi inte hunnit med så mkt igentligen om man tänker på förra året i örebro hann vi åka och bada och kolla på alla p92s matcher och nu flög allt bara förbi! Men men, tråkigt att frötuna f90 inte finns längre men det är nog dags att splittras nu! Får nog fråga mig själv hur fasen jag lyckas, trots att jag bara konkat runt på sjukväskan inte spelat något alls har jag införskaffat mig ett stort blåmärke och bula på höger lår, ett blåmärke på armen, ett sår på ryggen och ja de va nog allt. Men ändå ? Vad gör jag för fel, alltid när jag är på cup får jag massvis med blåmärken. Galet.

Känns tråkigt att säga såhär men TACK FÖR DEN HÄR TIDEN TJEJER!
(
Vi ses på tisdag för att springa av oss allt fikabröd (ja inte jag dårå)  och äta upp resterna, mest inkan som inte fick smaka något)

I´m HOME :)

Hejsan allihopa everybody :D I´m back! Har ni saknat mig ? höhö Helgen har gått riktigt fort, galet med tanke på att allt vi gjort är att äta, sova (inte mycket) och spela match.. Spåra lite ingår väl också. Ska berätta mer strax, ska packa upp och lägga in bilderna osv :)

Se you soon! tjing <3

På order av en Anna i Mora..

Emilia här.. Annas skånekompis!
I fredags innan hoon åkte gav hon mig order om att blogga i fall jag hade tid så here I am.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om så jag börjar med att lägga upp lite bilder!
image911
Detta är den klassiska "AnnaochEmilia"-bilden och den lyckas alltid komma upp vid lite olika tillfällen. Ni som känner Anna vet att hon är mörkhårig för tillfället men hon har även haft sina dagar som blondin!

image912
Denna bilden lägger jag upp för att den innefattar många minnen från sommaren 2005 då jag spelade Åhusbandy-turneringen tillsammans med Anna och hennes kompisar från Uppsala.. Vi var "Ninjas in Pyjamas" och vi spelade i sidenkallingar. Sjukt kul turnering och vi vann allting!  

image913 
Denna bilden är från Grekland förra sommaren, SKÖNT!

Slutligen mååste jag bara lägga upp denna bilden:
image914
För att den är bland de klockrenaste som finns på Annniiie.. (inför operation) Kanske inte den charmigaste men alla vet att hon är snygg i verkligheten ändå så hon tar nog inte illa upp!

Nu ska jag faktiskt gå.. men ha en bra lördagskväll allihopa så hör Anna av sig så fort hon kommer hem!

Tjiiingeling!

Mora here we come :D

SNART SMÄLLER DET :D vi ska åka till mora! ska ta bussen om 1 timme , oj wow var det så långt kvar .. är ju redan färdig.. Kommer iaf hem på söndag, så ni får klara er utan mina dagens outfits och mina mega roliga blogginlägg :) höhö

skämtåsido, jag ska ta massvis med bilder! Laddat kameran och det får plats nästan 3000 bilder så det är lugnt :D Har strukit allt på packningslistan nu, känns bra. JAG VILL ÅKA NU!

ahhh men ska nog gå och kolla på tv eller något nu ;b haha ,, tjiiiing <3

dagens outfit

image909image910
jeansshorts från h&m, strumpbyxor från lindex, svart linne från gina tricot och grön mojs också från gina :)


Lackkkkkkkkk ..

Hm hur ska man börja. Att gråta i skolan är nog inte något man gör varje dag, men idag var en sån dag. Hade gått och irriterat mig på något ingen aning om vad det är/var. Hur som hellst skulle jag gå upp till skåpet och hämta matteläxan som jag glömde och jag kände bara hur det brast , all ilska kom ut i tårar. Det hela slutade med att jag sparkade sönder mitt skåp .. Lyckat. Nej nu ska jag inte tynga ner er med mina tragiska händelser

Dagen började väldans bra då jag cyklade hela vägen till skolan, ingen aning om hur långt det är men tog ca 30-40 minuter. När jag kommer dit är det brännboll, WOW det kan jag vara med på :D Jag träffade bollen alla gånger utom 1, rätt bra för att vara mig :) + att jag tog en lyra, sån tur. Såg att bollen kom mot mig, så sträckte jag fram händerna och blundade och hoppades på det bästa ;D haha .. Vårt lag vann förövrigt :)

Lång dag i skolan idag med 6 lektioner totalt. Blandade känslor.. Nej nu får jag fan ta och rycka upp mig! Cup imorgon lalallalalaal ANNA TAGGA! det här är patetisk försöker peppa mig själv genom blogg? haha yeye , lyckas nästan!

Ska åka med morsan till gränby senare och köpa ett svart linne så mina outfits till i helgen blir perfekt ;D höhö!
ska packa ner lite nödvändiga grejer nu! Hörs senare <3


top model

NU ÄR DET TOP MODEL på 3an ! Hoppas ingen missar!

Vårshow på celsius!

Även denna dag har gått rysligt fort känns det som! Klockan är redan halv 8 lixom. Började skolan halv 9 idag, fick skjuss av min snälla mamma (som alltid) så behövde inte åka så tidigt :) Historia och Svenska stog på schemat innan lunch, inte alltför kul. Fick även göra ett historiaprov som jag missade i måndags, det känndes ändå som det gick rätt bra .. G ? Njae skulle nog inte tro de :/

På matten hade vi vikarie, ingemar "jag är så sjukt seg och inte förstår något" efternamn .. jag får nästan panik för han är så seg, förstår ändå inte vad han snackar om. Who's with me ?!?! :P

Efter skolan var det också den berömda vårshowen!
dansföreningen dansade och jag filmade ;D njut, tycker de var riktigt duktiga :D



Jeppe läser sin dikt som han vann med temat var alla hjärtans dag. sweeet.

Har även ägnat lite tid idag åt att packa, japp japp ni läste rätt. Jag ska nämligen åka till mora på fredag. Innebandycup, får ju inte spela själv men följer med som moraliskt stöd och även sjukväskbärare. Antar att jag även kommer få bära bandspelaren ;b Inte färdigpackad än men har lagt fram 3 olika outfits iaf :) BRA BÖRJAN!

Tänkte fortsätta plocka lite, har lite att packa till imorgon också, för ja då ska jag nämligen cykla till skolan! Galet .. Wish me good luck! Tjing <3 

dagens outfit

image907image908
ljusa levis jeans, orangea strumpbyxor från digit, orange linne från bikbok, + grå kofta från dea :)

Min dag i stort sätt :)

Tjenis penis, den här dagen känns som den har gått mega fort! Rå dålig start då lina väckte mig på min sovmorgon, sånt blir man ju för less på! Fysiklabben var väl hyfsat kul, äcklig lunch så det blev endast sallad ute i det vackra vädret! På engelskan blev det "mobbaanna tid" kuuuul. Yeye, matten var flumm sen slutade vi :) Då traskade jag och axa ner på stan, skönt med promenad!

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och chillade lite (haha) då berättade HL att hon skulle gå till allians och hurtig som man är hakade jag på! Lite lökig va man allt när man va framme men lika gla' för de va jag. Matchen förlorades med 4-2 mot nyby. Hata nyby. vi behöver lite fler spelare, är alldeles för några och för otränade. Någon som håller med mig?!

togs lite kul bilder på axa idag, men axa får jag lägga upp dom :D ?

Nu; Idrottsplugg , okej?

dagens outfit

image906
kjol från thailand, lånad av tess. Linne från gina tricot, kofta från nafnaf och blåa strumpbyxor från vinden ;b + blåvita ballerina seglarskor typ ;b höhö

At linas

Nyss hemkommen från Lina's idag bjöds det på kladdmuffins och mjuuuuuulk :) Gött! Vi såg på CSI och 100 höjdare, det är nog inte riktigt min humor men aa det är väl kul ;b eller ? höhö

Det roligaste för kvällen var när kakpappret fastnade på mina brallor, säger ju att allt fett och sött want's me!!! ahhh galen ..


Gick till Ica tidigare idag för att köpa äpplen och hälsa mitt lag lycka till som hade samling där innan avfarten :) Gillar mina lagkamrater så himla mycket, råballa människor! Blev jätte glad idag, många komenterade mina kläder. Att de va fina osv :) ÅÅh hihi :D Jag är glad! 
 
Nu är jag trött, ska sova :) funderar starkt på att cykla till skolan .. eller?

tjing'

dagens outfit

image905
ja man tager vad man haver eller ?
min kamera är ju som sagt fortfarnade i skolan. Så min älskade webkamera fick komma till räddning även idag..
Långt linne och leggins från gina, rosa tröja från thailand :) + vita tygskor

Av emilia

image904
Emilia som gjort denna fina bild, jag tycker iallafall att den är fin! :)

SITTER UTE I BIKINI!

Ahhhh jag sitter ute :D Iklädd endast bikini och det är varmt! Det är sommar :D Eller ja vår iaf! Sitter och skriver arbete om Jane Austen, inte världens roligaste men känns ju så mycket bättre när man kan sitta ute ! :)

Hm vad har man gjort idag då? Sovit ut, bakat en kaka ( WHY?) ingen aning  .. dansat som en galning osv .. Nu sitter jag här och skriver lite och läser omvart annat.

Får återkomma lite senare, nu ska jag bättra på min brunhet :) Denna sommar ska jag bli neger , WOHOOOO!

Tjing <3

Takida - Curley sue


Hata historia!

Våruppvisningen var rent ut sagt en besvikelse. Det var inte alls så bra som jag hade hoppats på.. Trist. Men men så kan det vara. Jag mår skit just nu.. inte okej alls, och så måste jag plugga på den där jävla historian. Kan det bli tråkigare? Om jag mår såhär kommer jag nog stanna hemma imorgon iofs. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Ska kika på andra avenyn nu :) Tjing <3

Våruppvisning!

Tjejer och killar, idag klockan 13.00 och 16.00 är det våruppvisning i gymnastik på fyrishov! Be there.
Tilloch med jag ska pallra mig dit, trots sjukdom, våruppvisning är något man inte vill missa!

En lördagskväll

Hej svej :) Nu har Emilia tagit sitt pick och pack igen och lämnat mig. Känner mig fortfarande inte frisk även fast jag vilade hela kvällen och knarkade massa tabletter. Inte blev det någon middag ute heller, kände mig inte okej. Jag hade verkligen velat gå. Förlåt Sanna :( Alltid blir jag sjuk på fel tillfällen.. Hoppas ni hade det trevligt iaf!!

Nästan hela kvällen spenderades i min säng med filmtittande. Först såg vi på rec, som skulle vara den läskigaste skräckfilmen det tyckte jag dock inte. Det var väl två gånger som jag ryckte till annars var det inget .. Emilia tyckte iofs att den var väldigt läskig ;b lillen då! Efter den såg vi på fool's gold. Den var faktiskt bra! Vi hade dock inget swesub de förstörde lite, för man hängde inte riktigt med. Men ska lätt se den med text och lite bättre kvalitet sen :)


Nu måste jag ägna mig lite åt historiaplugg ..

Sjuk?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh, jag lackar. Jag mår INTE okej. Mitt ansikte är helt slappt, jag har problem att prata och le och min kropp orkar inget. Jävlar. Ska vila/sova lite nu och se om jag mår bättre sen.. Så jävla opassande att bli sjuk nu. Inte okej, verkligen inte.

Men nu som sagt ; Sova

sanna 18 år!

Ahhhh känner mig fortfarande inte 100. Men jag ska med ikväll, japp det ska jag. Pratade precis med Emilia och hon har anlänt till stockholm nu! Nu ska hon bara kolla på lillkillen som spelar hockey, seeeen kommer hon hit :D! wöhöööö, länge sen vi sågs. Eller? Nja igentligen inte men alltid lika skoj!

Idag den 19 / 4 är det Sanna's 18 års dag :) GRATTIS ! <3
image903

ska plugga lite nu, <3


Sjuk?

Åh jävlar också. Jag känner mig lite sjuk.. OPASSANDE! inte nu, ge mig friskhet. Har ont i huvet, är förskyld och känner mig allmänt hängig. Kan ju vara brist på sömn också såklart.. Tänkte ju plugga ikväll men det funkar inte, kan inte tänka .. Usch och fy. Ska lägga mig och kolla på film sen Soooooova. Imorgon kommer Emilia!!!!!! :) då får jag INTE vara sjuk!!!

Yeye, tänkte kolla på det senaste avsnittet av oth medans filmen laddar :) Ha't bra!

underhållning på höööööög nivå!


sanna fyller år imorgon :D

Okej, får börja detta inlägg med att skälla på mig själv! Jag är så klantig, glömde kameran i skolan :( Alltid denna jävla kamera! Jag lackar. Någon som vet om skolan har öppet imorgon? Faaaan alltså, denna helgen var det så viktigt också ..

Åkte till skolan lite extra tidigt idag, jag och axa har nämligen sprungit runt och satt upp lappar på sanna eftersom hon fyller år!
image902
Bilden är gjord av Molly :) Tack så himla mycket!

Nu ropar mamma, hon vill ha hjälp! skriver mer sen, puss <3


GODNATT!

Kolla slutet på one tree hill, sen SOVA!
Godnatt kära vänner <3

dagens outfit

image901
guula pants från vero moda, svart tshirt från monki, vitt skärp från h&m + vita tygskor som vanligt ;b

Anna är trött.

Tjenixen alla glada! Jag är så galet trött.. det går inte att beskriva. Hade ju som sagt en jobbig dag igår också, kom i säng ganska sent men upp for jag (for var väl att ta i men) klockan 7 imorse för att åka till skolan och ha boxningspass. Känndes ju dock inte så passande då det var slagge på vår skola igår och poliser var inblandade så börjar vi morgonen med boxning ;b men men kul och jobbigt var det!

Fick tillbaka matten idag, jag lackade sate. Kändes som heeela min dag blev förstörd. Förkrossad, nej men kännde att jag kunde allt hur bra som hellst så får jag G. Inte okej. men men life goes on..

Åkte till mammas jobb efter skolan och pluggade historia och åt lite mat :) Eller skorpor då ;b seeen bar det av till fyrishov för att träna, och efteråt fick vi reda på att vi hamnade i fel grupp. Så vi kom i en grupp där alla hade gått crawlkursen klart , fortsättningsgruppen och så var det här en simgrupp för de som ville simma mer .. Vi har ju fasen inte gått klart crawlkursen än :P men vi kämpade på!


Nu är jag dårå somsagt galet trött.. Ska nog sova nu och ta sovmorgon imorgon! Har lite grejs att göra imorgon aswell så man får väl ladda om och TAGGA TILL ;D Haha ..

Tjing på er kära läsare!


dagens outfit

image900
jeans från blend, kofta från lindex, linne från gina, halsband från guldfynd :) + vita tygskor!

jobbig dag!

Gahhhh jag är död. Gjort så mycket idag känns det som. Dagen började med uppstigning klockan 07.30 och 1 timme senare åkte vi iväg till artro kliniken i stockholm för att ta en titt på mitt knä. Det såg vääääldigt bra ut och han tyckte jag hade bildat mycket muskler på kort tid och det var länge sen han hade sätt någon som vart så bra som jag ;) Höhö

Sen åkte jag och mamma hem igen och på vägen stannade vi på donken och åt varsin sallad, gott faktiskt! Sen var det matte och fysik. Eftersom jag hade druckit en cola och en kaffe så hade jag coffeinkick hela dagen, gick typ omkring och skakade och speedade som fasen ;b men men, direkt efter skolan stack jag till gymmet och där passade det kalas att vara speedad, det gick hur bra som hellst idag! Kännde verkligen att det tog! Härlig känsla :)

Duschade där och tog det lite lugnt för att sedan åka till alnäs på jobbmöte, när jag kom dit var det dock inställt för basket (som jag ska jobba på) så jag slog mig ner och åt lite godis och drack saft. Fick sedan skjuss hem av Kristina. 10 minuter senare kom mamma hem så åkte vi iväg och tittade på huset igen, vi är sååååå intreserade!

Efter matchen åkte jag iaf direkt till allianshallen och kollade på innebandy, frötuna vs tiunda. Matchen bjöd på många mål, 14 st för att vara exakt. 11 till oss och 3 till Tiunda :) Bra jobbat tjejer! Nu är jag hemma och är död, ska packa väskan till imrogon sen gå och dö :) Tjing <3

Prinsen och jag

Ahhhhh jag bara dör. Prinsen och jag. Älskvärd, sjukt bra film enligt mig. Jag grinade minst 3 gånger. Buhu, nu kommer jag sova gott !

Den handlar om kronprinsen av danmark som åker till USA för att plugga på collage som en helt vanlig kille. Så blir han kär i Paige Morgan och sen vill jag nog inte berätta mer, ni får helt enkelt se filmen!! :) Ni kommer inte ångra er!

Nu; SOVA , godnatt!

Shopping!

jajamensan, har ju shoppat lite idag :)  Inte helt säker på om jag ska behålla allt men vi får se!
image894 Färgen är mycket knalligare i verkligheten än på bilden, linnet kommer iaf från bikbok 79 kr
image895image896
grön grej ;b från gina tricot 129 kr
image898image897
Jeans shorts från h&m 198 kr

image899 - fick även hem halsbandet idag som jag beställde på klädfesten för ca 3 veckor sen ..

Galet bra simning!

Ah nu är jag hemma :) Simningen gick HUR BRA som hellst! Jag har blivit en riktig fena på ryggsim! Vi simmade totalt 1000 meter idag, rätt bra :) Innan vi skulle gå frågade läraren mig och mamma om vi ville komma på torsdag istället då det var ett helt annat upplägg och mer som träningssim :) Vi vart ju såklart lite små smickrade och sa nått i stil med; ah ska bara kika kalendern om de går så kommer vi ;b Såg iofs att jag kanske inte kan på torsdag då vi ska gå på bio med klassen, flyga drake. Den vill man ju se! Kanske hinner med båda :)

Kvällen innebär historiaplugg, för banne mig den här gången ska jag fanimej klara det!!!! Sen klockan 9 är det film, Prinsen och jag. Riktig Anna film :D haha! Åh men jag uppmanar alla att se den!

image893

TJING! <3

på q-med

sitter här på mammis jobb som vanligt på tisdagar och väntar på att vi ska sticka till fyrishov. Vi kommer alltid försent för mamma är jääämt så seg och ska prata med alla, så även idag. Vi ska lixom vara där ombytta och duschade 5 i. Om 15 minuter, galet stressigt ..

Ska packa ihop mina sista grejer sen pyyyyysa. Vi hörs sen tjing <3

dagens outfit

image892 dålig bild, men det är webkameran :)
jeanskjol från thailand, strumpbyxor med lila längst ner från lindex, tshirt från cubus + svart skor från skopunkten :)

Min morgon!

Min morgon (sovmorgon) I korta drag:
- 9.oo Uppstigning!
- 9.05 DUSCH!
- 9.20 sätta igång datorn med lite halvmysig musik
- 9.22 sminka mig!
- 9.35 ändra musiken på datorn till glad, sprallig, fartig
- 9.36 gå till garderoben och börja prova kläder
- 9.38 Höja musiken på datorn
- 9.40 börja spåra lite lagom
- 9.45 har provat ungefär 4 olika outfits och valt en (oftast den första)
- 9.46 Nu återstår bara dans/spårning framför spegeln
- 9.oo Är lite trött efter all ansträngning, då plattar och torkar jag håret
- 10.10 Börjar känna mig lite småhungrig, springer ner i köket och lagar gröt!
- 10.30 Helt färdig, sätter mig vid datorn och lyssnar på musik, packar det sista innan jag ska åka

Det är min morgon! :)

"dagens outfit"

Jaaa, jag har ju som sagt ingen kamera. Men bara för att minnas så ska jag skriva ner vad hade på mig idag :)

-De "bruna jeansen" från blend
-turkost halterneck linne från gina
-brun kofta från thailand
-leopard ballerinas
+ skinnjacka och turkosscarf :)

Aggresiv komentar!

wow aggresiv komentar för att jag skrev att det är synd om engla. Klart det är synd om alla andra barn som också genomlider detta. Men just nu valde jag att ta upp engla, så är det.
Ikväll klockan 9 ska alla tända ett ljus i fönstret. Fick ni också sms?


Har både tränat och solat idag, skönt skönt! Känner mig faktiskt lite brun! :) skulle ju pluggat också, men så kom veckorevyn. Säger ju att den alltid kommer när jag behöver plugga. yeye, nu hade jag tänkt köra lite situps och armhävningar.. Behövs verkligen! Plugget då? Jo men jag kan nog faktiskt det mesta känns det som .. konstig nog. Men jag har kommit på mina egna små metoder att räkna ut allt, som är enligt mig mycket lättare! yeye det löser sig!

nu ska jag köra igång, är ganska laddad! haha så tjing ! <3
juste min kamera är fortfarande hos sara, så inga foton än :/

vila i frid engla

Tjing! sovmorgon idag som vanligt, så himla skönt på måndagar :) vaknade av mig själv klockan 9 och trosts det så ville jag ligga kvar och draaaaa mig. Skönt skönt! Synd att man vaknade ensam. Nu har jag iaf två timmarpå mig innan bussen går, så skönt . Slipper man stressa, kanske tilloch med hinner laga mat :D haha näh..

Ska inte fastna här bara då kommer jag inte hinna :) Sååå, hörs sen!

RIP Engla. Fattar inte hur man kan göra något sådant, så sjukt hemskt :S

image891


bloggrekomendationer

Sitter och kikar på top model och läser bloggar, eller okej top model tog precis slut . Men åter till blogget då, tänkte tipsa om en blogg som jag brukar läsa (brukar jag?) Jo men det händer. Ska jag vara ärlig så förstår jag inte så mycket av vad han skriver, men när jag väl förstår brukar det ju kanske va lite små kul, eller? viggea.blogg.se ta er en titt :) (woow höll på att skriva ta er en tutt, vilket kanske hade passat bättre?)

När jag ändå är på g att länka bloggar kan jag ju fortsätta, hittade en blogg idag som jag tänker fortsätta läsa. Det är en tjej som åker jorden runt så får vi följa med henne på resan. kul tycker jag iaf! lovelyc.blogg.se 

Andra bloggar jag läser är mina vänners Axa, Sanna, Ingrid, Johanna, Tove, Emilia, Martina.

Så för er som har tråkigt , HÄR HAR NI LÄS PÅ BARA! :)

Nytt hus?

Var och kikade på ett hus idag, GALET FINT! jag vill bo där faktiskt även fast det ligger i bergsbrunna. Hellst vill jag bo inne i stan. Men det här huset, lite mer än 400 kvadrat meter + 70 som man kan bygga fler rum på ;b stoooort :D ! priset var väl dock ett litet hinder MEN vi har övervägt att börja buda!!! :) Jag är glad!

solpiller

är det någon som har provat solpillerFUNKAR DET?

förlorad kamera

Godmorgon! Hur mår ni idag ? Jag mår super bra! varit igång sedan halv 10 här hemma och nå vidare trött är jag inte för de. Pappa och mamma har hjälpt mig att finslipa fysiken vilket resulterade i en väldigt bra labrapport!

Igår var vi ju som sagt hos Sara, det var kul :) Jag glömde dock min kamera, som vanligt. Får nästan sluta att ta med den, blir ju galen! vad ska jag nu fota dagens outfit med lixom :O .. webkääääm! haha Yeye, jag får nog tillbaka den så småning om!

Pappa kom precis in och gav mig en trådlös mus, as skysst !!! :D Från Philips såklart, vad annars ;b haha.. modellen heter; Wireless laser notebook mouse extreamley precise comfort .. eller det står så på förpackningen iaf ;b ska försöka koppla in den under dagen :)

Ska gå och klä på mig nu osv .. hörs senare <3


Lördag 12 april

Haha idag när vi rullade upp på gatan stog det en kille och spelade basket så utbrast mamma; Anna det där är en riktig nörd, stackars kille .. HAHAHA , vem säger så?! :P hahah kul var det iaf!

Kvällen spenderas med Axa och Sanna i storvreta hos Sara. Får väl ge vidarupdate sen :) höhö ska åka strax men tänkte lägga in min klädsel för ikväll först !
image889 image890
glansbrallor från Mq, linne också från mq, kofta från dea, sen tänkte jag mig silverskor :)

dagens outfit

image887image888
jeans från h&m, tshirt från thailand + vita tygskor. Mössa som döjer dålig hårdag från lindex Kommer förmodligen ändras inför kvällen :)

Menade stockholm!

Flåt jag menade Stockholm, alltså takida ska till stockholm.. Inte uppsala. Jag och pappsen funderar på att åka ändå, biljetterna kostar 695 kr och det är typ längst fram där. Det kanske är värt pengarna? ja vi får väl helt enkelt se hur vi gör! :)

Takida i uppsala!

Godmorgon!
Gårdagen spenderades med en viss person :) vi kollade på heroes säsong 2. Får nog säga att den här verkar inte lika bra som första, men ändå bra! eller? haha

Imorse när jag vaknade berättade pappa att Takida ska spela imorgonkväll, OH MY GOSH lixom. I love them! Vi ska ringa dit och kolla om det finns biljetter. Om det finns så dör jag nog! Får återkomma om detta senare ;b

Nu måste jag städa mitt rum, eftersom jag inte haft någon lampa så har jag inte sätt stöket men nuuuu när vi satte in en ny lampa ser det rent ut sagt förjääävligt ut! Så tjing <3

18år!

OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!OBS!
Idag är det exakt två månader tills jag fyller 18 år!!!!!

två roliga grejs på en dag!

haha juste hände ju två lite halv roliga grejs idag. på engelskan fick vi gå iväg till ett grupprum, så när vi tyckte att vi var färdiga så tänkte vi köra hängagubbe så ställde jag mig upp vid tavlan och skriver. Så när Eva (läraren) kommer in får jag typ panik och skriker och typ slänger mig på marken, hahaah, fråga mig inte varför jag gjorde de :P haha de måste sätt väldigt kul ut iaf ;b

andra grejen hände på lunchen, så sitter jag axa och sanna utomhus och pratar lite. Så kommer det fram en sliskigkille med beiga manchesterbrallor som var tajta och med en matchande jacka. OCH så hade han dessutom gylfen öppen. Så kom han fram och hälsade och sa sitt namn och att han var från frankrike. Det var ju inte världens lättaste att hålla sig när han stog där med gylfen öppen och de där kläderna och de gjorde vi inte heller utan vi började as garva åt stackarn ;b

Lil Rain- Adore you


skrivet från max holst dator!!!

Hej vänner! Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt väldigt bra :D
På biologin idag hade vi som en liten tävling eller vad man ska säga, det var 5 grupper som skulle redovisa om hur livet blev till och alla "trodde" på olika områden, därefter skulle grupp 6 välja ut 3 av dom som skulle bli publicerade i en bok ;b (på skoj). Min grupp hade meteoriter. Vår redovisning gick faktistk väldigt bra och det slutade med att vi var de första som fick vara med i boken :D WOHO!

JUSTE, vet ni vems dator jag sitter på :D:D:D ?!?! MAX HOLST. För er som inte vet, så spelade han i storvretas elitserie lag förut, i innebandy.

Aaa iaf , nu sitter jag dårå som sagt på mammas jobb. Har pluggat lite matte, ätit en macka och druckit lite läsk. Snart ska vi gå och köpa glass, jummie :D höhö

Simträning idag klockan 6, sen har jag nog inte planerat något? Vi får se vad som händer helt enkelt ! ni får ha en bra kväll och ta det lugnt med alkoholen ! ;) <3

dagens outfit

image885image886
- leggins från gina, gråmelerad tshirt från bikbok, skärp från 2hand, örhängen som jag limmade ihop igår från thailand :) + converse!

Sketa bra träning!

Trots ont om tid innan träningen och under planeringen så blev den väldigt lyckad och uppskattad! Det känndes väldigt bra! Samtidigt så känns väl allt som man får positiv kritik på bra. Men jo, lyckat alltså :) Ååh jag är så lyckliiig.. (8) haha .. mobbad är jag också.. och trött!

Ja trött var det, ingen outfit idag hann klä av mig innan kameran satte igång! En lång dag väntar som sagt imorgon också, så för mig bär det nu av till sängen! Godnatt kära läsare <3

Jobbig dag!

Tjing fjing! Gör jobbig dag idag! Skola från 8.30 - 15.55 . Under den tiden hann vi med att ha 6 lektioner! galet ;b Direkt efter skolan åkte jag till alnäs för att träffa alla ledare som skulle jobba på sommar och idrott och för att diskutera lite olika förslag osv.

Nu är jag hemma och ska planera en innebandyträning, sen åka och genomföra den! Någon som har något tips?

måste börja nu! Tjing <3

Waz och dålig lampa

Min taklampa pajade för ca 5 dagar sedan, så jag har levt på mina smålampor. Så idag när jag kommer hem och ska tända en så pajar den också :O Nu har jag en lite fjuttig katten gustav lampa att leva på (?) nåja, är inte så mycket på mitt rum nu förtiden men ändå! man lackar ju lite!

Anyway, filmen som hette waz inte was som jag skrev handlade om Eddie (stellan skarsgård) som är en utredare av mord o sånt, sen blir folk mördade och jag suger på att berätta så se den ist :D Den var som en läskigare variation av wallander och beck :) Tycker jag iaf!

nu ska ja sova, är dödstrött och jobbig dag imorgon med :/ SÅ godnatt! <3

dagens outfit

image884
beklagar för dålig bild :) Höhö
Mörkblå jeans från blend, vitt linne från gina, mörkblå adidaströja från thailand + vita tygskor!

Roligt paket!

Japp så var man hemma igen då. Fick tillbaka två prov idag, 23 av 77 i historia= IG hade jag förväntat mig något annat? näe ;D i svenskan fick jag däremot lite bättre; fick 70 % rätt kommer inte ihåg siffran, men det var ändå helt okej.

Skoldagen var förövrigt ganska kul men dagens höjdpunk var ju ändå när axa fick sitt paket. Får väl dra hela storyn annars är det inte kul; Ja det började med att jag och Axa var och solade igår och tydligen så var hennes rör väldigt starka så hon blev knallröd! Så när hon kom till skolan idag mobbade alla henne lite smått och frågade ;har du solat ;) ? Höhö .. Aa sen på matten så kommer simon fram med ett paket. Gissa vad det är i den!? Jooo en tomat :D hahah .. det skulle vara att ljuga om någon sa att det var tråkigt ;b haha ..

Efter skolan mötte jag upp Sofie och gick till guldfynd för att köpa ett halsband till charlotte, råkade köpa ett till mig själv också (A) vi åkte iaf och hälsa på henne sen. Kul att se tjejen igen :D!!

Nu sitter jag och väntar på att mammsen ska komma hem så jag kan få kebabrulle :D !!! Efter kebaben tänkte jag sticka ner och möta upp Hanna och Lina och gå på bio, vi ska se Was. Får säga sen om den är bra eller dålig, men den verkar bra! :)

nu är det mat! Tjing <3

Insändare

"Jag är en normal kille på 39 år som söker efter någon att göra lite udda saker med. tex onanera och titta på snöslungor samtidigt som man stoppar stjärten full med frysta kycklinglår, de e mysigt. Jag brukar även ligga med trafikdödade djur och ta kort på förbipasserande, dom brukar se så förvånade ut, de e skojigt. Fredagkvällar gör jag oftast två varma mackor, en äter jag och en kallar jag för slyna sen liggar jag med den. Gillar myskvällar, är ofta ute och går med min lama tax som heter Siv-Göran. Gillar även att springa naken med en dildo i munnen och tallkottar i armhålorna samtidigt som jag tittar på dåliga westernfilmer från 70 talet. Om du har liknande intressen kan vi kanske träffas och prata lite"

dagens outfit

image883
leggins från gina, tshirt från lindex ( NY! ) , kofta från flash, halsband från guldfynd och converse

mellis, voltvändningar och bebisinkan

tjing och hela faderullan! Nu äntligen har jag kommit hem :) Känns som jag hunnit med en massa grejer idag! Först och främst skolan, klockan 10-14.50 , efter skolan gick jag och axa till willys för att köpa oss lite mellanmål. slutade med en limpa, ett smörpaket, yogurts och lite gott :) höhö

Efter willys traskade vi vidare till solariumet och efter det så var det återigen dags för simningen. Idag fick vi lära oss att andas, ja samtidigt som man crawlar dårå :D det gick faktistk riktigt bra! det var även dags att köra voltvändningar och min enda komentar jag fick var " jaa anna, nästa steg blir att tävlingssimma va?" och mammas var " ja lotta, du kanske ska kolla lite mer på din dotter" haha ääägd :D

Ja iallafall så åkte jag och morsan vidare till gränbycentrum och köpte lite smått och gått. Sen åkte jag slutligen till innebandyträningen och satt och åt mat och matade bebisingrid. så söt är hon :) hihi..


image880
image882


tjing mina vänner!

Fettoarmar

Hey, varför svarar ni inte på mina frågor :( Fett beige! jag vet ju att ni läser! Klockan har redan hunnit bli 9. Vad har jag gjort idag? Nothing .. kikat på film och tränat? jahapp, ovärt!

Just nu sitter jag och äter apelsin, älskade apelsin. Så galet gott :) det känns så fräsht också! weird.

Nu har jag en lite allvarlig fråga, Hur får man smala armar? om jag tränar muskelgrej så blir de bara stora och springa kan jag inte. hur ska jag gå tillväga?

Snälla svara, jag är i stort behov av ett svar.

tjing!

Jenny var i florida

Tjingblingkafakling (what?) Hur mår ni? Jag mår bra faktiskt, är lite halv trött. Anyway, det jag skulle berätta var att jag satt precis och läste Jensas resedagbok. Hon har percis varit i florida och vart på disneyland, gissa om jag är avis?!?!??!?! Hon verkade iaf haft sjukt kul! Jag är faktistk ganska avis på hela USA resan, det verkar så sjukt bra! Ångrar nästan att man inte tog chansen och åkte. Men jag har ju som sagt funderat på att åka efter gymnasiet, så vi får väl se hur det blir :)

Ingen aning om vad som händer idag, just nu flänger jag omkring här som en galning och dansar i brist på annat :D höhöh ..

Vi hörs'

Ikväll

Tjing my friends. Jag ska inte vara hemma ikväll, ska någon annan stanns ;b det var ju ganska logiskt :D haha!
yeye, vad ska ni göra ikväll?

Imorgon är det resursdag på celsius, så alla som är keffa och har omprov ska skriva dom och resten är lediga ;D skönt värre eftersom jag inte är keff (?). Anyway, tänkte sticka och träna och sola lite , mihihihiiiii cp..

Ska packa träningsväskan nu, och vänta på morsan sen åkaaaaaaaaaa :) TJINGPLING <3

Söndag den 6 april!

Jag är precis hemkommen, har gjort en massa bus :) Nej men vaknade upp hos Hanna, åkte vidare till bergsbrunna för att kika på ett hus. Tyvärr var det inte bra, vi är så kräsna ;b men snart så kommer det nog ett hus vi gillar!! :) Efter det åkte jag och pappa ut och körde en sväng, inte felfritt kan jag ju säga men det gick helt okej bra!

Igår då, då var vi hemma hos Frida. Nästan hela laget var där, haha nästan lite kul att se alla utan matchkläder eller träningskläder för en gångs skull! Det borde vi ju göra oftare!! :) Eller vad säger ni tjejer :D ?
Vart tyvärr inte så mycket bilder för min kamera dog :(

image876 Ink, Sofia och HLimage877 -tuve


KVÄLLENS OUTFITS


image878
Linne ( NYTT! ) från åhlens, svart linne under från h&m, strumpbyxor med lila längst ner ( NYA! ) från lindex, svart kofta från flash, skärp från 2hand och skor från skopunkten :).  Det är jag i mitten :) höhö



Efter Frida åkte vi till nästa Frida som fyllde 20 och kikade förbi en sväng, innan vi åkte vidare hem till hanna. Påväg till hanna stannade vi på donken och köpte med oss cheese's Fan va gott .. gah. På bussen träffade vi gamla bekanta, eller jag gjorde det iaf! trevligt trevligt!

Oj nu blev det ett långt inlägg , haha men dagens roligaste hitills va väl när Joffe körde förbi när vi kollade på hus så sa pappa ;
- Jasså, ska du också kolla på hus?
- Näe, jag letar efter en blond bakfull tjej ..
haha .. så kan det gå !

Nu ska jag träna, eller duscha.. hm? Eller plugga .. Vi får se helt enkelt!

Tjing sålänge! <3

på väg Till Lina !

Nu ska jag pysa iväg till Lina för att fixa mig inför Fridas, kommer bli lite stressigt men aa :) Köpte en tshirt och ett linne och två par strumpbyxor på stan! visar sen.

Ha en bra kväll <3


Stan!

Ska strax åka ner på stan med morsan och handla något att ha på mig ikväll! Känns som jag inte har några kläder! Panik. Ähhhh det löser sig :D haha ..

Ikväll då, så ska vi hem till Frida som har fyllt 18 och äta middag osv :) Mysigt!

Yes men nu är det dags för avfärd! Tjing <3

Segkväll!

tjenixen ladies and gentelmans :) This is anna speaking .. konstigt va :D jag är iaf råtrött idag, så vart heeelt otagg på att gå ut. Men efter jag simmat insåg jag att jag nog var lite taggad, då fick jag tydligen inte.. Så kan det gå :/

Har btw köpt en baddräkt idag :P haha trodde man aldrig! de blev en svart med gula och gråa ränder :) helt okej, fast jag skämms som fasen för att visa mig i den :P men men, det var lättare att simma i den faktiskt!

Har suttit och kikat och härmat filippa bark hela kvällen :P Ja, jag är mobbad :) höhö
Ska nog faktiskt lägga mig tidigt idag, inte vid halv 3 som igår :P haha .. är ju trött så. ska kolla på brokeback mountains, sen sussa ..

Kan hända att det kommer ett inlägg till, vi får se :D om inte , godnatt <3

dagens outfit

image875 jeans från h&m, tshrit från thailand och skor från skopunkten :)

Trötter

godmorgon!  idag blir en lång dag,nu skola till 2, sen stan till halv 6 därefter simning sen vara med sanna och axa :) Så jag kommer inte hinna skriva något. Tyvärr! Ni får väl nöja er med det lilla jag hinner klottra ner nu :D Min buss går om 10 minuter så det är brottom. Hade ju sovmorgon idag eller har, så lägger jag mig halv 3 :S så jävla onödigt. Nu är jag ju lika trött som jag hade varit om vi hade haft vanlig tid att börja vid .. Bläääsh

men slänger in dagens outfit sen ska jag hoppa på bussen! Tjing <3

haha videoupdate och dagens outfit ;D hahah


hahah woow, jag driver lite med rösten i början så ni vet :)

dagens inköp

image855skor från skopunkten 199 kr :)
Köpte ett lila nagellack i färgen tokyo från mavala.

Seeeeeeen när jag kom till Lina så var Hannie där så fick jag denna söta nallen :D
image856 cute

kuwl på little italy

Haha, sååå nu är jag hemma igen. haha glömde ju berätta vad som hände idag när vi var och käkade, haha vi satte oss vid ett bord med en glasvägg bakom så skulle jag resa mig och gå åt de hållet. Tror ni inte jag går rakt in i glasväggen eller ?! haha jo självklart ;b Så kollar alla på mig, och ägaren kommer fram och frågar om det gick bra osv.. Sen när vi sätter oss och äter så kommer han med en röd tejp och tejpar på kanten så ingen ska gå in i den igen. haha sen när jag ska gå och ta mer mat halkar jag på golvet, ramlar dock inte hela vägen ner på marken men de va inte långt ifrån att jag skulle görat. haha tänker aldrig mer gå tillbaka :P!

image852 megaposers'
image853 anna mata axa
image854

Woow, kort inlägg

Tjeeenixen! idag har jag spelat in min första videoupdate (och kanske den sista?) aa håller iaf på att lägga upp den :)! hahaha jag låter råfånig :D ! de är så det ska va'

Har precis komit hem från den stora staden med allt. (not) köpte iaf ett par skor . (flåt mamma) och ett lila nagelack.

Wooow, fick ett sms av hannie, ska möta henne och lina på ica typ nu? måste iaf pysa fort som fan! skriver mer och lägger ut allt när jag kommer hem igen :)


tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing <3

Thaibild :)

woow trots dålig uppdatering har jag haft ca 60 läsare! Har ju som sagt tillbringat min dag med att plugga historia vilket inte är de roligaste man kan göra. Men nu tror jag att jag kan allt, det visar sig imorgon:)

fick lite nya thailandsbilder av inger (faster) när hon var här, haha checka så vi försöker hålla in magarna på den här bilden ;b hahah
image851
hahah jag tycker de är sketa kul ;b att vi inte lyckas heller :P hahah .. aja , ska sova nu är lagom trött! Tänkte visa lite fler bilder imorgon!

Godnatt sovgott , <3

Roligaste på länge , galet

Tjenixen vänner! Idag var det igentligen tänkt för plugg hela kvällen lång .. Men än så länge har jag inte börjat :/ inte okej. Har dock varit och tränat idag, känner mig lite småduktig :) Fick även en ny grej jag ska göra; Hoppa studsmatta ;b hahaha, det är ju min grej :D fasen va kul jag kommer ha i gymet nu! Woho

Ja åter till plugget, för så kul är jag idag. Hade ju svenska ordkunskapsprovet idag det gik faktistk sketa bra! inte alls så svårt som jag trodde :) kanske tilloch med kan få lite bra där! Hoppas vi på iaf! Hade utvecklingssamtal också, hade bra i allt utom i historia.. (otippat I suck)

HAHA JUSTFAAN! Det roligaste har nog hänt idag, en tjej gick på stan helt vanligt så ramlade hon ;b hahaha jag dooooooooooooooooooooog.. hahaha stackars henne men fan så kul de såg ut :D så reste hon sig upp som inget hade hänt och gick vidare ;b hon hade inte ens klackisar eller något .. haha galet kul iaf ! ( ni måste ju se er situvationen framför er!)

Nu måste jag plugga, hör av mig i nästa paus :) tjing <3

I´M THE KING OF APRILJOKES :D

Höhöhöh klockren jag är :D jag är råball på april skämt . höhöhö vill dock inte gå in närmare än så :)
image850


NU; godnatt , tjing <3

baddräkt? wooow ..

Yes, har bojkotat badräkt så länge jag kan minnas. Dock tycker jag det är rätt snyggt nu så jag ska nog gå och köpa mig en. Dels för crawlkursen, då kan det ju vara bra att ha så man slipper oroa sig för att den ska glida av ;b ,
image847 från nelly (vitamin a) 1298 kr ( inte helt säker men runt där)
image848249 kr från ellos
image849249 kr från ellos (finns i svart, guld och silver)

outfits

Måndag;

image844image845
vit skjorta; fynd från vinden, jeans från blend, skärp 2hand + vita tygskor som vanligt

Tisdag:
image846
jeans från thailand, tigerlinne och kofta från lindex :) 

Woho äntligen fungerar det :D

Japp, alltså är det inte mitt fel att det varit blogg torka för blogg.se har inte fungerat. Idag har jag iaf varit på crawlkursen, första gången! haha riktigti roligt faktiskt :) Det ända han sa till mig var; Bra anna. Anna anna super bra!! de känns ju najs :) Höhö

Efter cyklade jag direkt iväg till innebandyn,suttit där och ätit apelsin och kikat :) var ju ganska många där vilket ser lovande ut inför cupen o så .. kan ju kanske gå bra om vi har tur!

Har svenska prov imorgon, på konstiga ord som igentligen är helt onödiga :S som tex; chikanera (förolämpa), bjärrt (en lysande färg), regretion (barnsligt betende vid konflikt), chavunism (fosterlänskt skryt) asså jag menar vem säger sånt? inte jag iaf!

så har vi historia prov på torsdag också, samma lärare i båda ämnena ofta hon lägger prov två dagar efter varandra då :/ galet!

ska sluta klaga nu och öppna min apelsin och börja plugga! tänkte lägga in dagens outfits först :)

ha en fin kväll , tjiiiing <3


RSS 2.0