Fartfylld helg

Hej och hallå :)
Matchen igår gick kanon vi bröt hagundas segertåg och vann med 5-4!!! :D

Referat från www.laget.se/frotunadam:
Idag var dagen - dagen då vi chockade innebandyuppland.
Efter att ha segat sig igenom en lördagsförmiddag och det mest spännande som hände var att Cicci pressade potatis till lunch och Stina kollade på "Percy tårar".Klockan 17.00 träffades, som vanligt, en skojfrisk skara i Allianshallen. Efter tre raka förluster innan denna sammankomst och ett nytt tryne i båset, Örjan, var samtliga rejält taggade.

Första perioden tar sin början på ett, för oss, mardrömslikt sätt. 1-0 till Hagunda efter 03.31. Hallström har svårt att röja framför mål och en volleyboll ligger i buren. Därefter anser sig Trolte förbisedd av domaren och klagar över domslut och åker på en +2 min. Hagunda lyckas med konststycket felaktigt byte vilket man inte sett sedan Dackefejden. Inget nämnvärt spännande hände under dessa box- och powerplay.

Under första delen av andra perioden utökar Hagunda sin ledning till 3-0 och de tidigare, hysteriska uppladdningen förvandlas till krampkänning och bälgflås. Detta ändras något 10.55 då Inga-from-Sweden stänker in 3-1. Det är ju för härligt när man kan snygga till siffrorna något. 3-1 var missvisande. Chanserna visade sig och skotten lades mot Hagundas mål. Oftast rakt i magen på Hagundas målvakt eller i sargen. Hagunda blev stillastående vid våra anfall och det gav oss tid att ansamla oss och hitta varandra med krosspassningar. Dock ingen vidare utdelning.

I vilan mellan andra och tredje pratade Örjan något om att "vrida hela femman" och "checka". Junisarna satt med gapande munnar och Stina såg ut som femteklassare som får ett geografiprov fast hon pluggat på historia. Vi klev in i tredje med inställningen snygga till siffrorna ännu mer. Fröken Stina kliver rätt i luckorna, blir serverad räkmackor av Beronius och Stor-Wretling. Inte mycket att göra vid de lägena. Ställningen är 3-3 och vi har häng. Då händer de otänkbara. Sofia avlossar stora bössan och gör 3-4. Hipp hipp! Vi leve! Men något har gått snett och Sofia står inte med i matchprotokollet. Målet får vi men Sofia får matchstraff. Ingen är egentligen orolig då alla vet att Frötuna spelar bättre med en kvinna mindre på plan. Beronius gör 3-5 10.21 i tredje på frislag. Vi står upp bra under dessa långa fem minuter. Hagunda åstadkommer ett mål i överläge men segern är ohotad. Vi rullar nervös boll sista fem i tredje och alla önskar sig någonannanstans. Segern bärgas med 4-5 och under ett kort ögonblick kändes det som om vi vunnit Båstad Open.

Alla gör en otrolig laginsats. Alla är värda beröm. Dock kan följande gå och lägga sig med sanslöst gott samvete: Linda för sagolik coachning och stabil insats i boxplay. Örjan - varmt välkommen till laget. Din ljuva, sträva stämma hördes till C-plan. Cicci för att hon plockade fram försäsongsflåset och öste i tredje. Anna Brynö - första matchen efter skadan och hon kliver orädd in i närkamperna och bryter passningar med ett lugn som skulle kunna Birgitte Lersbryggen mörkrädd.

Jag har inte mycket mer att säga, kanon helt enkelt! Fan va kul tjejer! :D och med knät gick det bra också! Allt var bara jätte bra!

Direkt efter matchen åkte jag hem för att duscha och sedan åka till fyrishov för att bowla :) (jag vann!!!) haha :P sen drog vi iallafall hem till erica och cicci en stund för att sedan gå vidare till birger jarl. Riktigt kul kväll, dock slutade den vid lite över 2 då jag var helt slut! åkte hem och sov. ( sjukt bra dessutom! )

Blev väckt av Lina kvart i 10, sjukt trött men vi hade husvisning vid 11 imorse så det var bara för oss att fixa iordning det sista och ge oss av. Drog till allians och såg på Linas match som dem vann med 4-3 mot serieledarna Storvreta. (F15)

Idag är jag så trött så resten av min dag spenderas med tv-tittande :) Lite paus nu dock, men 18.55 börjar en film jag tänkte se :) Minns inte nu vad den hette men men ;b
haha ha en fortsatt bra söndag :) puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0