Sakna att vara liten!

Vi har storstädat hela huset idag, och fasen va fint det är :D Dock hörde jag mammsen prata om att ringa ett städbolag .. Naaajs! Att plocka upp är en sak, men att städa är bara skabbigt :/

Har precis varit ute en sväng, bla på gränby centrum. Har inte köpt något för jag har fortfarande inga pengar :/ men provade ett super fint linne från gina tricot. Fanns bara i stlk L och de va påtog förstort!

Kom precis på att jag är sjukt sugen på att typ vara på en scen, dansa och sjunga osv .. Inte för att jag är så bra på det, men de är ju så roligt ändå :D Som när man var liten, på fredagskul så mimade man alltid med sina kompisar. Så hade man fixat kläder och dans.. Det var tider de, jag gjorde ett framträdande varje fredag ;b Och i slutet på 5an hade vi en musikal där jag spelade huvudrollen. Att vi hade den på grand gjorde inte saken sämre, var en riktig teaterapa.. Sen kom tonåren och man skämmdes för precis allt. Nu har nog teaterapan i mig kommit fram igen.

Jag saknar att vara liten! Finns så otroligt många minnen. Samtidigt så samlar man ju på sig minnen hela tiden, om några år kommer man säkert se tillbaka på den här tiden och sakna den. 

image815-trion, Lina, jag och hanna

image816- michelino ;D haha

 

Kommentarer
Postat av: Nope

bara så du vet så är detta barnpornografi.. tänk på alla pedofiler som finns på nätet..

2008-04-16 @ 23:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0