Kärleks tips!

Satt precis och läste något gamalt nummer av Frida där dom ger ut 15 kärlekt tips som jag tänkte skriva ner ;D LÄS DOM :) !

1. Ta intiativet - Går du och väntar på att grabben du spanat in ska ta första steget? Tänk igen! Kanske är han lika blyg och bara väntar på signaler från dig? Våga gå fram, slå en pling eller föreslå en kaffe. Det värsta som kan hända är att du får ett nej, men välden går faktiskt inte under för det. Att våga är att vinna!

2. Nöj dig inte med det näst bästa - När kompis efter kompis skaffar pojkvän är det lätt att som singel känna sig ensammast i världen. Men att bli ihop med en "kille bara för att" ha någon" är dock inte lösningen (trots att det ibland kan kännas som den enklaste utvägen). Bespara dig en massa problem och ödsla inte tid på något eller någon du inte tror på.

3. Skynda långsamt - är drömkillen äntligen fast på din krok? stort grattis. Har du honom redan i din ägo finns ingen anledning att stressa med till exempel sex och förlovning. Lär känna varandra ordentligt först och njut av att ha saker att se fram emot - ni har ju faktiskt hela livet på er!

4. Ärlighet varar längst - Ärlighet och att kunna lita på varandra är A och O i ett förhållande. Dessutom ger det en stabil grund att stå på, vilket är det bästa att bygga ett långt och lyckligt förhållande på! Men dra inte till sin spets- att du tycker hans bästa vän är grymt snygg eller att du fantiserade om idrottsläraren när ni hånglade är faktiskt saker du bör hålla för dig själv.

5. Prata med varandra - Missförstånd, stora som små, har en fårmåga att kunna förstöra även det bästa förhållandet. Och missförstånd bottnar ofta i att man inte kan eller vågar prata ut med varandra. Din pojkvän är inte bara din kille, utan även din vän och med vänner både ger man och får förtroende.

6. Behärska svartsjukan! - Lite svartsjuka tycker han nog bara är smickrande, men att bli rasande arg så fort killen bryter några ord med en annan tjej är att dra det hela lite för långt. Säger och visar han att det är dig han älskar- Lita på honom!

7. Kramas mycket - Att mysa med din älskling är knappast något vi behöver påminna om, troligen har ni svårt att hålla er borta från varandra! Kramar är det bästa som finns, tycker nästan alla!

8. Gör slut på ett snyggt sätt - Killen du är tillsammans med är inte längre killen i dina drömmar. Du vill göra slut. Att skicka ett sms eller ännu värre be en kompis berätta är verkligen rött ljus. Avsluta det på ett schyst sätt och gå med gott samvete vidare.

9. Kompromissa - Att ha en relation där den ena ställer alla krav och styr med järnvilja är inget riktigt förhållande. Inte heller om någon inte känner sig delaktig i förhållandet - det handlar om att både ge och ta.

10. Ha kvar ditt eget liv - Har du äntligen fångat drömkillen vill du troligen vara med honom natt och dag. Men se upp! Glöm inte bort ditt liv - din familj och dina vänner. Dör om kilen sviken, vem finns få kvar? dessutom får ni chansen att sakna och längta efter varandra.

11. Hålla tassarna i styr - att vara med någon annan är ofta döden för ett förhållande. Att kika är okej och även att känna attraktion, för det kommer alltid att finnar killar vi tycker är snygga trots att vi är lyckliga i ett förhållande. Ordspråken som gäller är: se men inte röra!

12. Överraska varandra - Ett förhållande som går på slentrian är inget sexigt förhållande. Men misströsta inte, det finns knep att ta till! Hotta upp vardagen med en suprise när han minst anar det, skriv en kärleksdikt eller överraska med en romantisk middag för två..

13.  Ta ingen skit! - En kille som behandlar dig illa förtjänar inte att vara tillsammans med dig. Är han elak mot dig eller til och med våldsam - Lämna honom direkt! Gå vidare till en kille som bryr sig om dig.

14. Ta inte varandra för givet - Har den första rosaskimrande förälskelsen lagt sig och kvar är bara en grå trist vardag? Alla förhållanden behöver lite underhåll för att kunna fungera. Berätta och framför allt visa den andra vad ni betyder för varandra!

15. Njut av kärleken - Är drömkillen din och allt känns great? Ja, är det nästan för bra för att vara sant? Oroskänslorna kommer alltid, vare sig vi mår som pesten eller är på topp. Ge oron en hård spark och njut fullt ut av världens bästa känsla - att vara kär!

image264


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0